HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Újpesten folytatódik az OB I.-döntő

2009.03.15. 11:31 D. Gromov

A szokásosnál tömörebb beharangozóval hívjuk fel nyájas olvasóink figyelmét arra, hogy máris folytatódik a harc a magyar bajnoki címért. Az időpont kissé szokatlan, 14:30-kor feszülnek egymásnak a felek a Megyeri úti jégcsarnokban. A televízió közvetít.

Úgy döntöttünk, nem zaklatjuk az edzőket a nemzeti ünnep délelőttjén, hiszen az első meccs utáni értékelésekben mindketten beszéltek arról is, mire készülnek a továbbiakban. Akinek mindez nem elég, annak ajánljuk szíves figyelmébe az Alba Volán hivatalos honlapján olvasható írást, amelyben Jason Guerriero légiós szól a küzdeni tudás fontosságáról, és hasonlítja össze ennek jegyében a kishúgát a világ legjobb csapatával.

További lehetőség a ráhangolódásra a pénteki összecsapás videójának ismételt megtekintése. A mai mérkőzést egyébként a Kincses, Abonyi, Haszonits trió vezeti.

A bronzmeccset most nem a döntővel szinte egy időben rendezik, mint pénteken, hanem holnap, úgyhogy az igazán hardcore hokirajongóknak nem kell kihagyniuk egyiket sem. További mérkőzések így is lesznek, mégpedig az általunk az utóbbi időben méltatlanul elhanyagolt alsóházban. Itt az Alba Volán farmcsapata a Héraklész-válogatottat fogadja, a Miskolc pedig a Ferencvárost. Az utóbbi csatának nagy a jelentősége az 5. hely megszerzése szempontjából. Ha a Miskolc nyer, alaposan lehagyja a zöld-fehéreket, igaz, végső döntés úgyis csak a jövő vasárnapi pesterzsébeti találkozón születik.

És rendeznek még egy mérkőzést ma: az OBI./B döntőjének negyedik összecsapása este hatkor lesz Dunaújvárosban. A Dab.Docler-Jégtörők 1-2-es hátrányban van a Debreceni HK-val szemben. Amit jelen esetben kiegyenlíthetnek a hazaiak, főként, hogy most igény szerint az első csapat keretéhez tartozó játékosok is rendelkezésükre állhatnak.

Negyeddöntők

Az Alba Volán erőnyerő

 
 
 
 
 
 
 
Újpesti TE (1.)–Alba Volán farm (6.)
2-0
-
 
 
 
 
NZ-Stars (2.)–Miskolci JJSE (5.)
2-0
-
 
     
Dab.Docler (3.)–Ferencvárosi TC (4.)
2-1
 
 
 
 

Elődöntők

Alba Volán–Dab.Docler
3-0
5-3
6-0
-
-
 
 
UTE–NZ-Stars
3-0
4-2
2-0.
-
-
 
 

Döntő

 Alba Volán–UTE
1-0
03.15.
03.17.
03.19.
03.21.
03.23.
03.25.

75 komment

Címkék: döntő alsóház ob i. ob i./b bronzmézkőzés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Neten nem lehet nézni valahol?
Sok sikert mindkét csapatnak! Győzzön a jobbik!
Győzni kell...

