HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Zlocha mesterhármast ütött

2008.10.31. 22:05 D. Gromov

Papírforma-eredmények születtek a Mol Liga pénteki játéknapján, bár az NZ-Starsnak és az SC Csíkszeredának nem egykönnyen jött össze a győzelem. Nem úgy a Dabnak.

Elsőként az SC és a Steaua lépett jégre és játszott szorosnak tűnő meccset. A hazaiak kétszer is vezettek két góllal, a vége 3-2 lett. Wallenberg megint vágott kettőt, a túloldalon betalált a liga egyetlen NHL-ese, Cam Severson is. Múltkori szenzációs sikere után ezúttal nem bírt a HC Csíkszeredával a Progym, a vendégek elmentek 3-0-ra, majd 7-2-re is, keserves kapaszkodás nyomán jött össze a tisztesnek mondható 4-7.

A Dab.Docler egy pillanatig sem hagyta, hogy a vendég miskolciak elábrándozzanak, Kiss Ákos már a második percben betalált. A hazaiak még hat korongot helyeztek el Duschek Dávid kapujában, Azari Zsolt duplázott, 7-0. Az NZ-Stars megint megszenvedett a Ferencváros ellen, de most fordítani tudott. A zöld-fehérek szereztek vezetést, Majoross és Gröschl gondoskodott róla, hogy ne érje sok szó a ház elejét, 2-1.

A 25 percig ellenállhatatlan Újpestben a tavalyi szezon legjobb lila légiósa villogott, aki idén kissé eltűnt Ladislav Sikorcin és Vladimir Dubek árnyékában. Jan Zlocha háromszor is betalált, közben Roczanov Dezső is eredményes volt, az Alba Volán farmcsapata 0-4-ről jött vissza 2-4-ig.

A HC vezet, az SC és az Újpest lohol a nyomában, a Mol Ligában az IIHF-szünet előtt vasárnap is lesz még egy forduló.

29 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Árkovics megint kitett magáért !
Most voltam először NZ-Stars-FTC meccsen.

Hát a Fradi-tábor nevében én kérek elnézést a "szlovákozásért". Nem is igazán tudtam értelmezni, valaki elmondhatná nekem. Ez divat náluk, és mindenhol kell másik országot (vagy csak Szlovákiát?) k.anyázni, vagy csak itt? Kicsit is röhejes volt, hogy ilyen rém egyszerűek. Csíkszereda ellen meg ezek szerint jön a "románozás"?.. Mindenesetre lehangoló volt, hogy a focis gané ide is betört. Mert hangulatot tudtak csinálni, de ez a kis ocsmányság messze nem hiányzott.

Úgyhogy a Fradi-táborból köszi, ha jönnek, én nem kérek belőlük.

A másik meg az az agyvesztett srác, aki a Stars-szurkolók között volt idióta fradista: a meccs végén k-anyázás, b-megolás a csapatát éltető közönségnek, de mint egy idióta, hogy "mindent a Fradinak köszönhettek". A kölköm csak nézte, bővítette a szókincsét, mit mondjak örültem a bolondnak nagyon.. Aztán szerencsére "elbeszélgetett" vele egy apuka...:)

