HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Ezt mi most megérdemeltük

2008.04.16. 15:50 F. Kapus

Néhány órával ezelőtt azt kértük a válogatottól, ha másképpen nem megy, nyomjuk le izomból a japánokat. Ennél sokkal többet tettek. A sikerhez persze kellett egy lengyel is. De: jobb egy keserédes győzelem, mint egy emelt fővel viselt vereség. Elemző írásunk végén Pat Cortina és Mark Mahon nyilatkozatait is elolvashatják.

Szuper Levente mindent védett. Többször olyan helyzetben, amikor ez nem is tűnt lehetségesnek. Három legjobb csatárunk, Ladányi, Palkovics és Ocskay fantasztikus gólokat lőtt. Sokszor lesajnált, öregnek titulált védőink épp annyira tartották a lépést a cikázó japánokkal, mint az ő hátvédeik a mi csatárainkkal.

Vas Jánostól többet kaptunk, mint amit várni lehetett. Kilógott felfelé testjátékával, határozottságával. Nem is vesztett párharcot. A lövéseknél nem volt szerencséje, többször a gól küszöbén állt. Nem baj, ez is inspirálhatja az ukránok ellen. És addig még be is illeszkedhet a csapatba. Merthogy ma talán csak kapuspozícióban nem szerepelt.

A bíróval általában is fölösleges foglalkozni, hát még ilyenkor. Hagyjuk is. Az elején szidtuk, pedig csak a szabályokat alkalmazta betű szerint. Valószínűleg ezt kérték tőle felettesei, még ha idegesítő is a kisasszony-jégkorongos szemlélet.

Feltűnő volt, hogy a hazaiak kanadai származású hátvédje, Keller szinte végigjátszotta a meccset. Bekként is az egyik legveszélyesebb csatára volt a japán csapatnak.

A harmadik harmad elején két emberhátrányt kihasználatlanul hagytunk, pedig voltak lehetőségeink. Ezután jött az, amire számítottunk: a japán fergeteg. Szétkorcsolyáztak minket. Cortina pörgős cserékkel operált, tartottuk a ritmust, bírtuk szusszal.

Az 59. percben olyasmi történt, ami nem nagyon szokott. Gólt ütöttek a japánok, egyértelműt, szépet, gyönyörűt. A bíró nem látta, hogy nem a felső vasról, hanem a hátsóról pattant ki a korong. De ami döntő volt, a gólbíró sem. Divízió 1-ben nincs videobíró, a hazaiak hiába mutogatták, hogy nézze meg a vezetőbíró a felvételeket, a szabályok szerint nem tehette.

Bár a japánok is mindent megtettek, úgy véljük, jobban megérdemeltük a győzelmet, a meccs nagyobb részében a mi akaratunk érvényesült. Ügyesek voltunk, szimpatikusak.

Két nagyjából egyforma tudású csapat találkozott. Győzelmünk ezért is értékes. Az ilyen szoros végjátékokat általában elbukják a magyar csapatok. Jégkorongozóink jól álltak a lábukon, tiszta fejjel végigküzdötték a meccset, a nagy nyomás alatt is foglalkoztunk a támadással: ne feledjük Palkovics bődületes kapuvasát. És a végén két góllal vertük Japánt. Mi kell még? Ugyanez az ukránok ellen. No meg a horvátok ellen is.

A japánok a szabályok áldozatai. De jegyezzük meg, az ilyen szituációkat mi szoktuk elbukni. Végre nem mi állunk emelt fejjel vesztesként a végén, hanem szerényen ünnepelhetjük a keserédes sikert. A fiúk a meccs után nem tudtak önfeledten örülni, ezért is szerethetjük őket. Helyén kezelik a diadalokat. A hatalmas diadalokat is.

Pat Cortina: Gratulálok a csapatnak, nagyszerű japán válogatottat vertünk meg, ma este mi voltunk a jobbak. A sok kiállítás ellenére sikerült ellenfelünket távol tartani a kapunktól, mindenki a maximumot nyújtotta. Négy éve vagyok kapitány, ma este játszottuk a legihletettebb meccsünket (mármint: the most blessed game). Ha bement a harmadik japán gól, akkor szerencsénk volt, nem láttam a visszajátszást, de akárhogy is, jobban játszunk, kiérdemeltük a szerencsét a teljesítményünkkel.

Mark Mahon: Nem tudtuk leegyszerűsíteni a játékunkat, nem tudtuk kihasználni az emberelőnyös helyzeteinket. Hét ember nyújtott kiemelkedőt közülünk, hatan megfelelőt, a többiek nem tudtak annyit hozzátenni a játékhoz, amennyi a győzelemhez szükséges lett volna – és az ilyen mérkőzések megnyeréséhez mindenkinek a maximumot kell produkálnia. Kikaptunk egy jobb csapattól, de valakinek az IIHF-ben el kellene döntenie, hol és mikor kell video-visszajátszásnak lennie. Valakinek felelnie kell az IIHF részéről azért, ami ma este történt.

124 komment

Címkék: magyarország vb japán válogatott divízió 1

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kedves F.Kapus!
Gyonyoruen irtal a csapatrol! Sokan voltunk veluk lelekben igy munka kozben is es nagyon halasak vagyunk ezert a szep eredmenyert.
Csodálatos meccs volt, és végre magyar sikernek örülhetünk. Szerintem elképesztőeb fegyelmezetten viselték a japánok a meg nem adott, szabályos gólt (az első jogosan lett érvénytelenítve), le a kalappal, ilyet sem gyakran látni. Mondjuk az sem volt semmi, hogy háromról feljöttek.
Amit furcsállok, hogy sem a közvetítés alatt, sem a stúdióban nem hangzott el, hogy a japánok azzal jöhettek fel, hogy a bíró - szerintem többször tévesen - minden kis szir-szarért kiállított minket, így a mieink a harmadik harmadban már alig mertek ütközni, nehogy emberhátrány legyen belőle. Naná, hogy ezzel a gyorsan korcsolyázó japánok kerültek mezőnyfölénybe - meg kell nézni az első harmadot, akkor méterekre repültek el minden kontaktból. Ebből a szempontból szerintem kompenzált a lengyel bíró a meg nem adott góllal, mert előtte az ítéleteivel eléggé belenyúlhatott volna a meccsbe (az már a japánok bénázása, meg a mi hősi védekezünk, hogy ennyi hátrányt kivédekeztünk).
Ami biztos: rég izgultam magyar csapatért ennyire, és ezért nagy köszönet! Hajrá Magyarok!!!
Igaz a hír, hogy óvnak a japánok?
Gratulálok a csapatnak-szép volt fiuk!!! Ez CSAK a ti érdemetek!!!! Reméllem-világos!
Jó, nem, itt a válasz -> japán szövetség elnöke:" ...nem óvunk, a magyarok jobbak voltak..."
Csötrörtökről-péntekre virradó éjszaka 2:00-kor Sport 1. elvileg...
a végén kézfogás volt vagy hajlongás?:D
GRATULA A FIÚKNAK!!!!

