HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Fight Night-visszavágó Salzburgban

2008.12.07. 13:52 F. Kapus

"A múltkori mérkőzés miatt sem tüntetjük ki a Salzburgot semmilyen előjoggal, úgy készülünk, mint az összes többi csapat ellen." Énekes Lajos, az Alba Volán edzője arra számít, hogy csapata az elmúlt néhány mérkőzés biztató játékát mutatja vasárnap.

Ahogy a legutóbbi mérkőzés után jósolta, valóban ugyanaz a csapat lép pályára, amely idehaza pénteken legyőzte az Innsbruckot.

"A lényeg, hgy jól szerepeljünk, és fegyelmezett játékkal, kevés kiállítással, szoros eredménnyel hozzuk a mérkőzést. Azokat az értékeket szeretnénk megmutatni, amelyeknek köszönhetően az utóbbi időben eredményesen szerepelünk."

A mérkőzés előtti nyilatkozatokban a hazaiak hangsúlyozták, csak teljes erőbedobással és végig koncentrálva verhetik az Alba Volánt. Ted Sator az osztrák médiának elmondta, reméli, ez a mérkőzés csak a jégkorongról szól majd. Ausztriában emlékeztetnek rá, ez lesz az első mérkőzés a két csapat között a ligarekordot jelentő kiállításpercet hozó, két sérüléssel járó, Fight Nightra keresztelt székesfehérvári találkozó óta.

Fodor Szabolcs és Ondrejcik Rastislav Székesfehérváron maradt, és az SC Csíkszereda elleni Mol Liga-mérkőzésen erősítik a farmcsapatot.

