HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Fegyasov a HC Csíkszeredában folytatja

2008.05.25. 12:42 D. Gromov

Olyan jól sikerült az orosz Nyikolaj Fegyasov újjászületése a Ferencvárosban, hogy marad a közelben. A zöld-fehéreket elhagyja, de nem megy messzire, a HC Csíkszereda játékosa lesz. A csatár megerősítette blogunknak a hírt, sőt egy újabbal is szolgált.

A Ferencváros módfelett eredményes támadóját, akinek pályafutását téli érkezésekor itt mutattuk be, a Szamarából Moszkvába tartó vonaton csíptük el, hogy rákérdezzünk, stimmel-e az átigazolásáról szóló információ, amelyet kedves olvasónk hozzászólásából is megismerhettünk. Fegyasov magától értetődő igennel válaszolt, ám azt Kurkó János kérésére hivatkozva nem árulta el, mennyit fog keresni a HC-nál. Firtattuk azt is, nem protezsált-e be további orosz jégkorongozókat akár a HC-hez, akár más magyar klubhoz. Kiderült, hogy de: Dmitrij Szafonov csatlakozhat a csíkszeredai kékekhez, amennyiben megfelel az elvárásoknak.

Az egyaránt 1983-as születésű Fegyasov és Szafonov a 2000-es évek elején egymást váltotta az akkor orosz másodosztályú CSZK VVSZ Szamarában. Szafonov egészen fiatalon nyolc mérkőzés erejéig megfordult a Dinamo Moszkvában is, de nem váltotta meg a világot, egyre gyengébb klubokban vívott egyre kevesebb mérkőzést, aztán négy évvel ezelőtt eltűnt a térképről. Fegyasov közlése szerint barátja amatőr bajnokságokban jégkorongozgatott. Ha Szafonov lekopírozza Fegyasov szárnyalását, akár egy újabb elkallódott tehetség ébredésének is tanúi lehetünk a 2008/09-es szezonban.

Az exferencvárosi igazán kitett magáért az idén, Magyarországon és Szlovákiában is. Az OB 1 alapszakaszában hét mérkőzésen 9 gólt ütött és 2 asszisztot jegyzett, a rájátszás két találkozóján 1+1-et ért el, a szlovák másodosztályban az Érsekújvár színeiben tíz csata során 9 találata és 6 passza volt. Imponáló eredménysor. Sokkal jobb, mint amire a játékos az ezt megelőző években volt képes.

54 komment

Címkék: ftc átigazolások ob 1 hc csíkszereda fegyasov

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ha lehetséges, tudnátok intézni egy interjút Fegyasovval? Rettenetmód érdekelne, ő maga hogy éli és ítéli meg pályafutását!
Nehéz esztendő vár a Fradira...pedig az izgalmas bajnoksághoz kéne egy jó Fradi is.
lassan valakinek életet kellene lehelni a fradiba!!!
Az "angolnak" van pénze!
Sőt! A Sheffield-nek még jégkorong csapata is van. :)
Nem lesz rossz ez a HC az következő szezonban.
Fegyasov mellett Safonov (meg az ex-DAB-os srácok), remélem ő legalább olyan jó lesz, mint a cimborája.
Ja, Safonov linkje:
www.eurohockey.net/players/show_player.cgi?serial=47480
Én pártatlan lennék (vagyok), de....
Jó lenne egy Fradi és egy Újpest!...meg Jászberény is (Debrecen is).
Miskolc meg igyekezzen! Kellenek a jó csapatok!
A Stars meg a titkos favoritom jövőre. Kár, hogy a fél csapat román ifiválogatott!
max 5 játékos lehet az, többet nem engednek. Szerencsére
ha már jó bajnokság, kéne még: Győr, Szeged, Kaposvár, Zalaegerszeg..... is.
Azért lesülhetne a hc arcáról a bőr.... elképesztő ,h máshol nem találnak jó játékost ,még belerúgnak a fradiba is.... nem is ők lennének ha nem külföldit igazolnának.
Tényleg, kedves blog, mi nyomorult fradisták már úgy vagyunk lassan minden labdajátékban, mint az árvák (tudom, jött McCabe, aki majd megváltja a világot, de most még nem tartunl a majdnál), szóval, próbáljatok már utána járni, hogy Stars és Érsekújvár együttműködés nélkül (akik ketten inkább egymást választották), Fegyasov nélkül ugyan lesz-e még Fradi, pl. Hofi és jánosi bevállalja-e a további vegetálást, etc. Mert a fradihoki.hu szezonon kívül havi egyszer, ha frissül.

