HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Blake Forsythból is támadó lehet

2008.11.17. 18:47 F. Kapus

"Egy kicsit sikerült visszatérni a régi formánkhoz. Ahhoz a játékhoz, amivel a bajnokság első felében bravúrokat értünk el. Sajnos az utolsó harmad második felében a sorozatos fegyelmezetlenségek lehúzták ezt a teljesítményt." Énekes Lajos, az Alba Volán edzője értékelte a Red Bull Salzburg elleni viharos mérkőzésen látottakat.

"Megnéztük a videót, azt mondom, Bonni büntetése teljesen jogos volt, Couture-énak a mértékén lehet vitatkozni, mivel szemtől szembe történt a szabálytalanság, nem hátulról lökte a palánkra ellenfelét. Teljesen fölösleges mozdulat volt az is.

Az emberelőnyöket részben a koncentráció hiányában, részben azért, mert már kiismerték a figuráinkat, rosszul játsszuk meg. Most már változtatni kell a létszámfölényes játékunkon. A fóros felálláson és a játékrendszeren is módosítani kívánunk a jövőben. Nem lehet, hogy öt az öt ellen veszélyesebben támadunk, mint előnyben.

Fizikailag jól bírtuk a lépést a nagyon fiatal, erős és fürge salzburgiakkal. Több mint ötven percig szoros volt a mérkőzés. Különösen bosszantóak voltak a buta hibák, amelyeket ráadásul nem azok követtek el, akik mentálisan fáradtak voltak.

A salzburgiak kihasználták, hogy csapatunk húzóemberei nem fiatalok. Ők nehezebben viselik, tűrik, ha állandóan ütköznek velük, ha szándékosan a testi kontaktust keresik. Több durva belemenés volt a Red Bullnál, agresszívek voltak. Nagyon jól csinálja ezt a Salzburg, bár mondom, néha durvák voltak. Tokaji palánkra lökésénél például komoly büntetés maradt el. Szerencsére nem sérült meg újra a védőnk.

A játék sokat javult a legutóbbi mérkőzésekhez képest, de rengeteg erőt kivett az első és a második sorból a sik emberhátrány. A kiállítások miatt extra terhelést kaptak ezek a játékosok. Ők hétfőn csak átmozgató edzésen vettek részt. Kedd reggel találkozik a csapat, és útra kelünk Jesenicébe. Akkor derül ki, hogy Ocskay Gábor tudja-e vállalni a játékot, mert a bokája és a térde nincs tökéletes állapotban. Ha nem, egy újabb hátvédünk mutatkozik be támadóként, nevezetesen Forsyth.

Két játékosunk ügyét csütörtökön tárgyalja az EBEL fegyelmi bizottsága, Bonni és Couture nem játszhat Jesenicében. Mi több, a szabályok értelmében az eltiltás alatt lévő játékosok pontszámával csökken a csapat maximális pontszáma, így kedden 60 helyett csak 52 pontot küldhetünk jégre. Más kérdés, ez mit sem számít jelenlegi helyzetünkben, mivel Vaszjunyin továbbra is sérült, így a három kieső ember miatt beleférünk a pontkeretbe. Az említett légiósokkal szemben viselkedésük és annak következményei miatt természetesen házon belül is szankciókkal fogunk élni.

Szoros mérkőzés volt, amelynek a végjátékban kellett volna eldőlnie, a pályán, nem pedig az ötperces kiállítások miatt."

37 komment

Címkék: énekes alba volán ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nekem nem tetszik ez a kettős mércés értékelés... "Igen, durvák voltunk, meg is lett az eredménye, fegyelmezetlenség volt, elment a meccs miatta. Ők is durvák voltak, ennek semmi következménye nem lett, és ez rendben is van". Olyan ez, mint amikor a Szabadság szerelemben osztja a pólós gyereket a "miniszter elvtárs", hogy ha megütöd a szovjet srácot akkor szétrúgjuk a segget (vagy családodéd, ez most nem ide tartozik). Az, hogy téged megütött a szovjet srác, az meg nem volt szép és hello...
kicsit OFF : lehet holnap a helyszínen tekintem meg a Jesenice meccset. A honlaponjukon nem találtam meg a Jegyárakat ,stb...ha vkinek van infója h kb mennyi euróba kerül akkor azt megköszönném!illetve hogy a csarnok a város melyik részén van!köszi a segítségeteket!!HAJRÁ VOLÁN!
BONNINAK a szabálytalankodása szerintem teljesen felesleges volt főleg hogy elment rajta a meccs. De a szabálytalanságokat és a verekedáseket is úgy provokálták ki! De mindegy.

