HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Dab.Docler–Fehérvár 1-3

2010.08.24. 20:35 Hblog

Öt az öt elleni gól nélkül ért véget az idei OB I.-döntő visszavágója. A Sapa Fehérvár AV19 háromszor is emberelőnyből talált be Peter Sevela kapujába Újvárosban – Palkovics, Kovács és Horváth volt eredményes –, Papp Viktor büntetőből szépített. Az utolsó húsz percre Becze Zoltán állt be a hazai kapuba, az ő hálója érintetlen maradt. Az 1-3 alapján egyfelől úgy tűnik, az EBEL-re készülő vendégek továbbra sincsenek csúcsformában, másfelől a Dab.Docler nem panaszkodhat, első felkészülési meccsnek biztosan jó volt ez számukra. Természetesen kíváncsian várjuk helyszínen járt olvasóink beszámolóit.

176 komment

Címkék: fehérvár felkészülési mérkőzések dab.docler

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@gogosz: igen, ezt én is akartam írni, igaz, volt két olyan ziccerünk a végén, amit csak kihagyni lehetett, védeni nem, de akadt sok-sok jó megmozdulása, mint ahogy egyébként Sevelának. az, mondjuk, kurva dühítő lehet, hogy fogsz két hatalmasat - ha jól emlékszem, az egyik Kókuszé volt, szépen helyezett és pontos lövés a fickába, nem is értem, hogy szedte ki Petykó -, és erre kapsz egy bepattanót...a harmadik volános gól nekem erősen véleményes, majd a vidin visszanézzük, de szerintem akadályozták a kapust (konkretice rajta feküdtek), igaz, sajnos messziről és takarásból láttam.
jó éjt.
@gogosz: 2 szlovák, Hegyi, Pozsgai, Lencsés, Kiss Dani valóban elég karcsu a kínálat
Mégis írok elemzést: A rozé fröccs király volt, a zsíroskenyér úgyszintén. Gebei szoktatta a csapatot a szezonban várható bírói ténykedéshez, cserébe a volán tábor is felkészítette a következményekre. Az ellen fröccsszakértőjével kellemesen eldiskuráltunk az élet kisebb nagyobb dolgairól.
@Licsimi: "bármennyire is lenézik egyesek."
Nem általánosítottam az egész Volán táborra. Mondjuk az 5 százalékon vitatkozhatunk, szerintem nagyobb az a szám.
@Raon: szerintem is igaza van a királyfinak.
@gogosz: Lehet, hogy nagyobb, de semmiképpen nem a többség.
@Nyuszí O_o: A harmadik gólnál Gebei jól helyezkedett. Biztos, hogy látta mi történt. Mondjuk attól még hibázhatott, mint a negyedik meg nem adott gólnál. Szerintem határeset volt, de szabályos gólt kaptunk.
@Licsimi: asszem nem fikáztam le senkit sem
aki látta a meccset, az pontosan tudja, hogy miről beszéltem, a mentális problémáikról asszem nem tehetek és színi előadásra inkább színházba veszek jegyet (ne gondold, hogy azért mentem Fehérvárra edzőmeccset nézni, hogy kárörvendve csámcsogjak a rossz játékukon - tényleg érdekel a Volán eredményessége is)
@gogosz: 3 sor bekk elméletileg elég... optimizmus:)
@Theutus: Kár, hogy az elméletileg szócska is ott van! :)
@CTZ78: Muszáj lesz néha csatárnak is visszajátszani, Keksz például alkalmas rá, de biztos vannak még mások is a csapatban. Mondjuk akkor meg csak három sorral tudunk játszódni, szóval nehéz dolog ez.
@gogosz: Érdekes, számomra a meg nem adott gól teljesen egyértelmű volt, a csatár messze a feje fölé emelt ütővel csapta le a korongot. Én legalábbis így láttam.
@gogosz:gondolj arra, hogy a Volán farmban Arnoldot és Tom-Tomot megfelelően felkészítik nekünk 2 év alatt:P
@Spigott: És a kanadai szélső helye mennyire van bebetonozva? Szerintem plusz egy szlovák bekk jobban kéne. Bár Sevela első meccse után is fogtam a fejem, aztán mi sült ki belőle? :)
Egyébbként akkor van esélyünk egy jó szezonra, ha megint lesz két erős sorunk. Kíváncsi leszek a végére.
jó volt végre hokimeccset látni.
Ja, és a hokiban nincs barátságos meccs, ettől szeretem :)
@brunya: Félreértettél. Gebein kívül mindenki látta, hogy nem gól. Ő hibázott, és megadta. Pedig érdekes módon akkor is jól helyezkedett. Aztán a segítői miatt módosította a döntését. Így értettem.
@brunya: "Szerintem határeset volt, de szabályos gólt kaptunk." Ezt a harmadik gólra értettem. Most kibogoztam a csomót. :)
@brunya: Jokinak a keze elől ütötte el a korongot a Volán játékos
határeset környéki dolog volt, mivel mellmagasságtól kezdődően lehetett valahol a korong
Gebei először megadta, majd a vonalbírókkal is megszavaztatta és visszavonta
a Balu góljánál azonban a kapus akadályozása valszeg fennforgott
Oké, én meg úgy értettem, hogy a negyediket láttad szabályosnak, de így már tiszta.
@gogosz: Sztm elégé, hiszen élő szerződése van. Az edző szerint azonban ő is nagy erőssége lesz a csapatnak, én bízom benne, hogy tényleg így lesz :)
summa summarum: egyetlen pozitívuma volt a meccsnek, végre hazai pályán is láthattunk jégkoronghoz hasonlító dolgot
ettől függetlenül bízom benne, hogy jó szezonunk lesz és izgalmas meccseken dől el, hogy ki lesz a Mol liga másik döntőse:)
@szittyavezír: Pire télleg lőtt egy rohadt nagy gólt a ficakba, de a Münchennek....
@Theutus: :) csak akkor nem Sevela állt a kapuban
@kiralyfi: @Raon: Egyetértek, minden ilyen egyetlen királyfi-féle tőmondatban megfogalmazott ítélet és a hozzá tartozó mérce is csúsztatós, talán ezért nem kellene ezt a témát eröltetni.
@Rock me Amadeus: @Spigott:

5 légiós (Satossaari, Krajnc, Ackeström, Martz, Mihály) fejenként 4 pontért = 20 pont
5 U24-es játékos (Hetényi, Jobb, Benk, Sofron, Hegyi) fejenként 1 pontért = 5 pont
2 U22-es játékos (Orbán, Nagy G.) fejenként 0 pontért = 0 pont
10 magyar játékos, akik a valós pontértékükön számítanak: Fekete, Holéczy, Horváth, Kovács, Ladányi, Palkovics, Ondrejcik, Tokaji, Vas M., Vaszjunyin
@jegib: végre egy hsz, amihez hozzá tudok/akarok szólni! :) Tarthatatlan, hogy Fehérváron nem mérnek normális bort! A meccs különben betöltötte funkcióját, nem tudom, mikor volt ennyi komment utoljára. :) ha megvan valakinek a henry fool, kölcsönadhatná :)
Beczének szépen sikerülta bemutatkozása.A 4 szlovák is jól játszott.sztem mind a 4 jól jönne.
de mondjuk nemtom mit akart balhézni a volán 1 harmad végén.+még Virág tominak is neki akartak menni,me kicsit durvábban szabálytalankodott.nemmintha ők nem.Gebei semlegesen vezette a meccset,itt is szórt meg ott is szórt jól és egyáltalán nem jól.Mindenesetre tetszett a játékunk,mert én is azt hittem,hogy 5-6 góllal kapunk ki.Szép volt.
@csatoimi: @Raon: @kiralyfi:

kedves urak, azt azért az árnyaltabb gondolkodás jegyében semmiképp se feledjétek el, hogy ez a blog nem jött volna létre, ha az index egyik politikai elemzője (bizony) nem kezdeményezi a létrehozását. hogy a működtetői kemény mag sokszínűségéről már ne is beszéljünk. a világ sokkal kevésbé fekete-fehér, mint sejtitek :)
@vaze: fehérváron sauska-bor is van :)
1. Az eredmény a Volán számára a szomorúbb..
2. Nem most kell csúcsformában játszani, hanem majd november és február között.
3. Reméljük, hogy a profijaink, tényleg profik és tudják mi a dolguk.
4. Nagyon nagy, pozitív meglepetés lenne, ha a tavalyi 7. helyet tudnánk idén is hozni.
5. Kiváncsi leszek hány tavalyi fikázó fogja visszasírni Tolvanent a szezon alatt.
@miki78:
1.Tavaly az alapszakaszban 6. lettünk!
2.Én eddig nem fikáztam Ulfot, de eddig óriási csalódás , ennyire kilátástalan játékot az 1. EBEL-szezonban láttam.
3.A MOL-ligát én sem (+barátaim) nem szólom le , sőt örülnék ha az EBEL mérkőzések előtt lenne MOL -mérkőzés Fehérváron.
Az első két harmadba szerintem jobban játszotunk az eddigieknél, az emberelönyök 3/3 emberhátrány mindegyik kivédekezve. Balú magánszáma megérne egy oldalt végülis gól lett belőle. Két csapat ütközött, hajtott, Gebei meg össze-vissza fújt a 3. harmadot már nem láttam, mert buszra kellet sietni. Jövő héten emléktorna addig is hajrá volán.
@AG 2.0:

Ebben teljesen igazad van.
Sziasztok!

Fehérváriként kinn voltam a 2. harmadtól. A Volán nem játszott azzal a sebességgel, ami az Ebelhez kell, a Dab pedig végig partiban volt a mezőnyben, remek a fizikális felkészülés. A Volán győzelme nem forgott veszélyben a Dab nem tudott támadni, a Volán védekezésével nem volt különösebb baj. Az nagyon érdekes, hogy az 1. és 3. harmadban 10 perc különbség volt a kiállításokban, voltak fegyelmezetlenségek, ámbár elképzelhető, hogy a hátrányos játék volt a cél. Az első sorunkban bennmaradt 2-3 gól, jól mozgott Roger, ugyanakkor néhányan formán kívül vannak még mindig. A Dab helyzeti a támadóharmadban csatár által eladott korongokból voltak, előnyben nem igazán tudtak mit csinálni, bár az első soruk elég gyorsan járatta a korongot.
A játékvezetés szerintem megfelelő volt, bár tiltakoztunk Orbán kiállítása miatt, szerintem az ellenfél ütközött, de sérülés lett, így jogos a kiállítás. Godóra nem találok választ, azt hihette, hogy szándékos volt a megelőző szabálytalanság, de nem volt szép, mint ahogy az sem, ahogy elhajította az ütőjét.
Mindenképpen sebességben kell javulni, a meccs uralása nem volt kérdés. Meglepő, hogy a lövéseink nagy része emberhátrányban esett.
Hajrá Volán!
Sziasztok!
Ez a győzelem szerintem,egy vereséggel ért fel.Nem szerettem Tolvanent,de 5 klasszissal jobb edző,mint Weinstock.Nem tudja felrázni a csapatot,nincs koncepció.Már az éves bérleten gondolkodom megvegyem-e.Nem szeretnék 5-6 gólos vereségeket látni,de a tegnap látottak után elég valószínű,hogy ez bekövetkezik.Jó lenne,ha az Ocskay kupán más állna az edzői poszton.Akik istenítik a csapatot azoknak csak annyit,ez szar volt.
Én mindig optimista vagyok.
A teóriám a következő: A Fehérvár továbbra is nagyon erős csak a Dunaújváros (és a MOL Liga is) közelít az EBEL szinthez.
Ennek pedig a magyar válagatott látja majd a hasznát.
ÁUK! (áprilisban újra kezdjük).

