HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Három meccsvideó egy bejegyzésben

2010.02.08. 14:20 Hblog

Minden további magyarázat nélkül kedves olvasóink elé tárunk három összefoglalót, az EBEL-t és az OB I.-et összekutyuljuk, igaz, gólokat csak két felvétel fog tartalmazni. A Jégkorong Tv videóin megtekinthetik a Sapa Fehérvár AV19 Salzburg-verését egyfelől, a Vasas Bp. Stars Újpest-kiiktatását másfelől, és az erzsébeti lyukat a jégen legvégül.

57 komment

Címkék: videók ob 1 ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jön fel az olaj Krisztian ne simogasd:P
Azért van egy postban az egész, mert mindegyiken a Volán játszik.
Hááát, a videót visszanézve, annak a büntetőnek a megadása hatalmas hülyeség és a kapuvasról kipattanó lövés sem tűnik gólnak.
@Spigott: a harmadiknál hol a volán?
@Spigott: melyik kapuvasra gondolsz?
Ahogy látom, vasárnap (02.14.) lesz a Fradi-Miskolc...az eseménynaplóban már az új dátum szerepel, de az első harmad maradt...kérdésem, hogy ilyenkor csak a 2.-3. harmadot, vagy az egész meccset lejátsszák...mi erre a szabály?
@Spigott: Berta lövésénél az alsó hálótartó vasról pattant kifelé a korong úgy, hogy visszafelé az oldalhálót is kiszakította, amit utána az egyik vonalbíró foltozott meg.
Ennél én sokkal inkább kíváncsi lettem volna Ennafati góljára, amit először habozás nélkül megadott a játékvezető, majd az újpesti játékosok reklamálása után, hosszas tanakodás után visszavont.
Pék nyilatkozata az utehokin nagyon sok mindenben 5-ös... (Varjú, Volán)
Péknek teljesen igaza van, még akkor is, ha ez sokak fülét zavarja. A magyar bajnoki címért fizet a szövetség, ezt akár oda is lehetne utalni a Volánnak, nem mintha kérdéses lenne, hogy megnyerik a bajnokságot. Sportértéke=0 (nulla).
De azért gratulálunk.
Gratulálok neki, hogy beböfögi. Mindenki a saját háza táján sepregessen + ne most kezdjen károgni lett volna rá ideje, össze lehet fogni és közösen odaállni a szövetség elé. Azon persze lehet vitatkozni, hogy a bajnoki cím díja, hogyan legyen megállapítva.
Pék értéke=0. Megint leanyázta a tavaly még istenként kezelt Sikorcint. Miről beszél ez az ember? Normális klubboknál már rég kirúgták volna, azt mehetne vissza taxizni.
Szerintem meg Magyar bajnok, meg a legjobb Magyar Csapat legyen. Ott volt a MOL liga lehetősége a Volán nélkül. Ott kellett volna bizonyítani...
@Ringleader: mivel a meccsnek nem ment le a fele, ezért újra kell játszani... nem hallottam még olyat, hogy csak a 2. és a 3. harmadot játszanák újra... Szerintem mind a 3 harmadot lejátsszák (kivéve, ha megint valami miatt félbe kell szakítani)
A Stars-UTE mérkőzésen megadott PS ölég nevetséges. Ötből két kritérium biztosan nem állt fenn ezen esetben.
De nem csodálkozom!:o)
Meghajlok az érvek súlya alatt.
Ha a Volán nem indul a magyar bajnokságban, akkor tekinthető "magyar" csapatnak?

Honosítás, ill. egyéb szempontokból, pl.
Akkor a sok habzószájú fehérvárinak akik szerint korrekt ez a kiírás tudnám ajánlani hogy jöjjön velük egy osztrák csapat a bajnoki döntőre aki összevissza verte idén a volánt..

le a kalappal a fehérvári hoki előtt félreértés ne essék.. de nem kéne ilyen nagyon telhetetlennek lenni ..

ha meg a legjobb magyar csapat nyerjen mindenki zavarja el a légiósokat :P
pék feltett újra a régi lemezt...
Először el kén érni a Volán szintjét - szakvezetés, játék, szurkolás, infrastruktúra tekintetében - aztán lehetne ilyen dolgokról beszélgetni...
Lehet utánozni, mindenképpen a hazai jégkorongsport javára válna.
Távol álljon tőlem, hogy Pék mestert kritizáljam (megteszik ezt mások). De annyi hozzáfűznivalóm van, hogy úgy árad az "öreg"-ből a negativitás, meg a depresszió ezekben az interjúkban, hogy el nem tudom képzelni, hogy kritikus szituációkban hogyan tudja tüzelni a csapatát.

