HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Újpesti TE–SC Csíkszereda 4-3

2009.11.01. 20:54 AG 2.0

Az UTE egy hét alatt kétszer győzte le az SC Csíkszeredát, de vasárnap este sokkal kisebb volt a különbség a két csapat között, mint szerdán. A hazaiak viszonylag gyorsan kétgólos előnyre tettek szert, de a székelyek rendre közelebb kerültek. A harmadik harmad szinte teljes egészében 4-3-as állásnál zajlott, az utolsó percben rövid ideig kapus nélkül is támadott az SC az egyenlítésért, más kérdés, hogy Sprencz kiállítása miatt nem sok esélye volt reálisan, 4-3. Az UTE megerősítette 2. helyét a táblázaton, az SC 4., válogatott szünet következik, Mol Liga-folytatás november 10-én.

38 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szép volt fiúk!

Látszott, hogy 5 nap alatt 3 meccs volt a lábakban, de a szív vitte őket előre!

Hajrá Lilák!
Jo volt a mecs föleg a harmadik harmad,de sajnos ujra a birok döntöték el a mecset az Ujpest javára,nemkelene lejcsen enyire a hazai pálya.
@székely zsiraf: Újra? A mai meccsen nem voltam, így nem tudok róla véleményt alkotni, de a szerdaira igazán nem panaszkodhatsz.
Így látatlanban is egyértelműen a bírókon múlott. Remélem érződik az irónia :)
@forestjr: én a mai mecsröl beszéltem bocs:!!
@székely zsiraf: Miről beszélsz te szerencsétlen??? Sima 4-1-re vezettünk amikor a bírók segítségével nagy nehezen feljöttetek egy gólra, az utolsó harmadban szinte védők nélkül kellett játszanunk!
@székely zsiraf: Akkor miért került az "újra" szócska a mondatodba?
www.youtube.com/watch?v=uNM3NOF9E6Y&feature=player_embedded

Hátha nézi valaki "A" vezetőségből is ezt a blogot annak a figyelmébe ajánlom ezt a videót, 2:38-tól elég érdekes amit Szőcs Szabi mond.
@székely zsiraf: Nézd, az Újpest három stabil védője nem játszott, az első sorban egy amúgy negyedik soros játékos nyomta, A második sorban a Hüffner sérülésével a harmadik sorba előlépett, amúgy negyedik soros Zalavári volt az egyik bekk, a harmadik sorban a szintén negyedik soros Jankovics az egyik szélső, a negyedik soros Sommer az egyik, és az amúgy csatár Szajbert a másik bekk. Mellettük még két ifista, Pichler és Dömötör volt benevezve, Dömötör elsőéves ifijátékos, Pichler másodéves ifi, és a mai volt az első alkalom, hogy a felnőttcsapatban helyet kaptak. Ha szerinted ez a csapat simán elmehet ellenetek 4-1-re és utána a bíróban van a hiba, akkor...
@székely zsiraf: "lejcsen"??? Töröld a zsiráf elől a székelyt, a zsiráf maradhat, kb. azon a szinten vagy... Jobb lenne, ha valami mást találnál ki, ez a bírózás már unalmas.
@csarpi: Az Újpest is ugyanennyi meccset játszott és ő is utazott.
Jatekos eleg van, nem jol mondja Szocs, minosegi jatekos van keves, sok a toltelek.
Döbbenetesen gyengén vezetett ma Halassy, de köze nem volt az Újpest győzelméhez. Össze-vissza fújkált, és feltétlenül főszereplő akart lenni a meccsen.

Javorek végleges fegyelmije jogos volt: csapkodott a büntetőpadon. De Ruczuj pont ugyanezt csinálta a vendég kispadon...

Aztán össze-vissza hol megadott valamit, hol nem ugyanabból a szituból.

Az első szeredai gól meg nem biztos hogy bent volt, vissza kéne nézni. A második meg úgy született, hogy az egyik vonalbíró jelezte, hogy tilos felszabadítás, a másik meg mondta, hogy mehet tovább... nem közvetlenül ebből lett a gól, hanem úgy 30 mp-vel később.

A második harmad végén a Sportclub 4 a 3 helyett jó egy percig 5 a 3 ellen játszottak, persze számolnia nem sikerült egyik sporinak sem. Játékmegszakítás után már sikerült.

Az utolsó öt percben meg már semmiért nem akart kiállítani, Petránnak és Kiricsenkónak is rávertek a kezére, mehetett tovább... Sprenczet már kénytelen volt kiszórni.

A lényeg: 3, majd a meccs felétől 4 hátvédünket és 1 csatárunkat, továbbá a kapusunkat is nélkülözve nyertünk. Pedig meccs előtt biztos voltam a vereségben!

4-1-ig nem sok köze volt a Sportclubnak a meccshez, szinte pályán sem voltak. Onnantól fáradtunk el egyre jobban a két-, két és félsorozás miatt... Pedig a második harmad közepén volt egy öt perc, hogy a Sportclub azt sem tudta hol a korong, lőhettünk volna vagy 3-4 gólt, de minden kimaradt.

a lényeg a diadal!

