HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Innsbruck–Alba Volán 6-2

2008.11.11. 22:19 D. Gromov

Az Alba Volán Innsbruck elleni vereséggel zárta a második EBEL-kört, és Innsbruck elleni vereséggel kezdte a harmadikat, kedd este ráadásul elég alaposan kikaptunk.

Az IIHF-szünetben megerősödött hazaiak nagy lendülettel rontottak neki a kissé fáradt válogatott játékosokkal teli fehérváriaknak, meg is lett az eredménye, az első harmadot 3-0-ra nyerték. A másodikat meg 3-1-re, úgy, hogy a hatodik gólt két másodperccel a duda előtt szerezte Jay Henderson. 0-5-ös állásnál hoztuk össze az első szépítő találatot, Nick Martens révén, a másodikat 1-6-nál Palkovics Krisztián vállalta kettős fórban, ezzel legalább az utolsó harmadot megnyertük, 6-2 lett a vége a hazaiak javára.

A Red Bull Salzburgban ismét a második sorban kapott szerepet a felnőttválogatottban a hét végén bemutatkozott Kóger Dániel, a kiváló Marco Pewal és a még kiválóbb Thomas Koch mellett. Más kérdés, hogy a trió most nem szerzett gólt a Vienna Capitals ellen. Azaz Koch mégis, övé a győztes büntető az így megnyert 4-3-as mérkőzésen.

A további eredmények: Villach–Olimpija 3-2 (hosszabbításban), Linz–Graz 5-1 (ez nekünk jó, a vesztes nem tudott közelebb kerülni hozzánk), Jesenice–Klagenfurt 3-6 (a volt éllovast az utóbbi időben rendre legyőzik).

Az EBEL-táblázatot a Vienna Capitals vezeti 26 ponttal, a Jesenice és a Salzburg 25 pontot tudhat magáénak, a Klagenfurtnak és a Villachnak 24-24 van, mögöttük az Alba Volán és a Linz jön 21-gyel. A 6.-ak mi vagyunk, mert a Linzet eddig kétszer legyőztük. Alaposan lemaradva 8. az Innsbruck (15), majd a Graz és az Olimpija jön (14-14).

25 komment

Címkék: innsbruck alba volán ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A folytatás biztosan jobb lesz. Ez csak a fáradság miatt nem volt szorosabb...
Nem baj, fiúk, szeretünk titeket! :) HAJRÁ VOLÁN! :) Az EBEL-ben minden meccsben benne lehet egy nagy pofon, nincs előre lefutott soha.
Várható végkimenetel volt az előzmények ismeretében, csak a különbség túlzó,megint kaptunk gólt emberelőnyben,és megint kihagytuk egy rakás 5-4 es szituációt
Pénteken mindenképp verni kell az Olimpiját itthon, egyébként meg érdekes így ez a tabella, ha nem sikerül visszatalálni a nyerő útra akkor hamar ott találhatjuk magunkat, hogy az utolsó playoff helyekért kell küzdeni, de egy jó szériával akár megint ott lehet lenni a dobogón.
Mindenesetre sok meccs van még vissza, s ahogy elnéztem a naptárat, iszonyú kemény menetelés lesz, gyakorlatilag a rigai tornáig (február eleje) nincs megállás, még dec 23.-26. is játéknapok, mindeközben figyelni kellene a sérülésekre....nehéz..nagyon nehéz
Semmi gond Srácok!

Ez sajna benne volt a pakliban...

Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen fárasztó hétvége nélkül is sokszor születnek az EBEL-ben nagy gólarányú győzelmek, vereségek. A 2-1 is 0 pont, meg a 6-2 is. Nem beszélve a buszozásról, ami gondolom felér majd' egy Szerbek elleni meccsel...

Szóval pihenjétek ki magatokat, mert a pénteki meccs sem lesz sétagalopp, persze az EBEL-ben egyik sem az. Egy bombaformában lévő Olimpija jön, utána meg a címvédő (ami lehetne fordítva is :)). Reméljük hiányzó légiósaink mihamarabb a CSAPAT hasznára tudnak újfent lenni.

Úgyhogy Jó Utat haza Fiúk! Pihenjetek amennyit csak lehet.

HAJRÁ VOLÁN! HAJRÁ MAGYAROK!