Pont ezt akartam írni, hogy a gól gól volt, de bakker alsóhangon 10 percet játszottunk hátrányban a semmiért, úgyhogy a srácok ne foglalkozzanak ezzel, és kapják össze magukat a horvátok ellen is! ;) Tavaly pl. egy rúgott gólt adtak meg a japánoknak, ilyen van, ennyi! (Mahon nagyon szimpatikusan nyilatkozott)
Én nem értem, annyira nem vagyok nagy hokirajongó, bár időnként szeretem nézni, de fingom nincs róla, csak az tűnik fel, mintha vagy húsz éve ugyanazok hokiznának. Ocskay... Dögöljek meg, ha a nyolcvanas években is nem ő volt a nagy király. Ladányi... Azt is hallottam már hokiügyben vagy húsz éve... Én nem tudom, ezek highlanderek vagy mi...? Vagy családi alapon megy?

Egyébként teljes grat
az egy másik Ocskay, akiről a ligát elnevezték
No comment!
Így igaz! :)

Mármint a cikkért!
Amit "izé" írt, az vagy a dilettanizmust sugározza, vagy ő is szereti 25 éve a jégkorongot, és a serdülők óta követi a tehetséges magyar jégkorongozókat.
miért, 1ébként nem mindegy az a gól? 4-2 helyett 4-3 lett volna, ha jól értem.
ja, most nézem, akkor még 3-2 volt :)
booocsi.
Egyébiránt én még az Ocskay-Királyságot is megszavaznám ha a csapat Á-ba jut.
Sőt kisebb földbirtokokat adnék minden fiunak.

F.Kapus: szóltok, ha kikerülnek képek a meccsről, netán videó valahol?
Nem láttam a meccset - munkahely:-( - így csak az on-line tudósítás alapján mondom : egyszer nekünk is lehet szerencsénk. 1962-ben a chilei foci vébén egy ruszki bíró nem adta meg Tichy gólját a csehek ellen. Vagy Maradona kéz-gólja.
A mai meccsen mi is lőttünk "kapufát". Ez sajnos benne van a játékban.

De a fiuknak tartása van, elviselték a hazai csapat és közönség nyomását.

Örüljünk, hogy szerencsénk volt és gratuláljunk, mert 4 gól nélkül még döntetlen se lett volna!

Hajrá fiúk!!!!!!!!
Irány az A csoport!!!!!!!!!!
Raon: "rég izgultam magyar csapatért ennyire"

Nézni kellett volna tagnap a futsalt! Én kint voltam, az se volt semmi! Most meg munkahelyen néztek hűlyének... :-)

Ha ugyanaz lesz az eredmény az ukránok ellen, mint tegnap, akkor nagy királyság!

(a horvátokkal nem nagyképűségből nem foglalkozom, hanem őket meg KELL verni, és kész. Ez olyan, mint: lélegezni is KELL.)
Tényleg az volt a fantasztikus, hogy a magyar sztárok hozták, amitől sztárok. Godó, ahogy csuklóból eltette a hosszúba, nagyon fontos, gyönyörű gól. ilyet tényleg csak ő tud. Palko elképesztő pimaszsága, ahogy végig befelé nézett, mintha passzolna, még a kezét is hátrahúzta, és valami elképesztő lehetetlen csuklómozdulattal behúzta valahogy. Csicvsó meg... édes istenem, harminc múltam, de rég volt utoljára, hogy felpattanjak a tv előtt! Az a fakanál, a kivárás, és az alázós fonmák, ráadásul emberhátrányból... ezeket a gólokat tényleg az egész világnak lehet mutogatni, hogy azért nem semmi, amit a magyarok tudnak! Ha ezek a fiúk kanadában születnek, most róluk is szólna egy-egy fejezet az NHL-ben!!!

(azt már nem is említem, hogy ha bemegy Vas Marci kapuvasa, a kis Fekete gyönyörű, kapu mögötti nyolcasozásának helyzete, vagy Palkó kapáslövésének kapuvasa (a pipából jött ki), Vas Jankó a végén el meri lőni félpályáról is az üres kapuba, akkor milyen csodás lett volna a vége)
quaso0926:
Na az sem lehetett semmi. :)
(oké, bocs az elütésekért, csak most ment kétszáz alá a vérnyomásom)
Hát fiúk, ti sem vagytok éppen épelméjűek, hogy egy ilyen győzelem után Ocskay- ligáztok...
Nagy király volt a meccs. Jött fel a kommnetátorállásba Kovács papa és csak annyit mondott az egyre hülyébbeket beszélő kommentátotr kérdésére, hogy: "Ez a szabály, ha gól volt pechük van a Japánoknak" És milyen igaz. Ne menjünk messze a szerencsétől és a Japánoktól: A kézis lányok esete az olimpiai kijutással. Végre egyszer nekünk volt szerencsénk és nem mi szívunk sportdiplomácián, doppingeljáráson, stb. Az Ocskay-gól pedig egész egyszerűen gyönyörű volt, ennek az állítólag gyors japánok a közelében sem jártak, ahogy tán Spiller megfogalmazta: A japánok gyorsabbak, de mi jobban hokizunk!

Ugyanakkor lehet, hogy pechünk volt csak, de igazi támadóharmados összjátékból nem lőttünk gólt, a kapuralövések is gyakran gyengék voltak (Lehet többet kellett volna a kapus lábaközés próbálkozni, mert elég lassan ért le, és nem volt túl virtuóz a bárddal.) Ezen mindenképpen javítani kell, különösen előnyben, bár egy sor helyzetben a reptérről beöltöző Vas Jankó volt a kulcsfigura. Szuperről pedig egész egyszerűen nem lehet rosszat mondani!

