HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Hardi Richárd gólpasszal kezdett

2010.09.28. 21:33 Hblog

A keddi Mol Liga-fordulóban egy olyan csapat sem tudott nyerni, amely megszerezte a vezetést. A nap szupermeglepetése az UTE nevéhez fűződik. A Megyeri úton a vendég Steaua lőtte az első gólt, öttel válaszoltak a lila-fehérek. A bukarestiek nélkülözték ukrán légiósaikat, ők állampolgársági ügyeik miatt a román fővárosban tartózkodtak, de így is toronymagas favoritnak számított a román gárda. Németh Péter kétszer talált be, Rusznyák Béla Szilárd tartja gól/meccses átlagát, 5-1. A Fehérvár-farm Hegyi Ádám révén került előnybe a Vasassal szemben, de a második harmadban beindultak az ellenfél fiataljai. Egymás után Szappanos, Popovics és Fodor Csanád volt eredményes, utóbbi góljánál asszisztot jegyzett az élete első felnőtt mérkőzésén szereplő Hardi Richárd, 1-3. A roppant tehetséges 17 éves fiatalember a tengerentúlról tért vissza, még nem tudni, végleg-e, vagy csak ideiglenesen. Az erdélyi presztízsmeccsen a 8. percben vezetett a Brassó, négy csapással reagált a HSC Csíkszereda, Ladislav Sikorcin lendületben maradt, 1-4. A csúcsrangadót ma Dunaújvárosban játszották, a Ferencváros vezető gólját Borsos Attila lőtte. A Dab.Docler sem állt meg négy alatt, Kiss Ákos duplázott, 4-1. Az élmezőnyben a helyzet változatlan, ponttalan csapat már nincs.

209 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Gaudi: Simán benne van (de ez nagyon off lenne, inkább örüljünk az asszisztnak).
@rihiranta&rantasila: ő kangyalföldre gondolt :)
@rihiranta&rantasila: akkor en tudom rosszul hogy a Vasas HC az par honapja letezik? tudod, az a csapat amelyik edzomezben jatszik a MOL Ligaban.
@Fejér Lilla: Kíváncsi leszek, hogy mennyi pontot fog az ute elérni az alapszakaszban, mert ugye azt nem gondolod komolyan, hogy a Farmot meg a Bukarestet leszámítva bárkinél is lenne esélye???

Hidd el, nem vagyok lila ellenes, mint ahogyan zöld párti sem, csak reális. Ha nekem szarban lenne a csapatom, akkor próbálnám a hoki népszerűségét megőrizni, nem is növelni, mert azt amúgy is elég nehéz...és szerintem ez egy megoldás. Ennyi az egész, az, hogy ti itt ezt nem értitek, arról nem tehetek, ha gondolod angolul is leírom, vagy franciául, vagy németül, hogy megértsd! Ebben semmi fika, vagy semmi olyan szándék nem volt. Én tavaly úgy jártam Mol liga meccsekre, hogy nem volt csapatom, és most sem szurkolok senkinek. De azt gondolhatod, hogy én nem megyek ki, mint semleges néző egy UTE-HSC-re pl. mert nem érdekel, ahogyan edző meccset játszik a Csiki csapat! És ez a tény...erre nincs 900 hufom...és azok a gyerekek, akik utánpótlás korúak, azok is felnéznek, vagy szeretnének felnézni újpestiekre, de kit tartanál példaképnek számukra....itt erről van szó, mindenképp elismerést ér, és dicséretet, hogy egy jó csapatból, hogyan lett sereghajtó, és hogy elindult, de kezeljük pártatlanul a helyén a dolgokat!
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: a honlapon olvastam, ezek alapján mondom, amit állítok, ha a honlap hibás, akkor sorry.
@Gaudi: dettó!

