HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Magyarország–Románia 8-1

2010.02.11. 21:18 Hblog

Ritmustalan első, de egyértelmű második és harmadik harmaddal simán verte a rengeteg székely hokissal felálló román válogatottat a legjobbjait tudatosan nélkülöző magyar szelekció. A Mol ligás játékosok mellett a Sapa Fehérvár AV19 fiataljaira épülő hazai csapat az első menetben csak egy gólt szerzett, majd a 33. és a 35. perc eleje között hozzátettünk még hármat. Korábban sem volt kérdéses, ki a jobb, de innentől minden egyértelművé vált, azt sem tekinthetjük kellemetlennek, hogy Antal Zsombor a hetedik után megszerezte a székely becsületgólt. Az EBEL-ben inkább dolgos, mint eredményes Benk András hármat vállalt, betalált Kiss Ákos, Magosi, Ennaffati, Kóger és Nagy Gergő is, 8-1. Pénteken Fehérváron folytatódik a válogatott világbajnoki felkészülése.

198 komment

Címkék: magyarország románia válogatott felkészülés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@csatoimi: ha ügyesen kattingatsz a nevére, kiadja a tán valódit is.
nem véletlenül írtam, hogy nem igaz rá a nomen est omen. (a név végzet)
@vaze: ha a lövések/gólokat nézzük, akkor Magosit is ki lehetne húzni a jók közül :)
De a viccet félretéve @bakker81 -gyel értek egyet a jókat tekintve. Nehéz dolga lesz Satornak.
Viszont úgy vettem észre hogy Rajna picit bizonytalan volt, lehet hogy az miatt, hogy az első meccse volt. Gratula az egész csapatnak a győzelemhez, és a székelyeknek + a 3 románnak is a hozzáálláshoz.
hat aki kivancsi az nezze meg s aki nem az nem muszaj tudja :)jo ejszakat!
@spc87: De most már tényleg feküdj le... Jó éjt!
@sziszi_15: igen, Magóról elfeledkeztem, nálam, a mai teljesítménye alapján, nem fér be... Ehhez vedd hozzá, hogy Daniéknak volt az egyetlen olyan sora, amelyik jól összeszokott sor volt. Hogy egy ilyen meccsből mit lát az edző, az talán a legnagyobb rejtély a magamfajta outsider számára! :)
@spc87: 20 meccs 29 pont serdülőbe,nem rossz :P :D
További jó beszélgetést.
Jó éjt mindenkinek.
Meg szeretnem koszonni ezuton is az ujpesti szurkolo barataimnak azt a gyonyoru ajandekot, amit ma toluk kaptam. Egy CSIKSZEREDA feliratos MAGYAR zaszlot. L Bogar neked kulon koszonet ezert es orok halam. Hajra, MAGYARORSZAG!!!!!
@Miskolcifan:
Akkor bocs!

Vaze: Gergő egy asist,egy gól!!!
Szerintem Dani jól küzdött,ha visszateszi Gergőnhek a passzt akkor most neki is két pontja lenne.
Tényleg nem tudom kire gondolsz amikor asziszt királyt írsz! Nika nem játszott!!:))
@vaze: hát az tényleg jó kérdés, hogy mit hámoz ki az edzői kar ebből. A holnapi meccsből (ha rendesen odateszi magát mindkét csapat, mint ma) többre tud majd következtetni szerintem. Kár hogy azt nem közvetíti a tv, sajnos nem tudok kimenni.
Mikor kiderült h ez a két válogatott játszik egy felkészülési meccset,bíztos voltam benne hogy a kommentek 80 százaléka román-nem román, magyar, nem magyar, székely, nem magyar, magyar, nem székely-témáról fog szólni.Már unalmas, ez a tápos duma is, a sok székelyezés is. Jobb lenne a hokiról beszélni, mint ahogy azt egyesek teszik és véleményt írnak a mai meccsről.Van elég hely, ahol az említett témát osztani lehet.
Az eredmény magáért beszél.
@spc87: Először is az, hogy 2005-ben miért szúrták hátba Erdélyt sokan itthon azt inkább hagyjuk.. Egy kihalófélben lévő párt, nagyon csúnya próbálkozása volt.
Számomra az erdélyi magyarok ugyanúgy a honfitársaim, ugyanúgy magyar az anyanyelvünk. Remélem a köv. kormány már tesz majd lépéseket a kettősállampolgárság ügyében.