HAJRÁ VOLÁN!!!!
Még teljes csapattal sem lett volna könnyű ez a szlovén kirándulás, de így meg aztán különösen "remek" helyzetben a csapat. Lehet, hogy érdemesebb lenne pihentetni a legjobbjainkat és a farm csapatból vinni egy-két ügyesebb fiatalt. Persze szurkolok a Volánnak, de nem sok esélyt látok a győzelemre ilyen csonka csapattal a Jese otthonában. Kíváncsi leszek a "házon belül is szankciókra".

Thomas> 10-15 €-ba kerülnek a jegyek, fent van a honlapjukon. Amúgy nem nehéz megtalálni a HK csarnokát. A város kb. 2-3 párhuzamos utcából áll, egy medencében fekszik. Ha kimentek, mindenképpen menjetek el Bled-be, mert az nagyon szép hely és kb 20 km-re van Jesenicétől! www.europeandays.com/wp-content/uploads/2008/06/bled2.jpg Ja... és persze Hajrá Volán!!!
Az igazán jó szankció az lenne (Couture) ha hazazavarnák már végre, kapura kb. annyi veszélyt jelent mint én aki a lelátón ülök.
Ráadásul én még fízetek is érte , hogy ott legyek (ez természetes is)de ez a kanadai nem sokat tett hozzá a Volán játékához és ez a playoffba is kerülhet.
Csatárokat kell hozni még pedig úgy, hogy akár egy légiós védőt is be lehetne áldozni.
Nem tudom elítélni a Volánt a hétvégi mérkőzésen történt keményebb(durvább)játékért.Egy teljes idény alatt igenis kell 2-3 ilyen mérkőzés,hogy az ellenfél még véletlenül se gondolja a mi csapatunkban csak nyuszik játszanak.Ez simán belefér sőt szűkséges.Egyébként is az ellenfélnek miért nézik el azt amit nekünk nem.
Frankk egyetértek veled hogy COUTURE nem sokat tett hozzá a játékhoz és lehet hogy lehetne nála jobbat hozni.
Couture mióta idehozták nem csinál semmit,ha csak azt nem hogy lassan élre tör az ebel listán azok közt akik legtöbbet vannak kiállítva.Utolsó 3 hazai meccsen össz 3 azaz három gólt lőttünk,és 8at kaptunk, emberelőnyös szituációkat megsem említem, mert hosszú évek alatt megszokhattuk a csapni való helyzetkihasználást. A csapat formáját nézve, nem sok jót nézek ki a 3ik körből.Elsőben szereztünk 11et, másodikban 10et (mind2 erőn felül volt) Most ha szerzünk 4pontot az maga lesz a csoda.Forsythe csatárt játszik??védőként sem nagyon tűnt ki eddig a 3ik.sorból,lehet jobb lenne 1-2 fiatalt játszatni holnap,és pihentetni az első sort, mert ők a volán, a többi.....Jesenice ellen így sem úgysem semmi esély.Legalább regenerálódhatnak a húzóemberek, mert igen hirtelen,és meredeken indultunk meg lefelé.Emberelőnyős figuráinkat az ellenfelek kiismerték??nem is tudtam hogy van nekünk olyan,ha csak az nem hogy nagy nehezen felállunk a kék vonalnál,és belelőjük a kapu irányában tolongó tömegbe,mint a pókerben az all-in, vagy bejön vagy nem.Vasárnap itthon mindenképp nyerni kell a Villach ellen, addig valahogy letudni a kedd - pénteki meccseket idegenben ,minél kisebb arányú vereséggel,és semmi sérüléssel.
volanfan és FrankK csak azt mondjátok meg, h kit és miből?? amúgy is elég szarul áll a csapat, hisz a szponzorok sem utalnak stb... és még id. Ocskaynak is úgy kell kuncsorognia a pénzért(hogy Ganxsta Zolee-t idézzem). nem vagyunk olyan helyzetben sajnos h csak úgy igazolgassunk embereket. örüljünk annak, h a mi kiemelkedő játékosaink (Palkovics, Ocskay, (ugyan most nem a legjobbak)) még egyáltalán itt vannak nálunk...
amúgy egyetértek és az tuti h ennél már csak jobb lehet.
HAJRÁVOLÁN!
szerintem egy meccsre sem ugy kell kimenni hogy eselyuk sincs lehet hogy a jesenice ugy gondolja hogy ez a meccs mindenkepp az ove es 1-2 hirtelen ellentamadasos helyzetbol beutni es aztan bunker vedekezes ha mar mas mod nincs es onann is meg lehet lepni az ellenfelet.Amig a korong kerek addig mindig lehetseges barmi szerintem
szerintem pedig nem kell a jatekosokat biralni azt majd meg teszik a veztok
Nem értek egyet a volán vezetőségével. Nem kéne ezért megfegyelmezni őket. Nem csináltak semmit, csak válaszoltak a slazburgi szurkálódásokra. Ez teljesen természetes és így van rendjén. Ha nem tették volna meg, oakkor ők lettek volna a puhányak. Én Bonnit sem ítélem el. Szép ütközés volt, és most is azt mondom, hogy nem volt szabálytalan. 2percnél többet nem kellett volna kapnia érte. Nem értem mit pampognak itt Id. Csicsóék. Mindenki így cselekedett volna ha ő van a pályán és azt éli át amit ezek a játékosok, hogy a saját otthonukba próbálják megalázni őket! Igen is bele kell menni akkor a bunyókba, és igen is örülök hogy nem hagyták annyiban és annak is hogy minden bunyót megnyertünk! Kis köcsög salzburgiak, megtanulták, hogy milyen fából faragták a volán játékosait. Még Csicsó is nagyon felhúzta magát a végére. Egyikőjüket sem ítélem el. Sőt ebben az esetben Id. Csicsót és Satort ítélem el, hogy így viselkednek és nem állnak ki a csapat mellett, pedig ez lenne a minimum. Nem még rájuk támadni.
Sziasztok!