142 komment

Címkék: énekes alba volán ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hát szép még el is zavarnám Focit is meg Rasztit is a csapatból mert ők aztán sokban hibásak ,meg szarul is játszanak legalább mág 5 Bandit vehetnének az áráukból. Mást nem lehet kihagyni?
Farsi, szerintem tévedésben vagy egy kissé. Nem azért hagyták ki őket, mert rosszul játszanak, vagy bármiről is tehetnek, hanem azért, mert a 2,5 pontjuk miatt nem férnek be a csapat 52 pontjába jelenleg.
Huhhh de jó lenne nyerni! Mennyire alázóó lenne! Mindent bele fiúk! Stand up if you hate bulls!
én csak annyit mondok h HAJRÁ VOLÁN!!! lélekben veletek vagyunk!!
Stand up if you hate Salz bulls!
Tényleg, készen van már a Dead Bulls-os zászló? Poénos lenne Salzburgban lengetni...
pont mondtam jutinak, hogy mekkora lenne, a fight night után úgy fogadni őket, hogy 3000ember állva üvölti hogy Stand up if you hate Salz bull! ehhez még jöhetne a dead bull zászló is! És igen is meg kéne csinálni! vigyünk egy kis angol stílusú szurkolást a fehérvári csarnokba! ha valaki erről példát akar látni tessék:
www.youtube.com/watch?v=hU08-QQgxIQ&feature=related
Megalázó!!!!
támogatom a dolgot.szerveződjünk és csináljuk meg!!!!
Srácok nem hiszem, hogy pont a fociból kéne átvenni a szurkolói magatartást.
Maximálisan egyet értek Szekig-el!
Csak én biztos vagyok abban hogy nem a fociból kellene átvenni a szurkolói magatartást!!!
De ettől még a tény tény marad jó lenne elkapni ma este a Salzburgot!
Hajrá Volán!!!
Azért azt ne felejtsétek el, hogy a Volán alapvetően vendég az osztrák bajnokságban, mégha nyilván a sógoroknak is előnyös, hogy náluk játszik, de biztos nem lenne jó pont az efajta szurkolás akkor, amikor jövőre tárgyalnak a liga további menetéről, főleg, hogy már ismerjük a salzburgi befolyás mértékét. Sportszerűséggel érdemes inkább példát mutatni, nem alázással és akkor a többi csapat szimpátiát is el lehet nyerni. Láttuk mekkora haszna volt már az első EBEL-ben töltött évnek, ezt a mostani évben is érezzük, jó lenne ha következő években is indulhatna a csapat, a válogatott érdekében is.
na ez az egyetlen dolog ami nem tetszik, miért ne lehetne? sokkal jobb, iszonyú a hangulat, a szurkolók tényleg szurkolnak, miért ülnünk kéne és tapsolnunk mint amerikában? legyen ennyi a szurkolás? nekem az nem tetszik! nem azt mondtam hogy verekedjünk és alapítsunk cégeket, csak annyit, hogy átvehetnénk egy pár szokást az angol szurkolói dalokból. Hogy egy kicsit fikázzuk az ellenfelet! Ez még bőven belefér. Angliában egy átlag meccsen 40ezren üvöltve fikázzák nem kicsit csúnya szavakkal az ellenfelet. Azt ne mondjátok hogy mind a 40ezer focihuligán. Nem, nem azok. Sőt van köztük rengeteg orvos, ügyvéd, 100ezer fontos éves keresettel, mégis megteszik. Ettől még ugyan olyan kultúráltak maradnak. csak sokkal jobb úgy szurkolni, mint ahogy az amerikaiak, hogy ülnek a seggükön mint a moziba és néha tapsolnak, meg beordibálnak ezt azt. Én legalábbis így látom, de ehhez természetesen én egyedül kevés vagyok.
Nem hiszem hogy nyerünk salzburgban,ők teljesen más kategória pénzügyileg, játékosok minőségében stb.. bár a sportban bármi előfordulhat,de ehhez az kellene hogy a pénteki meccshez hasonló kiállítási arányunk legyen.Kapusaink (bármelyik is véd)nagy bravúrok után ne kapjanak sajnos mostanában menetrendszerű potya gólt, ússzuk meg az első 1-2 percet,és emberelőnyös helyzeteinkbe vigyünk egy kis életet,ha mindezek összejönnének, akkor .....
nekem az is jó amúgy, ha legalább a volánt élteti a közönség. de az aki régóta jár ki volán meccsekre tudja miről beszélek. ez ami most van ez aggasztó. csak nnyit szeretnék, hogy megközelítőleg hozzuk vissza a régi hangulatot. amikor hátraadjuk azt a zászlót ne azt halljam már, hogy neeee már megint! utálom! az ilyen ki se jöjjön meccsre! nézzétek meg a régi szurkolói képeket! meg lehet nézni! fent van a volán honlapján. ott és akkor volt hangulat. az ember úgy érezte szét fog esni a stadion és hatalmas feeling volt! De ami m van az elkeserít, és az még joban, hogy ahogy látom még igény sincs rá hogy változtassunk. A legtöbben inkább álnak aztán nézik a meccset utánna meg mintha mi se történt volna hazamennek. ennyi erővel moziba vagy színházba is mehetett volna. Mikor megyek a stadion felé hallani akarom a füttyöst, a hajrá volán, a mindenki előrét, bármit, csak énekeljenek, de ha maguktól nem is kezdik el, mikor mi elkezdjük kapcsolódnának be, de semmi!
NA EZ AZ ÉN BAJOM!
Nehéz ezt mondanom, de ebben viszont jobb a foci! Sosem szerettem, de amit ők szurkolás alatt csinálnak, az szurkolás, minden más még a jégkorong is, sőt talán élen a jégkorongal, elbújhat a nem is tom hova. Ja amúgy bocs, hogy már vagy 5ik hozzászólásommal off-olok! :D
ekanai.
A pontokal Tisztában vagyok, Csak azzal nem hogy mért pont őket kell kihagyni, van náluk gyengébb teljesítményt mutató játékos is
Én régen is utáltam a negatív szurkolást. Persze ott voltam és fújtam az Újvárost becsmérlő rigmusokat, de szerintem a saját csapat éltetése sokkal felemelőbb - játékosként is.
Kíváncsi lennék, ha - neadj' Isten - tényleg lenne egy hasonló balhé, mint Fehérváron volt, akkor a Salzburg is megkapná-e a (klub)büntetést (a játékosokét hagyjuk, 'elég lenne' ha pár flakon berepülne)
Nagyon jó lenne ma pontot vagy pontokat szerezni! Verjük meg őket,de ne ököllel, hanem játékkal:)))

HAJRÁ VOLÁN!!!!
Sziasztok!

