HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

BEK-győztes edző a Mol Ligában

2008.11.29. 14:24 F. Kapus

A HC Csíkszereda vezetése szombaton 15 hónapos együttműködés után megvált Marcel Ozimák vezetőedzőtől. Helyét Timo Lahtinen veszi át, aki 1993-ban a svéd Malmö csapatával megnyerte a legjelentősebb európai klubtrófeát.

A 62 éves finn mester hétfőn vagy kedden érkezik a jelenleg Magyarországon túrázó csapathoz. Addig Kalamár Sándor irányítja a felkészülést. A szezont két egyenrangú edzővel kezdte a HC. A szlovák Ozimákon kívül a svéd Joakim Nilsson vezette a szakmai munkát. A csapat veretlenül állt a Mol Ligában, amikor október közepén a svéd edzőtől megváltak.

Timo Lahtinen fantasztikus csapatoknál dolgozott, nagyon eredményesen. Többek között a finn Jokerit, a svéd Malmö és Södertälje, a svájci Lugano és a német Köln alkalmazta. BEK-győzelme mellett háromszor nyert bajnokságot a svéd Elitserienben. Az 1993-as Malmőben olyan játékosokkal dolgozott együtt, mint a finn Raimo Helminen, a svéd Mats Naslund és a szlovák Robert Svehla. A döntőt Düsseldorfban rendezték, a Dinamo Moszkvát 3-3 után büntetőkkel verték.

Kurkó János, a HC fő támogatója így kommentálta a hírt: "A mai nappal elváltak útjaink. Ozimák elvesztette a kontrollt a csapat felett, nem ő irányította az eseményeket. Ez meglátszott a csapat pályán nyújtott teljesítményén és sporton kívüli életvitelén is. Nem hamarkodtuk el a lépést, többször beszélgettünk a változtatás szükségességéről, segítséget adtunk ehhez, de az edzőnk nem tudta megoldani a feladatot. A játékosainkat sem szeretném felmenteni a történtek miatt, de azért, hogy a csapat felkészült legyen a soron következő mérkőzésen, az edző felel. Ozimák helyére olyan finn mester érkezik, akihez fogható jégkorongszakember turistaként sem járt ezen a környéken."

