HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Kimi Raikkönen jégkorongozni is tud

2008.12.06. 16:08 Ryan O'Brien

Megtaláltuk a jégkorongrajongók kedvenc Forma-1-es autóversenyzőjét. Mintha már hallottunk volna valamit arról, hogy Kimi Raikkönen korcsolyával a lábán sem mozog rosszul, de most itt van a bizonyíték is. A finn világbajnok a HIFK-kel edzett.

Raikkönen a finn főváros, Helsinki lakosa, ekként a HIFK a kedvenc csapata, be is szállt tehát a tréningbe kedden. Ütögetett egy sort, majd elment tesztelni Jerezbe.

A videón is látszik, a finn nemcsak a kormánykerékkel bánik ügyesen, hanem a pakkal is. Raikkönen favoritjai amúgy az idén nem szerepelnek fényesen, a 14 csapatos élvonal, az SM Liiga 10. helyén állnak. Tavaly a 7. helyről jutottak osztályozó után a bajnoki negyeddöntőbe, ahol a későbbi ezüstérmes Espoo Blues verte ki őket.

31 komment

Címkék: raikkönen hifk helsinki

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Király!:)

Jó lenne ha én is tudnék ennyire jégkorongozni!:S
ja meg annyit még, h espoo meg a szülővárosa...
Bár vezetni is úgy vezetne mint korongozna :)
Mint nagy Raikkönen fan örültem ennek az irománynak, de egy két dologgal kiegészíteném. Először is, Espooban született és jelenleg svájcban él, most elvileg kikapcsolódni van a Finn fővárosban. A jégkorongot is űzi már egy ideje, sőt egyik interviewában elmondta, vannak barátai a Finn válogatottból, és ha teheti követi a meccseket, mult évben kint volt steanly kupa döntő egyik meccsén is. Kb ennyi, így egy kicsit pontosabb.
Szerintem azért vezetni jobban tud! :-D kb a videó felénél 1:41-nél nem azt kiabálják be hogy Hajrá Kimi? :-D
Persze tud versenyszerűen vezetni, hokizni, mert finn. 14-16 suhancok már nyomatják az erdei szakaszokon.Hokizni meg olyan náluk, mint nálunk barátokkal összejönni focizni. Szokott lenni egy vagy több jótékonysági meccs, ahol autóversenyzők meg több élsportoló játszik egymás ellen.
Többek között:
Toni Gardemeister Suzuki Rally Team gyáripilótája
Mikko Hirvonen Ford gyáripilótája
Mika Hakkinen volt F-1-es ász.
meg sokkan mások. Meg nézném Benik Balázst, Spicit, hogyan jégkorongoznak:-)
kosza hirekbol terjeng,hogy a SC le szeretne igazolni a playoffra Kimit:)):))nagy lenne ha egyik MOL Ligas meccsen palyara lepne...persze csak vicceltem:)
Szépen köszönjük a pluszinformációkat.
Ti tudjátok egyáltalán kiről beszéltek? A világ legjobb pilótája, 2001óta van a Forma-1ben, mind a kettő élcsapatnál versenyzett, ezt kevesen mondhatják el. 2007év világbajnoka. A 3. legjobban fizetett sportoló a világon az évi 45millió dolláros keresetével. Nektek ez kimerül annyiba, hogy 16éves suhancként rallyzott. Elmondanám, hogy már 3-4évesen gokartban ült, és 9évesen már egy Ladát hajtott, mikor pl a kazincbarcikai hokis még az ujját szopta. Mi a rákért kell fikázni, ráadásul úgy, ahogy látom a legtöbben nem is értetek hozzá. Közötök nincs az autósportokhoz.
Azért meglehetősen szabálytalanul játszik, egy csomó akasztása van, sőt még fej magasságban is hadonászik, és nem tetszett hogy a büntetőnél a kapus után csapott. Volt szerencsém találkozni vele jó párszor, az életben is ilyen, meglehetősen sunyinak tartom, de valószínű ez is olyan plusz a tehetségen kívül amitől valaki jó versenyző lesz! Amúgy 1997 világbajnoka Jacques Villneuve is egész jól hokizik, de ebben sincs semmi meglepő ha az ember Kanadában nő fel :)