Nem értem a reakcióidat, mert ha erdélyi magyar vagy, de nem tartod annak magad, akkor egyáltalán mit keresel itt? Miért nem a román oldalon írogatsz? Ha meg magyarnak tartod magad (határon innen vagy túl, mind1), akkor mit "Hajrá Románok"-zol???

Fura ember lehetsz. Ismerek erdélyi magyarokat, rendes emberek, sok dologban példát vehetnénk róluk, becsülöm őket,mert olyan közegben őrzik származásuk, ami ellenük dolgozik (tisztelet a Felvidéki Magyaroknak is!), ezért téged barátom, nem tudlak most hova tenni. Én nem ilyennek ismerem az Erdélyi MAGYAROKAT.
@naeztaztáneccerértemhejj: beszoltal kiscsavo.Vigyaz,nehogy a tavaszi hole elsodorjon).
@galmat: Derek beszed. Sajnos szegeny nem teljesen hibas. Megneztem az iwiw-en, hogy ki az. A szulei helyeben elbujnek a fold ala. Ott vannak a bajok. Minden onnan indul. 15 evesen jo tevutra tereltek szegenyt.
@vaze: Nézd már meg azt is ,hogy milyen sorban játszott! Én azért eltudnék képzelni egy Kóger,Nagy ,Magosi sort.
@naeztaztáneccerértemhejj: Úgy látom barátom, te sem vagy nagyon tisztában ezekkel a fogalmakkal, pedig csak erről van szó (ha már valaki blogozik).
naeztaztáneccerértemhejj: Ez egy nyilvános fórum, bárki véleményt formálhat. Másodsorban szerintem nyugodtan lehet téma ezen meccs kapcsán minden székely-magyar-román kérdés. Talán kibírod, mert amúgy a cikkek 99%-ban nincs erről szó ezen az oldalon. Egyszeri alkalmak, inkább viseld el.
@bakker81: hát, az elég dühítő volt, hogy ketten nem passzoltak annyit, mint Gergő egyedül, mondjuk az Ebel meccsek alapján különösebben meglepőnek se nevezném. Ha nem egyénieskednek, lőhettek volna még hármat.
Én megértem valahol, hogy az öntudat nagy úr! ...de egy picit gondolkozzatok már! Remélem, nem ittatok, és nem ez hozza ki belőle ezt a sok moslékot.

...ha meg igen?
@csatoimi:
Lényegtelen hogy a honfitársaimat a határok melyik oldalára sodorta a sors!
Egy számít csak: HAJRÁ MAGYAROK!
@vaze: szinte az egész csapaton ezt éreztem, mintha mindent egyedül akartak megoldani. Legalább 3 db 2 az 1 elleni szitu volt, egyszer se passzoltak át a társnak.
@sziszi_15: egy nálam sokkal okosabb ember mondta egyszer nekem, hogy mégiscsak lehet valami furfang ebben az edzői szakmában, mert ő még sose látott ugyanúgy egy meccset, mint az aktuális edző vagy szövkap, pedig finoman szólva sem ma kezdte a meccsnézést! És hát kb. ennyire kell komolyan venni magunkat, amikor itten nagy elánnal kommentelgetünk különféle összeállításokat! :)
@sziszi_15: igen, ez igaz és amikor passzoltak, jöttek a gólok is! Bocs, mobilról nyomom, kis fáziskéséssel.
@vaze: persze, de jó okoskodni :) Nem hiába vagyunk 10 millió szövetségi kapitány országa.
@vaze: Ámen!!!
A többieknek mondom nem értem mit foglalkoztok,ezzel az identitás zavarban küzdő hülye gyerekkel?