85 komment

Címkék: hc csíkszereda kurkó ozimák lahtinen

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Remeljuk az uj edzovel a csapat sokkal osszeszedetebb jatekot mutat es megnyeri a 2 bajnoksagot valamint a roman kupat:-)
En mint csikszereda drukker,mindket csapatnak szurkolok, es en is remelem h osszeszedik magukat, de szerintem a roman kupan kivul a HC nemhiszem h meg nyer valamit. Ezt azert mondom mert en tapasztalatlannak latom a Hc fiatal jatekosait, es lehet h a szezon vegeig nem fogjak birni. Es mint ahogy tudjuk, csak az idegenlegiosokkal nem fognak bajnoksagot nyerni. Ezzel sem a HC sem a SC szurkoloit nem akartam provokalni csak a velemenyemet irtam le. Tovabbi szep napot.
Hajjra Szereda!!
Kurkó János nem főtámogató , hanem fő fontoskodó.Ezért kellett mennie a SC-tól is mert állandóan hangoztatta hogy mennyi pénzt vert a hokiba , holott a támogatói listán nagyon hátul szerepelt. Most is ez van , szereti mediatizálni magát , igaz hogy jó szervező , de attól még a bukszája nem nyílt meg.
rulest, te ezt az "informaciot" mivel tudnad alatamasztani?
Vagy talan te lennel veletlenul a fuggonyok mogotti ember a HC-nal aki ontja a penzt a fizetesekre es az egyeb koltsegek fedezesere?
rules, te lázas vagy és fére beszélsz menj orvoshoz
a sporton kívüli életvitel... Kurkónak muszáj még egyet rúgni Ozimakba... (Kapus, remélem ez már sajtóképes :))
A jatekosok egyresze nem ozimakkal jar bulizni szombatonkent a bamboo-ba hanem a tamogatok egyreszevel.
A sved edzo vel baj volt, mert meccset sem vesztett, ozimakkal baj van, o sokat veszit.
vajon a finn el mi lesz a baj?
Nekem ezaz egy dolog nem tetszik a hokiban -ez igaz az összes bajnokságra (illetve a mayar fociban)-,
hogy állandóak a játékos és edző mozgások.
Nem fogja jatszotattni a kedvenceket.Mert arol kurko nem beszel hogy petres,mihaly,antal,szabo,ha semmit az eg egy adta vilagon nem csinaltak akkor sem szabadott mast rakni a helyukre mert ok a az efyik tamogato kis kedvencei.Es ha nem fogad szot turista kent tavolzni fog.Es szerencsetlen meg roszkor is erkezik.
csiki drukker, a HC reszrol a finnel nem lehet semmi baj.
Esetleg a ti reszetekrol fog bekovetkezni az a baj amirol aggodalmadat fejted ki, mivelhogy az iden nem tudjatok gyarapitani az IPEIL, az Ledulet, a Termes es az Akarat trofeainak a szamat.
Hajra HC!
rules,honnan veszel te ekkora okorseget?Ezert megy itt minden ilyen jol nalunk mert ilyen emberek mondanak velemenyt dolgokrol amihez gozuk sincs,sot parhuzamosak vele...
cicero,a finn edzo a legjobbkor erkezik,nyugi..es azt jatszodtat akit o akar,ez a kedvences mese a te agyad szulemenye.
jol latod az allast ajszhoki,egyetertek:-)
Nem tudtam hogy a HC-t ennyien szeretik, még az ellenfelek is agódnak a sorsuk miatt.
ajszhoki nak - hat koszi, hoy felosorltad a Szekely Hoki nehany regi szep emleket, amelyek a SPortKlub jogutodjai. Ezek nelkul a Szekely Hoki sehol sem volna. a Hc sem. Ok voltak az elsok, akik szekely csapatnak bajnoki cimet hoztak, a legnehezebb idokben. Amikor egyetlen orom az erdelyi magyaroknak, ha legalabb hokiban be tudtuk bizonyitani a ratermettsegunket. Es azota gyarapitottuk ezeket a trofeakat. LEgutobb epp a HC ellen, ugy emlekszek, 4 bol 4 gyozelemmel. Tevedek?? :) Javitsatok ki ha ti maskepp emlekeztek. Utolso meccs epp Nagyszombaton. A Nyuszika is latta.
Es gyarapitani fogjuk a trofeakat az iden is. Es meg sok sok even keresztul.