Szép volt fiúk és kapjátok el az ukránokat is!!!!
"Polski-wegry dva bratanki....."
A Sport TV meg bekaphatja az összes léterző f...t,
ha egy hitvány magyar Liga-kupa meccs többet ér,
mint egy ilyen csodálatos válogatott parádés
teljesítményének az ismétlése.Ha a horvát meccsig
ismételnék egyfolytában, szerintem akkor se
haragudna meg rájuk senki.De ez így szánalmas és
nevetséges.De azért remélem Európa összes létező
pókerbajnokságát láthatjuk majd idén.
vazze, én még mindig kivagyok... és IGEN, ez a sport, van ilyen gól is.

Raon: igazad van, a japánok viselkedését minden keleteurópai sportvezető meg minden magyar és olasz futballista heti két órában kellene gyakorolja egy teljes szemeszteren keresztül. Habár ez olyan viselkedés, amit 3 ezer éven keresztül kell tanulni.
Ahogy követem a fórumokat, jó érzés látni, mennyien hajtanak fejet a japán kapitány előtt. F.Kapus, lehet, hogy ez kissé idealisztikus ötlet, de nem lehetne egy elismerő levelet küldeni a japánoknak a sportszerűségért? Mint a legnagyobb hazai jégkorong portál, a magyar szurkolók nevében ezt talán megtehetnéd/megtehetnétek.
Polski-wegry dva bratanki
Ezt a ziccert nem hagyom ki!

:DDD
(bocsbocsbocs)
nagy ötlet Raon, szép gesztus lenne!!!
Raon: "ezt talán megtehetnéd/megtehetnétek" - vagy megtehetnénk? Nyissunk egy petition-online oldalt, ahol minden érdeklődő elismerését fejezné ki a japán hokisok és nézők előtt, amiért ilyen méltósággal viselték ezt az eszméletlen nagy tévedést?
Zigi, én inkább azt mondanám, hogy gigaköszönet a Sport Tv-nek, hogy közvetítte a találkozót, meg az egész vb-t.
Nem tehetnek róla, hogy a vb Japánban van, és az országban dolgozó emberek nagy része a munkahelyén van ilyenkor.
Hogy mikor mit adnak, az meg az ő dolguk, van műsorstruktúra, meg hát az övék nyereségorientált vállalkozás. Ha jól csinálják, és sokáig működnek, még sok hokit közvetítenek nekünk. Ez pedig megéri, hogy néha olyan megy, amit nem szeretünk annyira. Ezért mondom azt: Hajrá, Sport Tv!
Asszem Raonnal egyetértek. Örülni kéne, nem Ocskay-ligázni (elkerülés végett, 30 éve Zuglóban élek). És a japánok felé is valami gesztusfélét.

Raffat, csak hogy visszamenjen a pulzusod a meccs idején mértre: Ocskay-liga:D
a jappók még mindig a csarnokban vannak és skandálják, hogy Ocskay-liga:)

"izé":

A nyolcvanas évek túlzás. Ocskay 75-ös születésű, és kb. 1992-93 körül kerültek be az Alba Volán felnőtt csapatába Palkoviccsal, meg néhány másik társukkal, akik azóta már abbahagyták (egyikük osztálytársam volt gimiben 1990-94 között, nagyon szurkoltunk nekik, ezért tudom). Az viszont igaz, hogy még mindig ők ketten a legjobbak, nemcsak a válogatottban, hanem a légiósokkal megtűzdelt Volánban is. Nagyon kell a siker, mert lassan ez a generáció (Ladányival, Tokajival) kiöregszik, és a fiatalabbak nem ütik meg az ő szintjüket. Ha ők visszavonulnak, megint visszacsúszunk a C csoport szintjére.
Addig is HAJRÁÁÁ!!!
figyi, te rockyhorror, van még ebben az ocskayligázásban pár lebeny poén, szerintem itt ne állj meg! :DDD
vannak és remélem lesznek még több generációs nevek, halkan jegyzem meg hogy Sofronból is van minimum 3, Ocskay-liga Ocskayjának is van már kis Csicsója és már hokikorit is kapott :)
fabot:
Azért gondoltam arra, hogy ne a szurkolók kezdjenek ilyenbe, hanem a blog küldje, mert ez utóbbinak mégiscsak nagyobb rangja lenne. Bár tény, hogy itt a gesztus a lényeg: szerintem a sportban a győzelem mellett a tisztelet és elismerés jelenti az igazi/legfontosabb értékeket.
Azért egy Sofron, vagy Vas még lehet, hogy jó lesz valamire a C liga felett is, reméljük :-)
Kedves Eagleburger! Vélre ne értsd, nem megbántani akarlak, de aki ért valamit a magyar hokihoz, az tudja nem így van (lesz).
Eagleburger:
Azért szerintem ekkora visszaesés nem les. Minden azon múlthat, milyen hamar sikerül beépíteni a fiatalokat. Ha az újvárosi ifjak jövőre újra formába lendülnek, ha jól alakul a külföldön erősödők sorsa, akkor kis szerencsével még visszaesés sem lesz... Szerintem se Csicsó, se Palko nem volt olyan jó ennyi idősen, mint most Kovács, Sofron, Fekete... (és én csak a Volánosokat ismerem).
"Azért egy Sofron, vagy Vas még lehet, hogy jó lesz valamire a C liga felett is, reméljük :-)"

Arról nem beszélve, hogy az U20 és az U18 is B-csoportos, ami nagy szó, mert ott kisebb az A-csoport, szóval ne temessünk... Pláne ma ne! :D
Amadeus, ezen még dolgozz egy kicsit, mert ez erősen "tollban maradt" :-D hajrá...
Bocs,teljesen igazad van Kapus,de annyira elragadott a hév.Az Isten szerelmére tegye már
fel valaki a Youtube-ra az összefoglalót.
Flea, Raon, Skyblue:

Nektek legyen igazatok!!!
:-DDD
Zigi

Ezt az ötletet én is támogatnám...
Ülök és várom a videót! Eleddig semmi. :-(

NA! :D
sőt, ha feljutunk, jópáran elkezdenek majd hokizni... lehet lesz egy pici visszaesés úgy 3-4-5 év múlva, ha az idősebben visszavonulnak (pl.Kangyal:D), de addig beérhetnek az utánpótláskorúak, hogy legalább a stafétabotot átvegyék
A mai meccs olyan volt, mint a mikulás várás gyerekkoromban. Borzasztóan izgultunk, hogy láthatjuk-e, de ma eljött, sokan láttuk! De ez nem elég! Pár nap múlva karácsonyi ajándékot is szeretnék!!! Naa légycí, légycí...!!!
Gratulalok, kar hogy nem lattam a meccset.


