HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Ocskay meglepődött a Dab.Docleren

2009.03.06. 12:34 F. Kapus

A két nagy érdeklődéssel várt OB I.-elődöntő után a szemtanúkkal beszélgettünk a látottakról. Az UTE–NZ-Stars vezetőedzői és az Alba Volán–Dab.Docler klubvezérei mondják el, hogyan értékelik a csütörtöki mérkőzéseket. Kiderült azt is, visszakaphatják a fehérvári játékosok a fizetésükből levont húsz százalékot. 2. meccsek ma este.

Pék György, az UTE vezetőedzője: "Komoly hajtás volt. Egyirányú taktakai felállást tapasztaltunk mindkét csapat részéről. Mindenki a biztos védekezésre törekedett. Azzal nyertük meg a meccset, hogy az emberelőnyös helyzeteinket ki tudtuk használni. A Stars nem tudott élni ezekkel a lehetőségekkel. A két csapat között árnyalatnyi a különbség, de komoly lépést tettünk a döntő felé. Mind a mi, mind az ellenfelünk játékosai kőkeményen végezték munkájukat. Ez nem szórakozás volt, hanem küzdelem. A színvonallal elégedett vagyok, nem volt látványos mérkőzés, de mindenki odatette magát. Ismét a szlovák sorunk lőtte a gólokat. Ennek több oka is van. Általában ők kezdenek emberelőnyben, ez is segít nekik, de az is igaz, hogy ők jobb képességűek, mint a többi sor. Három sorunk nagyjából azonos ideig szerepelt a mérkőzésen, az előnyök miatt 2-3 perccel többet kaphattak Dubekék. Ezzel együtt az is igaz, hogy a győzelemhez a többi sor munkája is kellett, egy sorral nem lehet nyerni soha."

Robert Spisak, az NZ-Stars vezetőedzője: "Nem sikerült  végrehajtani azt, amit elképzeltünk. Elsősorban a második harmadbeli fegyelmezetlenségek miatt ment el a mérkőzés. A playoff természete olyan, hogy minden más az egyik napon, mint a másikon. Más mérkőzést játszunk pénteken. Van bennünk erő ahhoz, hogy nyerjünk, nagy különbség nincs a két csapat között. Még egyszer mondom, úgy érzem, hibáink miatt veszítettünk. A rájátszás erről szól, mérkőzést kell nyerni, nem gólarányt javítani."

A pénteken este hétkor Káposztásmegyeren folytatódó csatát Halassy György vezeti, vonalbírói Mayer Gábor és Nagy Attila lesznek.

Ocskay Gábor, az Alba Volán szakosztály-igazgatója: "Ha legutóbb elégedetlen voltam a csapattal, akkor most úgy érzem, ez elfogadható teljesítmény volt. Látszott a játékosokon az ambíció, az akarat, végig megfelelően mentek. Hozzáteszem, a színvonalon még jócskán lehet javítani, a csapatban az ennél jobb játék is benne van. De egyelőre az volt a cél, hogy szívják fel magukat, legyenek elégedettek a nézők. Erre szolgál az új premizálási rendszer is. A szakosztályvezetés úgy határozott, lehetőséget ad a játékosoknak, hogy a csíkszeredai események után megvont húsz százalékot visszakapják. Kemény feltételt szabtunk ehhez. Alapvető, hogy a lehető legrövidebb úton megszerezzük a bajnoki aranyat. Ehhez az elődöntőben három, a döntőben négy győzelmet kell szereznünk. Ha a hét győzelem meglesz, és a hétből hat meccsen legalább három góllal nyerünk, a büntetés felét, tehát a februári bér tíz százalékát visszaadjuk. A teljes büntetés eltörléséhez legalább öt góllal kell mindenkit verniük a srácoknak. Ezért is hajtottak a találkozó végéig, sajnos nem sikerült a tervünk, négy gól lett a vége. El kell mondanom azonban, hogy igen nehéz lesz tartani a feltételünket, mert a Dab.Docler nagyon jól teljesített csütörtökön. Őszintén mondom, nekem meglepetés volt a játékuk. Egészen a negyedik gólunkig nagyon jól pörögtek. Abban azonban biztos vagyok, a játékosaink ezentúl is arra törekszenek majd, hogy a legjobbat hozzák ki magukból."

