HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Együtt szurkolt zöld, lila és mindenki

2009.02.13. 09:36 Hblog

A magyar válogatott egyik rigai mérkőzésén az összes magyar első osztályú csapat meze felbukkant a lelátón. Fradista és újpesti, miskolci és starsos, volános és újvárosi együtt biztatta Ladányi Balázsékat. Szép volt, fiúk. Ez még a hivatalos IIHF-fotósnak is feltűnt, küldött is egy képet. A másik felvételt Geriszu–Celebesz tengelynek köszönhetjük.

 

44 komment

Címkék: magyarország válogatott szurkolók riga olimpiai selejtezők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szép volt, fiúk-lányok! Bárminkor szívesen várunk az 5 Kutyába, Csíkba!
Igazából a XXI-ik században ezen már nem kellene csodálkozni, hisz nem a kőkorszakban élünk. De sajnos sok barbár tönkreteszi, az ehez hasonló normális emberek szórakozását. Igen, szép kép. Remélem a barbárok is látják, és elhúznak jó messzire a sportrendezvények környékéről, mert én a gyerekemet is szeretném vinni meccsekre!!!!!
bocs az értetlen kérdésért, a Dab-os mezben álló sráctól balra milyen mez látható (fekete színű)? Vagy már hétcsapatos a magyar bajnokság és lemaradtam valamiről? :-)
@munkagep: jogos, volt HC Csíkszereda-mez is
Egészséges rivalizálás az kell. Egy fradista nem mondhatja, hogy szereti az UTE-t, ahogy fordítva sem. Mellesleg a legnagyobb ellenségek is össze tudnak fogni, láttam már újpesti és ferencvárosi szurkolókat együtt tűntetni a szlovák követség előtt az összevert társukért, aki történetesen nem tudom melyik klub ultrája lehetett... És azok nem békés hokiszurkolók voltak... Na persze nem ők a követendő példa, de az, hogy ha olyan a helyzet, akkor feltétel nélkül összefog a két legnagyobb ellenség, az szép dolog.
Szép felvételek,mindeféle szempontból,láttam már nem 1x, volán ebel meccsen :ute mezes szurkolókat
Felejthetetlen élmény volt együtt szurkolni a közös magyar csapatunknak;
jó lenne feltenni különben azokat a képeket is,amelyek a lett-magyar hokibarátságról készültek (mez-, sál- sapkacserék)a közös szurkolások alatt.
@munkagep: a felirat rajta: Látogass el Székelyföldre.
Amúgy itthon egészséges rivalizálás tényleg kell, de csak sportági keretek között, külföld fele viszont egységesen kell szurkolni, nem megosztva.
Nem lattam a Sportclub mezet sehol :) Eljen a magyar osszefogas es HAJRA MAGYARORSZAG HAJRA HC CSIKSZEREDA . . . @F. Kapus: remelem nem szandekosan felejtetted ki a HC-t
Emlékeim szerint volt SC mez is, csak gyergyói nem, ezért elnézést kérünk.
Gyanítom, a kép jobb szélén, a Volán mezes hölgy felett álló szurkertársunkon van az SC mez, a vállára vetve.
@szekely gobe: dehogy nem, efkapus egy különlegesen gonosz ember
@Fugeute: Csak nem latszik a kepen :) vagy sok sort ittal es nem jol emlekszel :)
@D. Gromov: nem gonosz csak politikus . . . ha mar nincs Sc-s akkor ne vegyuk eszre a HC-st sem
@Fugeute: Megszidtak volna az 5kutyaban ha nem ezt irod ugye? :)
Jó képek, Köszönjük!
Ha én nem is, de a mezem végül kijutott Rigába! Zürichbe viszont már mindketten megyünk :)))
@szekely gobe: így viszont azt kockáztatom, hogy a Fenyőben néznek majd rám rossz szemmel:)
Ahol nincs ellenség, ott ne keress:)))
Marha jó képek!!
Az a szomorú, hogy a legtöbb országban ez a normális, nálunk meg olyan ritka, mint amikor Kishal hiba nélkül hoz le egy harmadot... :)
Az esetleges félreértések elkerülése végett: a képen szereplő, a magyar válogatottért szurkolók közül nem mindenki jár klubmeccsekre. Az ötlet annyi volt, hogy mutassuk meg kint, milyen sokszínű a magyar bajnokság. Níilván jó lett volna, ha minden csapattól el tudnak jönni drukkerek, de ez objektív (na jó, néhányaknál talán szubjektív) okokból nem valósulhatott meg.