Itt sokezer ember munkaja, szenvedelye, szive, buszkesege, orome es banata van. Ez boseges energia meg 75 ev Szekely Hokira.
Csak a Sportklub, Szekelyfold Buszkesege.
1nf3rn0,Kurko nem alaptalanul "rugott meg egyet" Oziba.Vagy talan ismerted,ismered a sporton kivuli eletvitelet a fent emlitettnek??Reg tudta mindenki es azon csodalkozott,hogy miert nem elobb tette meg Kurko es ket labbal....
csiki drukker-nek te is lázas vagy és fére beszélsz menj orvoshoz, milyen köze van Luzer SC-nek a régi klubokhoz, ezt ti annyira szeretnétek hogy igy legyen hogy már el is hiszitek hogy az igy is van. A te kifejtésed alapján akkor tavaly a Luzer SC saját magát verte meg mert a HC is valamikor hozza tartozott.
Igen roszkor erkezzik az edzo.itt nem ozimak volt a legnagyobb hibas a jatekosok 1000 szer hibasabbak nem ozimak kellet volna be usse azokat a golokat hanem azok a jatekosok akik bele fasultak el kedvetlenedtek es a jegen voltak. ugyan ezzel az ozimakkal letettek masodikok a tavaj ami nem semmi teljesitmeny azon kivul hogy edzo csere lessz gondolkozzatok el ki is jatszik jobban vagy legalabb azon a szinten mint tavaj?az eggyetlen erozodes a mihaly szamlajara irhato az idegen legiosok ugy ahogy vannak 1000-en nem utik a tavajiak szintjet most is harabin a lrgjobb hatvedetek akkor mi van?
csiki drukker,igeidokban is harom van,mult,jelen es jovo;ugy tunik te ebbol egyet ismersz es azt fujod,a multat.El kell fogadni,hogy a masik ketto is letezik...
cicero,te elveszett zseni vagy,szerintem nem is a finnt hanem teged kellet volna leszerzodtetni,nagyon vagod a dolgokat:-))
Techman, itt most nem azon van a hangsúly, hogy milyen életvitele volt, hanem arról, hogy Kurkó ilyet nyilatkozik azután, hogy elküldi. Emberségből ötös!
ki amit erdemel 1nf3rn0...tudod a mondast,ki mint vet ugy arat,eletvitelevel gondolom vallalta a kovetkezmenyeket is,ha gerinces.
techman ennyi? akkor te is igy latod .az jo
kurko -emberseg,fekete-feher,nappal-ejszaka,stb
cicero,hat ennyi..nem tudom mit tudnek veled meg megbeszelni...azt,hogy ugy latom mint te az azert enyhen tulzas,sot,abszolut nem ugy latom:-))
csiki drukker, szerintem te sulyos kifejezeszavarban szenvedsz, az Akarat, stb. nem a sportclub jogutodjai, henem eppen forditva van ez a dolog:a sportklub ezen csapatok jogutodja.
A trofeak szamat pedig szerintem is gyarapitani fogjatok az iden, csak eppen az erem szinevel lessz egy kis problema. Kulonben ez nektek teljesen mindegy hiszen a tavaly is egy bajnoksagban ahol kozosen vettunk reszt, nektek szebben csillogott a bronz mint az ezust.
A sokezer ember munkajarol,stb.-rol:
Ebreszto! 2008-at irunk uraim!
cicero,egy egyszeru kerdes:ismered te szemelyesen Kurkot?Ha igen mennyire?
vagy ugy vagy vele mint en Nicholas Cage-el,hallasbol tegezem:-))
ki jobb mint a tavajiak voltak es ki jobb mint harabin?Nem mennyiseg kell minoseg.Ez igy volna a rendjen ha nem az volna a lenyeg hogy az ido nagy reszeben pango szaldaban minel tobb embert elszallasolni mert az is jovedelem
Na latod cicero, a mai napon kozhirre tetetett a konkret lepes is ami utan tegnap este annyira kivancsiskodtal!
cicero,te kis hamis,talan recepcios vagy a szallodaban?:-))Harabin valoban egyik legjobb..de ezt mind tudjuk,ujat nem mondtal vele...azert maradt a tavalyi keretbol.
mi?hogy a hegy alatt abrakoltok.MINDEGY KI JON,sz..arbol csak sz....ar lessz