@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: Köszi a filmet, de ez csak csörgedező patakocska ahhoz képest, ahogy majd az ördögi, "fehérvári cunami" elsöpri az EBEL-beli ellenfeleit.
Hajrá AV19! Hajrá Magyar Hoki!
@FrankK: igen, de a végén 7. lettünk, a Zagreb beelőzött..
Nem kell beszarni Volan fanok a Vasas 3-1 csinált a Villach al akkor a 3-1 Volan- Dab nem is olyan rémes.
Még kell két légiós a Volannak egy jó bekk és egy jó csatár ha támadó hokit erölteti a mester.
Ne szarjatok be ez a csapat is lessz olyan mindt amilyen a tavaly volt.
A zágráb az idén min. 4 helyen fog végezni az EBEL ben.
hajrá Volán.
@székely hokis: Nem 3-1-t hanem 4:3-at, de lényegtelen.
Röviden ahogy én láttam:
- DAB: gyengék az ifjak, több kell tőlük, ha akarunk erős válogatottat 2-3 év múlva, de mondjuk metek rendesen, főleg, h első meccsük volt, CSAK EZÉRT gratula nekik, elismerésem! Azari egy majom, a kispadról beütögetni meg bátor dolog a cseréktől, mondhatom...
- AV: szervezetlen, fejetlen, sokszor össze-vissza korizgató csapat benyomását keltették, és túl sokat szövegeltek a srácok feleslegesen. Különösen Martz dumája tűnt fel, mondjuk 1x-2x odavertek neki, de ne szövegeljen, hanem kenje oda az ellent, h csak ropog, mint 3 éve Ftorek! Ő nem ugatott, hanem szabályosan összetört mindenkit, aki odavert neki! Ez így nem lesz rájátszás, ha nem változik valami... :-( Balu meg mikor 3x-4x is jégre került, azért nem mondhatni, h nem értek hozzá. Hogy fáj-e a térde ennyire? Nem tudom, de ott volt a 2 kéz bottal a hátán/nyakában végig.
- Gebei: kritikán aluli, nulla, nevetséges bohóc. A tegnapi mutatványát gyorsan aludja ki, mert nem fog vezetni külföldön! A büntetőnél szerintem még Hetét is ki kellett volna állítania!
@sutyi2: Ja igen, Gebeihez még: Orbán kiállításánál nem tudom mit látott, de épp az ellenfél ment oda fejre/nyakra felemelt könyökkel, és ő csak felhúzta a karját, védeni magát, amibe szépen beleszaladt a fiú, majd összeesett, "meghalt" a jégen, majd miután lefújták, felpattant tüstént. Nem tudom melyik újvárosi volt, nem is őt hibáztatom, megetette Retyét rendesen, ezzel nincs is baj.
@kerusz: Nem hiszem el, hogy Pire nem intezte meg el az allampolgarsagot! Ha a tavaly beadja az idenre mar meglett volna mivel Fehervaron lakott, nem?! 2 pont jobb mint 4 pont! :(
@sutyi2: Jahh, felpattant, ment reklamálni az Orbán után, hogy egy edzőmeccsen ne bottal üssön már fejre. Aztán a kórházban az orvost is annyira átverte, hogy kénytelen volt összevarrni a száját két helyen. Martz más tészta, kb. mint Sofron. Üssön inkább gólt, ne dumáljon, mert ha a három napja jégen lévő Dab ellen még helyzetbe sem tudnak kerülni, akkor majd kinek fognak gólokat ütni, a Salzburgnak?
@Spigott: Te láttad konkrétan azt az esetet??? Orbán NEEEEEM ütött, magát védte!!! De ha nem láttad, akkor sem haragszom Rád, csak ne tedd szóvá azt, amiben nem vagy 100% biztos... Hogy a száját össze kellett varrni? Nem sajnálom, legközelebb majd nem megy neki az okosabbnak ész nélkül. A másik kettőben kb. egyetértünk, sajnos. Szenvedett mind Nathan, mind a Pista.
@sutyi2: Hát az nem védekezés volt azért, Orbánt se kell félteni. Elég magasan volt a botja neki is, és ő is lendületből ment, nem pedig egyhelyben állt.
@CTZ78: Nem, én is úgy láttam, hogy Orbi a palánknál állt, Varga ment neki és tényleg fent volt kicsit a könyöke, de Orbi attól még bottal csúnyán szájon vágta. A szlovák még nem ismerte Attilát, de ő még edzésen is ezt csinálta itt, gyanítom az EBEL-ben kétszer megkapja a véglegesét, akkor majd megpróbálják leszoktatni róla. Mind1, vérző sérülést okozott, ott nem lehet mérlegelni, járt az 5+20, még akkor is, ha sztm sem volt szándékos a bottal fejre. Meglepőbb volt Godó szabálytalansága, abban a pillanatban nagyon elgurult nála a gyógyszer, ott is teljesen jogos volt az 5+20, főleg úgy, hogy ugye elméletileg neki köze sem volt az előtte történt ütközéshez.
@sutyi2: @Spigott: Majd megnezzuk a vidot. Visza is lehet tekern. :) Ne mind veszekedjetek. ertelmetlen...lejart kesz. bevartak neki, sajnaljuk, ilyen a hoki...neha indulatok is vannak de amig nem latom nem mondok semmit :) szoval valaki iparkodjon s tegyek mar fel a DAB oldalra
@Spigott: majd megnézzük a videót, az majd mindent elárul. Ettől függetlenül úgy van ahogy írtad, sérülés okozás 5+20. Még ha nem is ő volt az aki feltartott kézzel ment.
Nah igen nem kell félteni Atit.
@bagyula: Flinta sem intézte az állampolgárságát. Többek között ezért nem is lehetett helye az EBEL-csapat környékén sem. Amúgy Mihály Árpád valószínűleg nem 2 pontos játékos lenne, bár ki tudja... A zágrábi játékoskeret alapján talán meglehet az esély erre is.
Friss hír:

"A német tudósító közbevetésére, miszerint Szlovákiában van egy törvény, amely megvonja a szlovák állampolgárságot a magyart is fölvevő polgáraitól, Radicová leszögezte: azt meg fogjuk változtatni, mert nem a polgárokat akarjuk büntetni."