Valahogy azt nem ertem, hogy itthon van vagy 3 esetleg 4 normalis palya megis ehhez merten nagyon jok vagyunk (ami nem baj)...nem ugy a fociban...peldat lehetne venni
mától csak mosolygok azokon akik a magyar-olasz 3-1-et emlegetik:)

mennyivel szebb ez, mennyivel.
Gratulálok, és
videóóóót!
kemeng 2008.04.16. 17:21:36

Ott a pont...

Kiegészítve azzal, hogy az MJSZ-ben szakemberek vannak (mégha néha esetleg hasonló érdekhajhászást is folytatnak), akik tesznek a honi jégkorongért valamit; az MLSZ-ben meg "szaremberek"... Ez semegy elhanyagolható különbség... Ja és a jégkorongozók azok JÁTÉKOSOK, a focisták hobbijátékosok...
Minek kellene gesztus a japánok fele, amikor nem mi tehetünk a góljukról.Felejtsük már el ezt a kishitüséget, ezen borulunk mindig.

Sajan az ukránok úgyis megvernek..
A japán szövetségi kapitány nyilatkozata előtt le a kalappal: „Nagyon jól játszott a magyar csapat, és a vitatott gól ellenére megérdemelten nyert. Sok játékosunk nem nyújtotta azt, amit várni lehetne tőle. Az elején nem pörögtünk eléggé, és ekkor jutott komoly előnyhöz riválisunk"
Ez a néhány magyar JÁTÉKOS megszállott! Háttérben pár kitartó sportvezetővel és mecénással. Szinte egész eddigi életüket feltették erre a sportra. Nyerő alkatúak és elég intelligensek, hogy átlássák lehetőségeiket a szombati siker eléréséhez. Cortinával és saját hitükkel EL TUDNAK JUTNI addig a célig, amiről évtizedekig sok magyar jégkorongozó talán álmodni sem mert. Japánban van a szállodában internet. Biztosan olvassák a blogot. ADJATOK HÁT ERŐT NEKIK TOVÁBBRA IS MINDEN ELÉRHETŐ FÓRUMON, HOGY FELTÖLTŐDJENEK LELKILEG ÉS ÉREZZÉK, MILYEN SOKAN KÖVETJÜK SIKEREIKET!
moonclown menj a pesszimista wasabis p*csába
moonclown: Az ilyenek miatt tart ma ott a magyar sport ahol.
Egyetértek Raon felvetésével. Nemes gesztus lenne a japcsik felé... sokkal nemesebb, mint Ocskay ligázni. Hajrá Magyarok! Veletek vagyunk, győzni akarunk!

Egy közvélemény kutatásra kíváncsi lennék, hogy vajon hány ember adná a nevét egy beadványhoz, hogy több hoki legyen a Sport1/2 tv-ben. Ki tudja, talán sok lúd, disznót győzhetne! Ha ezres nagyságrend állna a téma háta mögött, talán lenne esély jobb belátásra bírni Mété Pál úrat és alakulatát. Hm?!
Csodálatos amit a srácok ma műveltek és a cikk is az.
Akármi lesz a VB vége, elmondhatjuk, hogy ez a csapat átlépte a saját árnyékát - ha úgy tetszik az összes magyar csapatsport árnyékát.
Mindent bele Fiúk! Csak előre nézzetek!
Induljunk ki abból, hogy a sporttévé sem önmaga (és a hoki) ellensége, biztosan van egy rakat piackutatás, meg nézettségi adat-elemzés arról, hogy mit hányan néznek...
M.Lac én melletted állok!
moonclown: te beszélsz kishitűségről?...
Egyetértek: Nem baj, hogy most nem mi vagyunk az erkölcsi győztesek, "csak" a 2 pont lett a miénk. Ez a legtöbbször fordítva szokott történni, és senkit sem vigasztal, ha felemelt fejjel veszítünk.
Szerintem most kaptuk vissza a sorstól a török-magyart.

És le a kalappal a japánok szövetségi kapitánya előtt! Megérdemelné a fair-play díjat.
HA valaki fölteszi a netre az összefoglalót, KÖNYÖRGÖK SZÓLJATOK!!!!
csak én érzem úgy hogy egyre több helyen vagyunk ott az élvonalban (vizilabda, tenisz, kézilabda, kajak-kenu, futsal, jégkorong...) gyerekek, irtó fasza nép vagyunk:D

a válogatottnak maxi riszpekt, és egy kínzó kérdés: ezeket a meccseket közvetítik valahol?
Maestro:Neten vagy 5 helyen és a sport1-en. Én a gép és a TV közt rohangálva néztem a meccset
Zigi: még mindig jobb, mintha elütött volna a hév.
De amúgy fain lenne egy ismétlés, mert azért nézettség lenne rendesen, akár éjjel 2-kor is...
Pont éjjel 2-től lesz az ismétlés holnap...
Hajrá, hajrá!!!! Én csak olvastam a meccsleírásokat, de abszolút úgy szűröm le ebből, hogy megérdemeltük a győzelmet. Azt hogy most a javunkra tévedtek, arról csak annyit, hogy ilyet egy csapat sem érdemel, sem az ellenkezőjét. Viszont én pozitívan látom a dolgot: ha megadják a gólt akkor is nyertünk volna, egy 59:59-nél szerzett góllal:) Grat a csapatnak!
Magyarország - Japán a Tubuson. Katt ide:
www.youtube.com/watch?v=YkbvYoX-njY

Igaz nem ma játszották, de azért minden hoki szeretőnek érdemes megnéznie.

Szép volt fiúk! Jöhetnek a horvátok! :-)
Le a kalappal a fiúk előtt, csak így tovább!

