HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Dab.Docler-Vasas Bp. Stars 3-2

2010.03.18. 20:13 Hblog

A Dab.Docler jutott a bajnoki döntőbe, pedig nem kezdődött jól a mérkőzés a hazaiak számára. Az 5. és a 14. percben egyaránt Gergely Csaba szerzett gólt, a 2-0-s előnyt egészen a 36. percig tartotta a budapesti csapat. A második harmad hajrájában aztán kétszer is villant a MacSweyn-Magosi páros, utóbbi szerezte mindkét gólt. Az utolsó játékrészre tehát 2-2-vel mentek ki a csapatok. Egészen az 54. percig kellett várni a következő találatra. A dunaújvárosiak csapatkapitánya, Szilassy Zoltán a lehető legjobb pillanatban szerezte rájátszásbeli első gólját. Mint később kiderült, ezzel a bajnoki döntőbe lőtte csapatát, az eredmény ugyanis már nem változott, 3-2-re nyert a Dab.Docler. Az ötödik meccsen megszületett hát az első hazai győzelem. MacCallum együttese nem sokat pihenhet, kevesebb mint 22 óra múlva, pénteken hatkor a Sport Tv nyilvánossága előtt fogadhatja megyei riválisát, a Sapa Fehérvár AV19-et.

601 komment

Címkék: ob i

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Nyuszí O_o: Bill asszem alapvetően inkább jó értelemben vett vagány játékos, pl. én bírom az arckifejezését, amikor kiszól a közönségünknek:P
@Lazlee: jó, persze, de hát a megszokás is nagy úr, hallod...
@Theutus: Vasarnap szerintem be is fejezodik. Jobb az SC sokkal. Ha Te nem jossz, megyek en a jovo heten Ujvarosba, megnezek egy-ket meccset a dontobol.
Ja, Szirányi újabb assziszt!
Remélem, ott lesz Szlovéniában.
Ha bukik a Stars, rögtön szerethetőbb, van ez így:))
@csatoimi: szeretettel várunk
ne haragudj, de most nem fér bele a hazai elfoglaltságok miatt
azt is nagyon sajnálom, hogy Volán meccsre is alig-alig jutottam el, mivel általában ütötték egymást a Mol/Ebel meccsek
valahogyan intézzétek el, hogy jövőre ne üsse egymást a két esemény és ígérem egy egész busz megy hozzátok szurkolni
@facsipesz: Szerinted kik lehetnek ott a Starsbol?
@Theutus: nekem vagány momentumként az volt a kedvencem, mikor Zsocit hajtotta a pályán, hogy Gyerünk Azari, gyerünk Azari! ő meg semmit nem tudott ellene, max ütközte minden helyzetben ha ott volt a korong ha nem, és azt meg visszaadás nélkül állta Bill. Tetszett, Zsoci erőlködik Kangyal meg elegáns.
@facsipesz: Szirányi valszeg ott lesz Szlovéniában, mert a mutatott teljesítménye alapján helye van a csapatban
semmi köze a Stars bukásának ahhoz, hogy szerethető-e vagy sem
szerintem a most jelenlevő Dab szurkereknek soha nem a Stars-al volt baja, max pár játékosát nem igazán kedveljük az emberi hiányosságaik miatt
attól, hogy folyamatosan cinikus vagy ez még nem fog megváltozni
@csatoimi: nem engem kérdeztél, de Pedró, Svasznek Sille, Ennafatti esetleg Szirányi
@csatoimi: Roger, Sille, Svasznek, Szirányi szerintem ott lesznek biztosan
@Theutus: sőt, majd a te neved összekapcsoljuk az övékkel :) na jó, ezt már nehogy felvedd, jó éjt, holnap játék :)
megelőztél Lazlee, még Omart és Pedrot írtam volna kérdőjelesen
Szirányi mellett szól szerintem, hogy Svasznek bekkpárjaként játszik
@Theutus: Roger kimaradt véeletlen, pedig lineupból írtam :D
