HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Jégkorongozók az árvízkárosultakért

2010.06.08. 14:26 Hblog

A jegkorong.blog.hu és a magyar jégkorongszövetség saját lehetőségéhez mérten kíván segíteni katasztrófa sújtotta honfitársainknak. Hokis relikviákat készülünk elárverezni jótékony céllal. Kezdésként megkerestük válogatott játékosainkat, akik örömmel álltak az akció mellé, első szóra felajánlották egy-egy általuk viselt szerelésüket. Mi, akik a távolból, tehetetlenül nézzük a megrázó képsorokat, nem tehetjük meg, hogy nem segítünk, ha lehetőségünk van rá. Ezért összefogtunk, hogy amennyit tudunk, enyhítsünk a nehézségeken. Már azt is kitaláltuk, mihez kezdünk a befolyt pénzzel.

Benk András a 2003-as junior-világbajnokságon viselt mezét, Budai Krisztián a Kontinentális Kupán használt ütőjét, Hetényi Zoltán azt az ütőjét, amellyel Szapporóban hibátlanul védett a horvátok ellen (még a pászka is eredeti rajta), Horváth András a 2005-ös világbajnokságon használt korcsolyáját, Kovács Csaba szapporói vb-kesztyűit, Ladányi Balázs a 2010. évi ljubljanai vb ezüstérmét, Szuper Levente világbajnokságon viselt mezét, Tokaji Viktor azt a magyar válogatott mezét, amelyet a századik válogatottságán viselt, Vas Márton dedikált ütőjét adta bele eddig az akcióba.

Holéczy Roger, Kangyal Balázs, Magosi Bálint, Majoross Gergely, Palkovics Krisztián, Szélig Viktor, Vas János is a kezdeményezés mellé állt, esetükben a következő napokban derül ki a felajánlás konkrét tárgya. Természetesen minden relikvia dedikáltatik.

Az MJSZ Tokaji Viktor 2008-as EBEL All Star-gálán viselt mezét, a jégkorongblog Alekszandr Ovecskin dedikált Dinamo Moszkva-mezét ajánlja fel, Nagy Attila játékvezető a Pannon Hoki Kupán mérkőzésen viselt mezét küldi be. A felsorolásban nem szereplő játékosoktól, egyesületektől, egyéb hokiszemélyiségektől elnézést kérünk, a sietségben egyelőre csak a fentiekkel volt módunkban felvenni a kapcsolatot. Természetesen mindenkit várunk, csatlakozzon az akcióhoz. Szeretnénk, ha a sor korántsem érne itt véget. Felhívunk mindenkit, akinek birtokában van olyan relikvia, ami értékes tárgya lehet egy ilyen akciónak, és a cél érdekében önzetlenül megválna tőle, keresse meg az MJSZ-ben Péter Emesét ezen a héten, az emese@icehockey.hu e-mail címen, vagy a következő mobilszámon: 06-20/379-5359.

A felajánlásokból összegyűlt tárgyakat a vatera.hu rendszerén keresztül árverezzük el, ha minden jól megy, a jövő hét folyamán. Az összegyűlt pénzösszeget válogatott játékosaink személyesen juttatják el rendeltetési helyére.

Szalai Anett, a Fókusz jégkorong-fanatikus riportere a minap Szendrőn járt, ottani tapasztalatai alapján jobb helyre nem kerülhet a hokistársadalom által összeadott pénz, mint Szendrőre. Helyszíni beszámolója alapján úgy döntöttünk, a szendrői tűzoltókat támogatjuk, akik minden energiájukkal településük megmentésén fáradoznak, és akiknek az ár levonulása után jó ideig az újjáépítés ad munkát. Ha valaki szeretne meggyőződni, hogy megfelelő helyre megy-e az összeg, a kedd esti adásban találkozhat velük.

Aki nem licitálással kíván adakozni, annak másik lehetősége is van, átutalhatja az erre szánt összeget. Részletek itt. Természetesen az árhullám levonulása után rengeteg fizikai munkára lesz szükség a katasztrófa sújtotta területeken, így egyáltalán nem a pénzbeli támogatás a szolidaritás egyetlen lehetséges formája. Több szurkolói csoport is szervez különbuszokat a térségbe. Velük vagy nélkülük, aki teheti, menjen segíteni.

