HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A Miskolc legyőzte a Ferencvárost

2009.01.11. 21:31 D. Gromov

Hatvanöt percen át nem tudtak gólt lőni az érdekeltek a miskolci tévés meccsen, a győztes találatot a hazaiak vitték be, 1-0. A Dab.Docler 6-4-re nyert Bukarestben a Steaua ellen, immár szinte biztos, hogy két magyarországi résztvevője lesz a playoffnak, de még nem tudni, a dunaújvárosiak vagy a káposztásmegyeriek futnak be, utóbbiak esélyei jobbak. Még két eredmény: HC Csíkszereda–Újpest 5-1, Alba Volán–Progym 0-6.

33 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a tévéközvetítésben azt mondták, hogy OB1-ben még nem volt 0-0-ás meccs soha. Igaz ez? Nekem azért ez gyanús, az NHL-ben is van jónéhány 0-0-ás eredmény. Az mondjuk vicces volt, hogy ezen a meccsen annyi kapitális védelmi hiba volt, hogy akár 10-10 is lehetett volna.
O-O??? Ez fajdalom hokiban!:D
Kint hihetetlen jó hangulat volt, semmi fájdalom.:) Azt nem tudom TV előtt milyen lehetett, de jó hajtós meccs volt szóval ha eltekintünk a 0-0tól korrektnek mondanám.
Tv-ben is nagyon jó volt!!
Komolyan mondom még egy 5:1-es linzi győzelmet is szívesebben megnéznék, mint még 1x végigszenvedni egy MOL- Ligát. Viszont az iram az egyértelműen javult az OB1- hez képest. Amúgy a védelem szinte minden meccsen NULLA, a támadások, emberelőny is tele hibákkal.. Bár sztem emiatt vannak/voltak viszonylag kó kapusaink is: a gyenge védelemben megedződnek rendesen. A támadójátékosok között pedig vannak tehetségesek, de sajnos ahogy a miskolci edző elmondta: "Itt már nem elég, hogy munka, tanulás stb után este lemegyünk edzeni, aztán majd meccselünk"
@jágör68: tényleg nem kötelező megnézni... Szabad országban élünk, van hatezernyolcszáz vagy mennyi tévécsatorna, az egyiken biztos megy valami előkelő bajokság, pl. EBEL. Senki sem azt várta ettől a két csapattól, hogy majd megmutatják, mit tudnak a legjobbak az enécselben vagy ne adj isten, az EBEL-ben. De hajtottak, rohantak, a belüket kiköpték, helyzeteket alakítottak ki, lőttek amikor csak lehetett, és ezzel a hibák ellenére is izgalmas, élvezetes és fordulatos meccset nyújtottak. És ez az ő szintjükön pontosan elég. Annak a sok embernek, aki esetleg először ment ki meccsre, vagy ült le a tévé elé, nem a hibák maradnak meg az emlékezetükben, hanem az, hogy félpercenként volt egy izgalmas helyzet. És ezzel lehet megszeretni a hokit.
@jágör68: Remélem az OB1 meccseit se fogod végigszenvedni, mert ez a nagy arc szerintem pont nem hiányzik...
Én is fehérvári lévén csak volán meccsekre járok,de ez a meccs tetszett.Nem nagyon volt lazitás.mindkét csapat hajtott rendesen.Nekem meglepö volt a Miskolc játéka,sokkal gyengébbre számitottam,de tényleg kihajtották magukat rendesen és megérdemelték a pontokat.Amugy tényleg rengeteg volt a hiba,de lesz ez jobb is.Bár lenne 5-6 nagyon jo csapat a Volán mellett.....
valaki küldje már el a volánkikapösszest DVD-n ennek a (önmérséklet), hadd nézegesse kedvére... :D
Valami gólösszefoglaló készül? :)
@Vincenzo90: ez ma mindent vitt! köszönöm!
Gratulálok a Dunaújvárosi Acélbikáknak!

