HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

HC Csíkszereda–Alba Volán 4-3

2009.02.26. 17:51 D. Gromov

Kőkemény ellenfele volt a Mol Liga győztese az EBEL-kilencediknek, annyira, hogy meg is nyerte a mérkőzést. Az Alba Volán nem tudta azt a gyors, sokpasszos játékot játszani, amellyel egy nappal korábban lehengerelte az SC-t. A fehérváriak csak szaladtak az eredmény után, a HC 14. perces vezetését kiegyenlítették a második harmad elején, de ugyanabban a húsz percben kaptak még kettőt. Az utolsó felvonásban megint felzárkóztak, és megint gólt kaptak. Az utolsó tíz percben mindent egy lapra feltéve támadtak, de csak közeledni tudtak a székelyekhez, egyenlíteni nem, 4-3 lett a vége.

311 komment

Címkék: alba volán hc csíkszereda

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A mai gyozelem utan eszembe jutott mikor a Nitrat vertuk 3-1 re.Tudom a Nitra nem jatszik az Ebelben csak egy vekony Szlovak extraliganak nevezett amator klubbok bajnoksagaban.
én megvenèm az Sc-èt!majd kuldom a cimet,ha valakit èrdekel!
Még annyit akarok mondani,lehet nem ide tartozik ,hogy Polc most is bebizonyitotta,ő volt a Mol liga legjobb kapusa.
@FrankK: Hogyhogy nem ütötte meg az EBEL szintet? Ennyit ért a sokat hangoztatott fejlődés az EBEL-ben? Most szerencsésebb esetben EBEL rájátszás meccseitek lennének...
Gratula a HC-nak!Minden szempontból a lehető legjobb eredmény született.Csíkban maradt a szereda kupa és el sem tudják képzelni a csíkiak mennyit segítettek ezzel a Volánnak az OB 1 rájátszása előtt.A realitás talaján maradva nem tudom miért kell ebből ekkora ügyet csinálni-vereség?,belefér!A Mol liga eredményeinek tükrében a Volán a két legjobb csapat ellen játszhatott felkészülési mérkőzést 22! óra leforgása alatt idegenben,a HC pedig kellően fölszívta magát a meccsre.Ennyi,nincs mit szépíteni.A Volán keresve sem találhatott volna jobb ellenfelet ebben a kis holtidőszakban.A szavakkal dobálózni pedig semmi értelme,mi az Ebel-en keresztül az erdélyiek meg a Mol ligán keresztül tudnak fejlödni és pont!
HAJRÁ VOLÁN!!!!!
@klubfan: jo lehet az eleted hogy ilyen hulyesegekkel foglalkozol...
@csik city: nem igazán értem hogy mondhat csődöt a sportminisztérium csapata, még ha sponzorok segítették is. vagy mondhat?
@lacsek77: Én is így látom szenzációsan védett ma.
Esküszöm, nem bírom elolvasni ezt a kétszáz beírást... Most értem haza az ünneplésből, gratulálni szeretnék a HC-nak! Nem is tudom és nem is akarom kikeresni, de valaki (Volános!) írta a Volán-SC meccs előtt, hogy (nem idézek, de hasonló!) ne próbálkozzon a tartalékos SC szurkolója utólag olyan magyarázkodásokkal, miszerint így meg úgy... vagyis, hogy nem kell az esetleges zubbonyt ráfogni "egyebekre"! Mielőtt félre lennék értve: nem vagyunk szerintem jobbak a Volánnál, de hogy egyesek szerint ők nem akartak meg miegymás, ezt nem írom alá! Úgy izzadtak és kínlódtak mint a csatalovak, csakhogy ma nem ők voltak a jobbak! Gallér volt, ki is volt tűrve időnként, de ez van. Mi is így buktuk el Brassóval, csak az a külömbség, hogy az hivatalos meccs volt a RK elődöntőjében. Viszont, nekem, HC szurkolónak, ez a mai szupereredmény (és az egész csapat akarása és játéka!) megéri a RK-fiaskót! Jók vagyunk, akkor is jók lennénk, hogyha netalántán 5-öt kaptunk volna a harmadik harmadban és elvesztettük volna a meccset! Mi egy hatalmas csapat vagyunk, és ha számításba vesszük, hogy a hokisoknál a csúcs tova csak 28-30 fele "közeleg" akkor merészeket álmodhatunk! Hajrá HC! Hajrá HC! Hejjj! Hejjj!
@gabrielli: na, akkor most már elolvashatod a többit is :)
@Video Tóni: Azt mondanám majd megláttod , de azért nektek még lesz egy rázós derbytek a döntő előtt, Kangyal Bazsi csapata ellen.
@FrankK: Nalatok sem legios sem hazai jatekos nincs olyan mint Mihaly Arpad. Ezt halal komolyan mondom
@szekely gobe: Én meg nem írom alá. Azért pár játékos már sokat le tett az asztalra.
@szekely gobe: Remélem ezt nem komolyan mondod mert ha igen, ezek után senki sem veszi majd komolyan amit írsz.
