HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A jégkorongblog ahol tud, segít

2008.06.20. 11:14 Hblog

A Magyar Jégkorong Szövetség felkért bennünket, hogy közreműködjünk honlapjának és hírlevelének szerkesztésében. A feladatot olvasóink legkedvesebb szerzője vállalta. Díjazásban nem részesül érte. Bízunk benne, hogy az együttműködés a szövetségnek és a blognak is hasznára lesz, a magyar jégkorongról mint olyanról már nem is beszélve.

30 komment

Címkék: szolgálati közlemény mjsz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ha már díjazás nincs, legalább egy linket kirakhatnának az MJSZ oldalára, hogy ez a blog létezik és küzd a magyar jégkorong sportért ;)
A Szövetség csak jól jár a Szerkesztőnkkel kapcsolatban...aktualitás, színvonal,felkészültség,tájékozottság...stb.Egyszóval minden ami kell adott!!-Sok sikert,jó cikkeket..-hajrá MAGYAR JÉGKORONG!!
Gratula!
A szövnek is, mert elfogadják a segítséget, nem kivagyiskodnak...
Gratula, ez ám az elismerés..:)
Gratulálok a hozzáállástokhoz!! Példamutató!!!
Gratulalok a szovetsegnek, jol valasztottak.
Gratulalok a blognak, szerintem ilyen sikert meg egy blog sem ert el Magyarorszagon, de szerintem vilagszinten se sok.
A felkérés elfogadása biztosítékot jelent a szövetségi kommunikáció kiváló minőségére. Köszönjük a jó hírt! És köszönjük a jövőbeni rengeteg munkát is!
Köszönet a felkérésért a szövetségnek és a feladatot elvállaló "legkedvesebb szerző"-nek (ahogy a cikkben is elhangzott) az aktivitásáért! :)

Eddig nem is figyeltem fel rá, hogy "szolgálati közlemény" címke is van, de rákattintva egy érdekes postra bukkantam :) Olvassátok el!

jegkorong.blog.hu/2007/11/08/vagyunk_kik_akarunk_mit

Több mint félév távlatában elmondható, hogy az akkor leírtak, nemhogy megvalósultak, de hála a szerzőknek, jócskán túl is lettek szárnyalva. Köszönjük!
Valahol innen indul minden sportág felemelkedése.

Rendet kell tenni a rajongók fejében, irányt kell mutatni a pozitív, intelligens gondolkodás felé. Folyamatos információ cserének kell működni szövetség, egyesület, sportvezető, játékos, szülő és nem utolsó sorban szurkoló között.

Ennek a virtuális összetartozásnak adja meg értékét a Magyar Jégkorong Szövetség jelen felkérésével is. Tehát működik a rendszer, érdemes volt a kitartó munka!

Legyen akkor példa értékű a többi sportágnak is, mire van igény és hány embert hozhat össze a sport, mégha oly hányatott is, mint a MAGYAR HOKI.

Gratulálok minden olvasónak, hozzászólónak, szerkesztőnek!
Csatlakozom a gratulációk sorához, örülök az együttműködésnek!

Nem akarok a kákán is csomót keresni, de a "közös projekt" csak a szövetség hivatalos honlapjára terjed ki, vagy a társoldalakra is? Az icehockey.hu még úgy ahogy elment eddig is, de a gyerehokizni.hu megjelenése már szinte kritikán aluli...
Grumpy: nem hiszem, hogy fejlesztési felkérés történt, hanem tartalom-szolgáltatási. A kettő jelentősen eltér egymástól, hidd el én már csak tudom... ;)
Én is szeretnék az előttem felszólalókhoz csatlakozni, és gratulálok a jegkorong.blog.hu szerkesztőinek! Én úgy érzem, hogy azért ez a döntés legalább akkora megtiszteltetés a szövetség honlapjának, mint fordítva! További sok sikert!
Hú, de örülök!
Csak azt a "rolót-lehúzó, kis-srácot" legyen aki edzésre hordja!
Hál istennek, van Nagypapája!
F. Kapus: nem tudom tartalmi kérdésekben is lesz-e majd beleszólásod, de javasolnám pl. hogy a játékos adatbázis bővüljön ki egy mezővel, ami jelzi, hogy az adott személy mezőnyjátékos vagy kapus... :)

