HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Negyedik kerületi rangadó

2010.01.10. 13:36 kerusz

Ma este két mérkőzést játszanak a Mol Ligában. A Vasas-Újpest rangadónak komoly tétje van, mind a Mol Liga, mind az OB I. folytatását befolyásolhatja az eredménye.

A Vasas kisebb meglepetésre pénteken vereséget szenvedett a győzelmet jobban akaró Ferencvárostól. Glen Wiliamson edző a csapathonlapon értékelte a mérkőzést, elsősorban a kapuk előtt elkövetett hibákban látja a vereség okát. A csapatban mindenki harcra kész, pénteken Sille Tamás mellett már Szappanos Dávid is visszatért a jégre. Újpesten komolyabb hullámvölgybe került a csapat, a pénteki, Miskolc elleni mérkőzésen azonban már érezhetőek voltak a kilábalás első jelei is. Újdonság volt a liláknál, hogy négy sorral játszottak, és a negyedik sor ifistái nem is vallottak szégyent. Ma is arra lehet számítani, hogy Dömötörék lehetőséget kapnak, mellettük visszatérhet a Miskolc ellen betegség miatt hiányzó Hüffner Adrián is.

Videónkon Borbás Gergely és Pék György beszél arról, hogy miért is igazi presztízscsata a két csapat mérkőzése, és arról, hogy persze mindketten újpesti győzelmet szeretnének.

Miskolcon este hatkor kezdődik a Dab.Docler vendégjátéka. Továbbra is a miskolciak az egyetlenek a magyarországi csapatok közül, akiknek sikerült legyőzniük az Acélbikákat, és legutóbbi mérkőzésük a Magyar Kupa elődöntőjében szinten érdekes és szoros csatát hozott. Legutóbb az Újpestet kényszerítették komoly küzdelemre. A Dab.Docler kedden Újpesten győzött fölényesen, pedig kulcsemberek hiányoztak. Galanisz, Kiss Ákos és Jonkl játékára továbbra sem lehet számítani, így a mezőnyben ugyanazok a sorok várhatók, mint kedden. A szintén sérült Sevela kapus viszont a héten már edzett, így elképzelhető, hogy ő jégre tud lépni, amennyiben szükséges.

Pénteken eldőlt, hogy a Román Kupában az SC Csíkszereda lesz az egyik döntős, miután 4-2-re győzték le a Brassót. Az ellenfél a mai Steaua-Progym mérkőzés győztese lesz. Ezt élőben a linkre kattintva lehet követni.