Nagyon ritkán szoktam kommentálni dolgokat, de most Rex szavai felháborítanak! Több mint tíz éve járok jégkorong meccsre, bár már nem az álló részen, de rekedtre kiabálom magam minden alkalommal. Ettől függetlenül azt mondom hogy mindenkinek a saját joga az hogy miként szurkol avagy sem. Milyen szöveg az hogy utálom, meg menjenek moziba vagy színházba???? Milyen jogon ítélik meg mások hogy kell szurkolni??? Hát én ilyet még nem hallottam! Hozzáteszem én is romantikával gondolok vissza azokra az időkre mikor a hangzavar szétszedte a csarnokot. Akkor amikor sajnos a jégkorongnál fontosabb dolgokra sem jut pénz ebben az országban, legyünk hálásak minden olyan szurkoló társunknak akik velünk együtt kifizették a belépőt, jegyet hogy halkan vagy hangosan de segítik az Alba Volánt!
Ja, de ez legalább a 2. Ukrán Front, nem a Sziszi asztala! :)
PP és holdudvara (RBS szakmai stáb, és mindaz, ami mögötte van) éppen akkor nyerne igazolást, ha utálkozva fogadnánk őket január 4-én. Kétségünk se legyen afelől, hogy ebben az esetben úgy bezáratnák a csarnokot erre az idényre, hogy jövőre még a jeget is heted 7 határból kellene hozni.
Továbbra is az mellett vagyok, hogy üdvözöljük őket kitörő örömmel, tapsviharral, szerintem ez lenne az igazi égés és megalázás számukra, és nem utolsósorban abszolút megtámadhatatlan cselekedet lenne.
Rex, ahhoz mit szólsz, hogy aki nem a sportélmény, hanem az ellenfél (ellenség??!) gyalázása miatt jár mérkőzésre, az keressen magának más helyet, ahol ez a divat?? Pl tudom javasolni Angliát :-P

PS. Én is rekedtre szoktam kiabálni a hangom, viszont azért írtam le ellenvéleményemet, mert ebből látszik, hogy 10 ember is mennyire eltérően vélekedik ugyanabban a témában, nemhogy 3000...
pakero: és az szerinted milyen érzés, hogy kedves "csöves" barátunk egyedül megcsináltatott egy 6X6 azaz nem kevesebb mint 36nm-es zászlót, hogy fel lehessen húzni, amit gondolom mivel már nem állsz te látsz a legjobban, és amikor adnánk hátra csak a zsörtölődés megy, hogy ne már megint, meg hogy most nee, meg minek ez, meg ilyesmik! Szerinted ez milyen érzés?????? Elmondom neked, iszonyúan szar. Szörnyűűű, pocsék, nem tudok jobb jelzőket kitalálni. És igen is ezek után jogom van azt mondani, hogy aki így áll hozzá, az menjen moziba! Vagy ha nem, hát akkor elismerem, hogy én vagyok a hülye, és esküszöm nem megyek ki többet meccsre!
Ennyi hülyeséget összehordani. Emberek, a másikat lehet "szídni" kultúráltan is. Nem kell "utálunk titeket"ezni, meg ilyenek, azt meg kell hagynunk a futballhuligánoknak. Csak finoman jelezni kell mondjuk egy drapériával, hogy nincs minden rendben. Példának okáért amikor a Dunaszerdahelyi eset után a fradisták és debreceniek közösen kiírták két nagy drapira, hogy "Bűnösök közt cinkos aki néma", és ezzel hívták fel a figyelmet a magyar fél passzivitására, amiért nem álltak ki kormányzati szinten az ártatlanul megvert magyar szurkolókért. Lehet valami vicces dolog is, mert az valamilyen szinten oldja a feszültséget. Csak nem szabad nagyon megsérteni őket, mert az sokba kerülhet.

Legjobban azzal tudunk visszavágni, ha a következő egymás elleni hazai meccsen 3-4 ezer ember állva énekel, és buzdítja a csapatot jóban-rosszban. Ez az, amire a fehérvári publikum még mindíg képtelen. Sok a divatdrukker, a sznob, és rengetegen szídják a csapatot, ha nincs minden rendben, ahelyett, hogy még jobban buzdítaná.
Rex, a drapit jó helyre kell vinni, és meccs előtt kell felhúzni, meg esetleg a végén amikor lekoriznak a srácok, nem a szünetekben.