Hol az a petíció, szeretném aláírni. Az ilyen gesztusokból kéne sokkal-sokkal több, hogy a sport egy kicsit visszakapjon valamit a tömény üzleti oldalból, és egy kicsit emberibb legyen.
Gratulálok a magyar csapatnak, függetlenül az ukrán meccs végeredményétől elgondolkodtat, hogy Ferihegyen várom őket!:)

StGary: Mi az az öt hely a neten, ahol te élőben nézted a meccset? Gondolom csak livescore, de nem közvetítés! Mert ha igen, kitépem az összes hajam, én nem találtam semmit.:)
És mennyi az esély az ukránok ellen?
Szívből gratulálunk a srácoknak! (én és a családom)
Az Ukránnal még nem kell törődni, mindíg a következő meccs a fontos, jelen esetben a Horvát!
Reagálnék pár kommentre:

Az U-18 és U-20as korosztályban 10 csapatos az A-csoport, ezért az utánpótlás ugyanazon a helyen áll, ahol a felnőttek, utána lehet járni! Már most érdemes figyelni pár srácot, akik ha Vb-n nemis, de a felkészülésben már részt vettek,pl. Sofron, Galanisz, Erdélyi, Jobb, Kiss Ákos és őket követi majd Galló, Orbán, Rajnai stb.
Szóval nem kell aggódni, csak támogassátok a hokit, mert ebben az országban csak a foci megy, ahol hát nem is kommentálom a focit ^^

HAJRÁ MAGYAROK!!!
Maestro nem érzed jól!

Férfi hoki erőn felül teljesít

A nő kézi döglödik (hiányposztok miatt), a férfiak nem bírnak a tehetségüknek megfelelően teljesíteni (szerintem a Skalának menni kéne már), Szávai egyedül nem csinál nyarat. A kajak kenu még tartja magát a jóedzőfelhozatal. A vizilabdában égés lenne lemaradni, nem sokan űzik ezt a sportot világszinvonalon. (néhány európai ország)

Akkor nézzük a szégyenlistát. Férfi röplabda csapat nem áll össze pedig jók egyénileg a játékosok. Nőiről nem beszéle :( A női kosár visszaesik, a férfi több mint tíz éve döglődik. Ezekben a csapatsportokban álltunk már európa tetején.
A legfájóbb, ami majdnem minden sport alapja az atlétika Magyarországon döglött. (talán tízpróba és Zsivódczy meg néhány dobóatléta) Tömegsportban az atlétika nulla. A sportágakat lehetne végtelenségig sorolni, ahol már csak néhány központ van és annyi, mert nem csinálja senki: súlyemelés, asztalitenisz, bírkózás, stb.

Szerencsére úszásban van egy visszakapaszkodás mostanság női vonalon főleg jó látni a fiatal tehettségeket, de ez is csak az elhivatott edzőknek köszönhető (Kiss László)

Ezt nem letörésképpen írom, de a magyar sportot a világelitbe a néhány elitközpont tartja benn, és csak olyan sportágakban, ahol az egyéni elhivatottság és tehettség számít. A foci ezért nem lesz soha sehol sem

Szerintem az ukránok jobbak, mint tavaly Szlovénia volt.
Szép volt fiúk, nagyon klasszul küzdöttetek!
Kövezzetek meg, de én kicsit sajnáltam a japcsikat, azért ilyet benézni... Úgyhogy, ha lesz levél, én azívesen aláírom...
De miért nem lehet egy DIV-I-es Vb-n videobíró? Olyan sokba kerül?
Viszont eszembe jut, hogy 2005-ben a britek ellen 0-0-nál a hülye bíró belefújt egy gólunkba, mert nem látta, hogy átcsorgott már a kapuson, és szorgalmasan csúszott a hálóba... Tehát a "sors" most "egyenlített"...
Istenem, nem gyözök remenykedni, hogy talan...na, most, vegre...de ilyet mar lattunk egyszer 2003-ban, a hazai rendezesü hokiveben, pedig akkor mindenkin atgazoltunk (Nagy-Britannia, Norvegia, Romania, stb.), es a vegen jöttek a danok, es a 2-5...

Mindemellett ez a DIADAL semmivel sem csökkentik a JATEKOSAINK erdemeit, akik egesz eletükben az ilyen meccsekert gürcöltek, dolgoztak, csendben, penzhianyban, tavol a media erdeklödesetöl, csapataik csödközeli allapotaban vergödve. Es megis volt bennük elszantsag, alazat a cimeres mez irant, nem ugy, mint a labdarugoinknak!!!

A JELEN KOR HÖSEI VAGYTOK!!! HAJRA MAGYARORSZAG, HAJRA VOLAN!!!ELÖRE AZ A-CSOPORTERT, es sokan fogunk elmenni ertetek a vilag vegere is!!! Szekesfehervaron mar sok csodat lattunk, ez a sport szamunkra nem a lehetetlensegek sportja! Meg tudjuk csinalni!!! Eltörni a horvatokat, lemosni Ukrajnat!
Miért pont ott van a pénz,ahol nincs elhivatottság és alázat?
Sok embernek felkéne nyitni a szemét, vagy/és kivenni a kormánybácsik rejtett zsebeiből a pénzt és végre az ilyen Hazafik javára (is) fordítani! De most komolyan, kik a hazafik,ha nem az ilyen emberek mint akik ilyen csapatot alkotnak, akik kis koruk óta ezért edzenek, élnek!? Bevallom jómagam is ezt az utat jártam, de mikor egy ObII-es bajnokságba kerültem,mert nem indult a korosztályomban csapat (junior) és 22:00tól volt edzés és tagdíjat kellett fizetnem 13 év fizetés után is, mikor egy ötödosztályú focista haverom havi 50 ruppót kap a nagy semmiért, akkor elegem lett. Ennyit erről.
KCs, valószínűleg igazad van, bár kár, hogy ezt sose tudjuk meg.
Várom szakértő véleményed a magyar csapatról is. Mi milyenek vagyunk tavalyhoz képest?
A horvatok lekaszalasa nem lesz - nem lehet! - gond, de aztan...az ukranok elleni kökemeny ütközet lesz, sok-sok korival, test-test ellenivel.

