HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A Viennával negyeddöntőzik a Fehérvár

2010.02.19. 21:55 Hblog

Különös meccset játszott az EBEL-alapszakasz utolsó fordulójában a Sapa Fehérvár AV19, de a hosszabbításos 4-3-as zágrábi vereség messze nem a játéknap legmeghökkentőbb eredménye. A Salzburg 7-0-ra kikapott Grazban, a Vienna 6-1-re Jesenicében, a Linz 4-1-re Villachban. Nagyon úgy tűnt, a Klagenfurt az egyetlen csapat, amely nem akar elkerülni senkit, annak rendje és módja szerint 5-0-ra elkalapálta az Olimpija Ljubljanát. A magyar bajnok ezek után a 6. helyen végzett, mivel a hármas körbeverésből jobban jött ki, mint a Medvescak és a Klagenfurt. Negyeddöntős ellenfelünk tehát a Vienna Capitals lesz. A további párosítás: Graz–Zagreb, Salzburg–Klagenfurt (korán megismétlődik tehát a tavalyi döntő), Linz–Villach. Vasárnap máris éles meccset játszunk Bécsben. A jegyzőkönyv kedvéért rögzítsük: az utolsó helyen végül nem a Jesenice, hanem az Olimpija zárta a szlován csapatok számára rettenetesen balul sikerült szezont.

332 komment

Címkék: fehérvár ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Fejér Lilla: Ahogy @F.Márk: barátom is írta talán a szemébe is mondhatnád a véleményedet annak akiről beszélsz!Ez a hozzászólásod a legjobb példa erre!
@jabka: Hagyd a tudalekoskodast, pontosan tudom, hogy kell leirni, de ha te nem erted, hogy miert irtam igy, akkor illik rad: "somen" vagy, olyan, mint "Grendmaszter Pit"!:))
@qx92: Ha már ennyit sikerült elérnem,hogy le tudod írni helyesen a "showman" szót, már nem jöttem ide hiába!
@jabka: hogy a turoba nezzen a szemedbe amikor veled beszel egy BLOGON te magadnak vagy??
@qx92: A szemedbe nézés egy blog oldalon azt jelenti,hogy a hozzászólásod kezdetén feltünteted annak a kommentelőnek a nevét akinek címzed!
@jabka: Ideje leállni. A bejegyzés címe "A Viennával negyeddöntőzik a Fehérvár", nem pedig "jabka harca a jégkorongblogon".
FIGYELEM, Aki jön holnap a szurkolói busszal!!!

Ha valakinek megvan a "Miracle on ice" DVD-n, az hozza már el, please! Aztán hazafelé meg majd jól megnézzük! :-)

Kösz előre is!
Üdv mindenkinek!

Elnézést kérek a barátaimtól, fórumozó társaimtól azért, mert a kirohanásommal magam is elvittem a témát egy nem kívánatos irányba. Ilyen az, amikor valaki nálam is leveri a lécet, és ezt már nem tudtam szó nélkül hagyni. Hibáztam a vehemenciával, ez egyértelmű. A cimboráknak azért köszönöm a visszajelzéseket. Elteszem, aztán élőben majd együtt nevetünk. :)

A véleményemért viszont nem kérek elnézést, bármikor, bárki előtt vállalom, akár ugyanígy is. Úgy vélem, van, ami szent és sérthetetlen, és amit bármi áron meg KELL védeni. És ha más nem, én megteszem.

Én időközben lehiggadtam, és mert ezer dolgom van még holnapig, reménykedtem, hogy a gerillakampányos úr is eljut eddig az állapotig, de szomorúan látom, hogy csak az itteni, minősíthetetlen teljesítményét próbálja egyre nagyobb lendülettel alulmúlni. De mert a mérnöki iskola arra tanított, hogy egy mérés nem mérés, kettőből viszont már lehet átlagolni, teszek egy utolsó kísérletet arra, hogy tisztázzuk a lényeget.

