HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Elkészült a ferencvárosi retrómez is

2009.12.16. 15:49 F. Kapus

Elkészült a december 27-ei Winter Classicra a zöld-fehérek régi stílusú meze is. Az FTC részéről csak az öregfiiúk játszanak ilyenben, a Mol ligás csapat az egész szezonban megszokott mezében léphet jégre az UTE ellen. Az Athletiksport által SOS-tempóban legyártott zöld mezből – éppúgy, mint a lilából – vásárolhatnak a szurkolók is, 9500 forintért. Ennek útja-módja néhány napon belül kiderül, megírjuk majd, mit hogyan.

54 komment

Címkék: mez ftc winter classic

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egyszeru es nagyszeru :D
Megint feltalálták a spanyolviaszt......
Nem is hiányzik róla semmi, szerintem jó...
Hála égnek nem kerültek rá szponzorok :)
@peterszky:
Nyugi, ez az Old-Star csapat meze!:-)
@Tillasz: Azt tudom :) A másikat amúgy nem fogják az öregfiúk használni? Vagy nekik is egy másik lesz?
@peterszky:
Jaj, bocs de ezt nem értem..-(
A Fradi jelenlegi mezére godnolsz? Azt szerintem csak a mai csapat fogja viselni.
Nem rossz,gondolom a tervezőnek nem voltak álmatlan éjszakái ,míg kigondolta ezt a kreációt.Végülis Hudákék idejében ,max a whirlpool viritott a mezeken,meg néha 1-2 hógolyó nyom:-)
@Tillasz: Nem, az UTE mezre gondoltam, mert ott a retro terven van szponzor. Ott lesz-e az öregeknek külön?

Mert az világos, hogy a Fradinál az öregeké ez, a srácok meg használják az ideit (legalábbis nekem így jött le eddig a cikkekből).

Az UTE meg csináltatott egy retrot a bajnokira, de az öregfiúkról még nem volt szó.

Így remélem már tiszta :)
@peterszky:
Kösz. Azt nem tudom, hogy az UTE Old-Stars-nak lesz-e retró meze, és ha igen az milyen lesz.
De majd a "helyiek" kiegészítenek.
Jajj de szíííííp
Remélem meg lehet majd venni....
Szívesen játszanék én is ebben a mezben...
Nekem nagyon tetszik.. És van egy nagyon fontos kritériuma : Nem Lila :-))))
Hajrá Fradika!!!!!!
@peterszky: Talán mert nincsenek is?:)
bakter, azt hittem legalább sas lesz rajta /:
Elég minimalista, de ez a retró lényege
@szuszpenzor: nekem is nagyon tetszik a hokissas. tenyleg retro-gyonyoru de hiany a sas....
@Fugeute: Akkor miben fognak játszani? :)
@peterszky: két süketnéma beszélget...:)
nem a mez nincs, hanem a szponzorok
@Fugeute: Nem kattintottam, hogy melyikre érkezett a válasz :D
@Fugeute: Az újpest retro mezre is tehetünk szponzorokat ÁVH,police,BM melyiket szeretnéd hamár ilyen jó kedvedben vagy.
@zsolt007: ne kezd el megint kerlek
@qx92: 1 embernek szólt a többiektől elnézést
nekem már csak egy kérésem van:
mutassatok képet olyan mezről ami ezt megihlette.

ja értem, akkor ebben mi is a retro?
@Lazlee: Ez egy az egyben egy régi Fradi-meznek a másolata korabeli fotó alapján.
@F. Kapus: képet :)
(van jópár fradimezről képem, ilyenről nincs)(persze hiszek neked)
Kedves Zsolt007

Ilyen alapon ha politizálgatunk viccből:-)
Akkor fradiéra meg Torgyán dortor arcépe kerülhetne, ami ugye a rendszerváltás után történt tehát elvileg nem kényszeből......
Ja és egy kis narancssárga körbe tenném be:-))))
@F. Kapus: köszönöm, illesztem a gyűjteménybe. és meg vagyok győzve :)
@mhk: Ez teljesen jogos,de amíg mi 2-3 évig vegetáltunk állami pénzből addig a dózsába évtizedekig nyomták bele és a rendszerváltás utána állami pénzből lett építve stadion meg jégcsarnok,szóval a mienk eltörpül ezek mellett de tényszerű hogy történt ilyen is.
Egyszerű kiadás... Sebaj, hangulatos lesz.