@Nyuszí O_o: majd lobbizom a 25/183-349es telefonszám birtoklásáért
@Lazlee: @Theutus: Erdekes, hogy mindketten betettetek a Sillet.
@Theutus: csak összegereblyézzük Iminek :D
tőlünk: Galanisz... jelen pillanatban csak a 34es keretről tudnék beszélni 25ösről nem.
@csatoimi: Sille a középszakaszban és az elődöntőben szerintem jól játszott
és előtte a Pannon kupán is
a többi meccsen természetesen nem láttam, így nincs róla teljes képem
a másik oldala meg az a dolognak, hogy a középszakasz előtt még azt mondtam volna egyértelműen, hogy helyet a válogatottban a fiataljainknak
most is szeretem őket, de nagyon bizonytalanul és sok hibával játszottak - illetve inkább úgy mondanám, hogy nagyobb hiba nélkül nem nagyon tudnak egy harmadot végigjátszani
@Nyuszí O_o: Sajnos, azóta Ancsin János minden áldott nap kőkeményen dolgozik a saját nimbuszának porig rombolásán. Szerencsétek, hogy ezt Újpesten teszi. Szerencsétlenségünk, hogy ezt Újpesten teszi.
Magó valszeg ott lesz
ha a döntőben jól játszik Ádám és Pozsi nekik is van esélyük
a többiek nemtom...
Zsoci hiába lőtt fontos gólokat a középszakaszban, mióta nincs Nika nem úgy megy neki, mint ahogy kellene, Ákos hosszú idő után talán ma játszott úgy, ahogy kellene
@Lazlee: 22-es keret lesz. Abba ki fer bele toletek?
@Lazlee: Holéczyt kihagytad, de én nem hagynám ki....
@kerusz: szerinted?
Starsból/Dabból ki férhet be?
Vegyetek azt is figyelembe, hogy harom csatar es negy hatved kerestetik, a tobbi megvan.
@csatoimi: szerintem senki. ez most nagyon nyers, de tessék, hátra elmondtunk minden védőt + szélig +Toki-Balu
csatárok: kicsit nagyképűen hangzik, de nincsenek 4. soros csatáraink. Magosi jó társakkal odaférhet. Zsoca, de csak tölteléknek.
@Theutus: O szerintem is benne lesz.
@csatoimi: 3 csatár és 1 hátvéd szvsz.
Svasznek, Sille biztos
Szirányi, Omar, Pozsi és Hegyi közül lesz a másik 2 befutó
Magó és Roger biztos, talán Pedró
ha én lennék a kapitány valszeg 100%-os választ tudnék adni, de így csak tippelek:)
@Bpstars: akkor már tippelj te is:)
@csatoimi: Borbás, Dubek (Hetler)
pedró,benk,roger + jobb
@Lazlee: szerintem Borbás és Dubek a középszakaszban mutatott formája alapján nem sok eséllyel száll be a harcba
és Roger valamint Magó szerintem biztosan ott lesz, tehát ketten már nem biztosan nem lehetnek befutók
ha Pedró a bronzmeccsen hozza a pontokat akkor inkább rá tippelnék
@Bpstars: Akkor Magosi nem tud menni.
hazafelé 12 embert számoltam 3 helyre.
Mago a kedvencem a Dabból (haragszom is rá a mai két gólért :) ), de 4. sorba eredménytartásra nincs értelme most kivinni.
@Theutus:
kell minimum 3, maximum 5 védő a Mol Ligás csapatokból (adottnak veszem hogy Horváth, Tokaji és Szélig ott lesz). Nálam esélyes lenne Svasznek, Sille, Szirányi, Ennaffati és Hegyi. Hogy öszinte legyek, Jobb Dávidnak nem adnék sok esélyt, szegény végighőmérőzte a szezont a kispadon.
Csatárból (ha azt vesszük, hogy a Volán állítólag a válogatott érdekében alakította át a sorokat, akkor) max. másfél sornyi ember kell, de arra elég sokan pályáznak.
Nálam esélyes lenne Holéczy, Somogyi, Peterdi, Magosi, talán Fodor Szabolcs, Gröschl, Majoross, Borbás és Dubek.