A magyar jegkorongnak az teszi a legjobbat, ami a labdarugasunknak is tenne: komoly külföldi bajnoksagokkal allnak össze a legjobb csapataink (Interliga: Volan, Ujvaros, Ujpest, majd tavaly az Alba Volan az EBEL Ligaban), Szekesfehervar (es a Volan) zsinorban 3-szor volt hazigazdaja a Continental Cup Final Fourjanak, olyan nemzetek csapatait lattam megizzadni, kinlodni, es neha elbukni a Volan ellen, mint az oroszok (Dinamo Moszkva, Lada Togliatti, Avangard Omszk), a finnek (Ilves Tampere), a lettek (HK Riga 2000), a svajciak (Zürich Lions), a szlovakok (HK Zvolen), es az olaszok (Milano Vipers, soha nem feledhetö diadal volt!!!), NHL-sztarok hemzsgetek nehol a jegen es mind a magyar jegkorongot dicsertek.

Ez az egyik olyan sportagunk, ahol nincs okunk a szegyenkezesre, ahol minden siker felemelö, ahol minden kudarcot megtapsolnak az emberek, mert...a fiuk KÜZDENEK!!! Mint az oroszlanok, gyilkos piocakent követik ellenfeleiket, es ott kellemetlenkednek, ahol csak lehet.

SZEKESFEHERVAR VELETEK VAN!!! HAJRA MAGYARORSZAG!!!
Jelzésértékű, hogy az IIHF honlapján minden aktuális dologról szó van, csak a japán gólról nem? :)
Nem vagyok szakértő, de úgy látom, hogy a támadójátékunkon javított az EBEL, illetve a légióskodás, kevesebb helyzet kell a gólhoz, és sokkal több tartalommal tudjuk megtölteni a játékot (ahogy Tornyi mondaná :) ), viszont védekezésben vannak problémák, nem is kicsik, és egy jobb ellenfél ezt ki tudja használni. Márpedig az ukránok legjobbjai az EBEL-nél jobb bajnokságban játszanak - és nem is másodhegedűs szerepet.

Ráadásul ma elherdáltunk három gól előnyt, súlyos védelmi hibákból, illetve a hajrát mintha a japánok jobban is bírták volna fizikálisan.
A japán nép elég kemény nép az biztos, de "Isten ostorai" ma jobbak voltak :) azoknak üzenem akik itt hősökről beszélnek (Csicsóról, Palkóról...stb.), hogy ez egy csapat, nem Ők nyerték meg a meccset,hanem a csapat! A hátvédek minden cserében hősök,a kapusokról nem is beszélve,a lényeg,hogy nem csak a góllövöké a dicsőség!

RIA-RIA... :)
Köszönöm, sok mindent egyformán látunk.
Komolyan mondom, nem akartalak megbántani a szakértő jelzővel.
Csodálatosan küzdöttek a fiúk,öröm volt nézni,Gratulálok !
Nagyon várom a mindent eldöntő mérkőzést.
KCs! Te focista vagy? Mert ha igen akkor semmi baj, megértem az "álláspontodat". De ha nem akkor nézd meg valahogy mégegyszer a meccset és gondolkozz el a látottakon. (nem sértésnek számtam a focistázást)
Meg egy dologról ne felejtkezzünk el. Valahol azt olvastam, hogy ha csak eggyel végzünk a japánok előtt (vagy ennél jobb az eredmény), akkor ősszel Budapesten lehet az egyik olimpiai selejtező. Ha ez igaz, akkor ma nagy lépés történt ezirányba...
Hatalmas gratula a magyar válogatottnak! Úgy örvendek a győzelemnek, mintha a négy gólt én vágtam volna be. Hajrá magyar hoki!

PS. Szóljatok, ha van youtube-videó!
Ocskay-"id"-akiről-ligát neveztek el-nos szerintem az egyetlen ember aki ma a HOKIÉR él. Az EBEL-ben megint indulhat a Volán És hol van a többi ?-Vagy ezzel vége-nem jött a pénz? Vagy ahhoz megkéne alázkodni? Bízom benne hogy az "öreget" nem hagyják cserbe a játékosai. És jövőre-is örülhetünk nagyon sok "izgi" EBEL meccsen. Amit-hiányolok-az egy igazi Volán-EBELES sor a VB-n. Miért nem rakta össze Cortina még ezeket a sorokat? Pedig mindenki ott van! Aki látott már EBEL meccset-tudja miről beszélek! HAJRÁ MAGYAROK!!!!!

Raon
Nem olvastam még végig az összes kommentet,de úgy gondolom ,hogy nem kéne hálálkodnunk ezért a pilanatnyilag bennünket kellemesen érintő bírói tévedésért!Mi sem vártuk el senkitől sem akkor,mikor elütöttek bennünket világversnyeken a lehetőségtől!pl.foci,vizilabda,kézilabda ...hogy a csapatsportoknál maradjak.Más a helyzet azzal ahogyan fogadta a japán ezt a szitut.Mindenki kalapot emelhet előttük,ahogy fegyelmezik magukat.
Továbbra is Hajrá Magyarok !!!
moonclown
örülök hogy nem ismerlek!Egy hernyó lehetsz!
Szép volt fiúk,tovább,tovább...
Na, én is melóhelyről követtem (ráadásul mobilról - posztolni se tudtam) a blog közvetítését. Nagy köszönet érte !

És nagy köszönet a CSAPATNAK ezért a győzelemért.
Ne tudjátok meg, hogy örültem, amikor végül, izzasztó "3:2-es" percek után megláttam, hogy 4:2 és "Period 3 Ended" :)
Még lesz két kemény meccsünk ( a horvátokat sem szabad lenézni, sőt), de nagyon remélem, hogy a végére még jobban összeáll a csapat, Vas Jankó gólokat lő az ukránoknak és feljutunk !

HAJRÁ MAGYAROK!
eddig nem volt időm: gratulálok a fiúknak, óriási teljesítmény volt. A barátaim a tanúk erre, én azt mondtam, hogy a japánok a fő ellenfél, nem az ukránok: remélem igazam van :D

bár nem rég találtam rá a blogra, köszi, zseniális.

Hajrá, most már végig kell csinálni!

PS: aki osztrák-hollandot nézne:

www.myp2p.eu és SopCast. Két harmad után 1-1!
KCs! én is aggódom a védekezés miatt, de azt, hogy elfogyott a szufla én a sok emberhátránynak tudom be :-).

