HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Budai Krisztián a Ferencvárosban folytatja

2009.07.03. 10:21 kerusz

Ahogy azt ma reggel az Üllői út 129 blog illetve a Nemzeti Sport megírta, a Ferencvároshoz szerződött Budai Krisztián. A kiváló kapus 12 év után tér vissza nevelőegyesületébe. Mint a sportlapnak elmondta, döntésében szerepet játszott, hogy a zöld-fehérek minden téren előre szeretnének lépni, jó csapat kialakítására van kilátás, és hogy külföldi edzővel vágnak neki a szezonnak.

44 komment

Címkék: budai ferencváros átigazolások

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezt nem értem :( akárhogy nézzük is ez visszalépés!
Krisztián a AV19-ben lenne a helyed! Visszavárunk!
Meglepő... Egyenlőre inkább csak elszívárgásról volt hír a Fradival kapcsolatban... Hazai szinten sok szabad játékos már nemigen van, csak légiósokra pedig hiba építeni (lásd a tavalyelőtti Újpestet). Mellesleg,ha tényleg van pénz a zöldeknél,akkor szerintem jobb lenne egy saját csarnoknak "nekiugrani"!
Hoppá!
Na, felesleges volt keseregni a Sájevics lefarolása miatt. "Sajnálatos" módon jobb kapusra lett cserélve. A végén még egész jó csapat lesz a Fradi.
@progmet: Egy csarnok felépítése és a Budi fizetése között van egy csöppnyi különbség!
@Iceblack: Gondolom,nem a vezetők két szép szeméért ment oda:))) Ettől függetlenül egy bérelt csarnok idehaza igencsak "vékony jég"!
Hát ez nagyon meglepett, nem gondoltam volna. Még egy két ilyen kis meglepetés a zöldek részéről, és finom kis csapatuk lesz
Budai az ob- 1 ben egész jó kapus, nagy nyereség lesz a fradinak,főleg akkor ha igazolnak mellé hazai szinten 2-3 jó nevű játékost,+ légióst,és kitart a büdzsé szezon végéig
Örülök neki, hogy hazaszerződött, így legalább plusz egy emberrel erősödik a MOL liga , és ki tudja talán a Fradi is erőre kap hamarosan, tervek vannak, reméljük meg is valósul. Apropó Fradi, Jánosi marad a csapatnál?
@progmet: De hát ez a gyakorlat!
Nem bizos a dolgomban de nincs senkinek sem saját csarnoka. Mindenütt a helyi önkormányzat segítségével építettek csarnokot. Valamiért a IX, kerületnek nem kell a fradi hoki, viszont kell Kaposváron , Debrecenben, Zalaegerszegen, stb.
Még a Dózsa is tudott építtetni magának egy csarnokot állami pénzen, hiszen az is a Nusi-é, nem raktak bele egy forintot sem,í mint most fény derült rá a bezárás kapcsán.
Talán most az Alba az egyetlen aki klub pénzen költ arra a csarnokra amiben játszik.
Bár ezt csaik az itt olvasottak alapján gondolom és nem tudom ha érted a külömbséget. :-)
@KicsiÉn: Érteni értelek,de azért még mindig jobb,ha én osztom be a jégidőt,nem pedig megmondják,hogy mikortól van két órám... Sajnos állami(esetleg önkormányzati)támogatás nélkül mindegyik csapat bezárhatná a "boltot",szerintem az EBEL nélkül még a
Volán is!
@KicsiÉn: ez nem teljesen így van! A Starsnak van saját csarnoka, annak minden hátrányával (uis eg yilyen csarnokot nem 2 forint üzemeltetni). A FTC örülhet, hogy nem kell üzemeltetni, 'csak' bérelni. Mivel az erzsébeti jégpálya egyik legnagyobb bérlője, így nyugodtan kialkudhat előjogokat (ezek amúgy meg is vannak). Ez jóval kevesbb pénzbe kerül, mint a jégcsarnok üzemeltetése!
A vidéki csapatok is ezt csinálják, azaz bérlik a jeget! Az AV19, Dab, Miskolc (sem az Újpest) nem piaci alapon jutnak jéghez, hanem jóval kedvezőbb áron - mivel az üzemeltető (általában az Önkormányzat tulajdonában lévő cég)ily módon támogatja (amúgy nagyon helyesen!)a helyi sportot!


Amúgy gratula a fradinak! Sok sikert Krisztiánnak! Szerintem alakul a jó kis Mol-liga. Ezek után fura lenne, ha Jánosiék eljönnének, mert én most látok a legnagyobb perspektívát a FTC-ben az elmúlt évekhez képest.
@geriszu: A stars vezetője itt a blogon nyilatkozta, hogy bérlők és nem tulajdonosok.
Ha jól emlékszem.
@geriszu: Jánosiék maradnak, természetesen.
@progmet: Emlékszel még Montecuccolira, Mi kell a háborúhoz? Pénz pénz pénz!!!
@KicsiÉn:
Nem a Stars a tulajdonos, hanem egy szölő.
Kb. két hete keringett ez a hír Budairól...akit még emlegettek a Fradival kapcsolatban az Popovics, Majoross és Fodor, de tudtommal kerülgetik Svaszneket és Gröschlt is...
@KicsiÉn: Sajnos nem találkoztam az említett úrral:))) De nyugi,tudom miről van szó,szeretem a történelmet..
@bonsay: Saszla? Otelló?
De messze van még szeptember 11...
ezt a Patrik dolgot már én is hallottam
Sok sikert Budainak! Érdekes fejlemény, kiváncsi vagyok, valóban meg tud-e erősödni a Fradi. Mondjuk nem ártana végre... :-)
Majoross, Svasznek, Fodor, Grösschl?
Fodort kivéve tavaly nem alkottak maradandót, de ki tudja... (mondjuk ők azért ennek ellenére komoly erősítések lennének, de ekkora lenne a mocsár a Stars-nál? Vagy most valóban jöhetnek a fiatalok?)
@KicsiÉn: emlékszel még Montesquieu-re? A hatalmi ágak szétválasztására? De, mint tudjuk minden a népé! :)
Na véégree!! És Jánosi is marad, remélem.
Fodor és Svaszi jöhetne ,Majoross meg Gröschl meg enyhén szólva csalódást okoztak tavalyi szezonban....
Nem semmi. Nem vártam volna. Legalább így véglegesíthetjük Palko helyét
@bonsay: Ha a szölőnél szülőre gondoltál, akkor megadtad a választ a MK tökéletes helyszínére.