Azari Zsolt, a Dab.Docler ügyvezetője: "Nem vagyok teljes mértékben elégedett a látottakkal. Úgy éreztem, kicsit félősen mentek a jégre a srácok. Ezzel együtt nagyjából az történt, amit vártunk. Szerintem sokkal jobb mérkőzést fogunk pénteken játszani, a két csapat a csütörtökinél tud színvonalasabb meccset játszani. Az is látszott mindkét gárdán, hogy sorozatmérkőzésekre készülnek, nem estek egymásnak. Néhányszor megzavart minket a Volán játéka, de egyszer-kétszer mi is beszorítottuk őket a harmadukba. Kondicionális problémáink nem voltak, néha tovább maradt fenn egy-egy sorunk, mint ahogy ideális lett volna, náluk fogyott a levegő, de a pihenés után ismét megfelelőképp pörögtek, összességében nem volt ilyen gondunk."

Dunaújvárosban bíznak benne, hogy a péntek este hatkor kezdődő második mérkőzésen hosszú idő után ismét megtelik a jégcsarnok. A találkozón Árkovics Miklós ügyel a szabályok betartására, segítője Abonyi Attila és Wolf László lesz.

159 komment

Címkék: ute alba volán nz stars dab.docler ob i.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Stommy: Egyet értek. Ő nem csal egy meccset sem, mint ahogy azt állítják. Ő úgy hülye ahogy van, és össze-vissza ítéli a maga által elképzelt szabálytalanságait ... lásd: első hazai DAB - Progym, akkor jöttem rá, hogy nem utálja dunaújvárost, csak buta :) nemsokára pedig teli torokból HAJRÁ KOHÁÁÁÁÁÁÁSZ ! :)
@mannisenmaki: állítólag kátyú, bár szerintem inkább egyetlen nagy lyuk!
Nem sok diplomáciai érzéke van Ocskaynak... Csinálja a fesztivált rendesen.
Feleslegesen okoz feszültséget. A szponzoroknak biztos nem használ.
na azt hiszem az első link nem a legtökéletesebb :P
második próbálkozás :)

www.erstebankliga.at/e3c03814d553326cba733273d13f810a.html
Hat nem semmi ez az Ocskau egyre inkabb nem szimpatikus.eg hogy ha 4-gollal mindenkit vagy 5-el.Nagyon magas a lo most aztan mar hajra Ute ti is meg kepesek lehettek,hogy megallitsatok oket.
Remelem sikerul nektek is.
ez az Ocskaeu elírás volt?:)
Árkovics! Köszönjük,Emese! Két +2-es gól előtti kiállításokra kiváncsi vagyok.
igen nem szandekos es meg becsuszott par.
Na de most jelenleg Hajra DAB!!
14.perctol folyamatosan kettos elonyben jatszott a volan, arkovics arkovics remelem tiszta a lelkiismereted...persze tudom fehervari reszrol majd jon a replika hogy mind teljesen jogos volt...
ha valaki Újvárosból Pestre keres fuvart meccs után, 4 főnek van hely. tel:30 426 89 48
nem akarok prejudikálni, de valószínű azt mondják majd, hogy az EBELben hozzászoktak a gyors játékhoz és ezt a DAB csak szabálytalanságokkal tudta visszafogni:)
HAJRÁ - sokak által lesajnált - DAB! Tudom, hogy nem EBEL-szint, de jó látni, hogy X az állás!
Sajnos nem latom a merkozest de szamomra azt sugja ez az eredmeny,hogy jol jatszik a Dab ha mind a ket gol 2-os elonybol szuletett.Ezek szerint Ma sem jon ossze az a 4 gol:)
Hohoho 2-2:)))