Tudja valaki, hogy hogy fogynak a jegyek?
@zsolt007: Érzelmi alapú klubvitákba nem szállok be, csak arra kérlek, gondold át, miből épült fel 1974-ben a ma Albert Flórián nevét viselő stadion, szintén az átkosban az egész népligeti sportcentrum, ami annak idején tán a legkorszerűbb volt az országban, benne egy uszodával, majd már nem is olyan régen a kézilabdacsarnok. Ugye egyetértünk abban, hogy nem a klub jegy- és piaci alapú reklámárbevételeiből és nem szurkolói adományokból.
És talán abban is egyetértünk, hogy abban, hogy jelenleg nincs saját csarnoka a Fradi-hokisoknak, vastagon benne van a Ferencvárosi TC elnökeinek nagy rész az elmúlt harminc évből, akik olyan töketlenek és/vagy érdektelenek voltak ebben a kérdésben, hogy csak na.
És tényleg ne vitatkozzunk az állami pénzből épített stadion/jégcsarnok témakörben hosszan, de vajon az állam által kötött szerződés az angolokkal az Üllői úti ingatlanra (amiből egyszer talán lesz új stadion is.....) nem az FTC részére nyújtott kvázi állami támogatás?
a mez legnagyobb elonye: nincs rajta szponzor
legnagyobb hatranya: nincs rajta a sas

na hol az az info? hogy lehet majd hozzajutni? :)
@mhk: A narancssarga korrel mi a gond?
Erre csak annyit reagálnék hogy a vasas és a kispest pálya 1 Ft-ba került,A Ferencváros területe 4 milliárd volt ha jól emlékszem ez nekem nem tűnik állami segítségnek,főleg annak tudtában hogy az Állam mindent megpróbált annak érdekében hogy ne legyen vevő a területre hátha kitudják játszani.Fedett jégcsarnokot saját erőből senki nem tudott magának létrehozni,vidéki klubbok tudtak az önkormányzatra támaszkodni amely nagyon helyesen segített is.Fővárosban egy kerületi önkormányzat nem rendelkezik akkora tőkével mint egy nagyváros.
@csatoimi: nincs azzal semmi baj, úgy ahogy a világoskékkel sem volt (Várszegi), de újabban a vörössel sincs bajuk a "zöldeknek", ha mindezt feltüntetjük a mezükön, akkor összeáll a szivárvány....a legnagyobb baj, hogy @zsolt007: fórumtársunknak néha elgurulnak a gyógyszerei, és ilyenkor visszalép az időben legalább 25-30 évet...azt meg végképp nem értem, miért ragaszkodik a 007-es jelzőhöz...esetleg látens ügynök lenne? Ki tudja? :-)))
@zsolt007: Köszönöm a visszafogott választ :)
Ezt a témát ne is ragozzuk, mert úgysincs megoldás és abszolút igazság.
Vissza a jégkoronghoz, igazad van. Az utolsó mondatod ellenére is nagyon sajnálatos, ahogy a fővárosi önkormányzatok a jégcsarnokkérdéshez hozzáállnak. Az pl. minden döntéshozónak evidens, hogy a tornatermeket és az uszodákat fenn kell tartani, fűteni kell, és ez viszonylag sokba kerül, nem lehet az egész költséget a felhasználokra verni, hogy más területet, pl. kultúra, ne is említsünk. Sajnos ez pl. az erzsébeti csarnok esetében nem így van, ott elvárják, hogy mindenki, még az utánpótláscsapatok is piaci áron vásárolják a jeget, amely piaci ár nem mellesleg a legmagasabb az országban. (Ennek oka nyilván az, nem szokták meg az elmúlt évtizedekben, hogy a jég nem magától fagy meg a csarnokban.)
Ez a tény jelentősen megnehezíti azon csapatok életét, akik itt edzenek, és természetesen az FTC-hokisokat is sújtja. Nyilvánvalóan égetően szüksége van a Fradinak egy saját csarnokra, és az is nyilvánvaló, hogy ha van rá mód, a jelenlegi ambiciózus és pozitív értelemben kellően rámenős szakosztályvezetőség ki is járja. Persze ennek sikere a tapasztalatok alapján kérdéses, de az egész magyar jégkorong érdeke, hogy ez sikerüljön, mindenki szurkoljon ezért.
csardast kellene jarunk, h lesz winterclassic. oromunkben tancolni, hogy lesz retro mez.

ehez kepest meg a szokasos vita :(

en nem ertek hozza h ki kit mikor mennyire penzelt, nem is erdekel

amiota eszemet tudom edesapammal egyutt fradisok voltunk/vagyunk, ugy nottem fel erdelyben h mindig zoldfeher volt/maradt a szivem.

imadom a jegkorongot, es orulok, h eljutok neha egye egy fradimeccsre

de ANNYIRA elszomorit, folyamatosan megy a kopkodes, sardobalas.