Rex, szerintem nem bántotta a kedvencedet senki.
hát az ellenfél játékosai nagyon vigyáztak rá :)))
Ja ès mèg szereti a vodkàt.Nagyon be tud rugni!
Szereti a vodkát, a hokit, szóval a szememben rossz ember nem lehet :D
Rex, neked mi bajod van? Mindenki tudja hogy jó autóversenyző, de ez egy hokiblog.
Rex, még hogy nem értek a autósporthoz. Már 6 éves korom óta járok járok ob 1 rallykra. Hoki mellett a másik szenvedélyem. Tudom ki,hol,mivel versenyzik a világban. Nem érdemeltem meg ezt a hangnemet sporttársam!
Végre két ezredmásodpercnél többet mosolyog. :-)))
Így utólag higgadt fejjel végigolvasva el kell ismerjem nem volt igazam, ezért elnézést kérek kazincbarcikai hokistól. De legalább belátom! :) Igazság szerint az AVon és játékosain kívűl két olyan sportoló van, akikre elég könnyen felkapom a vizet. Az egyik Raikkönen a másik Ovechkin! Már volt egy ilyen esetem Ovechkinnel, akkor pont Ryan O'braien-t sikerült megsértenem egy félreértésből, akkor is elnézést kértem.
Legközelebb elszámolok 3ig, mielőtt írok :)
Rex: ez a lényeg, számolj háromig. Az elején D. Gromovval és Ryannel mi sem számoltunk. Megtanultuk, jobb várni egy keveset.
Azért megnézném Alonsót meg Schumit is így játszani. Nyilván ők szívesebben járnak focizni. De ha rendeznek Forma-1-es pilótáknak focimeccseket, akkor ha legközelebb lesz Hungaroringen futam, mi rendezhetnénk hokimeccset is.
Első sor csatárok: Kimi - Villeneuve - Gangsta Zoli. :))
Rex: Nem történt semmi baj. ,,Mert finn" alatt azt akartam mondani, hogy a finnek a legnagyobb autóversenyző országok pilótáit szokták megelőzni.
Finneknél úgyanúgy előfordul az ügyes hobbis hokisok, mint nálunk a grundokon az ügyes hobbis labdarugók. Tekintettel a mindkét ország legtöbben űzött sportjára. Máskor igyekszem jobban kifejezni magam. Elnézést kérek.
Hogy a világ legjobb pilótája lenne, azt kétlem (ha a jelenleg aktívakat nézzük, se nagyon), de én is nagyon csípem :) Többször szokott edzésekre járni, ha jól tudom, nem egyszeri alkalom volt ez, de jó végre látni videón is.
mondjuk ez a sztarhokis buli nem is olyan rossz otlet... nem akartok porogni rajta?
A videó felénél tisztán bekiabál valaki, hogy "Hajrá, Kimi!" Nem ti voltatok?
Hajrá, Kimi!
www.youtube.com/watch?v=jvIpS59Tm1k
még egy Kimis video, kicsit régebbről, itt beszél is a hokiról
kafa video! ugyes a finn. lam, lam ilyen az, ha valaki emberbol van - ertsd: beall hokizni, ahol szivesen fogadjak ot. a dolog ketton all. a hoki a legkafabb dolog a vilagon!
Sziasztok !!! Húúúú !!! Köszönöm vantage007 !!!
Nagyon örülök a videónak , Raikkönen szuper , még hogy nem mosolyog !!! Örülök hogy nem az F1 angol szabvány szerinti szöveget kellett mondania . SATAN igazi meglepetés volt ,ŐT szerencsére személyesen is ismerem Szlovák létére nagyon jóban vagyok vele . Egyébként a jégkorong felülemelkedik minden politikusok által kavart baromságon . Még soha nem akartak megverni hoki meccsen sem itt sem ott . Pedig mindíg vállaltam a MAGYARSÁGOMAT !!!! Ellenben ittunk párszor a SZLOVÁK - MAGYAR BARÁTSÁGRA !!!
HAJRÁ HOKI !!!!!!!!!!! HAJRÁ TALMA !!!! (és persze Rossi)
Jól beszélsz Crossrock! Hoki szurkolók vérbeli szurkolók! Slota meg a magyar megfelelője bújjanak el örökre!!!!!!
Így van, örülök, h van ami felülkerekedik ezen a gyűlöleten, annak meg pláne örülök, h mindez az imádott sportnak köszönhető. JÉGKORONG, nagy betűvel!
süti beállítások módosítása