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy vajon az öltözőben is ugyanilyen-e.
@Cause: Aha és ti mire mennétek a légiósok nélkül?
Ki sem tudnátok állni. :PPP
Az OBI-ben a Volán is a 1+3 vagy a 5 légiós szabálya szerint fog játszani, mint bárki más.
Én nem tudom, hogy a Magyar Bajnoki címért fizet-e a szövetség, de ha igen, akkor csak olyan csapatnak adja, aki a bajnokságban játszik! Abban Péknek igaza van, hogy korrektebb lenne egy Szuper Kupa, mint ez a kiírás. Mivel motiválják az itthon játszó csapatokat? Mindenki azért játszon egész évben, hogy a Volán a végén nyerjen? A Volán szerezzen magának sikerélményeket Ausztriában, és az itthon játszó bajnokkal szemben játszon egy külön kupáért, ahol mindenki lemérheti az erejét a másikhoz képest.
Nem hiszem, hogy a fehérvári szponzorok arra fizetnek ki akkora pénzeket, hogy a jóval alulfinanszírozottabb magyar klubokat legázolják. Már persze ha megteszik egyáltalán. Mindegy, ez most kikívánkozott belőlem.
@gogosz: Körülbelül itt az igazság. Senki se a Volán ellen beszél, de a bajnokság második helyéért harcolni nem olyan nagy kihívás a Magyarországon játszó csapatok részére.
@Licsimi: Mondjk légiósok nélkül, Nektek is 3 hátvéddel kéne játszanotok. :) Tudom, majd a Vas testvérek megoldják. :) Ez csak élcelődés, nincs alapja, mert az egész felvetés butaság. :)
Azt azért ne felejtse el senki, ha a Volánnal játszik bármelyik csapat akkor az összes meccsen telt ház van. Azért az nem kis bevétel és motiváció. Ha 1 meccset nyernek akkor 3 telt házas meccsük van. Ki lehet számolni, hogy ez mennyi lé, és miért ne nyerhetnének 2 vagy 3 akár 4 meccset is. Költeni kell a csapatra és sikerülhet.
@forestjr: Eddig úgy tudtam, a versenykiírást az az elnökség hagyja jóvá minden évben, amelyikbe az össze OB I.-es klub delegál valakit. Most vagy soha nem olvassák el, vagy ez nekik jó. Utána már kár hőbörögni. :)

Addig szerintem meg is érdemlik ezt egyes csapatok, ahol mesterségesen tartják egy bizonyos szint alatt a játékszínvonalat. Még ha nem is biztos, hogy szándékosan.
Most vetik össze Godó, Rajczi, meg Vitáris fizikai állapotát az RTL-en... :)
@Szoljanka: majd írd meg az eredményt okvetlenül. de ki az a vitáris?
@AG 2.0: Vitáris Norbert, a Dunaferr 20 éves kézilabda kapusa. Ő nyert állóképességben, utána "holtversenyben " Godó , Rajczi.
Vitáris 20-, Rajczi 28-, Godó 34 éves.
Érdekes.
@Szoljanka: A szakvezetéssel, játékkal egyetértek, a többit betudom a Volán iránti végletes elfogultságodnak. ;)