(előző kommentem végéről lemaradt a "k")
engem már nem érdekel, akkor elfogadom mindenki úgy szurkol ahogy akar, én is ezt fogom mondani ha valaki beszól az én szurkolási szokásomra. Kész lezártam. Ha kell paraszt módom végig fogok gyalogolni 300emberen de akkor is felviszem a zászlót hátra, mert én viszont így szurkolok. Akkor ne csak én toleráljam az űcsörgőket meg álldogállókat, hanem ők is engem. ha tetszik ha nem, a zászló minden gól útán fel lesz húzva, mindig mikor jönnek be a játékosok, és a meccs végén is! ha valakinek nem tetszik menjen odébb. Mert én így szurkolok!
Ja amúgy, bocsi F.Kapus, most elszámoltam 3ig, de azután is így gondoltam!
Hali mindenki nyugi már. Szurkoljunk szerintem egyszerűen méghozzá igy HAJRÁ VOLÁN!!!!!!!!
Könyörgöm, ezt a divatdrukkerezést abba lehetne már hagyni. Komolyan jobb lenne, ha a bajnokikon és a válogatott meccseken max fél vagy negyed ház lenne?
Ha szeretitek a klubbotokat, el kell fogadni, hogy vannak olyanok akik nem szurkolnak, viszont kifizetik a belépő árát amiből a klub biztosítani tudja működését!! Vagy szerintetek angliában, németországban minden egyes meccsen a 40-50-60-70ezer néző közül mindenki szurkol? (nah az előző mondat elég kacifános lett:) )
Szóval, a klubok jelenlegi gazdasági helyzetében minden egyes fizető nézőre szükség. Akár szurkol akár nem!
Na látod Rex ebben most igazat adok neked! Mindenkinek szíve joga úgy szurkolni ahogy akar!
Az angol foci példáról meg annyit hogy a saját szememmel láttam hogy az MU pályája miért az "álmok színháza", mert a nagy többség visszafogottan szurkol. Viszont a klub belőlük él...
Egy a lényeg minden szurkolóra szüksége van az Alba Volánnak!
Rex gratulálok, szép kis regény volt, amúgy teljes mértékben egyetértek.
azért kicsit kiegészítem. Vincenzo90: hol van a jó hely szted??? ha tudod áruld el lécci.
pakero: sztem mindenki úgy szurkol ahogy akar, de néha engem is elkeserít, hogy nem csak a mi szektorunkban,és nem csak az ülő szektorban de máshol sem megy a szurkolás... :( én a tüdőmet kiköpöm jó néhány társammal akkor is amikor épp nem vezet az imádott csapatunk. a nagy többség meg kb száj tátva várja a sültgalambot, h majd lesz vmi. pedig tudjuk h a hazai közönség plusz egy ember a pályán... akkor meg miért nem akkor küldjük a plusz egy embert amikor tényleg szükség van rá...???
ELKEZDŐDÖTT!!

Rebek az előzetes hírekkel ellentétben mégsincs a line-upban, viszont a hazaiaknál megvan a 4 sor...
vajon miért is nincs nehogy észre vegyék az ellenőrök hogy játszik biztos beteget jelentett
hajrá volán!
jutti, középen. oda kéne menni mindenkinek, aki akar szurkolni, a B-közép klasszikus helyére. Bosszantó, mikor állok a korlátnál, énekelnék, de baloldalt van egy kis tábor, meg jobboldalt egy kicsit nagyobb, és tök mást énekelnek, vagy ha ugyanazt, akkor nem tudják összehangolni. Lenne egy vagy 50 fős mag, ha egy helyre sikerülne végre kerülni. És akkor nem lenne ott olyan balf*x aki beszól a zászló miatt.

