HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Sapa Fehérvár AV19–Klagenfurt 2-1

2009.09.23. 08:06 D. Gromov

A Fehérvár a szezon eddig meccsein elég sok gólt kapott, panaszkodtak is a szomorú szurkolók, kedd este viszont csak egyet engedett az ellenfélnek a zseniális formában védő Tommi Satosaari. Pedig a tavalyi bajnok Klagenfurt nagyon elhatározta, hogy véget vet pocsék sorozatának – melynek keretében a táblázat alsóbb régióiban találta magát –, jöttek, mint a meszes, több mint ötvenet lőttek. A magyar vezetést Vas János szerezte meg, Mihály Árpád kihagyott egy büntetőt, a KAC egyenlített. A csapatok 65 perc után is döntetlenre álltak, mindkét rávezetésünk végén a hálóba került a korong – Kovács Csaba, Ladányi Balázs –, nyertünk 2-1-re, hetedikek vagyunk. A további eredmények: Medvescak–Graz 2-3, Olimpija–Salzburg 5-4, Villach–Linz 5-3, Jesenice–Vienna 3-5.

57 komment

Címkék: fehérvár ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hú, de jó meccs volt!
A Medvescak–Graz statisztikájára katitnva az AV19-é jön be.
Ilyen játékkal egy évadban csak egyszer lehet nyerni.

Vmit ki kell találni, hogy játékban is előrelépjünk, mert a küzdés dicséretes, de ezen a szinten önmagában nagyon kevés.

Szerencsére ebben a keretben benne van a lehetőség!
Várom azt a pillanatot, amikor fellépek a Jégkorong blogra és a a Volánnal kapcsolatos győztes meccs utáni cikk hozzászólásai között nem lesz negatív... De ha megnyernénk az EBEL-t is lenne negatív kritika:D abban biztos vagyok:D
@norcyka20:
A meccsek utáni elemzéseknek szerintem úgy van értelme, ha az elkövetett hibákat számba vesszük, illetve feltesszük magunknak a kérdést, hogy mit csinálhatnánk még ennél is jobban!
A meccsről: megdöbbentő a kisbüntetések száma 26 perc az majd másfél harmad?
Egyébként jó iramú, izgalmas meccs volt, szerintem még lesz ennél sokkal jobb a SFAV19 játéka, nekem még szezon eleinek tűnik sok ember játéka, akik hozzászokva ehhez a körülményhez/ légkörhöz húzóemberek lehetnék később!
Gratula a csapatnak!
TV-n néztem a meccset, és alaposan leizzadtam a végére.Nagyon izgalmas meccs volt, és megérdemelten nyert a Volán.
Ugyanis a KAC az első harmad végétől kezdve mezőnyfölényben volt, és vita nélküli, hogy az emberhátrányos védekezésünk nagyot javult. Persze nagyon kellett a "Sátorosi Tomi" (elvégre finn-magyar rokonság, magyarítsuk a srácot, megérdemli :-D) klasszis teljesítménye.
Azonban az emberelőnyös játékunk nem javult semmit. Azt mondtam megérdemelten nyert a Volán, mert az emberhátrányokat kibekkeltük, de ha reálisan nézzük, kaphattunk volna akár négyet, vagy többet is. De nem kaptunk, és ez hatalmas teljesítmény volt.
Míg kapura nem igazán voltunk veszélyesek ezen a meccsen.Ezen a téren javulni kell.
@norcyka20: ha ez részben nekem szól, hidd el nagyon boldog voltam tegnap, mikor Godó büntije becsúszott és hosszan tapsoltam a srácoknak, mert hozzáállásukkal rászolgáltak.

DE két teljes EBEL idény után azért azt te is érezheted, hogy egyrészről ez a játék hosszú távon nem lesz elég, másrészről ezekben a srácokban több van.

Szerintem minden kritikát a mögöttes szándék minősít, és ezen a blogon többnyire (nem mindig)a jóindulat vezérli a hozzászólásokat.
Az a gól amit nem adtak meg a KAC-nak szerintem szabályos volt. Rezgett a léc :)

Nagy nagy gratula Jankónak a góljáért!
Izgi meccs és szép győzelem volt.
Én ugyan nem vagyok akkora szakértő, mint a legtöbb blogozó, de azért szerintem van egy természetes hullámzása is a dolgoknak. Ha pl. a meccs előtt Énekes azt nyilatkozza, hogy megengedhetetlenül laza az emberhátrányos védekezésünk - ami pedig egyik fő erőssége volt a Volánnak tavaly -, akkor legalább részben várható, hogy a következő meccsen nem a mindent elsöprő támadójátékunkkal fogunk kitűnni.

