HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A Steaua megóvná a Stars-meccset 2.

2009.01.08. 18:37 Hblog

A Steaua Bucuresti határidőn belül megküldte a formailag megfelelő óvást, és igazolta a 200 euró óvási díj befizetését, tájékoztatta blogunkat Lévai József, a versenybíróság elnöke. A testület a dokumentumot befogadta, ugyanakkor felkérte a klubot, beadványát egészítse ki azzal, a szabályzatok mely pontjára, illetve pontjaira hivatkozva kéri a Steaua–NZ-Stars mérkőzés pályán elért eredményének megváltoztatását. Az ügy hátterét korábbi cikkünkben részletesen kielemeztük, kérjük, ezen információkért kattintsanak.

30 komment

Címkék: steaua mol liga óvás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Felkérte a klubot, beadványát egészítse ki azzal, a szabályzatok mely pontjára, illetve pontjaira hivatkozva kéri a Steaua–NZ-Stars mérkőzés pályán elért eredményének megváltoztatását." - na, most vakarhatják a fejüket a Steaua illetékesei. :)
szerintem a STeu illetekesei sem hulyek, bar tavol all tolem, hogy dicserjem oket. Marpedig ha a MOL-liga szabalyzata nem ter ki erre a letszamos dologra konkretan, akkor szerintem is a nkozi szabalyzat a kovetendo, es nem a magyar jegkorong bajnoksage. Marpedig tudtommal a nkozi szabalyzat 15+2 jatekost ir elo.
@aszpirin: Csak azt az egyet kérem én is tőled, hogy konkrétan mondd meg, hogy melyik szabályzat melyik pontja mondja ezt.

Mert én átolvastam az összes elérhető szabályzatot ma, és semmi ilyet nem találtam.
Kuldhetnek barmit barhova,mivel ok is ugyanezt csinaltak a HC ellen Csikszeredaban,14-el jelentek meg es el is veszitettek a palyan is es asztalnal is.Egyszoval:nincs eleg jatekosuk es ez elegge siralmas egy olyan csapat szamara,aki 2 orszag kozos bajnoksagaban szerepel!Erdelyi letemre ismerlek elegge jol titeket es csak annyi ujevi jokivansogom lehet hozzatok,"katonak",hogy ne is erjetek el a playoffot!!!
mar olvastam, ugyais nem hiszem hogy sok olyan poszt vagy komment lenne ezen a bloggon, amit nem olvastam volna el. Ezzel kelek, ezzel fekszem. En csak a mai csiki ujsaghirek alapjan irtam azt, hogy tudtommal.
@aszpirin: És mióta hatrozzák meg a bajokságok lebonyolítását a csíki újsághírek?
mondom tudtommal, es ez nem azt jelenti hogy ez igy is van, de persze ez hamarosan kiderul
KCs te olvastad a MOL liga szabalyzatat?
Haho!

Úgylátom megint sok az okos ember!
Ha jól tudom a szöviben el lehet végezni a zsüri és játékvezető s egyéb tanfolyamokat.
Kérdésem: kinek van valamilyen végzettsége ezek közül ?
aszpirin ?
Kcs?
És legvégén de nem utoljára egy szerkesztő
F. KAPUS ?????

Tehát ?
@Calgary: meggyónom bűneim, egyikkel sem rendelkezem, sem zsűri, sem játékvezető nem vagyok, legfeljebb egyéb, aki van annyira okos, hogy olvas
@Calgary: csak ha ügyvéd vagy, csak akkor kell ismerned a törvényt?
@Calgary: Nekem van mind a kettő, tehát nekem mindenben igazam van, és ha F.Kapusék mellett foglalok állást, akkor nekik is mindenben igazuk van. Így gondoltad? :)
@guriga uram jr.: Úgy fest te vagy itt az aki tudással a háta mögött foglal állást.
A többiek max véleményt alkotnak, ha és amenniyben ..., akkor igen de a szerencse % nem elhanyagolandó!!!
@Stommy: Ha kritizálsz akkor ez nem igaz.
Már csak ha elfogadjuk a tisztesség, becsület és egyébide vágó olyan fogalmakat amelyek emberekben fellelhetőek, még akkor is ha tegyük fel a Steaua alkalmazottai és történelmünk alapján nem egalapozott a barátság.
@F. Kapus: Az olvasottság szép dolog, d attól még nem biztos, hogy igazad is van?!
Calgary, próbáld meg leírni, hogy mit állítasz.
@D. Gromov: Megy itt a találgatás olyan emberek között akik nem értenek ahhoz amit bírálnak, véleményznek.
pl: Ha nem vagyok orvos nem mondom meg egy elbezélés alpján, hogy az magas vérnyomás vagy szuvasfog a konkrét ok.
@Calgary: értem én, de mit állítasz?
@D. Gromov: Nem állítok semmit, mert nem tudom milyen szabályok vonatkoznak az esetre.
De feltűnt, hogy eddig beírt ide a ,sok botcsinálta játékvezető, mert minden ide beíró mindig mindent jobban lát mint akár az a gyakorlott, vizsgázott netán válogatott okis bíró aki a jégen 5 méterre állt a játékosoktól.
Tudod olyan ez mint amikor a Bosnyákon a kofák gyúlytást állítanak a grippeneken!
@D. Gromov: Bocsánat "válogatott hokis"
Iletve most feltűntek a botcsinálta zsűristagok valamint versenybírók!
Tudtommal a blognak azért van komment része, hogy kommentálhassuk a leírtakat, történéseket. Akár igaza van, akár nem. Még jó, hogy nem a Tiéd az oldal, nem lehetne semmit se kommentálni, csak ha előtte elvégezzük a megfelelő tanfolyamokat :)
@Calgary: "nem értenek ahhoz amit bírálnak, véleményeznek"
nos.. most jöhetne az a rész hogy: tudod te mióta vagyok jégkorong közegben?!, de ennek semmi értelme. Valóban nem vagyok tagja az MJSZ játékvezetői bizotságának, se az elnökségnek. Tudni vélek dolgokat, érvelni merek dolgok mellet és meghallgatok másokat. Amit nem értek, ha te ezt gondolod D.Gromov-ról akkor minek olvasod egyáltalán a blog-ot? Van, volt és lesz is olyan dolog amiben nem értek egyet valamelyik szerkesztővel, de nem mondanám hogy nem értenek hozzá. Ha meg jobban tudod, akkor előtted a pálya, bizonyíts!!! Várom a cikkeidet, amelyek kikezdhetetlenek lesznek!
@Calgary: Baromira nem vagyok benne biztos, hogy igazam van, de engedd meg, hogy azt gondoljam, amit. Jelen eset eldöntéséhez nem kell sem játékvezetőnek lenni (nem is értem, miért írsz róluk, közük nincs az egészhez), elég viszonylag egyszerű magyar és angol nyelvű szövegeket értelmezni. Adott három szabályzat, amiket elolvastam, illetve a vonatkozó részeket ismertették velem olyan képesítésekkel rendelkező személyek, amilyeneknek te hitelt adsz ez ügyben. Ezek alapján számomra egyértelmű a dolog. Ettől még lehet, hogy az MJSZ helyt ad a Steaua óvásának. Ez esetben az történik velem, ami minden emberrel élete során számtalanszor: tévedtem. Be fogom ismerni, mint mindig, amikor előfordul.
@F. Kapus: Ha netán helyt adnak a Steunak....ismétlem NETÁN , az nem jelenti azt hogy tévedtél(-tünk), van az a bizonyos csúnya sportdiplomácia, és szonzorációs sportpolitika is ami igencsak befolyásolhatja a döntést...