Hajra HC de most hajra Dab:)
es meg valami erdekes a Dab egyik golja sem emberelony:)
adja az Isten hogy nyerjen ma a dab hatha akkor az EBEL volanos szurkolok vegre szukebre szabjak a mellenyt mert ahogy latom a Hc elleni bukta utani csend csak 1-2 napig tartott es ismet ott folytatjak ahol abbahagyatak a Hc mecs elott.
Hajra DAB !! ti verjetek meg oket 5 golall :D
Tudja vki, hogy mik az eredmények?
Volan Dab 2-2
ute stars 1-1
hat egyre valoszinubb hogy csak nem fogjak visszakapni a HC miatti 20 szazalekot:)remelem a Dab-ak is jelentett ambiciot,hogy a HC megverte a nagy Volant.Mindenesetre sztem nincs leirva ez a bajnoksag meg mert hatravan valoszinu az Ujpest is
17:50 2p. 17:50 - 24 Virág Csaba (Újpesti TE) - (HOLD - fogás)
18:07 2p. 18:07 - 18 Sikorcin Ladislav (Újpesti TE) - (HI-ST - magas bottal való játék)
18:21 2p. 18:21 - 39 Kadlubiak Juraj (Újpesti TE) - (ELBOW - könyökhasználat)


még jó, hogy öt a kettőben nem lehet játszani:)
Hat ha a Volan nem nyerne meg a bajnoksagot elgondolkozhatnanak azon vane ertelme uttetni magukat az osztrakokkal ha itt van olcsobban nekuk valo bajnoksag:)
@0din: hat jah es az ujpest pedig erosebb mint a Dab ha Volan vedelme nem tud mit kezdeni a dab fiatal es kevesebb tapasztalattal rendelkezo tamadoival akkor mit fognak csinalni az Ute Sikorcin Dubek Zlocha fele szlovak tamado trioval....... az egyik 10% mar elment mert itt nem lessz 5 golos kulonbseg.
orulok hogy a dabnak ilyen jol megy es hogy szoritja a volant mert ez azt jelenti hogy az EBEL es a MOL liga kozot megsincs akkora kulonbseg mint ahogy az be votharangozva.
Erre utaltam en is.Az Ute egy jo csapat nagy jovovel akar a HC! Csak hat mindketto le van irva Volan reszrol:D

Egy az Isten,HC !
Az ebel meg a mol között nagy különbség van, de a mostani volán és a dab vagy az ute között nincs
@0din: a Volan meg fogja nyerni a bajnoksagot csak nem 5 golal minden meccset (mert azert ilyen sokkal megsem jobbak ugynez ki) es nem biztos hogy sopressel mert akar most a Dab ellen akar az Ute ellen a dontoben egy bukta becsuszhat
@Enzo Molinari: Ez a helyes megkozelites sztem is.
Amugy szamomra nem elkepzelhetetlen,hogy az Ute nyeri meg a bajnoksagot.Oszpontositas egy kis szerencse na meg kitartas es akarassal ossze is johetne
@0din: Az ute valóban felveheti a versenyt a volánnal szerintem, jobb mint tavaly.
4-2 Nathan :)

egyébként az öltözői problémák ellenére sem tudják megverni fehérváron a volánt.Idegenben lehet tartani ezt a volánt,de otthon esélytelen sztem
Hát igen, a mérkőzés 60 percig tart legalább, ez a volán malmára hajtja a vizet.
Ahoz kepest,hogy a Dab ebben a szezonban nem allt a helyzet magaslatan ennyi kulonbseggel nyerni nem egy nagy teljesitmeny ha mar ennyire nagy a Volan.
Izgalmas a vége.

