HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Csató: Mihály Árpád fizetését én állnám

2009.05.22. 08:13 F. Kapus

Annyi biztos, nem akarok jékorong nélkül maradni, mondta a blogunknak Csató Kovács Imre, a HC Csíkszereda egyik legnagyobb szponzora, aki a hírek szerint magánszemélyként 150 ezer euróval támogatta a csíki csapatot a szezonban. Nem titkolja, több játékos, köztük Mihály Árpád fizetését is ő állta. Mivel a következő szezonra is megállapodott a hokisokkal, értük felelősséggel tartozik, sorsukról gondoskodni fog, jövedelmüket biztosítja, ez a minimum, jelentette ki. Ha nem a HC-nál, máshol vállal szerepet.

"Csak akkor maradok a HC mellett, ha Kurkó János meggondolja magát, és marad, mert más nem tudja ezt a klubot a megfelelő színvonalon vezetni. Még minden benne van a pakliban, de tíz százaléknál több esélye nincs a folytatásnak. Úgy gondolom, ezen a héten eldől a HC Csíkszereda sorsa."

MInt jelzi, eddigi klubjának jövője nem befolyásolja a jégkoronghoz való vonzódását, számára egyértelmű, valahol biztos folytatja szponzorációs segítségét. "A jégkorongban addig benne szeretnék lenni, amíg egészségem és anyagi lehetőségeim engedik, remélem, életem végéig. Nekem ez a szenvedélyem. Amikor Kurkó Jánossal megállapodtunk abban, hogy segítem a HC Csíkszereda eredményes szereplését, hosszú távú kapcsolatról beszéltünk, legalább öt, de inkább tíz évről. E heti döntésével kellemetlen helyzetbe kerültem. Városom másik csapatával, az SC Csíkszeredával olyan feszült volt a HC viszonya, elképzelhetetlennek tartom, hogy ezentúl őket támogatássam. Szeretném, ha játékosaim maradhatnának a HC-nél, de ha úgy alakul, hogy nem lesz folytatás ezen a szinten, kénytelen leszek őket egy másik országba irányítani.

Saját városom ellen nem dolgozom, ezért valószínűleg másik országba kell járnom ezután hokit nézni. Már beszéltem Mihály Árpáddal arról, mit szólna, ha a következő szezontól az Alba Volánban és az EBEL-ben szerepelne. Kijelentette, örülne a lehetőségnek. Ocskay Gábor jövő hét végén érkezik Csíkszeredába, akkor beszéljük át még egyszer a dolgokat. Gondolkodom azon is, hogy Mihály Árpád fizetését továbbra is én állnám, ezzel segíteném a Volán munkáját. Arra gondoltam, ha már így alakult, tartsuk meg a magyar hokiban ezt a remek játékost, ne az olaszok vagy az osztrákok profitáljanak remek adottságaiból és tudásából. Próbáljuk meg a kiváló csatárt eljuttatni a magyar válogatottságig. Ehhez két szezont kell magyarországi csapatnál játszania, állampolgárságot kell szereznie. Ha mindenki így gondolja, ebben számíthatnak a segítségemre.

Egy esetben láttam volna lehetőséget arra, hogy saját városomban maradjak, ha a HC és az SC összevonódik, új csapat alakul új névvel, új színnel, új vezetőkkel. Akkor lehetne miről beszélni, de erre nincs esély. A sebek mélyek, és mindkét oldalon csak sok év múlva gyógyulhatnak be. Azt gondolom, sokáig nem lehet húzni ezt a kérdést, hétfőig el kell dőlnie mindennek HC-ügyben."