Kedves Fradi-Máté! És ha McCabe, majd megveszi a nemtoménki összes játékosát - vagy mondjuk a jászberényiek 2 legjobbját -, akkor megpróbálod majd lebeszélni róla, mondván: Jaj szegény Jászberény!
Szóval nem akarnak ők rosszat a zöldeknek, egyszerűen csak boldogulni próbálnak!
KASSAIT KELLETT VOLNA ELTÁVOLÍTANI MÁR 3 ÉVE ÉS LENNE FRADI HOKI.
HAJRÁ PESTI HOKI. FRADI - DÓZSA MILYEN JÓ VOLT !?
Fegyasev vagy Fegyasov? Amúgy Old Spice-t használ, adtam neki egyet:D
Old Spice, LOL!
Azt hittem az UTE-ba vagy a DAB-hoz megy.
Persze,értelek mbemba, de McCabe nem fog még plusz pénzt adni a hokisoknak és a szakosztály meg nem fog annyi támogatást kapni innen-onnan-amonnan ,hogy ez bekövetkezzen. De ez az állapot, ami évek óta tart az katasztrófális....

Jól van na:)
Hátha rájönnek, hogy lenne értelme fektetni a hokiba! Fradi-vezetés nem csak foci van, vagy helyesebben: nem csak foci nincs!
Nem vagyok fradista, sem újpesti drukker, hanem inkább semleges zugleji! :) Nagyon jó, hogy a Volán kinőtte magát, és a DAB lesz a következő, szerintem. Viszont, nagyon kéne a versenyhelyzet! A 2 pesti csapat mellett a miskolciaknak is kell fejlődni. Milyen jó lenne egy olyan 9-10 csapatos bajnokság, ahol potenciálisan lenne 5-6 bajnokesélyes.
Álom ez, tudom!
A Fradi jégkorongcsapata véleményem szerint tele van rendkívül elszánt és lelkes emberrel ami úgy
az edzőkre, mint a játékosra igaz.Ez a magyar hoki azonban már ennél többet kíván.Majd minden OB I-es csapatnál komoly jégkorongmulttal rendelkező országból érkezett szakemberek készítik fel a csapatot.
A Fradi látványosan egyhelyben topog az utóbbi 3-4 évben és ezen pár éve még a két NHL-es srác sem tudott dobni.A szakmai háttér azért is fejlesztésre szorul, mert az alapszakaszban a kanadai táblázat legjobbjai között a hazai jégkorongozókat szinte csak a Fradi reprezentánsai képviselték és ezt a bajnoki helyezésnél mégsem sikerült kamatoztatni!!!
A játékosokban több fantázia van, mint azt az eredmények mutatják. A jégkorongszakosztály az FTC-ben korábban erős reprezentációval bírt és a szűk döntéshozók között is legalább egy a mi sportágunkat képviselő ( 4-5 éve kettő !!) személy űlt.A sportdiplomáciához és a szakmai feltételek fejlesztéséhez értő befolyásos vezetés lehet a fejlődés záloga.
A Fradi haldoklik. Nem Kassai miatt, nem három éve. 1997 óta egyre nagyobb hullámvölgyekbe kerül, s ha azt követi is némi fellendülés (pl. a kanadaiak szereplése), annak magassága után még mélyebbre zuhan a gárda.
Ami jó hír (már akinek, és tudom, hogy igen sokaknak, különösen a sportágon belül): lehet, nem kell már sokáig elviselni a Fradit a magyar jégkorongban. Az elvtársak remek munkát végeztek.
jajj hagyjuk mar ezt az ocska dumat a fradi ellehetetleniteserol! Nem osszeeskuves- elmeleteket kell keresni, hanem szponzort. Ne kelljen emlitenem hogy volt kepes e klub sikeresen eluldozni Magyarorszag egyik legtehetosebb emberet az elerol. Aki nem tudja meglovagolni azt a tenyt hogy ajandekbol NHL-hokisokat alkalmazhat a csapataban (es nem david gosselineket) egy olyan orszagban ahol erre korabban sosem volt pelda, az marketingbol vegyen lecket, ne onsajnalatbol adjon.
"Kár, hogy a fél csapat román ifiválogatott!" Ezt ki fejtenéd bővebben? Elszámoltam ezerig, és olvasni szeretném az értelmes magyarázatodat, mielőtt lereagálnám. Köszi
Okostojás!
Mintahogy most az angoloknak, úgy várszeginek sem volt köze a jégkoronghoz. Az UTE példája mutatja, hogy ott volt visszaút, mindössze egy dolog kellett hozzá: SAJÁT JÉGPÁLYA. Erről pedig a kilencedik kerületben csak álmodoznak. Szűklátókörűséged nem egyedi, primitív hozzáállásod a legeredményesebb magyar jégkorongcsapattal szemben szintén általánosnak mondható. Ha megfigyeled (már ha van annyi eszed, és kilátsz a fejedből a Fradi-fóbia ködén keresztül - bár ezt erősen kétlem), jelenleg a legtöbb kritikát a mostani legeredményesebb csapat, az Alba Volán kapja, ha van oka, ha nincs. Ne félj meglesz a magyar jégkorong a Ferencváros nélkül is, és még örülni is fogtok neki!
"Kár, hogy a fél csapat román ifiválogatott!" Ezt ki fejtenéd bővebben? Elszámoltam ezerig, és olvasni szeretném az értelmes magyarázatodat, mielőtt lereagálnám. Köszi"