56 komment

Címkék: árverés jótékonyság árvíz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

" a jégkorongblog Alekszandr Ovecskin dedikált Dinamo Moszkva-mezét ajánlja fel"

Ez mit jelent? Ebben a mezben játszott Ovecskin? Eredeti mez?
@csatoimi: nem játszott benne, csak aláírta, nem tudom, hogy eredeti-e, DM-fanshopból van, de lesz kép mindenről, ha összegyűltek a cuccok
@F. Kapus: Tudom ,hogy messze van még a Volán-HSC mérközés de szerintem fizetősé kéne tenni és a bevételt az árvizkárosultaknak adni. A pénz mindig jól jön.
Ez csak egy ötlet.
Grat nektek és sok sikert
@durex26: a szurkolók kérése parancs számunkra, Danival egyeztetve, estére kiderül, mi kerül részéről a közösbe
Nem írok majd mindig minden beérkezett felajánlásról külön, de máris egy Palkovics game worn válogatott mezzel bővült a mezőny.
@F. Kapus: Köszönöm. Valamiket megveszek én is.
Sajnos személyesen tapasztaltam a víz pusztító erejét Felsőzsolcán.
Az összefogás ott is példátlan volt, az pedig, hogy a jégkorongozók segítenek, fantasztikus és példamutató magatartás! Itt említendő meg, hogy a védekezésben részt vevő katonáknak a Miskolci Jégcsarnokban biztosítottak szállást, közvetett módon hozzájárulva a védekezéshez.
Mindenkit köszönet és tisztelet illet a segítségért! Le a kalappal minden adakozó, és persze a blog szerkesztősége előtt!
Ismét egy kiváló kezdeményezés! KöszönEt!
Hatttttalmas nagy RESPECT!
A vaterán nem lehet licitálni Csikországból
@satti71: Remélhetőleg kitalálunk valamit ezzel kapcsolatban.
Remek kezdeményezés, tisztelet jár ezért ismét a blog csapatának.
Én még nem tudom, hogy hogyan, de segíteni fogok, a relikvia licitben nem tudom felvenni a versenyt, de megtalálom a módját a segítésnek...
én negyedmagammal másfél napig álltuk a víz rohamát felsőzsolcán, borzalmas a pusztítás,minden apró segítség jól jöhet, és jól is jön, köszönet, aki kitalálta.
@lines: hát, nem tudom mikor voltál zsolcán, de nekem meg pont a szervezetlenség jött le, mikor leértünk másfél órán keresztül küldözgettek ide-oda, aztán kivettük a munkát a nők kezéből, meg így lehetett hadakozni a cigányok ellen, akik persze semmit nem csináltak, csak eltorlaszolták a telepüket, hogy fulladjanak meg a magyarok...ettől függetlenül iszonyatosan kemény munka volt, és rengeteg rendőr, tűzoltó, katona és önkéntes hadakozott a reménytelen küzdelemben, amiben végül is a víz győzött. iszonyatos érzés, mikor tehetetlen az ember, és félelmetes éjjel a fáklyák fényénél dolgozni, kísérteties hangok kíséretében.
@kiralyfi: fogadd őszinte tiszteletemet és kalapemelésemet!
Nincsenek véletlenek. A feleségemmel ma este készültünk megbeszélni, hogy mennyit utaljunk egy másik kezdeményezésen keresztül a károsultaknak. Jókor jött a hír, így még éppen át tudom értékelni a dolgot és még nagyobb lesz a lelkesedés is. Minden tiszteletem a szerkesztőségé, és a felajánlóké.
Őszinte tiszteletem a Magyar Jégkorong Szövetség összefogásának,és kitartást,az árvizkárosult testvéreinknek.
Szebb jövőt
Ha lehet én szeretném felajánlani a vb-n nyert Vas Jankó dedikált szobromat.
@Szoljanka: akkor csak legyél stróman :D
Írtak a tűzoltó srácok, hogy NAGYON-NAGYON
örülnek :-))))
@F. Kapus: Lehetne licitálás nélkül egyszerűen valamennyi pénzt utalni? Én nem vagyok egy igazi árverező, de segíteni valahogyan szeretnék.
@kőtörő: a cikk utolsó bekezdése...
@kőtörő: Természetesen: "Az MJSZ számlaszáma, ahová az adományokat várjuk: OTP Bank 11703006-20070146
Kérjük, hogy az átutaláskor tüntessék fel: az árvízkárosultak javára."
@F. Kapus: Lenne IBAN és SWIFT kód is? Külföldről ereszteném meg és ezek ismeretében a bank nem nyúz le százalékokat. (Amikor a Bánságot vitte el pár éve az ár, a "humánus" bankok még lerántottak vagy 10%-ot tranzakciós költség ürügyén.)
@bojl: a kép úgy magával ragadott, hogy a link elkerülte a tompa figyelmemet. Kösz
@kőtörő: holnapra megtudjuk, és jól megírjuk
@F. Kapus: Köszönöm előre is! Majd küldöm és a bankok pedig most csak leshetnek.