Kilátogattam a Fradi-Bukarestre, de a Galló gyerek semmmit sem mutatott...olyan lomha volt, mint egy lajhár...rossz volt ránézni, mintha másnapos lett volna, vagy nem tom, de egyszerűen mintha nehezére esett volna korizni...remélem nem a sajtó ferdíti el a realitást...mert ha így nyomta ki, akkro semmilyen magyar vagyok vagy svéd vagyok duma nem állja meg a helyét.
@Fugeute: eddig is erről volt szó, csak nem vagy képes értelmezni, amit írok...olvasd vissza, és rájössz, hogy ez egy javaslat vagy ötlet, vagy ilyesmi, amit én meglépnék az újpesti hoki népszerűségének megtartása érdekében. Amúgy meg ha relitás talaján élsz, akkor te is tudod, hogy az uténak mennyi esélye van idén bármire is...
@mordok: oopss, azért most flottul degradáltál néhány fiatal srácot akik épp első győzelmüknek örülhettek. Már miért ne lehetne példakép Hajek Márk? Németh Peti és a többiek???
Ja és a nagy bajnokcsapatokban sem biztos, hogy mindenki hú de nagy példakép kéne, hogy legyen. Értem én, hogy onnan indult a vita, hogy miért kell belépőt venni egy UTE meccsre, de kicsit túl lőttél a célon, azt hiszem.
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: Van a kiírásban olyan, hogy csak 10, 20, 30 éves "szakosztályok" indulhatnak? Jobb lenne a MOL Liga Vasas nélkül? Ha jövőre lesz esetleg MTK vagy Debrecen azt is köpködjük? Mástól vették el a pénzt az indulásra? Jelenleg a Vasassal együtt úgy van hat csapat a magyar bajnokságban, hogy ebből egy junior, egy pedig farm. Tavaly a Vasas Starsnak volt Bp-en a legnagyobb nézőszáma (tudom, apukák, anyukák, de legalább kimentek).Árt ez a magyar hokinak?
@mordok: Azt hiszem, soha nem is fogjuk megérteni egymást. Nekem nem kérdés, hogy a lelátón a helyem, ha az Újpest játszik, legyen bármilyen a csapat meg a játék. Te meg mint egy kósza, vándorolsz csarnokról csarnokra, s ha nem kapod meg a meccsenkénti tíz gólodat (mindegy, milyen leosztásban), már elégedetlen vagy.
900 pénzt kifzetni egy jegyért meg csak annak fáj, aki tényleg nem kötődik egyik klubhoz sem. Ez kb két sör ára - ami persze fájdalmas veszteség, de azért vannak a jó barátok a lelátón, hogy a büfénél enyhítsék ezt a fájdalmat.
@funbasten: na alljunk mar meg. HOL mondtam en ilyet? en csak nem ertettem hogy mi az a 950 vagy 911 amirol azota mar sejtem h 1911 lehet...

de valaszolok: nem nem lenne jobb a Vasas nelkul. Es legyen MTK es Debrecen es Gyor es Pilisborosjeno, hidd el EN lennek a legboldogabb. nekem csak 1 dolog szurja a SZEMEM de az nagyon. Hogy a Vasas HC edzomezben jatszik.

Nezoszamrol nem tudok mit mondani, de sztem Erzsebeten is van annyi nezo kint mint az Icecenterben. Ha nem tobb.
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: Bocs, félreértettelek, ezek szerint egyetértünk:)A 911-gyel sportág alapítók lennének...