Ez így kerek! Túl kicsi közösség ez ahhoz, hogy kifelé ne mutasson egységet. Egyébként is, minden érdekellentét ellenére itt minden csapatnak és szurkolóknak közös célja van. A viták csak tovább erősítik a lényeget, mert mindenki jobbítani szeretne. Hajrá Magyarország! Hajrá Lilák!
@M.Lac: Ez kb az összes mezre elmondható mielőtt mindenki agyoncsókolná a képen egymást a kép eléggé manipulált szép meg jó csak nem Igaz ez a baj
@zsolt007: Tehát még egyszer: kafa lett volna, ha minden csapattól tudnak jönni drukkerek, de hát nem mindenkinek jött össze. Sajnálatos, de így alakult. Egyébként fradista volt köztünk, még ha a képen nem is ő viseli a zöld mezt. A mezekkel a magyar bajnokságra akartuk felhívni a figyelmet, ennyi. Talán Lettországban sikerült egy kis figyelmet felkeltenünk.
A jövőben meg könnyebben elkerülhető lesz a manipuláció (egyébként nevetséges) vádja, ha te is velünk tartasz.
@MecKenna: hali, tényleg itt vagy! Majd jelentkezem
@zsolt007: ha nem megy át az adás! Akkor az Ön készülékében van a hiba!
@zsolt007: Nem gondolnám, hogy túl manipulált lenne a dolog. Még a 2002-es VB-n fehérvárin kis miniközösség alakult ki Ferencváros, Volán és újvárosi szurkolókból, pedig csak az első meccsen egy helyen álltak és együtt szurkoltak.
Ljubljanában is lehetett volna hasonló képet készíteni. Rajtam DAB mez volt mindig, de szinte minden csapat mezét felfedeztem a VB alatt. A BS beli olimpiai tornán is elég sokfajta (magyar) mezes embert fel lehetett fedezne.
Nem érzem úgy, hogy bármiféle manipuláció lenne a kép.
Az ötletet meghallva csak azon gondolkoztam, hogy melyik mezemet adjam a srácoknak, hogy megvalósíthassák az elképzelésüket.
Nekem tetszik, ha a szurkolók klubbmezekben mennek válogatott meccsre és közösen szurkolnak a válogatottnak.
Mindig klubmezben járok válogatott meccsre, nyakamban lóg a nemzetiszínű sál. Soha senkivel nem volt konfliktusom. Fradi mezes srácokkal söröztünk együtt a Pap Lászlóban, pedig soha azelőtt nem láttam őket. Persze mindig vannak, akik magukból indulnak ki...
Ez egy remek ötlet arra hogy a mi kis bajnokságunkat népszerüsitsétek és felhívjátok a figyelmet Magyar hoki életre ezt még támogatom is de akkor ne beszéljünk olyanokról hogy micsoda felhőtlen barátság van minden tábor között és irjuk le hogy a mezek kiosztásra kerültek és hogy ennek mi a valódi célja illetve üzenete,ha ez is jelenik meg a blogon az irásban akkor támogatom és tényleg szép volt.Válogatott klubszinek mentes abban igaz hogy mind1 ki kinek szurkol valójában a válogatottnaknak mindenkinek kötelessége.Üdv
@zsolt007: ne haragudj, de nincs üldözési mániád?
kakukktojás a Husky-s mez a felső képen :)
@szekely gobe: Ó, na, most ki szítja a népet? Tisztán látszik a Klubbos mez mind a két képen! Mégegyszer gratula mindenkinek aki ott volt!
zseniálisak a képek :-))))
Mondtam én amikor feltettétek a kérdést, hogy ki volt a legjobb Rigában, hogy ŐK!
@munkagep: nincs üldözési mániám de ha én nem nem vagyij fradista nem veszek fel fradi mezt ha nem vagyok starsos nem veszek azt egy kép kedvéért,senki nem haragszik meg ha nincs rajta fradis meg starsos mez azért ezt a kettőt emelem ki mert Fradi szurkoló nem mert Rigába legalábbis olyan aki korongra kijár Starsos szurkoló meg a szülőkön kivül nem létezik tehát olyan sem volt kint,tehát a kép kicsit ferdités arra jó hogy a magyar hokit népszerűsitsük de hogy óriási barátság lenni mindenki között mindenki tudja hogy hazugság
@kákalag: Kérdéseidet tedd fel annak aki odaadta a Fradi mezt.
Fugeute egyébként írta, hogy Fradi szurkoló is volt kint:
"Egyébként fradista volt köztünk, még ha a képen nem is ő viseli a zöld mezt. A mezekkel a magyar bajnokságra akartuk felhívni a figyelmet, ennyi."