Ma végignéztem a képeket, és tényleg könnyeznem kellett. Heroikus küzdelem.
Szeretném felajánlani azt a 11-es mezt amiben Godo a győztes golpasszt adta Palkónak a svédek ellen
gratta az ötletért a szervezőknek
az utalás nem probléma, azonban ha tényleg vannak szurkolói csoportok, akik mennek le pár napra segíteni azt is jelezhetnétek a blogon, hogy mikor lenne indulás
jómagam 3 főt le tudok vinni magammal és pár napomat rá tudom áldozni a dologra csak egyeztetni kellene
Én Alsózsolcán lakom úgyhogy, ha nem is olyan mértékben, mint Felsőzsolcát, de minket is érintett az ár. Amikor levonult, akkor vonultunk utána. Sajnos királyfinak igaza van. A tezsvéreink nem igazán foglalkoztak az árral, csak akkor, ha őket is érintette. Jobban esett a hideg sör a kocsmában. Egyedül Ónodban volt normális húzása a polgármesternek azzal, hogy elrendelte az szesztilalmat, így nehezen jutottak szeszhez és mehettek egy keveset dolgozni.

Egyébként a felajánlás tényleg jó ötlet!
@kiralyfi: Szervezetlenség valóban volt, nem volt egy vezér, aki irányította volna az embereket, egyszóval anarchia volt. Sajnos tudom, hogy milyen érzés, amikor azt látod, hogy órákon keresztül feleslegesen zsákoltál, védekeztél, a víz bent van a házban...
A cigányokat most hagyjuk, ez a fórum nem róluk szól.
Nagyszerű kezdeményezés, köszönjük! Már megis van, mit dob be a Bodicsek az árverésre.
Hát nekem is körül kell néznem odahaza a felajánlhatók ügyében!
A kezdeményezés *5-ös, minél több ajándék van, annál nagyobb a segítség mértéke!
Aki pedig nem hajlandó védekezni, csak "súlyt emelni", az ne kapjon segélyt ezévben!
M.
Kedves blogolók!

Jómagam személyesen élem át ezeket a dolgokat...

Csak néhány tapasztalat az elmúlt pár napból:

-az egyik benzinkúton a rendőrök panaszkodtak minap, hogy az elmúlt két napban annyi élelmet kaptak, ami egyetlen napra elegendő... a kutasok megsajnálták a hozzájuk betérő rendőröket és adtak nekik egy nagy tál gulyáslevest...

-a miskolci jégcsarnokban elszállásolt rendőrök már már buknak fel az éhségtől, miközben a szomszédos sportcsarnokban elszállásolt romáknak a ....food szállítja a kaját, amivel azok nincsenek megelégedve...

-a katonáknak és rendőröknek nincs elegendő élelmük és vizük. A miskolci víz ismét ihatatlan, hasmenést okoz, senki nem mer belőle inni.