HAJRÁ VOLÁN!!!!!
Jaja, valaki p2p ??? Kellene nagyon az a netes közvetítés plz!!!
Most a Sport2 vagy a Sport1 adja???
Valaki tud netes kozvetitest,lecci?kosz
sport2, így a fibernetesek is láthatják
Hajrá Lilák, győzzön a Jobbik!
éljenek a nyájas olvasók!:D
Hajrá Volán!!! Hajrá Guerriero!!!!
Gyerünk fiúk!
@Rock me Amadeus: ezért aztán ma nem is mész a meccsre? :)
@comp3232: ne cukkolj... És fibernetem sincs... :P
0:1 a liláknak.
A Balu gyönyörűen védekezett ismét, ezt tudja!!!
1:1 Szép volt Toki!!!
@OTeR: ez nem csak Balu gólja volt ebben ebnnt volt az egész sor:((
@OTeR: ez nem csak Balu gólja volt ebben ebnnt volt az egész sor:((
@kerusz: én aztsem tudom mi az a fibernet:))
@comp3232: de mindent kétszer mondsz'... :)))
Lehet csak a Balu az egész szezon alapján hibázott egy párat és ha Toki nem segítené ki sokszor nagy bajban lenne.
@kerusz: babona, pénteken voltam... úgyhogy most fotelkedek
@Rock me Amadeus: és NHL-ben nem játszottad le a meccset előre? Szapporóban bejött...
Harmati meguszta!
De lesz még folytatás....
Most sírjatok lilák!Csókoljátok meg Kincses lába között amiért a semmi előnyötökből vezettek!!
@kerusz: de, egy Fehéroroszország-NA All Star meccset toltam ma reggel difficult szinten, sima liba! Meg is sajnáltam az ellenfelet, úgyhogy a végén lehoztam a kapusomat, hogy azért üssenek gólt.

Vernek egy játékost és ő végleges+2perc!Hányadék a Volán mai játékával együtt!!A csoport zuhanás most borítékolom!
@rol71: Na akkor Sika Laci 3. kiállítása mi volt nagyokos? Te hátulról csókold Kincsest majd, ha mi előlről. Jó napot kívánok, március 15-e nem az osztrákokról szól.

De nem is a szlovákokról!!!
Most értem haza és látom, mi az eredmény. Bravó Lilák!
Ahogy a közvetítést nézem, látom, hogy Újpesten is csak nézők vannak, szurkolók nemigen.
Hát ez a mai játék eddig nagyon nulla.
De nincs kétségem afelől,hogy ma is a Volán nyer(legalább is remélem)
@rol71: Nyugi... :D Kedden a lelátón találkozunk.
tényleg nyugi. köszönjuk.
A Volán jól játszik, az Újpest dettó. Kincses viszont adja vissza az engedélyét, mert ez nem játékvezetés - értve ezalatt ugyanúgy Fodor végleges kiállítását, mint Sikorcin harmadik 2 percét.
A végén mindig a Volán nyer :-))))

Ma 5:3-ra...
@Rock me Amadeus: Te nem olyan objektív vagy, mint a fényképezőgépemé :-) Hogy is láttad azt a megtorlatlanul maradt szándékos kapu eltolást gólhelyzetben? Ezzel kapcsolatban kinek a milyét csókoltatod? Vagy például a verekedő játékos és a vissza szándékosan nem ütő Foci miért is kap ugyanennyi büntetést? Beszélhetünk arról is, mit ír elő a szabálykönyv a szünet hosszáról, és hogy vajon mennyi szándékosság volt a szerelés igazgatás, jégfagyasztás, stb körül, vagy csak jól jön a +10perc szünetecske?
Egyébként a többieknek mondom, az UTE ma eddig jól valósítja meg azt, amit a győzelemhez csinálniuk kell. De itt a bajnoksághoz 4 győzelem kell.
Egyszerüen felháborító az ,ahogy ezt a meccset leadja a SPORT2. Nincsenek közeli képek. Lemaradnak az akcióról.Már máskor is tapasztaltam ,hogy ilyen kritikán aluli a kameraman munkája a SPORT tv-ken,de szerencsére általában kint vagyok a meccseken. Nagy javulás kéne ,hogy a tv nézők tényleg élvezni tudják a meccset.
az milyen, hogy a riporterek a meccs elején elnézést kérnek az egyik csapat szurkolóitól, hogy a másik csapatot tartják esélyesnek???!!!!
@waldy71: A 4. Volán gólnál is... már rég leadták Kovács felé, a kamera még az előző mozdulatot követi.
Na asszem, egyértelmű, kitől kaptak ajándékcsomagot a bírók a meccs előtt.
Mondjuk a közvetítés jobb, mint pénteken, egész objektív.
Hihetetlen, hogy esett darabokra az UTE megint
fejre ütés hátulról ... gratulálok
Kadlubiak Martens fejére ugrik, másfél perccel a vége előtt. Gratulálok, ez intelligens volt. Faszfej!
És ezzel 2:0 a Volánnak. Kíváncsian várjuk, hogy az eredmény most a bírók, a volán szurkolók vagy a közvetítés miatt alakult-e így.
Mért nem lehet verekedni! Nem jár érte eltíltás nem?! Meg kellene védeni az érdekeinket! Nem hiszem el, biztos ebben is az öreg keze van bent!
Martz, Fodor meg Bonni is le van fegyelmezve, mert ezt sok csapatban nem hagynák anyiban.
Szép volt fiuk.
Gratula!!!!!!!
@doszy: a Te hozzászólásod sem volt kevésbé intelligens.
@doszy: ??? Mi a baj? Nem akarsz beszélni róla?
Gratulálok a Volánnak!