(es ez itt meg a kulturalt fajta)

na mind1....
szerintem egy kultúrált eszmecsere volt nem vita.Neked is látnod kell hogy ameddig nem rendelkezünk saját csarnokkal addig komolyabb eredményeket nem fogunk tudni elérni.@F. Kapus: Utolsó mondataiddal egyetértek, a kerületi önkormányzati hozzáállás mégha pozitív is lenne jégcsarnok ügyében akkor sem hinném hogy önerőből feltudnák húzni.
mindenféle vitát megértve kissé elkanyarodtatok a témától:-)))
Eszembe jutott mégy egy apróság..:-)
Hudák mester meze nem kétszer annyiba kerül majd?:-))))
@zsolt007: Korrepetálást nem vállalok, e tárgyban lefolyt "vitámat" szorgalmas kollégáddal javaslom átolvasásra az újpesti retromezes poszt alatt. Ővele sikerült dűlőre jutni. Ha még mindig nem tiszta, szólj.
@Ringleader: Attól függ, hogy melyik oldalról nézed. A szurkolók nagy többségének nem tetszett a narancssárga mez, a Várszegi, a Szász. Az, hogy a vezetőknek igen, az már egy más kérdés.
@fradigy: Én nem tudom pontosan, hogy mikori a sasos jégkorong címer, de valószínűleg olyan "idős", hogy még nem fér bele a retróba :)
Van még 10 nap a Winter Classic-ig, amit sokan várunk. Ennek kapcsán jutott eszembe. Örömmel tapasztaltam,hogy sok hölgy,(és milyen csinos!) jár hokimeccsre.Gondolom itt is lesznek, és mivel több órás programról van szó, a komforttal,-ha ez a kifejezés itt helyénvaló-,erős kételyeim vannak.
Elsősorban az Ő szemszögükböl nézve.Nem tudom, hogy nyugodt szivvel ajánlanám-e ,hogy jöjjenek a Kisstadionba.
@mhk: Azt is tudod, hogy a VG pénzéből (ami végül nem is annyi volt, mert nem fizette ki a teljes vételárat és még vitt magával ezt-azt) a nagy része azoknak vissza lett térítve?
@peterszky: ennek én örülök a legjobban, mert akkor válaszoddal alátámasztod azt, hogy "stílszerűen" mi sem alapvetően az "ÁVH,police,BM" miatt szerettük, szeretjük csapatunkat...End
@fradigy: örüljünk, mert van minek...nálam ugyanez a felállás, mint nálad csak Törő és Ancsin voltak a példaképek...földi!
@Ringleader: Most mondhatnám azt, hogy ami itt nem tetszett a szurkolóknak, az rövid időn belül el is tűnt, megváltozott.
@Uteapu: hat, na. kikuldjuk oket a recseybe :D
amugy en nagyon ragom magam h vigyem e a 4eves kishokisom, mert nagy elmeny lenne, csak hat odafagy....
@fradigy: Biztos, nogy nagy kerek szemekkel csodálkozna egy darabig,de nagy a kockázat.Azért ez más mint egy csarnok.
@zsolt007: Lehet, érdemes lenne egy kört futni a Kőbányai út-Kismartoni út kereszteződésénél éppen most bezárt Északi Járműjavítóban, hogy akadna-e ott olyan csarnok, amit aránylag fájdalommentesen lehetne jégcsarnokká alakítani.
@kerusz: Ötletnek nem rossz továbbítom.
@Uteapu: A jogos probléma enyhítésére vettem én egyszer ilyeneket :)
www.fotexnet.hu/conrad_s171/page/item/196496/kezmelegito_2_db
Viszonylag olcsó és tényleg csodákra képes.
Kedveli is az asszony :)
@freddyD: Én mondjuk inkább a WC tisztasága miatt aggódnék. És most nem a bundázásra gondoltam :)))
@peterszky: Ja igen. Az már megint más. :P Még nem voltam Kisstadionban, de hallottam rémhíreket.
Talán a gyakorlóba el lehet menni könnyíteni, ott talán kultúráltak a körülmények
süti beállítások módosítása