-az egyik belvárosi általános iskola igazgatója sírva fakadt, amikor meglátta, hogy a kitelepítettek a tornacsarnokba, a folyosókra és bárhova odaszékelnek és vizelnek, ahol éppen kedvük van.
A bűz elviselhetetlen... Tegnapi látogatása során Sólyom László a Sportcsarnokból kifordult a bűz miatt...

-Felsőzsolcán egy házaspár végső elkeseredésükben önként vetettek véget életüknek. Szendrőn egy nénike pár nappal a kitelepítés után belehalt a bánatba. :(

-A gátakon az arra tévedő romák ezt kiabálják: "megdöglötök magyarok!!"

-Miskolcon két gimnázium tornacsanokában és a Jégcsarnokban van elszállásolva közel 500-500 rendőr.

Ha már jégkorong és rendőrök, akkor a Miskolci Jégcsarnok így néz ki jelenleg:
kepek.origo.hu/galleriesdisplay/upload//1006/Rend_201067111650/img/n08.jpg

Utánanézek én is mit tudnék felajánlani, remélem a legjobb helyre kerülnek az adományok.

Jelen pillanatban legnagyobb szükség vízre, élelemre és tisztálkodó szerekre van.
Ha a miskolciak közül ezt olvassa valaki és szeretne segíteni, akkor ezeknek a Görgey utcán nagyon fognak örülni.
en is felajanlom a licitre azt a dedikalt Vas Janos szobrocskat amit itt a blogon nyertem a amikor megvan a nyertes akkor a blog szerkesztok kuldjenek egy emailt es 1 heten belul postazom a megadott cimre
Munkám miatt naponta találkozom az általatok felvetett kérdésekkel. Az, hogy ez miért, mikor és hogy alakult ki, felesleges jelen esetben felhánytorgatni. Van olyan, amikor előre látható, hogy bármilyen erőfeszítés felesleges....
Bízom benne, hogy ez a szegény vidék is megkapja azt az állami támogatást, amit Bereg kapott 2001 után, és ezzel a helyiek ugyan úgy tudnak majd élni.
Tudom nemk vigasztaló, de az ország többi részén is hasonló károkat szenvedtek sokan, mégha nem is ennyire tömörítve.
Köszönet minden segítséget nyújtónak, kitartás a védekezőknek és most tényleg igaz a mondás: szebb jövőt a károsultaknak -is -!
@Ilthis:
Még annyit hozzátennék az előttem szólóhoz, hogy nekem pl. egy rendőr srác azt mondta, hogy a rettenetesen erős UV sugárzásban, amiben a gátakon és a városokban, falvakban dolgoznak, 10 faktoros naptejet bírtak venni, mert az volt akciós.
Káosz van mindenütt, én Szikszón, Ónodon, Miskolcon és legtöbbet Szendrőn voltam.
Nagyon kemény a helyzet Rakacaszenden, egy kis elzárt faluban és Büdöskútpusztán, a zsákfaluban, ahol mi voltunk talán az első emberek, akik Farkasékhoz becsengettünk.
Moslék víz van a kútban, van, aki azt issza, mert nem jut fel hozzá a segítség. Azt már hiába forralod fel.
Teljesen függetlenül a politikától azt gondolom, hogy a gárdistákat megilleti a dicséret, mert ilyen fegyelmezetten és rengeteget segítőket ritkán látni. Mindenütt ott voltak.
Sok helyen sajnos tényleg a helyiek lustasága a "gát"ja az előrehaladásnak. Nem működnek együtt, ülnek a homok tetején és bámulnak. Így nem nő töltés.
Szerintem azzal is sokat lehet segíteni, ha az ember levisz bármit, amivel picit jobb kedvre deríti az embereket. Gondolok itt olyanra, hogy főzni vagy sütni egy csomó kaját és bejárni a környéket, hátha az embereknek szüksége van rá. Lassan kezdődik a fertőtlenítés, takarítás, az lesz a legnagyobb gond most, abban is lehet segíteni. Uff
Én felsőzsolcai vagyok, de szerencsére nálunk "csak" a pince van tele, a házba alig folyt be a víz. Azt viszont nem igazán értem, hogy ha árvízkárosultaknak indul a gyűjtés, akkor miért tűzoltóknak adják a gyűjtött összeget? Lehet hogy csak az én felfogásommal van probléma...Minden esetre köszönöm mindenkinek a segítséget, és valóban igaz volt, hogy iszonyatos fejetlenség volt Zsolcán.
@márti123456789: Azért adjuk nekik, mert meggyőződtünk arról, hogy ők tudják, mire kell fordítaniuk. Természetesen sok helyre adhatnánk, de tutit akartunk és konkrétat és mellettük döntöttünk.
@márti123456789: Erre az a válasz szerintem, kedves Márti, hogy ebben a fejetlenségben nagyon hiányzik bázisok kiépítése, olyan emberek, akik tisztában vannak az ottani helyzettel. A zsolcai polgármester tettére például nem nagyon látok mentséget, hogy otthagyta az embereket a legnagyobb bajban. Nekem is van olyan kollégám, akik a sötétben hiába kiabáltak segítségért, nem nagyon akart jönni.
Azt gondolom, hogy a szendrői tűzoltók minden segítséget megérdemelnek, mert ha picit előre néz az ember, akkor azt mondja, hogy egy 27 éves IFA tűzoltóautóval és azokkal a körülményekkel, amikkel ők életeket mentenek, megérdemlik a támogatást. Mert ha ők nincsenek, nincs Marika néni, Piroska néni, Juci néni és így tovább...
@Anyett: Szia Anett! A szendrői tűzoltók nevében szeretném tolmácsolni és megköszönni kezdeményezésedet, melyet a jégkorongos "társadalom" körében indítottál el. Nagyon tisztelem őket, főleg azóta, hogy a divízió I-es VB-re (javtsatok ki, ha nem jól tudom!)kijutottak és jó meccseket játszottak. Tudom, hogy ők sem dúskálnak anyagi javakban, támogatásuk sem megfelelő az eredményeik tükrében. Unokatesóm fia az UTE ificsapatában nyomja Ancsin keze alatt, úgyhogy tudjuk milyen keményen dolgoznak ők is.