Te kis tréfamester...
Szerintem tök felesleges itt vitázni, hogy kinek nagyobb a ... mit kell itt szájkaratézni, örüljünk annak, hogy van legalább kettő MAGYAR csapatunk!
nagyon jó kimaradt :)
@szekely gobe: Mihály ütött B-csoportban egy csapatnak 5 gólt??? Palkovics ezt megtette.
annyira azert nincs tavol a valosagtol ez a kijelentes .
@FrankK: Harminc eve kovetem a hokit es evente tobb szazezer eurot fektetek a jegkorongba es eskuszom neked hogy ezt halal komolyan mondom es nem az elfogultsag beszel belolem
A kulonbseg annyi a Mol liga csapatai es a Volan kozott , hogy mig Piret a Mol ligaban 3an nem biztos , hogy tudjak szerelni , addig a Volanbol 2 jatekos ha rament lehet hogy sikerult ! :)
@Borsy: Palkovics utott az AHL-ben golokat? Pire ezt megtette joparszor
@szekely gobe: Nem érdemes vitatkozni. Amikor a magyar válogatott legyőzte a svédeket, akkor mi is kikiálthattuk volna, hogy jobbak vagyunk, stb...
@Borsy: Olvass vissza. Ki allitotta hogy jobb a HC? Hogy lehettek ennyire paranoiasok?
@Borsy: azon a meccsen jobbak voltatok.
Mihály meg egy kiveteles képességű játékos, aztan meg lesz egyszer neki múltja is.
@Borsy: Mi nem vagyunk jobbak a Volannal. Ezt nem mondtam soha. En csak Mihalyt dicsertem meg. Amugy nagyon drukkoltam egesz szezonban a Volannak es en vagyok a magyar valogatott egyik legnagyobb szurkoloja. Csak ma orvendtem a csapatom gyozelmenek. Ennyi . . .
Szép volt Szereda!!!! :))))))))
@gabrielli: Nyugi! Semmi baj!
Én speciel így basztam be kurvára egy hétköznapi délelőtt az ukránok elleni tétmeccs előtt. Ugye a nagy csapat!
@szekely gobe: nagyon korrekt, megint egy komment, amit mindkét oldalról illene tisztelettel figyelembe venni.
A HC ma jobb volt, es megnyerte a csiki hoki becsuletet, a tegnap minden volanos azt irta hogy a sportban ne legyen az a szocska hogy ha.
itt nincs ha, en a HC t reg nem lattam ennyire odaadoan es fegyelmezetten jatszani, es meg is volt az eredmeny.
elso percektol az utolsoig vezettunk,erre nincs magyarazat, HAJRA HC, a legjobb.
Es ha ellemzi a meccset az UTE, es tudnak HC s komolysaggal jatszani,minden eselyuk meg van az OB1 megnyeresere.
@feketepiros: már bent vannak a döntőben mindketten?
jó éjt mindenkinek! ereszkedek a vérvörös f.............
"MÉG" NEM VAGYUNK JOBBAK MINT A VOLÁN..., de amit ma HC-s fiúk ma mutattak 60 perc alatt a jégen az igazán figyelemreméltó teljesítmény. Ma látszott igazán Lehtinen Mester keze, és mégegyszer GRATULA minden egyes Hc játékosnak, hogy a 60 perc alatt végig fegyelmezetten betartották amit tőlük kértek.
A Volán nem volt fáradt és a gallér is elég hamar letűrődött, de MA nem tudtak érvényesülni.
Szupert sem kell leírni, a 4-ből egyben (3-ik) volt benne egy kicsit, a többi háromhoz köze nem volt.
Megemlékezéshez illő, szép meccs volt.
Hajrá HC, csak így tovább...
...es meg mindig a kupabol iszunk,de ez egy Uj kupa..akarhogy is faj,de Hc a sztar...es egy nagy koszonet a szponzoroknak:Tusnadi asvanyviz,Bajer epitkezesi Kft Magyarorszag,Euro-Color,Orange Romania,Colonial-Casino Kft,Hungest Hotel Fenyo,Skoda,Tulipan Nagyaruhaz,Domo Retail R.T,Allianz-Tiriac Biztosito R.T, TPS-Hockey Equiment Company,Mol...de kulon halas koszonet Kurko Janos Gyorgynek es Csato Kovacs Imrenek akik millio eurokat pompaltak a csiki hoki vir
agzasaban es nem utolso sorban az Index-Jegkorong.blog.hu csapatanak!!!
Eljen az Erdelyi- Magyar jegkorong es sok sikert a Magyar valogatottnak Svajcban! :)
@Borsy: Tiszta szivbol Hajra Magyarorszag. Svajcban ott leszunk. Rajtunk nem fog mulni
Gratulálok a HC-nek, megérdemelten nyertek ma. A székely fogadtatás remek volt, köszönünk mindent! Holnap délelőtt indulunk haza most pedig jó éjt!
Mit mondtam??? ugye megmondta??? elkezdődött!!! mondtam én, hogy Mihály Árpád még Ovechkinnél is jobb!! Vártam mikor hozzák elő! De ezen én ár csak röhögök! A nagy Mihály Árpi! Tudom én!
@Rex: esetleg elmondhatod a blogodon?
Hajrá HC!Szép volt fiúk!