cicero es hogyha ilyeneket kerdezel, hogy ki jobb az ideiek kozul mint a tavalyiak, akkor rajovok, hogy tegedet nem is a hc vagy a egtaltalan a hoki erdekel, hanem csak ulsz a gep elott es, talan unalmadban, irogatsz ossze-vissza.
cicero,latom magadba melyultel es egy onelemzes utan rajottel te is...sz.rbol valoban csak sz.r lesz...:-))
cicero77 nem tudom miért nem foglalkozol a Clopoțel (Csergő)szponzorotokkal aki a mai napig nem adta be a 30000 Euros évi járulékát és akire a többi csendes szponzor nagyon kivan akadva na meg a játékosok akik nem akartak felállni a jégre játszani mert nem kapták meg a fizuikat.
es ki jobb mint a tavalyiak?petres,szabo,antal,mihaly ede csak arnyeka a tavalyi onmaganak.Ide nem edzo kell hanem normalis vezeto hogy ne kapjon pal z ketszer annyi penzt mint barmelyik az elobb felsoroltak kozul csak azert mert o amerikabol jott haza(ahol tudjuk hogy nem hokizni volt kint.
Páll Zolika csak hobby-ból játszik és ő fizet a HC-nak hogy játszodhasson.
Nem hogy nem kaptak meg hanem csak 70%kapnak januarig a veresegek miatt es beadta a cloptel hidd el.Kesore ugyan de megtette
icehockey erdekes szuleimet egy emelet valassza el tole es en nem igy tudom
Akkor jó fiú lett. Fekete pont kitörölve.
2008 at irunk egyes HC drukkerek szerint. Akkor nezzek meg az idei evkonyvben, hogy ebben az evben is mi vagyunk a bajnokok. Es MEgegyszer ha nem tudjatok a HC t vertuk ....ra 4 meccsbol 4 X. Es a Bajnok addig bajnok, amig nem veszik el a cimet. Ez a jelen.
Az elozo 9 cim az a mult, kozelmult.
Es a jovot se ti se mi biztosra nem ismerjuk.
De mi a jovotol se felunk. A steaua barmennyire nem szeretjuk, el kell ismerni, hogy 3 szor erosebb ellenfel volt hosszu evekig. Oket is legyurtuk jo idore.
Ti majd akkor menozzetek, amikor legalabb 1 arva bajnoki cimet mar szereztetek, addig meg csak egy buta ambiciotol hajtott kis videki csapatocska vagytok, ahol komoly belso problemak vannak. 2 honap 3 edzo???? Ilyen csak a steaua focicsapatanal van, jiji becali t utanozzatok???
csiki drukker ez kemeny volt itt folosleges minden szo ezutan.
Es az is a steura hasonlit hogy 10 idegen all a palya mellet.
..."addig meg csak egy buta ambiciotol hajtott kis videki csapatocska vagytok" ÁÁÁÁháháháá
cicero77 nektek nem kellettek (na meg Clopoțel bácsinak) ezek a csiki fiúk akik a HC-nál játszanak úgy hogy ne busuljátok őket. Ők ha nem játszodnak akkor is normális fizut kapnak nem úgy mint az SC játékosai akik nincsenek megfizetve. Számoljátok meg ha megtudjátok hogy Kurkó ideje alatt hányszor lettetek bajnokok is milyen módon.
cicero neked azon kivul, hogy "komoly" ralatasod van nagyon sok dologra:koltsegvetesek, ejszakazasok, szalloda telitettseg, stb., komoly latnoki tulajdondonsagokkal is rendelkezel.
Igy tehat nem lepodnek meg hogyha ebbol kifolyolag a zero tv-hez is meghivnanak (a csiki drukkerrel eggyutt) elodia sorsanak kitisztazasa vegett.
Szerintem ti ketten ott is megallnatok a helyeteket..............
Legalabb annyira mint ezen a blogon.
Azon a teven a goretok szokta ki elni narcista hajlamait,es az csak szebbe teszi a dolgot hogy kevesebb es rendszertelenebb vizetesert is jobban hokiznak a fiuk mint a ti tejben vajban furdetett jatekosaitok.
Ahhoz nem kell fikarcnyi latnoki tehetseg, hogy tudjuk, hogy
Klub a Bajnok, Klub a Bajnok!!!
ES MEG SOKAIG AZ LESSZ
cicero mit akartal irni az elobb azzal hogy:
"kevesebb es rendszertelenebb vizetesert is jobban hokiznak a fiuk"