naeztaztáneccerértemhejj : Ki a túró beszél itt román-székely ,tököm tudja ki!
80% ??amennyiben a kommentezők közül 2 ember az akkor igazad van:))))
Leírtam komikám !!Olvass!!!
Fölöslegesen próbálod szítani ezt a témát!
Magyar van! Még akkor is ,ha per,pillanat román mezbe kényszerül!
Nem értem, hogy a fehérváriak összeszokott során kívül a többi miért volt szétszórva! Ők miért nem? Mindegy. Amit jó volt látni, hogy nem volt nagy különbség a játékosok között. Egyáltalán nem kellene ezek közül a fiúk közül senkinek sem biztos helyet adni a válogatottba! Küzdjön meg mindenki azért. Csatársorban Ladányi, Palkovics, Vas J., Vas M., Kovács helye megkérdőjelezhetetlen. A többi pozícióért mindenki egyforma eséllyel kellene induljon.
@vaze: végre egy ember aki a meccsről beszél. :) az egyetlen, ami eszembe jutott, hogy egy sort a Volán "átad" a válogatottnak. Vagy feláll egy sor csupa védővel :)

Amúgy ezt a csapatot eléggé meg fogja hajtani a Volán, ha komolyan veszik, szerintem 3-4-5 gól is lehet közte, de annak drukkolok, hogy ne így legyen.
Magyarországon élő csikiakként kint voltunk a meccsen és érdekes érzés helyzet volt mert (én legalábbis) mindig a magyar csapatnak drukkolok, ez így volt akkor is amikor otthon laktam, így van most is pl. ha fociról stb. van szó.
De a hoki az más, hisz ha tele van a román válogatott földiekkel mit tegyen az ember székely fia? Román válogatottnak nem drukkoluk, ez szentírás (na jó esetleg akkor ha nem magyarral játszik).
És dilemma feloldva, sikerült beszerezni egy csíki Sport Club zászlót és ezzel kizárólag a mieinknek drukkoltunk. Hajrá Szereda, Hajrá Székelyföld!
@bdan: a Volánnál van elvileg egy plusz csatár, ha játszik mindenki, az át tud menni (pl Benk).
Remélem igazad lesz, és tényleg meghajtják.

@gogosz: hát ha jól rémlik, rajtuk kívül még Fekete nem volt itt, aki jelenleg még jobb szerintem, mint a fiatalok.
@mik vogymuk: Hát árad rendesen, indul a hajó kicsibarátom::))
@gogosz: Egy csatar kell meg, a tobbi megvan.
Ú, Dzsízász, hova fejlődött ez a topik.

Brávó!
@gotse:"Lényegtelen hogy a honfitársaimat a határok melyik oldalára sodorta a sors!
Egy számít csak: HAJRÁ MAGYAROK!"-ezt úrobáltam kifejteni, csak ilyen 1995ös soumi figuráknak magas, jó éjt!!
@gogosz: Leírtad és megkérdőjelezted saját mondanivalódat:)))
Nem adott senki biztos helyet.
A látottak és amit mondtál az igazak:))

