HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A HC menetel, nincs mese

2008.10.07. 21:01 D. Gromov

A Steaua-meccsen J. P. MacCallum edző révén feltámadt Dab.Docler a Mol Liga-éllovas HC Csíkszereda ellen próbálta folytatni a sorozatot, hiába. Az Újpest ellenben nagyon is összeszedte magát, és elkalapálta a román főváros prominens csapatát.

Két kvázi előrehozott meccset játszottak tehát a közös magyar–román bajnokságban kedden, az elsőn este hattól a két csíkszeredai csapattól szerencsétlenül kikapott, de általában színvonalasan játszó Újpesti TE fogadta a Steauát. Egy darabig úgy nézett ki, marad a romániai dominancia, vezettek a bukarestiek, de Bertáék csakhamar összekapták magukat, és 6-3-ra nyertek.

A másik harcban a DAB a legelső HC-verés reményében lépett jégre, hasztalan. A Mihályok esmét erősen odatették magukat, Árpád, Ede, Árpád sorozatot csináltak a közbülső szakaszban, de az elején Antal, a végén Goga is eredményes volt; a statistika szerint túl sok kérdés nem merülhetett fel, 3-5.

Naptár, eredmények, táblázat.

18 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miért cserélt pályaválasztói jogot vasárnapra a Fradi?
Reggel megírjuk, készül a cikk.
Video Tóni magyarkodott egy kicsit a TV-ben:D
mi az, hogy magyarkodott?
:) csak lengette a nemzeti trikolórt a román orra alá
Olyan kis kultúrált, érdekes, fordulatosnak tűnt az UTE meccs a tévében... Több ilyet kéne közvetíteni...
Lehet tudni, hogy milyen volt az adás nézettsége? Megérte vajon a Sport TV-nek?
Koszonet a TV kozvetitesert , tegnap figyelemmel kovettuk tobben is csikszereabol az UTE-Steaua meccset. Szerintem sokkal tobben nezik TV-ben a hokimeccseket mint amennyien itt nyilatkoznak rola. Persze anelkul hogy megsertenem a blogosokat :) Szep volt az UTE-s jatek, gratula a csapatnak!!
Hát már ne is haragudjatok, de ilyen színvonaltalan "statisztikai lapról íródott" cikket tőletek talán még soha nem olvastam!!!
És ha már a statisztikánál tartunk! Kapura lövések: DAB-39, HC-34. "a statistika szerint túl sok kérdés nem merülhetett fel"...(?)
Szépen kérlek benneteket hogy ezt az irománynak nevezett valamit sürgősen gondoljátok át!
Zsootika, az ilyen színvonaltalan kommenteket ezen a blogon nem szoktuk meg... Szépen kérlek, hogy ezt a hozzászólásnak nevezett valamit sürgősen gondold át.

Kösz.
Kedves Zsootika, egy kicsit indulatos leszek most, mert az utóbbi időben majdnem minden bejegyzésért kapok a pofámra, és ez kezd kurvára zavarni.

Szóval, nem tudom feltűnt-e neked, hogy bár nagyon sokan segítenek, azért a posztok nagy részét ketten jegyezzük F. Kapussal? Naponta kettőt-hármat, esetenként még többet? Komolyan el lehet várni tőlünk, hogy ott legyünk minden Mol Liga-meccsen? Igen, a fordulók utáni szövegek a statisztikai lapok alapján íródnak - mert az a koncepció, hogy mi adunk valami alapot, és azok az olvasóink, akik látták a meccseket a helyszínen, hozzáteszik a magukét, mindenki épülésére.

Amin ott tudunk lenni, arról természetesen bővebben írunk.

Azt gondoltam, ez világos. De ha ez egy szar koncepció, szóljatok, és akkor nem írunk semmit, úgy biztosan mindenkinek jobb lesz.

Viszont a továbbiakra nézve aki újságíró bajtársazik, irományozik, jobban is utánanézhetett volnázik, utáljaahácétezik, egyáltalán, akármilyen formában beszól, azt úgy baszom ki innét egyszer s mindenkorra, hogy a lába sem éri a földet.

Tudom, hogy túlérzékenykedem ezt most, de baromira fáradt vagyok ahhoz, hogy az ilyen kötözködéseket kulturáltan viseljem.

Félreértés ne essék, szó sincs róla, hogy ne lehetne engem vagy bennünket bírálni, ne szabadna felhívni a figyelmet a hibáimra, Ha kiigazítanak, kiigazítok, de ezt a stílust kikérem magamnak.

Köszönöm.
Gromov:
Tudom, hogy ez nem feltétlenül segít rajtad, de hidd el, aki valaha is részt vett bármilyen közözségi/nonprofit szerveződésben, az pontosan tudja, milyen elismerésre méltó, hogy itt a téma szeretete párosul egy nem szokványos minőséggel. Idióták sajnos mindig lesznek, akik - a fenti tapasztalatok hiányában - olykor veszettül rázzák a rongyot, olykor habzó szájjal üvöltik a világba (és sajnos ide) életük nagy fájdalmait... emberek között sajnos ez kivédhetetlen.

Zsootika:
Hát már ne is haragudj, de ilyen színvonaltalan "tesco gazdaságos hiszti jellegű, óvodás flémsablon szerint íródott" bejegyzést tőled talán még soha nem olvastam!!!
És ha már a sablonnál tartunk! Karakterszám: bruttó 349, érdemi mondanivaló 0, "a statistika szerint túl sok kérdés nem merülhetett fel"...(?)
Szépen kérlek téged, hogy ezt a hozzászólásnak nevezett valamit sürgősen gondold át!
Raon, köszönöm, és persze tudom én, hogy a jégkorongblog közössége sziget, írok más blogba is, meg olvasok, látom, mi megy általában, a saját bőrömön tapasztaltam, milyen, amikor a többség frusztrált barom, és hatalmas élmény, hogy ez itt nem ilyen, nagyon-nagyon megbecsülünk benneteket. :)

Most is csak azért szóltam, hogy még véletlenül se szlömösödjünk, és mondom, kicsit rosszul érintett három napon belül az ötödik beszólás. Nem ehhez vagyok szokva, na. :)
Hajra Gromov,hajra HC! :)
Szar ügy, de Zsolti hszében is van igazság. Ne legyünk már nso.
Van annyira belterjes a honi bajnokság, hogy minden meccsen lenne tudósító. (ezzel nem szeretnék felajánlkozni kerusz, mert pl én idén még nem voltam olyan meccsen, amire azt mondtam volna, hogy ez húdejó volt. meg idén elöször ezen a meccsen nem voltam egyáltalán ott :) )
Zsootika!
Eddig szerencsére nem nagyon volt jellemző ez a stílus. Véleményed lehet, csak az előadás módját illetik kulturáltra venni, személyeskedés nélkül. Egyébként értjük mi a viccet, csak (így) nem szeretjük.
D. Gromov!
Ne haragudj! Nem akartam én semmi rosszat! Eszembe nem jutott senkit fikázni, meg bajtársazni, meg mittudomén... Csak az történt, hogy elolvastam a tudósítást (és ahogy Lazlee is fogalmazott) és nso stílusú rémképeim támadtak. Ennyi.
És még1x: BOCS!!!
Rendben, részemről nincs gond.

Mondom, ezt csak úgy tudjuk csinálni, hogy mi írunk keveset, ti pedig kommentben sokat. Más módja jelen állás szerint ennek nincsen - de majd idővel kiépítünk egy az ország (és Európa és a világ) minden fontos pontjára kiterjedő tudósítói hálózatot. :)
süti beállítások módosítása