A nézőszámokat az MJSZ-nél néztem, a tavalyi statisztikáknál.Örülnék, ha Erzsébeten többen lennének, mert ha a mostani fradira is csak pár százan kiváncsiak, az senkinek sem jó.
@Star&stripes: A helyedben én töröltetném ezt az irományt.Ennyire a valóságtól teljesen elrugaszkodott kommentet még egyetlen csillagos sorstársad sem írt.Borsos Attilától szerintem külön is elnézést kérhetnél.És nem amiatt elsősorban hogy már a Fradiban játszik.Talán a legtisztességesebb,legsportszerűbb játékost nevezed indokolatlanul durvának.A véleményed az,az volt indokolatlanul durva.
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: @1885*: Kicsit figyelmesebb olvasást! 950 Ft a jegy ára Kápmegyeren. Amúgy a Vasassal (Starssal) való poénkodás unalmas, és legalább annyira bántja a szurkolóikat, mint az újpestieket a csapatuk ócsárlása.
@mordok: Jól kifigyelhetted a Gallót,mert azon a mérkőzésen 8 másodperc játékideje volt.
@nazgul: "megyek vasas meccset nézni 950-be" ezt olvastam, figyelmesen.
@Gallohoki: Arról nem beszélve, hogy szerintem nem az visz előre, ha a másikat szapuljuk, mennyivel jobb magunkat dicsérni vagy legalább magunknak örülni. És persze az sem használ, ha idő előtt túlsztárolunk egy-egy játékost, mégha a túlsztárolt általában áldozata is szokott lenne a túlsztárolásnak és nem közvetlen okozója.
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: Ja, ezt is ő írta: "s ezért elkérnek 900 forintot...inkább megyek 1400-be fehérvárra". Csak az nem érti, aki nem akarja ill. akinek remek alkalom egy-két vasasos poén elsütésére :(
@mordok: De már megbocsáss, kit érdekel, hogy Te csak ingyen vagy hajlandó Újpest-meccsre menni? Ráadásul még saját magaddal is ellentmondásba kerülsz. Azt mondod, szarok az UTE-meccsek, nem érdekel senkit, majd (más farkával mindig könnyű a csalánt verni) azt javaslod, hogy pont ez a szar meccseket produkáló és senkit nem érdeklő csapat jótékonykodjon a magyar hoki népszerűsítése érdekében, lemondva arról a bevételről, amelynek minden fillérjére szüksége van. Mert bizony, egy ilyen csapat is pénzbe kerül. Tudomásul veszi mindenki, hogy nem Te vagy a célközönség, de szerintem senki nem is sajnálja. Ennyi. A belépőjegy ára pedig ezek után legyen azok egyéni szociális problémája, akiket érdekel az UTE.
@mordok: Nem kell, hogy csapatod legyen. A hokit önmagáért is lehet szeretni elkötelezettség nélkül.Hogy nem tartozol sehová az a Te gondod, ezrek közt is lehet egyedül meccset nézni.
Példaképek nem születnek, hanem lesznek. Nehézségek, olykor kinlódások árán.Dunaujvárosban is vannak már a kissrácok előtt példaképek és Ők is sok munka,kinlódás után lettek azok.
Ha sajnálsz X forintot kiadni olyanra, ami szerinted értelmetlen, ne tedd. Én boldogan adom, mert az enyéimnek adom. Nekem, mint itt mindenkinek, van csapata, és tartoznak valahová.
Egy kicsit sajnállak, hogy ez az életedből kimaradt.
@mordok: A Megyeri úti meccsekre félidőtől ingyenes a belépés. Ha szeretnél újpesti hokit látni, de nincs rá 900 forintod, akkor ezt a megoldást javaslom. (Megjegyzés: figyelem! a "félidőtől ingyenes a belépés" nem minden csarnokban érvényes.)
@funbasten: egyik Mol liga csapatnál sincs több néző pár száznál.
@F. Kapus: Várom, köszönöm szépen!
@kriston27: Ez a baj. Mit tudsz mondani egy szponzornak? Hogy akár ezren is látják a hirdetését egy hónapban? Ennyinél a körúti szendvicsembereket is többen látják. Egy óra alatt. Ha meg nincs szponzor, marad az állami, önkormányzati pénz + a hokiőrültek.Talán, ha az új tv. hatályba lép és nem a visszaadásról fog szólni... Bocs az offért, (egyik) mániám a nézőszám emelés!
@kriston27: Csíkban azért több van . . .
@kriston27: Sajnos nincs,de az idei bajnokság sokkal jobbnak igérkezik mint ezelött,bárki bárkit megtud verni,vagy kikapni.
Kiegyenlitett lett a bajnokság,ez pedig jo.
Remélem a jövöbe, már a MOL ligában is nézöszámba ezrekröl beszélhetünk,igy népszerübb lesz,kedvenc sportágung!@Uteapu: Kölön örülök hogy elsönek a Stelit verték meg a fiataljaitok!!
@csatoimi: Azon nem is lehet csodálkozni. Nekem sokszor eszembe jut egy régebben látott film ami a Csiki hokiról készült.
Nem vagyok UTE hívő.Nagyon nem.De úgy gondolom az UTE győzelme, megérdemelt volna egy "főcímet".
@Uteapu: csak Brassóban voltunk pár százan a tegnap, igaz, abból nem mindenki nekünk szurkolt, vannak már brassó érzelmű csíki szurkolók is. :)
@csatoimi: az utóbbi években valóban több volt. szerencsére már idén is láttam több mérkőzést nálatok, bizton állíthatom az ötszáz körüli nézőszámot. persze lehet pont a "gyenge" napokat fogtam ki.
@kapusLaci: Ez a hab a tortán. Még egy adag hab az az egy szó: elsőnek.:)
@kriston27: kb egy ötszázat tévedtél, olyan meccsünk egy sem volt, ahol 1000 alatt lett volna a nézőszám.
@funbasten: a párszáz és mondjuk az 1500 (kb. a teltházak nézőszáma) között ebből a szempontból nincs érdemi különbség. Úgy értem, hogy a körúti szendvicsembert még a Papp László teltházánál is többen látják. De ez olyan, mint körtét az almával...
Az adóvisszatérítős tv viszont téynleg nagyon bíztató.
@Uteapu: Egyszer volt nálam egy csíkszeredai jégkorongról szóló könyv, azt hiszem, hogy Huj, huj, hajrá Szereda! volt a címe. Abban benne van a székely jégkorong sava-borsa, nehéz letenni, az biztos.
@celebesz: köszi, ezt nem tudtam, erről beszéltem, hogy nekem az utehoki ami inóval szolgál.
@Uteapu: van csapatom: a Jászberény HC :D igaz a NAJB-ban indul, de volt egykoron jó csapatunk.
@Fejér Lilla: igen és azon nem lenne érdemes elgondolkodni, hogy hogy a több néha kevesebb...mert mivel imádom a hokit, ezért ha tehetem minden fordulón kimegyek egy meccsre, szerencsére van Pesten minden meccs, és nem kell messzire menni, mondjuk Fehérvárra járok. Nekem akkora példaképek, nagy sportolók voltak a Leheles srácok és a szovjetek, hogy egyetlen egy magyar sportoló nem lesz nekem soha a büdös életben...tehát nekem nem kell elmesélni mi fán terem a jégkorong. Nálunk Jászberényben a 90'-es évek elején, minden iskola hordta korizni a gyerekeket, meg a befagyott zagyvára...és ezért, mert sokan vannak úgy akik olyanok mint én, hogy leszarjuk ki játszik, mert nem vagyok divat szurkoló, hogy most hajrá vasas mert pl. tavaly nyerték a mol ligát! én a hokiért megyek...de a pénzemért szeretnék minőségi hokit látni...illetve ha nem 900 huf lenne, hanem 450 huf mondjuk, akkor szerintem többen mennének ki...ennyi, esetleg az ute fanok, akiknek van pl. ehhez affinitása csinálhatna egy felmérést. Nem mindig a sok a több....MErt itt volt a fradi példája...kikaptak és kettő meccs volt inygen...sokan voltak nagyon, és ennek vonzata, hogy később többen mennek, mert esetleg megtetszett a hangulat, avgy a csapat játéka...ezzel meggyőződésem, hogy a fradi többet nyert! Én pl. eévittem 2 embert magammal, még sosem voltak meccsen és megtetszett nekik a hoki nagyon, annyira, hogy vasárnap megyünk a vasas-HSC-re...mert oda nem sajnálom a 950-et, jó meccs lesz, még akkor is a nem lesz sok gólos, mert szerintem nem lesz.