kíváncsi vagyok a statsztikára...lehet zolika megint szerencsétlenkedik kicsit
@0din: a lehető leghatározottabban kérjük kedves székely testvéreinket, HAGYJÁK ABBA a folyamatos provokációt

köszönjük szépen
@D. Gromov: Bocsi nem all szandekomban provokalni egyszeruen szoritok a Dab-ak
Bakker, a dab ennyire jó vagy nekünk nem megy?! Mit csinál az első sorunk?
@Enzo Molinari:

nem tudom mit csinál,de megy a másodiknak :)

csak zoli van a kapuban :(
Engem is megleptek:)
Meghallota a Palkó!!! :-)))
Grat a Dabnak szep merkozes lehetett.
Gratula a DAB-nak a jó játékért!!! De továbbra is HAJRÁ VOLÁN!!!
üres kapus gól az 5., várjuk a beszámolókat, és hajrá lilák!
biztos nagyot harcolt az újváros.grat.

és grat a volánnak,mert 10et lőtt két meccs alatt és vasárnap lesz 15 is remélem
szerintem az tortent ami a hc elleni a meccsen a Dab nagyon folszivta magat es a Volan nem figyelt vagy csak nem volt szerencseje mindenesetre ugy nyert 2 golal a volan hogy az utolso ures kapus volt jo meccs lehetet , szerintem izadtak egy kicsit a fehervari szurkolok a vegen :)
ezutan a Volanos fiuk mindenkinek minimum 3-as kulonbseget kell hozzanak ha akarjak a 10%-ot ez pedig az Ute ellen Pesten nehez lessz
Várom azért a statot, hogy mennyire volt kiegyenlített játék. A tegnapinál biztosan szorosabb volt.
Ezért ma az ute-nál is szorul a hurok. Ez egy ilyen nap.
@0din: erre azért ne vegyél mérget... A játékoskereteket nézve ég és föld a különbség a Volán javára, és ez egy négy nyert meccsig tartó sorozatban biztos, hogy kijön. A Volán legnagyobb ellenfele saját maga lehet csak a bajnokságban.

Arra mondjuk látok esélyt, hogy a büntetés másik 10%-át is elbukják a játékosaik.
@kerusz: Igazad van. de ahogy ismerem a srácokat, a többségét nem is érdekli az a 10%. Akkor is befogják bizonyítani, hogy ők a legjobbak! Hajrá VOLÁN!
@kerusz: azt nem vonja szerintem senki ketsegben hogy a volan a legjobb csapat az orszagban es erdelyben sincs jobb nala jah es szerintem 20% fognak bukni a fiuk
mert ha most ilyen nehezen ment a dab ellen az ute ellen sem lesz konnyebb es csak 1x ha csak 2 golall nyernek akkor hello
mikibácsi, köszönjük!
GóÓÓL! Dubek! (rohadék Árkovics)
@Enzo Molinari: Azon, hogy a Volán a legjobb, olyan nagyon nincs mit bizonyítani, gondolom, azért tette meg Csicsó bá' a 20% visszajuttatásának feltételéül azt, amit...
jobb a Volán mindenkinél, de látszik, hogy nem fényévekkel (azért bírói segítséggel nyerni, hümm-hümm...)
Hát ha jól számolom Hete 86%-os védési hatékonysággal dolgozott, de nem láttam a meccset, lehet, hogy nem nagyon tehet róla.
Ez egy 100 százalékos DAB volt,ennél jobban nem igen tudnak játszani,a Volánba pedig böven több van.Ugyhogy nem kell az olyan duma hogy nem jobbak,meg biroi segédlet,meg kettös elöny.A kettös elönyért is meg kell dolgozni!
SZÉGYEN!!!!!!!!!!!!!!!
Egy EBEL-t megjárt erös VOLÁN csak ennyivel múlta felül szegény DAB-ot.
@Rock me Amadeus: Sajnos nem sikerült a bravúr.A Volán számomra egy kiégett csapat benyomását keltette.Az első harmad utolsó 6 perce maga volt a döbbenet.Gondolom ezt a kékek másképp élték meg.A DAB hozzáállása nagyon tetszett tegnap is és ma is.Remélem Ocskay úr átgondolja egy kicsit a nyilatkozatát,mert ma kijelenthetem hogy nem volt különbség a két csapat között.
@peet: Ami tény a Volán jobb csapat. Éppen ezért vagyok végtelenül szomorú a mai bíráskodás láttán ... :-(((
@peet: na lehet magyarázkodni:D

