HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Két Csíkszereda–Alba Volán videón

2009.02.27. 18:10 F. Kapus

A hétközi csíkszeredai jubileumi tornán az Alba Volán előbb 9-0-ra verte az SC Csíkszeredát, majd 4-3-ra kikapott a HC-tól. Ez utóbbi mérkőzés komoly utórezgéseket váltott ki a székesfehérváriaknál. Mind a két mérkőzés összefoglalóját megtekinthetik, ha a továbbra nyomnak.

SC Csíkszereda–Alba Volán 9-0


HC Csíkszereda-Alba Volán 4-3

22 komment

Címkék: videók alba volán sc csíkszereda hc csíkszereda

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Üdv!
Tegnap nem tudtam megnézni a meccset, mert nem fogom azt a csatornát, csak a hirekből értesültem.
Ami a meccsről eszembejut az a következő:
1. Gratulálok a HC csapatának!
2. Köszönet az összefoglalóért!
3. Bevallom én nem lepődtem meg az eredményen, ez az előzményekbe be volt kódolva.
4. Időben jött a pofon, jobb most, mint elvesziteni a bajnokságot.
5. Az Ocskay úr helyében én vissza fizettetném az 5000 eurót a játékosokkal!
Hajrá jégkorong!!
Már régebben is felvetette valaki, hogy ezeket a videókat nem lehetne a Docler-re (is) feltölteni és azt beágyazni ide?
Ha már támogatja a hazai hokit akkor szerintem megérdemlik.
És szerintem jobb képminőséget produkálnak (mivel nagyobb a kép).
Egy példa: docler.hu/video/2618
Na azért ez nem az az Sc. Sajnos én nem voltam meccsen, de az biztos: a szezon alatt ennél kétszer jobbak voltunk. Itt csak az nem ment be, amit nem lőttek rá. Teljesen kapusokon ment el a meccs, én úgy érzem. Ha legalább védett volna néhány nagyot az elején Rajz, a Sportclubosok is másképpen játszották volna. Mindegy már. Innen csak jobb lehet... Grat a Hc-nek, az szép meccs volt. És persze grat a Volánnak is. Mert azért tudjuk, hogy ők azért még mindig jók.
@zubov: Miről írsz? Tudtommal a győztes kapta az 5000 eurót, az pedig a HC.
@banyszi:
Te azt jól tudod, én is jóltudom.
Úgy értettem hogy saját zsebből!
Lehet hogy rossz szót használtam:
Pontositok, befizettetném a játékosokkal!
A csíki hoki 80. évfordulójára megrendezett emléktorna szép záróakkordja volt az elmúlt szezonnak.Mindenki elismerést érdemel, aki valamit tett azért,hogy ez az emlékezetes hokiidény létrejöhessen.
Csak szépen sorrendben.:))
Köszönet illeti a HC menedzsmenjét,akik időt,pénzt,energiát nem sajnálva létrehoztak egy csodálatos Csapatot.
Elismerést érdemelnek a Sportclub játékosai,szurkolói és támogatói ,akik többnyire, méltón és sportszerűen képviselték a szeredai jégkorongot határon innen és túl.
Dicséret illeti az erdélyi,magyarországi,bukaresti csapatok játékosait,szurkolóit,támogatóit,azért amit ebben az idényben a jégkorongért tettek.A Volánt meg azért,mert "komolyan vettek" minket.
Utolsósorban mi HC drukkerek is megérdemlünk egy kis "öntömjénezést",mert kitartottunk "a" Csapat mellett.
Hajrá HC!
100%-os volt a HC teljesitmenye az az alba volan csak 90%osan teljesiett ! megerdemelet gyozlem !
Úristen! Mi folyik itt, boszárkányüldözés. Szankciók egy elvesztett barátságos meccs miatt? Volt erre már példa a világtörténelemben, még sem lett világvége. Mi is szerettük gyűjteni a skalpokat, hát most a miénket gyűjtétték be, és akkor mi van? Ilyen kegyetlen hosszú menetelés során becsúszik néhe hiba is. És a vezetés mindent megtett a játékosokért? Nincs pénz jobb légiósokra, a szállásra, hát abból élünk amink van. Ebből erre futotta. Szerintem nem kell szégyenkezni. Nem azt mondom, hogy dicséret érte, hajtsuk fejet most a jobbik előtt, ők jobban akarták a győzelmet, nekünk meg semmi nem jött be. Megyünk tovább. Nem kell őket a földbe döngölni, bántja őket úgy is. Csak ha ezt túldimenzionáljuk, megbomlik a csapat, tényleg lélek nélkül fognak játszani. Kinek jó ez. Még nagyon sok feladat vár rájuk.A szép csendes szó, és időnként a dícséret többet segít, mint az állandó szídás! Próbáljunk meg mi beléjük lelket verni.
Nem értem ezt a cirkuszt! Itt már hetek óta megvolt ennek a nagyon fontos tornának a győztese! Reklám vol az egész! Ez van! Lépjetek már tovább!! Ki a faszt (már bocsánat) fog érdekelni pár hét múlva ez a torna? Szép volt, jó volt! Ennyi!
Istenem! Sokan a múltan rágódnak.