Tehát Astra Zenekar, hajrá stars!!
Hofi a kinevezett kérdezőember, ő kerülgeti a játékosokat...az edzőről viszont nem tudok semmit...kanadai, finn, orosz, svéd vagy esetleg svéd-magyar(tényleg, ez utóbbiról hallottam pletykákat...)
Ez a hír MJSZ-nek nem hír!
Lásd honlap!
@bruins: Nem bántásból, de nem vagy túl jól informált...
@freddyD: Úgy legyen! Varázslat volt, amit a rájátszásban művelt :-)
@uprmedia: Kapta ám az ívet szegény mikor elment innen... Pár IQ betyár szurkolónk nem mindig tudja helyén kezelni a dolgokat.

Hajrá Krino! Munkamunkamunka+munka :)
A fradihoki.hu-n rátapintottak a lényegre: "a Ferencvárosban nevelkedett Budai Krisztián visszatér gyökereihez!" :D:D:D:D:D
@scip_: Ezzel a döntéssel azt hiszem a válogatottbeli pályafutásának is vége. Cortina amúgy sem kedveli, meglesz az indok miért ne védesse. Én nem felejtem el, mennyi örömöt szerzett nekünk Fehérváron. De tényleg nem értem, tavaly még Extraliga, idén FTC. Akkor már inkább a csikszeredai kék-fehér testvéreinhez..
@uprmedia: Azt elfelejted hogy 3 nemzetközi kapusunk van és kifújt nem lehet mást odatenni.Jánosi a felkészülés alatt bebizonyította hogyha valaki alázatos és küzd a címeres mezért elnyeri méltó jutalmát.
@Video Tóni:
év poénja...tényleg ,grat hozzá
Lehet itt találgatni, hogy ezzel-azzal, ennyire-annyira erősebb lenni a fradi,de ez most visszalépés, semmi más. Amíg lesz fradi, addig a foci lesz a legfontosabb, a többi sportág csak utána jöhet, ennyit a saját csarnokról...
Budainak a Volán 19-ben lenne a helye!
BLL
Hát nemkicsit lepődtem meg....
Azthittem hogy Fehérvárra jön, de szegény nagyon kapta a rossz hozzászólásokat az 1.EBEL szezonban, szóval ha belegondolunk mégse olyan meglepő.
De nem értettem akkorse és most se mért nem lehet megérteni, 1 kapussal nem lehet végigvédetni 40-50 meccset(ezért is jött Hetényi)....
Na mind1, pozitív oldala is van ennek, a fradi erősödik!

Sok sikert kívánunk Krisztián!
@Szoljanka: A foci csapat az angol tulaj kezében van, ha jól tudom, akkor az FTC-nek 5% tulajdonrésze van (+vétójog, stb), így pénzmozgás ide-oda nem nagyon van/lesz. A szakosztályok is már külön-külön működnek, az FTC kisebb összegekkel tudja támogatni őket, szóval már nincs olyan, hogy fontosabb/mostoha szakosztály, ha a saját lábán megállnak, akkor van, ha nem, akkor nincs.
@Dave55: Hat igen ezzel az igazolassal nem kicsit erosodik a fradi es Krinoval akar sokkal jobb eredmenyt is elerhetnek hisz ha megnezzuk Krino 2-3 eve a legjobb kapus volt de meg most se rossz...
@Video Tóni: En is elismerem ez naon ott vt...xD
@Horiko: A győri inline döntő előtt beszélgettem Hoffmann Attilával (szuper jó fej)Jánosiról azt mondta,hogy tudomása szerint Csabi marad a Fradinál.
Egyik szemem sír,a másik nevet.Sír, mert Krinó számára a Mol-nál erősebb liga kellett volna a tovább fejlődéshez,nevet mert a Fradi jobb lesz.Nagyon megérdemelné már,hogy végre 1.sz.kapus legyen csapatánál. Késmárkon is reális volt ez a dolog,csak hát Klempa szlovák.Kassa környéki magyar ismerőseim egybehangzó véleménye is ez. Krinó egy igazi csapat ember,a Fradi nem csak egy jó játékost nyert vele!
Remélem akkor majd lassan láthatunk újra erős Fradit. Hajrá AV19!
Ez mindenképpen nagy erősítés a zöldeknek, kapusposzton se álltak valami jól. Szöszinek mondjuk volt egy egész jó időszaka tavaly, de nem tudta hosszú időre átmenteni a jó formáját, Sáj meg ugye minden meccsen képes összehozni egy-két "bravúrt". Egy jó, magabiztos kapus nem csak a saját kapu előtt hozhat javulást.
A Fradi egyre melegebb..
süti beállítások módosítása