@jabka:
Tisztelt Juhász úr!
Nem tetszik a stílus? Az van, hogy valamit valamiért! Ha nem akarja, hogy ilyen választ kapjon, akkor ne írjon olyan, amire jöhet ilyen reakció, és a probléma egyből meg is oldódik.
Egyébként gratulálok, hogy sikerült a stílusba belekapaszkodni - merthogy a tartalomba kicsit nehezebb lett volna. A kritika ettől függetlenül kritika, bármilyen csomagolásban tálaljuk is. Engem speciel nem zavarna, ha minden második szava ki lenne csillagozva, csak könyörgöm érveket is írjon már, ahogy azt intelligens emberhez illik. Főleg ha tényleg annyi idős, ahogy állítja. A hiszti meg kétségkívül hiteles reakció egy ilyen helyzetben, de én azt mondanám, ha előbbre akarunk jutni, ezt hagyjuk meg a gyerekeknek és a vitakultúrában még fejlődésben lévő fórumozóknak.

Értem én, hogy a mai mélyliberális értelmiségnél, meg az emós gizda szakkörben az dívik, hogy nem beszélünk se indulatosan, se csúnyán, és persze ennek szellemében az értelmes érveket is hanyagoljuk, nehogy megbántsuk a másikat - de azért azt nem várhatja el, hogy egy számomra, számunkra ennyire szent és sérthetetlen témában is erősebb legyen az "úgy illik" szabály. Főleg akkor, amikor ön a jelek szerint magasról tesz erre.

Ami a teátrális drámázást illeti, az itt rendszeresen fórumozó, fehérvári (és nem csak fehérvári) sportbarátok köszönik szépen, remekül állást tudtak foglalni az Ön felhívása nélkül is. Igaz, jelenlegi összesítés szerint egyöntetűen Ön ellen.
Kérem vonja le a megfelelő tanulságokat, és a sportriporterpuccsos terve nyugodjék békében.

Ami a folytatást illeti, én is beszélgetni járok ide, higgye el, a hátam közepére nem hiányik ennyi gépelés, ami elveszi az időt a holnapra való készülődéstől, de még egyszer szeretném felhívni a figyelmét arra, hogy ha ön is csak beszélgetni szeretene, akkor ezért tenni is kellene valamit. Tíz éves fórumos és kicsivel több közösségi, közösségszervező tapasztalattal állíthatom, hogy az itteni társaság ritka kedves, értelmes, toleráns banda a net eme kies szegletén. Az, hogy valaki ennyi különböző embert képes volt egy bejegyzéssel felbosszantani, szerintem eleve elgondolkodtató információ...

Higgye el, itt senki nem fogott össze ön ellen, csak kicsit erős volt ez az agresszív álláskeresés.
Olvasson, tájékozódjon, és meg fogja érteni, hogy én itt most nem bunkózok, tényekről beszélek.
A jégkorongszereteéért maximális rescpet, ha pedig tényleg csak beszélgetni akar, akkor nem megsértődni kell a jótanácsokon, hanem elgondolkozni rajtuk.
Továbbra is fenntartom annak lehetőségét, hogy ön lehet jó riporter, jó ember, csak jelen témában írni és fórumozni nem tud. Részemről nincs harag, a következő témánál tiszta lappal indulhat. A korong/labda önnél van, itt a lehetőség a bizonyításra, hogy tényleg megvannak az ön által említett értékei, és ha ezeket megmutatja itt, hasznos és megbecsült tagja lehet az itteni szurkolói közösségnek.

Sok sikert!
Raon
Fehérvár Ördögi Kör
@kovacsistvan: Nem akarok harcolni senkivel,budapestiként remélem ott lehetek az ifj.Ocskay Gábor jégcsarnokban legalább egy SAPA Fehérvár AV19 - Vienna Capitals mérkőzésen!
Szívből gratulálok a Volánnak az alapszakasz 6.helyéhez és szurkolni fogok a bécsiek ellen.
Remélem azért marad erő a válogatott játékosokban a Ljubljanai vb-re is! Nagyon bízom az újabb feljutásban! HAJRÁ MAGYARORSZÁG,HAJRÁ MAGYAR JÉGKORONG!
@sutyi2: megpróbáltam átkonvertálni avi-ból (csak abban van meg, azt meg nem játssza le a buszos dvd), de az első három próbálkozás behalt, így ez most lehet nem jön össze, csak legközelebb. Bocs. :(

