HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Japán–Ukrajna 2-3

2008.04.18. 15:44 D. Gromov

Csak büntetőkkel nyertek az ukránok a japánok ellen, ami nekünk jó is, meg nem is. Jó, mert a második hely már biztosan a mienk, ezzel előrébb vagyunk, mint a minimális cél. Rossz, mert ha a szétlövésben a távol-keletiek ügyesebbek, elég lett volna holnap a döntetlen, azaz az esetleges hosszabbítás eredményétől függetlenül feljutottunk volna. Mindegy: menni kell, keményen, és akár rendes játékidőben, akár azután le kell győznünk Ukrajnát. Muszáj ezt most kiszurkolnunk, nincs mese.

30 komment

Címkék: vb ukrajna japán divízió 1

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hiszek a csodákban. Holnap talán látunk egyet.
Én nem hiszek a csodákban!Csak a kemény munkában!De azt hiszem,hogy a kemény munka meghozza gyümölcsét!
Gyerünk gyerekek!Egy ország Veletek!
HAJRÁ MAGYAROK!
No comment! Én már egy 1 hete bűvöletben élek! :))) Már megint! Mivel 1983 óta, 13 éves korom óta imádom ezt a sportot! Igaz, ezt már írtam! Sportoltam! Így tudom, hogy milyen nagy szó ez is!
Hajrá!
Emberek! Ezek az Ukránok tényleg nem verhetetlenek.Már csak egyet kell aludni és ....
Nem merem leírni.
NAGYON drukkolok a fiúknak, de ne feledjük a Székesfehérvári vb-t... Ott ugyanolyan hurrá-hangulatban borzasztóan rossz formában játszottunk ugyanúgy ki-ki meccset a dánok ellen...

Remélem nem ismétlődik meg, annyira megérdemelnék most már
Lehet tudni, hogy mikor jönnek haza a srácok? Akármi is lesz a kimenetel, én kimennék a fiammal a reptérre (fő a babona).
Hajrá Magyarország!!!! Nagyon megérdemlik a fiuk!! Nehéz szavazni a legjobbra :) nem lehetne h az egész csapat kapjon vmit?? :)
Próbáljunk könnyíteni a lelkünkön! Vegyük úgy, hogy a holnapi meccs ajándék, aztán vagy örülünk neki, vagy nem annyira. A második hely már megvan, de ez remélhetőleg jövőre nem lesz annyira fontos a sorosolásnál ;)
Nem baj! Ez így becsületesebb lesz.
Vagy nyerünk az ukránok ellen (is) és feljutunk, vagy egyik sem.
Egyébként sokkal jobb így, mintha bárki fejében is megfordulna, hogy "egy iksszel is följuthatunk".
A legrosszabbara számítunk, de a legjobbat reméljük! Szerintem a legfontosabb, hogy fejben ottlegyenek a srácok...
szerintem is jobb a sima tovvábjutás, veretlenül. ellenkező esetben azért nem felejthető, hogy a japánok ellen elképesztő tévedés miatt szereztünk 1-2 ponttal többet. ha legyőzzük az ukránokat, az így teljesen tiszta siker. Come on!
Sziasztok,

Budapestiek (meg mindenki más is, csak helyi viszonylatban):

Tud valaki egy jó kis helyet, ahol nagy kivetítőn, sokan szurkolva, sör mellett iszonyatos hangulatban lehet beordítani a fiúkat a VB-re?

(persze otthon 2-3 haverral is jó, de azért...)

Jó lenne ha mindenki bedobná ami van. (lehetőleg ne vágyálmokat, mert az nekem is van: Millenáris - Óriás kivetítő, mint a foci VB-n)

(Stadionok csak akkor jöhetnek szóba, ha van elég sör és pultos.)
Sikerülni fog! Ez a magyar csapat jobb, mint a 2002-es volt és Ukrjana sem olyan jó, mint akkor Dánia, szerintem.
Hajrá MAGYAROK!
Egy kérésem lenne:Tud-e valaki olyan linket, ahol utána tudnék nézni korábbi VB-k eredményeinek?
Elsősorban a magyar csapat szereplései érdekelnének. Előre is köszönöm az infókat.
@hird
Szerintem a sportbárokban meg lehet próbálni. Pl a Champs
@freddyD
Igen ez meg van, meg még egy-két sportbár (box utca), csak kimondottan olyat keresnék, ahol "hokira gyűlik a nép". Az itt kommentező hardcore nép (nem a kopaszségi fokra értem).