Tuti, hogy kell egy 4. soros center. Én arra a posztra a Holéczy - Borbás párosból tippelnék valakit, Majoross 4. sorozik a Starsban, szerintem ő kiesett ebből a versenyből.

Ha azt veszem, hogy a 4. sor feladata általában nem a góllövés, hanem a rombolás, korongtartás, akkor Gröschlt, Fodor Szabolcsot és Holéczyt simán el tudnám képzelni oda (amúgy Gröschl mostanában elég ponterős is).

Gergely Csaba is jó formában van, de ő képtelen fegyelmezni magát, az pedig egy VB-n nagy kockázati tényező. Nem lehet ott is hergelni a másikat meg könyökösöket osztogatni, mert a válogatott ihatja meg a levét a kiállításoknak.

Szerintem Azari és Kiss Ákos Nika sérülésével messzebb kerültek a válogatottól. Viszont a döntőben Sator mester figyelő szemei előtt játszhatnak majd, hát élni kellene tudni a lehetőséggel.
@Bpstars: Van valami ebben is, de en elvinnem ot.
@kerusz: ez, hogy jött ki?
"Csatárból (ha azt vesszük, hogy a Volán állítólag a válogatott érdekében alakította át a sorokat, akkor) max. másfél sornyi ember kell, de arra elég sokan pályáznak.
Nálam esélyes lenne Holéczy, Somogyi, Peterdi, Magosi, talán Fodor Szabolcs, Gröschl, Majoross, Borbás és Dubek. "
@csatoimi: amúgy én is, de én gyakran hallgatok az érzelmeimre. Sator objektív szempontok alapján kell döntsön.
@csatoimi: Hát szerintem az elődöntők jegyzőkönyveiből a Palkovics, Vas Marci, Godó és a Vas Jankó, Fekete, Kovács sorok többé-kevésbé adottak, plusz a Kóger, Nagy Gergő, Sofron trió is jó eséllyel megy (Bár Sofinak is sokat kellene higgadnia). Itt Magosinek nem sok helye van. A Volánból még Benk és korábbi érdemeire való tekintettel talán-talán Vaszjunyin is becsúszhat, bár nála Magosi szerintem most már jobb.
@Bpstars: hát négy csatár az már másfél sor. Kb... :)
akkor a hátvédeket tekintve Pozsi kivételével teljesen azonos a véleményünk
a csatároknál is majdnem - a 49-es nálam valszeg azért nem jött számításba, mert erősen szubjektív a véleményem vele kapcsolatban, de reálisan nézve ő is számításba jöhet
ha a fegyelmezetlenséget szóba hozod, akkor valszeg Kiss Ákos is kiszáll a versenyből Gergely mellett
Somogyit nem említettem, Pedrót te nem
nemtom, a jövő mképpen Somogyié, rendkívül tehetséges játékos, szép jövő állhat előtte
döntsön a kapitány:)
Imi te még rutinosan kimaradtál
@kerusz: akkor, hogy jön ki a 1,5 sor. így pont egy sornyi támadó kell + healthy scratcher
akkor egyezzünk meg egy Magó-Roger-Benk sorban :)
@csatoimi: @Bpstars: @Theutus: Csatárokkal nincs gond, ott sok ember jöhet szóba, viszont gyakorlatilag minden egészséges és épkézláb védő biztosra mehet. Miközben Sille 40+, Tokaji, Horváth, Szélig, Svasznek 33+...
@Theutus: A Volan harom csatarsora szerintem biztos, a negyedikbe meg eros emberek kellenenek, Benk, Groschl, Fodor, Magosi, Holeczy a tippem. Tehat ezek kozul. Hatved meg a harom biztos mellett szerintem ott lesz Omar, Svasznek, Sille, Sziranyi, esetleg Hegyi vagy Jobb David.
@kerusz: Igen, ezen gondolkodtam en is. Hatvedek felol nem allunk tul jol.
@csatoimi:a te érveidet is tökéletesen el lehet fogadni
ha Hegyi a döntőben nem követ el nagy hibát szerintem ő is ott lesz, legalábbis Jobbal szemben mindenképpen mellette szól, hogy ő játékban van
de hamarosan kiderül minden
én most asszem megyek aludni, mivel holnap valamennyit dolgozni is kellene a meccs előtt és rohamosan fogy az időm, mivel egyre kialvatlanabb vagyok (pillanatnyilag lennének fontosabb kérdések, mint azon agyaljak kik lesznek a válogatottban, de úgy néz ki, hogy jelen helyzetben ez jobban érdekel:D)
jó éjszakát nektek
@Theutus: Jo ejt. Nekem meg van egy harmadom a Toronto-Devils meccsbol. Kovalcsukert is maradtam fennt, de meg semmit sem csinalt.
Salzburg megverte a Zágrábot: Sator élőben nézheti (kell, hogy tegye) az OB utolsó meccseit.