Sajnálom, ha nem értitek meg, mert ti újpestiek vagytok és nem tudtok semleges szemmel nézni...
@celebesz: köszi, ezt nem tudtam, erről beszéltem, hogy nekem az utehoki ami inóval szolgál.
@Uteapu: van csapatom: a Jászberény HC :D igaz a NAJB-ban indul, de volt egykoron jó csapatunk.
@Fejér Lilla: igen és azon nem lenne érdemes elgondolkodni, hogy hogy a több néha kevesebb...mert mivel imádom a hokit, ezért ha tehetem minden fordulón kimegyek egy meccsre, szerencsére van Pesten minden meccs, és nem kell messzire menni, mondjuk Fehérvárra járok. Nekem akkora példaképek, nagy sportolók voltak a Leheles srácok és a szovjetek, hogy egyetlen egy magyar sportoló nem lesz nekem soha a büdös életben...tehát nekem nem kell elmesélni mi fán terem a jégkorong. Nálunk Jászberényben a 90'-es évek elején, minden iskola hordta korizni a gyerekeket, meg a befagyott zagyvára...és ezért, mert sokan vannak úgy akik olyanok mint én, hogy leszarjuk ki játszik, mert nem vagyok divat szurkoló, hogy most hajrá vasas mert pl. tavaly nyerték a mol ligát! én a hokiért megyek...de a pénzemért szeretnék minőségi hokit látni...illetve ha nem 900 huf lenne, hanem 450 huf mondjuk, akkor szerintem többen mennének ki...ennyi, esetleg az ute fanok, akiknek van pl. ehhez affinitása csinálhatna egy felmérést. Nem mindig a sok a több....MErt itt volt a fradi példája...kikaptak és kettő meccs volt inygen...sokan voltak nagyon, és ennek vonzata, hogy később többen mennek, mert esetleg megtetszett a hangulat, avgy a csapat játéka...ezzel meggyőződésem, hogy a fradi többet nyert! Én pl. eévittem 2 embert magammal, még sosem voltak meccsen és megtetszett nekik a hoki nagyon, annyira, hogy vasárnap megyünk a vasas-HSC-re...mert oda nem sajnálom a 950-et, jó meccs lesz, még akkor is a nem lesz sok gólos, mert szerintem nem lesz.

Sajnálom, ha nem értitek meg, mert ti újpestiek vagytok és nem tudtok semleges szemmel nézni...
@mordok: Erről van szó! Mert mi újpestiek vagyunk, és nem semlegesek. Valószínüleg az idén nem fogok tudni sok meccsre járni, de ettől függetlenül megvettem a bérletet a szezonra, hogy legalább ezzel támogassam a csapatot. A jelenlegi helyzetünk és a merítési lehetőség (értsd: kevés a semleges hokifan) nem teheti nyereségessé a jegyárleszállítást. Újpest idén nem a hokiínyenceknek való, hanem azoknak, akik szeretik a csapatot és hajlandóak áldozni rá meccsenként 900 forintot, vagy megveszik a bérletet.
Bár starsosok a gyerekeim, ezt az UTE-t szeretem, nem úgy mint a pár évvel ezelötti légiós csapatot, és ott sem velük volt a bajom, hanem, hogy a gyerekek ülnek helyettük a padon, most 2x úgy hajtanak, mert nem zsoldosok. Az utehokin a lényeg a csk.ról.
@celebesz:

A tv-ről egy tömör de végre világos bekezdés:

