HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Pék kapitány, a sikerkovács

2008.03.31. 13:04 F. Kapus

Fantasztikus évet zárt a magyar jégkorong-utánpótlás. A juniorok bentmaradtak a divízió 1-ben, az ifjúságiak pedig az alig elmúlt hét végén feljutottak oda. A sikerkovács Pék György szövetségi kapitányt kértük helyzetértékelésre.

A legendás újpesti játékos, Pék György 2006 júniusában kapott kétéves megbízatást a szövetségtől, azok után, hogy a 2006. évi vb-k nagyon rosszul sikerültek. Abban az évben a Vladimir Matejov vezette juniorszelekció és a Dusan Kapusta irányította ifjúsági válogatott is kiesett a divízió 1-ből.

Pék előbb csak a juniorokat kapta, akikkel csont nélkül lépett feljebb egy divízióval. Az ifiket első körben Eduard Giblákra bízták; ők Miskolcon emlékezetes körülmények között maradtak alul a döntő mérkőzésen Hollandiával szemben. A bukás azért is volt fájó, mert a mezőnynek rajtunk kívül egyetlen komoly résztvevője volt, mármint Hollandia. A kudarc után az edzőt menesztették, és ide is Pék Györgyöt nevezte ki a szövetség.

A 2008-as év nagyon jól sikerült. Nem várt könnyedséggel, kis híján érmet szerezve maradtak bent a juniorok a divízió 1-ben. Az ifik meg a tavalyinál jóval erősebb mezőnyben jutottak fel, imponáló döntő meccset produkálva.

Erről a csatáról ezeket mondta Pék György: "Nagy tartással léptek pályára a fiúk a záró napon. A tornán négy közel egyforma erősségű csapat szerepelt, rajtunk kívül a britek, a románok és az észtek is igen jól felkészültek. Láttuk, hogy a britek a másik két csapat ellen hamar 2-3 gólos hátrányba kerültek, de fel tudtak állni. Nagyon jók voltak mentálisan. Ráadásul átlagéletkorukat tekintve közel egy teljes évvel idősebbek voltak a mieinknél, ami ebben a korban rengeteget számít.

Egy Angliában dolgozó magyar edző, Szakács Ferenc volt segítségünkre a felkészülés során. Kielemezte, milyen stílusú játékra, milyen taktikára számíthatunk a britek részéről. Ennek rendeltük alá felkészülésünk jelentős részét. És mint a mesében, a mérkőzés meghatározó részében szóról szóra az történt a pályán, amire számítottunk. A sikerhez az is kellett, hogy a srácok teljes mértékben megvalósítsák elképzeléseinket. Peches gólt kaptunk az elején, amihez egyéni hiba is kellett, de ez sem roppantotta meg a csapatot. Végig nagy nyomás alatt tartottuk az ellenfelet.

A spanyoloktól elszenvedett vereség jókor jött. Megrendítette a fiúkat, de túltették magukat rajta. Azon a meccsen ötven percet töltöttünk a támadóharmadban. Olyan nagyon ritkán van a hokiban, hogy ekkora különbségnél nem a jobbik csapat nyer. Ezt a játékosok sem akarták elhinni. A románok ellen aztán iszonyatosan jól játszottak.

A siker csapatmunka eredménye. Bartalis István személyében kiemelkedő képességű játékost ismerhetett meg mindenki. Ha töretlenül fejlődik Svédországban, méltán pályázik a felnőtt válogatott első sorába. Kimagaslót nyújtott Somogyi, Hetényi, Fekti, és Dancsfalvi is élt a lehetőséggel. A kapusokkal is maximálisan elégedett voltam."

Mivel nyár elején lejár a tréner szerződése, a folytatásról is szó esett. "Az utánpótlás szövetségi kapitány posztja független edzőt kíván. Mivel nem tudom még, hogy jövőre mi lesz velem, a folytatásról sem tudok nyilatkozni. Az MJSZ álláspontját sem ismerem."

Mérkőzés júniusig nem lesz, de sor kerül a szokásos felmérőkre. Egy újabb korosztály mutatkozik be, a serdülőké, akikből egy-két év múlva felépülhet az ifiválogatott.

Pék már tudja, kik azok, akik alkalmasak lesznek bekerülni akár a juniorválogatottba is, és kik azok, akik nem. Ne feledjük: jövőre két fronton is bravúrra lesz szükség, meg kellene ragadni a divízió 1-ben.

