HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Ladányi: Egyszerűen rossz volt az egész

2010.04.18. 00:04 Hblog

Nem mentek a lábak, mindennel probléma volt, summázta Ladányi Balázs a Dél-Korea elleni 4-2 lényegét. A 11-es a szokott őszinteséggel beszélt a ljubljanai vb nyitómérkőzéséről.

"A mi oldalunk nem volt jó, innentől kezdve ez csak gyenge meccs lehetett. Nem esett jól semmi, egyszerűen rosszak voltunk. A koreaiak sokat korcsolyáztak, ügyesek voltak, de ha jól játszunk, akkor nem is tudom, mennyivel kellett volna vernünk őket. Sokkal.

Most azt mondhatjuk, örüljünk annak, hogy őket kaptuk első ellenfélnek, nem mást, és hogy legalább győzni tudtunk. Megmondom őszintén, volt pillanat a mérkőzésen, amikor nem voltam biztos abban, hogy nyerünk. Fáradtság és fásultság ült az egész csapaton, egyszerűen rossz volt az egész. Az első harmadban csak Hetényi Zoltánnak köszönhettük, hogy nem vezetett az ellenfél. Amikor 0-1 lett, szerencsére hamar tudtunk egyenlíteni, ez fontos pillanat volt.

Remélem, a lengyelekkel másféle meccset tudunk játszani, és ma csak kivételesen rossz napunk volt. A végén már azt éreztem, várom, csak fújják le, legyen meg az a három pont valahogy.

Ebből a mérkőzésből semmilyen következtetést nem lehet levonni a vb további részére nézve. Legfeljebb annyit, hogy ma kritikán aluliak voltunk. Bízom benne, hogy a következő meccsre fel tudunk frissülni, felpörgünk, és le tudjuk győzni Lengyelországot. Azzal tisztában vagyunk, hogy ehhez nagyon sokat kell javulnunk."

34 komment

Címkék: vb ladányi divízió 1

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szerintem ez nagyon korrekt nyilatkozat
Korrekt, és sajnos jogos... Nem baj, egy szar meccs belefér minden tornába... Letudva! :)
Godó, én is így láttam/éreztem, ahogy mondod.
"a jó meccs előtti edzés mindig szar"
Remélem mára kipihenik ezeket a problémákat!

Fontos meccs lesz a mai!

Mindent bele!
Beismerő, korrekt nyilatkozat, azt sejteti hogy tudják a hogyantovább című fejezetet, amit remélünk, hogy sikeresen folytatnak.Nagyszerű sportember a Godó, amint a nyilatkozatából is kitűnik, beismeri a hiányosságokat, nem beszél mellé.Nem vagyok Csikszeredai de bevallom hogy Erdélyi lévén én is libabőrös lettem amikor a Magyar Válogatott mezeken , a számok alatt nagybetűkkel CSIKSZEREDA volt olvasható.Köszönet CSATÓ IMINEK!
hát, nálunk ezért is szeretik Godót! Hajrá, magyarok!
meccs után mikor gratulaltam, csak szimplan azt kerdezte mihez???

Eleinte azt hittem, hogy utasitottak a sracokat hogy ne hajtsak ki magukat a lengyelek elott, de Pedroek megmondtak, hogy szo sem volt errol.

Jokor jott ez a pofon, remelem.
@vaze: Újpesten meg ezért nem szerették valószínűleg (a klubvezetők) :D
Elgondolkodtató azért, hogy a Pannon-meccsek után mindenki azt mondta, jó a formaidőzítés és remek erőben vannak... Ehhez képest pont az ellenkezője látszik, jó lenne, ha nem így lenne.
Véletlenek nincsenek, ha rossz formában érkezünk egy vb-re, aligha fogunk pont a legnehezebb meccseken átesni a holtponton. De ne legyne igazam.
@montipájton: MIndig van szar meccsünk az egy hét alatt. Remélem csak 1 lesz/volt most:)
Annak örülök, hogy az egyik leggyengébb ellen volt rossz napunk. Remélem a legerősebb ellen lesz a legjobb napunk.
Kár még temetni a formaidőzítést ui. sztem napok nagyot tudnak dönteni ebben.
@montipájton: Emlékszel még Szapporóra? Az észtek ellen sokkal nyomasztóbban nézett ki a helyzet meccs közben.
Ami jó hír. Éjszaka a Kings behúzott egy meccset, most már tuti nem jön Kopitar. A többit pedig a fiúk megoldják.
HAJRÁ MAGYAROK!
@montipájton: Hát ezt én se értem! A pannon hoki gálán norvég veréssel és jó játékkal búcsúztak itthon. Meccs után a pont Godó nyilatkozta, hogy nagyon jó erőben van, minden rendben van. Akkor mégis MI TÖRTÉNT TEGNAP SRÁCOK???? Mert kb 1 harmadban hokiztak a fiúk, a többit inkább hagyjuk. Mégis milyen fásultságról beszélünk? Egy VB nem dobja fel őket?

Na mind1, remélem többet már nem kell morgolódnunk a következő meccsek miatt, nem azt várom, hogy alázzunk le mindenkit a pályán, csak azt, hogy az adott meccsen adjanak bele mindent. Ez belül lehet, hogy máshogy volt, de kívülről nézve a csapat tudása alatt teljeseített jócskán.

Amúgy meg a saporro-i párhuzam megvan, mert ott is nehézkes győzelmet arattunk az 1. meccsen az észtek ellen (5-3).

