HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A magyar válogatott az A csoportba tart

2010.04.18. 19:01 F. Kapus

A magyar válogatott története egyik legjobb harmadát produkálta a lengyel meccs utolsó húsz percében. A divízió 1-es világbajnokság második játéknapjának második meccsén egy harmad alatt négy gólt lőttünk a Szlovénia ellen még bivalyerős Lengyelországnak. Mivel negyven perc után 2-0-ra vezettünk, 6-0 lett a vége. A győzelemmel nagyon közel kerültünk ahhoz, hogy a feljutásért játszhassunk az utolsó napon. Hetényi nagy volt, a vb első hibátlan kapusteljesítménye az övé, de szinte mindenki remekelt. A Ladányi-féle sor négy gólt vállalt, Sofronék kettőt ütöttek. Update: megvan a gólösszefoglaló.

Elég komótos iramban kezdődött a mérkőzés. A szombati tapasztalatok alapján megnyugtató volt, hogy a mérkőzésre a mieinknél hét órával kevesebbet pihenő lengyelek nem kerekedtek fölénk. Az első percekben nem voltak veszélyben a kapuk. Az első nagy helyzet a lengyelek előtt adódott, de Hetényi magabiztosan védte a ziccert. Hatalmas védekezési hibából szereztünk vezetést, a lengyel védő kapu előtt keresztbe passzolt, Sofron átvette a korongot, keresztbe vitte, közelről a bal felsőbe zúdított.

A lengyelek nem tudták feldolgozni az eseményeket, Laszkiewicz fölöslegesen támadta Hetényit, az ezért kapott előnyt nagyon szép Tokaji, Ladányi, Vas M. háromszögezés végén gólra váltottuk. Ezután újabb ziccert fogott Hetényi, borzasztóan fontos momentumok voltak ezek is. A kétgólos előny teljesen megérdemelt volt, de ezeken kívül is jó néhány jelentős esélyünk volt a gólszerzésre. Emberelőnyös játékunk feltűnően tartalmas és jól kivitelezett volt az első húsz percben. Az ember szinte sajnálta, hogy megtöri csapatunk ritmusát a szünet.

A második húsz percben nekünk estek a lengyelek. A középzónán könnyebben jöttek előre, mint az első játékrészben. Sok lövést kaptunk, de Hetényiről csak akkor pattant ki egy-egy korong, amikor éppen nem volt gond, nagyon jól védett fiatal kapusunk. Többször is közel álltak a lengyelek a szépítéshez, de mi sem adtunk fel teljesen a gólszerzés lehetőségét, betalálhattunk volna többször. A látottak alapján nem panaszkodhattunk, hogy megmaradt a kétgólos előny. A nagy nyomás ellenére is elmondható, a kapu előtti területet uralták védőink, Pasiuték nem tudtak bejutni oda érdemben.

A harmadik harmad úgy kezdődött, mintha a jégkorongblog közösségére bízták volna a forgatókönyv megírását. Néhány másodperc alatt gyönyörű gólt szereztünk, Vas Márton ért bele a korongba a kapu előtt, Zborowski kapus indulhatott is a kispadra, lecserélte Wiktor Pysz kapitány. Kevesen gondolták ekkor, hogy a helyére érkező Kosowski is három góllal hagyja el a jeget. Sille belőtte a negyedik gólt a 46. percben, és ezzel minden eldőlt. A lengyel csapat játéka teljesen szétesett. Egy újabb hátvéd, Horváth András az ötödiket vágta, a végén az addig gólpasszaival kitűnő Ladányi is talált, 6-0. Vas M. 2+0, Ladányi 1+3, Horváth A., Sille és Sofron 1+1 pontot szerzett.