A kapitány szomorú amiatt, hogy a magyar média alig foglalkozott a sikerrel. Mint mondta, a srácok szinte sírtak, amikor meglátták, hogy a sportnapilap kétsoros hírben számol be az eseményekről.

Más kérdés, a tornára nemcsak a jégkorongblog és ezen keresztül az Index.hu figyelt, miáltal sok ezren értesülhettek a történtekről, hanem a nemzetköz is. Az IIHF honlapja részletes cikket közölt, az ismert fotóval. Ebből kiderült, Bartalis István lett a torna legjobb csatára és a magyar csapat MVP-je is, a spanyol kapust, Ander Alcainét választották posztja legjobbjává, a legjobb hátvéd a brit Stephen Lee lett. A fotón Bartalist Ancsin László másodedző, Géczi Gábor csapatvezető és Pék György kapitány veszi körbe.

Végezetül Kerusz kollégánk kutatómunkájának eredményeképpen megtudtuk, az észt csapatvezető hogy értékelte a magyar csapat teljesítményét. A GM-ről annyit, hogy a vb előtt hihetetlen részletességgel mérte fel a hat csapat erejét. Ezek alapján megjósolta, hogy Spanyolország elkap egyet a jobbak közül. Azt írja, Magyarország nagyon jó csapat (csapat csupa nagy betűvel). Legjobb játékosai: Bartalis, Pavuk, Orbán és a fiatal Fekti (aki még serdülőkorú – F. K.), Rajna pedig nagyon magabiztos kapus. Megérdemelték a feljutást. Az előző évihez képest sokkal kiegyensúlyozottabb együttes benyomását keltették. Az edzőjük jó munkát végzett.

Magyar vonatkozású megjegyzése még, hogy a Bp. Starsban edződő román válogatott csatárt, Becze Tihamért a torna tán legtehetségesebb játékosának nevezte.

48 komment

Címkék: magyarország vb ifjúsági pék válogatott divízió 1 juniorok divízió 2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem hiszem, hogy tudnék újat mondani. Gratulálok a csapatnak a feljutáshoz!
Nem vagyok egy nagy hokifan, de lelkesen követtem az eseményeket, és, remélem sokan mások is így tettek. Nagy gratula a fiúknak! Tényleg többet érdemelnek két szánalmas sornál!
Gratulálok a csapatnak a feljutáshoz, a jövő évhez sok sikert!
Egy biztos, bárki-bármit mond, a cikkből is kiderül, hogy Pék által a juniorok feljutottak div.I-be, majd ezt követően benn is maradtak, és most az ifik is feljutottak. Biztosan vannak hibái, biztosan vannak olyanok akik nem szeretik, nem tartják alkalmasnak, de tök mindegy ki az edző, valakinek ugyis szurja a szemét. Eddig ezt egyik válogatott edzőnek sem sikerült elérnie, pedig a tavalyi ifit sokan sokkal esélyesebbnek tartották.
Még egyszer csak gratulálni tudok, HAJRÁ MAGYAR HOKI!!!!!!!!
"Az utánpótlás szövetségi kapitány posztja független edzőt kíván" ???? Csak nálunk?
Ezen a blogon olvashattunk nagy hokinemzetekről ahol a legsikeresebb klubbedzők közül kerül ki az utánpótlás vezetője!!! Lehet, hogy azt nem szöv. kap.-nak hívják csak válogatott edzőnek.
Amennyiben az U-20 valóban elindul egy bajnokságban akkor aláírom, egyébként P. Cortina és Énekes L. is klubtevékenység mellett vitte, viszi a válogatottat.
Gratula a fiúknak a feljutáshoz és én grtulálnék az eddzőnek is ,hogy sikerült úgy összeállítani a csapatot ,hogy megnyerjék a vébét!!Volt itt már olyan "eddző" aki ennél jobb gárdával sem tudott mit kezdeni!(matejov,meg káposzta)Azt gondolom az eredmények nem csak a csapatot ,hanem az eddzőt is jellemzik!:))
Tényleg szánalmas, hogy egy ilyen komoly sikerről nem számol be még a sportsajtó sem.

Bezzeg az eredményt eredményre halmozó futball...

