HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Szuper az Alba Volánhoz igazolt

2008.08.21. 13:41 D. Gromov

A várakozásoknak megfelelően az Alba Volánhoz szerződött Szuper Levente, a magyar válogatott első számú kapusa. Az ennek bejelentésére összehívott sajtótájékoztatón id. Ocskay Gábor, a klub szakosztály-igazgatója mellett az érintett játékos is részt vett.

Az EBEL-szezonra készülő magyar bajnokkal kapcsolatos hír még, hogy leszerződtették az előző évadban Észtországban szerepelt Fekti Bálintot, aki első körben a farmcsapatot erősítheti, és az utánpótlás nevelésében is részt vesz. Szóban megállapodtak a svéd Björn Ferberrel is arról, hogy szerepet vállal Fehérváron.

Még egy kisebb horderejű hír: szeptember 2-án ismét összecsap Dunaújvárosban a Dab.Docler és az Alba Volán.

32 komment

Címkék: szuper alba volán ocskay fekti

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Üdvözlet nálunk Levi! Sokkal erősebben nem is igazolhattunk volna kapusfronton.
Köszönjük Ocskay Gábor!
(Gyanítom a bérlet és mezeladásoknak is jót fog tenni klubszinten ez az igazolás...)
Tudom, hogy még messze a vége, de azért a 100 pontos sornak még azért híjja van... Mondjuk inkább várok, mintsem hogy belefussunk a tavalyi bakikba... (Dostal, Gosselin stb.)
Tudtam, jó lesz a Volán ebben a szezonban, csak figyeljetek. :)
ez jó is meg nem is...
szegény Hetényi...
Szerintem meg akkor lenne "szegény Hetényi" és szegény Volán, ha egy éppkézláb kapussal vágnának neki a szezonnak. Ha Szupert nem tudták volna leigazolni, akkor külföldi kapus után kellett volna nézni. De ilyen képességű kapust nem tudtak volna egy könnyedén megfizethető áron igazolni. Ez nekem úgy tűnik, hogy nagyon jó megoldás lesz!
mr sas!
Nem kell Hetényit sajnálni, Sator mester biztos felváltva játszatja majd őket.
szerintem meg ha Budai állandó helyet tud kiverekedni a késmárki kezdőcsapatban, Cortina sokkal inkább rá fog szavazni, mint a kispadozó Hetényire. hisz Budai is így bukta el az idei diadalmenetet - lehet, ő az A-csoporttal fog kárpótlást nyerni.
kispufi!
Budait azért nem vitték el a vb-re mert majdnem minden meccsen ő védett az EBEL-be, és hogy úgy mondjam eléggé megviselte( főleg hogy sok gólt kapott), de sajnálom hogy elment Fehérvárról. :(
Remélem jó helye van Késmárkon!
Többé kevésbé csatlakozva az előttem szólókhoz, szerintem a csapat jobban jár két körülbelül egyforma képességű kapussal, akiket különösebb rizikó nélkül lehet váltogatni, mint egy "sztárral" aki mögött nincs senki, s ha kidől, vagy formán kívül van akkor csak nézünk... Ne felejtsük el, hogy nem a "régi" OB 1-ben szerepelnek 15-20 meccsel/szezon, hanem az EBEL-ben több, mint 60 meccsel, plusz az interliga, a VB-ről nem is beszélve.

Jó döntés volt, hajrá Volán!

p.s.:
Én változatlanul az új mezőnyjátékosokra volnék kíváncsi...
Kíváncsian várom hogy fog alakulni a válogatott kapusposzton. Válogatott szempontjából az lett volna a legjobb ha Szuper-Hetényi-Budai három külön csapatban sokat véd egy erős bajnokságban.
Így Cortina bajban lehet, hogy kit vigyen és kit védessen. Habár úgy emlékszem, hogy az A VB-re több játékos is nevezhető, de a várható 6 meccsen nehezen elképzelhető, hogy mindhárom kapus szerephez is jut majd.
biztos hogy nem felválltva fognak védeni.1.mert szuper nem fog ugy védeni h ne legyen biztos a helye 2.mert nem ülni igazolt ide,nem fogja türni h minden 2.meccsen csak szurkoljon..
érdekes lesz mindenképp, majd kialakul ez, Olinál van a pont, jobban járt volna ha nem kap maga mellé egy Szuper csávót :)
mindenesetre Svájcban akárki áll épp a kapuban, a legjobb formáját kell nyujtania, ahogy a többieknek is...
hajrá Magyarország! :)
Csak csatlakozni tudok, üdv nálunk Levi! Ez egy nagyon jó hír! Jó lesz a volán, már alig várom h induljon a szezon, főleg ilyen hírek után!
Heló!