Gromov, F.Kapus, elnézést, ha ez itt kampányolásnak hat, ha szerintetek nem oké, töröljétek ki nyugodtan.

Volán szurkolók! Én úgy gondolom, eljött az ideje annak, hogy legalább az internet adta lehetőségeken belül felemeljük a szavunkat a csapat mellett, a csapatért! Ki tudja, kis optimizmussal (és nagy távlatokban gondolkozva) a jelenlegi úgy apropója kapcsán talán még azt is el lehetne érni, hogy beinduljon vmi komolyabb szurkoló-vezető/játékos kapcsolattartás a Volán honlapon... ami a mai világban azért már elég sok helyen működik (pl. a pocsék magyar fociban a Debrecen ügyvezetője rendszeresen válaszol a szurkolók kérdéseire). Ha úgy érzitek, hogy ennek lenne értelme, csak egy regisztráció, és egy bejegyzés - ha elég hangosak leszünk, szerintem ennek biztos lesz hatása!

Én a következő bejegyzést írtam a Volán honlapra:

"Tisztelt Id. Ocskay úr!

Nem tudom, hogy mennyire olvassa az internetet, de remélem valamilyen úton-módon eljutnak Önhöz az itteni vélemények.
Őszinte megdöbbenéssel olvastam a tegnapi meccs utáni nyilatkozatokat. Sator mestert még megértem, mert az ő - általam megismert - mentalitásához teljesen passzolt az, hogy alapvetően csak a mi hibáinkkal próbált foglalkozni, ez valahol tényleg a profizmus csúcsa. Az is igaz, hogy egyes légiósaink gyenge teljesítménye elfogadhatatlan, és ennek komoly következményei kell legyenek, hisz nem ezért hoztuk ide őket (és gondolom nem kevés pénzbe kerülnek).

