HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A Miskolc Csíkszeredában verte az SC-t

2009.11.22. 21:58 AG 2.0

Két jelentős meglepetés született a Mol Liga-játéknapon, a táblázat 5. és 6. helyezettje is nyerni tudott. A Miskolci Jegesmedvék pénteken még kikaptak Csíkszeredában az SC-től, a visszavágon azonban nagyon belehúztak már az elejétől. Az első harmad 1-4-e után hiába kapaszkodtak a hazaiak, csak közelebb kerülni tudtak, az egyenlítésre esélyük sem volt, 3-6. Nem úgy fogunk játszani, mint pénteken, mondta az UTE-FTC előtt a Megyeri úti vezetőedző, de aligha így gondolta. A lila-fehérek gólt sem szereztek, 0-3. A papírformát csak a Dab.Docler érvényesítette, az éllovas simán verte a Brassót, 6-2.

43 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gratulálok Pék ("mesternek") elkéke gondolkodni a nyugdíjjon.
Szép volt Fiuk !!
Segítene valaki nekem,hogy a MOL ligába és a Magyar bajnokságba meddig lehet igazolni !?
Szép volt Miskolc! A Medve tányleg nem játék:))
65 kapuralövés, 0 gól. Szomorú. Naggyá tettük Budait :(

HAJRÁ LILÁK!!!!!!!!!!!!!!!!!
És hát az UTE-nak ez olyan meccse volt, hogy ha reggelig játszák se lőnek gólt...se játék, se kis szerencse, semmi.
Ugyanúgy játszottunk, mint pénteken, csak most Budai állt a kapuban. Ő 65-öt fogott, Sáj 27 lövésből hármat kapott, de nem hibáztatom. Mentünk mint az állat, semmi se jött össze, a Fradi meg taktikusan kontrázgatott. Gratulálok nekik!
SZÉP VOLT FIÚK!
Hajrá Macik!!!
Szép volt fiúk!Hajrá Fradi!
@forestjr: Ha Budai elkapja a fonalat meccsen belül, akkor képes ilyenre. Fehérváron is voltak hasonló dolgai. Amikor már hátán fekszik és úgy véd, akkor már nagyon ihletett. Nála sokat számít, az első pár lövés védése.
@Borsy: Már az első harmadban éreztem, hogy gond lesz a góllövéssel, már akkor hatalmasakat fogott. Persze kellett a támadóink töketlenkedése is, de ezt a meccset Budai nyerte meg a Fradinak. Meg azért valóban életveszélkyes kontrákat vezetgettek, de ettől a meccstől nem szabad elájulniuk, még egyszer senki se lesz velük olyen gáláns, hogy ekkora fölény ellenében ki engedje énekelni a szájából a sajtot.
Gratulálok a zöldeknek, okosan játszottak, nekünk semmi sem jött össze, ha reggelig játszunk, akkor sem lövünk ma gólt. A második harmadban még emberhátrányban is felálltunk a támadóharmadban, feltörte a zöldek hátát a kapuvas, de kibírták a nyomást. Az egész meccset tökéletesen jellemzi a harmadik gól: A Budain túljutó korong megállt a gólvonal előtt, a kontrát a Fradi belőtte.
Gratula a Brassónak, nagyon szépen helyt álltak! A meccs végére én már sajnáltam Fülöp Rajmond kapust,nagyon sok lövést kapott, és a végén már a felállás is nehezére esett, alig állt a lábán, de hősiesen végigvédte a meccset! Nagy-nagy grat neki! Meg is szántam egy csokival, mert megérdemelte, kell neki az energia-utánpótlás!
Fülöpnek meghúzódott a lovaglóizma valószinüleg azért ment neki nehezen a felállás!
szép volt Macik!
Gratulálok! Alakul a csapat... sajnálom, hogy a fradi ellen nem voltam kint a múltkor, legközelebb kint leszek...
Szép volt Macik!!!
UTE támad,és FTC lövi a gólokat.Ma ez volt.Jó kis összecsapás volt,megérte kimenni.Grat az FTC nek!
Ti ezt a 65 UTE kapuralövést honnan veszitek? őszintén én nem éreztem a meccsen ennyit, max ha belevesszük Hetlerék palánkzörgetőit is:)
Megmondom őszintén nem erre számítottam, totális pesszimizmussal indultunk el Újpestre. Budai nagyon jó formába volt, a gólokat pedig mi ütöttük be kevesebb helyzetből is.