Nem kis ellenszélben nyertek, ahogy elnézem.
@jágör68: "emberelőny is tele hibákkal.." ezzel a kijelentessel mint Volan (ertsd Ebel volan) fan en gecire halgatnek ma kollega mert a Volan ma csak kilenc ember elonyt tudott elpuskazni amibol
Tenyleg nem akarom a Volanos fiukat bantani mert nem az o arcuk ilyen nagy csak ugy gondold el hogy mik az elvarasok egy Miskolc-Fradi meccsen es mik az elvarasok egy Ebel meccsen es a ketot hanem muszaly ne hasonlitsd
@jágör68: neha fel kezem odaadnam ha a AV igy hajtana mint ma a miskolc meg a fradi...

pedig itt is kihagytak az osszes emberelonyt ;)
Eddig nem sok civakodás, fikázás volt ezen a blogon az egyes csapatok szurkolói között (bár ez a hokis társadalomra nem is jellemző...), de a nagyképűség valóban irritáló tud lenni.

A magyar hoki érdekében mind támogatjuk a Volán EBEL indulását, cserébe egy kis szerénységet kérünk.
Hajrá Fradi!
@Szentmihály: hahahah akkor te meg nem lattal csiki-hoki-flamet??? :) nezz at a hokiunnepes hozzaszolasokba :):):)
@cuceró: igyvan cucero en neztem a meccset hat a birok ellen is jatszodtak nem csak a Steaua ellen de ez igy volt annak idejen is mikor pl Sportklub - Steaua meccs volt mindig elobb a birokat kellett legyozni.
@jágör68: már ne is haragudj de ez ide nem kell! vagy válts vissza néhány fokozatot vagy csak simán tolass ki a fórumról, tudod egyáltalán nem egy szint a kettő és egészen más ha úgy kap ki a csapat h hajt mint állat és a belét húzza jégen vagy mint ha csak elszórakozza a meccseket és fejekben már ott a holiday, azárt hasonlítsd össze nyugodtan a jegesmacik és az ördögök teljesítményét, küzdőszellemét, akarását, úgy vélem azért talán még a te intellektüell személyednek is feltűnik majd néhány aprócska kis különbség...már bocsánat!
@fradigy aka Kolbaszosrajaspizza:
szeretem a székelyeket (sok barátot szereztem Csíkban...), de az ő vehemenciájuk nem hétköznapi, ezért nem veszem komolyan a vitatkozásaikat... Már észre se veszem ha egy székely begorombul :)
Nem baj, Bikák, így szép győzni :)))

Nem tudom, hogy figyelitek-e a romány oldalakat, de Carlan elvtárs (klubelnök) most már egyenesen a Budapest Stars "kizárását" akarja elérni. A kis aljas bukaresti golyó "gondosabban áttanulmányozta" az IIHF 2008-2010re vonatkozó szabályait és arra a következtetésre jutott, hogy a Stars-t ki kell zárni. Megvárja a Szövetség válaszát, és utána aztán benyújtja új ötleteit. Ez a figura a mintapéldája annak a bizánci férgeknek, amelyeket vagy felnégyelsz és elégetsz, vagy alattomosan akkor csinálnak ki, amikor nem is számítanád.

Akit érdekel szöveghűen és tudnak románul, itt a link:
www.stelisti.ro/stiri/11410/steaua-va-cere-descalificarea-formatiei-nz-stars-din-liga-mol.htm
Sziasztok! z biztos h. hajtottak a srácok, de v. én láttam rég játszania fradit, (még decemberben) de úgy emléxem h. sokkal összeszedettebbek voltak minden téren... Szerintem a srácok elfáradtak, kimerültek...
Azér HAJRÁ FRADI!
Majd az OB1 rájátszásban megmutatjuk...
Gratuláció a fradista szurkolóknak akik elkisérték a csapatot!!
ez nem az Ebel itt mindkét csapatba olyan amatőrök játszanak akik munka vagy tanulás mellet vállalják hogy edzenek és mindent megtesznek a saját csapatuk sikeréért,én a helyszínen szurkoltam ki a belem a fradiért ma nem sikrült nyerni a végén de minden fradi játékos azon volt hog mi nyerjünk ez most nem sikerült,üzenem a fehérvári hozzászólónak hogy számomra sokkal szerethetőbb a a ferencvárosi csapat mert évek óta kevés pénz mellet szívvel és lélekkel csinálják a jégkorongot én ezért utazok el értük bukarestig mert mindig a maximumot próbálják nyújtani!!!!!!!!
@Szentmihály: felre ne erts, en is szeretem oket, anyam reszerol en is szekely vagyok, ha lehet ilyet mondani, de idegbajt kapok ettol a hc-sc bulitol...
@zsolt007: Sajnálom, hogy jágör hozzászólása, ilyen nagy indulatokat váltott ki. Tény, "kissé" elszólta magát. Én fehérvári vagyok és tudom, hogy a Volán is kiteszi a szívét-lelkét a pályára, merthogy minden meccsen ott vagyok és ezt látom. Ez a csapat is ugyanúgy szerethető, mint bármelyik másik. Bármennyire is pocsék az emberelőny játékuk...
Egyébként én szeretem a MOL Ligás meccseket is és a Miskolc-Fradi (annak ellenére, hogy nem esett gól) nagyon jó és hangulatos meccs volt. Csak így tovább.
OFF