Ami az EBEL-t illeti: nekem a válogatott kapcsán egy ideje fordított EBEL fílingem van (pl. magyar-lengyel a most és a pannónia kupán) és ezt már néhány fórumon írtam. Az EBEL-ben rengetegszer volt az az érzésem, hogy uraljuk a játékot aztán mindíg jött a pofára esés. Most ez fordítva van, olyan meccseket hozunk szuper professzionálisan, amelyeket egy pontozásos sportágban lehet, hogy az ellennek ítélnek. Na, EZ A FEJLŐDÉS.

Szuperről kevés szó esik, pedig zseniálisan védett!

Két dolog. Nem tudom melyik srác (talán a Szuper) mondta 5 meccset nem tud a csapat "szuper" teljesítménnyel végig játszani... Reméljük ez a horvátok (nem lebecsülve őket lásd észt meccs) elleni lesz. Másik: kiváncsi lennék: egy hazai rendezésű VB-n mi lenne a reakciója egy utolsó perces meg nem adott gólnak..., így csak támogatni tudom az aláírásgyüjtést!
Ne viccelődjünk már aláírásokkal: volt olyan EBEL-meccs Fehérváron, amelyen egy góllal kapott ki a Volán, de két szabályos gólt nem adott meg a bíró. Egyébként ugyanaz a bíró volt, aki aztán Csíkszeredában a bajnoki döntőn nem adta meg a Volánnak a Balu szintén szabályos gólját.

Ez benne van a játékban.
Az aláírásokat nem feltétlenül támogatva: egy EBEL meccs súlyát és ennek a meccsnek a súlyát össze sem lehet hasonlítani. Ha ilyen helyzet ellenünk fordul elő itthon, akkor még most is csinálnák a jeget:D

Megsüvegelendő, ahogy a japánok ezt az esetet kezelték.

Hajrá, mi, most már végig kell csinálni!
Persze ez benne van a játékban, csak az a kérdés, hogy ki, hogy viseli el és ebben a japánok példát mutattak. Egyébként pedig a következő kör a folyamatosan fejlődő horvátok.
Jasek:
Én nem érzem hálálkodásnak, ha teszünk egy olyan gesztust, ami normál esetben bármilyen ember-ember közötti kapcsolatban értékes és jó dolog lenne. Óriási a különbség a kettő között, bár tény, hogy lehet ezt rosszul csinálni. Talán ebben is érdemes lenne fejlődnie a magyra sportdiplomációnak, hogy az efféle dolgokat jól csinálja. Az ellenfél megbecsüléséből, és az ellenfél reakcióira való figyelésből szerintem nem lehet baj. Sőt, véleményem szerint az a baj, hogy nem magától értetődő ez a fajta gesztus.
F.Kapus:
Ahogy látom, következetesen negálod azt, amit írok - esetleg tudnál küldeni egy mailt nekem (mondjuk a calyr kukac freemail pont hu címre), hogy megbeszélhessük ennek okát? A te címedet sajnos nem találtam meg, és engem komolyan érdekekelne pár válasz.
Olvasva a hozzászólásokat - ne kövezzetek meg, ha kérhetném -, egyre inkább az a véleményem, hogy nemcsak a csapatnak, de a szurkolóknak is A-csoportossá kellene válniuk/fejlôdniük. Szép, szép az elhivatott szurkolás, meg a nagyon tisztelendô hazaszeretet. Nekem ez is, az is szimpatikus, de szakmai alapon (is) kellene értékelni. Jellemzôen a hokihoz picit értôk félnek jobban az ukránoktól, másokat meg hajt a lendület. De ez a szép ebben a hokiban, meg úgy, általánosan az életben: a fejlôdés. Még az út elején/közepén tartunk.

Csak ezt a két meccset hozzuk még össze, valahogy! De lehet, hogy a végére tényleg elfogy az erô. Bárcsak ne lenne igazam.
Kcs:
Egyébként, ha már kritika, sajnos a három japán gólból az elsőnél Svaszi lemaradt a csatárról (bár itt talán nem történt hibázás, az a korong százból kilencvenhatszor nem megy be), a második egyértelműen Billé volt (felállt védfelemnél így nem lehet üresen hagyni egy csatárt), a harmadik meg egyértelműen Svaszié (ezen a szinten ilyen kis területen így nem fűzhetnek be egy védőt, hogy szemből tudjon a kapura lőni). Ezzel együtt szerintem ők ketten is megtették a magukét, ezzel a kritikával nem bántani akarom őket, csak szerintem ezek a tények. Az a szép a csapategységben, hogy most ezek a hibák is belefértek, és nyertünk - viszont az ukránok ellen ezekre oda kellene figyelni.
Kcs, F.Kapus, gabe63 (de mindenki más is):
Ha már szakmaiság, kíváncsi lennék a véleményetekre az alábbiakkal kapcsolatban.

Ha nem nyerünk, én biztos nehezteltem volna Cortinára. 3-1 után a japánoknak egyetlen esélye volt: menni előre, mint az őrült, bízni abban, hogy nem kapnak gólt, ellenben bevernek egyet, és akkor rátesznek még egy lapáttal. Én ebben a helyzetben öngyilkossággal felérő taktikának láttam, hogy a harmadik harmadban a fiúk így visszaálltak - és lehet, hogy tévedek, de a játékosok taktikai fegyelmezettségét/Cortina meccseit ismerve szerintem ez Pat utasítása volt.
Ez a visszaállás különösen annak tükrében volt necces, hogy a bíró már mindent apróságért kiállított minket, és így nem tudtuk leütközni a japánokat, ergo nem maradt fegyverünk a gyorsaságuk ellen, csak a betonbunker védelem (ami vagy bejön, vagy nem). Szerintem ha a harmadik harmadban nekirontunk a japánoknak, és ütünk egy gólt, akkor minden eldőlt volna. Ha esetleg ez a taktika nem jön be, és kapunk belőle egyet, még mindig ugyanúgy lett volna lehetőség visszazárni, mint ahogy az elejétől kezdve tettük. Nem tudom, ki hogy érezte, de nekem pár perc után egyértelmű volt, hogy a harmadik harmadban minden a japánoknak kedvez, és lőni fognak legalább egy gólt... Ha ugyanúgy támadtunk volna, mint a második haramdban, annyira ők sem mernek ránk jönni, mert le lett volna kötve az erejük a védekezésre. Én úgy láttam, a túlzott biztonsági játék majdnem megbosszulta magát (és óriási/elismerésre méltó teljesítmény volt a japánoktól, hogy éltek a lehetőséggel és így feljöttek).