Igy igaz, túl kéna rajta lépni, de ha olvastad a Volán honlapján, komoly büntetés jár érte, és ez szerintem a vezetés részéről nem ferr!
Azért ne feledjük, arról a HC-ról van szó, aki néhány hónapja szlovák extraligás csapatot is vert.
@vandor80:
ez így nagyon szép! de a másik csíki csapat? ahogy innen látjuk megy az enyészetbe, ami nem lenne jó.
@defó: ennél szebben nem is tudtad volna kimagyarázni.
@HAJNAL: nem hiszem, hogy amiatt büntetnék a csapatot, hogy elvesztett egy barátságos meccset egy erős hc ellen, aminek amúgyis jót tett a győzelem, hát egészségükre. sokkal inkább egyes játékosok hozzáállása, a kiállítások, a piszkálódás, szerintem inkább ezt bünteti a vezetőség.
@defó: ez semmi más, csak egy szerencsétlen idôszak a Sportclub számára
@OliBLOOD: kb délelőtt 10-kor feltöltöttem a Doclerre a teljes meccset, de azóta sem jelent meg a videóim között... Még nem tökéletes a rendszer :)
@Video Tóni: Ok, szuper :)
Nem tudtam, hogy ilyen lassú a rendszer :(
Elöljáróban csak annyit, hogy nem láttam az egész meccset csak az itt megtalálható összefoglalót.
Elég megalázó gólokat kapott az SC. A 9-ből legalább 7 -nél csak közelről nézték a meccset a csíki játékosok, nagyobb koncentrációval talán megnehezíthették volna a Volán dolgát. Nagyon kijött a divíziónyi különbség...
A HC ellen már a szurkolás is egészen másképp jött át. Ugyanis akkor volt szurkolás. A HC második góljánál szépen fölvarrta a srác, meg egyébként is szép gól volt. A harmadikban kicsit benne volt a Levi, de sajna' bement, van ilyen. Jason Guerriero gólja tipikus észak-amerikai gól (beérsz a támadó harmadba, ha van helyed már lövöd is) volt. Ilyenből kéne több az EBEL-ben is. Utána Palkó szépen feltette az uccsó gólt, de végül is mindegy volt.
Valahogy olyan érzésem van, mint néhány éve a Milano Vipers-Volán meccsen. A HC küzdött és megérdemelten nyert, a Volán meg küszködött, de hiába jobb csapat most nem nyerhetett.

Mindenesetre hatalmas gratula a HC-nak!

Ami további pozitívum: Léderer egész jól közvetít, és tutira olvassa ezt az oldalt, mert még Turco nem mindennapi védését is megemlítette, amit hol máshol láthatott... :)
@OliBLOOD: Itt van a teljes meccs: docler.hu/video/10068 A minőség sajnos hagy kívánnivalót maga után, legközelebb jobb lesz :)
hideg van de nem fazunk Staffan Lundh a kiralyunk
@chubby474: Ezzel elkestel:)) Mar repulon van megint Vasarhelyrol Svedorszagba.A csomagjaiert jart vissza:D
Most olvastam a Volán honlapon: Ted Satort felmentették, részletek később.
süti beállítások módosítása