Ma is simán nyertünk :-)))
egyszerűen nem érdekel, hogy mindenki ideges

ha megy tovább a faszfejezés, leállítom az egészet megint

köszönöm
Sok volt ez a két mecs a liláknak 4 nap alatt. A görcsök majd jelentkeznek, gyúroknak lesz dolguk.
Hajrá Volán.
@Prince09: Ahogy a HC ellenetek? Na jó, csak vicceltem...Nincs mese, a harmadik harmadban sajnos őröl az Alba, de nem volt rossz meccs!
@kerusz: Igazából felbaszott a végén az a szabálytalanság. Mikor már nem sok esély van fordítani, és nem olyan szituációban, hogy máshogy nem tudja megállítani a játékost.
Egyszerűen egy méterről, hátulról a fejére csap. Erre akármit is mondasz, igazi faszfej megmozdulás.
@OTeR: persze, hogy sok volt. Szoknunk kell, ahogy Nektek is meg kellett szoknotok tavaly a gyűrődést. Csak itthon ugye, nincs nagyon alkalom megszokni. Megbecsüljük ezt a néhány meccset, remélem, tanulnak a játékosok belőle, és a vezetők sem akarnak jövőre megint egy vadonatúj csapatot csinálni.
@D. Gromov: Bocs, uccsó volt. Nagyon kiakadtam rajta.
Kár, hogy nem láttam, na majd kedden! Hajrá Volán!
@doszy: @D. Gromov: Ha gondolod, vedd ki nyugodtan, már lenyugodtam. :)
@doszy: akkor számolj tízig, vegyél egy nagy levegőt, és...
@kerusz: Ld. eggyel feljebb. :)
Juraj Kadlubjak bebizonyította micsoda sportember ő. Olyan aki nem képes méltósággal veszíteni, a háttal, féloldalt álló, épp másik játékossal elfoglalt ellenfélnek teljes sebességel korizva maga elé tartott ütővel fejre támadni. Bravó. Az meg egyenesen hősies volt amikor Bonnit akarta ütni csak Ryan visszaütött, és Juraj menekülni kezdett. Summa summárum: ahogy Spiller mondta, a két utolsó harmad 8-0. Mert mindenki a végén fárad, hiába volt 2x olyan hosszú a szünet :-)
A Volánnak úgy látszik, pofonokat kell kapnia ahhoz, hogy felpörögjön...

Gratulálok a Volánnak a győzelemhez, az UTE-nek a tisztes helytálláshoz! Remélem, hogy a játékosok nem vesztik el a fejüket, ma már azért volt néhány alattomos szabálytalanság...

Bízom benne, hogy keddre rendet tesznek a fejekben és végre azt játssza a Volán amit tud!

A SportTV pedig azonnal igazoljon egy olyan operatőrt, aki közvetített már életében curling-nél pörgösebb eseményt!!!
@DrVodka: Kadlubiak meg Rufus nem bír veszíteni. Tényleg vannak olyan igazi Dunaszerdahelyes szlovák megoldásaik.
@comp3232: de DrVodka sem nagyon tud...
Kerusz, mit nem tudok? Nejtsd ki nekem lécci. Vagy tán neked mentem hokiütővel?
Kár, hogy néha bevérzett szemű szurkolók üzenőfalává változik ez a hely....
süti beállítások módosítása