HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Hol legyen az U20-as világbajnokság?

2009.05.12. 18:53 D. Gromov

Magyarország az IIHF kongresszusán elnyerte a divízió 2-es u20-as világbajnokság rendezési jogát. Ez azért jó, mert a hazai publikum is láthatja a közvetlen utánpótlást, ne kiabáljuk el, de a keretbe minden bizonnyal meghívják majd a minszki U18-as vb hőseit is. Azt már tudjuk, ki lesz a legnagyobb ellenfelünk a feljutásért folytatott harcban (Nagy-Britannia), megvannak az időpontok is (2009. december 13–19.), de pontos helyszín még nincsen. Arra gondoltunk, megkérdezzük, önök szerint melyik csarnokban tudnánk a legszínvonalasabban kiszurkolni az ötből öt győzelmet. Szavazzanak tehát.

62 komment

Címkék: magyarország vb u20 szavazások divízió 2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez erdekes nagyon. Lehet hogy a fehervari lenne a legjobb mert talan jobban megtelne egy ilyen esemenyre marcsak kisebb merete miatt is
a döntőre biztosan megtelne, de a többi meccsre ?
@Henry The Navigator: Altalaban a ket legerosebb az utolso nap jatszik es akkor dol el hogy ki jut fel tehat ezt akar dontonek is hivhatjuk
Egy pár pálya kiesik, mert kell minimum 6 öltöző, a résztvevő csapatoknak... Szerintem a Budapest-Székesfehérvár-Dunaújváros helyszínek egyikén kellene rendezni.
@Nagy 'Omar' Ádám: én is azt néztem...szerintem lenne teltház, berakhatáttok volna, bár ez ugyan nem számít ez is igaz :)
főnixbe vigyék! egyszer már volt itt korosztályos jégkorong vb és nagyon sokan kint voltak. emlékszem, írták is a helyi újságok, hogy a nemzetközi szövetség tagjai le voltak nyűgözve, mert még nem láttak ennyi nézőt ifjúsági vb-n. meg az idén a finn és a norvég meccset se hozták ide, szal megérdemelnénk már valamit.
Megjegyzésem ironikus volt természetesen, ne vedd (te se) a szívedre...
Sok lehetőség kilőve! ArénA amúgy sem! 8.800 néző egy U-20-son? Meg azt nem is a sportnak csinálták! -no comment-
Marad Dunaújváros -3.500 (ott régen volt), Káposztásmegyer (ott még sosem)2.200. Miskolc most egymás után kapott...de jó helyszín.:) Debrecenben meg csakis a Főnix jöhetne szóba. Nem a második jégpálya 1.100 néző befogadásával!
De szép is lenne végre egy igazi jégkorongmeccs Szegeden...
@kovacsistvan: vagy esetleg Jászberényben valamikor....
@Henry The Navigator: Ebben megegyezhetünk :) Jászberény-Szeged és Győr-Debrecen meccsek az OB I-ben...
Szerintem Fehérváron kéne rendezni. Az rendben van, hogy vigyünk máshova is jégkorongot, had legyen népszerűbb a hoki, de valahogy Én nem tudom értékelni azt az arénás anti-hangulatot.
Igaz Újvárosban is jó helye lenne.
@Szoljanka: "Én nem tudom értékelni azt az arénás anti-hangulatot."

pedig nem lenne butaság megérteni, hogy a kemény magon kívül is van élet
Szerintem Budapest Dunaújváros és Fehérvár közül kéne választani, mert ott van a legtöbb fanatikus...
Miskolc tökéletes helyszín lenne. Jó pálya, tökéletes közönség.
Újváros miért van letojva válogatott szempontból? Talán egy lengyelek elleni barátságos volt ott utoljára 2-3 éve.
Szerintem is a dunaújváros-fehérvár kettős egyikében kéne rendezni. Pest-Miskolc mostanában rendszeres rendezője válogatott meccseknek.
Én is az Újváros Fehérvár vonalat javasolnám, már csak elfogultságból is, meg aztán régen kapott már Fejér válogatott meccset!
egyértelmű: Székesfehérvár!
Székesfehérvár, Icecenter, Dunaújváros, Miskolc, Újpest bármelyike jó helyszín lenne.
A többi mind rossz döntés lenne.
Miskolcon biztos nem lesz ez 100%
@Nagy 'Omar' Ádám: Az Arénát azért nem raktuk be, mert eleve kizárt, hogy ott legyen.
@jeges a maci:
Én azért optimista vagyok.
A két U18-as VB-n bebizonyítottuk: nálunk utánpótlás szinten is megtelik a csarnok!

