HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Gebei EBEL-elődöntőt kapott

2009.03.07. 10:52 F. Kapus

A legmagasabban jegyzett magyar játékvezető remekül fújt az EBEL-negyeddöntőkön. A legrosszabb értékelése is a jó volt, így ismét komoly megtiszteltetésben részesült, az elődöntőben is feladatot kapott. És egyéni szponzori szerződést is kötött a héten.

Vasárnap a Linz–Klagenfurt mérkőzést vezeti Gebei Péter az EBEL-elődöntők második körében, ehhez cseh társat kapott a négybírós rendszerben. Csütörtökön még egy jó hírt kapott a korábbi válogatott védő, szerződést kötött vele a T-Blade System korcsolyákat, korcsolyapengéket és kiegészítőket gyártó cég.

"Amikor Svájcban vezettem két mérkőzést, akkor kerestek meg a T-Blade képviselői. Természetesen igent mondtam. A megállapodásunkat hosszas e-mailezés előzte meg, mindent tudni akartak pályafutásomról. Karrierlapokat kértek, a magyar szövetségnél is lecsekkoltak. A szponzori szerződés értelmében minden felszerelést biztosítanak számomra, ami a játékvezetéshez kell a pályán és azon kívül is. Tőlem csupán annyit kértek, hogy egy kis matricát helyezzek el a felszerelések bármely pontján. És persze elvárják, ha róluk nyilatkozom, mondjak jókat. Mivel csúcsminőséget gyártanak, azt hiszem, ezt nem lesz nehéz tartanom. A szerződés határozatlan idejű."

A fiatal magyar bíró számára ebben évben az EBEL-elődöntő lesz a csúcs az osztrákoknál, mivel a hírek szerint a liga vezetése úgy döntött, tengerentúli játékvezetők dirigálják a döntő összes összecsapását.

31 komment

Címkék: ebel gebei

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gratulálok! Ez egy nagyon szép teljesítmény, h sikerült kiemelkednie ebből a hazai...közegből!
Hát a Retye biztosan nem egy Árkovics szint :D
Ehhez nem sok hozzáfűzni való van: csak gratulálni tudok, és csak így tovább!

Retye a legjobb magyar bíró!!
Gratula!!! Jó volt megtapasztalni Újpesten, hogy milyen is egy profi játékvezetés. (Vasárnap pl. Árkovics jön. Kyrie eleison.)
@celebesz: Na akkor készüljetek mert nem lesz egyszerü!!
Grt retye, ez nagyon nagy dolog.Szálljatok le Árkovicsról, mert nem tudjátok a nagy hírt, ő és Incze spori fogja vezeti az NHL keleti konferencia döntőjét,és ha minden rendben lesz, ami őket ismerve ez természetes dolog, akkor övék a nagy döntő :-) :-)
@exL:1: Na akkor indulnak a rakéták errefelé!:)))
No comment! :)))
Ez jár, aki jól vezet meccset és ismeri /és rugalmasan alkamazza/ az IIHF 2006-2010-ig szóló szabálykönyvét. 72 számozott oldal.
Én nem gratulálok... Amit Csikszeredában produkált egy évvel vagy talán már két évvel ezelőtt, az semmi elismerést nem érdemel. Főleg hogy most kiderűl hogy másként is tud fújni.
@rules: jol leragadtál a multnál
@ljob: így születnek a legendák. hogy mikor volt már nem tudjuk, de különben határozottan emlékszünk.
Van videó róla, állítólag jó meccs volt, megnézném.
Gratulálok! Gebei munkásságát csak elismerni lehet, aki másképpen tesz, nem lát túl azon a bizonyos szemüvegen.