Értem én, hogy az eredmény mindennél fontosab, de szerintem ez a magyar keret már túlnőtt azon, hogy ilyen helyzetben ezt kellene csinálni. Már többet tudunk ennél, és ezt ma nem hazsnáltuk ki. Szerencsére így is meglett a meccs. :)
gabe63, én picit értek a hokihoz, de nem félek az Ukránoktól és szerintem a csapat se, ha félve mennek ki máris veszítettünk, de nyerni fogunk, ebben kell hinni és kész! :)

Hajrá Magyarok!
Raon: bár nem vagyok szakértő, csak drukker és játékos, de minden leírt szavaddal egyetértek! Nem látszottunk fáradtnak és magunkra húztuk őket ezzel a bezárkózással. Tökéletesen látható volt, hogy ez volt az utasítás, amit a srácok hihetetlen profin és fegyelmezetten betartottak, az elcsent korongokkal nem indult meg egyik sem szolóban a kiállítás ideje alatt, pedig egy perc alatt vagy 3-4 lehetőség is lett volna, hanem inkább finoman előreadták és kori le a padra.

Persze nagyon meleg, hogy ilyenkor a gyorsan korizó japók lekontrázhatnak, de igazából nekem ezen a meccsen nem tűnt annyival gyorsabbnak már ez a brigád a régebbi magyar válogatottnál.
Én is támogatom az aláírásgyűjtést. Nem azért, mert nem adták meg a gólt, hanem azért a dicséretreméltó hozzáállásért, amivel a japán edző állt a dologhoz. Tanulni s tanítani kellene ezt mindenkinek.
nekem két dolog miatt is a legutóbbi budapesti, fraciák elleni meccs jutott eszembe:
1. súlyos bírói tévedés: az a francia játékos, aki felszakította a magyar fiú arcát, nem kapott véglegest, hanem a hosszabításban ő lőtte a döntő gólt
2. a visszahúzódás: ugyanebben a hosszabításban szinte felkínáltuk a franciáknak, hogy támadjanak ők, mert mi nem akarunk
HOKri: mikor elsz youtube-os video a meccsről?

Nagyon várjuk már...
Nem értek annyira a hokihoz, de most belebeszélek:

"De: jobb egy keserédes győzelem, mint egy emelt fővel viselt vereség."

Ezzel nem értek egyet. Örülök a sikernek, elismerem, hogy megérdemeltük, nagyon szurkoltam, és ezután is szurkolok, de az emelt fő _fontosabb_, mint a győzelem.

Sőt, az az egyedül fontos.

Vadkörte
Csak hogy tiszta legyen: ez egy emelt fővel viselhető győzelem volt. Nem tehetünk róla, hogy a bíró hibázott. Meg hát az ellenfél edzője is azt mondja, hogy megérdemeltük a győzelmet. Ennél nem kell több.
Kapus, akkor miért nem ezt írtad. Ezzle egyetértek, de azzal nem. Ennyi.
Vad.Körte!
1. Az idézett mondatom inkább általánosságként minősíthető konkluzió volt, a magyar sport utóbbi évtizedes tapasztalatai alapján.
2. Te is azt írod, hogy megérdemeltük, hát mi kell még?
3. A mai élsport nem az emelt főről, hanem a győzelemről szól. És pl. én vállalom, hogy az ukránok legyőzésének akkor is tudnék örülni, ha némi sportszerűtlenség is csúszna bele. De a japánok ellen még erről sem beszélhettünk.
4. A mérkőzés után olyan állapotban voltam, csoda, hogy írni tudtam (csak a hecc miatt, nem volt alkohol a közelemben).
F.Kapus, mi veled vagyunk, egyetértünk az álláspontoddal ;)
HOKri jelezte (lehet, hogy nem itt), hogy kábelproblémák miatt nem tudta rögzíteni a meccset, így a youtube-os összefoglalóhoz szükséges alapanyag is csak a holnap hajnali ismétlésből állhat elő, utána még megvágja (Godó kacsintása remélem, nem marad ki :) ), tehát lehet, hogy csak szombatra lesz abból valami...

Egyébként meg - ismerve Cortinát és a fiúkat - az az egy biztos, hogy szombaton is emelt fővel fogunk lejönni a pályáról! Ha feljutunk, az maga lenne a csoda, ha nyernénk is, az még annál is több!
Manuál trackback:
Balsors akit régen tép, avagy a magyar jégkorong vállogatott a hoki VB-n.

bodzasfanta.freeblog.hu/archives/2008/04/16/Balsors_akit_regen_tep/
persze ez HOKri-n nem segít, mert ha ő nem állította be a cuccot, de ideírom, hátha:

"MŰSORVÁLTOZÁS!!! Jégkorong, Magyarország-Japán, Divízió I-es vb, csoportmérkőzés (ism.)" - sport1tv.hu, 15.15-től

AZAZ ÉPP MOST ISMÉTELNEK...
orion66:

Ahogy vaze mar leirta: kabel gondok miatt (atvagtak a kabelt az utcankban), a meccset nem tudtam felvenni. :(
Pentek hajnali ismetlest rogzitem, de mivel penteken magyar-horvat meccs utan megyek melozni egybol, csak szombat reggelre lesz fent mind a japanok, mind a horvatok elleni meccsosszefoglalok.

fabot:
tenyleg nem segit, mert csak most olvasom a post-odat, bent a melohelyemen. :(

Tehat szombat reggel felnyomom mindket meccs osszefoglalojat, szombat delutanra meg az ukranok elleni is fent lesz.

Örök hálánk üldözni fog! :)
Koszi,Hokri!Nekem nincs màs lehetosègem,itt kint csak az internet.Megorulok!!!!
Miért maradt el a kinti különítmény beszámolója? :-)
ma szünnap van, állítólag a közeli Fülöp-szigeteket nézik meg! :)))
A holnap reggeli meccset a Sport 2 14,30-kor ismétli.
En nem hinnem, hogy az ukran valogatott erösebb lenne a tavaly az NHL- ben 67 pontot termelö Kopitarral megerösitett szlovennal. Persze az is igaz, hogy tele vannak az orosz, ukran es feherorosz ligakban 20- 30 pontokat termelö csatarokkal
süti beállítások módosítása