A hétvégén a Fradi NB II.-es veresége volt a téma. Szánalmas.
De már itt vagyunk a kapuk előtt, ha jönnek az eredmények, remélem a szponzorok is jobban meggondolják mire adnak pénzt.
Anélkül, hogy a sportnapilap stratégiáját és szerkesztési gyakorlatát
minősítenénk, ez nem lenne szerencsés, annyit muszáj megjegyeznünk: az
Index.hu címlapjáról indulva jóval többen olvasták az ifiválogatott
mérkőzéseiről szóló híreket, mint az NB I-es labdarúgó-bajnokságról az
internetes lap sportrovatában megjelenő cikkek bármelyikét. Legalábbis ezt
hallottuk. :)

Az külön vicces, hogy a kétmondatos Népsport-hír a feljutásról nem vasárnap
jelent meg, hanem csak hétfőn, egy nap késéssel.

Erről ennyit, de hagyjuk inkább a konkurenciát. :)
Nem lehet és nem is szabad egy szinten említeni ezt a Blogot az NS-el. :)
Ez a csodás sportág pedig sokkal több figyelmet érdemelne, mint a űz nb1-es foci.
Résztvevők elmondása alapján Tóth Adrián nem csak 2 mérkőzésen játszott.

Nem értem néhányan honnan szedik a a téves infókat ??vagy szándékos a félrevezetés??

Szerintem mindenképp a Dima és a Spisak kéne az ifi válogatotthoz(viccelek )
Legalább hokikori és hokisapuka örülne
Gratula a fiataloknak Skociabol! A fiam meg buszkebben viseli a magyar valogatott mezt jeghokiedzesen!
Kong!!! Ezzel ne viccelj!!! Az amúgy is "komoly szövetségünk" Még a végén Komlyan veszi az útmutatásod:))))DD
Kedves roostand!
Nem gondolom, hogy ezekben az időkben helyénvaló a Szövetség kritizálása.
Természetesen nekem is van olyan magánvéleményem ami távol áll a Szövetség, a bloglátogatók és a szerkesztők többségének a véleményétől, hiszen én azok közé tartozom akik nem értenek egyet Kercsó Árpád félreállításával, de a sok különvélemény teszi szinessé és építő jellegűvé a magyar jégkorong életet.

A Szövetség értékeléséhez egy klasszikus filmből vennék egy példát. Ha nem tévedek a cím Bian élete: Le a rómaiakkal (Szövetség)!Egyáltalán mit is köszönhetünk nekik?

Hazánkba hoztak több világklasszis nemzeti válogatottat. Jó jó, de azon kívül?
Az utóbbi években különböző korosztályban és nemben Magyarország ad, vagy adott otthont több világbajnokságnak.Jó jó, de azon kívül?
Minden korosztályban a férfi válogatottunk az elit kapujában kopogtat.Jó jó, de azon kívül?
Jövőre már közel fele annyi jégpályánk lezs mint a szlovákoknak és 3-4-szer annyi, mint a szlovéneknek.Jó jó, de azon kívül?
Megteremtették a minőségi szakedző képzés feltételeit. Jó jó, de azon kívül?
Minden hazai és külföldön szereplő korosztályba illő válogatott szintű játékost (Bartalsi,Dancsfalvi,Vas J....)megszereztek a VB-re a válogatott részére.Jó jó, de azon kívül?
Hosszú távu szpozori szerződéssel biztosítják a sportág jövőjét.Jó jó, de azon kívül?.......