A meccs amúgy nyögvenyelős volt Stars-szempontból, egy hosszabbítás is kinézett, annyi ziccert hibázott a csapat. A Fradi kapusa mindent fogott, a Stars szinte a teljes 3. harmadban nyomott, de totál meddő volt. Ezen még sokat kell javítani.
ugyan facsipesz, ez pl Dunaújváros meccsen tök megszokott, mint a köpködés meg az anyázás :D valakinek ez a szurkolás, valakinek nem, ez van, ez a szurkolás itt:)
Az a pár idióta nem is tudta, hogy milyen meccsen van!A legzavaróbb az volt, hogy a cserepad fölül ordibáltak le a játékosoknak(főleg Kangyalt nem szerették).
Tavaly még minden meccs előtti estén azon imádkoztak hogy minél több szlovák menjen hozzájuk játszani Érsekújvárról...
Tónika! Tavaly mennyi szlovák játékosotok volt?! 15-16?! Én sem értettem egyet a szar szlovákázással, de szerintem az a mai Dunaszerdahely-Slovan meccsnek szólt, amire sokan nagyon készülnek... Mondom még egyszer nekem sem tetszett a jégcsarnokban, csak gondoltam leírom a félreértések elkerülése végett.
freddike! Ezt azóta nyomják amióta az NZ kipaterolta őket...
Én sem azt mondom ,hogy ez a normális,hogy anyáznak meg szídják mondjuk a szlovákokat,de egy magyar csapatnak sincs szurkoló tábora a fradin kivül,és ez tény.Újpesten tudnak a szurkolók 2 szöveget és a többit meg akkor vetikbe amikor a fradit ócsárolják....és sztem ha már a fradi tábort megszóljátok gondolkozzatok már el egy kicsit ,hogy mondjuk ujpesten a sok marha ül,majdnem kifolyik a székéből és fradi meccsen 5 percenként elkezd kurva anyázni a fradistáknak...
A fradi tábor meg majdnem egész meccsen élteti a csapatot és néha benéz 1-2 oda nem illő szöveg is,kár érte ,de ez van, még mindig többet ér ,mintha az ujpestiek,starsosok csendben végigülnek egy meccset.....Emlékszem a Stars-steaua meccsre...már nekem volt kellemetlen ,hogy a magyar drukkerek csendben nézik végig,hogy a románok simán nyernek...egyszer sem bíztatták a csapatukat ,amit elvileg annyira szeretnek....
Lehet megvetni a fradista szurkolókat,de ők mindig a csapat mellett vannak és bíztatják őket,és ez Magyarországon eléggé ritka,max a Volan EBEL meccsein van az ,hogy a drukkerek odateszik magukat .
Kedves Mate! Sajnos el kell hogy keserítselek, mert az újpesti és a dunaújvárosi közönség is szokott szurkolni! Gondolom nem túl gyakran látogatod ezeknek a csapatoknak a meccseit, így nincs értelme összehasonlítgatni a csapatokat. Az pedig egyenesen hülyeség hogy a Volán EBEL meccsein odatennék magukat a szurkolók, nagy szurkolás nem igazán van ott a 3000 néző ellenére, ha Fradi meccsen lennének ennyien, ott valóban hangrobbanás lenne!
Fradi-Mate, ez egy friss csarnok, kétévente cserélődő hazai gárdával. Nyilván nem tudott kialakulni még a szurkolótábor. De biztos lehetsz benne, hogy ha 10 évig megmarad itt a jégkorong, és nem mindig más csapat költözik ide, felnő hozzájuk egy tisztességes közösség.