Sikit remélem látjuk az Arénában!
@AG 2.0: Van ott rendes bor, csak nem mérik. És nem mindig megyek hat haverrel, az üveg bor fejenként per szünet meg orvosilag ellenjavallt. :)))
Én azért megnéztem volna, ha Orbán nem védi magát a palánknál állva, amint fejmagasságban nekiront az ellenfél. Biztosan nem csak felrepedt volna a szája, erre őt nyomják ki véglegesre... Nem érzitek??? Godó esetét nem láttam tisztán, de el tudom képzelni, h azt a véglegest ő ezúttal megérdemelte, hiszen az ütője is eltörött, olyat odavágott.
@sutyi2: Ne kattogjál már rajta ennyit, majd megnézzük a videó mit mutat. De nem kell félteni az Orbánt. Ettől függetlenül SÉRÜLÉST okozott jár neki a kiállítás.
@CTZ78: Tegnap vártam, h mikor ront be mr. T. egy tankkal a falon és a narancssárga rolbán keresztül, mint a Snickers reklámban: "Ez nem séééérülés, te szánalmas kis... Ha még egyszer hereverélésen érlek megtapasztalaod az igazi kíííínt!". :-D Méghogy sérülés... :-) A vérző ajak az 2+2 max.! Nem? :-D
a két bekk részemről is Varga és Martinka.
viszont furcsa nekem ez az Atiról kialakult kis vita:)) nem történt semmi különös, csak mivel vérzés volt,ki kellett állítani,ennyi.
Spigi,hogy is írtad? "hozzászólás,jelenj meg!" ? :)))) remélem működik:)
@kerusz: Ertetlenul allok ez elott..egy kis akarat kellett volna csak.