Szép volt fiúk! Hajrá Fradi!
Nem tudom mit kell magyarázni.. Kikaptak a Lilák, és GYŐZÖTT A FRADI!!!!!!
Örülök hogy az újpestet sikerült felülmúlni, Budainak is kellett már a shotout , meg a ferenvárosnak is egy kis önbizalomgerjesztő győzelem..
Az újpestet verni pedig presztízs kérdés is nemcsak sima tét... Lehed magyarázkodni az újpestieknek hogy így, meg úgy, meg amúgy .. Semmi értelme .
Ha megint megyünk újpestre akkor meg lehet mutatni, aztán annyi.(Persze remélem ismét
Fradi siker lesz..)
@balumaci: nem kell ez, tök korrekt vélemények hangzottak el lila részről.

pedig én is gyúrtam, mert az elmúlt öt évben - eredménytől függetelenül - nem emlékszem olyanra, hogy mértékadó szurkolói vélemények (fugeute) 50-60 %-nál többre taksálták volna a csapat erőkifejtését bármelyik Fradi elleni meccsen:)
Gratulálok a macikank. És köszönöm a sportklubnak, h MOL ligás meccset is láthattunk!
A meccs előtt éreztem, hogy kikapunk. Bár közben azért még reméltem, hogy a 3. harmadban betalálunk kétszer. Ez egy ilyen nap volt, ha éjfélig lövöldözünk sem megy be. Grat a zöldeknek, jól kontráztak és a védelem is rendben volt náluk. Remélem Winter Classicon győzni fogunk.
Mi volt szurkolói részről ez a sztrájk? Leach miatt?
@1nf3rn0: pl. Pindák-Leach-Gergely Zs. és mindenki miatt, akit JOGTALANUL ÉS IDIÓTA magyarázattal küldtek el a Fradiból.
@szorgalmas: :)

"szokásos" állításom a tegnapi meccsre hatványozottan igaz:P
@1nf3rn0: És nálatok mért volt sztájk?
@balumaci: nezd csak meg az SC hozzaszolasokat, ha magyarazkodast akarsz latni. ez itt tok korrekt.
Az idei MOL szinvonala, irama, jocskán meghaladja a tavalyit.Izgalmasabb, kiegyensúlyozottabb,nem lehet lazitani.A DAB vitathatatlanul a legjobb,(még),az SC-nél nem tudom mi lehet de nagyon rapszódikus a teljesitményük.A Macik beléptek a "klubba", senki nem mehet biztosra ellenük.
Sőt!Senki nem mehet biztosra,senki ellen.
Nagyon-nagyon tetszik ez a dolog!
@zsolt007: megint jöttél, idefingtál, oszt jó napot...nem tudsz egy korrekt kérdésre normálisan válaszolni?
A lényeg, hogy tegnap szomorúan kellett konstatálni, hogy három napon keresztül is játszhattunk volna, akkor sem ütünk gólt. Gratula a Fradinak, mert azt játszották, amit kell, kőkeményen védekeztek (Budai sajnos szenzációs volt) és kontrára építkeztek. Fejben kicsit elfáradtak a fiúk a hirtelen jött sok hazai meccstől :-)
Igen, Uteapu, végre kiegyensúlyozott a Liga, nincs tété nélküli meccs.
Hajrá LILÁK!
@fradigy: Mit magyarázkoduk???....xart sem játszottunk, jogos a vereség...nem tudom, miről beszélsz...aki egy ilyen meccs után magyarázkodik, az hülye.
@zsolt007: nálunk kevesen szurkolnak, kedves mókamester.
@szorgalmas: Látod megmondtam, hogy háromesélyes a meccs :) .
@1nf3rn0: komolyan mondom, nekem ez fáj. őrületes meccsek lehetnének ezek. no, majd a winterclassicon
@forestjr: kezdem érteni, mért buktam hétvégén 13 ropit fogadáson. nem értek hozzá, ennyi:)
@1nf3rn0:Nálatok csak az szurkolhat akinek van az új mezkollekcióbol 1 darabja
@zsolt007: elárulnád mi bajod van?
@1nf3rn0: Hagyd a fenébe.Lehet,nogy nem a tüdejét támadta meg a virus, hanem mást.Az is lehet, egyedül van és unatkozik.
@zsolt007: Te, figyu, a Hofit akkor most még gyűlölitek, vagy 168 órára, a következő zakóig ismét a házi kedvencetek?
@Uteapu: Régóta figyelek a hozzáállásodra.hozzászolásaidra egyszer ha Dunaújvárosban lesz dolgod összeütközhetnénk 1 sör mellett .... egy kis dumcsizásra kiváncsi lennék
@Fugeute: Senki nem mondta nem nyilatkozta a szurkolók közül hogy utálná,csupán bizonyos dolgokban nem értettünk vele egyett,ennyi
süti beállítások módosítása