"Amit jó volt látni, hogy nem volt nagy különbség a játékosok között."
Ezt te írtad.Tehát mégiscsak volt:))
@sziszi_15: Szerintem meg Fekete sem kellene, hogy biztos legyen a helyében. Minnél nagyobb lesz az egészséges konkurenciaharc, annál többet profitálhat belőle a csapat. Ez egy olyan eszköz a szakvezetés kezében, amivel öt évvel ezelőtt még nem rendelkeztek. Sator profi edző, az NHL meg ahonnan Ő jött, erről szól, hogy akkora a versenyhelyzet van, hogy Nekik nem is kell a motivációra energiát fordítaniuk.
@bakker81: És azt is leírtam, hogy melyik játékosokat tartottam kicsivel jobbnak a másiknál?? :) Ugye nem?
@csatoimi: Tudsz valami biztosat? Elárulod? :)
@ilyéslaci:
nekem fogalmam sincs, hogy ez milyen érzés lehet, ezért nem tudok ehhez érdemben szólni.
érdekes lehet ezt így szurkolóként külön feldolgozni, sajnálatos ügy ez.
viszont @más:
jessz, hogy nyert Magyarország!
Galanisz pedig hamarosan felépül, és a válogatottban is szerepehez juttatja Sator Mester!
Jól láttam, hogy Kercsót láttam ma este Kápmegyeren?
Remélem sokan észrevették, hogy a meccs végén játszott Himnusz a Szapporoi verzió. Nagyon jó döntés (gondolom a Szövetség részéröl) hogy a magyar jégkorong válogatott meccsein ezt a dinamikus feldolgozást játszák most már nem először (s nem a búskomor 'balsors' verziót).Apróság de fontos. Nekem örök emlék marad az a képsor mikor Szapporóban vérző orru Szélig vezette csapat teli torokból énekelte ezt a Himnuszt. Szilveszterkor is ezt a diadalittas képsort kellene mutatni...
@gogosz:en is gondoltam erre,es ez igy is van rendjen,es az oregeknek se kellene melegen tartani a helyet,van aki bele van kenyelmesedve.
Minden alkalommal ez a román-székely hisztéria itt a kommenteknél. Már kezd kicsit uncsi lenni...

A meccs maga sajnos nem volt nagy szám, de nem is tudtam felpörögni. Hiányozni fog még ez az elmaradt torna
@ilyéslaci:
KERCSÓ SZERINTEM A LEGNAGYOBB CSÁSZÁR!
szerintem előfordulhat, hogy őt láttad.
Látta valaki Kercsó Árpádot a mérkőzésen?
:-D
Jó éjt mindenkinek!!
Ezt kellene megérteni ,amit illyéslaci írt!!!
Ijenkor tudom nagyon lesütni a szemem és szégyelni,hogy van olyan ember aki egyáltalán megkérdőjelezi,erdély hovatartozását és az ottélő Magyarokét!!
@freddyD: maximum az utazás, meg a külföldön játszás miatt fog hiányozni. Azért más érzés magyar válogatottnak lenni amikor csak te vagy ott meg a csapattársaid, mintha eljön Budapestre a székely csapat :)
@akimaki: Ez nekem is nagyon bejött!
@galmat: @suomi 1995: @bakker81: Na figyeljetek ide kicsicsigák: amint valamelyiteket írta, ez ez egy nyílvános fórum, eddig ok, az egy dolog hogy kapásból 80%-ot írtam, legyen amennyit akartok,látom ez a legfontosabb. Egy általános véleményt fogalmaztam meg, ha szarul , akkor bocs, és nem válaszként valakinek.Lecsökkentem a százalékot felére. És ha van egy kis eszetek, akkor nem veszítek magatokra.Ugyanis azoknak szólt akik rágják ezt a témát és felülnek egy, eddig itt nem láttam spc87 féle szarságra.Ámen!Lehet írni nyugodtan a dtyby12@yahoo.com-ra Hátha még közös nevezőre jutunk pár sör mellett
@gogosz: Biztosat lehet meg Sator sem tud, de azert nekem jok a megerzeseim. :) Ime a nevsor: Palkovics, Ladanyi, Vas Janos, Vas Marton, Kovacs, Fekete, Benk, Sofron, Nagy, Koger, Holeczy, Magosi.
Ha ez az spc87 tényleg az, akinek a blog kidobja, akkor a szülőket sajnálom leginkább és én magyar magyarként szégyellem magam miatta...
@pokerface: Ot kell sajnalni, nem a szuloket. Azok juttattak ide. Tudod, az otthon latottakat semmi nem potolhatja.
@csatoimi: Tovább is van, mondjam még? :)
@csatoimi: hát nem tudom, találkoztam szerintem már vele testközelből és valahol mindig megható volt, amikor idejöttek játszani. Aztán kiderül itt, hogy gyakorlatilag hovatartozását illetően ilyen képzavarok vannak...
Semmi nem köt Erdélyhez, de 2 éve voltam kint és annyira megfogott, hogy azóta is visszavágyom.