Csak így tovább! :)
@Lazlee: sajnos nem legenda. csak azert, hogy tisztaban legyel a tortentekkel itt egy izelito jegkorong.blog.hu/2008/03/05/magyar_elodonto_2. es ha jol emlekszem nem is annyira gebei volt a fo musoros hanem nemeth martonnal. olyan fortelmes biraskodast reg latott a csikszeredai kozonseg. ha nem lenne igaz akkor miert kert volna elnezest a MJSZ fotitkara. a linknel megtalalod a fotitkar levelet dattila hozzaszolasanal. mielott velemenyt nyilvanitasz jobb, ha utanna nezel a dolgoknak. es igenis a tortenet jobban megmarad mint a datum. emberek vagyunk..
@benji7880: tisztában vagyok vele. látod te már kicsit közelebb állsz az igazsághoz. a levélről is van véleményem. de azért csak kéne a videó, a jó, történelmi meccsek mindig érdekelnek.
@Lazlee: nekem nem kell video. nem akarok emlekezni ra. amit eloben lattam a merkozesen inkabb elfeledni szeretnem mint ujralatni, emlekezni ra. de sajna azt a produkciot nehez elfeledni
@benji7880: ljobnak igaza van. Tényleg leragadtatok, ezerszer felemlegetett történet, és ez a hír pláne nem erről szól.
@krumplee: ha figyelmesebb lennel eszrevetted volna, hogy en a lazlee megjegyzesere reagaltam, ami nem a leragadast jelenti. es meg azt is tisztaztam, hogy nem is gebei volt ott a nagy problema. a vita reszemrol lezarva
Gratulálok! Jó bíráskodást!


/Bírónak lenni nem könnyű....meg az anyjának sem!:D/
Gratula Gebeinek!

Csak így tovább!
@woody74: hallod te divat vagy Te Neked nem tudom hogy miért kell ilyeneket irogatni :D
Amit a Retye elért arra mindenki büszke lehet! én is az vagyok! :) Ahogy EisHockey írta bírónak lenni nem könnyű. A fiatal bírókat biztosan inspirálja!
Retye, csak így tovább!!! :D
@rules: Hello Urak!

Végig olvastam az összes eddigi hozzászólást.
Azt gondolom könnyű ugatni kintről, be kell menni és a másodperc század része alatt dönteni, és azt vállalni!!!
Kedves Rules gondolom sok éles pillanatban álltál bent a jégen és innen megközelítve ítéled meg a történteket.
Szó esett egy levélről amelyet FradiKoko Zoltán írt, az ilyen esetekben a sértet felek vagy akik annak érzik magukat hajlamosak elfeledni azt hogy ezek után bocsánatot kért a kijelentései miatt.
Minden infója a sértett Szeredai vezetőktől érkezett, ennek felült és írt egy levelet. Soha nem vezetett le egy darab meccset sem, ennyit a hozzá értéséről.
Miért nem ért el ennek a levélnek a tartalma Szeredára, kihúzták a madzagot Borsnál a netből?
Vagy csak azért mert így már nem kerek a sértetség?
Kedves Rules Egyszer írd le ide a bírói karrieredet és aztán köpködj!


Üdv.

Gratula Retyének!!!

a Szeredai hokihoz csak annyi, h ha nem az történik amit egyesek szeretnének akkor vérig vannak sértve.
Az én véleményem meg az h az itthoni többi bíró felült ezeknek a dolgoknak és ujra visszajött(visszaengedték) a bajnokságba azt a "kampós" hoki amit kint (Nyugaton) már réges régen elfeledtek.
Ez csak a válogatotnak is hátrány lesz mert aki nézte az olimpiai selejtezőket azok láthatták hogy a "kampózás" miatt ? 2 percet kaptunk.
Ja és az IIHF álltal küldött sporikat Ku..va nem érdekelte az h milyen nagy játékos akasztott bottal.

Remélem a Reyte továbbra is olyan ügyes lesz mint eddig volt.
Gratula Gebei Petinek és sok gebeipetiszintű játékvezetőt a magyar jégkorongnak.
Gratulálok én is Retyének! Én is remélem, hogy a fiatalok tanulnak majd tőle. Egyébként nagy szükség lenne az olyan fiatal játékvezetőkre,mint a Retye, akik a hokit nem csak a palánk mögül ismerték, hanem játékosként jó alapokkal rendelkeznek.
Én amúgy Kovács Balázsról hallottam hasonlóan jó híreket. Ő talán Kanadában került be egy nhl játékvezetői táborba vagy hasonlóba.
süti beállítások módosítása