HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Csíkszereda a magyar válogatott mezén

2010.03.09. 13:18 kerusz

Három mérkőzés van hátra az alapszakaszból, és két kérdés vár még megválaszolásra. A fontosabb, hogy a Ferencváros vagy a Miskolc lesz-e a harmadik rájátszásba kerülő csapat, a kevésbé lényeges pedig, hogy negyedik vagy ötödik helyen végez-e az Újpest. Hétfőn pont került a Miskolc óvási ügyének végére, és az elmúlt hetek viszályában is nyugvópontra jutottak a felek. A válogatott mellé egy újabb jelentős szponzor állt.

Kedd este hat órai kezdettel mindkét kérdésben közelebb kerülhetünk a megoldáshoz. Idei utolsó hazai mérkőzésükre készülnek az újpestiek, és nem lehet más céljuk, mint hogy tisztességesen búcsúzzanak el közönségüktől. A Miskolc számára egyedül a rendes játékidőben szerzett győzelem jelentheti a rájátszásremények életben tartását, így kiélezett mérkőzésre számíthatunk a Megyeri úton. A hazaiaknál már biztosan nem lép pályára Vitalij Kiricsenko. Az ukrán csatár a legutóbbi mérkőzésen végleges kiállítást kapott, így ebben a szezonban már nem szerepelhet, éppen ezért haza is utazott. A másik oldalon Petres Tivadar és Kállai Csaba szerepel a sérültek listáján, a Jegesmedvéknek nélkülük kell megszerezniük a második győzelmet az UTE-csarnokban.

Hétfőn három különböző tárgyalásra is sor került az MJSZ-székházban. Elsőként Kovács Csaba alelnök egyeztetett a Dab.Docler és a Vasas Bp. Stars képviselőivel az elmúlt mérkőzéseken tapasztalt feszültség miatt. Másodjára a liga, végül a szövetség elnöksége ülésezett és határozott. A Miskolc óvását másodfokon is elutasították. Az OB I. rájátszásában négybírós rendszer lesz mindvégig. A további részleteket itt olvashatják el.

Az MJSZ elnöksége elfogadta Csató Imre szponzorációs ajánlatát, így az erdélyi jégkorong-fanatikus a magyar szövetség fontos támogatói közé kerül. Ennek következtében hamarosan új felirat jelenik meg a magyar válogatott mezén. A hátsó szám alatt az eddigi szponzor emblémáján kívül Csíkszereda város neve is olvasható lesz.

184 komment

Címkék: válogatott ob 1 mjsz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Minden tiszteletem!
hát én ehez nem is tudom mit mondjak! Köszönet, köszönet, köszönet!

De mostmár lassan gondolkodni kellene egy NHL-es csapat mezein is :-)

Csató Imre for president!
@edudus: Mégjobban imádnálak, ha elmondanád hogy tudom nézni.. :D
off: de ötperces Miskolc emberelőny, öt perccel a meccs vége előtt, 2-2-nél
@Spigott: ha nem lövünk gól, nem is érdemeljük meg a további esélyeket!!!
@moszkvicssluszkulcs: nem lőttünk, kaptunk, erre nincs mit mondani...gratula a fradinak.
@moszkvicssluszkulcs: Lókukit érdemlünk mi...Megint előnybe gólt kapni.Egy jó edzőt érdemelnénk már jövőre...
Na csak sikerült összehozni ma is az előnyből kapott gólt...
Te jó ég.... Így elb***ni... :((
3:2, pedig Heti direkt 25 percet intézett magának!
Azért szép volt Macik. :)
De méééér'nem kérünk ilyenkor időt???
Akkor már csak egy nyitott kérdés maradt.
Fene vigye Imi, vehetek új mezt:)
Vége, 3-2 a liláknak, ez így bravúr a végén. Sajnálom a Macikat, de ilyen ziccert kihasználatlanul hagyni nagy luxus
@Miskolcifan: Azért ugye nem gondolod, hogy Maya utasítására kaptak gólt...de tudom,(nem védve az edzőt) csapatsportban ha sikertelenség van, mindig az edző a hibás...
@edudus: Ebben a posztban keress megoldást ,itt történt ezzel kapcsolatban konzultáció:
jegkorong.blog.hu/2010/02/25/enekes_6?fullcommentlist=1#comments
@1885*: Ki lesz a negyedik és az ötödik.
ünnepel az egész város, négy között a négy között a FERENCVÁROS!!