Ja, és 1116001! Németorszában egy Bayern München meccsen igenis az egész stadion énekel, A 80 éves nénitől a 3 éves kisgyermekig, a melóstól a managerig mindenki. Van aki ülve, és a néhány ezres mag állva, száz meg száz zászlót lengetve. Angliában az sem ritka, hogy mind a sokezer ember egy-egy zászlót lenget, ahogy Olaszországban is előfordul. A magyarban nincs ennyi közösségi érzés, nem bírunk már összefogni, nem érezzük jól magunkat, csak a szűk kis baráti körünkben. Ezt kiölték belőlünk a történelmünk folyamán.
találjátok kinek a góljával vezett a Haie?
Vincent Belissimo... ...névrokon XD
ez most vajon jó nekünk az tény, hogy vezett a Haie egyrészben igen másrészben nem
vezet a Dead Bull az egyik bunyós góljával :(
És a Salzburg gólját pont az a x*rzsák Tratting lőtte :@
Legalább most már kibírta az első sor a 12. percig!
Azért hajrá Volán!!!!
hát mi bunyósaink egyike se fog gólt lőnni
már a Haie sem vezet, de talán az lenne jó ha ők is meg mi is nyernénk, vagy 1pontot hoznánk.
HAJRÁ VOLÁN
ok vincenzo90 akkor remélem te is ott állsz a bközépnél, és lelkesen lengeted a nagy zászlót, akarom mondani lelkesen ütögeted:D
Az a jó, természetesen, ha a cápák kikapnak.(Egyenlített is az Olimpija) Szerintem ha észnél van a csapat, akkor még a hatodik hely reális. 24 meccs van még, és csak 8 pont a különbség.
És végre a KAC is betalált.Nekünk még ez a mecss is érdekes lehet.
jutti87, nekem ez a szászló óriási meglepetés volt, mikor először megláttam, nagyon jó 5let. Mi egyszer Magyarország-Németország meccsen húztunk föl egy kb. harmada ekkora magyar zászlót, haverom mondta, hogy a tv-ben nagyon jól nézett ki...
2-0 sajnos nem tudtuk kivédekezni az eh-t
Sok a kiállítás... Bár gondolom nekünk fújnak...

2:0 :(
a VSV is vesztésre áll, a Jesenicétől tuti kikapnak. Ha nyernénk, óriási előrelépés lenne, megközelítenénk a villachiakat 6 pontra. Mondom, meglehet az a 6. hely, csak hinni kéne a csapatban, meg nekik is önmagukban.
És mind fogásért (holding...) Az abszolút véleményes szabálytalanság...
bas...... meg már 2 a hátrány
ismét csak minket szórnak ki, még biztos most is rettegnek a bírok és a játékosok tőlünk!!!!!!!!!!!!!!
HAJRÁ VOLÁN
a másik verőember, a Sweatt is lőtt egyet, de első harmadban 2:0 még nem olyan elkeserítő. A szünetben a mester fejmosást tart, és megint feltámadunk, mint Jézus, és megfordítjuk. Ez a saját kis hollywoodi forgatókönyvem :)
2 ill. 8 perc, 7,5 M euró 1,5 M euró ellen, na ez a nem mindegy. Nekem hiába írja a labanc a livetickeren, hogy 'Salzburg dominiert', az lenne a csoda, ha nem így lenne...és mégis, még így is partiban vagyunk. Hja, és a másik bunyós is betalált...