Valami gazdasági portálról

A Társasági adótörvény módosítása alapján a labdarúgás, a kézilabda, a kosárlabda, a vízilabda és a jégkorong sportág – mint a törvényben definiált látványcsapatsportok – részére nyújtott támogatást a nyújtónál a törvényváltozás hatálybalépését követően a vállalkozási tevékenység érdekében felmerült költségnek kell tekinteni, valamint a támogatónak ezzel egyidejűleg társasági adókedvezmény igénybevételét is lehetővé teszik. A támogatás nyújtója amellett, hogy a nyújtott támogatás összegét elszámolhatja adózás előtti eredményének terhére, adókedvezményt is igénybe vehet a támogatás juttatása évének és az azt követő három adóévnek a fizetendő adójából, összességében legfeljebb a támogatás összegének erejéig. Ezáltal a támogató akár a ráfordítás 119 százalékát is „visszanyerheti” a társasági adófizetési kötelezettségének csökkenése révén.
@forestjr: végre valaki, aki megérti és nem anyázik! (Y)
Szerintem nem Tikára gondolt hanem Pavukra, mert az játszik 13-as Borsos feliratú mezben.
Sebaj majd máskor jobban odafigyel.
@csatoimi: már a nézőszámoknál is megy a csalás felétek?:):):)
@foma: látom, van ami kihoz a sodrodból, megriadsz álmodból és....:)
@marhahusi: Ha ismernéd a történetet és a Hardi gyerek tehetségét, biztosan nem fikáznád.
Én nagyon sajnálom, hogy itthon ad gólpaszt.
"Fiatalság, bolondság"
@mordok: van egy királyi javaslatom
én veszek neked egy Ute bérletet
te meg kimész minden hazai UTE meccsre és meghívod Fügét egy sörre
így mindketten jól jártok
nem kell ezt túlragozni, ilyen egyszerű az egész
de minden hazai meccsen kötelezően lejelentkezel Fügénél:DDD
@kiralyfi: inkább ellenünk az is. :)
@check: A mérkőzésen egy Borsos felirtaú mezt viselő játékos viselkedett az általam leírt módon, mivel a nyakába nem volt más névtábla akasztva ,és a személyi igazolványát sem kértem el nem tudom pontosan hogy kit takart a mez, más azonosításra alkalmas információ hiányában írtam Borsost. Amennyiben ez a Borsos nem az a Borsos, akkor az igazi Borosotól elnézést kérek a valótlan állításom miatt, azonban az Borsos mezbe bújt ismeretlennel és Kiss Ákossal kapcsolatos véleményemet továbbra is fenntartom.
@Star&stripes: ezzel a szemmel nem is baj, hogy nem tudod, ki volt az, de azt azért elárulom, hogy nem olyan rettenetesen nehéz "kinyomozni", kb. 1 perc, mondjuk nem csodálom, hogy magadtól nem jöttél rá... ;)
@Star&stripes: Borsos #13 mezben Pavuk Attila játszott, Borsos #10 mezben pedig Tika - a másik csapatban
nem tudom mit láttál vagy véltél látni a játékában
én azt látom, hogy jót tett neki, hogy pár évet lenyomott az USA-ban, ennek következtében robbanékony, gyors, erős, jól tartja a korongot, mer ütközni, nem fél, stb.
egyszóval hasonlít egy igazi jégkorongosra
egyébként pedig mindössze 19 éves (1991.08.06.)
ha bővebb infók kellenek keress rá - a DH-online a napokban készített vele egy interjút
vagy böngésszed a pár évvel ezelőtti serdülő statisztikákat
@vaze: Szerintem az ilyen "félreértéseket" könnyen el lehene kerülni, ha mondjuk az álnevet diszkréten leragasztanák, ahogy más csapatok is élnek ezzel a lehetőséggel, és ebben az esetben nem mást szidnának a valódi játékos helyett.
@Theutus: Köszi az infókat Pavukról, nekem nem a játékával volt bajon, hanem az olyan helyzetekkel, amikor a korong a közelben sem volt tehát, nem azért küzdött. Jó példa volt erre amikor a büntetőpadról jégre lépve hátulról leütközte ellenfelét, holott a korong a közelükben sem volt. Remélem én értékeltem rosszul a látottakat, és ez betudható a bizonyítási vágyának, ez majd kiderül a későbbi derbik során
@Star&stripes: frissen igazolt játékosról van szó, én kérek elnézést, hogy a Dab.Docler csapatának nincs meze előre a világ összes játékosénak nevével (természetesen 1-99-ig az összes szám kombinációjával), hanem ha leigazol egyet, akkor rendelnek neki mezt. Előre szólok, hogy Pavuk, ha megjön a mez, 12-es számmal fog játszani. Szóval nem hőbörögni kell, hanem kicsit utánanézni a dolgoknak, mondjuk az online elérhető jegyzőkönyvekből, nem olyan bonyolult.
@Star&stripes: Nem nagyon értem mi volt a gondod Pavukkal és Kiss Ákossal akár a Stars akár a Fradi elleni meccsen...
@vaze: én úgy látom, hogy hőbörögsz ugyanis nem azt írtam, hogy egy frissen igazolt játékosnak egyből saját nevével ellátott mez kellene, hanem azt írtam, hogy a mezt korábban használó játékos nevét kellen leragasztani, úgy ahogy más csapatoknál is élnek ezzel a lehtőséggel. Arról nem tehetek, hogy nem tudod értelmezni a kommentben olvasottakat, ott is ezt írtam, szó nem volt új mezről.
@Star&stripes: ne vitatkozz hülyékkel, mert... stb.
egyébiránt ebben igazad van, az összes többiben nincs
@check: Pavukkal kapcsolatos véleményemet korábban leírtam, Kiss Ákossal is az volt a problémám, hogy olyan helyzetekben "keménykedett" ahol azt játék nem indokolta volna, vagy egyáltalán nme volt a közelben a korong, vagy pedig már időközben elpasszlták. Sokszor a "keménykedése" indokolatlan erőfitogtatásnak, törlesztésnek tűnt. Nem azt mondom, hogy a Vasas fiúk hiba nélkül játszanak náluk is van nehezen védhető keménység, de a DAB-nál a korábbi meccseinken ezt ilyen formában még nem tapasztaltam. A DAB-Fradiról nem tudok mit mondani mert nem láttam. (bár "vaze" eddig véleményei szerint ezt is ki lehetne egy másodperc alatt nyomozni, de én ezt most nem tettem meg:)
@Star&stripes: ülj már le , egyes....
hisztizel, lovagolsz hülyeségeken, pedig én nagyon toleráns tudok lenni.
menj ki kápmegyerre most, ülj fel a lelátóra, és mivel nincs meccs talán nem fogsz látni borzalmas ütközéseket, ami talán a hoki velejárója. egyébként pont azt kapta a Dab, hogy női hokit játszik, tehát nyugalom, szedáld magad, mielőtt összehordasz itt minden hülyeséget.
@Star&stripes: ha nem tudsz mit mondani a Dab-Fradiról, akkor mit aggódsz Pavuk játékán? Állítod, hogy ez a Borsos nevű ember mit nem művel, aztán kiderül nem is láttad a meccset...Ha kicsit követnéd az eseményeket, rájönnél mennyire elszúrtad az írásodat. Azt meg ne kelljen itt sorolni, hogy kedves Vasas játékosok milyen urak tudnak lenni egy-egy meccsen...de tudod mit , sorolom...Gröschl,Gergely,vagy amíg ott volt Fodor, hogy csak a legfelháborítóbb eseteket idézzem.
de nem akarok veled vitázni, mert hiteltelen vagy, és ez a poszt sem erről kellene szólnia, amit te itt állítasz...
@kiralyfi: relax királyfi, szerintem neked is szövegértési problémáid vannak, én a kezdetektől fogva a legutóbbi Vasas-DAB meccsről írtam, ahol Pavuk Borsos mezben játszott, a Fradi meccsről csak azt írtam, hogy nem voltam ott.