Érdekes játék a jégkorong, ha nincs szerencsénk, a második harmad után akár döntetlen is lehetett volna az állás, a vége mégis hatalmas verés lett. A közepes lépés után az első nagy lépést is megtettük a ljubljanai világbajnokságon. Dél-Korea után Lengyelországot is legyőztük. Ezzel a horvátok és a britek közül az egyik csapatot is elég elvernünk ahhoz, hogy pénteken döntőt játszhassunk Szlovéniával. Persze nem kérdés, a ma látott csapattól kedden és szerdán is győzelmet várunk.

Ted Sator magyar szövetségi kapitány: "Gratulálok a lengyeleknek, láttuk a tegnapi meccsüket a szlovének ellen, jó csapatuk van. Fontos, hogy nem kaptunk gólt, ez azt jelenti, hogy mindenki kifogástalanul tette a dolgát, igazi csapatmunkával értük el a mai kitűnő eredményt."

Vas Márton: "Az első gól kontrából, a második szép előnyös figurából született, a harmadik szerencsésen pattanó korong eredményeként. Itt volt a fordulópont, ezután tudtunk magasabb sebességre kapcsolni. Tudtuk, hogy nagyon kemény ellenfeleink lesznek a lengyelek, komolyan készültünk ellenük."

Wiktor Pysz
lengyel szövetségi kapitány: "Nehéz volt a tegnapi meccsünk, elfáradtunk a 3-2-es vereség után. 24 órán belül két kemény ellenfelünk volt, ma nem is tudtunk jól játszani. Sok védékezési hibát követtünk el, ezeket a magyarok büntették, ez volt a győzelmük kulcsa. Fiatal játékosainknak még sokat kell tanulniuk."

Jaroslaw Klys lengyel védő: "Nehéz elégedettnek lenni, ha 6-0-ra kapunk ki. Meg voltak a helyzeteink, de nem sikerült belőnünk semmit. Mindenképpen mi szerettük volna megszerezni a vezetést, ráadásul korán, ez nagyon fontos lett volna a tegnapi meccs után. Sajnos sok buta hibát követtünk el hátul."

Divízió 1-es világbajnokság, Szlovénia

H
csapat m gy hgy hv v g p
1
Szlovénia 2 2 - - - 13-3 6
2
Magyarország
2 2 - -
-
10-2 6
3
Nagy-Britannia
2 2 - - - 6-2 6
4
Dél-Korea 2 - - -
2
3-6 0
5
Lengyelország
2 -
-
- 2
2-9 0
6 Horvátország
2 -
- - 2 2-14 0

167 komment

Címkék: vb lengyelország válogatott

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@aeroan42: igen, a Barca sem spanyol, hanem Katalán :)