U.I.: itt jegyezném meg, hogy embert annyit egy meccsen jégen még nem láttam, mint a Palkót, és a Csicsót a Linz ellen legutóbb Fehérváron: Azért a Győzelemért külön gratula a VOLÁNNAK! Már azon is csodálkoztam, hogy Ratyi fel tud még korizni a büntetőlövésekhez! Levente pedig... Szavakat sem találni...

Talán még annyit írnék - ha már így elmerengtem -, hogy múlt héten 10 főre lefoglaltuk Svájcba a szállást...


Üdv mindenkinek,

c

Nem baj! Hajrá Volán! Pénteken alázunk! :)

P.S.: Ciceró: hol találtatok szállás, milyet?
A szerencse a szerencsétlenségben, hogy legalább nem jöttek közelebb a lentebb állók.

Hajrá Volán!
Nincsen semmi gond... Péntekig remélem befér egy kis relax a zsúfolt menetrendbe! Jó utat hazafelé Srácok!
A sérültek mikor épülnek fel?
Mikor játszanak?
Az Olimpia és a Graz is kikapott. Nem jöttek szerencsére közelebb.
Eddig a három legsúlyosabb vereségünk:

KAC-AV 5:1
VSV-AV 5:1
HCI-AV 6:2

Tizenkilenc meccs után nem rossz adat.

F.Egon> Martz tegnap volt elvileg orvosnál, részleteket nem hoztak még nyilvánosságra. Bonni pedig pénteken vagy vasárnap már bevethető lesz -írta a Blog tegnap.
az olimpija kapott 1 pontot a döntetlenért az innsbruck pedig kettőt a mi legyőzésünkért a linz pedig a graz legyőzésével ért utol minket a tabellán, viszont előttük vagyunk tekintettel arra, hogy mi legyőztük őket kétszer. a többi igaz, hogy nem jöttek közelebb...
Fáradt válogatott játékosok???Franciában a második sor tarolt!Mármint a válogatottunké!Itta link:competition.hockeyfrance.com/la/ffhgsheet.php?GameID=12848
És mivel Peterdi is gólt lőtt a Fradinak, teljesen egyértelmű, hogy Palkovicsék csak kitalálták a fáradtságot.
Kedves Jana!
Azért annak nézz utána, légy oly kedves, hány mérkőzést játszott az Alba Volán és hányat a Briancon ebben a szezonban. Sőt, egy picit segítek. Míg az EBEL-ben heti 3, addig a francia bajnokságban heti 1 forduló van, alapesetben. Ez is ligakupameccsük volt Ladányi Balázséknak.
És természetesen ez mit sem csökkenti a francia légió érdemeit, káprázatos formában vannak.
Csak a fáradság okai miatt írtam.
Szia KCs!
Én ilyeneket nem irnék a hejedbe.Gomdold meg 5 nap nény mérközés kb. 800 km buszozás,hát ez egy játékosnak se pihentetö.Ilyen vereségek lesznek még a szezon alatt,a lényeg hogy a járátszásra jussunk be,ott pedig bármi is lehetséges még a legjobb négy közé a bejutás is!!!
Sok sikert pénteken a Volánnak!!!
Az Olimpijától vereséget szenvedni nem gáz.
Sokkal jobb az a csapat, mint arra a jelenlegi táblázatból következtetni lehet.
Iszonyatosan kivett a játékosokból minden energiát ez a két hónap.
Jöhet néhány vereség hozzanak fel fiatalokat, kóstoljanak bele a légkörbe ők is,engedjék pihenni egy kicsit az eddig meggyötört játékosokat
és 1-2 hét mulva ismét teljes erőbedobás és előre a győzelemért :)
REX!