Én Kapusta meg Matejov kritizálását se értem, jó kiestek, de sztem gyegébb anyagból dolgoztak; viszont más eredményeiket nem tudjuk összevetni Pékével, mert az nincs Péknek.
(nem Pék ellen vagyok, hanem a másik két úriembe mellett)
Kong:
Köszönöm (nem viccelek).
Én nem vállalom azt, amire nem vagyok kész. Bármilyen edzőnek először be kell bizonyítani, hogy képes és kész. Tudom, hogy itt nem szokás (másképpen ennek csapatnak más „edzőgárda” volna), de gondolom, hogy így helyes.
Valóban nem szokás,azért lehetsz te is edző!
Mellesleg ha nem tetszik lehet ott élni ahol ez szokás!
Kedves Hokikori! No comment,a bejegyzésedre!Van igazság tartalma is!:))) Dima! Amit most írtál,le a kalappal!!!! ÉS ezt most komolyan is gondolom! Tisztellek érte!!Lazlee! Nem baj ,hogy nem érted!Matejov átvett Kercsótol egy olyan csapatot ,ami előtte végig verte a világot,és most nem nagyzolok!Kanadában címlaposak voltak.Olyan játékot produkáltak ,hogy bemehettek olyan jégcsarnokba ,ahova kanadai utánpótlás csak a nézőtérről ismerte a jeget! Ők voltak a Galanisz,Erdélyi,Papp,Kiss ,Jobb,stb:))Ők most a felnőtt Dab.-ban nyomják.Matejovnak sikerült 2 vébét elbuknia,sikerült Papp-ékkal bajnokságot bukni,sikerült ifiben bukni.Persze vannak eredmények is ,de azt gondolom ami eredményt felmutat az a jó alapokkal rendelkező csapatnak köszönheti,nem az ő hatalmas nagy szakmai tudásának.Tetszik nem tetszik ,nem más mint egfy megélhetési eddző!!
Ott élek, ahol tetszik. Furcsa dolgok, rossz szokások, buta szólások mindenhol vannak.
Kedves Kong, személyeskedni is lehet néha, de nem mindenáron. Az ilyen "lehet ott élni, ahol ez szokás" típusú beszólásokért hosszabb kitiltás jár. A következő alkalom az utolsó alkalom. Már elnézést.
roostand: Kapusta? Ez mind igaz amit leírtál, de ennél sokkal árnyaltabb a kép. Hogy hogynem DIV I-ben vagyunk utánpótlás szinten, biztos vagyok benne, hogy az alapképzés bizonyos hiányosságai miatt van ez így. Fú de jó, hogy kölyökben leverjük a világot...
Igazad lehet!
De roppant idegesítő,hogy a Gyima itt állandóan lehúz mindenkit,mindent fikáz és állandóan félre próbál tájékoztatni. Egy másik cikkben a játékosok mellé odaírt ki mikor játszott a starsban . azt nem írt oda,hogy a megjelölt játékosok más csapatokban is játszottak és sokkal több időt mint a starsba. Mellesleg a játékosok csábítása nem az utánpótlás nevelést dicsére. Lásd stars alsóbb korosztályait,nincs csábítás,nincs csapat!
Meg hát kicsit hiteltelen figura a jégcsarnok kapcsán,ennek ellenére megint az ő markába került….
Lazlee!Amennyiben kölyökben leverjük a világot és ez Kercsó munkássága alatt történik,akkor azt gondolom Kercsó Árpád Igen Jól végzett munkájának gyümölcsét aratta le!Utánna ,hogy Matejov milyen munkát végzett,vagy nem végzett az meg az ő munkáját dícséri!!Nem hiszem nagyon döngethetné a mellét!!Gondolom ,ha esetleg Árpi maradt volna a dunaferrnél,biztos komolyabb szakmai munka folyt volna ,mint amit matejov csinált!Kapusta ??Otthagyta azt a válogatottat a meccs befejeztével,amit ő dirigált!Mégha vereség volt a hollandoktól,mégha 2 tized másodpercen múlt is a dolog akkorsem hagyom ott a csapatom!Végig ott voltam.A holland meccs előtt a gyerekek nem a saját öltözőjukben voltak,mondjuk taktikai értekezleten,hanem rohangáltak össze vissza.Majdnem szétrobbantam az idegtől!Az eddző nem volt sehol!!!Szerinted??Hallelujáznom kellene tőle??Idejönnek a tótok és azért mert szlovákok készpénznek veszik ,hogy mekkora nagy jégkorong guruk!Pferd svans! Nincs utánpótlásba eredménye,olyan ,hogy azokat a gyerekeket tényleg ő nevelte,tanította ,akkor ne jöjjön ide!Minek??
Én saját nevem alatt mondom saját véleményemet.
kong!
Te hány forintot tettél, abba a jégcsarnokba?
Azt bántod, aki kockáztatja a saját pénzét, egzisztenciáját a magyar jégkorongért?
Báncsd azokat, akik nem hozzák a pénzt, hanem viszik úgy, hogy nemtesznek érte!
Egyébként, te mit teszel, azon kívűl, hogy a Sstárszt rugdosod?
Legalább, tájékozódj!
A Bp Stars 96-97- s csapata a Szlovák korosztályos bajnokság második helyén végzett. Csak Trencsény előzte meg őket.
A kölyök csapat, Magyar Bajnok!
A serdülő, ma játszotta a bajnoki döntő első mérkőzését.
Az eredmény, Nz Stars-Volán: 17-2
Az ificsapat, az ismert körülmények között lett harmadik.
Ha ez nem elég, nézegesd, az IHF, a Szlovák és a Magyar Szővetség kanadai tábláit.
roostand, csak halkan jegyzem meg: szerintem nem Kapusta volt az edző azon a hollandok elleni meccsen...
Komolyan hülyének néztek mindenkit?
A jégcsarnok először a hitel lehúzásról szólt. Aztán pedig ,mikor a bank vissza vette számla nélkül ment minden.
Stars,szupermini??Mini?? ek?? Szlovákiába meg hát ráadásul nem is ugyan az az előkészítő korosztály.