Szép meccs volt,gratula a Volán-nak is.
Végre egy igazán méltó ellenfele került a csapatunknak,kihagyhatatlan hokicsemege volt.

jÓ MECCS VOLT!!Grat a hc-nek! Nem mindig a jobbik csapat nyer!! Hajrá volán!
jó meccs volt.
megérdemelt és suép HC győzelemmel.

a volánnál gondolkozni kell, mert jelenleg a HC még nem jobb csapat, de nincs akkora különbség az ebel és a moliga között, mint azt fehérváron gondolták

@Rex: te kis nostradamus...:))
@Bubo99: ugye hogy lehet normalisan is beirni...
A Hc-jobban akarta a kupát,látszott nagyon!! És tényleg nagyon jó csapat a Hc,le a kalappal!! Kapus is nagyon jókat fogott! Nálunk a Levi nem volt csúcsformába,2 gólban benne volt rendesen! De ilyen a hoki!!:) Hajrá volán!!!! Akkor is ti vagytok a jobbak!!!!!!!!!!!!!
@Wazowski: Nem is írtam soha rosszat,nagyképűk voltunk voltam,beégtünk!! Van ez így!!:)))
Szégyen a Volánra nézve!
Szégyen a Volánra nézve!
Szégyen a Volánra nézve!
Szégyen a Volánra nézve!
Szégyen a Volánra nézve!
Szégyen a Volánra nézve!
Szégyen a Volánra nézve!