Talán tőlem is jó lesz a válasz. A Bp. Stars tavalyi ificsapatából heten is tagjai voltak a román ifi válogatottnak. Név szerint: Becze Tihamér, Fodor Csanád, Pál Ferenc, Laczkó Dávid Levente, Imecs Attila, Balázs Csongos és Ruczuj Gellért
Ez az erveles most nem volt egeszen vilagos, de mindegy. Tudom hogy varszeginek nem volt koze a hokihoz, annal tobb a fradihoz, a peldat azert hoztam fel, hogy nem feltetlenul eleg egy magyar sportklubnal (legyen bar az a legeredmenyesebb) egy gazdag csoka a kanaanhoz. Figyelemmel kiserem az UTE szerepleset a 90es evek kozepetol, ezzel egyutt jelenleg ott is inkabb penz van mint jo hoki. Hogy az albat eri a legtobb kritika csupan azt jelenti hogy nekik van marketingertekuk a szakmaban, veluk erdemes foglalkozni. Mert a legtobb dicseret is oket eri, fokepp az a csoport kapcsan. Jobban orulnek ha jo fradi lenne a bajnoksagban, mert az nhl-lockout idejen jatszottak a legjobb magyar bajnoksagot, ez meggyozodesem, es abban a fradinak nagy szerepe volt. Ezzel egyutt ezt az altalad kepviselt martiromsagot sosem szivleltem, es nem is fogom. Nem hiszem el hogy amint mondani szokas, az orszag legnepszerubb csapata ne talaljon szponzort. Ehhez kokler hozza nem erto vezetok kellenek, ne takargassuk a nagy budos valosagot. Es vess meg, de nem kivanom a Fradimentes bajnoksagot, legyek bar UTE- es magyar hokiszimpatizans. A dehonesztalo hangnemet meg kikerem magamnak.
Miért hazudsz még önmagadanak is? Láthatóan gőzöd sincs a dolgokról, ha meg van, akkor egészen érdekesen ferdíted a dolgokat.
"Es vess meg, de nem kivanom a Fradimentes bajnoksagot" - mondod, de azért már nagyon várod... Ja és a dehonesztáló hangnem. Valakinek az élete a Fradi és élete a jégkorong, így nem szereti, ha egy okostojás mondja meg neki a frankót. Én viszont azt nem értem, hogyha elolvasol valamit, és azt nem érted, akkor minek reagálsz rá?!
Mondataid nem alkottak oszefuggo gondolatsort, csupan erre celoztam, ettol meg felfogtam a szavaid ertelmet:) Nem szokasom a hazugsag, aki figyelte a hozzaszolasaimat tudja hogy nem vagyok a magyar hoki ellnesege (es ebbe a fradit is besorolom, mert odatartozik) barmennyire is probalod belemagyarazni. Tovabbra is allitom hogy jo fradit szeretnek a bajnoksagba bar erre igen sok ideje keves az esely. En ennek kulcsat (tobbek kozott) a koklersegben, hozza nem ertesben latom, ha te ugy gondolod tevesen, hat gondold. Amit nem szeretek hallani, az az osszeeskuves-elmeletsor, a paranoia, es a vermesseg, ami minden sorodat athatja. Ezzel egyutt sok szerencset a Fradinak, mert rajuk fer.
Komolyan mondom, szánalmas vagy! Igaz 10 év múlva már emlékezni sem fogsz erre, hiszen addigra már más lesz a hobbid. Szajkózd csak a hülyeségeidet, hidd azt, hogy igazad van, ahelyett, hogy esetleg megpróbálnál a dolgok mögé látni. Nem jó, ha valaki vérmes? Tessék színházba járni! Ez sport, s mint ilyen szükség van a mindent elsörpö fanatizmusra, különben marad a középszer. Javaslom nézz utána egy dátumnak. 1997. február vége. Igaz akkor te még azt sem tudtad, hogy jégkorongot eszik-e vagy isszák.
veldhuis: ha életed a fradi és a jégkorong, akkor tegyél érte többi fradi drukkerrel és ne másokat sértegess és okostojásozz itt a blogon.
Ettől függetlenül én is szeretném, ha végre megoldódna a Fradi hoki ügye, és lenne egy erős csapatuk, rendezett anyagi háttérrel.
Még egy álszent senkiházi...
veldhuis: ez ok, én is tudom, de ebben mi a kár?
veldhuis: éppen az ilyen futóbolondok miatt tart ott a fradi, ahol; nézz inkább magadba és fejezd be a fröcsögést!
Én tényeket írok, ellentétben veletek. Nem okoskodom abszolút műkedvelőként és kívülállóként, skót barátom. Fröcsögésnek hat? Istenem, az ember megvédi családját (hacsak szóban is) a sok álszent jóakaró megmondó embertől.
durex26!
Mi a kár? Na az nincs.
:) nem értelek, ezen a blogon mindenki a magyar hokiért szurkol, amelynek része a fradi is;