Hajrá magyarok!
@hagyma: szerintem is: vagy a horvát vagy a koreai csapat elkap valakit, és ez jó lehet nekünk, feltéve ha nem szegény lengyeleket kapják el!
4-0 a szlovén meccs....nem viccelnek ők sem...
@serjtankian: azt írja a hibaüzenet, hogy a szerzői jogok nem terjednek ki a külföldre való online sugárzásra, magyarul csak szlovéniából nézhető online...
behh.
@Von Siebenbuergen: szerintem örül, csak nem érti, mint én sem, ezt az eufóriát. Szuper, pesze, de a szlovénok a favoritok, a hokijuk előttünk jár.(nem sokkal, de mégis)Isten adja, hogy feljussunk, a következő VB a kertek alatt van, nagyon fajn dolog volna.
@bdan: És tegnap még kiterjedtek? =)
@Gretzky99: aha, köszi. Hát, akkor majd utólag megnézem az eredményt.
@potocsi: 10 perccel a kezdés előtt még az is ment, épp a meccs felvezetője volt, amikor megszakították a streamet. Bekaphatják.
Mondjuk, ha belegondolok, tegnap a lengyel adást lehetett nézni, nem a szlovént...horvát csatornán nem adják vajon?
Gratula a Fiúknak, és nem mellesleg a szurkolásért!
Részünkről pénteken érkezik 3 fős erősítés ;)
@Gretzky99: Tegnap is csak a lengyel sportcsatorna streamjét lehetett nézni.
@Zigi: remélem jővőre is lesz módjuk csak otthon adni a szlovén kettőn a Divizió Iet :))
@Gretzky99: annyira én sem tudok szlovénul :D
@Zigi: a szlovén meccsre is csak szlovén igazolvánnyal lehet majd bejtni... mit vártunk tőlük: kézzel lábbal hadakoznak, éppen ezért fognak majd elbukni. Hazai rendezésű csapat ritkán lesz első, remélem most is így lesz(kopp-kopp)
csak én nem találok linket a vb-hez ezen az oldalon? vagy valóban nincs?
Egyébként a cseh Sport2-őn néztem a mérkőzést és a szpíket érezhetően a lengyel csapatnak szurkolt. Kettő nullánál még optimista volt, de a végén már a mészárszéktől is féltette a magyar csapatot. Jóslatokba nem nagyon bocsátkozott a kommentátor, elismételte a már itt többször elhangzottakat: a brit és a szlovén csapaton keresztül vezethet a magyarok útja újra az A-ba. "JánoszVás", Zoltán Héténi" teljesítménye tetszett neki a legjobban és a magyar kapust elnevezte Fantomnak, ahogy a kapuban mozgott és hatástalanította a lengyel lövéseket :)
A Jégpálya Fantomja - eh, nem is hangzik olyan rosszul :)
Nem tökölnek, 5-0.
@Zigi: Azért az még keményebbé teszi, hogy a lövések száma megegyezik a gólok számával...
Az összes szlovén adó bejön, csak a kettes nem. :(
Amúgy már 5:0, ha minden igaz. Egy szlovén oldal adja írásban (az IIHF honlapja kimúlt egy kis időre).
Ja, már jó. Sorry!
@kovacsistvan: Szerintem a lövések számát csak a harmadok végén frissítik. Azért írtak ötöt, mert annyi biztos volt.:))
hát ezek kurvára nem viccelnek:D tök mind1 h mit játszanak mi megverjük őket!
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!!!!!!!!
a horvátok a koreaiak ellen készülnek, nem erre a meccsre... lehet hogy ők fognak kiesni, furcsa lenne: a medvék jó szereplése és a válogatott kiesése egy évben...
Tömjék csak ki a horvátokat meg esetleg Koreát, aztán szenvedjenek a britek ellen, TŐLÜNK meg kapjanak egy nagy zakót!
@aeroan42: Hát a medvék között se sok horvát van
a gólarány számít a végső elszámolásnál? nem igazán vagyok képben a szabályokkal, ha vki leírná megköszönném!
@AIR:
nekem nem egyertelmu, mert ugy erzem a briteket konnyeben meg tudnank verni, mint a szlovenokat
bar mar a golkulonbsg se biztos hogy jobb lesz, mert most nagyon vezetnek
en megis inkabb a z angoloknak drukkolok majd
@Gretzky99: persze ez köztudott, de azért érdekes lenne...
6-0 mennek mint a veszett egér :D
Majd mi megálítjuk őket!
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!!!!!
12.45 2 min CRO TEAM PENALTY Too Many Players on the Ice

5-0-nál ilyenért már miért büntetnek?
@aeroan42:
hat en nem tudom, de gondolom 3-as korbeveresnel csak az johet szoba, bar volt mar olyan, hogy valami pontszamitas, hogy ki van elorebb a listan vagy mi
de az lehet nem hokiban volt
Szlovénok kapust cseréltek a keretben az iihf. com szerint!

bár most beszart az oldal!!!
Gólkülönbség nem számít! Csak hármas holtversenyben az egymás elleni, de erre nem lesz szükség, péntekig mindenki hozza a "kötelezőt", 23án este MI elindulunk Kassa felé, ők maradnak a Ljubjanai hegyek között
@Zigi: ha többen voltak jogos... bár lejt a jégpálya ezt tudható...
Slovenia goalie goes home