De! Tegnap direkt nem írtam, mert még a meccs hatása alatt voltam - gondoltam megvárom Énekes úr véleményét, ami a jégkorong.blog.hu oldalon rendszeresen meg szokott jellenni.
Számomra döbbenetes, hogy az egyértelmű hibák mellett a vezetés szemmel láthatóan nem áll ki a csapat mellett azért, amit tegnap tett! A Salzburg taktikája már az első perctől magában hordozta a balhé lehetőségét - és ez több szurkoló szerint is át kellene kicsit értékelje a bunyók megítélését. Tény, hogy Bonni szabálytalansága miatt elment a meccs. Tény, hogy ezt a jelenlegi helyzetünkben nem engedhetjük meg, de szerintem azt sem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy az egészet nem mi kezdtük, nem mi erőltettük, egyszerűen csak annyi történt, hogy a fiúk nem hagyták megalázni magukat, és megmentették Fehérvár becsületét azzal, hogy az alattomosan kemény salzburgi stílus nem maradt büntetlenül. Ha Tokaji Viktornak nincs akkora szerencséje, akkor őt kellett volna hordágyon levinni a salzburgi köcsögsége után! A játékosainkat folyamatosan hergelte az ellenfél, meg a bíró is! Mi csodálkoznivaló van azon, ha most elszakadt a cérna?

Én elég régóta járok meccsekre - emlékezetem szerint ilyen, egyértelműen megtorló bunyókra legutóbb talán a legendás Sokol Kijev "mészárlás" esetnél volt példa (mondjuk az ezen jóval túlment, de a becsületüket ott is megmentették a fiúk). Ennek jópár éve már, így kijelenthető, hogy a Volán egyáltalán nem sportszerűtlen csapat. Remélem a vezetés a diplomácia adta lehetőségeken belül kikéri magának Pagé ocsmány vádjait, nem fog nyuszi módjára behódolni az osztrákoknak, hanem megvédi a fiúkat azzal, hogy ez sajnos benne van a játékban. Aki ilyen taktikával játszik, mint a Salzburg, az kalkulálja bele azt is, hogy ennek ez lehet a következménye, ez ilyen egyszerű!

Én alapvetően azon döbbentem meg, hogy a hibák és felelősségek reélis értékelésén túl erről Öntől, Önöktől sehol nem olvastam, pedig a korrektség jegyében szerintem ezt is érdemes lenne megjegyezni.


Ami viszont megbocsáthatatlanul botrányos, az a hülye idióták dobálgatésa a jégre. Ebben az ügyben talán érdemes lenne lépni valamit a következő hazai meccsen, akár úgy is, hogy a hangosbemondón közli a klub vezetőség, hogy a nézőkről a meccs alatt videófelvétel készül, és akire rábizonyíthat, hogy dobált, azt el fogjék tiltani a meccsekről. Higyje el, hogy a normális többség az ilyen drasztikusnak tűnő lépést is tapssal fogja üdvözölni, mert tudni fogják, hogy ez a klub érdekét szolgálja - ha meg emiatt ki kell tiltani néhány barmot, az a pár ember senkinek nem fog hiányozni.

A fentiekben nem biztos, hogy igazam van, ez természetesen csak a véleményem. Remélem nem gond, hogy őszinte voltam - és titkon bízom abban, hogy egyszer talán majd reagálni is tud az efféle szurkolói megkeresésekre. Szerintem sokan örülnének, ha ezen az oldalon beindulna némi komolyabb kapcsolattartás a csapat vezetővel, játékosaival, és mondjuk hetente egyszer valaki meg tudná válaszolni a felmerülő kérdéseket.