épeszű, sportszerető ember nem kívánja a kimúlását, bármennyire is nehéz ezt felfognod, h ilyenek is vannak.
Viszont pontosan ez a viselkedési modell az (üldözési mánia, születési előjogok, kizárólagos hozzáértés vindikálása), ami nem használ az ügynek
Ember hagyd mar abba! Mindeddig bekulekeny hangnemben irtam, de te nem tudsz nem ingerulten valaszolni. Nem ismersz tehat ne minosits, ne jelents ki nyilvanvaloan hamis dolgokat rolam, tovabba ne nezd le az egyszeru szimpatizansokat (nem divatdrukkereket,mert en sem az vagyok) sem, akik esetleg nem csak hokimeccsre jarnak hosszu evek ota, de emellett lehetseges hogy szinhazba is. nem kell vert inni ahhoz hogy valaki szeressen valamit. Arra probalok csak ramutatni, hogy a sirankozas es a mult igazsagtalansagan valo lamentalas meg soha nem oldott meg semmit, hasznald fel a fanatizmusodat valamilyen konstruktiv modon. En szivesen segitenek, de a fradin, trianonon es az 54es vb-donton (ezzel kapcsolatban pedig a jelenlegi magyar focin) lamentalok siramait mar nagyon unom. 2008 van, olyan realitassal, amilyennel, ezt figyelembeveve kell cselekedni. Reszemrol ezzel a temaval nem is foglalkoznek tobbe. Sok szerencset.
Apafej!
Nem kell értened, nem várom el. Azonban az meg kifejezetten taszít, ahogyan itt negédesen előadjátok magatokat! Ti legfeljebb szimpatizáltok a magyar jégkoronggal. Szurkolni egy más dolog, attól ti olyan messze vagytok (legalább), mint a Ferencváros az NHL-től.
"épeszű, sportszerető ember nem kívánja a kimúlását, bármennyire is nehéz ezt felfognod, h ilyenek is vannak." - írod.
Én ezt úgy mondanám inkább, hogy épeszű, sportszerető ember nem mondja ki ilyen irányú kívánságát.
Aztán egy újabb gyöngyszem: "Viszont pontosan ez a viselkedési modell az (üldözési mánia, születési előjogok, kizárólagos hozzáértés vindikálása), ami nem használ az ügynek"
A viselkedési modell: egyik jelző sincs köszönőviszonyban sem a valósággal. Most persze kérdezhetném, hogy ki, mióta, mennyire, de ez érdektelen. Asszem nem én kezdtem fitogtatni "kizárólagos hozzáértésemet", ellenben megtudtam (ha elhittem volna, mi több ha nem tudám, hogy pont az ellenkezője igaz), hogy a Fradi, kóklerek gyülekezete. Üldözési mánia nincs, a tények világosan mutatják a tendenciát (pályaépítések, szövetségi támogatások, stb.). Viszont, hogy lásd milyen konstruktív vagyok, a "születési előjogban" azt mondom lehet valami. A ti szemszögetekből. Én tudom, mi az hogy FTC, Ferencváros, Fradi, ti még csak nem is sejtitek.
"En szivesen segitenek,de..."
Látod erről beszélek. Erre igazán már jelzőt sem találni. Hozzád képest Káin maga a megtestesült jóság!
:)) öreg, te teljesen KO vagy. Mit tudod te pár kommentből, h más mit és mennyit tesz a magyar hokiért? Ez megítélhetetlen, aki mást mond ostoba és rosszindulatú. Részemről az ügyet lezártam.
azt gondolsz amit akarsz. Rossz kornyeken nohettel fol, ha mindenki, aki nem szerette a fradit egyben ritualisan meg is akarta semmisiteni. Ha az kell, en tenyleg szivesen hordok cementeszsakot a fradi uj stadionjanak epitesehez, epp ugy, ahogy segitenek a dunaferren is ha anyagi eroforrasaim meghaladnak a havi magantanari fizetest. Ezen ne muljon. Csak hagyd mar abba vegre a szunet nelkuli pocskondiazast.
Ko vagyok, naná! De legalább vagyok. Viszont a csapatom már nem sokáig. De az vigasztal, hogy nektek így jobb lesz.
"Mit tudod te pár kommentből, h más mit és mennyit tesz a magyar hokiért?" - ez kizárólag a te vesszőparipád scottish man. Én erről egy szót sem írtam, ellenben te már felszólítottál engem, hogy tegyek valamit a csapatomért.
csudto!
Tényleg nem lenne egyszerűbb, ha őszinték lennétek? A dunaferren meg minek akarsz segíteni? A DAB-nak nagyobb szüksége van rá. Másrészt ti is pocskondiáztok, de a ti egyszerű világtokban jól megfér ez a kettősség. Más szemében a szálkát... - tartja a mondás!
