HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A csoda kapujában

2008.04.18. 13:07 D. Gromov

A magyar válogatott kissé álmosan játszott, de hozta a kötelezőt, ha az eredményt nézzük, simán elkalapálta Horvátországot. Ott állunk a feljutás küszöbén. Hajtás alatt Hello Turiszték jóvoltából vadonatfriss nyilatkozatokat is olvashatnak.

Nem volt jó mérkőzés. Az első harmad kifejezetten gyengére sikerült, képességeinkből és a tudásunkból kiindulva meghökkentő, hogy a horvátok többször tudtak kapura lőni. Aztán a csata felénél összekaptuk magunkat, Peterdi bebizonyította, hogy a negyedik sorban is lehet rá számítani – mondjuk abban a cserében épp visszakerült eredeti partnerei közé, nagyon megérdemelte a meccs embere díjat –, és utána hiába próbálkoztak a horvátok.

Úgy tűnik, Palkovics Krisztián is formába lendült teljesen, mesterhármast is szerezhetett volna, de az 5+2 sem rossz négy meccsen. Hetényi Zoltán kiválóan védett, eddig 180 percig állt a válogatott kapujában, és egyetlen gólt sem kapott – ezt az információt Spiller István szakkommentátortól csentük. Szokás szerint rendkívül meggyőzően zakatolt a harmadik sor, bár ezúttal nem bírtak betalálni. A legtöbb helyzete alighanem Vas Mártonnak volt, sorsirónia, hogy pont neki nem sikerült eredményesnek lennie.

Összességében persze lényegtelen, hogyan játszottunk, nyilván nem is baj, hogy volt módunk rápihenni az ukránok elleni, mindent eldöntő randevúra. Eddig mindössze egyszer sikerült döntő meccsig jutnunk a divízió 1-ben, mégpedig 2002-ben; akkor a dánok sima 6-2-vel eltakarítottak bennünket az útból. Most összehasonlíthatatlanul erősebbek vagyunk, a küldetés nem lehetetlen. Akkor sem, ha Ukrajnának kivételes képességű, az orosz Szuperligában edződő játékosai vannak, és motivációnak ők sincsenek híján.

Ahogy mi sem: beszéltünk velük, tudjuk, hogy minden játékos a végsőkig elszánt, nem töltötte el őket megelégedettséggel az, amire eddig jutottak. Úgy érzik, az ukránoké a jobbik csapat, de küzdeni fognak a legvégsőkig. Hatalmas meccsre számítanak.

Pat Cortina: Gratulálok a horvát csapatnak, nemcsak a mai mérkőzéshez, ahhoz is, ahogyan az egész tornán játszanak. Ez előtt a találkozó előtt nem gondoltunk az ukránokra, tudtuk, ma is nehéz dolgunk lesz, és örülök, hogy nem nyertünk könnyen. Fontos volt számunkra, hogy egyszerű és fegyelmezett játékot játsszunk, ezzel is készülve a holnapra. Remélem, maradt bennünk elég erő ahhoz, hogy megtegyük az utolsó lépést.

Pavel Kavcic: A legtehetségesebb és legtapasztaltabb csapat ellen játszottunk, megtettünk minden tőlünk telhetőt, de ez sem lehetett elég. A magyar csapat erősebb, mint a miénk. Megpróbáltunk szoros eredményt elérni. Holnap a két legjobb küzd az első helyért, sok szerencsét kívánok a magyaroknak.

Hetényi Zoltán: Nagyon izgultam, nehéz meccsnek láttam belülről. Szerencsére jól sikerült, örülök, hogy világbajnokságon védhettem, holnap rettenetesen fogok szurkolni Szuper Leventének. Első vb-meccsem alkalmából komoly tartozásom támadt, több tálca sört kell fizetnem a többieknek.

Szuper Levente: Az ukránok ellen nehéz meccsre számítok, szerintem tartalékoltak a világbajnokság eddig találkozóin, sokkal jobban fognak játszani, mint amit eddig mutattak. Ukrajna rutinból ment előre, jobb csapat az övék, mint a mienk, eddigi eredményeink nagyszerűek, de mindnyájan nagyon akarjuk a győzelmet holnap is.