Robert Kristan sick, Slovenia adds new keeper

LJUBLJANA – Slovenia’s best-known goalkeeper Robert Kristan had to leave the national team due to flu.
more...
@Zigi:
talan mert tobben voltak a jegen?
@aeroan42: pedig ők fognak, ha Korea belövi a helyzeteit, akkor 2-3 góllal elveri őket...
@hagyma: hát én is ezt mondom, hogy a briteket könnyebben megverjük mint a szlovénokat.
egyébként ha körbeverés van, akkor csak az egymás elleni gólkülönbség számít. a britek megverik eggyel a szlovéneket, a szlovének minket eggyel, mi meg leoktatjuk közte 4-gyel a szigetlakókat. 1. HUN, 2. SLO, 3. GBR - egyszerű ez. :)
@potocsi:
hat eppen errol beszelunk ..
egy brit-szloven-magyar korbeveresrol
annak eselyerol
es meg van az eselye
@hagyma: Gondolom cserénél egy pillanatra, de 5-0-nál minek már ezt befújni?
Nincs meg valakinek a meccs, szeretném megnézni. Ma nem tudtam nézni, este nem ismétlik, holnap meg idétlen időben, délben adják az ismétlést. (tényleg nem is értem a dolgot).

Iszonyú hálás lennék egy torrentért, de akár több részes youtube videóért is.

kösz
@hagyma: a brit -bszlovén meccsen nekünk az lenne a legjobb, ha rendes játékidőben döntetelen lenne - így mindkét csapat veszítene ponto(ka)t
@AIR:
hat ha igy van akkor tok mindegy mennyire nyernek ma a szlovenek
hat eze lenne jo ha britek nyernenek , ha szerinted is leverjuk oket
mer akkor mar egy x is eleg a szlovenek ellen
@hagyma: igen-igen, a körbeverés esetén ez nagyon érdekes lehet még... de akkor tök mindegy hogy a horvátokat mennyivel tömik ki a szlovének ha jól értem!
@dzsozy01: most ennek ugye nem illik örülni? de nekünk javítja az esélyeinket.

Azért ez a jegyeladási, beengedés - igazolvány stb. mizéria nem igazán EU konform. Nem nagyon adnék rendezési jogot nekik a következő években.
Kicsit erősebben: szemétség.

Ne számolgassunk, verjünk meg mindenkit :) :) nem baj ha nem szép játékkal.
@Zigi: Igen, a harmad végén frissítik, de a 7/13 nem egy büszke mutató a kapusnak.
na OK
maraggyunk annyiban hogy verjuk meg a horvatokat meg a briteket
oszt penteken lesz ami lesz
ha jól emlékszem akkor a brittek a lengyelekkel hamarabb találkoznak majd mint a szlovénekkel. Gondolom a lengyelek nem adják könnyen a bőrüket, főleg 2 vereség után. Tehát ha a lengyelek legyőzik a britteket, akkor a szlovének ellem hajtani fognak mint a veszett egér...
ej, ne agyaljunk, szurkiljunk és nyerjünk!
@aeroan42: Ha mondjuk: NBR-SLO 3-2, MAGY-NBR 3-2, SLO-MAGY 3-2,mindegyik csapatnak ez az egy vereség, akkor számíthat a gólkülönbség ,hiszen így hármas holtverseny alakulna ki.
@Henry The Navigator: hűha, ez alapján kezd bonyolódni. Idáig nem kéne lejutnunk :-)végülis minél több magyar gólt és hajrá!
@aeroan42: kedden mi egy könnyed melegítést tartunk a szerdai brit meccs előtt, míg a britek szlovéniával keménykedhetnek
szerdán aztán egy kevésbé pihent brit csapatot fogunk kivégezni