MERT a Volánnak minden körülmények között meg kell verni a csíkszeredai csapatokat: akár idegenben, akár otthon, akár délelőtt, akár este, akár ettek előtte, akár nem, akár fáradtak, akár nem.
@Bubo99: Ugy jartatok mint a HC Brassoval...:))
@Wazowski: Akkor tudod milyen ez??:)) Jobbak voltatok tegnap,nincs ezt mire fogni,ennyi!! Grat!!
Csak örülök neki,tényleg jó csapat van ott,ti lesztek a bajnokok,ez nem vitás!!!
Én azt hiszem a volán nem hitte el hogy kikaphat a hc -től ez tisztán látszott tegnap!! gratulálok a HC-nak mert megmutatta hogy kell küzdeni egy jobb ellenfél ellen!!! Ugyan azt csinálta a HC amit megszoktunk az EBEL meccseken a volántól,küzdötek megalkuvás nélkül!!!!! remélem jókor jött a volánnak a pofon!!!!!
Nos, rengeteg szép gondolat gyűlt már itt össze. Had szaporítsam :-) Magyarország-Szlovákia, Magyarország-Svédország, ZTE-Manchester stb stb. Ezek szerint a szlovák hoki nem jobb, a svéd sem, mint a mienk. És a MU is gondolkodhatna az NB1-ben. Vagy mégse? Éd persze azok is mind ostobák, akik e meccsek előtt bármit mondtak a vélhető eredményről.
Ettől függetlenül, a Volán honlap tudósításának címe nagyon igaz. Keserű csalódás, szégyenteljes vereség. Úgy gondolom, az edző és a csapat is pontosan tudja, kik hibáztak. Bízzuk rájuk. Az EBEL-be való elbújásról a HC elől meg annyit, hogy ki is akart még tárgyalni az EBEL felvételi kérelemről ? 1 gondolat a MOL Ligáról. Ha a HC szinte hibátlanul oktatta az egész mezőnyt egész szezonban, miért is kell azt gondolni, hogy az ő színvonaluk egyenlő a ligáéval? Ez épp olyan, mintha azt mondaanánk, hogy a HC és a Miskolc költségvetése közel azonos, mert egy bajnokságban nyomják....gyanítom, még a Volán sincs pariban a büdzsével. GRatulálok a HC-nek, SOKKAL motiváltabban játszottak, a Volánnak csak egy meccs volt, a HC-nek "A MECCS".
Nem láttam a meccset sajnos,nagyon kár.
Gratulálok a HC-nak,örülök hogy egy ilyen jo szinvonalu hoki van Székelyföldön!
Bubo99 neked csak annyit üzenek hogy egy nagyon sportszerü szurkolo vagy,aki nem csak az orráig lát!
Hjrá magyar és székely jégkorong!!!
@DrVodka:
Azt hiszem ez a komment összefoglalja mind a 265 előtte írottat. Csak még annyit, én azért egy kicsit szégyenlem magam a fiuk helyett is!!!!
@kapusLaci: Lacikám,mert én a hokit imádom,és ha jobb egy csapat egy meccsen elismerem! De akkor is hajrá volán!!!!!!!!!!
@DrVodka: Azért azokon a meccseken amiket felsoroltál, mind a szlovákok, mind a svédek, mind a MU igencsak erőteljesen tartalékos csapattal állt ki, itt a Volán mondhatni a legerősebb összeállításban játszott...
Jó mérközés volt kiegyenlitett sőt a Volán többet lőt kapura ,szerintem az aktuállis kapus külömbség döntött, ilyen a sport.Szerintem szó nincs hogy a HC jobb csapat a VOLÁNNÁL.A lényeg hogy a MOL-LIGA se olyan gyenge mint ahogy sokan leminösiteték, meg az EBEL sem olyan erös mint amenyire istenitik.
Csatlakozom a HC-nek gratulálók táborához, el kell ismerni tegnap jobbak voltak. A csapatunk hozzáállásával kapcsolatban van hiányérzetem, ennél mi is, A HC csapata is és a csíki szurkolók is többet érdemelnek. Ki lehet kapni nem ezzel van a gond, csak a hogyannal.
A Mihály Árpi egy jó játékos, ez tény, összehasonlítása másokkal viszont csak azonos körülmények között ad valós eredményt.
Hajrá hoki!
Kedves @Video Tóni: nem vitatkoznék, csak a történelmi hűség kedvéért.. A másnodik svéd meccsen azért az az általad erősen tartalékosnak nevezettt csapat is megmutatta tudását. A MU meg...Giggs, Neville, Blanc, van Nistelrooy, Solksjaer, Beckham, KEane,Verón...hááát ezek ám a tartalékok!
Viszont veszíteni is tudnak a nagyok, pl Sir Alex eképp nyilatkozott a váratlan zakó után:
A ZTE jobb volt! Jó lecke volt számunkra ez a találkozó, helyzeteinket nem tudtuk kihasználni. A Zalaegerszegben lelkes gárdát ismertünk meg: a hazaiak jobbak voltak, mint mi. Minden elismerésem a ZTE közönségének is.
- na ezt kellene megtanulni még itthon nekünk.
Kiváncsi leszek mit mond,hogy értékeli ezt a "szuper" teljesítményt...:-Énekes úr!!??
@üveg: Egyenlőre csak Sator mesterével tudunk szolgálni (idézet a Volán honlapjáról):
"Mestermérleg, Ted Sator: Ennyi gólhelyzetet nem lehet büntetlenül kihagyni. Egyik kapu előtt sem játszottunk a megfelelő intenzitással. Sajnos a csapatomból néhányan nem bírják a kiélezett mérkőzések lélektani nyomását, és ez ma is meglátszott."
Hajrá HC csak ennyit,mert nem adtuk fel lelekben sem es fizikailag sem előre a meccset és győzni tudtunk...Remelem a Volanosok kicsit leszálnak a földre s elgondolkoznak,mert van amin,persze hogy jobb a Volan de elbízta magát.Az irigy sportclubbosoknak üzenem hogy kitartás nélkül nem lehet sokat elérni,de reméljük h rendeződnek a dolgaitok és méltó ellenfelünk lesz a club a döntőkben...
A volanosoknak: "...a gallert le kell turni es a meccset meg kell nyerni!":)))))))
nagyon szeretném ezt a meccset felvételről megnézni
@popeszku: Hamarosan letölthető lesz a HC honlapról.
@satriani: Máris van egy tízperces összefoglaló, HCCSSZ jóvoltából a HC honlapjának fórumára:

hchoki.ro/index.php?option=com_fireboard&Itemid=92&func=view&catid=39&id=3766#3766
és megtörtént a vezetők reakciója is: www.albavolanhockey.hu/index.php?pg=news_1_1910

azt hiszem le lett tűrve az a gallér, még éppen időben.
@DrVodka: Gondolom az az 5000 EUR is jól jött volna, főleg 300-as árfolyamon a klubnak.
De csak jól leégették magukat egy Divízió- II szintű csapat ellen
@gabrielli:
@satriani:
Köszönjük szépen
Nem akarok kötekedni, de egy húzós ebel után nemtom hogyan nyomta volna a Hc, úgy hogy már tele van a tökük annyi meccset játszottak és már kellene a pihenés!!!!
@kazincbarcikai hokis az öreg Borsodból: Nem akarok kötekedni, de nem pihenés után jött Csíkba a Volán? Vagyis, ha jól tudom volt egy hosszabb pihenőjük,, hosszabb, mint a HC-nak. :-?
@Atka-redw: Éppen alapoznak pihenés gyanánt.
ebel,ebel ...el kell ismerni a Volan nem rossz csapat de annyit hoskodtok ezzel az elel-el pedig eszre vehetnetek,nektek se sok keresnivalotok van ott,csak ''TOLTELEKEK '' vagytok.Ha annyira jo csapat volna a Volan az meg is latszott volna faradtan,pihenten,felgozzel,,, meg a sok baromsaggal mit itt ossze irtok ugy, hogy vegyetek egy kicsit vissza es ezt ne ertse mindenki magara.
@gabrielli: Az a video inkább a jégkorong.blog jóvoltából került fel...
@Video Tóni: Sőt, éppen Videó Tóni jóvoltából, ha nem tévedek. :)