köszi, dózsa:)
Egyébként meg olyan szinten el lett cseszve ennek a jól induló szezonnak a vége,hogy rossz belegondolni :(
@szorgalmas: Ezt inkább nekünk köszönd meg :D
@szorgalmas: Vissza igényeljük ám majd ezt!!!! :)
Tisztelettel adózom a tetted előtt Imi.
Remélem erre a sok hazai milliárdos is felkapja a fejét és elszégyenli magát.
Köszönet és hála. :)
@Spigott: Hol lehet a szöv. döntéséről olvasni?
Kapuralövések: 41 - 28
Imi! Ha legközelebb a Mária templomban járok Nálatok, számíthatsz tőlem egy-két jó szóra! :)
Jó magyar ember vagy.
Elnézést,elolvastam rendesen a témainditót. :)
köszi lilák!
Hajrá Fradi!
@moszkvicssluszkulcs: azért arról ne feledkezzünk meg milyen töménytelen mennyiségű gólt kaptunk előnyben az idén.. Ez már nem 1-1 becsúszó hibát, hanem alapjaiban rossz előnyös játékot feltételez. És ez se javult így a szezon végére..
@kisby: 10 fölött bőven vagyunk már...
Ez igen! Respect és köszönet, Imi!
1. legyen a gépeden VLC Media Player!
ha nincsen és windows Xp-d van, akkor innen szedd le!
www.videolan.org/mirror-geo.php?file=vlc/1.0.5/win32/vlc-1.0.5-win32.exe

a telepítés után jöhet a következő lépés:

2. download.sopcast.cn/download/SopCast.zip
ez tartalmaz egy Setup-SopCast-3.2.8-2010-2-26.exe nevű filet, aminek a sikeres telepítése ELŐTT be kell zárnod mindenféle böngészőt.
(Google Crome, Internet Explorer, Mozilla Firefox...)

3. login as ANONYMUS!

4. UNBLOCK gombra kell kattintani, ha a tűzfalunk blokkolná! (ez a középső gomb lesz MINDIG)

5. menjünk a sopcast program options menüjére és válasszuk ki a USE MY OWN MEDIA PLAYERT , és a select... gombra kattintva, keressük meg a már feltelepített VLC programot ! C:\Program Files\VideoLAN\VLC\vlc.exe --> elvileg ITT lesz.
majd az apply és az OK gomb.

6. a blogon "meghirdetett link"-re kattintva (amit thomas_av írt)! társítsuk a sopcast programot!
(Sopcast Main Application)

7. megintcsak login anonymus ha mégegyszer kéri.

8.megjelenik a windows media player, de képet nem kapunk. DE az első gombra kattintva, ahol 2 négyszög van egymás előtt, megnyílik a VLC programban az adás.