Valoban oriasi hasznom szarmazna abbol ha a fradi nem indulna. Kevesebb csapat, kevesebb meccs, kevesebb orokrangado. Hat mindenkinek hasznos valoban. A Dunaferr cimzest pedig epp ugy szokasom hasznalni, mint a nepstadiont, ha ez zavar, sorry. Termeszetesen ebbe belekotni igazan erdemi hozzaszolas.Mondandom lenyegebe ellenben hiaba kotsz bele mert azt barmily hihetetlen is elhinned, oszinten mondom. En mindvegig igyekeztem erdemi vitat folytatni, de amit generaltal belole az sokkal inkabb veszekedes. Az pedig semmire sem jo. Es most mar hagyjuk is abba, ha lehet.
1. Tényleg jó lenne, ha legalább önmagadhoz őszinte lennél. Fradi helyett jön a Stars, mi gondod lehet magyar jégkorong-szimpatizáns? Persze azt gondolod, jó lenne, ha eggyel több csapat lenne, igaz abba nem gondolsz bele (miért is, hiszen gőzöd sincs semmiről), hogy nemhogy 7, de négy csapatra való OB I-es szintű játékos sincs jelenleg.
2. A Dunaferr köszöni jól van, hiszen az utánpótlás még mindig odatartozik (erről sem kell tudnod).
Te be vagy drogalva veldhuis ez tiszta sor itt mindenki normalis hangnemben beszel veled te pedig dobalod a sart... es az sincs amiert dobald mert senki nem gyalazta az altalad dicsoitett fradit.Mindenki sajnalja hogy a ferencvarosi jegkorong az utolsokat rugja valoszinuleg de ezert senki nem hibas csak egyedul a fradi es szurkolo kozossege mert ha ti annyira akarnatok eletben tudnatok tartani csakhat konyebb sirni es dobalni mint valamit csinalni a csapat erdekeben.Mindegy engem nem erdekel ennel tovabb hogy mit fogsz te valaszolni erre csak sok szerencset kivanok a fradinak hogy talaljon hozza erto es elszant embereket a vezetesbe akik megmentik a csapatot
"Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és ott legyőznek a rutinjukkal." Akinek az ingje, az felveheti.
tom40: igazad van, inkább gyúrok az őszi kupára ;)
Erről a helyzetről egy vicc jut eszembe:
A: Először vagyok fent IRC-en de már 4 köcsöggel találkoztam.
B: Nem lehet h nem a rendszerrel van a baj?
A: Na, még egy köcsög!
Ahhoz képest ez a topic jól pörgött. :)))
Igaz, ennek az orosz játékosnak már semmi köze.
-igazi offtopic- :)
Lorgem, ezt nem ismertem, de ütött :D
MecKenna, erről van szó!
Látom gyűltök, mint vérszagra az éji vad. Tulajdonképpen azért sajnállak titeket. Becsapjátok önmagatokat, élitek a semmi kis életeteket, amiben nincs semmi és igazán senki sem. Se szenvedély, se egy kis adrenalin. Hazamentek este, bambultok ki a fejetekből, örültök, hogy léteztek és ezzel mély semmit sem hozó alvásba zuhantok, ébredés után pedig kezditek előlről. Másnap aztán ugyanúgy megriadtok, ha valaki az orrotok alá dörgöli szánalmas életetek semmilyenségét, nihiljét. S erre egyetlen válaszotok van: idióta. Persze nem igazán vagytok hibáztathatóak ezért, hiszen a rendszer, és saját igénytelenségetek elhiheti vweletek, tartalmas életet éltek. Pedig csak bábok vagytok.
Congratulation, szerencsétlenek!
Orulok veldhuis hogy neked a sar dobalas es az onsajnalat es sirankozas mellett meg van egy csomo idod izgalmas es adrenalin teli eletet elni egy ilyen csoda akcios adrenalin dus megmozdulasodban mentsd meg a fradit is :P szerintem a blogot hasznalok nagy resz normalis hetkoznapi ember akinek ez a sport a szenvedelye hobbija nem lehet mindenki akciohos mint a te aki nagyon ki tuntetted magad a sirankozasban szerintem te vagy szanalmas de nagyon szerintem hagyd az embereket beken hogy aki akar az tudjon a a hokirol beszelgetni es te huzz sirankozni haza a ferencvarosba
Hagyjátok már szerencsétlent! Nem igaz, hogy nem érzitek át szegény, hányatott sorsát, és nem akartok adrenalintól dülledő mellel vajaskésre szúrni minden járókelőt az utcán! Hát nem tudtok ti élni?? Örüljetek csak, ti átkozott Fradi-gyűlölők (értsd: Veldhuis testi valóján kívül létező emberi lények összessége)!! Egyszerűen undorító, amit itt műveltek ti átkozottak, fhujj! Hogy süllyednétek szánalmas, vérrel átitatott böllérkötény nélküli semmilyenségetekbe! Ti... bábok!!!