Megvertük a jelenlegi legjobb magyar klubcsapatot!
Örvendezzünk,jó csapatunk van,de lássunk ám kicsit távolabb is a saját orrunknál,ettől még nem vagyunk mi jobbak a Volánnál,csak egy barátságos meccset nyertünk.
De maradjunk annyiban,hogy a fiatal csapatunk nagyon jó úton halad,méltó ellenfélként végigküzdötte a találkozót a klubszinekért,szurkolóiért és a csiki hoki becsületéért!Ezt kell nekünk most értékelnünk!
Meg persze a szép gólokat,presztizsgyőzelmet!
Tehát nem elszállni,de mindenképp ünnepelni kell nekünk:ez az év a HC éve!
Remélem a RB is a miénk lesz.Hajrá HC-továbbra is!


Who`s the best?HC!!!
@worte17-bestHC: te miota vagy HC-s drukker hogy ilyeneket mersz irni ? !
@Csak a Sportklub : Mindenesetre hogy ne értsétek félre-ő és én nem ugyanaz a személy vagyunk:)
@besthc: meg eszembe se jutott :) sztem most regizett vki es majd azzal jon hogy nemtom miota van itt stb .. . :)
@Hutyuru: Inkább töltelék az Ebelben,mint szorakozni a Mol ligába,ahol nem lehet fejlödni.
nam azért mondom, de ezt a töltelék az EBELben kijelentést személyes sértésnek veszem. Nem hinném ,hogy az Innsbruck így nyilatkozott a 10-1 után, nem hinném, hogy az alapszakasz győztes KAC osztaná ezt a véleményt 3vereséggel ellenünk. De a Ljub, a Jesenice, a Linz, sem hinném, hogy így gondolná. ezután a szezon után egyetlen egy csapat van akinek úgy mondva jogában állna így vélekedni, az a Cap. De ellenük is voltak jó meccseink, és nem hinném, hogy ha megkérdeznéd Őket, ezt mondanák. Úgyhogy kérlek, gondold meg 2X mielőtt egy ilyen okosat szólsz hozzá, mert ezzel magadat minősíted.
@Rex: felrissitem a temoriad,ha esetleg tevhitben elnel www.albavolanhockey.hu/index.php?pg=menu_108
www.erstebankliga.at/7f0b2ebf9523a0d8cd5056b466b14da4.html
ugy,hogy gondold meg 2x mielott egy ilyen okostat szolsz,a tenyek masat bizonyitnak

@Hutyuru: Ezzel mit akartok bizonyitani?A Volán tanulni ment az Ebelbe,és jo pár nagyobb csapatot elkapott.A szükösebb keret miatt nincsenek a 8-ba,de ha te figyelted a meccseket,akkor tudnád hogy 3 sorral nyomták 2 honapon keresztül az eltiltások miatt.Akkor ment el a rájátszás.De mindegy,mert ez senkit nem érdekel,csak a Volán szurkolokat.
@peet: tisztelem a Volant amit tesz es probal helytallni,viszont egyes szurkolotarsaid nagyon el vannak tevedve.mielott azt osztottak egesz nap.hogy hanyat kapunk 6-10 skalan ,most jonnek ezzel a faradsag es baratsagos meccs dumaval.Most azert repul a fel csapat ,mert nem erdekelte a jatek...es az sem erdekel senkit hany sorral jatszottak ezt a sportot golra jatszak
@Video Tóni: akkor neked köszi! Én a HC oldalán találtam rá és semmi hátsó szándék nem volt abban, hogy ide belinkeltem.
@gabrielli: Semmi gond :) Remélhetőleg hamarosan a teljes meccs elérhető lesz!
@besthc: bocsi,hogy neked írom, de ez minden sporttársnak szól!!!