Hogy mennyire jó célra kezdtetek el gyűjteni, azt talán a következő tényekkel támasztanám alá: létezik egy általunk alapított alapítvány (www.tuoszendro.hu), melynek feladata elsődlegesen a tűzoltók munkakörülményeinek javítása, tűzoltótechnikai és egyéb eszközök biztosítása és még sorolhatnám. El kell mondanom, hogy pályázati úton tudjuk beszerezni a szükséges eszközöket, melynek igen nagy előnye, hogy 15 % önrész befizetésével tudjuk megvásárolni ezeket. Tehát képletesen: ha segítesz 15 forinttal, akkor valójában 100 forinttal segítettél. El kell mondanom, hogy éppen az előző árvízek hatására - fenntartó önkormányzatunk segítségével - nagyteljesítményű szivattyúk és egyéb árvízvédekezési eszközök beszerzésére is nyújtottunk be pályázatot, tehát sikeres elbírálás esetén viszonylag hamar jó célra tudjuk fordítani támogatásotokat.
Szeretném tájékoztatni azokat, akik esetleg nem minket, hanem városunkat, Szendrőt kívánják valamilyen módon támogatni, a www.szendro.hu oldalon polgármesterünk felhívása alapján megtehetik, nekik is jól jön minden fajta támogatás.

U.i.: hogy mennyire nem vagytok egyedül kezdeményezésetekkel, a ralis "társadalom" is megmozdult, ők is elindították a gyűjtést, hasonlóan hozzátok (tudni kell, hogy városunk elhelyezkedése, szép környezete nem egy raliverseny központjának helyt adott már és reméljük, hogy fog is még adni!)