Egyébként mindig csodálom Roger játékát: ilyen testi adottságokkal is (174cm/74kg) bámulatosan hatékonyan tudja tartani a korongot jóval nagyobb bekkekkel szemben is. Ezt hogy csinálja?:)
@Theutus: Cinizmus: A képtelen összeesküvés-elméletes (boxbandázsos-levadászós) értelmetlenségek ellen nincs más eszköz, de sajnos kevés sikerrel kecsegtet:)
@facsipesz: szerinted a Starsnak kötelező legyőznie a Fradit? egyébiránt lehet, de rajtunk nulla kényszer van, 4 napot pihentünk, meglesz ez a csodabronz úgyérzem...

HAJRÁ FRADI!
gsptv.gsp.ro/viewVideo1.php?video_id=34217&title=Steaua_Rangers___Sport_Klub_Miercurea_Ciuc_2_5

Ma este 20-30 és vasárnap 18 30 a következő két meccs. Gratulálok a DAB-nak kiküzdötték a döntőt, kicsit furcsállom azt, hogy ma van a döntő első meccse, így nagyon nehéz lesz...
Szerintem kb. 16-17 hely van tutira meg, a Volános "mag" és Levi, Vitya, így már csak a maradék helyeket kell kitölteni: Levi, Zolika, Toki, Vitya, Balu, Omar, Sille, Svaszi, Palkó, 2xVas, Godó, Kovács, Fekete, Kóger, Sofi, Nagy G.! A többi esélyest meg már előttem felsorolták! :-) Viszont az álom PP1-es sorom változatlan: Szuper-Tokaji-Ladányi-Palkovics-Mihály-Ocskay...
Gratulálok a DAB-nak! Nagy hajtás volt!