Én is csak üdvözölni tudom Levi Albás igazolását! Az EBEL-ben nagyon jól fog jönni 2 jó kapus. Szerintem nem lesz baj, de majd meglátjuk. Nem az a kérdés, hogy ki fog védeni a vb-n, hanem hogyan. Az a lényeg van miből válogatni. Ha a Slovan Bratislavás junior Pék is magyar állampolgár lenne, akkor nem lennék Pat Cortina helyében a kerethírdetésnél.
Kapus poszton jó lett az Alba,szerintem Szupernek kényesebb a helyzete, mert 28 éves "beérett",ilyen korban nevesebb ligában védenek a jó kapusok....,de ott van a 20 éves tehetség,akit ezzel az igazolással mégjobban motiválnak!!Ne feledjük Satornál egyenlőre a Nr.1 az Hetényi!-De kérdem én:- ifj.Ocskaynak, Palkovicsnak mikor lesz ilyen erős "konkurenciája"???
Szerintem, ha 2-1 arányban védenek az sem rossz arány... Azért nem hiszem, hogy Hetényi nem tudna mit tanulni egy ilyen tapasztalt kapustól...
Nem kell félteni a Hetét! Ha jól emléxem a vb-n egy meccsen védett, azt 3-0-ra nyertük. Igaz, hogy "csak" a Horvátok ellen, de a 'shut out' az 'shut out'! :)
ezzelkommentelek: Docler egy olyan kereső mint a google, csak sokkal sz*r*bb :) beírtam hogy origo, és kiadta Baby honlapját:D
Levit jó lesz látni Fehérváron védeni, grat az igazoláshoz. Bár inkább látnám újvárosban :D
Dave, lehet, hogy Budainál az EBEL volt a kiindulási pontja a rossz szezonnak, de az biztos, hogy mire a keretszűkítés ideje eljött a válogatottnál, addigra már csak 2. kapusnak számított Hetényi mögött a Volánnál, és szerintem ez nyomott többet a latba Cortinánál. Gyanítom, jövőre is az lesz a lényeg, ki véd a csapatában. Ezért remélem, Budai lesz az első kapus Késmárkon, mert az gázos lenne, ha csak Szuper lenne a 3 portás közül standard tag a klubjában.
szerintem az lenne a legjobb, ha a meccsek felénél mindig kapuscsere lenne, és akkor lehet azt mondani hogy a meccseken kettő 90 % feletti kapus védett
Levi nagyon jó kapus és pont ezért sztem neki ez egy "ideiglenes állapot" s ahogy kap egy jobb lehetőséget egy erősebb bajnokságban, megy is.De úgy emlékszem valamelyik nyilatkozatában el is hangzott,hogy ő erősebb bajnokságban szeretne játszani....mindenesetre jó,hogy a Volánt erősíti:)
És Byström- még próbajátékon? Ha sikerül az az épkézláb légiós sor még lehet meglepi.. De félek ez a Szuper- igazolás volt a nagy durranás.. Amúgy miafittyfenéért nem igazoltak több FIATAL MAGYAR VÉDŐT?? Így nagyon nagy baj lesz a VB-n.. Legalább 2-3t kellen idén kitermelni EBEL- szinten
jágör68 - Jobb, Hegyi már két fiatal védő. :-)
Ő nem AZ a Hegyi, Hanem a támadó Hegyi Ádám. Jobb mellé még legalább 1 fiatal magyar hátvéd kéne
Hegyi az Acélbikák ellen legutóbb védőt játszott. Nem tudom, kényszerűségből-e, vagy Sator azt szeretne faragni belőle, de nem tette rosszul a dolgát védőként sem.
Sőt, Hegyit ma is védőnek írták be a Briancon elleni meccs lapjára.
Hát, majd meglátjuk mi is lesz belőle.. Remélhetőleg nem kényszerűségből játszatja védőnek
A védelem tegnap egész türhető volt.
A francia csapat Treglav féle első sora EBEL szintü.Apropo úgy emlékszem szezon után szó volt Treglav távozásáról.A mieinknél pedig Rajzról járta az a hír, hogy a farmcsapatban fog szerephez jutni.
Az első két harmadban rengeteg párharcot veszítettünk és feltűnően sokat csúsztak és estek a játékosaink. A buliból elfogadhatóan hoztuk el a korongot, de a kaput eltaláló lövés ritka volt mint a fehér holló!Az utolsó harmadban már a mieink állóképessége jobbnak bizonyult.
A szombati Volán meccsről valami infó????
süti beállítások módosítása