Szóval, miután kiveséztük a témát és a fél élővilágot: Készül a Fegyasov(/sev)-interjú? :)
Még nem, ebben a pillanatban nem tudunk elutazni Szeredába sovhoz (és nem sevhez), de a bogár benne ül a fülünkben, amint lehet, megcsináljuk, és hátha akkor már többen is lesznek oroszok. Kis türelmet kérünk. :)

És ha már, azt is kérjük, hogy a kedves hozzászólók hagyják békén Veldhuis hozzászólót, van neki gondja elég, tessenek egy pillanatra beleélni magukat a helyzetébe. Ugye, hogy?
qx92!
azért szeretlek titeket, mert - szokás szerint - csak a lényegen siklotok át, de azon állandóan. jó volt provokálni titeket, bár mást nem nagyon vártam, de azért legalább hittem abban, hogy lesz egy azaz egy ember, aki valóban megpróbál a mélyére hatolni a dolgoknak, esetleg utánanéz egy két kétségtelen ténynek. kétségkívül egyszerű outsiderként azonnali ítéletet mondani csapatok és emberek fölött, vagy csak hamis együttérzést mutatni, egyszerű, csak álságos.
guriga!
nagy a szád, de ahogy hallom nálatok sincs kolbászból a kerítés, sőt!
Veldhuis:

1: Csodák csodájára nem állok neki sajnáltatni magam/magunkat, nem gyártok összeesküvés-elméleteket, de mégcsak ámokfutni és gyilkolászni sem támad kedvem. Durván nyomom, mi?
2: Hagyd szegény halandóknak (nekünk), hogy leülepedjenek bennük mélyenszántó gondolataid (mondhatni: tanaid), és majd egész biztosan szólnak, ha igényt tartanak további szolgálataidra. Azért köszönjük, hogy benéztél, és jelenléteddel... hát szóval, hogy itt voltál. És hogy aggódsz lelkünk egészségéért. Értékeljük. Komolyan. Pá!
süti beállítások módosítása