A Vasas fiúkról sem állítottam azt,hogy makulátlan úriemberek a pályán, sőt inkább azt írtam, hogy náluk is van indokolatlan durvaság, azonban véleményetek szerint a Vasassal szemben mindenki csak "áldozat". Szóval a te hozzászólásod sem hitelesebb az enyémnél, és a legendás toleranciád mellett vagdalkozásnak tűnik, anélkül hogy pontosan tudnád miről van szó.
@Star&stripes: Kangyalföld...
@Theutus: Én mostantól a büfépultot támasztom, ready to stagedive!!!
hátha még nem késő - fenn van végre a Dab-oldalon a vasárnapi meccs összefoglalója. tanulságos:
1. a védelem nem zár, nagyon sokszor hagyjuk magára a kapusunkat -ill. megengedhetetlenül sok a szóló és/vagy 2-1-es rávezetés szituáció. a győzelem egyik fontos háttértényezője, hogy Petykó nagyokat fogott - három-négy kristálytiszta ziccert is.
2. sokkal élesebben, harcosabban mentünk, mint eddig a szezonban bármikor, gyorsabbak voltunk, kombinatívabbak, mint amit a Bill-féle védelem jelen állás szerint hatékonyan akadályozni képes (nem néztem utána, de Bill 4-ből 3 esetben a képek tanúsága szerint is pályán volt a gólunknál).
3. végre merünk lőni és számítunk a kipattanóra - Rajna most is nagyon jó volt (és nem kérdés, még messze lesz jobb a szezonban), de mindent ő sem fog.
4. Virág gólja a végén szenzációs, mesteri megoldás mind a csel (szegény Bill...), mind a befejezés.
itt a link:
dabdocler.hu/elmenyzona/videok/?id=302
üdv
@Fugeute: büfépult-támasztás bátran mehet, de a piával vigyázni, mindig mondom!
@Nyuszí O_o: Én mondtam, hogy Bill még megemlegeti ezt a pimaszságot vele szemben :)))
Egyébként az, hogy ő (és szerintem Sille is) 3 gólnál is bent volt mindenképpen jelzi, hogy ezt a tempot nem tudják követni, és nem elsősorban azért mert akkora tempoban nyomjuk...
@Nyuszí O_o: Egyébként az első ponttal annyit vitatkoznék, hogy bár alapvetően igazad van, de az korábbi meccsekhez képest mégis nagyságrendekkel kevesebbet hibázott a védelem vasárnap, amikor meg igen, akkor egy kivétellel Petyó fogott. Kedden ez még tovább javult és Petyó is tartotta formáját, csak Tika esetében illetődött meg kissé :))
@Stars&stripes: :)
Egy olyan csapat szurkolójától kapunk kritikát a mezeinkre, ahol edzőmezben játszanak, és se C se A betűre nem telik már 2 éve... szerintem vicces... :)