De ha a lényeget is igyekeztél volna kihámozni Pék mondandójából (pedig nem nehéz), a legnagyobb problémája az hogy gyakorlatilag egészen a playoff kezdetéig nem lehet majd tudni, hogy az 5 OB I-es csapat közül 3, vagy 4 megy-e tovább. Ez mondjuk valóban nem szerencsés.
@guriga uram jr.: Amíg nem szopóágon van a csapat addig jó. Én azt érzem, hogy jópár csapat arra játszik, hogy minnél jobban lehessen ügyeskedni. Lásd MOL liga rájátszás, eredeti középszakasz kiírás (csak 1 kör 3-2-1 ponttal). Ugyebár így ha bejut egy csapat a döntőbe, akkor máris ő a morális bajnok. Ahoy tavaly az Újpest volt. Teljesen mindegy mi van a döntőben. Azért ennél még egy Volán nélküli döntő is nehezebb kihívás, mint "csak" egy elődöntőn túljutni ha jó ágon van a csapat. A jó ág elérése pedig csak pár meccsen dől el, ráadásul addig még igazolni is lehet.
Jövőre legyen normális MOL liga döntő (legalább 2 nyert meccses elődöntő és 3 nyert meccses döntő), ha lesz középszakasz, akkor olyan pontarányokkal, mint tavaly (minimum 9-6-3, de két körnél inkább 12-8-4 így az alapszakaszban tényleg küzdeni kell). Volán pedig szuperkupa keretében mérkőzzön az OB1 bajnokával (erre akkor van idő, ha feljutunk idén, szóval hajrá!)
@kerusz: Elfogult vagyok, ez való igaz, a " többit " tapasztalataimra alapozom...:)
Nem szerencsés csakugyan, hogy jelenleg ez a dolgok állása, lehet, hogy velem van a baj, de nem tudtam kihámozni a lényeget, én nem hallottam még embert, aki két-három szavanként leviszi a hangsúlyt, mintha ott lenne a mondat vége. Különös képessége van szerintem arra, hogy hogyan tudja a legrövidebb idő alatt elveszíteni a hallgatói figyelmét. Maga a monotónia. Facsipesszel együtt én is nehezen tudom elképzelni ahogy szünetben tüzeli, űzi, hajtja a csapatát...

Azért nem volt túlságosan a lebonyolításon a hangsúly, a Volánt is jó párszor emlegette a "mester"...
Ez az egész meddő vita nincs,ha :Pék mester nem pillant rá a tabellára,és nem döbben rá,hogy ha oda akar érni az 1-2. helyre, akkor bizony bravúrokat kellene elérni a csapatával,nem is keveset. Egy csapat ha bajnok akar lenni ne kapjon ki zsinórban mindenkitól hazai pályán.Ha az ute hozta volna ezeket a meccseket,Pék mesternek esze ágában sem lett volna ilyent nyilatkozni.Minden csapat sport alapja a jó kapus,újpesten ennek nyomelemei sincsenek meg.Tudom felesleges ha-val dobálózni,de ha Matus Palko védi ebben a szezonban is a kaput, vagy csak hozzá hasonló képességű,akkor az ute nem kap sorozatban kandi kamerába illő gólokat,és legalább 8-10 ponttal több áll a nevük mellett,és akkor minden szép és jó.Kapusokat pedig nem úgy sorsolják ki a csapatoknak,hanem a szakvezetés igazolja le őket, és ha az edző rábólint ,akkor .....ugye mester??
vicces Pek ur hat a Volan jatszodjon a legiosai nelkul az Ute pedig kapjon szovetsegi tamogatast meg 10 szlovak igazolasara , nem Pek ur igy lenne a korrekt nem??
attol fuggetlenul , hogy helyesnek tartom a kiirast vagy nem , nem a Volant es a kiirast kell szidni basszogatni stb hanem tegyen egy latogatast a szakosztaly vezetonel vagy az illetekes szemelynel aki jelen volt a szovetsegi gyulesen es ot szidni meg baszogatni mert beleegyezet ezt tudtak szeptember ota hogy igy lessz most lett hirtelen nem igazsagos?
@Szoljanka: Szerinted kit kellett volna emlegessen, ha a Volán hazajövetele fáj neki? A Budai Bocsokat?
@guriga uram jr.: Nem pont a mi embereink ágáltak az egész ellen? Persze ha simán beleegyeztek, akkor most már valóban kár a szóért.
@kerusz: Előbb még az írtad, hogy javarészt azt a szerencsétlen helyzetet emlegette, hogy hány OB1-es résztvevője lesz vajon a play off-nak...
Csak következetesen!
@Szoljanka: Abszolút következetes vagyok. A Volán hazajövetelének (vagy haza nem jövetelének) módja miatt nem lehet tudni, hányan mennek tovább. Fejtsem ki bővebben is?
@legion of doom: teljesen igazadvan............végy egy jó kapust....ennyi! ezzel kezdődik a csapatépítés.