Ettől függetlenül, egyetértek azzal ,hogy nem kell haragudni rájuk ezért (meg kell próbálnijuk, veszteni valójuk nincs...és volt már hasonló kalamajka a magyar csapatok közt is ha jól emlékszem....az se volt szebb dolog !?!?
Nemde ?
@Calgary: Te tudod ,miről szól ez az oldal ???
Forum...mint az okórban...ahol elmondhatja mindenki a véleményét !!!

Legyélszives tartsd ezt tiszteletben...mégha okoskodásnak is tünik a szemedben !!!

@Habs:
Tudom miről szól a kommentezés, illetve ez az oldal.
Azt gondolom, hogy a régi fórumok,és a mai személytelen blogozás csak hasonlít egymásra.
Egészen más a kettő, másképp viselkedsz nyilvánulsz meg itt, és akkor ők ott.
Sok olyan esetről hallani amikor az ilyen blogokon elindult fórumozás egészen más irányba viszi el a történetet.
Vannak például autós blogok, ahol mindenki a pék, a szabó és a zöldésges is autószerelő, és a végletekig besároznak olyan, hozzáértő, becsületes, szakembereket akik teljesmértékben jószándékkal álltak a dologhoz, de valami miatt galiba történt.
Ahonnan az egész elindult, az pedig az, hogy olyan érzésem támadt, mint amikor bírói ítéleteket támadnak, véleményeznek itt a blogon fórumozók. Olyanok akik nem voltak jelen, vagy max. a lelátón ültek, lehet hogy sörök után, és fogalmuk sincs róla példul mi a palánkra lökés és mi nem az.
Majd szintén ezen az oldalon elindul egy sorozat szabály értelmezésről, már azután, hogy hús vér embereket, jelesül bírókat szarrá gyaláztak mitugrálsz szarjancsik.
(Ezt F, Kapusnak írom, hogy így keveredtek ide a játékvezetők, mint az örök rosszak.)
Pusztán ezért gondoltam azt, hogy az lépjen a nyilvánoság elé aki ....!
További jó fórumozást mindenkinek!
a kommentezésben az a szép, hogy mindenki megformálhatja saját, szubjektiv véleményét. Ez különbözhet másokétól, hisz nem vagyunk egyformák, nem úgy látjuk a dolgokat, stb... Ezt el kell fogadjuk, legalább is a tisztelet úgy kivánja. Ha nem értesz egyet akkor proáld meg érvekkel bebizonyitani igazad, ez nehezebb lesz, de legalább megbecsülnek!


Erről a dologról annyit, hogy a Steaua-t sok erdélyi társam ismeri, nem kell senkinek se bemutatni. És a romániai birokról se kell véleményt mondani, mert eléggé megismertették magukat.


Én csak azért látnám szivesen a rájátszásban a "katonacsapatot", hogy valamelyik csiki csapat jól elverje! :D

További szép napot:)
@Calgary: És minden ilyen fórumon megjelenik egy önjelölt népnevelő, aki kötelességének érzi, hogy jól helyre rakja a többieket. :D

Most komolyan, az itteni színvonalról (beleértve a cikkírókat és a kommentelőket is) a legtöbb blog és fórum csak álmodhat. Nem tudom, mi a bajod azzal, ha valaki _véleményt_ nyilvánít. Senki nem jött azzal, hogy "én, a liga mindentudó megmondóembere kijelentem, hogy".
süti beállítások módosítása