HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Rengeteg pénz a fehérvári perselyben

2008.11.24. 15:53 D. Gromov

597 215 forintot, valamint 1123 eurót dobtak be a perselyekbe, illetve költöttek tombolára a szurkolók az Alba Volán vasárnap esti meccsén. A kettő együtt jóval több, mint a klubra a Salzburg-meccs után kiszabott 2500 eurós büntetés. Ocskay Gábor szakosztályfőnök a blogunknak is megküldött sms-ben – csupa nagybetűvel – tudatja, a hozzájárulást nagyon köszönik minden segítségnyújtónak.

54 komment

Címkék: alba volán ebel ocskay

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jo latni! Bravo mindenkinek!
Köszönöm minden szurkolótársamnak! Ez az igazi összefogás, így tovább! :)
Ezert tenyleg koszonet illet mindenkit, aki barmilyen osszeggel is hozzajarult! Bar az lenne a legjobb, ha SOHA tobbet nem kellene buntetes kifizetesere gyujteni!
Hajra VOLAN!
Ha Öszinte akarok lenni "Zsiiiir" :):):)
Jó látni hogy össze tart a brigád!!!
Hajrá Volán
Ezért büszkék lehetünk magunkra!
Megfizettük a tanulópénzt... Köszönet illeti exL:1 nevű olvasót az ötletért és persze mindenkinek, aki részt vállalt benne! Hajrá Volán!!!
Dunaújvárosi törzs szurkolóként (is) megemelem a kalapom a volán szurkolók előtt! Ez valóban szép volt!
Remélem én is hogy többet nem kell büntetés miatt perselyezni! Hajrá magyar hoki, avagy egységben az erő!
Nagyon király! Nagyon örülök! A maradék összeget, meg költsük valami gólvágó csatár leigazolására! :-S Ha meg esetleg kell még hozzá egy "kicsi", akkor legyen kint az az urna a jövő héten is! :-)
Tényleg jó érzés, hogy így összefogtunk, együtt szurkolunk egy CSAPATért!!!
A héten pedig vagy Bécs, vagy Graz, de kimegyünk a sógorokhoz Thomas_AV-vel!

HAJRÁÁÁ VOLÁÁÁN!!!
Büszkék lehetnek magukra a székesfehérváriak!
gratulalok a szurkoloknak a pelda erteku osszefogasert szep volt fiuk le a kalappal
Ha minden cspatnak ilyen kiráy szurkoló tábotra lenne talán jobb lenne a hoki világa. bravó Fehérváriak! ez nem semmi.
Ilyenkor jó Fehérvárinak lenni!!!!
Kedves volános szurkolók le az összes kalappal előttetek, példaértékű dolgot tettetek, tanuljon ebből mindenki.

Meg úgy általában mindig... :)
Ezt valahogy az EBEL honlapra is ki kellene teteni ;-)
Amugy nem arrol volt szo, hogy 3 hetig lesz kint a persely?
a maradék pénzt lehetne fordítani Bonni 30%-kal csökkentett fizetésére... de akár egy jó honlapkészítőre is:)
Hajrá Székesfehérvár, Hajrá Volán!!! Gratulálok az ÖSSZES szurkolónak!
Szép teljesítmény volt! Gratula!
Úgyis jön a karácsony, vegyünk egy csatárt a csapatnak... :)))
Büszkeséggel tölt el hogy VELETEK együtt szurkolhatok hétről hétre ezért a fantasztikus CSAPAT-ért!!
Hajrá VOLÁN, hajrá MAGYAR jégkorong!
Külön köszönet exL:1-nek az ötletért!
Köszi mindenkinek a segítséget, ott voltam a számolásnál,nekem a 10 horvát kunás ,és az 1 spar pontos adomány tetszett különösen :-)
gratulálok magunknak!! megmutattuk mit tudunk... remélem a salzburgiak fülébe jut mihamarabb:)
le a kalappal a fehérvári szurkoló tábor előtt :)
HAJRÁ VOLÁN!
Bravo Volán Szurkolók,le a kalappal elöttetek!!!
Köszönet az ötletért.

Hajrá Volán!
Tegnapi meccs: www.dunatv.hu/felsomenu/nettv Dunasport 21:42 4:06- nál a videón.. Huhhh de brutál Palko gólja:DDDDDDD A villachi csak nézett amikor átfűzte:DDD Amúgy nagy respekt a szurkolóknak is, a francba már, decemberben én is kimegyek F.várra!!!
Mikor lesz hír Bonniról?
Szép volt Fiúk, szép volt Lányok, szép volt MINDENKI!
exL:1!
Ha ilyen jó ötleteid vannak, következő körben oldd meg, hogy az amúgy fantasztikusan játszó csapatunk valahogyan be is tudja fejezni az akiókat! :)
Jah, és bár minden nap minimum két Redd Bull-t ittm, múlt vasárnap óta csak bombán élek! ezeket még áttételesen sem támogatom többet! :)
Jutti87!
Énis remélem!! :)
Sajnos én a meccs végén akartam bedobni a zsét, de az urnát már nem találtam, a következő meccsen bedobom énis a magamét!!!
Ezt neked Pierre Pagé... :P :)
Bonniról legkorábban holnap lesz hír.
Ez FANTASZTIKUS! Megmutattuk az osztrákoknak, hogy mi az összefogás! Remélem én is, hogy eljut a hír az ebel vezérkarához is, meg ahhoz a paréjhoz is ( vagy hogy híjják):)!Csak így tovább!!!!!

HAJRÁ VOLÁN!!!!!!
Szerintem, ha van még valami gond a csapatnál, akkor elő vele, hagy oldják meg a szurkolók.
Ki ne lett volna már úgy, hogy semmi nem jut az eszébe. Posztot a problémáknak!