9. a videóméretet állítsuk 16:9-re és szurkoljunk! ;-))
@gogosz: Koszonom. A templomhoz kozel lakom, tehat ha kijossz onnan, tessek meglatogatni. :) Szivesen latlak barmikor.
@csatoimi: Nem fogom kihagyni. Köszi.
Lassan ideje hogy 20 évvel a rendszerváltás után felnőjön az a vállalkozó/üzletember réteg, amely nem csak gazdagodni akar. Hanem tudja, felelősséggel tartozik a közösségnek, amelyből jön (amelynek tagja).
Tisztelet az első fecskék egyikének!
Nem tudom az illető azonos e azzal, aki szokott itt írni, csatoimi néven(?)
A múltkor, egy Vancouver-i meccs apropóján, egy vele is folytatott beszélgetés, külső okokból kifolyólag megszakadt...
Neki üzenem hogy küldtem egy mailt, de nem kaptam választ...:)
Bocs hogy a vége félig magán jellegű lett, az eleje a lényeg!
Kedves INI! Tehetunk mi is erted valamit?
Kedves IMI!
A tobbit lasd fentebb ;-)
@csatoimi: Imi, fejet hajtok. Eddig is buszke voltam h szemelyesen is megismerhettelek, de most ki sem tudom fejezni... KOSZONOM!
@csatoimi: ez egész egyszerűen elképesztő és mélyen megható.. ismeretlenül is a legnagyobb tiszteletem!
@edudus: rózsaszín szemüvegen keresztül nézhető:)
@kiralyfi: Megtörtént...nagyon izgi volt a vége (csak azt láttam)..sajnos most nem jött össze, de majd csütörtökön nyárson fog forogni a marha a Dom Sportova előtt ;)
Hát, mit is mondhatnék... én azt kívánom, hogy Imi az elkövetkező időszakban minden évben a dupláját tudja adni, mint az előzőben...!

Hajrá Magyarok!
Imi!
Minden tiszteletem!
Nagyon nagy EMBER vagy!
@Sziszó Csíxeredából:

Szerintem meg azt sem tudjak sokan hogy Csato Imi a fanatikus sport szeretete melett a csiki medenceben(Csiksz.Udvarh.Sepsisz.)legalabb 25 valalkozo baratjanak kulon tolja a szekeret.Szamunkra az egyeduli olyan ember aki a nehez gazdasagi helyzetben is kesz a barataiert barmilyen aldozatot hozni.
Sok-sok koszonettel es halaval tartozunk Iminek.

Csutak Szilard!
Csak a tisztánlátás érdekében kérdezném a cikkírótól kb. milyen kondiciók mellett lehet "feliratozni" a válogatott mezére? Vagy a Volánéra? Hátha másokat is meg lehetne nyerni egy ilyen tipusú szponzorációnak.
@budaijegesmedve:
Javaslom, hogy ez ügyben az MJSZ-nél Forrás Zoltánt, a Volánnál Elekes Blankát, vagy Ocskay Gábort keresd. Mindkét helyen jobbnál jobb megoldásokat tudnak felajánlani.
Csató Imre, tisztelet neked. !
Hol lehet amúgy Csíkszeredás válogatottmezt venni?
Szia Imi meg kéne oldani, hogy Csikszeredába is lehessen Magyar válogatott mezt vásárolni biztós vagyok benne ,hogy sok elfogyna és evel a csikí emberek is hozzátudnának járulna a magyar válogatott támogatásához. Mit szolsz?
Amúgy minden tiszteletem a tiéd
@székely hokis: Regota figyelem a hozzaszolasaidat, orulok, hogy az SC szurkolok nagyresze is igy gondolkozik mint Te, es nem az ellenteteket keresi. Ahogy meglesznek a mezek, ha elfogadod, szeretnek egyet Neked ajandekozni, akar dedikaltatva is a csapattal.
@csatoimi: Hat ma holnap az olimpiat kezded tamogatni :) erre szavakat se lehet talalni, tenyleg lesz bolt ahol ilyen mezet vehetunk majd?
Minden elismerésem Imre! Nem semmi!