Alapvetés a kanadai hokiban:
Ha már felmentél ütközz! (Ha a korongot nem is tudod megszerezni.)
Szerintem Pavuk ebben a szellemben játszik. Nem láttam tőle szabálytalan ütközést. Sőt! Kimondottan tetszik a játéka.

Kiss Ákosnak néha tényleg vannak unszimpatikus megmozdulásai, de amit a fradi ellen megcsinált ütközést az utolsó harmadban az feledteti ezeket. Gyönyörű volt! Remélem az összefoglalóban benne lesz!
Alapvetés az IIHF szabálykönyvben:
Első szándékból csak a korong támadható a játékos nem.
Ha a korongot nem tudta megszerezni, és váll a vállal ütközik az szabályos.
Ha a váll nem a vállal ütközik szabálytalan, mert a játékosok testi épsége kincs, a hoki alapja, mert Ők játszanak.
Nélkülük nincs előadás.
@check: Kangyal a harmadik és nagyedik gólnál hibázott nagyot, a negyedikről ne beszéljünk, látni kell :), a harmadiknál (hátrányban) Pavukkal foglalkozott centerben, miközben a korong szabad volt, Hegyi odakorizott és becsűrte, neki akkor nem Pavukkal, hanem a helyzettel kellett volna foglalkoznia.

Nekünk meg a Stars-szal nem szabad foglalkozni a bajnokságnak/ligának ebben a periódusában, mert spórolásból úgyis csak a végére hoznak légiósokat.
@check: a HSC ebből a szempontból(is) vízválasztó lesz, nagyon drukkolok természetesen, hogy cáfoljon rám a csapat :) sőt, még ha elnézést kéne kérnem a tévedésemért, az volna az igazi :)
@KicsiÉn: köszönöm. pontos. fontos.
@vaze: Bill kettőből kétszer reagált lassan és hibásan nagyon éles meccsszituációban, ami akkor is sok, ha természetesen a meccsre vetítve nem ez a két megmozdulása volt (gondolom én). eddig - legutóbb a két héttel ezelőtti meccsen, de itt Dunaújvárosban pláne - az tűnt fel a játékából, hogy milyen takarékosan és hatékonyan dolgozik. hát ennek a nimbusznak lőttek most - és őszinte leszek, nagyon nem bánom. a Stars légiósigazolása meg mindig nagyon meleg pite, nagy lutri ez a metódus a minőség tekintetében, és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a csapatépítést is lehet elölről kezdeni - ami meg vagy bejön, vagy nem, de a nagy számok törvénye alapján inkább nem. bízom abban, hogy elmúlt az az idő a magyar hokiban, hogy valaki vesz 6-8 meccsre 3-4 meccsdöntő légióst - itt már azért jobb csapatok vannak annál szerintem, hogy ezt bárki meg is tudja fizetni :)
ahogy egy szurkolótársam megemlítette Vircsi gólja után az idősödő bekkekkel kapcsolatban: kár, hogy azokból a régi jó dolgokból már nem maradt semmi ikszdé
@Nyuszí O_o: a Sportclub ellen a szezon legjobb játékát fogja nyújtani a csapat
és most megnézem ismét Virág gólját
@kiralyfi: Igazad van nagyon sokat nyerunk ha 3000-t irnak be. Brasso-ba hivatalosan 985 nezo volt. De visza terve a csalasra,OK nem Sikorcin kellet volna usse a buntetot de Brasso-nak nem csaltak le egy golt sem de tollunk igen. Braso lott egy golt ami a hokiba nem sokat jelent,egy golal nem lehet mecset nyerni! Azt senki sem akrja eszrevenni hogy Polc-nak koszonhetik hogy CSAK 4-t kapyak.
Tiszteletem
HAJRA SZREDA.
@Theutus: "a Sportclub ellen a szezon legjobb játékát fogja nyújtani a csapat"
Na, de a HSC ellen?
@ZoltaN: mivel tiszteletteljes volt az írásod, így reagálok:)
nem én voltam, akiSikorcin büntetőzését kifogásoltam, nézz csak utána:)
a nézőszámról a csalást valóban én emlegettem, de csatoiminek írtam, kicsit ugratva őt, amit ő értett is,és válaszolt rá:) senkit nem akartam sértegetni...
üdvözlet Székelyföldre:)
@gabrielli: ne foglalkozz vele, elakadt nála a lemez.
@gabrielli: nálam maradt Sportclub
a H-t gondold elé, ha akarod
@Theutus: Oké, értem. Egy kis leckét, kényszerzubbonyt vagy valamit azért kioszthattál volna nekem!
@Theutus: Mihály teljesen magyar.