Már lehet tudni, mire lett költve a 20%... (na jó, csak vicc)
@peet: De tudod mit, legyen igazad...
@fekete8: Csak nem székely testvéreink valamelyikét tisztelhetjük benned? Szánalmasak vagytok, minden topikot tönkretesztek az ostobaságotokkal!
@peet: De tudod mit, igazad van... Biztos láttad a DAB-ot játszani ebben a szezonban...
Eddig mindkét meccsen 5 gól lőttünk. Nem értem miért fikázzátok a volánt. Nyertünk, ha ez szégyen, akkor végigszégyenkezzük az ob1-et és megnyerjük :-)))
@fekete8: Na most a szégyen szónak van helye a sportban, de nem feltétlen ebben az összefüggésben. Ilyen alapon az összes EBEL-csapatot szégyen ért, mert a nálánál lényegesen gyengébbnek tartott, fele-harmad-negyedannyi pénzből gazdálkodó Volánt nemhogy nem verték bucira, hanem szép sorban majdnem mindannyian kikaptak tőle. Gondoljuk végig, mit nevezünk szégyennek, mert azt gondolom, ha egy csapat becsületesen küzd egy másik ellen, akkor nem maradhat szégyenben, bármi is az eredmény. A másik pedig az, hogy ha minden egyes szoros Vilán-győzelem után ezt gondolod, akkor azzal csak és kizárólag az aktuális ellenfelet becsülöd le. Tiszteljük egymást, és örüljünk annak, hogy négy ilyen csapat küzd szoros meccseken az OB I. elődöntőjében. Tegye fel a kezét, aki hasonlóra emlékszik. Ha a Dab és az UTE vagy a Stars megszorongatja a Volánt, vagy megfogja, az a magyar hoki szempontjából üdvözlendő történés. Bocs, hosszú voltam.
molinari: nem a fikazast kellene latni hanem azt hogy mindenkit 5 gollal kell megverni ... ez volt a szakosztalyvezetes elvarasa. mivel ez mar ketszer megbukott jogos a kerdes igaz nem fikazva: nem volt kicsit magas a lo? ettol meg mindig a volan a bajnoki cim eselyese...
@Enzo Molinari: Az OB1-ben is csak azért vagytok mert sok nem mormális ember ebben belement az asztal mellett az év elején.Igazad van:)ob 1 szinre jók vagytok:)miért nem jutottatok be az EBEL rájátszásába?
@banyszi: Nem nem vagyok és nincs is bajom velük.De te egy nagy állat vagy az biztos:)
@F. Kapus: A próféta beszél belöled!!
@fekete8: Ha meg szerettél volna sérteni, akkor csak szólók kelj fel előbb, mert bizony bizony a kutyámat többre becsülöm, mint az ilyen ostobákat, mint te!
@kiralyfi: nem vagyok id. Ocskay Gábornak sem az ügyvédje, sem a gondolataiba nem látok, de az látszik az intézkedésből, hogy magasra tette a lécet. Azt gondolom, nem véletlenül nem elég a sima söprés a büntetés eltörléséhez. Ehhez extra teljesítményt várt el. Tehát nem sugallja azt, hogy mindenkit simán kell öttel verni.
felcsendült vajon a rég nem hallott "Ocskay-liga"?
Hogy lehet ilyen következettség nélküli egy saját maga főnöke bírófőnök? Ezek után a többitől se lehet elvárni a jó bíráskodást.