Kapustával a DIV I. U-18-ból esett ki a csapat Miskolcon. (Az akkori korosztály '88-89-es volt. Vajon Ők most milyen eredményt értek el és hol?)
Giblák meg tavaly szintén Miskolcon nem jutott fel a DIV II. U-18-ból. ('89-90-es korosztály.)
kong!
Kérlek, ird le ezt saját névvel is, mert ezek olyan állítások, amiért illik felelőséget vállalni.
Már Összefolynak ugyan az események ,de én úgy emlékszem a hollandok ellen káposzta volt az észosztó.:))
A 88-89-es korosztály a Pék Gyurival fent maradt a div-1 ben:))Ha nem jól írom bocs!Helyesbítsetek nyugodtan!!
Csak megjegyzem a Stars kölyök úgy lett bajnok, hogy a rájátszást, mondvacsinált okok miatt nem merte lejátszani. Így teljes a kép.
"Stars,szupermini??Mini?? ek??"
A Budapest Cup 98-99-es korosztályának végeredménye (2008.03.21.-23.):
I. HK DUKLA TRENCIN - SVK
II. BUDAPEST STARS – HUN
III. ALBA VOLÁN - HUN
IV. KHL ZAGREB - CRO
V. UTE - HUN
VI. HK JESTRABI PROSTEJOV – CZE
VII. OLIMP 99 – RUS
VIII. DRAGO SKORPIÓK - HUN
Na ez szép !!! Volánt, Újpestet, Cseheket , Oroszokat megelőzték ez jó.
hokisap(u)ka!

Már többször írta,de megint meg kell tennem,ti starsosok gyakran próbáltok itt félrevezetni mindenkit.

Először is Szlovákiában nincs 96-97-es bajnokság.
Országos bajnokság 6. osztályos kortól van,ti ebben stars néven nem indultatok (ennél fiatalabbaknak ,területi bajnokságok vannak. De azok sem szín tiszta 96-97 ,mert év- vesztesek 1 a lányok akár 2 évet is visszajátszhatnak. Nektek csak ha jól tudom így jön ki a csapatotok.(ezért nem indultatok itthon) A Budapest kupán is lejátszhatnak a 96 és a 98-es csapatban is idősebbek!! Ha jól emlékszem valaki már írta itt az egyik fórumon utoljára mikor a 96-97es csapatotok Zalaegerszegen szerepelt 5-6 hely környékén végzett.
Úristen! Minél kevesebbet tud az ember, annál okosabbnak érzi magát. Ez nem baj, ha csendben próbál tanulni és fejlődni. Baj, ha félrevezet és közben kiabál, hogy valaki más "gyakran próbál itt félrevezetni mindenkit".
Szlovák bajnokság csak 9. osztályban (most 92-93 volt) és idősebbeknél van.
8., 7. és 6. osztályokban vannak meccsek, amelyeket párhuzamoson játszanak 9.-kel. Ez hivatalosan szervezi a Területi Szövetség.
5. és 4. osztályok játszanak egymással más versenynaptár szerint. Ezt is Területi Szövetség szervezi, csak nem hivatalosan.
8. o.-tól lefelé csapatban játszhatnak azok, akik előző évben szeptember 01.-től születtek. Pl. 5. osztályban (1997) játszhatnak azok, akik 1996.08.31 után születtek. Lányoknak ehhez van még -1 év.
Azt, hogy egy csapatban idősebb játékosok játszhatnak, csak egy primitiv ember gondolhat! Vagy nálatok - ez szokás?
"Úristen! Minél kevesebbet tud az ember, annál okosabbnak érzi magát. Ez nem baj, ha csendben próbál tanulni és fejlődni"
Igen Gyima igazad van jogos az önkritikád!!Örülök,hogy beláttad
Valóban gond van azzal is ,hogy állandóan ordenáré módon üvöltesz és néha közben még a másik edző torkának elvágásával is fenyegetsz. Tudod ez itt az Urálon innen nem divat.
Látod te is,hogy amit hokisapuka írt az részigaság,tehát nem az országos szlovák bajnokságban lett második a stars,hanem egy területi ligában.
Látod te is,hogy amit hokisapuka írt az részigaság,tehát nem az országos szlovák bajnokságban lett második a stars,hanem egy területi ligában.