@jabka: ha kedden jössz, részemről személyesen is folytathatjuk. Az a tapasztalatom, hogy sokan a neten keresztül halálosan besértődnek olyan dolgokon, amelyeket élőben elmondva egyértelművá válik, hogy elvekről és nem bunkózásról van szó.
@sutyi2: viszont Kcs hathatós sgítségével megvan dvd-n a 98/99-es bajnoki döntő újvárosi meccsének felvétele, amikor Kangyal Bill Balázsnak a hosszabbítás huszonhatodik másodpercében lőtt csodagóljával tizennyolc év után újra megnyerük a bajnokságot. És van egy 00/01-es rájátszás ugyanilyen, mindent eldöntő meccse, szintén újvárosi, szintén bajnokavatással, szóval unatkozni nem fogunk. :)
jabka MONNNYOON LE!!!!!
vagy akkor menjen a jégkorong tévéhez és ott olvassa fel a híreket nem szolmizáló hangstílusban,mint az ott dolgozó riporter srác !!!
....#&&#@@@#@#@@#@#@#+!!!!!....
....&>#&#&@##&++!!!!...
kéremkapcsoljaki!

:D
@Raon: Egyáltalán nem sértődtem meg,újra csak azt szeretném hangsúlyozni,hogy pontosan tudtam,hogy ezzel a sok kritikát kiváltó hozzászólásommal nem fogom elérni azt,hogy a következő meccset én kommentálhatom. Kritikát azonban szerintem jogosan fogalmazhatok meg a közvetítés színvonalával kapcsolatban ezzel biztosan nem fogok kitúrni senkit az állásából. Egy kicsit az indulatokat nehezen értem,de hát ez van. Egyébként a mélyliberalizmus meglehetősen messze áll tőlem,de a normális hangnemet igenis elvárom mindenkitől,aki engem megszólít!
Sajna kedden délután dolgozom,talán jövő vasárnap le tudok menni Székesfehérvárra és akkor nagyon szívesen beszélgetek Veled bármiről ami a magyar hokival kapcsolatos,ha elismered,hogy a "...rohadjon le a kezed stb." megjegyzésed meglehetősen csúnya,indokolatlan és sértő volt!
Én soha nem tudnék senkinek sem ilyet írni!
Egyébként minden jót kívánok a magyar jégkorong valamennyi barátjának!
@jabka: Hát barátom... Sírva röhögök rajtad... :D Ha másért nem is, de azért, mert feldobtad az estémet, egy messzemenő RESPECT Neked! Én is tuti így csinálnám a szakmai előrelépést, hogy jól megfúrnám Léderert! :) Jó, hogy eltiltották, mi? Kicsit lehetne szakítani a házi kasszának... Mondjuk azért én ilyet bizti nem csinálnék... Mert szépen szólva is SZÁNALMAS, amit művelsz.... Meg ez a kérdés, hogy az xy évi B csoportos válogatottban, meg a nemtom milyen csapatben nemtommikor ki volt és ki nem... Soponyán lakom! Mondj nekem 5 embert az itteni járási focicsapatból... Ha nem tudsz, akkor maradjunk annyiban, hogy Léderer Ákos majd közvetít... Ha három hónap múlva, akkor akkor... de majd közvetít... Ha én lennék a Főnököd a Lánchíd Rádióban, páros lábbal rúgnálak ki ezért a szánalmas előadásért, amit persze - mondom mégegyszer - nagyon köszönök, hiszen feldobta az estémet! :D
@Leo945: Olvass egy kicsit vissza,szó nem volt a Lédererről,csak a Hetéssy közvetítését bíráltam!
Csak azóta szeretitek Ti is a Léderert amióta a Nagy Gergő bunyóját úgy kommentálta,hogy azért eltiltották három hónapra! Mi is kiabáltuk a 80-as,90-es években,hogy "Üss Mile üss!" de istenem mi szurkolók voltunk és nem riporterek!Szurkolhat egy magyar riporter a magyar csapatnak,de bunyóra nem buzdíthat,ezt meg kell értenie mindenkinek!
Egyébként senki nem tud kirúgni sehonnan és lemondani sem tudok semmiről mert nem vagyok egyetlen sajtóorgánumnál sem alkalmazásban!
@Raon: utána néztem, DVDn nem találom, csak blue-rayben; 42,5G :D
@jabka: Jabka, gondoltam, ha már végigolvastam azt, amit itt műveltél, én is belédrúgok egyet: elképesztően szánalmas, öntelt, dölyfös, demagóg és korlátolt dolog az, amit itt műveltél, s tudom, meg vagy győződve róla, hogy igazad van, úgyhogy nyugodtan meg is sértődhetsz. Egybébiránt tényleg vannak gondok a helyesírásoddal, például a vesszőket a mellérendelői mondatok határánál egyáltalán nem teszed ki. Ennyi.
@jabka: Nem véletlenül nem vagy alkalmazásban sehol...
@jabka: Magadtól vagy ilyen, vagy valaki ide küldött?
OFF: ha esetleg a hazai meccsre szeretnék félretetetni egy nagyobb társaságnak (kb 30 fő) jegyet keddre ,akkor milyen telefonszámon tudnám ezt fixre megtenni minél elöbb??
a jégpálya telefonszámát 06/22/312-035 már többször is próbáltuk ,(az elővételi időszakban ,órákban is )de sajnos egy úriember vette fel és nem tudott kellő tájékoztatást nyújtani ez ügyben!!
S.O.S!!!
@VIKUNYA: Mondjuk ezen en sem csodalkozom, de azert somennek nem rossz! :))
@Leo945: Azért azt,hogy valaki nem tudja a Soponya csapatának egy tagját sem felsorolni,nem ugyanaz mint,hogy egy magát fantasztikus jégkorong rajongónak tartó drukker nem ismeri a hetvenes évek Magyar Jégkorong Válogatottjának tagjait! Minden tiszteletem a SAPA Fehérvár AV19 csapatának,de bocsássa meg a világ nem csak Székesfehérvárott volt és van magyar hoki!
Én mint Fradista tisztelem a Volánt,a Dunaújvárost,a Vasas Bp.Starst,az Újpestet és az egykori nagy Lehelt és az 1980-ban megszűnt BVSC-t is.Ők mind mind a magyar hoki szerves részei.
Én akkor is imádtam a magyar hokit amikor még a "C" csoportban szenvedtünk és nyitott pályás meccsekre kellett járni sokszor -15 fokban!
Úgy veszem észre,hogy Önök tisztelt uraim senkit nem tudnak szeretni aki nem Fehérvári,még a Ladányit,Tokajit és a Horváth Andrist is sokan leújvárosiazzák,ha esetleg éppen nem úgy megy nekik a játék! Szerintem ezen el kellene gondolkodni!
@Raon: Szánalom ez a KCs... ;)
@jabka: Léderer nem is buzdított senkit bunyóra, ha újságírást tanultál(!), akkor legalább alapvető fogalmazási és értelmezési hibákat ne kövess el.
@jabka: Lehet, hogy ki leszek moderálva ezért, de megéri:

Ki a fasznak képzeled magad, hogy idejössz és elkezdesz itt szektázni meg mindenkit magas lóról kiosztani?
@VIKUNYA: Ha személyesen talákoznánk valamikor,akkor fizikailag is belém rúgnál?
@Joegep: A legjobb showman! Lehet, hogy rossz helyen kopogtat... Ilyet én nem tudnék összehozni, amit ma zsigerből ez az ember produkált! Respect Jabka, zseniális egy kretén vagy!
@jabka: Na, erre mondtam, hogy DEMAGÓG vagy! Szó sem volt fizikai erőszakról. Kérdem én, ha személyesen találkoznánk, akkor fizikailag is halálra röhögtetnél, mint most???
@VIKUNYA: No,no,showman az Fabry!:)
@jabka: Ha bemennél egy kocsmába, és ott elkezdenél a jelenlevő törzsközönség jó ismerősének állására pályázni, majd a jelenlevőknek azt mondod, hogy olyanok mint egy szekta, utána pedig megmondod nekik, hogy min kéne elgondolkozniuk, könnyen lehet, h belenéznél egy-két pofonba.
@jabka: Várj! Átgondoltam. Én még soha senkit nem bántottam életemben. De lehet, hogy téged azért szívesen megrúgdosnálak, persze csak ha szeretnéd... De úgy látom, hogy erősen tepersz érte!
@jabka: en ezek utan siman gond nelkul
@Joegep: Igen, Fábry az ilyen kreténekről mintázza a figuráit!
@jabka: Most így blogszerkesztői minőségben kérdezem, hogy van-e még valaki, akit kritikai megjegyzésekkel szeretnél illetni ezen nagysikerű délután és este után, mert akkor essünk gyorsan túl rajta. Ha esetleg mára kiélted volna kritikai hajlamaidat, akkor ha javasolhatnám, ugorgyunk.