Minden tiszteletem az erdélyi hokinak, de ez egy barátságos meccs volt. Azt mondják az Albának nagy volt a gallér:). Arra kérem a csíkieket, hogy nekik ezután ne legyen az. Maradjatok meg szerényeknek ahogy titeket megismertem, meg azokat akikel együtt ittam Miskolcon:) Valaki töltelékezte az Albát:
az EBEL szerplés csakis a magyar válogatott fejlődésének van alárendelve. Tökmindegy, hogy utolsó,hatodik vagy gyök kettő lesz. Az A-s bajnokságból szerzet tapasztalat hatalmas kincs lesz a vb-n. Ezt elneveztem szlovén példának:)
ugy tunik az eneyem a 301. hozzaszolas !
Eloszor is megerdemelt gyozelem volt , a HC 100%-osan teljesitett keson vettek eszre hogy a HC nem a Sc szintjen van ! az utolso 5 perc mar keso volt ! A Hc-sek sikere Szuper (gyenge) pontjanak megtalalasanak koszonhetoen tortent ! Polc gyonyoruen vedett , Szuper aznap nem volt formaban ! Szep torna volt , bar egy kicsit sajnalom a Sc-t hiszen az ok osei kezdtek el a jegkorongot 80 evvel ezelott , Ok kelett volna megnyerjek ! Leszerepelt a Klub !
@@Boy@: nem hinném, hogy leszerepelt volna a SC. Ha a tornagyőzelem lett volna a fontos, akkor olyan szintű csapatokat hívtak volna meg, akik gyengébb erőt képviselnek náluk. Inkább örüljetek, hogy egy ilyen klassz emléktornával sikerült megünnepelni a 80.-ik évfordulót.
@kazincbarcikai hokis az öreg Borsodból: Hát azt a nagygallért meg ilyesmit nem én irtam ide.És a Volánt se mocskoltam én:olvass csak nyugisan kicsit fennebb bele az irásomba.Amúgy jó meccs volt,aki nem nézte meg(legalább képernyőn keresztül)az volt az igazi vesztes.Jó csapatotok van és nekünk is jó csapatunk van.Senki nem mondhatja a HC-ról,hogy nem nyerte megérdemelten és magabiztosan a Mol-ligát és ez a siker már önmagában is sokat ér.Nekünk nagyon jó volt ez a kis barátságos turné,mert a csapatoknak (a HC-nak és a Volánnak is)néha erősebb ellenfelek is kellenek,hogy tudjanak fejlődni.
@M.Lac: de hogyha mondjuk valami gyengebb csapatokat hivtak volna meg akkor is a Hc nyert volna !
gratula a hc vezetosegenek,hogy ilyen nehez idokben is kemeny aldozatokat hoz ,hogy szinvonalas(minden idok)merkozeseket lathassunk! hajra hc!! grt Csato-Kuko!!
Remelem a Csergo esze is helyre jon,es vissza szall a foldre,ahonnan szarmazik!...de erre nincs garancia!
@Leo945: Egy kicsit későn reagálok,de az ég szerelmére ne vonjunk párhuzamot egy MU-ZTE és a HC-VOLÁN közöt.Vagyy szerinted a Székesfehérvári CSÜRT össze lehet hasonlítani ar Ort Refordal(bocs de biztos nem igy irják helyesen)Na mindegy azért minden tiszteletünk a Voláné és Szeredáé és reménykedjünk,hogy egyszer a hokit is méltonak tartják normális müsor időre tenni a magyar TV-sek.
Most néztem meg az ismétléseket. Király meccsek voltak. A megdöbbentő az volt számomra, mikor a ottawai rokonom felhívott, hogy látták a meccset egy kocsmahivatalban és rajtuk kívül ott fogyasztó kanadai hokifanok egyenesen tombolva nézték a hc-nagy Alba meccset :) Örülök, hogy megismerhették a pán magyar hoki kiváló képviselőit!!!!!!!!!
A HC CSIKSZEREDA - ALBA VOLAN elleni sikeret azon kivul hogy megkoszontuk mar mindenkinek(jatekosok edzo vezetoseg MOL liga) szeretnenk mekoszonni a szurkolo taborunknak is akik vegig csodalatosan buzditottak a csapatot ezzel is hozzajarulva a nagy VOLAN legyozesehez es ok azok akikert mi meg evekig kemenyen fogunk dolgozni hogy olyan csapatunk legyen mely meltokeppen megtudja halalni az o bizalmukat. Tehat megegyszer KOSZONJUK NEKTEK SZURKOLOK
süti beállítások módosítása