a. kevesebb es rendszertelenebb vizelesert is jobban hokiznak a fiuk
b. kevesebb es rendszertelenebb fizetesert is jobban hokiznak a fiuk
De végül is kit érdekel hogy a Luzer SC a bajnok. Mert a játékosokat egyáltalán nem. Az SC játékosai elmondják hogy a tökük teli van az SC-vel, Antal Istivel, Clopoțelel de melozni csak kell valahol. Embertelen módon bánnak velük. Szőcs Szabival meg Clopoțel bácsi megvetetett egy lakást az új negyedben amit már Szabi meg is bánt és jelenleg árulja.
hahaha nagy voltal.
mindegy a lenyeg az hogy jobbak vagyunk bajnokok vagyunk es lessznek meg almatlan ejszakaitok miattunk.
HC-nál a 2-ik helyért tavaly Montenegrói kirándulás járt az SC-nél az 1 helyért nem hallottam volna hogy a csekély premiumom kivül kaptak volna valamit.
icehockey ha holnap a dab is megakaszt szocske meg azt is banni fogja hogy megszuletett,vagy azt hogy egy 15 eves autot vett vagy egy olyan cuni nyalo kutyat.Nem?Erdekes pl ervin tele tokkel irt ala 15 evre.
Alá írni 100-ra is lehet az nem jelent semmit. Attól még elmehet amikor akar.
Ha mar ilyen ugyesen meggyontak neked a club jatekossai biztos elmondtak hogy mit kaptak {elegedettnek tuntek} ha meg nem akkor hazudtak akkor hogy oldoztad fel oket?kerdezd meg pl guzut vagy zsombit mennyit kellett potolni a montenegros kirandulasba?
cicero nagyon varom mar azokat az almatlan ejszakakat.
Ugyanis akkor fogjuk unnepelni a 2008-2009 ideny 3 drb. elso helyezeset.
igy jart szegeny ottoka is azt mondtak hogy mehet mikor akar es megis az a draga elnok ur nem meltoztatik talalkozni az oreg ottoval hogy lerendezek az elmenest
Elmondom én neked. Semmit. Még zsebpénz is kaptak csak tudom mert én is ott voltam.
mivel ajszhoki szirupos vizzel a bunicaba csak 24 oraig van nyitva.Es vard ki mert lehet az angyal az iden roman lessz
Ottoka fog menni de nem az SC-hez mert oda nem akar hanem a Brassóhoz mert ugye ott többet kereshet mint az SC-nél.
hol?montenegroban?A sotetsegedbol itelve max a tordai fekete hegyen
Itt a blogon nem lehet valamiféle szűrést alkalmazni? HC-s cikkeknél romániai IP-cémről ne lehessen hozzászólni. Mert ahogy láthatjuk katasztrófa amikor a kinti értelem megnyilvánul.
Érdekes, hogy ezen a blogon az esetek 99%-ban az ilyen hangvételű, előre nem mutató "viták" mindig a HC-SC drukkerek között folynak. Otthon nem tudják lerendezni egymás között? Szerintem itt sokan nem kíváncsiak erre.
Pontosan. Nehéz elhinni. Tudom. De hidd el mind a két fiú jól érezte magát a barátnőikkel.
keresni midenutt lehet a kapassal van a nagyobb baj.brassonal tobb ideje lessz keresni mivel ott vege decemberben a szezonnak es brasso nagyobb varos is tobb helyen lehet keresni
Én kérek elnézést! Már most! Pedig írni fogok. :)