Egyébként kezdem érteni, hogy mire gondol, amikor azt hiszi eljön az ideje, hogy az úgymond román válogatott megveri a mieinket. A csapata a serdülőben nem rossz, talán ebből hiszi azt, hogy 5-6-10 év múlva is ilyen különbségek lesznek a csapatok között. Csak azt felejti el, hogy eme korosztály igazi magyar nagyágyújaival még nem találkozott.
@pokerface: Rajottem en is, hogy ki az. A testverem gyerekevel jatszanak egycsapatban. Az emberi butasag vegtelen . . . ezt jol megmondta Einstein. Elege van szegenynek.
Galanisz, ha felépül, kapásból legalább 5 embernél jobb. Benket beírtad volna a mai meccs előtt is? :) Azari, Peterdi, Kiss, Berta, és még Dubek is van azon a szinten, hogy egy tollvonással nem lehet Őket leírni. Nem mondom, hogy rossz a listád, mert nem az. De szinte biztos vagyok benne, hogy nem lesz pontos. :) Arról nem is beszélve, hogy a világversenyeken eddig Cortina 7 bekkel játszott, és ha Sator ezt folytatja, akkor még egy csatár hely felszabadul.
@gogosz: Vaszjunyint ki is felejtettem! :)
mindenki lazítson egy kis muzsikával
www.youtube.com/watch?v=M6ZQS8JKTBg

vaze: szerintem Tivadar nem azt nézi, ki hány gólt lő vagy úgy alapból hogyan játszik. 4. sorra keres spec. játékosokat, akik végrehajtják a megálmodott feladatot, amivel győzelemhez segít minket. Nincs 4 góllövő sorunk, de nem is kell legyen.
@gogosz: Ugy tudom, az edzo nevezi meg, hogy ki volt a legjobb jatekos. Ha Sator mester ma Benkre gondolt, akkor nem hiszem, hogy itthon hagyna. Amugy a legnagyobb akarast is rajta lattam. Az egy szabad helyet pedig Galanisznak tartogattam, csak nem tudom, hogy all a serulesevel.
Hát ez élőben is rettenetes volt :) tudtam, és 1000x megfogadtam, hogy nem megyek ki edzőmeccsekre, mert ennek semmi értelme.. Amúgy ez a rendes "román" csapat? Vagy ez valami B, C válogatott volt? Mert ha ez a legjobb csapatuk, akkor nagyon gyengék.. :/

A meccs pozitívumai, hogy Benk ütött egy hármast :) Nagy Gergő gólja is nagyon szép volt!

Remélem a mai már csak jobb lehet ennél.. persze csak akkor, ha a MOL ligások meghalnak a bizonyítási vágytól, az EBEL-esek meg nem komolytalankodják el!
@akimaki: Én is észrevettem hogy nem az eredeti himnuszt játszották le, azt még megértem hogy Japánban nem szántak időt rá hogy rendesen végigjátsszák és ezért duplájára gyorsíottták, de ittthon azért szerintem ezt nem kéne erőltetni. Remélem nem jutunk el odáig hogy ezt is technosítják majd...
@LBogár: Van egy rossz hírem, megtette valaki, habár bizonyítottan nem az a DJ akire a cím alapján kenni akarják.