Kérdezném, lenne-e esetleg vki, aki ma megy Budapestről a meccsre? Szívesen csatlakoznék, a felmerülő költségeket megosztjuk! :)
@Fejér Lilla: nagyon sajnálom, tényleg hatalmas játékos volt, és persze nem egyedi az esete - ékes bizonyíték arra, hogy aki jégen/páston/pályán nagy, padon nem biztos, és persze viszont.
@bsannamaria: Ha elolvasod a kommenteket, valaki irta, hogy van nala harom hely es be lehet csatlakozni.
Gratulálok a Dab-nak a döntőbe jutáshoz!
Gratulálok a Stars is a kemény helytálláshoz!
@facsipesz: yoo reggelt, azt azért halkan megjegyezném, hogy a képtelen összeesküvések nyomán született egy szövetségi döntés, ami elég kemény volt ahhoz, hogy végre a játékra koncentráljanak a csapatok, és normális meccseken dőljön el a döntős kiléte. a Stars nagyon jól játszott még ebben a kiélezett helyzetben is, minden elismerést megérdemel (és tőlem is megkapta már tegnap) a teljesítményéért. a sérüléssel járó hátulról támadásokra, a (maradjunk ennyiben) "bandázsgyanús" ütésváltásokra reakcióként itt artikulálódó indulatokra pedig nem lehet válasz szerény megítélésem szerint a cinizmus - az ugyanis például mindmáig túllép az irónia, a jópofaság és a vicc határain, hogy a liga és a bajnoki sorozat legponterősebb csatára nem készülhet a vb-re. de hát persze te tudod, mit engedsz meg morálisan magadnak és mit nem, mindenesetre ezt a válaszod is olyan starsosnak érzem. érthető, de nem szerethető álláspont.
üdv
@Fejér Lilla: Ez most tényleg kellett ide? :(
@Nyuszí O_o: Elég volt beleolvasni a spirál-topikokba ahhoz, hogy (számomra) elkomolytalanodjon a nagyon is komolyan kezelendő helyzet. A kétségbeesett szurkoló mindent bevizionál, ami egy szint után - akármilyen drámáról is legyen szó - hát minimum megmosolyogtató.
Ennyi. ;)
Hajrá DAB! Újváros! :)
A VB keret tippekhez csak annyit szeretnék írni, hogy bárki is kerüljön be az utazó keretbe, azoknak egy kis adalék :)

www.youtube.com/watch?v=pOW9FYwRsyk

Ha ezt valaki megcsinálhatná hokis mintára a mi fiainknak, az minden promos reklámot vinne szerintem a korongsütéssel és lámpaleveréssel szemben :)
@facsipesz: mondom, lelked rajta, ha te ilyen esetek/helyzetek nyomán tudsz mosolyogni. téma részemről lezárva, szép napot!
üdv.
Vicces baki a szövetségi tudósításból: "...A látogatók a hajrában kockáztattak, az 57:40. perctől Glen Williamson vezetőedző Rajna Miklós helyett kapust szerepeltetett,..." Szegény Miki... :)))))
Egyébként így utólag örvendetes, hogy minden komolyabb balhé nélkül lement az elődöntő, pedig az idegek is igénybe voltak véve rendesen... Nagyon sportszerűen, méltósággal viselte a Stars a kiesést, elismerés jár nekik. Megjegyzés: ugye, hogy lehet így is...
Gratulálok a DAB-nak! Szép volt srácok!

@Jussi: Kérdés, hogy beengednek-e oda dobokkal!?
Mert egyébként mi is oda szeretnénk állni.
Megnéztem a gólösszefoglalót! Nagyon átjön rajta, hogy milyen hangulat volt! Jó volt újra átélni! :)
@gogosz: Καλημέρα! Τα θερμά μου συγχαρητήρια!
:D :D
@gogosz: Valóban átjön, de azért annyira mégsem :)

Rég tudtuk megugráltatni az ülő szektorokban helyet foglaló nézőket, azonban tegnap még ez is sikerült. Eszméletlenül nagy hangulat volt, a hideg ráz mikor belegondolok :)

Külön felvételt lehetne készíteni a lelátón történt gólörömökről, "a teli zacskós szotyi repüléstől, az örömömben ugrálunk ölelkezve és elesünkön át, a hatan egymás nyakábanig" minden meg volt :)