Munkájához további sok sikert kívánva,
tisztelettel:
Raon, as Erdélyi István"
Raon ez tetszik. szépen összeszedett irás.
Raon,as Erdélyi István mögé, mellé állva csak támogatni tudom a kapcsolattartás ötletét.
Raon a kommentjében tökéletesen leirta a tutit,amit annyival egészitenék ki,hogy a játékvezetők ténykedése komolyan hozzájárult az indulatok elszabadulásához.
Gratula Raon, abszolút egyetértek Veled.
Közös, hogy én sem írogattam indulatból a vasárnapi történteket követően, mert el kell teljen egy-két nap, hogy az ember reálisan tudjon értékelni. Most már úgy látom, hogy a vasárnapi meccs fantasztikus volt, de a Volánnak az osztrákoknál továbbra is kilóg a lóláb, a játékvezetés nem kettős mércével teszi a dolgát.
Kicsit most is OFF:

Thomas_AV-vel ma irány Jesenice, csak az utazás nem lesz egyszerű: eddigi információim szerint Szlovéniában a legrövidebb tartamú matrica féléves, és kb. 9000 HUF. Mindketten egyetemisták vagyunk, erre ennyit nem áldozunk, tehát maradnak a főutak, úgy meg igencsak bonyolult az utiterv. Ha bárkinek van valami infója, ossza meg velünk legyenszíves!!!
HAJRÁ VOLÁÁÁN!
Raon, sok minden egyet értek veled, többek közt a bedobálás szankciónálásával, de Bonni az utolsó két meccsén 7 db kiállítást szedett össze, hármat a péntekin 4 a vasárnapin, ha ezek közül csak egy-egy szükségtelen kiállítással van kevesebb meccsenként akkor az már haladás lenne. Félre ne érts nem Bonni ellen beszélek, de az utsó két meccsen sokszor szabálytalankodott feleslegesen. Az öt perces kiállításával nem értettem egyet, de hiszek Lajának ha azt mondja, hogy a felvételből kiderült egyértelműen a térd használat, ennyi esze lehetett volna Bonninak is használta volna csak az ütőjét egy akasztásra akkor csak egy sima két perc és a labanc is ért belőle, na mindegy. A bunyó is érdekes volt a másodikat egyértelműen mi játékosunk kezdte (már nem emlékszem ki volt) azt nem vitatom hogy a gyerek megérdemelte abban a pillanatban én is csépeltem volna az összeset, de azért a fegyelmünket mindenképp meg kell öriznünk, ha eredményeket akarunk elérni (mi sajnos nem engedhetjük meg magunknak a kiállításokat, mivel nincs aki helyettesítsen).
A Bonnival kapcsolatban igazat adok neked, de a bunyókat nem mi kezdtük! A Couture rámosolygott a gyerekre, mikor az valszeg számonkérte az ütközést, utána aztán nyílván a szöveg után bevert neki egy nagyot, a Foci háttal állt a Bull cserepednak amikor a gyökér hátulról adott neki egy tockost, persze utána a többit tudjuk.
Legalábbis (szubjektív szemem) én így láttam.
Bojl, F.Egon, b23, mike80: köszi! :)

murcicomp: Bonnival kapcsolatban igazad lehet, én nem emlékeztem arra, hogy pénteken is négy kiállítást szedett össze. Az öt percesnél tényleg elég lett volna egy bottal akasztás, ha már eladta a korongot - ezért majd biztos felelnie kell a vezetés előtt.

A második bunyós Foci volt, és én is úgy láttam, hogy valaki pechjére őt találta meg. Kcs mondjuk azt írta a Volán honlapon, hogy Foci provokálta magának a verekedést... ez némiképp elbizonytalanított, mert Focit ismerve egyáltalán nem lehetetlen ezt elképzelni, de nekem határozottan rémlik, hogy középen háttal álltak a Volánosok a kispadról jövő rebullosoknak (hisz Couture különmeccsét nézték), és hátulról jött Focira az attack.
No, drukker60 is így látta. Jó lenne egy videó.
Én úgy láttam, hogy Foci hátranyúlva bemos egyet a mellette álló 3-asnak, mire ő felkapta a vizet, a többit pedig tudjuk.
A videó fent lesz délután, reméljük, abból minden kiderül.
Mondjuk nekem az volt szimpatikus, amikor a végén Horváth Andrást tényleg provokálta a salzburgi kissrác, bottal rávágott, aztán amikor két ütés szelét megérezte, gyorsan elbújt a bíró mögé, széttárta kezeit, hogy én csak a szúnyogot akartam elhessegetni a mezéről, erre ez a barbár magyar meg egyből nekem esik, na de ilyet.
Kcs: no igen, ha így volt, az megfelel a "verekedést provokált" definíciójának. :)