Az is természetes, hogy minden szurkoló kritizálja saját csapatát, de ezt nem mindegy milyen arányban, mikor és milyen stílusban teszi.
Fura lenne győztes meccs után fanyalgó vagy negatív hozzászólást írni,de poztívat sem nagyon lehet. A cím rossz,nem sapa fehérvár- kac 2-1 ,hanem Satosaari-kac 2-1 !!!tudom csapatjáték a jégkorong,de nálunk tegnap ilyen nem volt,csak 1 ember hozta az átlag felettit, a bravúrt,ez a meccs a kapusunk meccse volt. Tény és való nagyon hajtott a csapat,mindenki küzdőtt,csúszott mászott tehetségének megfelelően,de ez alap az ebelben,olyan mint pizzán a ketchupos trutymó,elengedhetetlen.A védekezésünk katasztrófa továbbra is,a " csak " 1 kapott gól Satosaari érdeme,nem a védőké,ha nem véd ilyen jól,ha nincs sokszor mákunk,kiütése vereség lett volna a vége,tudom ha-k nak semmi értelme,de annak sem ,hogy úgy kezeljük a meccset ,hogy elindultunk felfelé,hisz legyőztük a bajnokot.A begyűjtött 2ponton kívűl örömre nem sok ok lehetett tegnap,azok a semleges nézők akik a tv előtt szenvedték végig a meccset,nem hiszem hogy megszerették a hokit,és alig várják már a következő közvetítést.Ez a meccs max csak az edzőknek tetszhetett ( olyasmiképp,mint ahogy a női kosárlabdában egy 52- 43as közönség riasztó végeredmény is tetszik a mestereknek ,kiemelve a csodás védekezést,na ilyen nálunk nem volt )Bécs ellen igaz kikaptunk,de a csapat támadó játéka relative jó volt,sokat mentünk előre,jól löttünk sokat is ( igaz 97% középre ment ,de voltak akciók,szép kombinációk)tegnap??,a no comment lenne a helyes kifejezés a csatársorra .A támadásainkban annyi elképzelés nem volt,mint kisegítő iskolásnak a matematikai x12 megoldó képletről.Olyan volt a meccs,mintha az lett volna az elv,jaj ne én hibázzak,csak ki ne kapjunk,mert baj lesz.Senki nem csinált semmit,mintha mindenki más poszton játszott volna mint ami a sajátja.Ember előnyböl ok.nem ütünk gólt sűrűn,( kb 65 ből 1et)megszoktuk már sebaj,de legalább álljunk fel belőle.Védelem??katasztrófa egyszerűen döbbenet,helyezkedési hibák tömkelege,osztrák csatárok ajtó ablak a kapu előtt nem 1x nem 2x,most kihagyták szerencsére. Ackerström az akin látszik valami, a többi védő mintha ott sem lenne,max elakad bennük a korong,és kiállíttaják magukat abszolut feleslegesen ,ebben Jobb Dávid járt az élen , 3x egymás után egy harmadon belül feleslegesen, ez ebel rekord.Ratyi önzőbb mint egy kiscsoportos ovis,korongot soha nem passzol, Godó passzai tanítani valóak,( tegnapi meccsen még ő volt aki kiemelhető)kár hogy nem érkezik rá senki.Lényeg a lényeg megvan a hőn áhított 2 pont,de ez a játék nemsok jóval kecsegtet,valami varázsvessző kellene,ami segít megtalálni az ideális sorokat,mert tény rengeteg jó játékos játszik nálunk,de valahogy nem alkotnak csapatot,a miértre kell rájönni,és akkor minden ok.lesz
@vaze: "Én ugyan nem vagyok akkora szakértő, mint a legtöbb blogozó" :-)))
Úristen, rengeteg kiállítás volt tegnap... Remélem Jobbal elbeszélgetnek egy kicsit mert a kiállításairól tényleg csak ő tehetett... Igen, ahogy Godó passzai tanítani valóak, úgy Palkovics korongbevitelét a támadó harmadba is kellene tanítani, mert rajta kívül más nem csinálja... Amit Satosaari művelt a kapuban arra pedig nincs szó... A Volánnak soha nem volt még ilyen jó kapusa, és ha mindig jól működik a védekezés, szerintem tud ő még ilyen bravúrokat mutatni. Csak félek, hogy köv. szezonban elviszik...
@PMilan83: Egyetlen hátrányaként említik, hogy hajlamos elveszteni a fejét, úgyhogy várjuk meg a szezon végét, de az tény, hogy kivételes képességei vannak. A briançoni szurkolók már-már féltették, mert ugyan a Ligue Magnus nem EBEL, de tavaly egész szezonban összesen két meccse volt, ahol hat vagy több gólt kapott...
@exL:1: azért még nincs itt a világvége. A Capital és a Jesenice ellen pl. nyerhető meccset buktunk el, a KAC ellen mákunk volt és nyertünk. Ettől még ne legyen lelkiismeretfurdalásunk. A játékerő alapján a Volán valahova a 4-6. helyre jó ebben a ligában, bele fognak rázódni.
A meccs szurkolói szempontból tényleg jó volt! Adtak lehetőséget a srácok a buzdításra, nem mondom, hogy unatkoztam. :)
De a játék... ajjaj!
Pontatlan passzok és korongátvételek, hiányos védelem, sok szabálytalanság, lassú iram, összeszedetlen gondolatok.
A harmadik harmad második felében viszont gyönyörűen felpörgött a csapat! Igazi csapat volt, játék volt, igazi jégkorong!
A kapusunkat pedig öntsétek aranyba, és csókolgassátok még a lába nyomát is!!!
Elképesztő teljesítmény, és hozzá szimpatikus szerénység! Köszönjük Tommi!