Még sok ilyet gyerekek, még sok ilyet...
@thokee: alig 5 óra és újra átélhetjük:))
tényleg jó volt újra megnézni
illetve 7, nemtok számolni:P
@kerusz: Peterdi szerintem simán befér, volánba se volt szar, és a ob1-ben is kiemelkedett. Jánosit idén nem nagyon láttam játszani, de a tavalyi vébén szerintem megállta a helyét, most is megtenné.
ja és gratulálok a bikáknak, jobban örültem volna a vasasnak, mert ki tudtam volna menni a meccsekre, így marad a bronz csata, biztos az is jó lesz :).
@facsipesz: halkan és csendben szeretném megjegyezni, hogy te vagy az, aki notóriusan visszatér erre a témára és mérhetetlen cinizmussal vigyorogsz az egyik legtehetségesebb fiatal magyar hokis sérülésén
a maga módján teljesen igaza van Szókrátésznek és Platonnak: bármit tegyen is az ember, mindig jól cselekszik, vagyis: azt teszi, ami intellektusa fokától, eszességének mindenkori mértékétől függően számára hasznosnak tűnik (sok sikert hozzá)
@csatoimi: most igen, de még van a vb-ig, vagy milyen sérülése van? Sehol nem írja, legalábbis én nem találom.
@durex26: térd, ha jól emlékszem, sansztalan
@Szanee: dobosok a háló mögé, útlevéllel:)
@Theutus: Bocs ,hogy beleszólok.-)
Azért ,ha belegondolsz némi igazsága van facsipesznek.A cinizmusa nem arról szól,hogy Nikát kinevesse ,pont rólatok szól Dab szurkerekről!
Kíváncsi lennék most a kommentek számára ,ha a Stars nyer!!!Biztos,hogy ezer fölött lenne!Akkor bizony újból feljöttek volna a sérelmeitek,kár is ezt tagadni.
Az hogy folymatosan válogatottként,legtehetségesebbként emlegetitek???
Ez csak a TI szemszögetekből van nézve!
Leírom mégyszer!Biztos most én leszek a bunkó!!
Ügyes gyerek a Niká!DE!!NEM válogatott csak aspiráns.Tavaly ott volt NEM vitték el.
Ügyes gyerek és valóban tehetséges a DAB-nál,idén nyílván ő volt a legjobb.Ne lőjétek már ki a holdba!!! Azért ott van nálatok egy Magosi Bálint is aki nagyokat küzd meccsről ,meccsre.Nekem példul az ő játéka sokkal jobban tetszik!
Tehát.Igazam va akkor ha azt mondom ,nézőpont kérdése ,hogy ki mekkora Ász!
Mégegyszer gratulálok a Dab_CSAPATÁNAK !!
Nem kiemelve egy egy játékost!!-)
@bakker81: én meg újra felteszem a kérdést, csak az válogatott, aki világversenyen szerepel? szerintem nem, ha valaki magára húzza a válogatott mezt bármilyen téttel is bír a meccs, az bizony már válogatott és Nika ugye már játszott a válogatottban. a Te álláspontod szerint például ha a csapat elmegy egy nemzetközi kupára , akkor az nem a MAGYAR válogatott és nem MAGYARORSZÁGOT képviselik.
@bakker81: Bajnokság legjobb csatáraként emlegetjük és erre rászolgált.
MOL liga 21 meccs 27+17 33,3% lövési hatékonyság
Középszakasz 9 meccs 4+8 17,3% lövési hatékonyság
Biztos vagyok benne, hogy idén Ljubljanában ott lett volna.

Az, hogy mi lett volna ha csak az egyén fantáziája generálja.

Az pedig, hogy ki válogatott és ki nem. A szövetség hivatalos honlapján jelent ez meg:
www.icehockey.hu/index.php?pg=news_4_1245
"Az Acélbikák válogatott centere"
Ha már ők is válogatottnak nevezik, akkor had tegyük már mi is. Vagy fordulj a szövetség felé a felháborodásoddal.
veszíteni tudni kell, a nagy számok törvénye alapján biztosan nálunk is lett volna egy-két tajparaszt, ha másként alakul tegnap a meccs, de nem kell velük foglalkozni! :)
@bakker81: te meg hagyd már abba a kommentek számolgatását, mert semmi értelme. Vesztes meccs után mindenki hazamegy, oszt pótcselekvésből kommentál, győztes meccs után meg örül und ünnepel, és vagyis kevesebb lesz a kommentek száma. Ennyi...
@kiralyfi:

Hát akkor nem olvasgasd 5 percenként, ennyi :)
@Theutus: Nananana. Nem a sérülésén vigyorgok (ahogy bakker81 írja is), soha nem is tettem. Hanem az azt övező agymenésen. A kettő nem ugyanaz ám.