Miskolcra a VB-t!
@jeges a maci:
Persze, lehet, hogy épp a két U18-as miatt nem? :(
@D. Gromov: Ok, igaz, a kemény magon kívül is van élet, csak nekem nem nagyon megy ülve végig nézni egy hoki meccset. De ha el kell vinni az Arénába egy ilyen tornát a magasabb jegybevételek érdekében, és ez egy kicsit is segít a hazai jégkorong helyzetén, hát legyen!
@Szoljanka: mindent meg fogunk tenni, hogy a következő arénás tornán/meccsen legyen tábor saját szektorral, szektorokkal --- és szerintünk ha mi itten összefogunk kedves olvasóinkkal, akkor lesz is :)
@D. Gromov:
Éljen!:) Hiánypótló kezdeményezés lenne;)
@D. Gromov: Nem igazán van ilyen jó közösség, mint itt, tehát szerintem az összefogással nem lesz probléma!
Hajrá jegkorong.blog.hu !!!
@Szoljanka: Pontosabban nem igen van máshol ilyen JÓ közösség, mint itt.
Miskolc vagy Dunaújváros(tartalék helyszin Debrecen Főnix csarnok)
@kovacsistvan: Az tényleg jó lenne!!! Mondjuk Vásárhelyre is lehetne építeni egy jó nagy jégpályát!!
@._/PUCK M@STER._/: Nem ugy volt h már elkezdték marosvásárhelyen a épiteni a pályát?
@whazzup: szerintem itt inkább Hódmezővásárhelyről lehetett szó...
@Szoljanka: Nem feltétlenül értek, az ítélkezés szerintem nem a te dolgod, sem az enyém sem pediglen másé, mert honnan tudod, h mi (v csak a saját példámból kiindulva) h mennyire szeretjük a hokit? Megkockáztatom én is és mág jópár ismerősöm is legalább annyira szeretheti ezt a sportot akárcsak Te! Bármit meg is tennék érte, ha a helyzetét tudnám jobbá tenni! Nagyon sok válogatott meccsen voltam már kint, idén is Svájcba a saját kis megtakarított pénzünkön mentünk ki, pedig hallgatók vagyunk, nincs egy vasunk se, de nem számított, mert ott volt A Csapat! Nem akarok én itt felvágni semmire, mert ez szerintem olyan alapvető mint, h lélegzek, de kérlek ne fitymálj le minket pestieket sem! Lehet, h tudnánk olyan hangulatot csinálni mint Te vagy bárki más! Ne vedd el tőlünk a lehetőséget, h szurkoljunk mi is ("anti-hangulat") ne légy kirekesztő! rajtad kívűl hadd szeresse más is a jégkorongot...köszönöm!
Fehérvár jó helyszín lenne, csak kétlem, hogy az EBEL-lel összeegyeztethető az időpont. Vagy a Volán addig játszik a péti nyitott pályán? :))
@Iceblack: nem is lenne rossz ötlet, legalább újra működne a pétfürdői pálya, amelyik az elmúlt két szezonban már nem nyitott ki.
Dunaújváros vagy Budapest! Fehérvár,természetesen szintén tökéletes,de az EBEL-lel kéne összehangolni-és nem tudom ez hogy menne?
@malibuhc: Fehérváron nincs elég öltöző.
@._/PUCK M@STER._/: Nincs ahhoz túl közel Szeged és Vásárhely? Így sincs kihasználva a szegedi csarnok jégkorong szempontjából... (bár a műkorcsolyások Budapestről is megtalálják, de ez már más tészta...)
@kerusz: Ez igaz, már 2 éve bezárták a kapukat. :-)