A Ha már itt vagy, a szurkolói netes kérdezz-felelekre szerinted van esély? Hogy áll a vezetés az ilyen kezdeményezésekhez?
Szoljanka!

Szlovéniában fizetőkapus az autópálya, legalább is tavaly nyáron még az volt. Mi jártunk Jesenice felé is de ott is volt kapu, nem matricáztunk.
OFF:
Szlovéniában 2008. július 1-től változás!
A kapus rendszer megszűnt 3,5 tonna összsúlyig, számukra a 2008 végéig érvényes matrica 35 euróba, míg motorosoknak 17,5 euróba kerül!
2009-ben egyéves matrica is kapható lesz autósoknak és kisteherautósoknak 55, illetve motorosoknak 27,5 euróért. Az eddigi kilométerdíj helyett csak féléves, vagy éves matricát lehet majd kapni. A feledékenyeket brutálisan, 300-800 euróra fogják büntetni.... (híííjjj az annyát!!)
Magyarán akkor megyünk Graz meg Klagenfurt felé,így jobban is járunk...
másnem egy szép kirándulásunk is lesz a hegyek között.HAJRÁ VOLÁN!!!
Nálam a Bonni belépője sima két perc volt, de ezen nem is kell csodálkozni, hiszen a ellenfél játékosai és a bírók!!!!! is folyamatosan őt hergelték!!!

Couture-é pedig egy sima ütközés ahol az ellenfél járt rosszabbul...

A bunyó pedig a jégkorong velejárója...
Raon, Focira gondoltam (nem voltam benne biztos, ezért nem írtam nevet) amikor a kezdeményezésre hivatkoztam, Couture féle az egyértelmű volt és szerintem jogos is. Úgyhogy így modosítgatva a véleményeket már mindeben eggyet tudunk érteni!

Robcsi85: a helyszinen én is azt láttam hogy ez egy sima gáncs és csak 2 perc a jogos, de tisztelem annyira Laját hogy ha azt nyilatkozza hogy látható a térd használat akkor azt elhiszem neki!
És természetesen egy ilyen kérdezz felelkes dologban én is támogatlak! Azt sajnos tudomásul kell vennünk hogy öreg Csicsó nem egy PR bajnok, tehát nem kell rá feltétlen kigyót-békát kiabálni, de tényleg szükséges lenne egy normális PR munka a csapat részéről, mert az igazi szurkolók igénylik ezt, igaz ők akkor is kijönnek meccsekre amikor nem megy annyira..., szal tessék öket is kiszolgálni!
A klubvezetés meggyőződésem szerint teljesen nyitott, kifejezetten sajnálják - én nem kevésbé - hogy a Volánhonlapon halódik a fórum. Azt gondolom, hogy meg fogjuk hamarosan találni azt a formát, ami nekünk, szerkesztőknek az idejéből, erejéből telik, és ami a szurkolóknak is kielégíti az igényeit.
Raon, ez egy nagyon jó ötlet, támogatom, nagyon kéne valami hasonló! Egy baj van vele, hogy nem nekem jutott eszembe! :D
Rex: a részletekkel azért még egy csomó minden eszedbejuthat. :)

Kcs: hát azért ennek oka is van. Azért haldoklik a volánforum, mert még az indexes topicban is jobbat lehet beszélgetni, mint ott. Emellett pl. innen több infót tudni meg a Volánról, mint a saját honlapunkról: ezekután nem értem a vezetőket, mi csodálkoznivaló van azon, hogy itt több Volán-szurkoló van jelen.
Igazából minden lehetőség a klubvezetés kezében - és pl. a te kezedben - van. Ha az egész meg lenne szervezve, ha mondjuk minden héten lehetne beszélgetni egy-egy játékossal egy órát, ha hivatalos válasz is érkezne az ottani felvetésekre, akkor fel lehetne futtatni azt is (elnézést, a munkámban marketinggel is foglalkozom, így nehéz nem hitetlenkednem az efféle, szerintem magától értetődő dolgokon).