Annak egy kívülálló csak örülhet, hogy nem a Stars nyert, mert akkor lett volna itt tobzódás. Csak meg kell nézni azokat a post-okat, ahol ez történt.
Most mennyivel nyugodtabb a légkör, ugye-ugye, ebből szerintem le kell(ene) vonni a tanulságokat..

@bakker81:
Nekem Magosi nemcsak a játékával vált szimpatikussá, hanem emberileg is, amikor a MOL-liga döntőjén "szakkomentátorkodott". Azt a Stars-t dicsérte, amelyik a toronymagas esélyesnek kikiáltott csapatát egy nappal korábban úgy verte, hogy az alapszakaszban erre még csak esélye sem volt. Ezért respect.

Azarinak viszont évek kellenek (ahol alázatosan, keményen, csak a játékra koncetrál, a jégen bizonyít), hogy ebből a "huzogatós" szövegből visszajöjjön emberileg. Nálam.
@facsipesz: Lehet mindez csak azért van, mert ha nyer a Vasas, akkor az összes szurkolójuk előveszi a 2-3 felhasználónevét az okoskodásra. Amikor kikapnak akkor pedig csöndben maradnak. Elég csak benézni a DAB üzenőfalra, mindig megjelentek páran a győztes meccseik után.
@vaze: én hazajöttem és ünnepeltem és kommenteltem bolond módra, szóval vannak azért átfedések, bár igaz, ami igaz, el kellett mennem este még tankolni (kocsit), és annyit beszéltem Lecsó mamával a sörről, hogy a végén csak pattintottam egyet a nagy örömre - január 4. óta az elsőt, ha yool számolom :)
@csatoimi: Köszönöm, beszéltem is vele, csak sajna a hazajutásom nem megoldott. :(
@kiralyfi: Akkor válogatott-)
@OliBLOOD:Nem vagyok felháborodva!-)
@vaze:Mester! Azt kell mondjam ,igazad van!!-)
Ezektől független mondom akkor!
Nekem Magosi játéka akkor is jobban tetszik.
Ugyanolyan kreatív mint Nika ,külömbség annyi,hogy mindezek mellé rengeteget ütközik is!
Rakhatsz nekem itt ki akármilyen statisztikát az én szemszögemből nézve ez a helyzet.
@OliBLOOD: Ó, ez magas labda, de fenn hagyom :D
Grat a DABNAK! Szilassy megérdemelte a sorstól ezt az érzést,hogy döntőbe lőtte a csapatát! Nagy sportembernek tartom.
@facsipesz: Nem biztos ám, hogy alaptalan a megállapítás, egy pár képkockán láthattuk a jegkorong.tv felvételén a bizonyos "rögzítő kötéseket",
Kedves Csipesz úr idézem a szövetség válaszát:

"ha a verekedést kezdeményező, folytató vagy abba beavatkozó jégkorongozó kezén bandázs, azaz fásli, rögzítőkötés található, azért további kétmeccses eltiltás jár"

nagy valószinűséggel mondhatom, hogy eme rendelkezés nem a Tisza Volán Szeged, a Ferencváros vagy az Újváros miatt keletkezett,ne haragudjon de én elitélem ezeket a dolgokat,

És egy sportszerű példát említenék a múltból:
nekem mint régi jégkorong rajongónak olyan emlékeim vannak a sportszerűségről, mint amikor még a nyitott megyeri úti pályán egy korong fejbetalálta az egyik hazai játékost ájulás történt, közelben többnyire csak az ellenfél játékosai tartózkodtak, másodperc törtrésze alatt mindenki segített ahogy bírt, farigcsálták a jeget, sokan akik észrevették, hogy komoly baj van nem is várták meg sípot, rohantak segíteni az ellenfél csapatából,ők a SPORTEMBEREK.
süti beállítások módosítása