Pl: csöpög a csap?
Vízvezeték szerelő munkadíját belépőben kapja meg. Ugyanígy festő......

na jó

Hajrá Volán!
Köszi a választ KCs!!

Ez nagyon jó látni, hogy a szurkolók így összefognak a csapatért!!!:)))))

Holnap meg esélyt se adjunk a Capitalsnak!:))

HAJRÁ VOLÁN!!!
Nagy gratuláció mindenkinek!
Ilyet erős összetartást még nem tapasztaltam.
Köszönet érte az összes sportbatrátnak.
Nincs ennél jobb város a világon! Áldom az eget, hogy Fehérvári vagyok! Én is köszönöm mindenkinek! Összejött a nagy álom! Ezt vágjuk salzburg képébe! A kultúrálatlan, balkáni szurkolók összehozták egy meccs alatt, a volán bünetését! Ennél nagyobb elégtétel nekem nem is kell! Székesfehérvár! Székesfehérvár! Megmutattuk! Mindenki a Volánért, Volán mindenkiért!
Ilyen erős összetartást még nem tapasztaltam.
Ez nem volt semmi! Csak pislogtam mikor megláttam az összeget:)
Örülök, hogy Veletek szurkolhatok!
Én beletettem az urnába összes aprómat ami a pénztárcámban volt. Lehet, hogy meg kellett volna néznem, hogy mennyi volt nálam??? :D :D :D
Viccet félretéve, ez nagyon szép eredmény és büszkék lehetünk rá! Ilyen összefogás nem volt jellemző a városra, de úgy látszik változott helyzet!!! Vivat Civitas Regia!!!
!!!!- EZ FEHÉRVÁR- !!!!
HAJRÁÁÁÁ VOLÁN!
Gratulálok! Tényleg példaértékű a Volán-szurkolók összefogása! Örülök, hogy részese lehettem... :-)))
HAJRÁ VOLÁN!!!
Kedves Szoljanka !
Akkor pénteken irány Graz egy kis városnézéssel egybekötve!aki tud,jöjjön ki kocsival-vonattal-biciklivel vagy nem tudom mivel (esetleg ALBA VOLÁN busszal :) ) ,de a lényeg ,hogy minél többen tudjuk majd csapatunkat Biztatni még az Idegenbeli meccseken is!
hisz a legjobb 8 közé jutásért fontos meccset kell megnyerni Grazban !!! de előtte még a bécsi labancok ellen sok sikert a fiúknak holnapra!!
Hajrá Volán! Hajrá Magyar Jégkorong! hajrá 270 milliós hokitámogatás!!
Ha mindig össze tudnánk fogni....
Oriások is lehetnénk.
Szép volt hoki barátok !
Hajrá Volán, hajrá MAGYAR JÉGKORONG !
exl:1 te egy zseni vagy. Le a kalappal, kár, hogy vasárnap nem tudtam kimenni.
nemzeti hőssé tettük magunkat... még a nemzetisport is meg írta, még a zászlót is...
csak így tovább Fehérvár csak így tovább Volán, Veletek vagyunk :)
Balatoniak vagyunk, és mi is hozzájárultunk a "sikerhez"...szóval nem csak a FEHÉRVÁRIAK! :-) Csak úgy mondtam...szevasztok!
Leírhatatlanul jó érzés látni, hogy vannak dolgok, amelyekben egyet tudnak érteni a magyar emberek. Szerintem is szép összefogás volt a szurkolók részéről - és külön köszönet azoknak, akik nem Volán szurkolóként is csatlakoztak a kezdeményezéshez (akár pénzzel, akár egy itteni kommenttel). Erre tíz év múlva is érdemes lesz emlékezni, hölgyek-urak. :))
>Erre tíz év múlva is érdemes lesz emlékezni, hölgyek-urak. :))

Sajnalom, hogy ez a sztori nem kapott nagyobb publicitast a mediaban. Talan meg nem lenne keso elhinteni a sztorit on- es offline.
RCH! még van két alkalmunk h folytassuk ezt a sikert! és talán nagyobb média szereplést kap a csapat, a szurkolótábor...:) rájuk férne. figyeljen ránk mindenki:) mert megérdemlik
HAJRÁ VOLÁN!!
külön köszönet azoknak, akik nem szurkolóként, nem fehérváriként "adóztak" a csapatnak
Ez fantasztikus hír, példaértékű !
Nagyon örülünk, hogy a persely és a tombola is sikeres volt! A tombolás lányok üzenik, hogy köszönik mindenkinek a vásárlást:)
Redbullék meg bakaphattyák:)
üdv
Jut eszembe!Nem kéne bojkottálnunk a vörös bikát?
Legalább a jégpályákon.
Büszke vagyok mindannyiunkra - megjegyzem én sem vagyok fehérvári és magammal hoztam adakozni + 2 embert - az ötletgazda pedig megérdemelne a klubtól valami szép jutalmat! Igen, igen, a vörös bikát bojkottálni kell, egyébként is egészségtelen, de nekünk különösen árt!
ehhez kétség sem fér, most megmutattuk mindenkinek hogy mi az hogy csapatszeretett,és összetartás:D köszi mindenkinek aki bármennyit is adott! hálás érte feehérvár:D ha meg kell még valami az szakosztálynak csak szólnak nekünk és mi megoldunk mindent eggyüt:D:D HAJRÁ VOLÁN!!!!
Remek kezdeményezés, ötlet volt, amit a drukkerek, szimpatizánsok megtöltöttek tartalommal. Gratulálok midenkinek!
süti beállítások módosítása