Minek a gólbíró? Vagy ők ingyen csinálják? MErt egy dolguk van, nyomni a gombot. Vagy a recesszió miatt nem láttam, hogy használnák? Például még most se tudom a 4. az volt e...
Ócska pletyka volt, hogy a fizetésmegvonás miatt zúgolódnak a volános játékosok. Hisz ma simán lemondtak 10%-ról...
De a legnagyobb csalódás a volánszurkolók voltak: emlékszek időkre, hogy élével álltak, jó mostmár ki lettek engedve oldalra is, attól még ez gyenge volt, 4-2ig szinte kuss, 4-3nál meg szintén. Gondolkozok, hogy a csapat, vagy a ők voltak a vártnál jóval gyengébbek.
Satornak köszi, hogy elbaszta Hetényit...
A mai meccs is megerősíti, hogy ki lehet kapni a HCtól Gabbá!
@kiralyfi: Az ebel-be hányszor vertek minket 5 góllal? Ez a motivációs rendszer nem jó. Nem tudnak a legjobbak se 5 góllal győzni mindig. Ez ökörség.
a kutya a kutyáját becsüli:)
@F. Kapus: tiszta sor nem is bantolag irtam
Igy van.A Volánnak elvbe meg kéne nyernie a bajnokságot,csak sztem a játékosok még mindig nem hiszik,hogy nem elég csak felmenni a jégre.Nyilván a Dab is a döntöre hajt,igy mindent kihoznak magukbol.Sztem a mai meccs fogja hozzásegiteni a csapatot a bajnoki cimhez,mert ráébrednek,hogy itt melozni is kell,nem adják ingyen a cimet.
@fekete8: Szerintem lerágott csont, hogy miért nem jutottunk be az ebel rájátszásba.
@fekete8: Kösz. Na, de most már nagyon sokat szerepeltem, még egyszer bocs.
@Enzo Molinari: csodalatos szezon az ebelben meg rajatszas nelkul is de ez mar egy masik sorozat raadasul rajatszas mas feltetelekkel es nem tuti hogy izlik a volannak. ennek sok oka lehet. mondom meg mindig a volan az eselyes a bajnoki cimre de lesz meg fogcsikorgatas es verizzadas. egyebkent nem baj ez csak van akit irritalt az csicsonagyfonok kijelentese. es hat azert az ob-I -ben sem lehet mar - halaistennek - ugy meccset nyerni ha csak a mez megy ki a jegre. erre szerintem jo pelda volt a dab akik emiatt buktak a mol ligas jobb szereplest es nem tudtak elkerulni a volant az elodontoben a miskolci es ferencvarosi veresegek miatt...
@Enzo Molinari: úgy fest, hogy a Dab-ot se vernék 5góllal az übermensch csapatok... Amúgy messziről jött ember azt mond, amit akar. Itt kell bizonyítani, hogy fényévekre van az EBEL, nem szájkaratézni.
@Rock me Amadeus: Hány ebel meccset láttál? Sztem, sajnos még nagy különbség van az ebel és a honi bajnokság között és ezt nem feltétlenül csak a volánon lehet lemérni.
@Rock me Amadeus: Ez van most,de addig,mig nem verik a Volánt sztem nem nagyon kéne dumálni.
@fekete8:
kedves barátom, te ugyebár ma kezdted itt a kommentezgetést, ennek örülünk, mint ahogy minden új és aktív olvasónak örülünk