208 komment

Címkék: magyarország vb horvátország ukrajna válogatott divízió 1

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagyon jó, nagyon objektív cikk. Reálisan kell látnunk a helyzetet, nehogy elkapjon a hév... inkább az egészséges elszántság.
Minden bele Fiúk!
Na végre :)

Videó a magyar-japánról!
www.youtube.com/watch?v=K9S8o1ws8rQ

Nem én készítettem, csak találtam: mindenki nevében köszönjük: Krisz76!!!

Gratula a fiúknak, HAJRÁ MAGYAROK!!!
Még egyszer gratulálok a srácoknak!
Most aztán evés, fürdés, fogmosás, alvás,hogy aztán holnap felvirradjon a 81 éves magyar jégkorongsport legcsodálatosabb napja.Egy egész nemzet szurkol nektek, mindent bele, hajrá fiúk!
Ne felejtsuk el, hogy a 2002ben feljuto dan csapatnak azota se sikerult kiesni az elitbol.
Sot a kozelebe se nagyon kerulnek a kiesesnek.

Azt hiszem most sokkal tobb eselyunk van, mint 6 evvel ezelott. Pedig akkor nagyon szurkoltunk, hogy hazai palyan meglehet a CSODA.
Sajnos most nem hazai palyan jatszunk, de a mareknyi magyar szurkolo mindent meg fog tenni a
hangulatert.

Tavaly a szlovenok 1 Kopitarral voltak jobbak nalunk, iden 1 Vas-sal lehetunk mi jobbak az ukranoknal.

Hajra Magyarok! Mar csak 1 meccset kell megnyerni!

pingvin 14 megelőzött. :)

Este felrakom a magyar-horvát gólokat, másnap reggelre/délelőttre fent lesz a HUN-JAP és HUN-CRO összefoglaló is.

Bocsi a késést.

Mindent bele fiúk, nagyon fogok szorítani. Hátha csoda történik, de ha nem akkor sincs baj. Ezeket a srácokat, akkor is örömmel fogadjuk majd itthon.
HOKrI, ha tiéd az érdem, köszi még1x :)
Nem is volt olyan sima meccs,-főleg az eleje ahol akár a horvátok is elhuzhattak volna.A harmadik harmad elejéig ovatos játék. Sok helyzet kimaradt. Addig szinte Hetényi tartotta az eredményt, aztán Peterdi megtörte a csendet, majd Palkó bebiztositott mindent.-Egységes csapat a miénk,a cserekapus bebizonyította, hogy ma Ő idehaza a legjobb kapus.Szimpatikus a nyilatkozata,Ő lehet a jövő alapja. Szurkolok neki...Hajrá MAGYAROK....
Nagyon jó lehet az ukrán kapus, 17 lövést fogott az első harmadban a japcsik ellen.
Ráadásul 4 előnyt kaptak a japánok, mégse tudtak gólt lőni.
Abban (is) bízok, hogy az egyik legtöbbet büntetett csapat az ukrán, jó lenne ezt kihasználni.

Hajrá Magyarok !
Vezetnek az uktánok 1-0 Sakrajcsuk emberelőnyös góljával...
Először is grat a fiúknak az eddigiekhez! Holnap az egész ország nekik fog szurkolni! Kell ennél jobb szombat délutáni program?

Nem állom meg, hogy ne írjam le:
Kicsit optimistán már a jövő évi svájci vb menetrendjét nézegettem, s érdekes dolgot találtam. Tudtátok, hogy változott a nagy vb lebonyolítási rendje? A kiesés elkerülésért (relegation round) már idén sem körmérközést játszik a négy csoportutolsó, hanem két párban két győzelemig tartó párharcot vívnak egymással...
1-1, Suzuki egyenlített
Japán egyenlített!
Hajrá Magyarok!Gratulálok fiúk!
Nem tudom, az lenne a jobb, ha a japánok nyernének nem? :D