Tehát ha egy csapatban 97-esek játszanak a akkor a 96 szeptember után születettek és a -1 lányoknál az nem számít idősebbnek ??:)))))
Tükör előtt majomkodsz? Most már tudom miért KONG. Meddig fogsz ugatni név nélküli... Vagy félsz?

Ha valaki valakinek a torkát el akarja vágni, akkor nem fog mutogatni. Akkor nem maradt semmi más. Birók kezeiből kicsúszott meccs irányítása... UTE edző elindított egy durva és szabálytalan "játékot", ami veszélyeztette a gyerekek testi épségét. Mit kellett csinálnom?

Minden szlovák csapatban játszanak ilyen szabályokkal!
Tillasz! Ez igy volt. Miskolcon kiesett Kapustával a IFI DIV I-ből a 88-89-es korosztály.
Pékkel feljutott a 87-88-as korosztály Juniorban feljutott a DIV I-be, majd decemberben a 88-89-es korosztállyal benn is marad 4. helyen.
Giblák DIV II.ből nem tudott az U18-al feljutni (89-90 korosztály), most Péknek sikerült 90-91-es korosztállyal U18-ban feljutni.
De biztosan azoknak van igaza akik szerint a Pék almalmatlan, Kapusta pedig kurva jó!!!!?????
Köszi avessik!:)))Azt gondolom én is ,Pék elég jó munkát végez a válogatottnál!Káposzta és Matejovot se felejtsd! Hisz ő an kurva jó ,hogy még év eddzője is volt!!:)))))))))))))DDDDDDDDDD
Ja és bocs!Én sem vagyok egy nagy helyesíró de:
az edző a vasat munkálja az eddző pedig a gyerekeket:)))
roostand: ennyi a gond, te uúgy támadod ezt a két edzőt, mint ahogy szerinted Péket mások.
Kong!
Akik olvassák folyamatos mocskolódásodat, találgatják: ki lehet ez a ...?
Szerintem, te az a híres szülő lehetsz, aki miután Patrik Úrbán elment a Stars-tól, jelentkeztél, hogy te legyél a szakmai igazgató.
Az első döbbenet után, mindenki könnyeit törölgetve, térdét csapkodva röhögött.
Azóta, nem csodálkozom semmin.
Lazlee! Sajnálom ,hogy nem sikerált felfogni miről is írok,mi a mondandója az egésznek.:))D
Olvasd újra és újra és újra!!:))Talán akkor megérted!:))DD
Mi van kong? Talált, süllyed?
Fájn. Ide is idetalált a hangnem az NSO, meg a régi MJSZ fórumból... :(
Kiszorítjuk szépen.
U 18 Div I más világ !!!
A minket multévben a feljutástól elütő Hollandia igen könnyűnek találtatott.
Úgy estek ki, hogy kizárólag a japánoknak tudtak gólt lőni és 33 gólt kaptak !!!
Természetesen nem lehet egyenes következtetést levonni, hiszen még az sem kizárt, hogy a tavalyi holland csapatból sokan korosztály tekintetében már feljebb játszanak és az egy erősebb csapat volt a mainál, de mindenképpen figyelmeztető jel a két soztály közötti különbség szempontjából.
Nekünk, ha a külföldi sztárokat és a feltörekvő ujabb hazai és szlovák bajnokságban játszó fiatal 92-es 93-as tehetségeinket nézzük valószínüleg jobb esélyünk lesz a sikeresebb szereplésre.
mondjátok meg ki a kong, hagy csapkodjuk a térdünket mi is!
avessik: Csak a tények kedvéért, Kapusta 2005-ben feljuttatta a Divízió I-be az U20-as csapatot, de elvették tőle, a Matejovnak adták át, akivel kiestek. Ugynakkor pédául döntetlent értek el Ausztriával és a lengyelekkel is, és éppúgy 2 ponttal végeztek, mint az osztrákok.
süti beállítások módosítása