114 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Fugeute: azert hogy a tavaly ezust ermesek letettek abban annak is szerepe van szerintem hogy volt Rufus Zlocha Berta akik nem csak toltelek jatekosok voltak es az elso szlovak sorotok sokkalta jobb volt mint a mostani ami nem csak a Pek iparos ur erdeme mert Sikorcin Dubek most is van de Pek kezmuiparos ur csak nem talalja a 3ik jatekost mellejuk jah es volt egy jo szlovak kapusotok is aki rutinos is volt
a jeget az osszel nem o csinalta hanem a vezetoseg hozta ossze valahogy , az o dolga a jatekosok technikai taktikai es psziches felkeszitese lenne ami tobbe kevesbe de velemenyes hogy mennyire sikerul neki
@Fugeute: Nem akarok vitatkozni Veled,nem hiányzik, hogy a szurkolói légkör is olyan legyen mint a csapathangulat.Tiszteletben tartom a véleményed de a tavalyi teljesitményhez kellett egy pár,most nagyon hiányzó játékos. Egy éve, közel sem ilyen teljesitményt felmutató ellenfelekről már nem is beszélve.Valóban nem leányiskola egy hokicsapat, de felnőtt emberek, akik nehezen tolerálják a durva néhol megalázó hangnemet. A kialakult helyzetért nem csak Ő felelős de a csapatért igen.Egy igazi tréner,ha kell, a vezetéssel is szembe kell hogy szálljon a csapatáért. Itt igazán működnie kéne az egy mindenkiért, mindenki egyért elvnek.
@Uteapu: Még valami. Lehetne a "szakmáról" is beszélni de mivel a kibic kategóriába tartozom nem emlitek dolgokat, pedig van véleményem.
@Szotyeee: @Fugeute: @Uteapu: Meccsnapokon az én véleményem az, hogy Hajrá Lilák! A többi ráér a szürke hétköznapokon :)
@Bertuzzi: Bocs. Maximálisan igazad van!!!
@qx92: De azért érdekes hogy ennyire hát hogy is fogalmazzak...másabb ez a légiós sor mint tavaly...nekem ez emberelőnyöknél tűnik fel igazán...ha tavaly nem lőttünk legalább 10 gólt úgy előnyben hogy Sziki áttette a jobb oldalra és Zlochának csak az üres kapuba kellett betennie akkor egyet se. De ahhoz kell egy olyan befejező játékos mint Zlocha, aki ugyanúgy lát a pályán mint Sziki. Kyrychenko is nagyon jó, technikás, de most azt érzem hogy Szikit kivéve általában (s ez több sorunkban is így van sajnos) sokkal többször van az hogy egyedül akarják a srácok megoldani, pedig ettől csapatjáték, hogy szépen kijátszva kéne belőni sztem. Nem akarom Péket hibáztatni most, de emberelőnyben nem szabadna egy miskolcnak 6ból csak 1et belőni hazai pályán (azt is kicsit szerencsének éreztem). Tavaly ha emberelőnybe kerültünk az nagy gólszerzési lehetőségnek számított, főle az 5 a 3 elleni, idén valahogy nem akarnak összejönni a dolgok. Bár ha Petran csak fele ilyen erőset lőne de 2× annyiszor eltalálná a kaput a kék vonalról...:D
@Bertuzzi: Így van Hajrá Lilák! Ma győzzük le a "Sztárokat" :D
@Bertuzzi: Irány Ki káposztásmegyerre!!!!! Hajrááááááá Lilák! Hajrá Lilák!
Nagyon drukkolok a DAB - nak, legszívesebben már az EBEL-ben szeretném őket látni, annyira kilógnak a sorból, hogy szerintem második magyar csapatként már ott volna a helyük (lásd Jesenice, Ljubljana) nem tudom, mi az akadálya - a money, money lenne?
Viszont a miskolciaknak még jobban drukkolok, mert őket szeretném abban a szerepbe (is) látni mint a AV19-et ma - ezért a mai DAB elleni mérkőzésen nekik fogok drukkolni:-)))
Hajrá MAGYAR HOKI!!!
Ha valaki úgy találná, hogy a két kívánság üti egymást - nos nem, mert FŐLEG a magyar hokinak szurkolok...
Ahogy látom Erdélyi sem játszik.
jó a hangulat Miskolciában, kés az első percekben volt egy szép ziccerünk is, kár, hogy nem tudom nézni, mert munka van...