80 komment

Címkék: alba volán hc csíkszereda mihály árpád csató

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Azt szeretnem ha a ket csapat valahogy megegyezne. Kurko volt szerintem az a szemely akivel senki nem akart kozoskodni. Jo lenne ha Mihaly Arpad itthon maradna
Szívesen látnám Mihály Árpádot és Csató Úrat Fehérváron. Más kérdés, hogy sokkal jobb lett volna, ha az út nem mások kárán át vezetett volna ide. Szomorú a HC esete, de ahogy fentebb is írják: "ha már így alakult... ne az olaszok vagy az osztrákok profitáljanak remek adottságaiból és tudásából"
Tetszik a gondolat hogy magyar válogatott legyen a srácból! nagy hasznát vennénk két év múlva!!!
@M.Lac: Ha nem lehet maskepp akkor mar tenyleg a Volan. De akkor sajnos mi mar nem lassuk tobbet. Ha mar megtettek azt az erofeszitest hogy hazahoztak valahogy illett volna megbecsulni es itthon tartani. A magyar valogatottban viszont szivesen latnam. Buszkek lennenk ra ha ott lehetne egy A csoportos vb-n
Jövő héten eldől, ki a Sportklub igazgatója...addig érdemes lenne várni, onnan kezdve ugyani érdemi tárgyalások lehetnének...és bízom benne, hogy lesznek is
@Stommy: a magyar bajnokságban kell lehúzni két szezont, ami neki kb. 14 meccs lesz összesen, ami persze azt jelenti, hogy az Újpest söpréssel hozza a két döntőt:)
Le a kalappal Csató Úr előtt! Ez igen... Akármelyik változat...
PIRET a MAGYAR VALOGATOTTBA ! Megerdemli o is , mi is ! :)
HAJRA MAGYAROK ! :)
viszont Csató úr fizetését ki állja?:)
@bereszsolt: Ha Mihaly Arpad magyar valogatott lenne es nem roman elsirnam magam. A Mol liga nem szamit bele a magyar bajnoksagba is? Innen nem lehetne az?
@Rock me Amadeus: Azt nem kell busulni. Amugy tenyleg nem tudom, hogy miert nem becsultek meg oket itthon.
Amikor olvastam, hogy feleloseggel tartozik a jatekosok sorsat illetoen, kepzeletbeli kalapom megemeltem. Ez igen
Ha már pénzt hoznak ide, akkor már jobban járnánk ha még egy csapatot indítanánk az EBEL-ben, persze mostmár késő bánat ... sajnos.
Úgy tudom amúgy, hogy Mihály Árpád amerikai állampolgár is, tehát a magyar válogatottság innentől nehezebb lesz, mert akkor vagy az amerikai vagy a román állampolgárságáról le kell mondania. Legalábbis azt hiszem 3as állampolgár senki nem lehet.
@Rex: Nem tudom hogy igy van-e de a romanrol lemondani nem olyan nehez ugy. Szivesen megval barki tole
nem vetne jo fenyt ra, ha a romanrol lemondana
@szereda: ugyan miert? Vagy csak vicceltel. Te ragaszkodnal azokhoz akik eltiltottak teged? Akkor mikor serult voltal? Legyunk komolyak
nem volt serult, azt mondta h neki nem kell felkeszules. Nem volt serult Arpi.
Kedvemre való az ötlet. Nem csak Mihály Árpit látnám szívesen pirosfehérzöldben.
@poraszabolcs: Ezt szeretnem en is a legjobban
@szereda: En ugy tudom hogy az volt. A szomszedom mondta es o a hc-nal jatszik
@szereda: ha meg az amerikairól mondana le, mindenki megkérdőjelezné értelmi képességeit:-)))
@krumplee: Ki az akit meg szivesen latnal?
@csiki hokis: nem volt, zsok volt serult
@szereda: te honnan tudod ezt ilyen biztosra? latnoki kepessegeid vannak?
nem latnoki, Pire nyilatkozta
– Mit követett el?