Ide még a jég alá lehetne egy Csíkszereda feliratot szponzorálni :)

picasaweb.google.com/110621494360499736188/Jegkorong?feat=directlink#

Ez a moszkvai nagykövetség pályája, már több, mint három hónapja üzemelünk, eddig egy kéztörés és egy nyakcsigolya elmozdulás volt a fejlődés ára. De vasárnap vérre menő rangadók vannak!
@Csak a Sportklub: Volt egy beirasod a sportclub blogjan, ami nagyon tetszett nekem. Tarsakat kerestel egy bizonyos zaszlo keszitesehez. Ezert a mezt ajandekba kapod tolem.
@ecs: Valamit osszehozhatunk. :) Nagyon gondolkodom, hogy repuljek ki egy-ket rajatszas meccsre, akkor meg ki tudja, mit festunk fel oda. :)
@csatoimi: De nem kaptam senkit, nemerost tetszett bar en megcsinaltatnam ha lenne akivel....
@csatoimi: Akkor igyekezni kell, mert már ma is Dinamo-Szpartak lesz!
Gratulálok Imi igy tovább jövőreis. Egyébként lehet valamit tudni mi lesz Pirével jövöre? Köszi.
@Csak a Sportklub : mi csinaltunk egy hasonlo feliratot egy szteu elleni meccsre , de az akkori vezetoseg parancsara leszedtek a biztonsagiak .
Van rola foto , egy emilre atkuldom :)
Eddig is buszkek voltunk a magyar valogatott sikereire Csikszeredaban , ezutan meg jobban mienknek fogjuk erezni a csapatot .
HAJRA MAGYAROK !
@csatoimi: maximális tisztelet!
OFF: Több ilyen ember kéne a PARLAMENT-be is, remélem POLITIKUSOK is olvassák a blog-ot...
@bereszsolt: Annak idejen emlekszem meg a ket kicsi kutyanak volt egy meze azt is leszedettek de vegul csak kikerult aztan. ha van yahod, akkor id: kabultka ott is kuldheted :)
@Csak a Sportklub : a fotok otthon vannak , delutan atkuldom jahuunn
@bereszsolt: Akkor volt asszem mikor a zsandarok el akartak volt venni a ket kicsi kutyatol a magyar mezet akkor az egesz csarnok kezdett futyulni s nem vettek el utana meg kezdtek hogy tedd ki tedd ki s visszaraktak:) meg vane meg az a banner?
stommy nem tudom te mit láttál a videókon de ennyire elfogult szurkoló nem lehetsz.a dabból K.Ákos amit művelt az mi volt a kispadról pedig a dab játékosok ugráltak be. ha videót nézted csak ezt láthattad.amúgy Azari nyilatkozata gyerekes
@Szityi: "Szerintem meg azt sem tudjak sokan hogy Csato Imi a fanatikus sport szeretete melett a csiki medenceben(Csiksz.Udvarh.Sepsisz.)legalabb 25 valalkozo baratjanak kulon tolja a szekeret.Szamunkra az egyeduli olyan ember aki a nehez gazdasagi helyzetben is kesz a barataiert barmilyen aldozatot hozni.
Sok-sok koszonettel es halaval tartozunk Iminek.
Csutak Szilard!"

Sejtettem, de konkrétan nem tudtam róla.
mi ez a nyalas az sk -sok reszerol edig mocskoltatok IMIT mikor a h-c nel volt most meg milyen jo ember let. nekunk a volt h-c szurkoloknak akkor is jo volt es most is jo
@dura: végre békülés van, de mindig van egy igaz magyar ember, aki belesz*rik a lecsóba... :D:D:D