Összességében azt mondom, ha ilyen gyenge játékkal végigverjük a mezőnyt, köztük a KAC-ot, a Bull-t, elégedett leszek! :D
@vaze: hát, igen csak te is tudod hogy ez is sok mindentől függ... hátvédek, morál, játéklehetőség, stb... Hát igen, akkor majd megnézzük inkább szezon végéig hogy muzsikál a srác... ;)
@exL:1: jolvan latom ugyanazt a meccset lattuk.

bevallom oszinten, hogy parszor eszembe jutott, h most mennyi lenne az eredmeny ha Hete ved...

ja es nagyon nem vagyok megelegedve Mihaly Arpi munkajaval. mar valaki irta valahol a blogon, h furcsa az h egy MOL Ligas golkiraly folyamatosan a kapusba lovi a korongot... na de remeljuk sikerul felvennie az iramot... tudom az EBEL nem MOLL...
Végre győztünk, és ilyen sorozat után nem is a játék a lényeg (amelyről sok visszatörlés és nagy sóhaj után inkább nem írok semmit).

A fő kérdés szerintem az, mi értelme ilyen kerettel kétsorozni az utolsó harmadban (mert a harmadik sor csak mutatóban volt fenn), amikor az első sor játékosai már lépni alig tudtak a jégen... Illetve mennyiben számít majd győzelemnek, és megérte-e az árát, ha ennek a túlterhelésnek később menetrendszerűen jönnek a következményei...
Nekem valahogy nagyon rossz érzéseim vannak ezzel kapcsolatban (ráadásul szurkolói szempontból nagyon nehéz elfogadni, hogy sok mindenben nem ott folytattuk, ahol tavaly abbahagytunk, hanem olyan, mintha előlről kezdhetnénk az egészet).
Satosaari előtt meg le a kalappal, ezt a meccset ő hozta le, nem a védelem.
@Raon: Amíg meccsenként átlagban 20 percnyi kiállítást kapunk, a járulékos terhelés háromsorozás nélkül is megvan...
Azt hiszem a kapura lövési statisztika mindent elmond a tegnapi találkozóról:
AV19: 18
KAC: 56

A két csapat egyszerűen nem volt egy súlycsoportban.
Az óriási szerencséje és a kapusa mentette meg a Volánt egy méretes zakótól.

Sajnos nem találtam olyan statisztikát, ami a passzok sikerességére vonatkozik, de talán jobb is, mert még jobban elkeserednék.