Arra pedig ezennel nagy tisztelettel megkérlek, hogy ne ezt a fórumot használd fel a jövőben álláskeresésre.

Köszönöm a megértésedet.
@KCs: Miért Te ki vagy? Én csak érveket hoztam fel amelyekkel lehet vitatkozni,Te viszont undorító stílusban sértegetsz! Mire jó ez?
Gondolom fel akarsz hergelni,hogy én is ilyen stílusban írjak,hátha kitiltanak!
Hát nem teszem meg Neked ezt a szívességet!
@jabka: Örülök, hogy kikerült(él) mindent!
Nem titok,nem szégyen, 1981ben születtem, így a hetvenes években nem jártam jégkorong meccsre, viszont tesitanárom volt Árkovics Miklós! :D
Senki nem utál azért, mert nem vagy szfvári.... csak a stílusod volt tenyérbe mászó... Meg ez, hogy egy dolgot megragadva mentél el a felelősségteljes válaszadás mellett... :) Jah, amúgy magam is rádiózom, a Sonda mérései alapján akár 50-60 ezer embernek a város környékén.
Tényleg! Nem tud valaki egy jó állást? Úgy kifúrnék valakit én is a helyéről! :D
@jabka: Szerintem Te nem vagy állás nélkül.Amit itt csinálsz, azt jól megfizethetik.
@jabka: Amúgy én tényleg ritkán mondok ilyet, meg lehet Kapusék ki is zárnak érte, de nem akarsz Te elhúzni innen a halál f*szára? :D Köszi! :D:D:D Mert a Vienna lesz a Volán ellenfele posztból lassan "keressünk munkát a szebb időket is megélt Lánchídrádiósnak" posztot kreáltunk... Szánalooooom! :D
@KCs: kicsit nevettem (az utolsó fél mondaton)
@KCs: Ezt nem tudtam,hogy Nektek a Hetéssy és a Léderer jó ismerősötök! Nem tudom,hogy mit szerettek rajtuk,de ha ezzel kezdtétek volna akkor már rég befejeztük volna az egészet és bocsánatot kértem volna,mert a haveromat én is megvédem minden körülmények között.
Inkább pötyögjetek nekem telefonszámot hazai jegy ügyben!!! :)
@jabka: Azért ne vessük el élből annak lehetőségét, hogy ha 21 emberből 20 azt mondja, hogy parasztság, amit csinálsz, akkor tényleg parasztság, amit művelsz! Léderer pedig nem buzdított bunyóra senkit, ellenben kiemelte, hogy nem Gergő kezdeményezte a verekedést. De ez századrangú kérdés, mert te a mai önjelöltséged után minden legitimációs alapodat elvesztetted arra, hogy etika tárgykörben egy hosszas ööööö-zésen túl bármit is mondjál. Vagy felőlem mondhatod: kiválóan szórakozom rajtad! :)))
@jabka: nekem egyik sem jo ismerosom de azert fentartom ,hogy beled rugnek
@jabka: A kollégádat sem etikus fúrni és az internetes minősíthetetlen stílusban fikázni. Dehát ezt nem fogod megérteni soha - csak akkor ne csodálkozz, ha nem tudsz elhelyezkedni.
@jabka: Most komolyan, te tényleg nem érted, hogy miért röhög itt rajtad mindenki?
@qx92: Te, rúgdossuk már meg, nekem is viszket rá a lábfejem! Talán az helyre tenné szegényt! Szóval pusztán emberiességből, jól meg kellene rúgdosni!
Szerintem veressük meg Gergővel és közvetíttessük Lédererrel!
@kerusz: nehogy kitöröld! Nem röhögtem ennyit már régen!
@Leo945: Hatalmas ötlet! Végre Jabkának is lenne munkája!
@jabka: Lassan a tegnapi "Dukla Trencin" es "okosvinetu" kollegaidon is tul teszel! Az mar komoly teljesitmeny!:DDDDDD
@VIKUNYA: hat nem tudom :) erdemes megfontolni a felvetest de meg a vegen beperel ,hogy agressziv mozgalom vagyun es akkor beszuntetnek mint a Magyar Gardat :D
amugy az elet elol ugysem tud elfutni valaki elobb utobb megrudossa
Jabka, van egy ötletem: nagyon gyorsan rövidre tudnánk zárni a vitát, ha bizonyítanád almalmasságodat. Légyszíves töltsd föl a netre az álalad közvetített mérkőzést, és linkeld be ide. Mi meghallgatjuk, s ha jobb vagy, mint az általad kritizált kollégák, akkor én kész vagyok bocsánatot kérni tőled. Ez neked is jó lenne, lehet, hogy a Sport Klubosok is ráharapnak a stílusodra. (Persze a rúgodosás azért él, pusztán humánus okokból).
@VIKUNYA: A rugdalásos témát is fejezzük be, ha kérhetem.
Vajon telihold lesz?
@qx92: A rugdosással vigyázzunk, ne feledjük, hogy minden seggberúgással egy lépéssel előbbre jut.Különben is sinen van csak a vonat késik.
@Uteapu: Megint Hofit idezek:"...csak jonne mar a vonat!":))
Jééé mi van itt... :D :D :D :D
Szurkolhatok ???
:D :D :D
@csatoimi: ez az idézet ugrott be a TELIHOLDRÓL!
"Tengerszem hártyás jegén táncolsz, hóval borított jegenyefenyők alatt. A hó szinte izzik körös-körülötted, gyöngéd kékre halványítva az éjjel feketéjét, a telihold elmosódik a párában, és mintha higanyezüstöt verítékezne, szellemképesek a csillagok, s oly közel hajol az ég a földhöz, hogy már-már összeölelkezik vele. Rideg gyönyörűség, téli mese. Az életed. Táncolsz, félszegen, attól tartva, hogy beroppan alattad a vékony jég, táncolsz, részegülten, már nem törődve a jeges mélységgel, s egyszer csak felemelkedsz. Felujjongsz, hiszen szárnyalsz, ám ekkor elbotlasz, kékre-zöldre ütöd magad, de felkelsz, és kezded elölről, és folytatod, amikor megroppan a jég, és térdig merülsz a vízbe, kibotorkálsz és táncolsz, mígnem merevre fagynak a csontjaid, táncolsz lassulón, hanyatlón, s ha kibírod, felébred a Nap és megmelenget."
Vavyan Fable
@csatoimi: A naptar szerint csak jovo Vasarnap, de valami tenyleg alakul, mert tegnap az indianok es a szlovakok voltak meggajdulva!:)
@Joegep: Szerintem nem jol irja a naptar. Most kell annak lennie. Ez a munkat kereso riporter is, tobb mint erdekes.
@Leo945: Húúúú akkor feszíts nagyon, ha Árkovics volt a tesitanárod:) fúrd ki a bochkorékat, már kezdik megszokni úgyis, aztán meg elég gagyin nyomják már:)
@Joegep: A szlovákok valóban meg voltak gajdulva, olyannyira, hogy elpic*ázták az oroszokat:-)) Sajnos:-((
@csatoimi: de tényleg nem tudom mit aggódik a riporterünk , töltsön fel ide egy közvetítését, aztán lezsűrizzük:)
Sziasztok