Amúgy nézegettem a csapatot, eléggé kezd jó pár ember kiöregedni :( De nyugtassatok meg, hogy nem esik vissza majd a magyar csapat színvonala pl 5 év múlva. Ugye van erős utánpótlás? Legalább ilyen jó? Akik nem a svéd hanem a magyar válogatottban akarnak majd játszani.
Van! ;) Kisebb visszaesés persze lehet, hogy lesz.
kész, megőrülök az izgalomtól, ez a japán-ukrán legalább annyira izgalmas lehet élőben, mint a miénk volt,(és persze marha fontos meccs számunkra is) erre most egy boxban kell néznem a frissülő szövegeket...

télleg hihetetlenek a japcsik, h így meg tudják szorítani az ukránokat
A 18 evesek nem reg jutottak egy osztallyal feljebb ugyhogy ugy nez ki van utanpotlas.
Valaki árulja el, miért lesz jobb ha a japánokat megverik?
Mi számít? Gólkülönbség v egymás elleni?
VEZETNEK A JAPÁNOK!!!!!!!
emberek! hol lehet követni a japán- ukránt?
mondjatok vmi elérhetőséget, légyszi
Engem inkabb az erdekelne milyen a U12 14 szinvonala otthon van eleg jatekos? Edzes szam, mecscek?
kösz MecKenna! én már nem is a körmöm, az egész kézfejemet rágom!!! jesszus!
Ha nyernek a japók, akkor mindegy a mi holnapi meccsünk? Vagy az egymás elleni számít? Vagy a gólkülönbség? ???

Tudorok! Írjatok!
A PICSSSS
2-2 kettős emberelőnyből
Hú gyerekek én már kezdek nagyon ideges lenni, pedig csak holnap játszunk...
raffat1: egy kis csontot hagyj a kutyádnak is! :))
legalább annyira kivagyok idegileg, mint a tegnapelőtti japcsi-magyaron :)
Szerintem nagyon erős és nagy létszámmal rendelkező korosztályok.
szep volt fiuk!!! MINDENT BELE HOLNAP!!!
Mennyivel van több játékos a fiatalabb korosztályban, mint a mostani válogatott generációban?

És az jó vagy rossz szerintetek?
KOsz vallfa! Az tenyleg jo hir az utanpotlasnak!
serjtankian! Ha jól olvasom a szabálykönyvet az van, hogy ha JAP, UKR, HUN hármas holtverseny alakul ki, akkor kiveszik e 3 csapat egymás ellen játszott meccseit, az alapján újraszámolják a pontokat. Ha itt is holtverseny van, akkor megnézik a gólkülönbséget, ha ott is egyenlő, akkor a több lőtt gólt. Ha ezek után is holtverseny lenne, akkor bővítik a kört a negyedik helyezett ellen játszott meccsek adataival és így tovább.
Máté Pali, ha olvasod.. csak meghallom, amikor a közönség kiabálását túlkiabálva egy meccs előtt így köszöntöd a nézőket, hogy: "Nagyon-nagyon sok szeretettel köszöntjük a kedves nézőket" én már kész vagyok a hangulattól, csakúgy, mintha kint lennék!!! A Ti hangotok a Pistával maga a hoki hangja, és nagyon remélem, hogy sok meccset fogtok közvetíteni.
2:2 az igaz, de csak PP1, mert pont lejart Tanaka Go buntetese.
Nézd! A Bpstars 92 saját korosztályában bucira verte (veri) Európát, meg Kanadában is tornát nyertek. És akkor még nem beszéltünk a 97-es Zalaegerszegi Titánokról a Mac-Interfructról sem! Szerinted akkor milyen?
Egyenlő pontszámnál az egymás elleni eredmény számít,szóval ha a japánok nyernek egy góllal a rendes játékidőben,és holnap egyel kikapnánk az ukránoktól(12-12-12pont lenne) akkoris mi jutnánk tovább,mert mi 2vel vertük a japánokat...
uh 5 lövés 2 gól??? a japó kapus összekaphatná magát, habár nem látom, hogy véd, de szedje össze magát :D
Tavaly 41(!) csapat indult a mini bajnokságban.Persze voltak egyesületek, ahol 4-5 külön csapat. pl UTE Ez csapatonként 10 gyerek!Akit érdelek az U-8, U-10, az holnap Káposztásmegyeren megnézheti őket.
vaze: én is ezt bogarásztam de nem találtam meg. Így már látom értelmét Japánnak szurkolni:)
Tehát ha ők megverik a keleti szomszédainkat, akkor NEADJISTEN (pesszimista vagyok) még egy szoros vereség is belefér?
Akkor gondolom jok! Jo hallani.
Ha nem nyernek az ukránok, akkor az X is elég lesz. Ráadásul mi profin beosztva az erőnket játszottunk, ők meg még nyomnak egy véreset a holnapi döntő előtt...
ez a generáció nagyon megérdemlné, hogy játszhasson egyet az A csoportban.

lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de nem volt szó arról korábban, hogy ha feljutunk, rendezhetünk is?
nem frissítették egy ideig az ukrán lövés listát...mostmár nem 5 van nekik
Szerintem kéne egy több csapatos erősebb magyar bajnokság, mert ahogy írtad, jó, hogy erősek a fiatalok, de egy bizonyos szinten akkor megáll a fejlődés nem? Vagy mennek külföldre...

Fociban is jobbak vagyunk az ifik között, a felnőtt csapatokról inkább ne beszéljünk...

Ezt a hoki válogatottat azért imádom, mert tudom, hogy milyen körülmények között nőttek fel, és látom, hogy 10 év alatt a fejlődést. Sosem adják fel, mindig küzdenek, hajtanak. Bármi legyen holnap, le a kalappal előttük.
igen...ha japánok egyel nyernének az ukránok ellen,mi a rendes játékidőben még 1el kikaphatnánk ukr ellen ...De NYERÜNK!!!
Nyaron szivesen beadnam a fiam egy hokisuliba otthon amikor otthon tolti a nyarat tud valaki ilyenrol budapesten? A kolok U12, jovore lesz u14. NAgydarab gyors eros hatved.
igaz igaz, innentől jó lenne, ha tényleg nem frissülne többet, de nem a szerkesztő hanyagsága miatt ;]
Kapuralövés 27-15 a kamikázék javára.
2. harmadnak vége: japán-ukrán 2:2
Akkor elkezdtek loni az ukranok is az elso harmadban csak 5-ot vagtak. 10-10-re hoztak a masodikat.
Még ha nem is nyernek a japók, az mindenképpen jó, hogy az ukránok izzadnak, mi meg csak "koriztunk" egyet...
Ha - előreszaladva - feljutnánk, szerintetek mennyi esélyünk van bent is maradni?
Ha a japánok eggyel vagy kettővel nyernének (hol az az egy?); akkor is elég az egygólos vereség holnap. Ha hárommal, akkor már a lőtt góloktól is függ.

Ha a japánok néggyel vagy annál többel nyernek, ha iksz lesz, vagy ha az ukránok nyernek eggyel (esetleg kettővel, de maximum 4-2-re); akkor holnap elég a döntetlen.

Minden más esetben pedig győzni kell az ukránok ellen!
A hogyan továbbokra térjünk vissza, uszkve félóra múlva
heggab: Kb annyi mint a feljutásra gondoltuk: 0% és mégis feljuthatunk....
Emlékezzetek, amikor feljutott ez a csapat a B csoportba, talán még Ancsin is játszott itt a BS-ben, emlékszem rá :) Akkor utána eléggé könnyen ki is pottyantunk onnan.