– Nem mentem el a román válogatott közös felkészülésére, ezért három meccsre szóló eltiltást kaptam. Ez sem a klubom, sem az én értékelésem szerint nem volt fair döntés a szövetség részéről. Ugyanis jó előre megmondtam, hogy a közös gyakorlásokon nem akarok részt venni, de ha ennek tudomásul vételével igényt tartanak a játékomra, a lengyelországi divízió I-es világbajnokságon a csapat rendelkezésére állok.
@szereda: Nem olvastam sehol sem ezt. Vagy lehet o mar tudta, hogy magyar valogatott lesz?
@csiki hokis: Minden olyan székely hokist, aki ezekben a színekben játszana szíve szerint. De ennél tovább ne ragozzuk, mert az már politika, meg ilyen-olyan szabályok stb, attól meg hányingerem van.
@szereda: Ebbol meg nem tunik ki, hogy nem volt serult. De ha igy is volt ahogy te modod, akkor igenis tisztesseges volt mert megmondta, hogy nem akar menni. Lehet a serules miatt nem tudott, de az is lehet, hogy csak keszult a Mol liga dontore, mert ha jol tudom ez pont akkor volt
@krumplee: Minden szekely hokis szive szerint azokban a szinekben jatszana
@csiki hokis: Egyértelmű, csupán örülök, hogy Árpi esetében talán megvalósul, és világgá kiáltottam szívem legmélyebb vágyait...
Az eredeti kérdésre ha már konkrétumokra voltál kíváncsi: Hozót nagyon szerettem volna ha felöltheti a magyar mezt.
Nem ertem egy-egy SC szurkolo es masok is miert gondoljak,hogy feltetel nelkul be kellett volna vonulni a Hc nak a vallogatottba.Tavol all tolem ,hogy belekeverjem a politikat ,de szerintem jol tettek,hogy nem mentek vagy nem engedte a vezetoseg.Sokan rajonnek majd erre ,mikor lassan a gyerekuk nem fog tudni magyarul helyesen beszelni....
Nagyon örülnék Mihály Árpádnak a Volánban, de sokkal jobban örülnék, ha a HC talpra tudna állni.
Le a kalappal Csató Kovács Imre hozzáállása előtt, elkeserítő viszont, hogy a székely hoki milyen válságba került, pont egy ilyen kiváló év után.
@Szanee: Annak speciel én is. Bár asszem nem gondolja meg magát KJGY
@Hutyuru: Eldonthetnetek hogy miert nem nem mentek be:
1. nem volt biztositasuk
2. igaz magyarok s nem metek be a romanokat kepviselni
3. kurko megmondta hogy legyenek igaz magyarok s nem engedte be oket
Ha a felteteleket biztositotta volna szovetseg akkor mar nem annyira fontos a magyarsag, mert egy havi fizetest a szovetseg fizetett volna kurko helyett.
Amugy ha kurkoban fele annyi felelosegtudat lenne mint Csatoban,akkor nem allt volna felre.
@Rex: nemcsak 2-ös, hanem 3-as állampolgárság is létezik , ha román és amerikai,nem gond felvenni a magyart sem.
@beluja: itt nem az "ok" a fontos ,nem mentek es ennyi,nem ertem egyeseknek ez miert akkora baj.
az utolso mondatoddal egyetertek
Mihány Árpádék jöhetnének a debrecenbe is, az még viszonylag közel is van:)

remélem megmarad a hc, amit eddig tett Kurkó és Csató Úr, az tiszteletet érdemlő, jó lenne, ha folytatnák
@beluja: Az utolsoval en is. Nem szabadna felre allni ha mar ok kialltak mellette es erte nem mentek el a valogatottba sem
Szomorú ami a HC-val történik, remélem azért nem omlik össze teljesen a a hoki csikszeredában, szeintem jobban tennék ha a régi sérelmeket félre tennék és a jégkorong érdekében egyesítenék a két klubbot.
Örülnék neki a Mihály Árpád a Volánba folytatná, remélem meg tudnak egyezni vele.
Srácok!