kár számolgatni: nyerünk még 3 meccset.
@aeroan42: POL-GBR az utolsó napon lesz, eldönthetik a bronzérem sorsát.:)
akkor már alakuljon így: NBR-SLO 3-2, MAGY-NBR 3-2, SLO-MAGY 3-2 (hosszabbítás után)
@Henry The Navigator: Úgy látszik a szlovének is demonstrálni akarnak...
@kolbászbableves: Persze, én sem a vágyaimat fogalmaztam meg.) Csak abszurd esetben akár dönthet a gólkülönbség is.
@Csehszlovák Kém: A cseh tévé div1-es hokit is ad? Nem gondoltam volna...
@Csehszlovák Kém: @promontor: Arra kíváncsi lennék, hogy Hollandiából is közvetítenek majd meccseket?
Sztem nem nagy ügy, hogy mennek 6-al... Ha Belic nem fog ki nagy napot, nagyon gyenge ez a horvát csapat.
stat alapján 46%-20% a kapusteljesítmény??? mi történik a szlovén-horváton, te úristen...
Azért a horvát meccs ne legyen már aggodalom tárgya:)
A britek...igazából nem értem,hogy miért mindig a mumusaink.A fiataloknál hihetetlen szerencse,és már-már pofátlan bírói segítség kellett ahhoz,hogy az amúgy fiatalabb magyar srácokat legyőzzék.Ha nem lenne a múlt,itt sem idegeskednék.
A szlovének...hát a franc tudja.Semlegesként rájuk tenném a garast.De nem vagyok semleges:)
Zavaróan sokszor szórják ki a horvátokat...
A magyar-lengyel meccs innen letölthető:

thepiratebay.org/torrent/5502580
@promontor: ŽIVĚ 16:30 Lední hokej, HUN-POL, MS, divize I, Ljubljana (živě)

02:45 Lední hokej, HUN-POL, MS, divize I, Ljubljana (repríza)

Sőt, még ismételni is fogják :)))Most épp a Real meccset nézem rajta :P
Meg fox lepődni: a cseh Sport1, Sport2-őn adták élőben a Pannon kupa meccseit is és az eddigi diviziós meccseket is élőben néztem :)))
Na ok, néha átkapcsoltam a CTV4-re, ahol a Pardubice játszott a Vítkovicévével a cseh extraliga play off második meccsén. Egyébként az ínyenceknek: a Pardubice vezet két győzelemmel, ma nemrég a második meccsüket is hozták 2:0-ra. Kapujukat pedig nem más, mint a híres Dominik Hasek védi aki hazajött "levezetni".A harmadik gól nélküli meccsét hozza le a rájátszásban. A Pardubicének elég egyetlen gól és ők a bajnokok!
látatlanba azt mondom, hogy ez a horvát csapat gyengébb, mint a dél-koreai, viszont nem jelenti azt, hogy ki fognak esni. Az egymás ellen lejátszott meccsen bármelyik csapat győzhet, és azért érzem a déli szomszédainkat esélyesebbnek, mert nekik kétszer is sikerült egymás után megkapaszkodni ebbe az osztályba, az ázsiaiak viszont ingáznak a két osztály között, szerintem idegesebbek lesznek. Mindenesetre ha a koreaiak mégis verik a horvátokat, utána nem hiszem, hogy hasonlóan nagy verést kapnak majd a szlovénektől, mint most a horvátok.
JA ÉS KERCSÓ ÁRPI
Féltucat figyelmeztetés a lengyel hálóban a szlovéneknek