És hova eljutott ez a csapat. Ez szinte már egy csoda. Nem hiszem, hogy onnan ne pottyannánk ki ebből kiindulva :) De előbb jussunk fel :D
the real:
de holnap nem lehet döntetlen (szabály miatt). elég a hosszabbításos vereség?
Kár h a sporttv kihagy egy ilyen nagy jelentőségű meccset...és még net tvken sincs fent.
televíziós vásárlás rulz:)
Csoda készül holnap!Egy olyan ország válogatottja fog a legnagyobbak között játszani jövőre,ahol néhány éve még csak 2-3 fedett pálya volt!!!Munka,akarat,tudás,elkötelezettség!!!HAJRÁ MAGYAROK!
valfa: ezen nem talaltam nyari hokisulit.
serjtankian:
ha beéred kép nélkül és elég a live statistic akkor néz a fenti üzimet...
Ennyire nem tortenik semmi a 3-ban vagy csak lefagyott a frissiti gepezet?
Ne bízzuk el magunkat! Magyar betegség! De HAJRÁ FIÚK! HOLNAP MINDENT BELE!
nyáron nincs hokisuli, csak edzőtáborok vannak, a szövetség honlapján, és az egyesületeknél kéne körülnézned. Úgy emlékszem talán a skorpióknál vagy hol láttam edzőtábort horribilis összegért
KOszi mama, akkor utananezek!
Aye: most kaptam:
Az UTE jégcsarnokban Görhoki Tábor kerül megrendezésre szakképzett oktatók irányításával.
Korcsoportok: U10, U12, U14
Részletek a csatolt dokumentumban!
Üdvözlettel:
MARCZI SKATE
Add meg a mélcímed az info@kepregengyar.hu-ra és átnyomom az egész doksit, szentem ez is jó kis bevezető
már elkezdék a period 3
the real!
Csak japán győzelemnél elég a 60 perc utáni döntetlen, mert akkor már mindegy, hogy a hosszabbításban nyerünk-e vagy veszítünk.
Ukrán győzelem esetén nem mindegy.
Aye: az oldalon találsz információs telefonszámot, ami a jégkorongszövetségnél csörög, ha létezik nyári hokisuli, ők biztos tudnak róla
(ha nincs ilyen, vajon mennyiből lehetne gründolni egyet?)
KOszi mindenkinek a segitseget utanajarok!
...csak most neeee....
NA most latom 4 perccel a vege elott japan emberhatrany...
3:29-cel a vege elott emberhatranyban a japanok...
3 percel a vége előtt ukrán emberelőny 2:2-nél..
2-2 japán ukrán és 2 perc van hátra. Nem a legjobb eredmény, de nem is rossz...
27:15 a kapuralövési arány Japán javára????
menetrend a következő: japánok kivédekezik, aztán ők is kapnak egy előnyt, amiből gólt ütnek... :)
Pedig lőhetnének egyet a japánok :D


Jól láttam az ute honlapján, hogy megpróbálják ők is komolyan venni az utánpótlást?
HAAAAJJRRRÁÁÁÁÁÁÁÁ JAAAAPPPCSIIIIIIKKKKKKKKKKKKKKK
hogy áll a meccs most?
Ja, úgytűnik az ukránok csak erőlködnek. Remélem nem egyenesednek ki holnapig :)
Akárhogyis, a nagyképű nyilatkozataik miatt holnap jól el kéne kenni a szájukat! Képesek vunk rá, érzem.
Vege a rendes jatekidonek: 2-2 a vege.
Ha nyernek a japók bárhogy, akkor ma egy japán étteremben eszek valami borzasztó, csúszós akármit.brrrrrrr
döntetlen a rendes játékidőben
Akkor eddig egy ugy nez ki hogy egy hosszabbitasos vereseggel is tovabjutunk.
mit jelent ez? egy 100%-os csapat van! na melyik az?
Na holnap mindent bele fijjjjjjjjjjjuk!
ha nyernek most a japanok...
van itt egy nagy pofátlanság, ami mellet nem mehetünk el szó nélkül - persze mondanom sem kell nem meglepő dologról van szó!!! miután megvertük a japánokat másnap a ns címlapján a fradi edzőváltásával foglalkoztak... most néztem meg a honalpjukat, na és mi a top sztori? brett favre (egyébként legenda) irányító 4-es mezét a greenbay visszavonultatja... erre még rádobnak egy lapáttal, amikor az aktuális fülben sem tüntetik fel, hogy a magyar hokisok mit művelnek a japóknál. egyszerűen elképesztő!!!!! hajrá fiúk!!!!!!!!!!!!!
Jó de sz ukránoknak nem ez, hanem a holnapi meccs ami igazán fontos. Szerintem :D
Japán-Ukrajna rendes játékidőben döntetlen.
Tévedek ha azt mondom, hogy elvileg holnap nekünk már a döntetlen is elég?
Most már biztos, hogy 2. helynél rosszabbak nem lehetünk.
Most akkor jó nekünk a holnap a döntetlen is 60 perc után?
itt is az első gólig van hosszabbitás?
Szerintem nem. Mert akkor mindketten veszitunk 2 pontot, de egymas elleniben az ukranok jobbak.
Szánalmaz ez a nemzeti sport amúgy. Évekkel ezelőtt vettem utoljára. Egyre gagyibb az az újság.