Valamint egy idézet régebbről:"Martz részben tényleg magyar származású, egyik nagyapja Magyarországon született, innen vándorolt ki Kanadába, egészen fiatalon. Martz azt közölte blogunkkal, szeretné megszerezni a magyar állampolgárságot, hiszen így nem lenne akadálya annak, hogy sikerüljön terve, a magyar válogatottság."

jegkorong.blog.hu/2009/10/28/nathan_martz_visszajon_a_fehervarba
@Borsy: Pirevel ebből a szempontból nem is szerettem volna kifogást emelni, én fogalmaztam rosszul/pontatlanul, amiért megkövetlek.
Személy szerint nagyon szurkolok neki, hogy megtalálja a formáját, mert nekem tavaly nagyon tetszett a játéka és szerintem a Volán legjobbja volt és idén is nagy szükségük lenne rá, hogy beinduljon a pont termelés. (tudom ezért kapok:D)
Martz-el kapcsolatban azonban fenntartom a véleményemet ami tudom, meglehetősen szubjektív.
Szóval helyette sokkal szívesebben látnék a válogatottban egy - hazánkban született és nevelkedett - fiatal magyar hokist.
@gabrielli: kákán is csomót kereső okoskodásokon általában nemes egyszerűséggel átsiklok
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!:
a hivatalos elnevezés Sportclub, ha Sportklubnak írnám biztosan abba kötött volna bele valaki
de a további vitákat elkerülendő a jövőben a Csíkszeredát fogom használni, ha a Sportclubról teszek említést
remélem ezen verzió egyetlen éles szemű és szellemű kritikusnál sem veri ki a biztosítékot
ha mégis, akkor szabadon gyakorlom demokratikus jogaimat
@Theutus: Ez a Volán szempontjából se másodlagos. Az sose baj, ha nagyobb a választási lehetőség. Legyen a magyar fiatal jobb a honosított, vagy visszahonosított játékosnál és akkor ő lesz válogatott. Szerintem ezt senki se bánná.
@Theutus: Sportclub VOLT a hivatalos elnevezes. Csíkszereda tetszik, az legalabb magyarul van ;)
@Theutus: Csalódtam benned! Te nem vagy az az átsíklós!!!Egy kis leckét legalább, légyszi...
@gabrielli: minden nap legyalázlak a porba, ha ez a perverziód, csak nyiss neki egy külön blogot, kérlek, legalább a többieknek ne kelljen szenvedniük tőled! xD
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!:
azon gondolkodám, hogy miért nem baszott le senki sem azért, mert Volánról írok és nem SAPA AV 19 Fehérvárról, esetleg RICELAND-ról vagy a nagyon ínyenceknek FEVITA-ról???
de említhettem volna a Vasas kontra Stars-ot, a DAB/Kohászt

a szellemi szféra ezen szintjén bélrenyheség szokott gyötörni
@Theutus: ember, kicsit lazits mar :)

amugy sztem Sztalinvarosozasra Ujvarosban sem rokpkodnek a csokok :P
@Theutus: azért ez egy teljesen más helyzet, a Sapa soha nem volt a Volánnak az "ellensége" , a Kohász sem a Dabnak és így sorolhatnám tovább. A HC és SC között nem volt valami túl jó viszony az utóbbi időkben, ezért nem szerencsés a betűket kihagyni, mert ez még mindig érzékeny téma némelyek számára.
@csatoimi: 22:36:07
ha valaki érti, akkor jó
ha nem érti sajnos nem tudok mit tenni
a HC és SC közötti ellentétekről úgy gondolom a legkevésbé sem tehetek
egyébként nem SC-t írtam, hanem röviden Sportclubként beszéltem a csapatotokról
a jövőben majd megpróbálom körülírni a csapatotokat, az talán mindenkinek jó lesz
szóval ennek a túllihegéséről az a szó jut eszembe, hogy paranoia
részemről a témát befejeztem

és legyen egy jó meccs este hatkor
@Theutus: jól van, Áts, megértettük.
@kiralyfi: OK minden rendben en sem szeretek kakaskodni de volt egy irasod: mar a nezoszamal is csalnak feletek;
Sok sikert kivanok, eljen a jegkorong es gyozzon a jobbik.
süti beállítások módosítása