2010. április 18-án 18:59-kor szombatján remegett a szlovén játékosok győzeleme (3-2) a lengyelek ellen, amíg a magyarok kettővel a World Championships kezdőnapja után Ljubljanában,nyertek 6:0.-ra :) Ezt egy szlovén oldalról szedtem :) az első mondat a lényeges szerintem :D
Ugye-ugye SOFI! :)
Így kell ezt csinálni!
Szép volt!
Mindenki rendkívülit nyújtott!
Külön gratulálok Hetének! Fogott mindent, mint a zöldfesték! :)
@Buffalo boy: Minden meccset hozni kell és kész!!!!
mi a mási meccs skacok?
@gydavidka: Mi is nyertünk ennyire fociban Salvador ellen, aztán mi lett a vége?:)
Az IIHF szerint Andreas Horvath és Martin Vas.Valamint "Martin Vas" a kék vonalról lőtte a harmadik gólunkat!
Aranyos:D
Holnaptól 2 fővel bővül a szurkoló tábor! Mi is elindulunk! :) Pénteken meg +15 fő! :) Szép volt fiúk Hajrá magyarok!!!!
De még mindig Hete az egyetlen SO-s kapus :)
Megnéztem az iihf-en a képeket, nagyon nagyok vagytok srácok, kedden csatlakozom! Ma a csapat is felnőtt a szurkolókhoz, HAJRÁ!!! Ne igyátok meg az összes sört, légyszi!
azt írja az iihf slovenia-hungary 10-1. ezt valami szlovén szerkeszti?
http://www.iihf.com/home-of-hockey/news/news-singleview/article/odd-man-rush-keeps-gb-on-top.html?tx_ttnews[backPid]=955&cHash=968f7a65e9
@Devo209: szerintem visszakaptuk a tengert :)
@nolan72: Csak az a szomorú, hogy az AV 19 felfalta...
Állítólag már készül a Magosi jövő évi EBEL-meze is!
@jardajagr: Szerintem nincs különösebb eufória. Nehéz meccsnek tűnt, kicsit sötét ló volt a lengyel válogatott, de kiválóan megoldotta a csapat, az (egyelőre) itthon rekedt szurkolók meg örülnek neki. Senki nem írt még csak hasonlót sem, hogy zsebben a feljutás.

F. Kapus!
Ezt a mondatot vegyétek ki, mert hülyeség:
"Ezzel a horvátok és a britek közül az egyik csapatot is elég elvernünk ahhoz, hogy pénteken döntőt játszhassunk Szlovéniával."
Szép volt a tegnapi srácok, csak így tovább! :)
@Video Tóni: A leghálásabb köszönetem!!! Ha nem lennél, semmit se láthatnék az egészből, hogy a franc essen bele...
gyerekek, eletem legnagyobb hokis elmegye volt, h ottlehettem ezen a meccsen, es az utanna kovetkezo fiesztan.
szavakba nem ontheto erzes...

KOSZONOM :D
Azért sokkal jobb csapat ez a lengyel válogatott, a különbség túlzó, abból a szempontból, hogy a második harmad alapján akár iksz is lehetett volna a vége, de amíg nekünk szinte minden bejött, addig nekik semmi se. Ez kicsit meg is törte őket, a vége a már jól ismert nagy verés lett. De ez is csak egy meccs volt, és még sehol se vagyunk, a szlovének is legalább olyan jók mint mi, ezt nem szabad elfelednünk!

Hajrá Magyarok!
Szlovák barátaim nagyon szurkolnak nekünk, hogy feljussunk az A-ba, mert így lehetőség lesz egy nagy verésre - gondolják - Pozsonyban 2011-ben a magyarokra. :)

Vészmadár vagyok-e, amikor azt mondom, h egy kifáradt és enervált lengyel csapatot vertünk meg viszonylag könnyedén?

Pesszimista vagyok-e amikor úgy érzem, h a szlovének szorosan, de megvernek minket, mint ahogy a fehérvári csapat aktuális szlovén klubcsapat riválisa is elkapott nem kevésszer?
@Csehszlovák Kém: Inkább fordulj 360 fokot magad körül,igy hátha pesszimista leszel:))
@Csehszlovák Kém: Tavaly is nagy verést jósoltak szlovák barátaid, de a lefújás előtt fél perccel valahogy nem volt őszinte a mosolyuk. :) Jövőre a lefújás után sem lesz az. :D
@Devo209: Én is ezt mondom nekik, de hát még mindig itt tartanak, h a magyaroknak ha nem ütnek 10-et közte akkor az számukra csalódás. Summa summárum nagy show lenne egy szlovák-magyar derbi Pozsonyban, remélem a srácok is átérzik ezt a jégen :)
süti beállítások módosítása