Ez a "és néha benéz 1-2 oda nem illő szöveg is,kár érte ,de ez van" pont olyan, mint a szépen megterített asztalon egy szardarab. Csúnyán elrontja az összképet..
Nem hiszem, hogy bárki jó szájízzel venné, ha a focipályák idiótái a jégcsarnokokban is megkezdenék "áldásos tevékenységüket". Emlékszem egy tavalyi újpest-fradira, amikor 3 percig volt bent egy zöld marhacsorda (jelzem úgy a 2. harmad közepén érkeztek meg), hogy petárdákkal, füstbombákkal dobálják tele a jeget, meg a lelátókat. Én kifejezetten örülök, hogy a saját csapatom szurkolói közül ezek a "vehemensek" nem nagyon látogatják a csarnokot. Ettől még szívvel-lélekkel szurkolunk a sajátjainknak!! Én egyébként meccset nézni megyek ki és nem szöveget tanulni, de talán így is több van a repertoárban 2-nél.
Tónika! A szar szlovákia rigmus nem egy-két éve hangzott el először... Nagyon tájékozott gyerek vagy. Mi lenne, ha a saját csapatodról és szurkolóiról irogatnál! Érdekes, hogy ez a cikk az Újpestről, állítólagos szeretett csapatodról is szól, te mégis a Fradit baszogatod, nem mellesleg folyamatosan...
Facsipesz,
A fradi évek óta költözik mégis van szurkolás
A másik meg ,hogy voltam kint újpest meccseken már többszöris és az a 2 ember dobbal a kezében igazán,tényleg pazar csak az a kár ha ők nem lennének az újpest szurkolók csöndben ülnének...
Ja és Facsipesz, sajnos elrontja az összképet pár oda nem illő beszólás,de legalább az emberek kinyitják a szájukat,és amíg az a Fradista tábor max 25-30 főből áll,addig starsos drukkerek kiszoktak menni 200-300an vagy sokkal többen.És inkább drukkoljanak a szeretett csapatuknak és nyögjenek be pár szar dolgot ,minthogy ülve és csöndbe elmenjenek hokit nézniAz ilyenekről nem tudom eldönteni ,hogy szaros divatszurkoló vagy csak unja az agyát és benéz egy hoki meccsre.
Sajnos, hiába vagyunk "A" csoportosak, a szurkolás, és sok ember "C" csoportos!
ÉN 25 éve semleges próbálok maradni, de ennek a Fradinak kéne már egy Jégstadion. Miskolcon meg nem fasszopó finnek, hanem erős svédek....szóval...
Imádom a finn bajnokságot, de ez...
Fradi Mate!
Elgondolkodtatok azon, miért csak 25-30 főböl áll a táborotok?
Normálisan gondolkodó ember, nem kíváncsi az anyázásra, köpködésre, törésre, zúzásra, verekedésre.
A gyerekét, meg biztosan nem teszi ki, ezeknek a veszélyeknek.
Nektek, van egy roppant szinpatikus csapatotok, akik folyamatosan anyagi gondokkal küszködnek.
Ti, meg elcseszitek a bevételeiket!
Normális szponzor, balhé mögé nem tesz pénzt.
25-30 belépőböl, meg még a jeget sem tudják kifizetni.
Hát így támogatjátok ti, a joggal szerethető csapatotokat!
Mért általánosítasz?
Én egyszer sem mondtam ,hogy én ilyet vagy olyat tettem volna,sőt sokszor elítélek én is pár dolgot és elismerem ,hogy vannak defektes emberek.De abba belegondoltál ,hogy abból a 25-30 emberből max 3-4 az aki hülye? Mert tényleg 3-4 ember cseszi el a szurkolást.
Én csak azt mondom,hogy a fradista szurkolók legalább nem csöndben ülnek, hanem odateszik magukat,és ez a fanatikus drukkolás eredményezi azt,hogy páran elszállnak agyilag.Erről ment a vita,csak nem bírom ha vkik ócsárolják a Fradit legyen az a csapat vagy a Tábor.Vannak hülyék ,de attól,hogy 3-4 ember ilyen azért nem kell lehúzzni mindenkit.Akkor nem szóltam volna bele ,ha az elején úgy kezdik el a dolgokat részletezni ,hogy mondjuk annak az egy embernek elment az esze...stb ,de itt már megint az a séma ment ,hogy minden fradi szurkoló paraszt,hülye,rongál ....
Arra még nem gondoltál Fradi-Mate, hogyha kiutálnátok magatok közül azt a 3-4 általad is lesajnált embert, akkor senki nem velük venne egy kalap alá benneteket, hanem arról beszélne, milyen remekül buzdítottátok a csapatotokat? Így viszont arról kell beszélniük, hogy ezek a félnótások elrontották a szórakozásukat, megijesztették a gyerekeiket, sőt talán őket magukat is? Ezért nincs rájuk szükség a jégcsarnokokban. Az meg mesebeszéd, hogy a szurkolástól borul el az agyuk, mert alapban sincs sok nekik.
Hokisap(u)ka!