www.youtube.com/watch?v=_bi-_Fn5wPs&feature=PlayList&p=32B20173F2284E0E&playnext=1&playnext_from=PL&index=5

Bocsi az Off-ért
Nem akarok senkit megszolni, de a "szekely valogatott"-nal nemcsak a vedelem volt lassu, hanem a kapusok is nagyon gyengen muzsikaltak. Szerintem Ruczuj jobban vedett volna.
Néhány szót a meccsről is :)

1. Az első harmad elfogadható volt, az x igazságosabb lett volna, főleg a kiállítások fényében, illetve az üres kapus helyzeteket figyelembe véve
2. Kapus, hátvéd, és centerpontoszton nagy a baj, egyetlen klasszikus center sem játszott
3. Sator nem nyeretlen kétéves, szünetben szétszedte a védekezést
4. A két perc alatt három gól után vagy levegőhiány, vagy sérülés elkerülése végett úgy nézett ki, hogy mindenki a végét várja
5. A motiváció: a magyar válogatottban vannak kiadó helyek, amelyekért meg kell küzdeni, több alkalom nem nagyon lesz, a román válogatottba bekerülni elég egyszerű, hogy finoman fogalmazzak
6. A fizikai különbség ordító
7. Két sor járt a támadó harmadban
8. Nincs négy sorra való div 1-es játékos, talán kettő és fél, csak honosításokkal lehet összerakni egy aránylag elfogadható keretet, a román játékosokból még Lupascu férne be

Csanádot meg hagyjátok békében, aki jár ifi meccsekre tudja miért mondom...
@terminatrix: En jarok es megsem tudom. Mirol van szo?
@terminatrix: Az értékelésedből nem mindig derül ki, hogy éppen a székely vagy a magyar csapatról beszélsz! (2, 4, 7, 8-as pont)
A szekelyrol :)

Pl. MAC-SC, a vege 5-5, hirtelen halal, Csanad gólt lő, megnyerjük a meccset, két nap múlva közlik, bocs, nincs hirtelen halál a vége 5-5...
@akimaki: Amikor az ember azt hiszi, hogy nem süllyedhetünk mélyebbre, jössz és bebizonyítod az ellenkezőjét!!! Mi lesz a következő gondolatod? Írjuk át a szövegét, mert neked túl szomorkás???
Itthon játsszák olyan lassan, hogy belesajduljon a szívem!!! Ahogy kell!!!
@bouba: Ezzel en is igy vagyok.
@terminatrix: A tegnapi amokfutasara nincs magyarazat. Csinaljon barmit is a jegen, mint ember leszerepelt.
Nekem valahogy az jött le, hogy a sárga mez nem igazán motiválta a fiukat. Időnkét Moldován, és Góga szép egyéniket bemutatott, de alig korcsolyáztak. Timaru egy kicsit hajtott az elején aztán feladta. Szerintem ha mezeket cseréltek volna ugyanez az eredmény született volna :).
@terminatrix: Én már azon is meglepődtem, hogy az állítólag honosított Zabludovszkij-Piszarenko féle négyes nincs itt. Ezek szerint még nem fejeződött be a honosításuk? A Steauában leginkább ők lövik a gólokat, gondolom, húzóemberek lehettek volna ebben a tegnapi csapatban is...
@kerusz: Kerusz tudtok valamit a mai összeállításról? Behívnak még Valakit, vagy 3 sorozik a válogatott?
@freddyD: Szia nem tudtál felpörögni ? :(
akkor valamit rosszul csináltam :(
sziasztok
szerintem a meccs nem volt annyira pörgős,de a szurkolás az ott volt ;)
Szép volt Fiúk !!!
HAJRÁ MAGYARORSZÁG !!!!
@gogosz: Mindjárt mindent megír F.Kapus. ;)
@bouba:

1. Erről lehet vitatkozni, de nem érdemes.
2. Ha mindenáron muszáj, akkor ne ebben a stílusban.

Hálás köszönet.
@facsipesz: Nem vitát akartam ezzel indítani!
Én személy szerint sértve éreztem magam!!!
Mi bajod a stílussal???
Ha akarod leírom azt is amit első felindulásomban írtam! Légy szíves csak akkor reagálj, ha érdemben akarsz hozzászólni a kommentemhez, ha kötözködni szeretnél keress mást!!!!
@bouba: Ne haragudj, ilyen indulatok mellett nehéz érdemi vitát folytatni. Meg ízlésről hogy lehetne már?
Valaki így szereti a Himnuszunkat, valaki úgy.
Erről miért kell vitát nyitni?
Miért érzed sértve magad, ha valaki azt írja, hogy ez a verzió neki jobban tetszett?

Egyszerűen leírod, hogy neked meg nagyon nem tetszett, de nem annak kell nekiesni, akinek meg igen, és ezt itt le merte írni. Szerintem.

Take it easy, azt mondom.

Látom, hogy itt minden "magyaros" dolog elég vékony jég, és komoly (és néhol érthetetlen) indulatokat korbácsol, asszem ez volt az utolsó, ahol véletlenül megszólaltam ilyen szituban.
@facsipesz: Még egyszer elmondom, nem akartam erről vitát nyitni!!!
Itt egész egyszerűen arról van szó, hogy egy műnek van egy szerzője, aki azt megírta, megkomponálta, tehát papírra vetette. Neked kutya kötelességed azt úgy prezentálnod, ahogy azt rögzítették!!! Jól néznénk ki, ha egy Ady verset valaki azért írna át, mert úgy érthetőbb, könnyebben emészthető!
Egyébként erre gondoltam, így már lehet kommunikálni, két tőmondatban nem!
@facsipesz: lehet ujra feldolgozni zeneket mas stilusban es lehet ,hogy jok lesznek vagy jobbak mint az eredeti , DE konyorgom azert ne a himnusszal kezdjuk ezt csinalni .... az valami szent es serthetetlen , az Kolcsey gyonyoruen megirta es Erkel nagyszeruen megkomponalta ne kezdjuk azt feldolgozni Dj tiesto vagy Pako stilusban mert attol hanynom kell , az meg milyen ember akinek a NEMZETI IMA techno stilusban tetszik
@qx92: Erről van szó! Köszönöm!
@akimaki: A Magyar Himnusz szent és sérthetetlen! El vagy tévedve mint a fehércipős Piroska a zöld erdőben. Szégyeld magad! Az lassan KELL!
@Sziszó Csíxeredából: ezek szerint hazaértél:::)))gondolkozz az igazoláson:)
@csatoimi: szuliemrol lelehetne ma szalni me mar unom!!!koszonom
@spc87: Adok egy jo tanacsot neked: A marhasagok beirogatasa helyett, foglalkozz inkabb a hokival, edzel minel tobbet, adj egy eselyt magadnak. Ha mar ilyen fiatalon lejaratod magad, az nem tesz jot neked sem. Meg egyszer leirom, en nem teged hibaztatlak. Sok sikert neked az eletben.
A meccs közvetítését innen tudjátok letölteni:

thepiratebay.org/torrent/5359591
De ha a magyarok szeretik és testvéreiknek tekintenek minket....akkor miért van az ,hogy ha meccset játszunk mindig le "románcigányoznak"...?
*szeretnek...Bocsánat:D
@hockey16: Az a lényeg, hogy nincs olyan, hogy a "magyarok szeretnek minket"! Kiket? Ti is magyarok vagytok! Nincs ilyen, vagy olyan magyar! Csak olyan, hogy MAGYAR!
@gogosz: nem hiszem,hogy ez a lényeg:)Amúgy szerintem a magyarországi testvéreinkre értette...és nagyrészt igaza van.
@hockey16: Nem a szethuzast kell keresni, hanem az osszetartast.
süti beállítások módosítása