de

a következő ilyen mondatért úgy váglak ki, hogy a lábad sem éri a földet:

"@banyszi: Nem nem vagyok és nincs is bajom velük.De te egy nagy állat vagy az biztos:)"

köszönöm, hogy megértetted, amit kértem
A Volánt ma megvertük! Sajnos a bírókkal már nem bírtunk. Ha ma nincsenek, akkor a Volán ma elbukott volna. Nem értem miért kellett ma még őket ennyire megsegíteni.
@Enzo Molinari: Nem kell szégyenkezni.Nagyon sok újvárosit ismerek akik jártak EBEL meccsre.A Volánnak szurkolni.Köztük én is.A mai Volán messze nem az a Volán volt akit sokan vártak.Kicsit becsapva érezzük magunkat.Mondhatjátok,ide ez is elég.Mint működő jv nem szoktam a bíráskodással foglalkozni,de ma a főnök rendesen benne volt hogy meccsben maradtatok.ui:nem hokibíró vagyok.
@OliBLOOD: Vasárnap van még egy dobásotok.Lehet bizonyitani,de sztem ott más lesz a forgatokönyv.
@foma: Lehet, hogy nem azt az arcukat mutatják a srácok,amit vártatok, de a körülmények ebben a szezonban hát nem voltak túl ideálisak. Sajnos nem láttam a meccset nem tudok mit mondani a játékvezetésre. Viszont azt látom, hogy "csak" két gólunk volt emberelőnyből.
Lehet hogy szarul fujnak a birok,meg dunában ugy érzik hogy becsapta öket,de azért ha egy német biro vezette volna fehérváron a meccset,lehet nem csak 5 a vége,mert sok dunaujvárosi alattomosságot engedett tovább.ez azért hozzátartozik az igazsághoz.
@Enzo Molinari: Gondoltam hogy nem voltál itt.Lassan hazaérnek szerintem a fehérvári szurkolók is.Remélem ők is leírják az élményeiket.
Sajnálom,hogy egyes honfitársaim azért jönnek ide irogatni minden egyes nap!hogy a volánt kritizálják.viharos a volán háza tája és mégis ötöt lő idegenben egy csapatnak,akinek semmi veszítenivalója és 100%ig felszíva magát.

sajnálom,hogy nem azt emelik ki,hogy jóval gyengébb csapat ellenére 3at lőtt a volánnak és méltó ellenfele volt hazai pályán.mert ez is bravúr,hisz láttuk,aki látta persze és nem csak irogat tapasztalat nélkül és megmagyarázva a hülyeséget,hogy székesfehérváron felborult a jég az újvárosi kapu irányába.

akik pedig ironizálnak a fényévekkel jobb a volán dumán csak annyit mondok,hogy a volán 10ből 9 bulit elhozott tegnap,feláll emberhátrányban és félgőzzel üt ötöt hazai pályán...ez fényéves különbség..a sebességről meg ne is beszéljünk.

ezeket persze nehéz megcsinálni idegenben...ez így van.az ebel alapszakaszt megnyerő KAC sosem állt fel ellenünk hátrányban fehérváron...sőt nem is nagyon nyertek.mi ütöttünk 4et,5öt idegenbe a jesenicének a viennának meg másoknak is.A dac egyet nekünk és kaptak ötöt.

erről van szó amikor fényévekről beszélünk
@peet: Ma bizonyítottunk, de ekkora ellenszélben nem futotta többre.

Tegnapi és a mai meccs képe teljesen más volt. De könyörgöm, a tegnapi be nem fújt szabálytalanságokat nem a mai meccsen kellene befújni.
@OliBLOOD: Ezzel egyetértek,de Fehérváricsabival is!!
@OliBLOOD: Arról nem is beszélve, hogy a tegnapi meccsen az 57. percben voltunk először emberelőnyben...
@Rock me Amadeus: szájkarate ? hüm hüm hüm ? fényéves extrtaliga ? 53 peric 2-2 a STARS ellen, úgy , hogy UTE kiállítások 6 perc, STARS kiállítások 18 perc.
@fehérváricsabi: Minden tiszteletem a voláné. Elindulni az EBEL-ben nem kis dolog. Két év, egy utolsó hely és egy 9-dik.Ja és közben megnyeri a Magyar bajnokságot a hc ellen. Ez valami fantasztikus teljesítmény, grat. Az idei versenykiírás meg egyszerűen kriminális, pályaelőny, egyből a legjobb négy között úgy hogy nem láttuk őket egész évben csak a tv-ben... na mindegy.

Te láttad azt az öt gólt? Szerintem nem. Ha így lenne nem írnál ilyen ostobaságot. Hajrá magyar hoki hajrá DAB!!!
süti beállítások módosítása