Ami megtörtént, azzal már nem kell foglalkozni mától. HAJRÁ MAGYAROK!
@F. Kapus: Így igaz! Kb. ugyanaz a meccs ugrott be nekem is, nameg a tavalyi HUN-AUT, csak ott egy igen jó ellenfél ellen játszottunk, akik kihasználták a hibáinkat, KOR meg nem volt képes erre.

Na lecgó van! Destination: Ljubljana, Hala Tivoli! :-)
@galmat: Mi lenne? "Szokásos" VB eleji idegeskedés... Érdekes, hogy pont a kapott gól "nyugtatta" meg a csapatot, és kezdtek el pörögni...
Szerintem aki sportolt már, az tudja, hogy van olyan, hogy semmi nem jön be, tompa a fej, aztán akár másnap minden pont az ellenkezője.

Persze ez nem jelenti azt, hogy nyerjük a VB-t (bár persze kívánom, hogy így legyen), de pusztán sportoldalról nézve sem szabad messzemenő következtetést levonni.
Na erről beszéltem!
De nincs még baj fiúk, ma ami a csövön kifér és akkor:
Reszkess Lengyelország, jön a magyar cunami!

Hajrá Magyarok!
Hajrá Magyar Hoki!
@wincent: Pontosan erről van szó, nem elkiabálva semmit a későbbi győzteseknek általában nehezebben indul az eleje. Ráadásul a koreaiak tényleg jól játszottak, nem vagdalták ki a korongot még szorongatott helyzetben sem, hanem próbálták ügyesen megjátszani. Fognak még kellemetlen perceket okozni a többieknek.
A lényeg, hogy megvan a kötelező győzelem.
A hokiban most jött el az az idő ami a fociban kb. tíz éve: kezd kiegyenlítődni a mezőny, senki sem mehet biztosra a másik ellen az "A" csoport második felétől a divízió 2. első feléig.
Ma több kell a lengyelek ellen, de ezt a srácok is tudják.
Nem is volt olyan vb, ahol minden meccsen csúcsformában tudtunk játszani. És én inkább azt szeretném, hogy a vége felé legyenek a legélesebbek. Főleg, hogy ilyen brrrrr játékkal is behúzták a meccset (hurrá 4. sor!!!). Ahogy Kangyal is mondta a tv-ben: jobb egy ilyen meccs, mintha 30-0-ra lelépjük Koreát, mindenki hátradől, utána meg jön a döbb. Azért a mai meleg lesz: a szlovének nagyon megszenvedtek a lengyelekkel. (És ha vége a Forma 1-nek, akkor megnézem azt az egy év előtti észt meccset.)
penteken van ket hely a kocsimba ljubljanaba szombaton jovok vissza
Azon gondolkozom, nem lehet, hogy a meccsnap délelőtti edzés elmaradása okozott egy kis tompaságot?
Szerintetek lesz jelentősége, hogy a lengyelek kb 7 órával később játszottak és -gondolom én- kegyetlenül kihajtották magukat tegnap?
Hát nem tudom hogy vagytok vele, de én megnéznék még 4 ilyen "magabiztos" győzelmet...

Lényeg a lényeg, ma szarrá verjük a lengyeleket egy góllal :)
@montipájton: ne legyen igazad, meg ne is beszelj hulyesegeket!
@sztenke: 100 % hogy van jelentősége, néha még 3-4 órának is - és gondolom a lengyelek jobban kijátszották magukat a szlovének ellen, mi meg azért nem kínoztuk magunkat halálra - ha most nincs jelentősége a 7 órának, akkor mikor?.-.-
Semmi gond, srácok, van ilyen. Mindent bele a folytatásban!
A lengyelek egy vesztes meccs után vannak, valószínűleg elfáradhattak agyilag is. Szerintem ez a döntő, mert ha ezt nyerjük akkor lendületet kaphat a csapat, a briteket is pokolian nehéz lesz megverni, de ha péntekre marad a döntés, akkor azt a győzelmet "beszurkoljuk", ami nem sikerült a Klotenba az most a Hala Tivoliban meg kell h legyen!!!
RIA-RIA HUNGÁRIA!!!
@hokifan: sziasztok
nekem pedig van két jegyem a szlovén meccsre annyiért amibe került.
Közbejött valami,és a legszomorúbb döntésem volt évek óta,de nem tudok kimenni...
Ki lesz a szerencsés?? Látom már a mosolyát!
Aki az első levelet küldi az imre.panyi@gmail.com -ra.
Zürichben ott voltam... sír a lelkem.
GODÓNAK ÜZENEM!

Nem vagyok egy hoki outsider,igy ha gondolod adhatsz a véleményemre.Előzetesen elmondom,hogy nagy rajongód vagyok.Csodálatos spíler vagy,látsz
a pályán,okosan rutinosa játszol,különleges dolgokat csinálsz a pályán,örül a korong,ha nálad van.De-nézetem és személyes tapasztalatom szerint
van egy rosszul beidegződött dolog Nálad: a baloldali kapáslövéseid nem hatékonyak,évek óta figyelem és az ilyen lövéseknek jó ha 10-15%-a
ér célt,vagy gól,lesz,vagy alepattanót lövi be
a társad.Ez az arány nagyon kevés,ezt egy csaapat
előnyben,vagy anélkül nem engedheti meg magának.
Vagy a pálya közepe felé,kissé jobb lövőszögbe,ne olyan éles szögbe helyezkedj,vagy emberelőnyben
a balhátvéd helyéről tüzelj!Remélem nem veszed ezen észrevételemet kioktatásnak,csak a jószándék,a jobbítás szándéka vezet,további sok sikert és jó egészséget kíván Neked egy valamikori
hokis kollégád./Még a szögletes korong idejéből...
süti beállítások módosítása