@Spigott: hány hátvéddel játszunk akkor?
Bakker, lemaradtam a gólról :( Szilassy 0-1
1.48, Káka, nem láttam, ki adta a passzt, de szép támadás volt :) 1-0 - ja, azt hiszem, Tika adta.
Hat hátvéd, de négy támadósor
@Spigott: rákattintok a linkre, és úgy indul a közvetítés, hogy pacsi. picsába már, még ha vezetünk is :D
@spigott: nem mentél Jégtörőkre?
megindultunk, apám, mint a cunami, Káka tisztán lőhetett, középmagasan jobbra a kesztyűs oldalra.
@vaze: nem végül, inkább nézem a nagymeccset :)
huha, volt egy 3 az 1 ellen szitu, nagyot fogott Sevela...
@Spigott: fotelszurker, pedig de kimentem volna! Nem baj, Káka gólja nagyon sokért kárpótol!
Kincses kezdi, száradjon le a sípja :)
kettős fór a miskolciaknak...megérdemelten,..
lehet hülyén tudom, de nem úgy volt hogy Kincses nekünk nem vezethet meccset, mert azt kértük még szezon elején?
@Nyuszí O_o: írjatok, ha van valami, pompásan buszozok Pest fele, basszátok meg! :)
@CTZ78: én ilyenről nem tudok, ez különben sem a mi stílusunk
ok, megúsztzuk a kettőst, azóta volt egy helyzetünk is. az iram jó, sok a hiba viszont.
mi kerültünk fórba...jó lenne beverni a harmad végére...
ja nem, bocs, páros, 4-4-bem megy tovább. közben a Jolán 0-1...
@vaze: szezon elött van egy ilyen, hogy 1 bírót lehet választani akit nem kérünk szezonra hogy vezessen, de ez minden csapatnál van. Aztán lehet hogy hülye volt aki mondta :D
most fór, 4-3 ellen mehetünk...
Lecsó beverhette volna, tiszta lövő volt, de kimaradt. aztán most még egy. harmadik bemegy.
@CTZ78: szerintem nincs ilyen
Kovács-->Palkó, 1-1 a Jolán, szép volt.
maradt a harmad végén az 1-0 ide, Fehérváron is szünet, 1-1.
ja, és "Kiscsillagok" - UTE 0-1, Borbi a 23. percben.
nagyon kéne egy fehérvári győzelem! Meg egy jégtörők és egy dab is! Mást asszem most nem szeretnék! :)
Elnézést mindenkitől a videó technikai hibájáért, javítottuk.
Az első harmad kiegyenlített játékot hozott, a legnagyobb miskolci helyzet egy kontra után alakult ki, de Petyó jól védett :)
Ha jól látom megvan Sevela első kétpercese :)
2-0 az UTE-nek, ísmerve a stars támadópotenciálját, ezzel lényegében meg is van a meccs! :)
Vicc, amit emberelőnyben művelünk...
@Spigott: szerintem nem akarjuk összetörni magunkat. van elég sérült
Mekkora buzi ez a kincses, akasztás a miskolci kapu mögött, erre kihozza párosra
Kincses nem szórakozik :)
@CTZ78: egy fasz, most is páros
közben a fehérvári meccs 2-2, egy szép Palkó-gól után hasonló szépségdíjassal válaszoltak a sógik a Rodman-tesók révén. nem láttam a miénket, de mintha picit leültünk volna...
ez azért érdekes egy lerántás volt és semmi
Kincses, rohadjál meg te senkiházi. Kurt-nek nekikorcsolyázik a gyerek, lent marad, erre kiállítja a kanadait. A játékvezetés legalja ez az ember
most persze csak nekünk...fór a maciknál...
nah jó inkább most már nem mondok semmit Kincsesre :D
Miért van szükség ilyen játékvezetőkre, de tényleg? Ennyire elrontani egy meccset?
Ezt is lefújja, a túloldalon három ilyet nem tett meg, undorító, amit ez az ember művel játékvezetés címén
@Spigott: Ne bazd fel magad, neméri meg :)
Akartam már kérdezni többször, hogy ez a Fekecs gyárilag ilyen bunkó vagy külön képzésen szedi fel? Mert kritikán aluli amit művel...
@check: egy paraszt az is, a kupadöntőn is ugyanezt csinálta
a sporit láthatóan zavarja, ha rendes létszámban zajlik a meccs. nem csodálkoznék egy nagy bunyón, elég feszült a hangulat, és az ilyen puhapöcs játékvezetésnek sokszor ez a vége...
Kurt jó nagy kapuvasat lőtt hátrányból