Kerusz!
Ha netán törlöd dura 15:14-es hozzászólását, légyszi ezt is töröld! Köszi. :)
@dura: jobb lett volna csendbe maradj. van aki most is mocskolja(sajnos) es van aki eddig se mocskolta!!! es nehogy mar kisajatitsd magadnak a jogot hogy csak te tisztelheted amit tesz, azert mert Hc szurkolo vagy!
@csatoimi: Nagyon szépen köszönjük!!!
Szegény nagymamám, ha megélhette volna, biztos megkönnyezné!!! Csíkmindszenten született! Szerintem ő lett volna az első, aki elzavar, hogy vegyek neki egy ilyen mezt!
Még egyszer személy szerint is, köszönöm!
Ez nagyon szép gesztus, köszönjük Imi!
@dura: No comment! Sok sikert a további ellenség-keresésben. Megkérlek, engem hagyjál ki belőle! Amúgy meg nem ártana a rendes neveden írnod. Valahogy férfiasabb...
Azt hiszem ez jó döntés volt Csató Imi, gratula! Az anyaországban is példát vehetnének róla!
@banyszi: Csak kozos nevezore kerultunk, Mi is. :) Koszonom szepen.
@dura: @lorinczistvan: @Sziszó Csíxeredából: A megbekelest kell keressuk, nem a szethuzast. Kevesen vagyunk, szuksegunk van egymasra. Egymas nelkul nem erunk el semmit es ezt nem csak a jegkorongra ertem.
@csatoimi: Egyetértek. Csak utálom amikor az ésszerű kommunikációra azt mondják hogy "nyalás". Na mindegy, nem vagyunk egyformák. Sőt, Brian szavaival élve (majdnem): egyesek egyformábbak mint mások... :)
@bouba: Amikor kesz lesznek a mezek, szeretnek egyet ajandekba adni Neked, a nagymamad emlekere. Koszonom, ha elfogadod.
@csatoimi: Nagyon szépen köszönöm ezt a gesztust!
Nagyon megtisztelnél vele! Természetesen elfogadom!
@csatoimi: miért eddig nem voltunk azon? Vitatkozni a jobbítás szándékával is lehet. Nem?
@banyszi: De, persze. Csak vicceltem :) Soha nem vitatkoztunk, csak neha nem talalt a velemenyunk. :)
@banyszi: @csatoimi: Milyen édes kettesek lettetek :)))
Tisztára mint karácsonykor.. :)
A fa alatt mindenki kibékül mindenkivel...
@dura: szeretem, tisztelem, becsülöm a székely embert, kérlek ne rontsd el ezt a hangulatot. fogjunk végre össze mindannyian MAGYAROK, mert jobb sorsra érdemes ez a nép...ne legyen széthúzás, még ha véleménykülönbség van is, ami természetes. ne acsarkodjunk egymásra, hiszen csak együtt vagyunk erősek, csak közösen érhetőek el a legnagyobb sikerek. Egy az Isten, egy a Nemzet, bármily gyenge, bármily sebzett...
@kiralyfi: Eltelt már 2 nap a fantasztikus hír óta, de még egy sort sem lehetett erről ovasni sehol, még az MJSZ oldalán sem. A támogatók között sincsen új. /lehet, hogy van de én nem találtam/
@ecs: jó képek nagyon, de ha elfogadsz egy jótanácsot, szerezzetek be védő felszerelést, főleg kesztyűt sisakot lehetőleg ráccsal :). Sokkal de sokkal zökkenőmentesebb a fejlődés, és elkerülhető a fejlődés további ára, mint pl. a fogak kiköpése (tapasztalat :D).
@csatoimi: Leköteleztél nagyon nagy megtiszteletetés vólna a számomra előre is köszönöm szépen. Természetesen elfogadom.
Tiszteletem.
@durex26: Már be akartunk, csak hétről-hétre úgy tűnik, hogy vége a szezonnak és felolvad a pálya, de aztán mégse. De a következő évadnak már mindenki legalább térd- könyök- és fejvédővel vág majd neki.
@Sziszó Csíxeredából: tallan ez a rendes neved hogy sziszo tisztelt tanar ur.maskulonben a nevem DARVAS ATTILA (dura)
te is kiirhatnad a sajat neved (BENCE SZILARD)tanar ur
@dura: Bencze , ha Sziszorol van szo. Te se vagy Davas....
hat erre a hirre meg en is regisztraltam
ezt nem lehet kibirni komment nelkul
LE A KALAPPAL CSATO IMRE ELOTT!!!!
süti beállítások módosítása