Mindenesetre szép volt Fiúk! Küzdésből és akarásból mindenképpen Jeles! Azonban a csapatjáték és az összjáték harmatgyenge közepes... Mivel szezon elején vagyunk remélem összeszoknak minél előbb a srácok... Kár, hogy az állandóan változó sorok miatt minden héten kezdhetik az összeszokást elölről.
Sokan kritizálják a Volán drukkereket, hogy miért nem tudnak örülni a győzelemnek. Semmilyen győzelemről nem beszélnénk most ha nem Satossari véd a kapuban, és ha nincs ilyen óriási nagy mázlink a kapu előtt. Jagör68 (tegnapi) hozzászólásával tudok egyetérteni azt írta szerinte úgy játszottunk mint az első EBEL-es szezonunkban. Maximálisan egyet tudok érteni vele, nekem is ez ugrott be tegnap amikor néztem a meccset. Nem tudom TV-n keresztül sokaknak mi jött át, mit láttak mit nem, de egy biztos, ilyen játékkal, és csak szerencsével nem lehet rájátszást érő helyen végezni. Hazai pályán 40-el többet!! ütött kapura a KAC, szerintem ilyen statisztikánk utoljára az első EBEL-es évünkben volt.
Természetesen nagyon örülök a győzelmünknek, de azt hiszem kell is mert ha így folytatjuk nem sokszor fogunk megelégedve, boldogan távozni a csarnokból.

Hajrá Volán!
@Raon: Hello. Milyen védelemről beszélsz???ilyen csapatrész ebben a szezonban nálunk nincs a jégen,csak a mágnestáblán
@KCs: hát talán pont ezért tartom aggályosnak, hogy erre még ráteszünk a taktikai kétsorozással is. Ők is emberből vannak, mégha extrán durva izomzatuk is van - meddig bírhatják ezt?

@exL:1: azért szerintem most voltak szép dolgok is, csak hamar vége lett a jóságnak, mert rájöttünk, hogy a bíró kb. a női ifjúsági jégkorongliga szintjén engedte a fizikai harcot.
Pl. az első harmadban (talán Alen?) bodicsekkje a palánk mellett... Vagy amikor Balu a második harmadban nekiment a labancnak, hogy védje a kapusunkat - végre ilyet is láttunk ettől a nagy embertől. Szóval ezen a mecccsen a kisasszonyhoki sem tette lehetővé az extra védőmunkát (de ha már kritizálom a bírót, azt is ide kell írni, hogy legalább következetesen befújta mindkét oldalon, mégha sokszor röhejes marhaságok is voltak).
@norcyka20: Ha valaki úgy gondolja hogy a tegnapi meccsről a győzelem ellenére nem lehet javító szándékú észrevételeket (a károgás meg negatívoskodás nem hinném hogy megfelelő szó)tenni akkor más meccset néztünk.
Gondolom a vezetőség,edzők, játékosok sem úgy avnnak vele hogy végül is nyertünk tehát minden ok így kell tovább menni.
Igenis elemzik a hibákat(van i sbőven mit)és abból lehet okulni és tovább fejlődni.
@Horiko: teljesen igazad van, ilyen még egyszer nem lesz, hogy a tavalyi bajnok 9 vagy 10 emberelőnyből (azért ennyi, mert voltak párosak is) egyet üt csak be. És hát Tomi nagy istenkirály volt tegnap, de azt is el kell ismerni, hogy a KAC csatárok elképesztő gyenge formában vannak, olyan üreskapus helyzeteket hagytak ki sorra (főleg a kipattanó korongoknál), amelyekből a Graz vagy a Bécs (de akár a Dead Bull) kapásból ötöt vágott volna...
A meccs előtt nem értettem, hogy lehetnek egy győzelemmel - nos, így utólag már világos, ennyire gyengén még nem láttam a KAC-ot játszani.
@Raon: Ebből látszik, hogy a Volánt sem kell bántani - szezon eleje van, még a legjobbaknak is indulhat döcögősen.
@exL:1: Nagyon kritikus írás, amivel hellyel-közzel magam is egyetértek. Én elsősorban a saját kapunk előtti helyezkedési problémákat és az emberelőnyök jobb kihasználását érzem sürgősen javítandónak. Infarktus közeli állapotot okoz nekünk szurkolóknak és persze minden bizonnyal szegény kapusunknak, hogy sorozatosan a kapu szájában áll egy-egy ellenfél játékos és csak méterekre tőle a védőink. Jól megfigyelhető a riválisainknál(nem is beszélve az NHL-es csapatokról),hogy ezt a védők, de sokszor maguk a kapusok is nagyon határozottan, néha a szabályok adta kereteket is súrolva akadályozzák meg úgy, hogy baromi szorosan a nyakán lógnak a csatárnak és folyamatosan "aprítják" és taszigálják onnan kifelé. Úgy gondolom, ha ezzel mi is hatékonyabban élnénk jó néhány góltól megkímélhetnénk magunkat.
Az emberelőnyökben túl sok időt elvesz míg felállunk.(kiváló ellenpélda a Klagenfurt tegnapi előnyeinél a gyors pozícionálás)Nem elég pontosan járatjuk a korongot és úgy érzem nem elég koncentráltan és türelmesen játszunk. Látva azt a fajta bírói mentalitást, hogy egyre gyakrabban kisebb vétségekért is kiszórnak (bár tény, hogy a tegnapi játékvezető sajátosan értelmezte a szabálykönyvet)erre több figyelmet kell fordítanunk.
Ezzel együtt bizony vannak ilyen meccsek. Erősebb, gólratörőbben játszó, gyorsabban korcsolyázó csapat,mégis alulmaradt, mert nálunk volt egy kiváló napot kifogó kapus, egy fantasztikus közönsége előtt bizonyítani akaró csapat és két pontos "szétlövő". Ha a játékban is javulunk meg lesz az az 5-6. hely a végén.
Ezen az estén csak a 2 pontnak lehet örülni a többit gyorsan felejtsük el!Satosaarira nem tudok mit mondani,nincs már rá szó amivel jellemzhetném!Isten volt!Folytatás pénteken idegenben!No comment...
Tegnap TV-n néztem a meccset és azon gondolkoztam, hogy vajon csak én gondolom-e azt, hogy ez az (akkor még csak) 1-1 a szerencsének köszönhető, vagy ez a "Volán játéka".
Ahhoz már azért sokszor láttam őket játszani, hogy végülis az előbbi feltevés mellett döntöttem.