HAJRÁ LILÁK!!!!!!!!!!!!!!
Lassan Galanisz kezdhet aggódni a kanadai tabellán elfoglalt első helye miatt, mert Petran nem rossz ütemben termeli a pontokat :D
@gabute: Nagy nem fogja a keretet?
nekem az ragadt meg a végéről,hogy a szeredai kispadról Kiri szólója közben bedobtak egy ütőt meg egy kesztyű:) még jó hogy nem Gunnar Prokop az edző:)
@csiki hokis: nem, de mivel nem állampolgár, csak akkor kerülhet be, ha valaki más légiós kikerül.
@Video Tóni: tudod ki szerencsétlen??...ha kint voltál a mérközésen látthatad,hogy hogyan fujtak a birok,még egy sör mecsen is magasab szinvonalon biráskodnak a birok azt se tudták mit csinálnak...ha nem láttad a mérközész nézzd meg,vagy kérdez utána és akkor rá jösz,és máskor válogasd meg a szavaidat.!!én azt irtam le amit láttam,ez egy vélemény nyilvánito oldal vagy tévedek??ui:és,hogy tud kivüláloként nézttem a mérközést nemvagyok sem Utés sem Sport k-os
@forestjr: mert a Stars mecsen is ez volt,a Kanadai táblázaton a biro is megérdemelt egy pontot:)a stars goljánál
@forestjr: igy van egyetértek igazad van
@Video Tóni: nézzd meg a harmadik harmad kapura lövési arány és a kiálitásokat,és utána irogas:
Úgy néz ki idén abszolút magyar fölény lesz a MOL Ligában... :)
@Mocsar: mivel nincs más csapat :)
@székely zsiraf: Ne viccelj, hogy a bíró miatt nem nyert az sc?! Milyen meccsen voltál?

Egyébként pedig 2 meccsből 2 zakótok volt tőlünk a héten, az első sima, a második pedig küzdelmes. Egy csapat akkor lesz igazán jó, ha ennyi hiányzóval, ennyire fáradtan is képes behúzni a meccseket! És az Újpest ilyen, az SC pedig most nem!

A botdobásról mi a véleményed?
@Pallus: mindketen másképen lássuk...a botdobás az végleges kiálitás volt vagy nem??a gyözelmet nemkel megmagyarázni GRATULA az Ujpestnek,csak nemegyformán mérlegeltek a birok enyire nehéz ezt megérteni?SC is pont anyir fáradt hanem még fáradtab...
@székely zsiraf: Nem akarok beleszólni de nézd meg Galusnyák mit szokott csinálni erdélyban sportclub meccseken
@Pallus: ez igy alakult,csikban mi volt az az 5-0??? nem ezen a heten volt de akkor is... az osszes legiosotok a palyan volt megsem tudtatok nyerni.ja es 1 harmad alatt 5ot kapni eleg sajnalatos teljesitmeny:))
@székely zsiraf: Szerintem Te is nézd meg nyugodtabban. A harmadik harmadban a Sportclub 52, az Újpest 54 másodpercet játszott emberelőnyben. A 20 perces fegyelmi büntetés ugyanis nem jár emberhátránnyal. Nem látom azt a baromi nagy sérelmet, amire utalni méltóztatsz.
@kekfeher: Akkor pl. Petran nem volt a pályán, aki valljuk be a héten elég szépen termelt a Sportclub ellen.
@székely zsiraf: kispadról botdobásért sosem jár végleges kiállítás. Mivel nem tudom mi volt a pontos szitu és azt sem, hogy a pályán éppen milyen stádiumban és hol zajlott a játék a boteldobáshoz képest, így nem részletezem milyen büntetések adhatóak érte, de végleges kiállítás semmiképpen sem, még csak végleges fegyelmi sem, legalábbis ha pályán belül vagy belülre dobnak bármit.

Az az egy nagy szépséghibája van annak, hogy a bírókat burkoltan csalónak nevezed, hogy Te magad sem ismered a szabályokat. Ezek után szerintem kár bármelyiket is becsmérelned, nem hiteles.
A bírókkal takarózni vagy rájuk fogni a vereséget nagyon gyenge...ha ütünk 5 gólt, nincs miről beszélnünk...A tartalékos UTE elleni esélyt nem kihasználni a mi hülyeségünk. Kérném Pék mester fejmosási receptjét azzal a különbséggel, hogy itt nem csak a légiósokat, az egész csapatot le kell cseszni.
Nézétek már meg kinek hova lejt a pálya !!
A Csiki meccsen a Vasas 37 percet töltött kettős emberhátrányba !!! Na akkor miről is beszélünk ??
@székely zsiraf: Nem egyformán mérlegeltek a bírók? Mondjuk a mi oldalunkról pont ez mondható el! Sőt, a végén még a sunyi és alaptomos kézreütéseket is elnézték nektek a sporik, akiknek nem ez volt életük meccse.

Az Újpest tartalékos volt, nem kicsit. Harmeti, Hetler, Kadlubiak, Rafaj. Szinte egy komplett sor a háromból! Ennyi hiányzóval megkaptátok az esélyt a győzelemre, de nem éltetek vele. Ráncba kellene szedni a csapaot, mert ennél többre vagytok képesek!
@kekfeher: A múlt heti 5-0 az is egy eredmény. De ne felejtsd, hogy tét nélküli meccs volt mindkét csapat számára. Mondjuk ezek után külön öröm, hogy ezen a héten 9 pontot szereztek a fiúk, és 6-ot az SC ellen!
@székely zsiraf: A harmadik harmadra már 4:1-re vezetett az UTE, addig hol voltatok?
@kekfeher: az nem volt tétmeccs. A múlt heti kettő viszont tétmeccs volt
Ez a bíráskodás sehol nem volt a kintiekhez képest. Ott olyan mintha még egy játékos a CSíkkal lenne.
süti beállítások módosítása