Semmiféle becsapás nem volt a dologban. Bajnoksgra szerették volna felhívni a figyelmet, úgy látszik ezt egyesek nem tudják felfogni, egyszerűbb mindent fikázni. Ha nem lett volna ott a Fradi mez, akkor az lett volna a baj. A sapka és a nyúl tipikus esete.
@kákalag: Szerintem még a te limitált fejed is büszke lehetne arra, hogy sikerült összehozni egy (minden eddiginél magasabb szinvonalú) MOL ligát. Ott a magyar válogatott játszott, nem egy klubcsapat, és azok a srácok pontosan az összmagyarságunkra voltak büszkék, te IQ-alacsony! Vagy talán látsz ott valahol egy Steaua-s mezt is? Csak dumálsz, mert legalább azalatt nem alszol...
Zsolti, Kákalag:
ezek szerint nem ismertek minden fradi szurkolót, mert higyjétek el voltak kint! Sőt Stars szimpatizánsok is voltak kint!!! Olyan szurkoló, akinek a fia tavaly Kangyallal csúszott ki a jégre az olimpiaiai-selejtezőn az Aránában.
Meg olyan hokibarátok, akik nem írogatnak ide, és valószínűleg Ti nem ismeritek őket, de vették a fáradságot, hogy autóval letekerjenek több ezer km-t!
Meg jöttek Szabolcsból, Borsodból, Érdről...Koppenhágán, Vilniuson, Prágán keresztül mindenfelől! Lehet azokat sem ismeritek! Mert bár én szinte minden nap olvasom a blogot, ott kint sok olyannal találkoztam, akik nem! És ez volt a szép benne! SOkan voltunk, ilyenek is, olyanok is! Erőt meríthettünk belőle, mert szerintem Svájcban 10szer, 20szor annyian leszünk!

Ott már remélem Ti is ott lesztek és akkor nem itthonról kell majd hibás véleményt formálnotok!
@geriszu: nálad a pont :) OK, jelentkezz, a többieket már izzítom a tmára :)
@MecKenna: már én is. Mindenkit érdekel, bár nem tudom mire leszünk képesek ennyi igazolt játékos ellen! :)
@geriszu: :)) félreértettél, nincs igazolt játékos egyáltalán, csak olyanok néhányan, akik gyerekkorukban aktívan hokiztak, tehát még nyerhettek is :)
Előbb olvasd végig a kommenteket, aztán tedd föl leleplezőnek szánt kérdéseidet. Gyergyói mezt, bár szerettünk volna, de nem tudtunk kivinni, mert nem futotta rá az időnkből. Alig másfél nappal a kiutazás előtt fogant az ötlet, ennyit sikerült megvalósítani belőle.
Érdekes, hogy egyedül a zöldeknek van kifogása. Mindenki másnak tetszett.

Ezt a bekezdést elmagyaráznád, mit is akartál mondani?
"de ezek a műcsinált dolgok csak a saját becsapásunkra rohadt jó, hogy minden nagyon rendben van itthon szurkolói élet terén a korongban... nem idézem magamat, lásd fentebb volán "tábor" esete! rohadtul nagyon nincs minden rendben, amíg a kicsinyes ellentéteinket nem tudjuk félretenni a MAGYAR VÁLOGATOTT érdekében!
már pedig félre kell tudnunk tenni! és van aki félre is tudja, aki meg nem, az szégyellje magát!"

Ki nem tud milyen ellentétet félretenni? Ki szítja itt a feszültséget bornírt vádakkal?
süti beállítások módosítása