Örülök, hogy nem csak én láttam így a tegnapi meccset!
Egyébként borzasztóan örülök, hogy nyertek végre, és tudom, hogy a győzni akarás sokszor párosul görcsös játékkal, de tegnap egyszerűen osztálykülönbség volt a két csapat között mindenben: korongbevitel, gyorsaság, helyzetbekerülés, stb...
Más tollával ékeskedve: Sátor Sári hozta a meccset! De 54 mecset nem tud hozni, úgyhogy a nagybetűs JÁTÉK-on mindenképpen javítani kell!

Szerencsére nagyon sok meccs van, úgyhogy erre sor is fog kerülni!

(mellesleg én az elején látatlanban azt gondoltam, hogy a finn - európai - edző és a technikás, de egyben agresszivitás-hiányos magyar játékosok hamar megtalálják a közös hangot a "játékos hoki" irányába. Úgy látszik, nem minden "papsajt")
@exL:1: Ackeström mellett Alen-t is kiemelném!
A KAC tegnap teljesen más dimenzióban nyomta, klasszisokkal jobb csapat benyomását keltette újfent, de a szerencse (vele együtt a meg nem adott gól) mellénk állt. Ja, és persze a TOMI
:-))
@Raon: És így "gyengén játszva" is volt 56 kapura lövésük!!!Ez az ,ami nem mindegy.
@Gaudi: Sátorosi Tomi.... ez kurva nagy! :)
Mint a Verne Gyula ;)
@KCs: nem hiszem, hogy Raon bántaná a csapatot, csak aggódik értük ahogy én is....
@KCs: igazad van,e gyetértek - de remélem nem arra gondoltál, hogy én most bántom a Volánt.

@canadien: így van, látszott is, hogy elképesztően erősek, csak nagyon formán kívül vannak. Ettől értékes ez a győzelem - de az is valószínűsíthető, hogy sokszor nem lesz ilyen szerencsénk.
Én is tv-n néztem, már amikor nem borult el az agyam ettől a szánalmasan nyüszítő baromtól. Nézhetetlen az összes meccs, amit ez közvetít. És ha még a foci-vb-t is megint megszerzik...
Biztos en vagyok az egyszeru, de....
Tegnap megmerkozott ket csapat, hogy eldontsek, ki a jobb. Ezt a viadalt sokan neztek - tobbek kozott en is -, hogy kikapcsolodjanak, szorakozzanak.
A csapatunk nyert es en jol szorakoztam.
Kell ennel tobb?
@Raon: "sok mindenben nem ott folytattuk, ahol tavaly abbahagytunk, hanem olyan, mintha előlről kezdhetnénk az egészet"