PPS. A fehérvári csarnokban van egy Red Bull stand. Na, az a szégyen, ha annak a forgalma meghaladja a 100 forintot meccsenként...
Szünet... Lövések 9:11 nekik, és a bűntetések 4:1 nekünk. Levi nem remekel ma, a bírók meg parasztok. Ezt tudom leszűrni belőle. 2100 néző, még mindíg elég gyenge az idegenbeli "nézettségünk". A grazi 800-nál, meg az innsbrucki 1500nál mondjuk több :D
TURCO0814, azzal, hogy nem veszel a csarnokban a standnál Red Bullt, nem a labanc csapat költségvetését kurtítod, max a Volánét, mert nem fognak helyet bérelni energiaital árusításra... Ráadásul a magyarországi Red Bull eladásokból elég valószínűtlen, hogy jutna a salzburgi hokira bármennyi pénz.
Remélem a hollywoodi forgatókönyved bejön és tényleg felpörögve lealázzuk őket.
Az a felpörgés mint a KAC ellen produkáltak a srácok biztosan jót tenne, főleg a 3.sor hajtása.
vincenzo akkor neked is tudnod kell, hogy nem mindenki rajongott a második felhúzástól annyira a zászlóért mint te! Ja és nem azért mondom, angliában mind a 40-50ezer ember üvölt, legyen az kemény mag vagy "divat" szurkoló. épp ezt mondtam, a gazdag ügyvéd ugyan úgy üvolti a liverpool soraiban a fuck off chelsea-t mint a hetven éves mammer, vagy a szétvarrott kopasz kemény mag.
Intézni kéne egy Burn standot a csarnokba... Had egye a fene a Bad Bullt...
Rex, aki nyavajog, az vegyen ülőjegyet, vagy befoghatja, és ennyi...
Most néztem meg az NHL- ben az Oilers legutóbbi 3 meccsét. Valahogy a Volánra emlékeztetnek, küzdő- és csapatszellemben- csak az átlagéletkor kicsit alacsonyabb..
Na mindegy az NHL- tabellán meg megláttam, hogy a csapatok átlagban eddig 26- 27 meccset játszottak, mi meg ma este tartunk 30- nál! És a KHL- ben is 32 az átlag. Jó kis kiképzés a srácoknak áprilisra! Hajrá Volán, 1-2t azért berámolhatnánk a Dead Bull- nak!
Vincenzo90, ez kb olyan (a Red Bull energiaital bojkottja), mint a 'sörrel nem koccintunk'. Egyébként meg, kétlem, hogy az a 3 m2 bérletpénz hiányozna a kasszából, de ha igen, összedobjuk azt is (-:
Huhhh de kíváncsi lennék F.Kapus véleményére! Az egyik nem is olyan régi leírásából ítélve, Ő tud szurkolni. Ráadásul több meccsen is láttam már Fehérváron. Szal, mit mondasz F.Kapus? Vagy inkább ne keverjelek bele?
Azért tényleg van, aki csak meccset nézni megy ki, nem szurkolni. Az lenne a megoldás, ha összeállna a "Bközép" egy helyre, és aki odamegy az ne lepődjön meg egy zászlón és hogy szurkolnak körülötte. Ráadásul minél nagyobb ez a mag, annál jobban meg lehet mozgatni a többi nézőt is.
Neue Strafe, Sweatt, 2 min.
Dachstein, ezt szorgalmazom én is. Össze kéne állni középen a korlátnál. Meg kell szólítani egymást akár meccsen is. Most van két kisebb tábor, egy jobbra.
Nem esett gól az emberelőnyben, dehát ebben a Volán sosem volt jó.
Végigolvastam a hozzászólásokat. Nekem csak ez jut eszembe: Enrico Palazzo! :)
még nincs veszve semmi
HAJRÁ VOLÁN!!!!
vincenzo én benne vagyok!!! hozzuk össze a társaságot!
Csak azt nem tudom, hogy akik 5-10 éve állandó helyen szurkolnak, mennyire szívesen hagynák el a törzshelyüket...
jutti, akik ott szoktak álni bal hátul fönt, akikkel pénteken a meccs után énekeltünk, őket lehívhatnánk kezdésnek, aztán meg szólni kéne a jobb oldali tábornak is, de ők hogy hol vannak nem tudom pontosan.
hát ez az, leginkább azokat az embereket kéne meggyőzni akik a táborok között állnak, h szurkoljanak ők is...
én sem szeretem ha valaki oda áll a helyemre.
vmi jo ötlet kéne h hogy lehetne őket rávenni
rex: közülük ismerek egy két embert, ők pont 5-10 éve ott állnak... nem véletlen h ott vannak...
a jobb oldaliból is ismerek embereket:D
be kell állni középre, és megbeszélni a nagyobb táborokkal, hogy ha gondolják csatlakozzanak, mert egységben az erő.

Sweatt megint kiállítva...
lőjük be:D
ok én benne vagyok, jó lenne egy nagyot csinálni
ebből még akármi is lehet...