@rája: tudod, az alszegi és felszegi lakosok minden rendes magyar (implicit székely) településen a semmiért is megkéselték volna egymást. Inkább örvendjünk, legalább van két ilyen erős csapat a városban, akik miatt érdemesnek tartják a másikat földbe döngölni a derék székely polgárok. Ha objektívan, kívülállóként nézed, persze, hogy vicces az egész, pont úgy, ahogy az UTE-Fradi ellentét.

Megjegyzem, hogy nekem a SportClub szimpatikusabb, mert nagyon furcsa "tekeredések" voltak a HC rövid történetében. Ugyanakkor -sajnos- el kell ismerni, hogy a SportClub támogatóinak is bőven vannak olyan tempói, amelyek egy TSz-es kiskirály cselekedeit idézik.

De hát ez a "való világ", ilyen a hoki. A lényeg, hogy fagyjon a víz, repüljön a korong és gyöngyözzön a köményes. És mielőtt elfelejteném: a Steaua maradjon ki a play-offból, az nem csalóknak való dolog.
nem azt akartam érzékeltetni hogy a ti csapatotok nem szerethető, én minden meccset amit a tévé add megnézem a volán ebel meccseit és szurkolok neki minél jobban szerepeljen mert ez a magyar jégkorongnak is jó.Sajnos a modern jégkorong mostohagyerekei vagyunk mert nekünk nem épít senki csarnokot és mivel budapesti kerület vagyunk nincs rá sansz hog kapunk egy sajátot.attól függetlenül nagyon szerethető a fradihoki!!!!
Én viszont nagyon örülök, hogy a jelenleg 2 leggyengébb OB1-es csapat is ilyen meccset tudott játszani, sok néző előtt, szép új csarnokban, egészen színvonalas TV közvetítéssel. Kellemesen csalódtam több dologban is, pedig Magyarhoki ügyben hozzászokhattam volna már ahhoz, hogy nem minden szar...
Elcsíptem az ismétlést a Sport2-n, nem volt rossz ez az első harmad
Jó kis nap volt a tegnapi: először a DAB verte a tévében a Steauát; aztán Duschek és Sájevics is shutoutot ért el.
@kerusz: Tökéletesen egyetértek... Tegnap két MOL-liga meccset láttam, és a nyilvánvaló hibák és bírói "különvélemények" (Steaua-Dab) ellenére is, szórakoztató meccsek voltak... Kicsit arra is gondolni kell, hogy "ocskaypalkovicsladányistb." pályafutásának néhány éven belül vége, valaminek utánuk is jönnie kell...
Nagyon jó volt a hangulat a miskolci meccsen. Hajtós és izgalmas derbi volt, mindkét csapat nyerhetett volna, bár nekünk egy gólt nem adott meg a bíró, és a lövés arány alapján is mi voltunk a jobbak. A két csapat szurkolói is kitettek magukért csak kár, hogy a végén egy-két fradi szurkolóból kibújt az "állat". Ezt már nem mutatta a TV...
A lényeg "Hokiünnep" volt!!
@jeges a maci: "egy-két fradi szurkolóból kibújt az "állat"

az nem ilyen:) nem volt ez semmi.

tényleg rendben volt a tegnapi meccs, a hangulatra nem lehetett panasz, szerintem mindenki jól érezte magát a lelátón, és ez a lényeg. Sok minden jelen volt a múltkor tárgyalt nézőnövelő szempontok közül.
Tegnapi összecsapás nagyon jó volt!!Örüljünk neki,hogy legalább felkerült egy ob-s meccs is a komoly sportesemények mellé!!
süti beállítások módosítása