@Spigott: Egyre inkább úgy érzem, hogy célszerű volna beleverni a fejét a seggébe, hogy nyughasson már. Semmi szükség rá a pályán, a Macik is jobban járnának.
basszus...ezt nem hiszem el, b+...lehet, olvassa :)
Szaggatott játék, gyenge meccs, még gyengébb bíráskodással. kincses megint vagy három támadásunkat akasztotta már meg, már le sem írom, hogy mit gondolok róla :)
Fodor meg nem bír magával úgylátszi :) 2+10+végleges :)))
@CTZ78: '43 érdekes jelenet. Kyrychenko lökte palánkra Szirányit jüval a sípszó után. Ezt Szirányi nehezen viselte, kisebb dulakodás alakult ki.
Áll a játék, hosszú megbeszélés.
Fodort állítják ki, lefelé menet Hetler szólt neki valamit, amire a támadó nekiesett Hetlernek. 2+10+20.
Szerintem Kincses még röplabda mérkőzésen is kiállítana valakit, mert szerinte a bíró feladata a kiállítások osztása. Irigyelhetik Gebeit, mert ő később kezdett el bíráskodással foglalkozni, mégis előrébb tart, ezek meg itt rohadnak a magyar bajnokságban.
közben a kiscsillagok feljöttek 0-3-ról 2-3-ra
bazmeg, ott folytatja, ahol abbahagyta, ütik a kapusunkat, SZilassy takarít, erre kiállítják. szégyen ez az ember, remélem eltörik a lábát
Hullanak,vagyis égnek ujra a csilagok:))szégyen!!!!
ott van, Korol 0-2 :)
Kincses tesz még róla hogy bunyó legyen
volán közben 5-2 :)))
0-3, ha jól láttam MacSweyn lőtte :)
be kéne lőni, aztán elfelejteni!
így teljesüljön minden álmom :))
5-4 közben a Jolán, 3.08 van vissza...nem lesz könnyű ott...
vége, 0-3, sima meccs egy kocsog bíróval is :)
3-0 a vége, szép vlt, Kincses sporttárs megcsinálta :))
Milyet mondott már a lédere: "...öljük már meg komolyan mondom...). Ez beteg?
Bakkaer a Volán meg nem bírta ki, 5-5
Öööö: Léderer és bakker. Azt hiszem jót tenne egy restart...
sajnálom a Fehérvárt, 5-2-nél azt hitték, már senki nem veszi el tőlük...
nem akarok villogni, de 4.04-nél mondtam a gyereknek, most kéne Godónak lőni egy mecccsdöntő gólt...szép volt, Jolán!
Köszi Márk a közvetítést egyébként :)
köszönöm, Uram! Épp így kértem! Hogy 8 mp-cel a vége előtt még a Király is betalált a Debrecennek, már tényleg csak hab a tortán! Ebben a rendszerben és a Caps ellen meg tökmindegy, hogy hosszabbitásos-e a győzelem! Szép volt, fiúk!
@OliBLOOD: konkrétan nem ez történt. Fodor Kiss Gábor arcán csinált egy jó 5 centis vágást a botjával, úgy, hogy a közelben nem volt a korong. Erre mikor leküldte Gebei, és 5 perc után nagy kegyesen hajlandó volt levonulni, akkor a büntetőbadhoz a legközelebb álló Hetlert támadta meg, bottal lökött rajta egy nagy hátulról. Igazi undorító játékos. Mondjuk szenzációs játékvezetői ítélet volt, hogy észrevette a szabálytalanságot, mikor totálisan máshol volt a korong! De volt pár hibája is, majd ha lesz post, leírom :)
@gabute: Fodor láthatóan felszabadult, hogy nincs már Fisera, de remélem majd valaki más jól elrendezi mégegszer
@Spigott: tényleg ráférne.

Egyébként az egyik vonalbírót is jól meglökdöste. Raádásul abszolút nem is volt (addig) paprikás a meccs, tök érthetetlen volt a "műve"
@Spigott: szerintem rendezze Lecsó, idén ő még úgysem verekedett komolyan :)
Az első harmad tragédia, a második közepes, a harmadik elment. A Starson látszik a kanadai edző munkája, de sajnos nem pozitív értelemben.
@gabute: Én úgy láttam,hogy arcon csapta kesztyüvel!!
@forestjr: Nem baj, ha majd kiöregszenek lesz egy csomó jó favágónk :) Van világbajnokság abból is! :D
@Video Tóni: De oda kell a gyorsaság is :) .
@öregjátékos: lehet, hogy a kesztyűje volt. A lényeg, hogy nagyon csúnya volt.
süti beállítások módosítása