Valaki, aki pontosan ért az IIHF szabályokhoz, mondja már meg, hogy mi történe, ha a FIDESZ esetleges győzelme után elfogadtatná az összes magyar számára ami jár, a kettős állampolgárságot?
Ez azt jelenti, hogy az összes gyerek (felnőtteknél más lehet) aki még nem játszott IIHF rendezvényen automatikusan választhat, hogy melyik válogatottban szeretne szerepelni? Gondoljatok bele mennyi lehetőség van ebben... Szerintem sok srác van Erdélyben és akad Szlovákiában is, akinek szívesebben dobbanna a szíve a magyar himnuszra, akár úgy is, hogy nem is kell ide költöznie...
Az egy kicsit érdekes ,hogy Csató úr tudja vállalni a felelősséget az általa támogatott hokisai iránt, Kúrkó úr pedig nem!!:( Ebből is látszik ki milyen ember...
Csató úr utolsó mondata megrázott:"Azt gondolom, sokáig nem lehet húzni ezt a kérdést, hétfőig el kell dőlnie mindennek HC-ügyben."
Szóval még hétfőig van csapatunk?És utána?
Utána szegényebb lesz Csikszereda,az egész Székelyföld egy jó képességű,többnyire székely fitalokból álló jégkorongcsapat nélkül.
Kihal lassan az érdeklődés az egész hazai hoki iránt,lesznek akik közömbösen kijárnak majd a SC jövő idénybeli meccseire,de sokan még a hokipálya felé sem megyünk a csapatunk nélkül.Porba hullanak egyszerre az álmaink...elvesz az értelme ama jelszavunknak,hogy"Nekem a HC a csapat."
Szomorú vagyok,hogy ez történik az ország és Székelyföld egyik legjobb jégkorongcsapatával.
A piros fekete székely szinek sajnos ismét elhalványulnak a piros-sárga-kék miatt és politikusok hokiba való beavatkozása miatt.
Ez ami fáj,remélem,csapatunk vezetősége mégse oszlatja fel azt,amiben jópáran biztunk az elmúlt időszakban.
Én meg Csató Úrnak állok egy sört, ha megint felénk jár!:)

Viszont ezek nem jó hírek, sajnálom, hogy így alakulnak a dolgaitok...
Ha mar kiallt Kurko, odaallhatnanak masok akik szerettek a csapatot, de egyaltalan a csiki hokit, hogy ennyi fiatal tehetseg ne kallodjon el, ne szorodjon szet.
A legjobb viszont az lenne, ha Kurko meggondolna magat es Csato-val kozosen folytatnak a megkezdett utat
a hc fiatalokat most lehet csabitani akar debrecenbe akar miskolcra es akkor a magyar bajnoksagban is egy kicsit enyhulne a jatekos hiany
Szerintem válasszuk ketté ezt a kérdést.
Az egyik, örülnék ha Mihály árpi a Volánban játszana, de várjuk meg azért hogy az EBEL-ben mire lenne képes. Az elmúlt években is igazoltunk jópár neves csatárt köztük egypár kanadait is akik végül nem érték el a meccsenkénti egypontos átlagot sem. Azért mésfajta védelem van a MOL-ligában, és más az EBEL-ben.
A másik pedig hogy a válogatott csatárgondjait nem honosításokkal kellene megoldani (Sikorcin, Mihály Árpád) Ha tényleg Árpi itt fog játszani akkor hagy profitáljanak belőle a románok, úgy tudom, hogy a válogatottuk egy játékosa sem játszik ilyen, vagy magasabb szinten.Nekik sem ártana megkapaszkodni a B-csoportban.
@uprmedia: Most kicsit nyers leszek, de kit érdekel, hogy a román válogatott hogy boldogul? Sztem nekünk nem kéne rájuk tekintettel lenni, pláne ahogy a székelyeket szívatják.
@sztenke: ebben neked adok igazat. Minden szekely aki tud es megerdemli, legyen inkabb magyar valogatott
@besthc: te ne aggodj afelol hogy hanyan jarnak/jarunk ki ezutan hokimeccsre mer eddig is jartunk, es ezutan is fogunk ! es beszeltem par Hc-s drukkerrel es rakerdeztem hogy ezutan kinek szurkolnak atlagba azt a valaszt kaptam hogy : ,, kimegyunk a klub meccseire, mind semleges szurkolo,,
En ket lehetoseget latok,s mindkettonek a poztiv oldalat nagyitanam inkabb:
1.Megmarad a HC a jelenlegi szekely jatekosokkal,es megvalosul az a bizonyos sokat emlegetett "Szekely Bilbao"(persze Pire nelkul),ennek lehetne a fiokcsapata es utanpotlasa a HC Felcsik!(SC-nek meg az SC II meg az ISK)
2.A jelenlegi HC-s csikiak,jatszhatnanak a magyar OBI-es csaptoknal(UTE,Dab,Stars) akar Volan. S par even belul a szabalyzat szerint ha jol tudom,mar a magyar valogatottban is bemutatkozhatnak. Ea akkor mar nem lesz tema,hogy kinek milyen biztositasa van-remelem.
@beluja: ezt nem igazán értem ... igaz magyarok, de ha van biztosítás és fizu, akkor már nem fontos a mgyarság ... eléggé olcsó a maygarságtudatuk nekük is és Kurkónak is, ha ennyivel kiváltható-megvehető
szerintem semmi köze a válogatottas sztorinak a magyarkodáshoz. nem engedték őket és kész. minden elismerésem a Kurkóé lenne, ha kitartott volna az elve mellett. félúton megtérdelt és ennek a játékosok isszák a levét, akik arra számítottak amikor Kurkó szavára otthon maradtak, hogy valaki tartja a hátát értük. az az ember hagyta őket cserben, akiben a legjobban bíztak. de szeintem még nincs minden veszve, van még remény arra, hogy Kurkó meggondolja magát - legalábbis és még reménykedek