Dunaújváros vagy az Icecenter lenne a legjobb helyszín!- és szurkolni bárhol lehet! :-) Mi tuti, hogy ott leszünk akár Miskolcon vagy Debrecenben ugyanúgy ahogy Fehérváron ott lennénk.
@Szanee: Ez igaz, már 2 éve bezárták a kapukat.:-)--> :-((((
Szerintem csak Káposztásmegyer -Újpest kettős lenne a legjobb mert így nem kellene délben is mérkőzéseket játszani a csapatoknak és az utaztatás szállás is megoldható egy 2 km-es körben.
Tök mindegy hol lesz, ott leszünk.
@b23: Mégis rendeztek már vb-t ott. Fehérvárral csak egy probléma lenne, hogy ha jól tudom a vb alatt az ebel nem áll meg, a felnőttnek is edzenie kell. Nem beszélve a műkorcsolyások jegéről stb...
Közlekedési szempontból egyértelműen a közös nevező Káposztásmegyer. A nem pesti rajongóknak ide kell a legkevesebbet utazni (oké kivéve a két Fejér megyei várat). A hangulattal nem volt baj a két Norvég meccsen, a rendezőség is feljavult a végére...
A blog által szervezett szektorokkal teljesen egyetértek, mi ott leszünk a fiammal.
Meccsek Fehérvár, edzések Újváros... Közel vannak egymáshoz... Ha meg megfelelő lesz az idő, lehet menni a csónakázótóra is :D:D:D
De viccet félretéve, aki látott már fehérvári csarnokbeosztást, az tudja, hogy semmi nem lehetetlen :):):)
Az IceCenter lenne a legalkalmasabb, hiszen 2 pályával is rendelkezik, igy a 6 csapat edzései és a napi 3 mérkőzés (kivéve a szünnapok, valamint a helyi klubcsapat mérkőzései is edzései is összeegyeztethetőbb, mint bárhol máshol. Gondolom az öltöző kérdése sem lehet gond, hiszen már sokszor rendeztek ott többcsapatos tornákat. Ha mégis probléma adódik az UTE pálya közelsége is segítség lehet (bizzunk benne, hogy rendeződik a sorsa).
Mindegy hol lesz de a jégkorong.blog szektorokat támogatnám. Az arénában gyatra volt a hangulat a Finn-Magyaron. Ha lenne párszáz ember egy csomóban az elinditaná a "lavinát" és tudna úgy robbanni a létesítmény mint pl. Fehérváron!
Szerintem Dunaújváros és Székesfehérvár lenne a legjobb helyszín,megérdemelné ez a két város is a rendezést! Miskolc és Debrecen is ki tett magáért!Volt szerencsém mind a két helyszínen élőben nézni és megtapasztalni mennyien szeretik a jégkorongot!Hatalmas élmény volt!
Biztos vagyok abban,hogy Dunaújváros és Fehérvár is tökéletes rendezést biztosítana,nem beszélve a hangulatról !!!!Akár a két város összefoghatna és rendezze meg együtt.....!!!
Butaság azon "vitatkozni" melyik helyszínen lenne jobb a hangulat/melyik helysínen volt, akinek számít a jégkorong és aki megakarja nézni, az úgy is ott lesz, majd ott csinál hangulatot, bárhol is legyen...szerintem
Miskolcon volt már két junior vébé is minden magyar meccsen teltház a semleges meccseken is szép számú közönség szerintem ott lenne a legjobb helye, ha nem akkor én is Dunaújvárosba vinném rég volt már ott bármilyen válogatott verseny, Fehérvár sztem is kiesik az Ebel miatt
Kápmegyer Icecenter ideális. Nagyobb felesleges.
Re Saki.: Nem akartam ítélkezni, kirekeszteni pedig végképp nem, de talán azt nem is tettem. Amit írtam azt tapasztalatból írtam, Én is sok pályán voltam már ( szintén nem felvágásból ), de mindenhol jobb hangulat volt, mint az Arénában. Nem bizonygatom, hogy Budapesten kevésbé szeretik a hokit, Te biztosan nagyon szereted, de ha voltál már Fehérváron meccsen, szerintem Te is úgy gondolhatod, hogy Fehérváron szurkolás van, az Arénában pedig inkább csak meccs nézés.
Legyen egy ilyen szektor, mint amit Gromov emleget, és ott szurkolhatunk majd együtt!
@whazzup: Ja Hódmezővásárhelyre gondoltam!!
Sokmindenről beszéltek nálunk, hogy lesz jégpálya meg minden de aztán nem lett belőle semmi.:(
@kovacsistvan: Lehet hogy túl közel van .De el lehetne itt is indítani az utánpótlás nevelést komolyan! Jó lenne Szegedi hokist látni a válogatottban!
Én is az Ice centerre szavazok. A Ramada hotellel - ami egy köpésre van tőle - támogatói szerződése van a szövetségnek így biztos kedvezményesen lehetne elhelyezni a csapatokat. Más helyszín esetén jelentős önkormányzati hozzájárulás kéne, ezt Szfvár nyilván nem vállalja, mert ők nagy pénzekkel támogatják az EBEL-t, Miskolc pedig már több utánpótlás rendezvényt támogatott. Dunaújvárosnak sincs erre pénze. Olyan helyszínek pedig, ahol nincs komoly hokicsapat nem jöhet szóba a várható gyér érdeklődés miatt.
@dynamofan: Téves az információd. Fehérvár mindig szívesen rendez ilyen eseményeket. Legyen szó hoki tornáról, öttusa versenyről, vagy akármi másról. Eddig mindig jó házigazdák voltunk.
süti beállítások módosítása