Szóval, ahol mindenki TUDJA HOGY MI A TÉT!!
Nos, sajnos szerintem hokis törzshelyet a fővárosban nem nagyon fogsz találni...Max Fehérváron a stadion mellett valahol.
Sajnos nem vagyunk egy hokis nemzet, ezen egy esetleges feljutás sem változatna igazán. Bár sosem tudni. Én lennék a legboldogabb, ha nem így lenne, de amíg egy hokis magazin (Center-Ice) 4-5 hónap után megszűnik, mert egyszerűen nem volt rá igény, addig sajnos ez van
Akkor most már azt is tudom, mi lett az újsággal. Mostanában már nem is kerestem. Hmm... Kár, pedig tényleg jó volt, bár a tördelését valami amatőr csinálhatta. Legalábbis engem borzasztóan zavart, hogy az egyik oldal két hasábos, a másik meg három volt.
Nagyon bízunk mi is a feljutásban... eddig még csodának hívtuk, de azt hiszem ezen a VB-n megmutatták ezek a fiúk, hogy nem lehetetlen. Bízunk bennük és reméljük nem lesz rossz szájíz holnap... bár valjuk be: egy ilyen mezőnyben a 2.hely sem kutya. Akár hogy is: Hajrá Magyarok!!! Mindent bele!!!

hird> MOM Parkban van egy kivetítő, amit Alpec-től tudok. Mi meg a múltkor Zuglóban voltunk valami korcsmában a Bagolyvár utcában (Fogarasiról nyílik). De ha igazi hokifanok közt szeretnél holnap lenni gyertek Fehérvárra. 35 perc M7. Ha így döntenétek akkor vagy az autóbuszállomással szemben Café19 (bár az fullon lesz) vagy van még a Strand söröző (www.strandsorozo.hu)

Jó szurkolózást mindenkinek (ahogy R.Holeczy mondaná) folyt.köv. nemsokára! Hajrá Magyarok!!!
Sziasztok!

Hokis törzshely van Fehérváron! Cafe 19 nevezetű internetkávézó a szfvári autóbuszállomáson! A 19 elnevezést azt nem árulom el, hogy miért van:). Annyit írok segítségnek, hogy ez egy mezszám a válogatottban:). Ezen a helyen élőben izgulhatjuk végig a remélt feljutást!!!
Kaposvárról is sokan drukkolnak:). HAJRÁ MAGYAROOOOOOK!!!!!!!
Hali,

Ami számomra bíztató jel, hogy nem érzem a srácokon azt a fáradságot, amit idáig az összes több napos torna esetében!
Reméljük ez kitart holnapig!
Morgó Muki!
Írj, hogy hol nézzük együtt a meccset! :)

Reméljük a legjobbakat!!!
Még azt sem tudom, hol fogom nézni! :) Igazából most elmélkedünk rajta. Régen voltam a cimboráimmal egy a Rákóczi útról nyíló kis utca kocsmájában. Nem ismeritek? Valami focilabda van a cégérén, talán Champions a hely neve. Nem tudom... Holnap délelőttig gondolkodhatunk.
Esküszöm kibérelem neked holnap estére a az Aréna Sportcsarnokot!
Hajrá!
Morgó! Kerepesi-Hungária sarok oké? :)))
Megtaláltam!
www.pestiest.hu/cikk/24041/champions_sport_bar_etterem

Én már asztalt is foglaltam és mivel ide esténként mennek szurkolni, egyelőre, van hely bőven. Ne várjatok Michelin csillagos konyhát, de a hangulat jó szokott lenni, pláne, ha gondoskodunk róla. Remélem, ez a komment nem minősül hírdetésnek, esküszöm nincs ilyen szándékom, mert nem kötődöm a helyhez.
A Szfehérvár jó ötlet, kár hogy lusták vagyunk buszozni, - kocsi lenne, csak visszafelé hiányozna nagyon egy sofőr!!!

Morgó:
két éve BL-t nézni jártunk a kocsmába(igen Champions a neve). Nem rossz - csak kivetítő nincs, pár nagyobb Plazma/LCD tévén lehet nyakatat-szemet mereszteni.

Akkor inkább már a Kokó Box utcája. Igaz nem a legolcsóbb, de 600-700 Ft-os sörárak mellett is kb 3500Ft 4-6 sör ami azért ilyen alkalmakkor nem tragédia (ha jegyárakat nézel - pulsz itt még sört is kapsz érte. Meg persze jól is néz ki a hely.

Kb. gyanez a Champs (nem tévesztendő össze a fenti-vel) a Dohány utcában az Astoria mellett. Csak ez pincében van, és írtó lusta a kiszolgálás - ráadásul nem is túl kedves. Úgyhogy ez inkább a Last Resort...
Nekem most csacsogtak valami kivetítőről. Én is emlékszem, hogy régen nem volt ilyesmi.
Káposztáson lesz kivetítő. A 8 és 10 éves korosztály közben megmutatja mit tanult egész évben. Remélem a gyermekfesztivál közepén robban az örömtől a csarnok!
süti beállítások módosítása