HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Pék György az Újpest élén

2008.06.05. 21:29 D. Gromov

A korábbi információkkal ellentétben nem Baróti Zsolt, hanem Pék György lesz a 2008/09-es szezonban az Újpesti TE mestere. A klub honlapján olvasható hír szerint a junior és az ifjúsági válogatott sikeredzője igent mondott a felkérésre, Baróti a segítőjeként dolgozhat.

Blogunk úgy tudja, a két szakvezető 1+1 éves szerződést kötött. Pék játékosként ötszörös bajnok volt a lila-fehérekkel, a válogatottban 211-szer szerepelt.

A honlapon azt írják, a vezetés gőzerővel tárgyal a csapat megerősítéséről, és ha bármilyen érdemi megállapodás születik, azonnal beszámolnak róla, addig a szurkolók türelmét kérik. Értesüléseink szerint egyelőre alig fél tucatnyi hokis edz az UTE-nél.

 

32 komment

Címkék: pék ute

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Igencsak gizda lesz a csapat ha nem sikerül valami érdemleges erősítést alkotni.
Valószínű ő tudja legjobban kik azok a fiatalok akiket érdemes csábítani, egyébbként a saját nevelésű játékosok beépítése kell legyen idén a cél sztem, max őket megtámogatni egy minőségi légiós sorral. Remélem mondjuk Gonda marad kapusnak, ügyes srác, sok borsot tört már az órunk alá! Itt az ideje a FIATAL szerethető újpestnek
Fél tucat???((( Sajna az nem sok,az inkább sokk.((
Bízzunk benne ,hogy sikerül komolycsapatot összerántani! Lehetőség szerint ne ilyen ,kimustrált szlovák LF.jóskákat szedjenek már össze.:))Berta köré építsetek má egy jó csapatot:)))Vadliba ,mitmondasz?:)))D
Szerintem ez jó hír a hokinak! Talán lesz egy kis magyar fiatalítás, és akkor lenne gy szerethető Újpest! Lehet, hogy idén nem a bajnoki cím lenne a cél, de hosszabb távon ütős csapat jöhetne össze! Tudom, hogy nem ide illik, de olyan jó lenne már a Fradiról is hallani valami pozitívat, mert akkor tényleg lenne egy elfogadható magyar bajnokság, amit már szponzoroknak is lehetne adni!
Helló

Rosszul tudjátok, mert kb. egy tucatnyian edzenek.
Jajj de jó lenne legalább 6 alba erősségű magyar csapat :)
Na Dugó az már egy majdnem félcsapat:))))Hama,hama a másikfelét is!::)))DD
Igen, de még mindig kevésbé olyan negatív mint fél utcat. Szóval örülnék, ha kijavításra kerülne a hír.
Most számolgatok, olyan 13-14 játékosunk van. (kb. ennyien is edzenek) Igaz nem mindenki rendelkezik még szerződéssel.
Bocsi a negatív véleményért,de ez van..

Igen,de abból a tucatból 4-5 nagyon gyenge és nem az ifisekre gondolok hanem inkább a reaktiváltakra….velük még a Miskolc ellen is felesleges kifutni. Ráadásban a maradék „jobb” játékosok közül többen is elvágyódnak!
Hát nem tudom,hogy Pék menyire ismeri a játékosokat,de épp a fórumon olvastok,hogy az egyik a „k..anyja volt a másik meg a f..szom tudja ki „ így emlékezett a saját csapatának játékosaira.
ST85: Gonda nem marad, már Iglón edz. Dugó jobban tudja, de asszem, jelenleg a tavalyi három kapus közül egy sem edz Újpesten.
De Dugo miért számolod azokat bele akik azért vannak mert épp nincs más? Pl a Farkas,szerintem augusztusban már jégre se engedik. De ha a rusznyák játszani fog akkor az roppant gyenge csapat lesz.
A baj az,hogy ugye most,hogy nem lehet össze vissza tucat szlovákokat igazolni felmegy a Magyar játékosok ára.De sok olyan játékos van aki csalódott a vezetőkben és elmet,azok már vissza biztos nem mennek,de sokat meg az érintettektől halottak miatt nem mennek újpestre,és sokan vannak akik megelégelték a bánásmódot és vagy abbahagyták,agy eligazolta,vagy el fognak!
Teljesség igénye nélkül,milyen jó lenne most egy Hidasi,Kovács Kornél,Búzás,Tolnai,Gergely,Győmbér,Sájevics,Szőke. Nem válogatott szintűek,de mostani kerethez képest klasszissal jobbak .
Farkast és Rusznyákot el is felejtettem.
Akkor 15 :)
többivel egyetértek :(
Az teljesen egyértelmű, hogy az Újpest szakosztályvezetése negatív reklám a játékosoknak.
ez azért elég negatív image