A tábor a szurkolóknak az a része, amelyik folyamatosan szurkol, énekel. Nem 25-30 fradista van egy hokimeccsünkön, hanem ennyi azon szurkolók száma, akik folyamatosan aktívan énekelnek stb. Amúgy a Fradi nézőszámai semmivel nem maradnak el a Stars, Ute, stb. nézőszámaitól.
Én is a folyamatosan éneklő drukkerekre gondoltam.
Bertuzzi:
Jó lenne ez ,de attól,hogy kiutálnánk őket még ugyanúgy ott lennének a csarnokban.Azt kéne bevezetni,mint a fociban angliában ,hogy a balhés szurkolókat nem engedik be és eltiltják a csarnokok látogatásától egy időre.De mivel ezt még nem tudják megcsinálni addig ugyanúgy ott lesznek minden meccsen...
De még több is lehetne...
Ebben egyetértünk sajnos. Részemről az ügyön ott a pont.
Igazad van lehetne sokkal több is. Remélem lesz is!
Fradi-Mate: simán meg lehetne csinálni a kitiltást. Csak nem a raktárban kellene rohasztani a stadionbeléptető rendszert.
kerusz! Kifejtenéd ezt bővebben?!
Ha van 3-4 nemnormális, azt egy normális közösség simán kiközösíti. Szerintem.
Sziasztok ! Nem tudtam kimenni a kedvenc edzőim mérkőzésére fehérváron. Barátaim szerint Kóger mester kitett magáért és a stabil 3 soros csapatával akár győzhetett is volna . Gratulálok neki és csapatának ! Az újpestieket viszont nagyon leszólták . Az külön öröm hogy a III.volán sor is végre gólokkat tudott lőni . Somos Balázsnak is gratula első felnött góljához !!!
Fradi-Mate és freddi:

Eléggé sántít ez a nóta, amit hallok a Fradi és az Újpest "néhol túlzottan lelkes" "szurkolóitól" egyaránt, immáron sok éve.

1. Ha vagytok 25-en, hogyan lehetséges, hogy az állításotok szerint 3-4 főnyi hangoskodót nem tudjátok megnevelni? Ne mondd már, hogy nem lehet rájuk szólni, hogy fejezzék be, mert baj lesz.

2. De alapvetően ez sem igaz, hogy 3-4 emberről lenne szó. Amikor kórusban zengi a Fradi-tábor a cifrábbnál cifrább mocskolódó rigmusokat egy hokimeccsen a székükből épp "kifolyó" nézőknek, felmerül a kérdés, hogy az esemény nézője optikai csalódás áldozata (3-ból hogyan lett 30?), vagy esetleg elgondolkozhat azon, hogy nyilván halkabban kéne fogyasztania a forró teát, mert kizárólag a szürcsölés lehetett az egyetlen indok, amiért odaát szidják az újpesti *** anyját. Nem mellesleg a tavalyi hanggránát zápor is nyilván 3-4 bajosabb ember ügyeskedése volt, akik a felhevült szurkolói vérmérséklet áldozataiként hajigálták a gyerekekre azokat az izéket.

3. És ha már szurkolói vérmérséklet. Magyarázza el nekem valaki, hogy ez hányadik század, és hány éves emberek képesek úgy viselkedni, mint az állatok egy-egy mérkőzés alkalmával. Ez bárkinél is természetes lehet? Gratulálok nekik.

4. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy a szép bíztatás nem egyenlő a másik anyázásával, illetőleg a másiktól áradó anyázásra történő replikázással. Mi ez, óvoda? Felnőtt embereket látok úgy viselkedni, mint valami elmeroggyant kölyökbagázs, kaik aztán minden erejükkel azon vannak, hogy a másikra hárítsák a saját felelősségüket. Ugyan már.
Mielőtt bárki is leszólna a 3. pontért, itt a szurkolás "túlzásba viteléről", magyarán az obszcén és az ellenfélre irányuló rigmusokról, illetőleg a bepiált kopaszok színvonalas ökölcsatáiról szólok.
süti beállítások módosítása