Csató Imi előtt pedig LE A KALAPPAL.
@szekelyek: bizony, a játékosok kiálltak Kurkó mellett, de Kurkó nem állt ki a játékosai mellett.
"A sebek mélyek". Kis infót dobjatok már: milyen sebek? Ez a HC vs. SC olyan, mint a Fradi-UTE?
@Csak a Sportklub : Igen,ez igy van,és korrekt is-ha HC nem lesz,mindenki döntse el,mit akar:kimegy hokimeccsekre vagy sem,szurkol majd a SC-nak vagy sem,de sajnos nemcsak a HC-sok isszák meg ennek az esetleges HC-feloszlásnak a levét,hanem az egész csiki jégkorong.Mikor csiki gyermekek nem fogják űzni ezt a sportot,mert csak egy csapat lesz a városnak,amerre irányodjanak vagy külföldre kell kimenjenek hokizni,az nem fog jót tenni a csiki hokinak.Most örültök,hogy a szomszédaitok,munkatársatok,barátotok,várostársaitok elveszithetik a kedvenc csapatukat,de ennek a hatása hosszú távon érinteni fogja az egész romániai jégkorongot.Tehetséges gyermekek fognak elveszni,mert az egyetlen csapatotok nem fog tudni helyet biztositani túl sok pályakezdőnek.De még nincs minden veszve,még nem tudhatunk semmi biztosat.
Talán megmarad mégiscsak a HC Csikszereda.
Remélem nagyon...
@facsipesz: Az utalat nagy volt. Kurko volt a feszultseg generalas forrasa, ugymond bajnoka is, de a ket csapat szurkolotabora se tudta normalisan lekezelni a z adott helyzetet
@besthc: nem tudom milyen HC drukker vagy, hogy mind a piros fekete szineket ajnarozod. Mindenki tudja, hogy a HC nagyon rovid tortenete alatt majd vegig kek feherben jatszott, itt is bebizonyitva, hogy a KLUB masodcsapatakent indult. Csak az utolso 9 honapban jatszodtak piros feketeben. Ne beszelj ugy, mintha ez valami tortenelmi szimbolum lenne. Majd ha 15 ev es legalabb 5 cim utan jatszodtok abban, akkor le a kalappal. Addig ne vadaskodjatok a KLUB szineivel.
Es ha 36 HC drukker nem jon ki meccsekre, amelybol jo paran fizetett szrukolok voltak, attol meg lesznek jo par ezren Csiki Szurkolok. Ahogy eddig is voltak 80 even keresztul.
KAr volna a HC megszunjon, de az kozel sem jelenti a Csiki Hoki veget. Csak egy kis, elismerem izgalmas, de foloslegesen feszult fejezete.
En azert szeretnem ha megmaradna a HC persze kjgy nelkul
@csiki drukker: Fizetett szurkolok??Majdnem minden meccsen ott voltam, de ilyenrol nem tudok. Az utolso mondatoddal teljesen egyetertek
Nagyon sajnálom a csíki csapatok körüli kálváriát, ebben sajnos ott is él az igazi hungarikum.