Előző bejegyzésemből sajnálatos módon kimaradt: én is gratulálok a felkéréshez. Sok kitartást...
Ez jó hír hiszen mutatja azt is, esetleg a szövetségnél is olvassák ezt a remek blogot, s látják milyen remek, napra kész a tartalma. A szövetség is felismerte minden ilyen s hasonló kezdeményezés az ő érdeküket is szolgálja.
Szerintem az őszi olimpiai selejtező meccsek vmelyik szünetében adhatnának egy jelképes elismerést (díjat) a blog szerkesztőinek!
Gratulálok!
Én is csak gratulálni tudok, óriási az a munka amit itt véghez visztek! Mégegyszer grat az egész Blog csapatának!
Gratula!
Sztem mindenki olvassa ezt a blogot akit ma Magyarországon érdekel a hoki.
Ez az együttműködés -nem is tudom már, ki elmegette folyton, de- win-win szituáció... :)
Szerintem Hokikori-ra gondolsz. :)
Remek hír! Mi meg mozgósítsuk a népeket, legyünk minél többen a lelátókon, én akit egyszer is elhurcoltam egy mérkőzésre, az szinte kivétel nélkül jár azóta is. Mondjuk aki először egy EBEL meccset lát, azt utána már nem is kell noszogatni.
Ha van szurkoló és média érdeklődés, majd szép lassan jönnek a szponzorok, persze nem egyik percről a másikra.
Alakul ez gyerekek, egyre több a blogfüggő ösmerős, köszönet a szerkesztőknek az áldozatos munkáért. A szövetség jól döntött, hajrá!!!
Gratulálok mind a szövetségnek, mind pedig a blog szerkesztőinek. Tanulhatnának belőle a csapatok vezetői is, hogy mennyivel jobb együttműködve dolgozni, nem pedig gyülölködve.
További sok sikert mindenkinek aki a magyar hokiért valamint is tenni próbál!!!
ez most azt jelenti, hogy a blog átköltözik a szövetség honlapjára?
Dehogy. A blog marad, ahol van, és hátrányára semmiképp sem változik. :)
Gratulálok Nektek!
És biztos vagyok benne, hogy a jegkorong.blog.hu olvasótábora is ahol tud, segít! Szóljatok, ha van lehetőség! Csak így tovább!!!
Gratulaaaaaa !! Még nincs két napja hogy éles kritikával illettem az icehockey.hu- oldalt, aztán láss csodát, bocsánatot kell kérjek. BOCSÁNAT!!! Mindezt büszkén teszem. Hajrá fiúk, és kitartás a színvonalas és kemény munkához! Azt meg ugye nem kell ecsetelni, hogy mindenkinek, azaz nekünk néhai "nyájas olvasóknak" is magasra tettétek a lécet :-))
tényleg win-win megoldás született :-))
Na, ez egy jó hír! Ha van egy kis befolyásotok, akkor az oldal szerkezetét is át kéne alakítani, mert a mostanit finoman szólva elég nehéz áttekinteni!
Gratula, főleg a szövetségnek, mert ez egy kíváló döntés volt. Annyit azért hozzátennék, hogy nekem mindegyik szerző a legkedvesebb!
Karöltve, vállvetve...! :')
MeLa-nak memoriból aranyérem.
Egyetértek lakota ez a "win-win szituáció..." klasszikus esete.Szerintem eddig is jó kezekben volt a honlap, hiszen az utóbbi években folyamatosan emelkedett a szinvonal ,ezzel a "közremüködéssel" azonban minden érdekelt csak nyerhet.
Amennyiben folytatódik a laikusok bevonása az alkotó folyamatba (lásd. válogatott mez, bajnokság lebonyolítása stb.) tisztelettel tennék egy javaslatot.Ismét csúnya idegen szó használata következik: banchmarking
A profik azaz a blog és honlapszerkesztők a maguk belső körében elkészítenék az általuk sok szempont alapján ( külcsiny, információ mennyisége stb...) TOP-10 közé sorolandó nemzeti jégkorongszövetségi honlap listát, majd a jégkorongblog olvasóit megkinálva a kiválasztottak linkjeivel szavazásra kerülne sor, melynek eredményeként a három legjobbnak ítélt honlap előnyeire alapozva kezdődhetne a fejlesztő munka.
süti beállítások módosítása