Ott volt a Mol Liga, ott nem vett részt a Volán, ott volt a lehetőség, miért nem nyerte meg Pék úr csapata?? hmmm??? Szánalom ez a sok magyarázkodás, állandóan kitalál vmi kifogást......sérültek fáradtak voltunk stb...megjegyzem a többi csapat is fáradt, mindenhol vannak sérültek...mondja ki SZAR A CSAPATOM ennyi!!!! Nem lenne könnyebb?? Saját magát is áltatja!

Ők sportolók, ez a dolguk, munkájuk.............fáradtak?? és aki a hét 5 napján folyamatosan dolgozik az nem fáradt???

Szerettem az UTE-t a régit, nem a mostanit.és az elkeseredettség beszél belőlem!!
@Gago: És sapka sincs rajta.
@kerusz: Nem kell bővebben kifejtened, csak legközelebb közvetlenül írd le, hogy szerinted mi a lényeg a mondanivalójában, ergo mi fáj neki, ne közvetetten, csak a második kontrádban.
Így könnyebben megértettem volna...
@kerusz: Én is így emlékszem, ezért furcsállom, hogy sokan csupán az önzést veszik ki a szavaiból. Pedig csak egy picit kellene értelmezni a szöveget.
@Gago: ezt nem Te írtad?

Jégkorong Nagyon jól jött a siker a csapatnak jegkorong.blog.hu/2010/01/27/ob_i_januar_27
2010.01.27. 15:37 Gago

Végre egy normális,nagy arc nélküli jól teljesítő kapus Újpesten/Szőke/!!!! Őt kell védetni, és nem lesz gond!!
@Szoljanka: Hát arról nemigen tehetek, hogy nem esik le, hogy a "3 vagy 4" kérdés azért merül fel, mert nem tudni előre, hogy túléli-e a Volán az EBEL-negyeddöntőt vagy sem... Pedig meg is írtuk nemrég ezt. :)
Na ez elkerülte a figyelmemet, így infó hiány végett alakulhatott ki ez a kis véleménykülönbség, no meg részben az elfogultságom miatt...:)
@kerusz: de igen, én írtam! tény, mióta Szőke itt van, volt egy pár jó meccse........arról nem tehet hogy "jó kis védelem" van előtte.......ő az elmúlt meccsen kapott 45 perc alatt 5 gólt, váltótársa pedig röpke 10 perc alatt 3-at. Én Szőkét favorizálnám a továbbiakban is!
Igaza van Péknek!!minden magyar csapat a 2.helyért küzdhet,mivel a volánnak nem megy kint akkor ide jön!!tavaly ezért letiltottak a blogrol,de idén is megkockáztatom!!!
Tudok egy mindenki számára jó megoldást! A Volán jusson be a négy közé az EBEL-ben, és a nélküle lezajló Magyar Bajnokság győztesével, játszanak egy utólag kiírt Szuper Kupáért. Jó lenne még ebben az idényben, mert a következő szezon előtt már lehet, hogy a Bajnok Csapat egy-két játékosa az ellent erősíti. :)
@guriga uram jr.: figyu, kik tagjai az elnőkségnek? Én úgy tudom, nem minden csapatnak vannak képviselői benne, de nem esküdnék meg rá.
@kerusz: Egyébként jobb is, ha nincs minden csapatnak képviselője az elnökségben. A csapatoknak a ligában kell képviseltetniük magukat, az elnökség épeszű szervezetben nem a klubérdekek megjelenítésének a színhelye.
@kerusz: szerintem ez nem aktuális.
süti beállítások módosítása