Lehet, hogy sokan megköveznek ezért, de mi a kiesés elleni szakasz uccsó két meccsét céloztuk meg.
Persze azért fogunk szurkolni a csoportmeccsek alatt, hogy bárcsak ne kellene élni a lefoglalt szállással. Ez azt jelentené, hogy tutira nem esünk ki, így mehetünk 2010-ben Németországba.
A döntésünk oka prózai: anyagi megfontolás áll a háttérben. Kizárólag ebben az időszakban van két nap alatt két meccs, és ha erre az ágra jutunk ezek a meccsek komoly téttel bírnak majd. Így egy éjszakával megússzuk, 2009. május 3. vasárnap éjszaka alszunk Bernben, előtte aznap még Zürichben játszunk (Norvég, Dán?), 4-én hétfőn pedig Bernben (Franciák?). Persze ez csak akkor ül, hogyha a világranglista helyezések szerint alakul a csoportkör. Mindkét nap 12.15-kor kezdődnek a meccsek, hétfőn a meccs után -reméljük örömittasan- irány haza.
Az általunk foglalt szállás svájci viszonylatban nem drága, és a meccsekre is 19 CHF-től vannak jegyek, amiket gondolom a helyszínen is be lehet majd szerezni, mivel szerintem a kiesés elleni meccsekre délben nem mennek ki 12 ezren Zürichben, ill. 20 ezren Bernben.
Szállás: bern.lap.hu/szállás/Ifjúsági szálló. Itt 4-5 ágyas szobák vannak, előre kell fizetni a neten, dombornyomott bankkártyával tudtok (nem baj ha forint van a számlán), fejenként 39 CHF, valamint a helyszínen kell majd egy éjszakára valami tagságit váltani 6 CHF-ért, és további 1,35 CHF-et kell még letenni. Tehát összesen cirka 47 CHF reggelivel!
Így az útiköltséggel együtt, ami legyen 24 ezer frocsi, a fix költségek 40 ezer forint körül vannak 2 meccsre, plussz a költőpénz...

Nagyon reméljük, hogy elbukjuk ezt a fejenkénti hétezer forintot, és továbbmegy a CSAPAT a csoportkörből.
Azonban amennyiben 4. helyen végeznek - ami ugye nem szégyen - mi tízen tuti ott leszünk a végén, és buzdítjuk Őket bármi is lesz!

Remélem tudtam segíteni,

Üdv,

c

Kedves Kapuslaci!

Lehet, hogy én gondolom rosszul, de érzek "némi" iróniát KCS szavaiban. Szóval szerintem az ellenkezőjére gondol Ő is.

Egyébként én meg most kaptam a fülest miszerint az első sorunk tagjai megállították a buszt LINZ-nél hétfőn azzal az indokkal, hogy Ők szeretnének onnan Innsbruckig kocogni (magukat megnevezni nem kívánó források szerint Salzburg után sprintelni akartak), mivel majd' szétveti Őket az erő...

Ted Sator a hírt sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta...


üdv,

c
Jajj Jana,

hát nem tudod, hogy SENKIT nem lehet összevetni az Alba Volánnal? Legalábbis ezen a fórumon meg se próbáld, de az index-et sem ajánlom. Sajnos ez van.
Tényleg nem akarom sem lealacsonyítani a francia csapat érdemeit, sem a Volánt az egekig magasztalni, de ... Míg a francia csapatból 3 magyar játszott hétvégén 3 meccset 3 nap alatt, addig ugyanez a Volán esetében 12 játékos (ha jól számoltam). Mindezek mellet gratula Ladáéknak, ill. pénteken lenyomjuk az Olimpija-t! Hajrá Volán! Hajrá Magyarok!
szia Zsu!
ahhoz képest, hogy saját magad is megtetted az indexen... nagy bátorság ez...
egyébként szerintem az egész Magyar jégkorong azzal járna a legjobban, hogyha a brianconi különítmény a volánban játszana (és még Jankó is!) így legalább Te is heti 3x láthatnád Őket játszani (mert egyik osztrák helyszín sincs megközelíthetetlen távolságra) ezzel csak az a baj, hogy Ők szeretnek kint lenni. gondolom sok pénz és ehhez kevesebb terhelés, gondolok itt arra, hogy több meccs=fokozottabb sérülésveszély stb...
1VOLÁN,
elég régi indexes lévén ez már hagy legyen az én ügyem... köszi! :-)
A többit meg inkább nem is kommentálom, nekem nem ér annyit :-))
A rengeteg fáradtságra valo hivatkozás után már kezdhetünk azért szurkolni nehogy bekerüljön a rájátszásba a Volán? Mert ez csak egyre rosszabb lessz!!!!
Öööö... A Jesenice játékosai is biztos nagyon fáradtak voltak, mert ők is beleszaladtak egy hatosba...

Nem szükséges túlreagálni a helyzetet. Kikaptunk, kész, majd legközelebb nyerünk!

Holnap reméljük a RBS elkapja a Linzet!
süti beállítások módosítása