Azt mondjátok meg nekem,hogy miért is kell fikázni valakinek a munkáját ennyire? ( jabka úr )
Mármint a riporterekre gondolok.Szerintem nem véletlen vannak egy tv-ben.
És most itt nem a rádiós kollegákat "fikázom" félreértés ne essék. Nekem is van kedves rádiós barátom,akinek szuper a műsora és a humora is ;)
De még ő sem kritizálja a kollegákat,pedig megtehetné ;)
Ákos meg szerintem nagyon jól közvetíti a korong meccseket és az hogy elkapta a hév. Na hát kivel nem fordult még elő ilyen?Engem minden meccsen elkap a hév és szurkolok mint egy állat :D
Szerintem mindenkinek ezt kéne tenni akkor is amikor (ha nem is szép dolog) de a mi fiunk épp verekszik :S mert megvédi magát !
Száz szónak is egy a vége...mindenkinek megvan a maga véleménye, de ne bántsuk már egymást.
Ez nem a foci!!!
JÉGKORONG!!!
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!
Hajrá AV !!!
@csatoimi: Az RTL döntése szerintem elindított egy lavinát, mindenki, aki eddig nem tudom hol volt, azt hiszi már, hogy ő a legtökéletesebb hokiszakértő.
Bocsi mondt helyesbítés !!!!