A jegkorong.blog és a hivatalos honlap együttműködése pedig mindkét oldalnak hasznos lehetne - a Volán honlapban jót tenne az itteni cikkátvétel/reklám, mert ezt az oldalt nem csak Volánosok látogatják, ennek az oldalnak meg csak segít, ha vannak olyan cikkek, amelyeket érdemes átvenni, érdemes rá itt is hivatkozni.
Én mindennap kinyitom a Volán honlapot, de mivel napok telnek el, hogy nincs új hozzászólás, vagy hír, így magam is azt gondoltam, senki nem olvassa a fórumot, akkor meg minek írogatni. Ezért horgonyoztam le itt, mert itt válaszokat is kapunk a felvetésekre a szerkesztőktől, vagy a többi szurkolóktól. Itt nincs az az érzése az embernek, hogy senki sem olvassa. A Volán honlapot is lehetne jól csinálni, ha percről percre toppon lennének, mint TI. Nagyon szeretem ezt a blogot. Köszönet érte!
Ezt mondjuk nem teljesen értem, novemberben 26 hírt raktunk fel 18 nap alatt, és ma is lesz még hír, októberben 57 hírünk volt, szeptemberben 56.

Hogyan lehet mégis komolyan azt leírni, hogy napokon át nincsen hír, vagy hogy bárhol máshol ennél több cikk foglalkozik a Volánnal?

A Bloggal rendszeresen hivatkozunk egymás híreire oda-vissza, teljesen értetlenül állok azelőtt is, ha ennek az ellenkezőjét írja valaki.
Bocsánat KCs, igazából a fórumra gondoltam, hogy nincsenek új bejegyzések.És igen is az az érzésem, hogy magammal beszélek, nincs rá reagálás. Nem úgy mint itt, látod azonnal jött a válasz. Köszönöm, és továbbra is fogom a Volán honlapját is nyitogatni. Ma azért láttam,megmozdult valami, mert a szurkolói társalgóba 17-i bejegyzés is van!
Kcs: azért fájdalmas azt látni, hogy az értetlenkedésnek álcázott kifogásokon túl nagyvonalúan eltekintesz a konkrét kérdésekre adott válaszoktól. Akkor már egyszerűbb lenne egyáltalán nem reagálni, nem?

Egyértelműen nem azt írtam, hogy a bloggal nem hivatkoznátok egymás híreire - hanem azt, hogy ha mondjuk lenne egy értelmesen megszervezett kérdezz-felelek, és az ezen a blogon is meg lenne hirdetve, akkor az mindkét oldal számára gyümölcsöző reklámlehetőséget jelenthet. Persze lehet ezt úgy érteni, mint ahogy Pagé értelmezi a korrekt nyilatkozat fogalmát, de ezzel előbbre jutunk? A halott fórum szerintem tökéletes visszajelzés arra, hogy ott valami nem oké. Én felvetettem néhány, szerintem megvalósítható ötletet. Erre jött tőled érdemi válasz? Nem. Na ugyanezért döglött a volán fórum is.

Én pl. legutóbb a zenével kapcsolatban tettem fel egy kérdést még október negyedikén: erre azóta nem kaptam rá választ. Ha az illetékesek sem látogatják a honlapot, mit vár a vezetés, mitől legyen népszerű a fórum? (pl. többek között te sem reagálsz ott, pedig az ember azt hinné, te valamennyire illetékes vagy)
Huhh, elnézést, most esett le, hogy ez abszolút offtopic itt, töröljétek ki nyugodtan. Máskor igyekszem jobban figyelni.
süti beállítások módosítása