Így is van, bizonyos értelemben előröl kezdjük az egészet, bár ezt most nem akarom boncolgatni, hogy miért....
@szeméremajax:
Teljesen egyetértek, a kapu előtt nem maradhat ember. Jó példa erre a vége felé (nem emlékszem az időre!) buli után rálőtte az egyik KAC játékos, utána a kipattanót nem a bekkek érték el, illetve nem takarították el a KAC csatárokat, hanem még egyszer ráhúzták, majd a Satosaari védett! Magammal ellentmondva pedig, nem tudom a tegnapi bíráskodás megengedett volna ennél keményebb takarítást a kapu előtt….
Korábban is írtam, most megismétlem nekem szezon elei a csapat, jó pár játékostól sokkal, de sokkal több kellene, de biztosan belerázódnak, felveszik majd a ritmust!
@tiriakos: "Azt hiszem a kapura lövési statisztika mindent elmond a tegnapi találkozóról:
AV19: 18
KAC: 56
A két csapat egyszerűen nem volt egy súlycsoportban."

Satosaari válasza:
"A védekezésünk egész jó volt, nem az a lényeg ugyanis, hogy hány lövés jön a kapumra. Az a kulcs, hogy a fiúk eltakarítsák elõlem az embereket, és lássam a korongot. Ha ugyanis látom a játékszert, akkor következik az én dolgom: megcsinálni a védést. És ez ma így is történt."
www.albavolanhockey.hu/index.php?pg=news_1_2140
@szegenylegeny:
Sátor Sári nyilatkozatával teljes mértékben egyetértek! Ha látja a kapus a korongot, alig lehet neki gólt lőni.

Ettől függetlenül ez nem változtat azon a tényen, hogy a KAC legalább annyival jobb volt tegnap, mint amennyivel többet lőtt kapura.

De az a tény sem változik, hogy a Volán nyert :)
@RCH: kell. hatra ven meg sok sok sok meccs.
es ennel SOKKAL TOBB kell majd ahoz h ezutan is jol szorakozzunk...
@szegenylegeny: Ezzel nem is lett volna baj, ha a Volán is 40-50 de minimum 30 lövést eresztett volna meg...
Tehát még mindig fenntartom: A két csapat nem volt egy súlycsoportban...
@fradigy: Persze, en ezt ertem. De abban biztos vagyok, hogy mikor kikorcsolyaznak a palyara, akkor nyerni szeretnenek - attol fuggetlenul, hogy mi ezen jot szorakozunk, vagy sem.
Higyjuk, remeljuk azt, hogy amit tudtak azt megprobaltak, de most csak ennyi jott ossze. Talan legkozelebb...
Sátorosi Tomi fanclub:-)
a meccs spórtkább összefoglalója alapján dobtam gyorsan össze,nézzétek meg:
a rendes játékidő eseményei:
www.youtube.com/watch?v=apnydAM2iHs
a büntetőpárbaj:
www.youtube.com/watch?v=aogN3CidQBw

HAJRÁ VOLÁN!!!
...::: BLUE LINE LEGION :::...
@norcyka20: mert mindig van hová fejlődni:)
@Gaudi: finn-magyar rokonság nem nagyon van, még a finnek szerint sem, ezt csak ránk erőltették.keress valami hun nevet neki inkább:)
@kiralyfi: Jahh, Trefort Ágoston mondta valamikor 1870 környékén, hogy csak azokat a történészeket fogják finanszírozni, akik a finnugor rokonságot kutatják. Aztán így rajtunk maradt. :-)
@Gaudi: reméljük hamarosan ez is változni fog:)
@RCH: Ugy látszik én is (mármint egyszerű), mert sztem nálad a pont.
igaz, hogy nem láttam a meccset de én úgy érzem, hogy nagyon jól játszottak a fiuk....
egy ilyen meccs hiányzott nekik....
szerintem mostantól jobban fog menni....
legalább is remélem ;-)
nagyon nagyon drukkolok a srácoknak....
XD
@banyszi: Koszi :-)
En tenyleg nem varok tobbet, mint nehany ora kikapcsolodast, izgalmat, amit szinte mindig megkapok a magyar jegkorongozoktol. Es ha meg a gyozelem is osszejon, akkor meg elegedettebb vagyok.
süti beállítások módosítása