"halottak miatt nem mennek újpestre" :)
Ezen kéne változtatni nem csak az uténél hanem a fradinál is. Ne legyen ciki a legnagyobb tradiciókkal rendelkező fővárosi csapatok mezében kifutni a jégre.
st85, Gonda már rég lelépett Iglóba.
Újpestre és a fadihoz manager vezető kell,nem pedig haver pajtás koma. Aki beszél nyelveket,tud tárgyalni,így előfordulhat,hogy nem csak szlovákokat lehet szerezni hanem komolyabb (hoki) kultúra képviselőit is.
Erre jó példa az újpest az edzők 90% valakinek a rokona a vezetőségből érdemes lenne képzett szakembereket fogadni akkor lenne saját csapata az uténak,amíg ez így megy NEM LESZ szerethető jó újpest. a mostani vezető váltás is csak papíron történt meg.
Attól még, mert Magyarországra nem jött olyan nagyon komoly szlovák játékos, azegyáltalán nem jelenti azt, hogy nincs komoly hokikultúrájuk. Sőt!
Persze hozzánk képest a hoki kultúrájuk jelenleg nagyobb.De pl egy svédhez képest óriási a távolság. Hoki kultúra nem egyenlő azzal,hogy menyire jó a csapatuk. De valamiért most ők is keresgélnek tengeren túli edzőt!!
1nf3rn0:
> Attól még, mert Magyarországra nem jött olyan nagyon komoly szlovák játékos, azegyáltalán nem jelenti azt, hogy nincs komoly hokikultúrájuk. Sőt!

Már elnézést, de pár név:
Pavol Fedor
Karol Rusznyák
Vladimir Buril
Milos Palovcik

Közülök a középső kettő extra kategóriás, honi szinten hokiistennek nevezhető fenomén volt, aiktől csak tanulni lehetett! Ha ők nem komoly szlovák játékosok, akkor kik lehetnek azok? Pálfy, Orszagh? :)
Raon:

Semmi gond :), nálam a "nagyon komoly szlovák nevek":
Bartecko, Demitra, Handzus, Nagy, Gaborik, Budaj, Meszaros, Palffy, a Hossa testvérek, Svatos stb.

Akiket írtál tényleg komoly játékosok, ez abszolut így van.
én pedig "nagyon komoly szlovák játékos"-t írtam, NHL-es világszínvonalra gondoltam.

Nekem ez a véglet ugrott be, amikor a "nem csak szlovákokat lehet szerezni hanem komolyabb (hoki) kultúra képviselőit is"-t olvastam.


Fordítva sült el a szándékom? Pedig én pont a szlovákokat akartam ezzel védeni :(
Lassan lehet sajnálni,hogy a közelmúltban elhanyagolták azokat az embereket, akikből most jó csapatokat lehetne építeni! Aki ennek dacára a hokiban tudott maradni az remélem ezután is képes lesz rá és talán jobban megbecsülik is majd Őket!
Hát, anno a Rybovic a Volánban abszolút a top szintet képviselte. 24 évesen már a szlovák Extraliga All-Star gáláján a nyugati csapat kapitánya volt, kint volt a 96-os Világkupán a szlovák válogatottal, amely idején az NHL szünetelt, tehát mindenki ott volt, aki számított (Bondra, Ciger, Demitra, Kolnik, Palffy, Satan, Stümpel, Zednik, Svehla stb.). Amikor idejött, a szlovák Extraliga történetének 5. legjobb pontszerzője volt és 57x szlovák válogatott. És 28 évesen jött ide...
Szerintem Pék György tavalyi menesztése óta ez az első jó üzenete az újpesti managementnek a jégkorongsport felé. Nem tudom eldönteni, hogy a szükség (Dornic elszerződése) szülte a döntést, vagy a veszteségminimalizálás átgondolt lépését tapasztalhatjuk, de ez talán mindegy is! Köszönjük, és csak így tovább UTE! A szakszerű döntésen felbátorodva - mint magyar hokiszurkoló - reménykedünk, hogy az utánpótlás csapatok mellé is ilyen bölcsességgel jelölik majd ki a szakembereket.
Kcs, láttad, hogy nem akartam ezzel rosszat írni, de neked muszáj volt ismét bebizonyítani, hogy milyen fantasztikusan művelt és tájékozott vagy.

Ha legközelebb megyek Fehérvárra, hagyok neked két darab Scooby Snakcet borítékban a portán, jó? ;P
Ez nem tájékozottsági kérdés, hanem ténykérdés. Magyarországon, sőt, a Volánban már hokizott a Te mércéd szerint is "komoly" szlovák hokis, aki abszolút egy lapon - volt valaha - említhető az általad említett nevekkel.
És Szvetlov smafu? :)
Akkor is megy a scooby snack.
A Szvetlov nem smafu, de nem is szlovák. :)
durex: aham, Ruzinov Bratislava (slovak 1)
1nf3rn0:
Az is lehet, hogy már késő este volt, és én értettem félre. :)
süti beállítások módosítása