HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A HC Csíkszereda elküldte Nilsson edzőt

2008.10.15. 15:59 Hblog

A HC Csíkszereda megvált Joakim Nilsson edzőtől, ezt több székely kommentezőnk jelezte már, Kurkó János fő támogató pedig érdeklődésünkre meg is erősítette. Azt mondta, a svéd szakemberrel közös megegyezéssel bontottak szerződést.

Az SC Csíkszereda elleni vesztes rangadón Nilsson már nem is ült a kispadra, csak Marcel Ozimak tartózkodott ott. Érdekes, hogy a szlovák szakember mellé tavasszal is partnert fogadtak, akkor még az Újpestről is ismert Ivan Dornicot. A svéd Joakin Nilsson szeptember elején futott be az osztrák másodosztályból, eddig tartott csíki karrierje.

Utódja máris megvan, szintén északról érkezik. Róla Kurkó János annyit mondott, nemzetisége finn, neve nem publikus. Viszont várhatóan már a héten megérkezik Csíkszeredába. Nilsson távozásának okait is szűkszavúan fogalmazta meg a fő támogató: "Az eddig eltelt időszakban kiderült, nem illik bele az elképzeléseinkbe."

A HC Csíkszereda pillanatnyilag 8 pontos előnnyel vezeti a Mol Ligát, a csapat összesen három pontot vesztett, az Újpestet csak hosszabbításban tudta legyűrni, az SC elleni második mérkőzésén pedig hirtelen halálban elbukott, igaz, már Nilsson nélkül.

17 komment

Címkék: hc csíkszereda mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Hc-Sc meccsen,néhány drukker szerint,már ott ült a finn,a lelátón,a VIP szektorban.
De most akkor mégis mi miatt ment el? Ez a "nem illik az elképzeléseinkbe" eléggé ködösítés!
Túl sokat kért? Beszólt Kurkónak vagy a játékosokat szidta? Vagy túlságosan a defenzív hoki híve volt?
Mégis mi lehet a valódi ok?
azert ment el mert a jatekosok szavavl elve "egy bohoc"...az edzeseken nem csinalt semit, semit nem tanitott a jatekosoknak, csak hujult osze visza...ozimak mellett oan volt mint egy "sarga kartyas" dilis...sztem nem veszitett semit a HC, azzal h elment...HAJRA HC :D
Köszönöm BENNI! Szóval erről fúj a szél...
Mi lett volna, ha tanított volna is valamit az ürge?
A finn majdcsak komolyabb lesz.
A mai Csiki Hirlap-ból:

"Információink szerint Nillson utódja szintén északról, Finnországból érkezik. Kui Suikkanen-ről van szó, aki 1959. február 28-án született Parkanóban. Suikkanen játékosi pályafutását hazájában, a Kärpät és a TPS Turku-nál töltötte le, de játszott az NHL-ben, a Buffalo Sabres színeiben is két mérkőzést. Suikkanen tagja volt annak a finn válogatottnak, mely 1988-ban ezüstérmet szerzett a Calgaryben megrendezett Téli Olimpián. A HC-nak kiszemelt új edző a finn bajnokságban készített fel csapatokat, és több együttesnél főedzőként tevékenykedett."
Régi edző a 6-6-on nem csinált valami butaságot?
Én a szlovák edzőt is két lábbal meneszteném a HCtől. Lehet hogy jó edzéseket tart , de meccseken csak összekutyúlja a dolgokat. A klub elleni meccs vereségét is nagyrészt neki köszönhetik a HC-s szúrkolók.
Ez igaz ! Nem szabad abba a hibaba esni , hogy ismet ket foedzot nevezzenek ki . Ozimak tenyleg csak segededzo statusban kene maradjon , ha marad . Ez igy jo kombinacio , hogy finn edzo es szlovak meg orosz legiosok . Nem tud tulsagosan osszemelegedni veluk es egyforman meg kell mindeki harcoljon a csapatbakerulesert , senki nem kivetelezett , senki nem haver .
kezd kapkodasnak tunni az egesz dolog. egyebkent az elmult 2-3 meccsen a jatekuk sem ugy ment mar mint a szezon elejen. Vagy az ellenfelek kezdtek odafigyelni jobban?
csiki drukker 2008.10.16. 18:56:06
kezd kapkodasnak tunni az egesz dolog.
:))))))
Csiki drukker nem nagyon koveted a csiki hokit,probalsz fontoskodni es kozben akkora badarsagokat irsz hogy az valami elkepeszto.
Nek(ed)tek nem tunt fel hogy a gyengebb kaliberu-volan,dab,fenestela ill.progym-meccsein nem jatszanak a HC legjobbjai,az elso sorokban Szabo Istikeek ervenyesulnek mikozben a HC kivegzo sora Stefanka,Saluga,Zabludovsky,Fedayshcev a lelaton uldogel????
Nagyon odafigyelhetett az SC hogy hajszalon,biroi segitseggel hozta a +1 pontot!Meg mindig a mesebol meg a multbol eltek...?
1.en a steaua es nz elleni meccsekrol beszeltem. Annak ellenere, hogy eleg nagy kulonbseggel, a jatek nem vol meggyozo. Legalabbis nem egy ilyen kerettel rendelkezo csapat reszerol.
Az igaz, hogy Pire meg a szlovakok profizmusa es a Petres sor tehetsege meghozta a golokat, de az osszjatek a szezon eleji meccsekhez kepes gyengult.
2. a csiki hoki az nem a HC, hanem a Klub es HC.
3. en is orvendek, hogy Istikeek jol mennek, (kozben, pl. a Klub ellen), jobban ismerem, mint a HC s szurkolok ketharmada, ismerem, hogy volta nevelve. Ez a komoly neveles rafert volna meg jonehany csiki jegkorongozora, szinektol fuggetlenul.
4.Szerintem kedd meg nem a mult es akkor gyoztunk. Jo jatekkal, kuzdeni akarassal es szivvel.
5. Az a jo, hogy hajszalom nyertunk, mert a tavaly a szezon vege nagyon unalmas volt, amikor a ellenfel nelkul nyertuk a donto mind a negy meccset.
Rügyecske, kicsi gyermek....
Lassan mondom, hátha megérted:
HC-SC 6-7, 1-1 gól +1, 1-1 gól -1, a többi EQ
Miről beszélsz? A bírók következetlenül (hosszú, nehéz szó, fuss neki kétszer :-), összevissza fújtak, mint általában kivétel nélkül a román bírók. Ennyi. Szép meccs volt, élveztük. Mi is, remélem Ti is. 1 pont oda, 2 ide. Lehetett volna fordítva is, de lehetett volna 3 oda vagy ide is.
Én azt látom, hogy a HC csapata felnőtt de a szurkolói még mindig gyerekkorban járnak. Legalábbis Ti, "Rügyecskék" akik látogatói vagytok ezeknek a fórumoknak. Infantilis, gyerekes, átgondolatlan, stilizálatlan, helytelen (értsd: magyar nyelv helyesírási szabályai) "hozzászólásaitokkal" nem használtok a székely hokinak. Nálunk is vannak ilyenek. De nálatok sajnos csak ilyenek vannak. Remélem nem sokáig. Felnőttek vagytok! Vagy nem?
Koszonom KoMoNDoR a matematikai felvilagositasodat,vegul is ha Te nem volnal a jo oreg Pitagoras bajban lenne,2-1=+1 en ugyanis a HC meg a SC helyzetere gondoltam...
Ami a meglatasodat ill.az SC szurkolo tabora-B kozep-igazi felnott emberek gerincet alkotja!!!
Oda jutottunk hogy a hires"felnott"SC tabor le ciganyozza es lekopkodi a HC fiatal titanjait,ez lenne a ti EQ???
Hidd el Komondor es csiki drukker hogy mar tele van a hocipom veletek sajnalom hogy egy forumon kell a vitatkozzunk de ha gondoljatok ezt szemelyesen is megoldhatjuk olyan igazi szekely modra!
Eridj ulj beljebb, hires szekely legenyke.
MOst mar rohogteted magadat, a nap megsutte a fejedet.
VEgyel peldat pl. Beres kollegadrol, o is Hc s de attol meg tud objektiv, felnottesen irni kommenteket es viselkedni a lelaton is.
Mi nem akarunk leereszkedni a szintedre.
Lelkem,Rügyecském...
Még lassabban mondom:
Ama meccsen lövődött :-) 6+7 gól. Idáig érthető vagyok? Ebből mindkét oldalon emberelőnyből 1-1. Emberhátrányból 1-1. A többi egyenlő felállásnál született. Megvan? Tehát nem lehet azt mondani, hogy mondjuk emberelőnyből lődözte az SC a gólokat.
Ami meg az IQ-t illeti: neked olyan azért nincs, mert ha volna akkor tudnád, hogy mi az EQ. Ezért vitatkozni sem nagyon tudok veled.
süti beállítások módosítása