Miert lenne tobb mint 2 pont egy (hivatalosan) nem valogatott magyar allampolgar?
hol van mar a videoooooo...
@E.Attila: docler.hu-n már megtalálni harmadonként a sport szekcióban a legfrissebb videók között. Godót továbbra sem értem, ahogy látom kapott egy pici lökést a kapu mögött, majd Zsoci leütközte Balut is, amire jött a lila köd. Mondjuk az is elgondoztató, hogy Zsoci az eset előtt öt méteren tízet rávert Horváthra, a válogatott és az EBEL szempontjából sem túl biztató ez
csak remélni tudom hogy Fehérváron nincs ilyen skandálás egy nemzetközileg elismert bíró ellen...
Amíg bíró van, addig lehet bármilyen elismert, nem nagyon lesz olyan meccs, ahol mindenki elégedett lesz vele :) De ez így van rendjén, tudják ezt a sporik is, sztm együtt tudnak élni vele :)
@cric82: Bár nem tudom milyen skandálásra gondolsz, de ilyen produkció után mit vár(sz)?????????
@Spigott: Már bocsi, de sztem nagyon furi lenne ha a huszonéves játékos nem lenne gyorsabb (ráadásul csatár) a 34 éves hátvédnél. Godó Azari féle afférjáról nem akarok mondani semmit, de hogy nem volt ok nélkül abban biztosak lehettek. Csak nézegessétek figyelmesen a videót!
@Spigott: még annyi, hogy lendületben van, mig Balu álló helyzetből indul - egyáltalán nem mind1!
@banyszi: Mit kell rajta figyelmesen nézegetni? Azari vállal fellökte Balut, következő jelenet Ladányi töri a botot Zsoci hátán.
@CTZ78: nem a közvetlen előtte történő eseményekre gondoltam.
Atitól kérdeztem még a meccs alatt, miután átöltözött, hogy mi volt a szitu
azt mondta, hogy a szlovák ment neki, de az tény, hogy magasabban volt a botja, mint kellett volna, szóval nem volt szándékos
a kiállítást pedig a vérzést okozó sérülésért kapta
nem kell ezt annyira túlragozni
@icelion: te meg menj alunni, mer nem bírsz felkelni:P
@sutyi2: Martz-től nemtom miért vársz még mindig spirituszt, egy alattomos sunyi játékos és ez valszeg nem fog változni
@Theutus: Sokan ugyan ezt gondolják/gondolták Ladányiról, de mióta nálunk játszik elhallgattak a hangok. Ha lenne egy Martz-etek, akkor már nem alattomos sunyi lenne, hanem rafinált, rutinos, minden hájjal megkent.
Ha jól láttam nálatok játszik egy Kiss Ákos, akit pár hónapja azzal vádoltak, hogy szándékosan térdre utazik, majd erre jött a mentegetőzés, hogy ő így korizik. Nektek sem esett jól.
Kérem tartsuk meg a tiszteletet minden játékossal szemben nyílt fórumon, kösz...
@jegib: ha nálatok így hívják a sunyit, akkor legyen
rafinált - ha nálunk játszana sem gondolnék róla többet
Godó játékstílusa sztem teljesen más, nem érdemes egy lapon említeni őket
Ákos agya néha valóban elborul, de nem lehet ráfogni, hogy "rafinált" lenne, szóval a példák nem a legjobbak
Gyerekek lehet itt fikázni, a meccset 3-1-re félgőzzel a hugy-szar volán nyerte! A dab hol volt emberleőnyben?
@Enzo Molinari: Nagy tévedésben vagy! A problémátok abból fakad, hogy egyáltalán nem félgőzzel, hanem teljessel sikerült ez a produkció. :) De ez már legyen a ti gondotok. Majd meglátjuk ki-ki a saját bajnokságában miként teljesít fórban.
Az utolsó 50 komment alapján nagyon látszik, hogy a játékosok megítélése most már csak azon múlik, milyen színű mez van rajtuk, persze hogy mindenki a sajátját védi, de azért senki sem szent.
@Gabberboy: Tökéletesen egyet értünk
@Gabberboy: Nem, én a mai napig őszintén rühellem Ladányit)
De ez az én személyes fóbiám, nem kívánok vitatkozni róla.
@gogosz: Hidd el ez nem volt teljes gőz semelyik oldalról. A Volánnál nincs rendben még minden, de így sem okozott gondot a dab. Tudom ez a Dabnak az első meccs, de ennyi emberelőnyt eltékozolni, az azért riasztó.
Változtak a moderálási elvek? Régebben mintha nem lettek volna elfogadottak ezek:
"Zsoci egy vadp@raszt"
"Azari egy majom"
"Azari igazán egy alattomos kis féreg"

Mi lesz itt a szezon során, ha már az előszezonban ide helyezitek a lécet?
@OliBLOOD: Semmi nem változott, különböző okok miatt nem vettük észre ezeket a kommenteket. Az illetők első lépésben megkapták az egyhetes eltiltást.
en is megneztem a felveteleket a merkozesrol es valamiert nekem is az a velemenyem hogy nem volt teljes goz. nem volt hajtas es ezt inkabb a volan reszerol ertem mivel nem volt szoross a merkozes. Dab probalkozott de a rengeteg emberelonyt sem tudta kihasznalni. Az hogy most egy ket pofon (bot) elcsattant az csak az emberek szemelyes fusztraciojanak teheto be. Nem volt nagy merkozes ezt kell mondanom nagy osszessegeben. Talan ha szorosabb lett volna az eredmeny, volan is rataposott volna.
@F. Kapus: én a számra se vettem őket, mégis.
A bíróságon találkozunk!
@Puckman Éliás: Nem értelek. Két kommentelőt zártam ki, akik konkrétan azokat írták, amit OliBLOOD idézett.
Szép Volt Fiúk !!! Csak így Tovább !!! :)))
@AG 2.0: @F. Kapus: Na, nem kell félni, peren kívül megegyezhetünk.
@Puckman Éliás: en mar ertem ilyen osszes-mol-ligas-meccsre-bereletre hajtasz :)
@AG 2.0: otletgazdanak STIPISTOPIIIIIII :D

amugy igy atgondolva nem is olyan rosz otlet, en pl jarni fogok Fradi, Vasas, Dab meccsekre is.... :P
@1885*: Ha addigra lesz az UTE-nak lesz elegendő számú játékosa,sztem azokra a meccsekre is ki fog menni. ;)
@bandog: 50 rugóért VIP bérletet vehetne :D,
ha létszámhiány van én is beszállok! Életemet és véremet!
süti beállítások módosítása