És most itt nem a rádiós kollegákat NEM "fikázom" félreértés ne essék.
Szóval HAJRÁ riporterek,tudósítók, hokiszakértők,tvsek,rádiósok.... :)
@Csúszka a kabala: "Nekem is van kedves rádiós barátom,akinek szuper a műsora és a humora is ;)"
NEVET KÉREK! :D:D:D
Nem lehet a nem ide tartozó hozzászólókat kitiltani egy kis időre???? Mondjuk 3 hozzászólás után 1 hét pihenő vagy valami
@Leo945:
Németh Gábornak hívják a kedves rádiós kollegát ;)
:D
nah, én akkor szoktam kikapcsolni, amikor ő van... :D
@Thomas_AV: írtam emailt olvasd el. @csatoimi: olyan nagylelkűen osztogattad Mihály Árpi dedikált mezét, nem értem , most miért vagy szőrös szivű, miért nem szerzel neki egy állást a szeredai kábel tv-nél?? :-))
@Csúszka a kabala: Eladtam, kellett a pénz sörre!
@exL:1: Neked mindig nagyon nagy ötleteid vannak! :)
@pakero: Én mára lassan kitiltatom magam, mert lassan az APEH fog kitiltani az országból... épp adóbevallok... nekem is elkezdődött a rájátszás :D
Hello mindenki! :)

Bár a meccs nem volt nagy durranás tegnap (az okok ismertek) a hangulat hatalmas volt. Nem éreztem szemenköpve magam...a helyszínen inkább vicces volt a két csapat ügyködése, nem bosszantó. Köszi minden Zágrábba látogatónak az élményt, hatalmasak voltatok! Az afterparty pedig felülmúlhatatlan! :))))

ZIG ZAG ALBA VOLÁN! :) Irány a playoff, holnap borsot törünk a Bécs orra alá, csak hogy tudják kivel van dolguk!!! :))))))

@Leo945: Ez *10-es... :DDDDDDDDDDDDD

@Raon: Már nagyon kíváncsi vagyok a holnapira! A buszon találkozunk! Amúgyis van egy félbeszakadt eszmecserénk! :))))
Nahde, megint egy kis OFF: A tegnapi zágrábi busz-túrán némi jókedv és serital áldásos tevékenységének köszönhetően kipattant egy ötlet, amire még mindenki Léderer Ákosa is azt mondta, hogy nah, ezt én is meghallgatnám! :)
Szóval: Milyen lett volna, ha Török László és Léderer Ákos együtt közvetítik Nagy Gergő bunyóját!

nemethgabor.com/voice/torokfeatlederer.mp3

füleljétek! :)
bocsi, először nem ment el, aztán meg mégis... :(
@Leo945: Nem írom le, amit gondolok, mert kidobnak innen...hmm...hogy is fejezhetném ki magam....najó mégis leírom: KURVAJÓ LETT!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ügyes vagy! ;)
@Leo945: báár igaz hogy az állat én vagyok ,de eeez állatabb :D:D:D:D
Juhász Úr! Minden tiszteletem az Öné! Választások után lesz hely, kitartás!
@Leo945: Ez tényleg nagyon jó! Hetéssy-Juhász kettősből is ki lehetne hozni egy ilyet?;)
@Henry The Navigator: Na ez a nap POÉNja ebben a POSZTBAN!!:D
@Henry The Navigator: küldj mp3-ban hangokat :D megoldjuk :)
@Thomas_AV: pakoltam bele pár videót ;)
egy "szimpatikus" videó ,amit inkább nem tettem bele a blogomba...:
www.youtube.com/watch?v=drVLlY5Fq7I&NR=1
@Thomas_AV: na ,de mégis beletettem ,mert így lesz kerek a történet...
@Thomas_AV: www.youtube.com/watch?v=drVLlY5Fq7I&NR=1

Az undorító féreg sz@revő mocsokláda remélem ma sírni fog, mi meg a lelátón röhögni a söpredék vereségén! Most nagyon felhúztam magam, mert ezt a videot még nem láttam!
@Raon: Jól van, szerintem jó lesz Kangyal bombagólja is, úgyis rég láttam már! :-)
Ma 11-ig várom a jelentkezéseket azoktól az autósoktól, akik a ma esti meccsre szeretnének jegyet igényelni. Jelentkezni e-mailben vagy telefonon lehet, e-mail cím: szurkoloibusz@gmail.com, telefon: 06706231020.
@Leo945: Ez a tesitanár szerzett néhány hokirajongót!
süti beállítások módosítása