De izgalmas, remélem Japán nyer :D
Overtime elott van piheno? Csinalnak uj jeget?
Nem is baj, ha a holnapi meccs elött kifáradnak az ukránok :)
Mindazonáltal úgy fognak nyomni holnap, hogy rossz lesz nézni. Ne csináljunk előre hurráhangulatot!
Aye: csak ha hosszabbításban/büntetőkkel most a japánok nyernek, akkor jó holnap a hosszabbításos vereség. 1 v. 2 pont lesz holnap az előnyünk az ukránok előtt, kiszámolható, mi a jó nekünk. Ha most nyerne a japán, a holnapi rendes játékidős iksz mindenképp jó. De nyerjünk inkább!
és vaze még az Ukránok örülhetnek, legalábbis a kapuralövések alapján 27-15 a japók javára!
Viszont faradnak az Ukranok! Mennyi a hosszabitas?
quaso!
Igen,ha a japók nyerik a hosszabbítást.
Aye! Remélem holnap reggelig:))
...meg nyerhetnek is. szogezzuk le: holnap nyerni kell es kesz!
a japan-ukran meccs erdekessege h az ukranok ket emberelonyos golt utottek! Az ukranok 15 utottek kapura mig a japanok 27et!
Elmeletileg ha most nyernek a japanok akkor nekunk a hosszabitasos vereseg belefer es feljutunk azzal is az A csoportba...
De holnap mindent bele kell adni, hogy jol menjen a jatek meg osszejojon az alom!
Ha japánok nyernek kapnak 2 pontot így nekik 8 lesz. A hosszabbításos vereségért ukrajna is kapna 1 pontot, nekik 10 lenne. Nekünk meg 12 van. Ezért ez lenne a jó, mert akkor holnap tényleg "elég" a döntetlen.

De a legjobb ha holnap nyerünk!
Kétlem, hogy az ukránok elfáradtak, hiszen a japánok kétszer annyit lőttek kapura !!!
Csak annyit adnak ki magukból amennyit feltétlenül muszály.Nem kaptak ki rendes játékidőben és innentől ők is a holnapi mecsre koncentrálnak.
popp, az a 2. harmad utáni arány, még nem frissült a statisztika. 5 perc volt a hosszabbítás, vége. büntetők jönnek.
büntetők! vége a hosszabbításnak
UH.. en is nezem a stats.iihf.com/Hydra/134/live/1450.html

itt most reggel 6 van, ezt megvarom, aztan magyaek aludni..

Hajra Magyarok Arizonabol is!
Van valami oldal, ahol egyenkent frissulnek a buntetok?
Ansys mi is azt lessük
japcsinak kéne nyerni
ötödik körnél járnak. Bwin honlapján frissülnek a büntetők is... na mar a hatodik kör
szörnyű ez a várakozás...
ja bocs, hatodik büntető, azaz a 3. kör
bodzasfanta:

linket!
bwin.hu de reggelni kel
idáig mindegyik kimaradt és már 8at lőttek
Miért érdekel mindenkit annyira hogy mi lesz a Japán- Ukrajna meccs vége?

Meg kell verni Ukrajnát és nincs miről beszélni. Jobb ha magad irányítod a sorsod, mint ha mástól függsz.
ukránok belőtték
holnap meg kell verni az ukránokat!
grat a japóknak
akkor foglalja vki össze, hogy mi lesz... alig ért vki a hokihoz
na, mehet a szamolgatas :)))) ki kivel mikor hogyan...
koszi!