Mivel a kiegyezés lehetetlen, egymást szinte pedig felőrlik, jöjjenek át a következő szezonra inkább Fehérvárra.
@Snow-ice-hunter: Szerintem is a fehervari verzio a legjobb. Minden mas nehez lenne. Csak kar hogy eltunik egy csapat
hát én szivesen látnám Csató urat Miskolcon az a 150e euro nagyon jól jönne ide !:)
2-3 játékos is jöhetne jó kis csapatunk lenne akkor és még kiegyensúlyozottabb lenne a bajnokság!
Kérdés a csikieknek! az SC-t ki(k) szponzorálják?
A Csergő Zsolt aki a tv-ben is volt egyszer?
A Csergo testverek, de nagy reszt a Csiki sor,es meg rengeteg ceg es szponzor amelyeket nem irok le mert sok van. Sok kicsi sokra megy alapon
Ábrahám Előd személyében megvan a Sportklub új igazgatója...kezdődhet a következő szezon előkészítése
@poraszabolcs: Nagyon jóóóóó.
Sok sikert neki és kitartást.
@szereda: A Csergo testverek mar nincsenek a Sportklubnal
Sok ilyen ember kellene, mint a Csató úr (Jégkoronghoz közeli és távoli berkekben egyaránt!) Nagyrabecsülésem!
@besthc: Eljott a hetfo. vajon mik a hirek?
@szereda: Te kisse le vagy maradva az infokkal, a Csergo testverek mar nincsenek a tamogatok kozott, meg a mult szezonbeli adosaguk sincs rendezve, vagyis azt sem adtak amit igertek.......ami meg a rengeteg szponzort illeti , azokrol is mar inkabb mult idoben lehet beszelni, ha tudnad milyen keves maradt az idenre legalabbis az eddigi igeretek szerint , akkor nem aludnal jol az ejszaka hidd el......
akkor ott sem fenékig tejfel a szponzor keresés mint nálunk!:)
Mihály Árpi tudtommal volt már felnőtt román válogatott - és homályosítsatok fel, ha tévedek, - emiatt az IIHF vonatkozó rendelkezései szerint nem lehet más ország válogatottja. Bár tévednék... de tudtommal így van. :(
@webGóbé: Egyszer mindenki válthat országot, de ilyenkor 4 évet el kell töltenie ezt megelőzően az új országa igazolt játékosaként. A konkrét esetre ez nem tudom, igaz-e.
@webGóbé: @KCs: ha volt is Mihály Árpád román válogatott, biztos hogy nem IIHF-rendezvényen, ezért a négyéves szabály nem vonatkozik rá, csak az új állampolgárság miatt kell két naptári évet várnia. bár ezeket a szabályokat te jobban ismeres, KCs, javíts ki, ha nem így van
@F. Kapus: Remelem, hogy Mihaly Arpad magyar valogatott lesz. Kemenyen dolgozunk az ugyon :)
süti beállítások módosítása