Tisztelettel:
Szaniszló Attila
Még egy tény, amivel alá szeretném támasztani, hogy miért kerül jó helyre segítségetek. Sajnos a Szendrőben lakó kollégáink közül jó néhányan szó szerint árvízkárosultak lettek. Továbbá elmondanám, hogy a 24 órás szolgálat után hazaérkezve pihenőnapjukon csoportokban segítették egymást, a következő napon pedig újra jöttek dolgozni és másoknak segítettek továbbra is.

Még egyszer tisztelettel:
Szaniszló Attila
@F. Kapus: Csak eszembe jutott, jó lenne ha minél nagyobb nyilvánosságot kapna az ügy, biztos vannak sokan - legalábbis remélem - akik szívesen áldoznának az ügyért, főleg ilyen relikviákért, de nem olvassák nap mint nap a blogot, mert nem megszállott hokibolondok.
@1885*: dolgozunk azon, hogy minél nagyobb nyilvánosságot biztosítsunk az ügynek, remélem, holnap már részletekről is tudunk írni
@F. Kapus: köszi a választ, gondoltam, hogy nélkülem is eszetekbe jutott. Sok sikert!
Addig is, mindenki kirakhatná a közösségi oldalakra!:)
@1885*: alap h azzal kezdtem h kiraktam mind2 cikket a temaban :)
@fradigy: :) nem is gondoltam másként. ;)
@zerge69:
Kedves Attila és többi kedves tűzoltó barátom!

Van nálunk, hokiszurkolóknál egy mondás, miszerint "Ti vagytok a legnagyobbak, HEY!!!"
Erről az jut eszembe, hogy a csapatmunka mindig a legjobb, legyen az életmentés, segítség vagy sport. Ebben az esetben mind a három találkozik és azt gondolom már most, hogy ez egy nagyon jó találkozás lesz.
Gyűlnek az adományok az ottani falvakban élőknek, akikkel találkoztunk az 5 nap alatt és egy helyi kedves ember körbekérdezte nekem, hol mire van szükség. Szombaton visszük a vizet, a takarókat, fertőtlenítőt, kesztyűt, tartós élelmiszert, ruhát, ki amivel hozzá tud járulni. Zárójelben itt megjegyzem, hogy ha valaki szeretne csatlakozni, hozzám is hozhatjátok, Emese tudja a számomat :-))) Aki egyébként most éppen diótörőt játszik otthon, hogy sütit süthessen szombatra...
Az újpesti focidrukkerek is nagyon sokat segítenek a támogatásban. Megmozdult a csatárlánc, egyre hosszabb és egyre több jó ember mozdul meg.
Ha már a "nagyok" nem képesek koordinálni, mutassuk meg nekik mi, hogy mi az az összefogás.
A szendrői tűzoltók pedig azt jelentik nekem és szerintem most már sok embernek, hogyha megtalálod azokat az embereket, akiken keresztül jó érzést és biztonságot teremthetsz, akkor már tettél valamit a világért, azért a részért, amiért te vagy a felelős. Mert azt gondolom, nem véletlenül oda csöppentünk.
Úgyhogy hajrá fiúk, Nektek is szurkolunk!!!!
Puszi
Anett
Jó érzés segíteni és jó érzés ehhez a hokis csapathoz tartozni!
@F.Kapus: a nagyobb nyilvánossághoz egy ötlet: class fm rádió.
A másik árveréses cikkhez (Ocskay ütője) írtam, de ide is beillesztem:
Ma reggel a classfm reggeli műsorában elindult egy árverezési akció, amelyhez sportolók csatlakozását várják, természetesen a cuccokért befolyó pénzeket az árvízkárosultak javára gyűjtik ők is. Bátorkodtam a jegkorong.blog.hu oldalt a figyelmükbe ajánlani, (bele is mondták az éterbe jól!). Javaslom, hogy a blog szervezők/szerkesztők keressék meg a classfm-et, ott talán (vagyis biztosan) nagyobb nyilvánosságot kapnak hokisaink, szurkolóink és mindenki, aki segíteni akar!
@F. Kapus: csak a radar kedvéért
ld. előző hozzászólásom
süti beállítások módosítása