mire felkelek, meglesz a HUN UKR eredmeny is:D
meg kell verni őket, semmi más nem fér bele...
csoportállás:
1 HUN 12 pont 18:5
2 UKR 11 p 15:4?
Egyszerű a képlet most már: aki holnap nyer(60 percben vagy time out-ban mindegy), az nyeri a VB-t.
hosszabbításos vereséggel meglesz, de 3-2re nyerünk!
mármint overtimeban...
kispufi, szerintem ez így sokkal jobban motiválja a válogatottat.
bár lehetne timeoutban nyerni:)
ocskay kiugrik és bepuszilja a pakkot az üresen álló kapuba...Karpenko meg csak néz...Továbbjutott a magyar válogatott!
:)
ha holnap kikapunk büntetőkkel vagy hosszabításban akkor mi van? akkor pontegyenlőség az ukránokkal, nem? 13-13p
setjtankian, már hogy volna meg? egyenlő pontszám, egymás elleni eredmény.
csoportállás:
1 HUN 12 pont 18:5 +13
2 UKR 11 p 16:4 +12

ha 1 p-tal hosszbbitásban kapunk ki akkor mi lesz?
Egy kerdes:
Mennyi penzt kap a magyar "futball"?
Es mennyit pl a jegkorong?

Tenyleg nem tudom, de erdekelne...
ez most sakk vagy hoki???
most akkor mi számít előbb? az egymáselleni vagy a gólkülönbség? mert ugye hosszabbításos vereség esetén - ha jól látom - egyenlő pont és nekünk +12 gk, nekik szintén, viszont több a lőtt gólunk, viszont nekik jobb az egymásellenijük, tehát?
Mikor lesz a meccs holnap magyar ido szerint?
uuuh télleg, akkor nekik +13, akkor nincs is kérdés. nyerni kell.
Bubo Copperpenis jobb ha nem tudod :D
sztem az egymáselleni miatt ha egy gollal a hossz ők nyernek akkor ők a feljutok
ja már látom, akkor egymás elleni.. akkor tényleg nincs más, csak a győzelem! de ez így tiszta, átalában rosszul jövünk ki, ha matekot próbáljuk produkálni a pályán, úgyhogy talán nem is baj.
na, a tisztánlátás végett még egyszer: egymás elleni eredmény számít! egy pont a különbség, holnap, ha hosszabbítás, a győztes 2, a vesztes egy pontot kap. ezért nem jó nekünk, csak a győzelem, akár 15-0, akár 2-1, büntetőkkel.
az egymás elleni eredmény számít.
azaz nyerni kell, akár büntetőkkel is.
Jellemző magyar betegség az állandó számolgatás... Ideje befejezni!!
Akkor az egymás elleni eredmény dönt.
serjtankian!azt én is megnézném:)
ha a japók nyertek volna a lutrin akkor a hosszabításos vereség belefért volna, így nem.
kispufi: igaz. tényleg valami modon nyerni KELL!
jol modod..
msot akkor a büntetőkért is jár végülis a +1 a gólokhoz? és simán az utolsó jó büntető a gémvining?
egymás elleni eredmény
greatz: +1-gyel jobb a gólkülönbségünk, tehát akárhogy kapsz ki, mindenképp -1 lesz ez. szóval akármi is számítana, győzni kell.
igaz, egymás elleni...jobb ez így, a fejekben az van benne hogy győzni kell, nincs más lehetőség!

12.45 Sport 1 DÖNTŐ!
greatz: ha kikapunk hossz 1 golal nekünk romlik a golkülönbség -1, nekik meg javul +1

igy nem lehet azonos golkülönbség
MIt jatszottunk az ukranokkal az elmult evekben?
www.iihf.com/iihf-home/iihf-rule-book.html

es ott ami kell ... illetve ay IIHF Sport Regulations
linkre kattintva a Tie Brake szabalyait olvashatjuk
Ősszel Miskolcon nyertünk 2-1-re,tavasszal Hollandiában kikaptunk 6-2-re.
hollandiában erősen tartalékos csapatunk volt
ha most nem jutunk fel akkor ez a generáció már nem nagyon fog sztem... a legjobb lehetőségünk most van. MINDENT BELE és TÁMADÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁS
pedig en nekialltam jo kis jrockot hallgatni hatha segit a japan testvereinken :P

mind1

holnap.