Ha már egy edzőt kell eltávolítani, mert a csapat morálisan a padló alatt van, ott nem csak 1 ember a bűnös! Mégegyszer hangsúlyozom! Nekem semmi bajom az erdélyi csapatokkal, de...azt hiszem, elment az a paci...nem annak egy része, de ha így folytatják, akkor az is!

Hajrá MOL Liga!
Icehochey te nem vagy véletlenül liftes a nagy házba ahol a sztárok laknak._Szerinted a SC játékosoknak ha tele van mert nem mentek hozatok????
Az a baj hogy sok idő el telik míg annyi kupatok lesz mind Hozónak.
oliblood, a te "benti" ertelmeddel alkalmazd a kovetkezo egyszeru szurest: ne olvasd a HC-s cikkeket.
Kulonben itthon "rendezzuk" le a dolgokat, itthon ulunk mi is a gep elott!
Jó estét ,
jobb volna a hokiról beszélni és ne üres locsogással tölteni meg ezt a blogot , mert akkor nincs semmi értelme firkálni helyes vagy helytelen magyar szavakat . Mindenki szurkoljon a saját csapatának és ne ócsárolja a másik kedvencét , ha pedig valamelyik cikkhez hozzászól akkor maradjon a témánál , s ne mindig a semmit ossza.
Maradok tisztelettel egy régi blog-olvasó , akinek tetszik ennek a blognak a friss hirek gyors szerkesztése.
Bocs a hosszúra sikerült hozzászólásért !
Sziasztok! Kiváncsi lennék így a kétharmados távnál kit láttok befutonak a rájátszásba? Szerintem inkább egy ilyen témában jobb lenne vitázni, mert azt hittem hogy itt valami komoly dologról van szó, és nagy lelkesen végigolvasva a komenteket eléggé csalódott lettem...
hfarkas: mert nem régóta olvasod a blogot. pláne ezt! :)
defó- nem hizsem lenne koment amit kihagytam volna, csak már kezdtem meunni ezt a sok hc=császár-sc=király dumát. inkább lényegesebb dolgok érdekelnének hogy mi van pl fegyasevvel, vagy valami a hokival kapcsolatos dolgok, nem hogy ki mennyi pénzt rakott bele a hokiba
hargitai farkasnak - a cel nem a play off, hanem a vegso gyozelem. a play off ba jutas az csak egy apro, bar fontos allomas. 3 bejuto mar 75%ban eldolt. HC, Ute, Klub. Ezek mar csak a sajat butasagukbol eshetnek ki. A negyedik helyre pedig palyazik 3 csapat, eleg kiegyensulyozott esellyel: NZ, DAB, steaua.
De a lenyeg az meg hatra van, a kiesos szakaszon minden valtozik, ott mar elesbe megy. Ott meg sok erdekes dolog lehet.

hargitaifarkas: egyet értek veled. hamm :D:D
Úgy hiszem a HC-SC cikkekkel büntetnek minket blogszerkesztők, ha valaki csúnyán nézett a monitorra kommentelés közben:) Igazi mentalis Isten ostora ez a téma..
Oli, szerintem nézd ezt a meddő szájkaratét a vidám oldaláról. :-)
Rosszul tudom, hogy a 4. playoff hely a Voláné? :-)

Hajrá, magyarise jékkorong!
a play off 4. hely a Nagy Volanne, de csak a Magyar Bajnoksagban.A Mol Ligaban az e aki megkuzd erte.
farkasnak,Fegyasev visszajon
ez melyik baknokságról szól: "HC, Ute, Klub. Ezek mar csak a sajat butasagukbol eshetnek ki. A negyedik helyre pedig palyazik 3 csapat, eleg kiegyensulyozott esellyel: NZ, DAB, steaua."

?

A Mol Ligáról. A Mol Ligának is lesz rájátszása és a z OB1-nek is. Ezt annak idején elég részletesen kibontottuk:

jegkorong.blog.hu/2008/09/12/alba_volan_hc_donto_biztosan_nem_lesz
Minden HC-s szurkolónak!!
Csíkszereda város jégkorongcsapata a Sport Club !!!
Van a városban még egy felnőtt jégkorongcsapat, minek a neve HC Csíkszereda. Kis város vagyunk , sok erőfeszitésbe és pénzbe kerül e két csapat fenntartása , maradjunk tisztelettel egymás iránt és bizzunk benne hogy a "nagyok" is belátással lesznek majd és újra lehet a városunknak egy(!!) jó csapata. Sajnálom hogy a HC-tól már egy pár fiatal játékos abba kellet hagyja a jégkorongozást, vagy éppenséggel egy gyengébb csapathoz igazolt, mivel nem kapott játéklehetőséget a HC-nál. Ennyi kűlföldi játékos fizetéséből amennyien csíkszeredában hokiznak , sok mindent meglehetne oldani a helyi utánpótlással. Erre már az anyaországban nagyon odafigyelnek és eredmény is van...
en nem ertem miert ne lehetne mind2 xeredai csapatnak szurkolni.... de sajnos nem latom at a politikat :)

annyira szar/vicces/szomoru latni ezt az acsarkodast...

szekely szekelynek farkasa?

en spec mind3 szekely csapatnak szoritok.
süti beállítások módosítása