HAJRA FIUK!
Biztosan lesz bírói értekezlet. Nem akarják eldönteni kiállításokkal, tehát az elején megfogják a meccset, aztán "had eriggyen a bohóc", csak az aljasságot fújják ki. Tördelni kell nekünk a játékot végig. Most ki fog derülni, valójában kikben bízik Cortina. Néhányan kevesebb jégidőt kapnak holnap, páran a meccs nagyon sokat jégen lesznek.
Belegondolni is borzongató,hogy mi lesz itt holnap, ha már a japán-ukrán meccsre ennyi komment érkezett.
Nem fogunk simán kikapni. Kőkemény szoros meccs lesz, kéteséllyel.
smartdrive: mondd te nezted az eddigi kozvetiteseket? (hokira, magyar hokira gondoltam...)

azt a velemenyedet meg szerintem tartsd meg magadnak, hogy parasztvakitas. ha van ma magyarorszagon ma csapatsport amit finoman szolva is mely tisztelet ovez - mellesleg nem alaptalanul - az a hoki. (meg elfogultsagom aran is kijelenthetem. /amugy az meg koztudott, hogy nem a _hulyek sportja_, mar csak a korulmenyek miatt is...palank, korcsolya, hokibot, szabalyok, sebesseg...sorolhatnam/)
Így van.Az ukránok lábában pedig ott lesz ez a mai gyilkos csata utóhatása is, remélem.
HUN-UKR holnap
Élőben a Café19-ben
Sziasztok!

Holnap csak a győzelemmel juthatunk fel! Igaz, hogy abból lehet bármelyik (rendes játékidő, hosszabbítás vagy büntető). Ha bármilyen módon az ukránok nyernek, akkor ők jutnak fel! Itt már nem számít a gólkülönbség, mert csak két csapat van! Azonos pontunk csak akkor lehet, ha hosszabbításban vagy büntetőkkel kikapunk, akkor pedig értelemszerűen az ukránoké a jobb egymás elleni eredmény!

Tehát HAJRÁ FIÚK! Le kell győzni az ukránokat!!!
Hát horror lesz a holnapi meccs szerintem :D

Jajj úgy szorítok a fiúknak, hogy azt nem lehet leírni.
Én azt érzem,holnap mindenki az arany olvadáspontján fog égni,hajtani.Le a kalappal a japánok előtt,fölálltak a padlórol és meglepték az ukránokat.A FIÚK egy mérkőzésnyire vannak a hoki Menyországától.....és belépnek RAJTA!
Szevasztok!
Hát én is be vagyok szarva, így azon tűnődöm, holnap merjem-e megnézni a meccset...vagy úgy nézzem, hogy egy újraélesztő gép legyen a közelben...A lényeg, hogy ez idáig remek, és hála Istennek ezt már egyszer sikerült átélnem, köszönet ezért a fiúknak. Bárhogy is lesz, szép volt fiúk!!!
(közben csendben megjegyzem,akik a generációváltás miatt sírnak csak nézzék végig a csapatunk adatait...rájöhetnek, hogy amiért sírnak az megtörtént!)
Gratulálok a csapatnak.
Kár számolgatni 2- vel nyerünk!!!!!
Én nem sírtam generáció váltásért, mert nagyon kedvelem ezeket a mostani játékosokat. Én csak azt a kérdést tettem fel, mi lesz mondjuk 5 év múlva? Hogy lesz-e méltó utánpótlása a fiúknak.
Amúgy amit nem értek, és megmondom őszintén nem is tetszik, miért FEKETE a nadrág? Régen legalább zöld vagy piros volt, az ment a szereléshez. De ez... A fekete nem megy egyáltalán, meg mi köze a magyar válogatottnak a feketéhez?
Paripa!

Van némi igazad a nacival kapcsolatban, de felőlem holnap hupililában is lehetünk csak a végén kevesebb gólt lőjenek az ukránok, mint mi!
Hogy mièrt fekete a nadràg?a korcsolya is nèha fekete.a kedvetekèrt majd lefestik fehèrre!!
Gyertek ki a Káposztáson épült pályára! HUN - UKR a kivetítőn, lesz gyermek hokifesztivál, a 8 és 10 éves felhozatal mutatja be tudását, igaz ez csak keresztpályás játék. De láthatjátok majd, dolgoznak az edzők, van mire alapozni. Ha sikerül a Nagycsapatnak , robbanni fog a csarnok. Életem legszebb napja jön.
Kedves milano69 szerintem ezt gondold végig.
Ez a megyeri pálya az,ami most Jérce néven fut?
Már eddig is extre volt,amit adott nekünk ez a sportág és ez a válogatott
süti beállítások módosítása