HAJRÁ VOLÁN!!!
Balu kiállítva. Jééé, holding...
Balu... Holding... Ez az 5.
A bíróknak még fantáziája sincs...
A hangulat a fontosabb, vagy a törzshelyetek?:)
Azért tuti ami tuti, Sütit is kiszórták...
Ezek a srácok csak 3 gólos hátrányból hajlandók fölállni?:) HAJRÁ VOLÁN!
egy harmad, -3... vége...
86%, javított valamit a 2. harmadban, meg amúgy a hátvédek is hibásak lehetnek benne, ha ilyen gyenge a statisztika. Amúgy meg csak 2vel lőttek többet az osztrákok.
Ja, és Dachstein, természetesen a hangulat a fontosabb, de nem hiszem, hogy nekem kéne elhagynom a törzshelyemet, mindíg a szektor közepén állok, és szerintem ott lenne a helye a tábornak. Nem szétszóródva a lelátó szélein.
Ne legyen igazam, de ez a hajó elmenni látszik...
igazából legbelül mind tudjuk hogy ez a hajó már elment, és akkor jön az mint a multkor, akkor is azt hittem a kac ellen 4-1nél hogy ez a hajó már nagyon nem itt van, és tessék! :D úgyhogy azóta bízok! amíg nincs 7gólos különbség addig bízok :D
Vezet a Villach. Ha minden így marad, 1 pontra szakadunk le a 6. helytől.
Vincenzo, ezt kifejtenéd egy kicsit bővebben!
BENK már megint alkotott vmit :( :)
Grazban és Innsbruckban viszont kedvezően alakulnak a dolgok
Páros kiállítás, úgyhogy lehetett egy kis kakaskodás.
mit fejtsek ki bővebben?
Ja, most látom, hogy a Jesenice és a Villavh közt pontegyenlőség van... Akkor mindegy. De a Haie vezet...
na én húztam enni emberek, remélem azért szépítünk... Hajrá Volán!
jó étvágyat, és hajrá volán tényleg!!!
VELETEK VAGYUNK
Technikai kisbüntetés... (túl sok ember a jégen)

Legalább szépítsünk!

Hajrá Volán!
Akkor mondom a forgatókönyvet:

- Palkó szóló, EH gól 3:1
- Martz centerezésébe Süti jól szúr bele 3:2
- Lehozzuk a kapust, felállunk, Tokaji a kékről bevágja 3:3
- Hosszabbítás

*****
-ébredés
-kávé
-meló... :D
Most már tényleg beindúlhatna a volán henger!!!!
Egy utolsó nagy lélegzet és minden erőt és koncentrációt beleadni, még lehet fordítani.
Hajrá Volán
jó forgatókönyv szerintem indúlhat is a felvétel!!!!!!!!!!!!!!!
héhhéééé elmondanám, hogy ez azért van, mert mennyivel szebb már 5percel a vége előtt felállni 3-0ról! Direkt hagyják! :DDDDD
Jó terv volt, hogy ne szedjünk össze sok kiállítást, csak a bíróknak nem szóltunk...
Szóval graz és az olimpik is egyenlitett.
Fasza...., nekünkmeg megint a köcsögö fújnak csikos mezben.
A SH bejött, csak épp a teheneknek...
hát sajnálom, de azért még mindig HAJRÁ VOLÁN!!
vazze nem vagyok itt aztán 3mat kapunk hihetetlen Következő meccs asszem Hete véd és reméljük jól.
Ez nem csak a Levin múlik sokat hibáznak a védők sok a beszedett kiállítás és most rendre ki is használta a RB. Ez van, majd csak letellik a bünti és alakul a keret létszám.
HAJRÁ VOLÁN
Ljubjanában nem ártana kedden nyerni mert ez így nagyon nem lesz jó. Aztán péntek Linz bizakodó vagyok velük mindig jó meccset játszunk és végül vasárnap ősi rivális Jesenice és ezt a meccset közvetiti a M1 úgyhogy múszáj nyerni. a következő héten 6pontot várok a csapattól
lehet csak a kapus a gólok minűsitik sajnos ua. Hetének a Kac elleni meccs nem jött nagyon össze
No para. A Jesenice pár hete magasan vezetett, most meg hatodik. Feltörünk, mint a talajvíz!
nyert a Ljubajana igy kedden le kell öket gyözni ha nem nyert volna akkor is
Az tény hogy nem csak a Levin múlik egy meccs, de amióta visszajött a pihenőből nem megy neki úgy a védés mint előtte:((

Amúgy még hány meccs van hátra a büntetésből??

HAJRÁ VOLÁN!!!!
Az 5-ből 4 gólnál Forsyth a jégen volt, Tokaji egynél sem.
Grazban és Innsbruckban is hosszabbítás dönt(ött), ez nekem akkor is gyanús.
Nekem sok mindent elárul a kiállitások aránya a sporik már megint szerepeltek. Azért-is HAJRÁ VOLÁN!
Amolyan összeesküvés-elmélet-féle. Össze kellene számolni, hogy átlagban hány meccs végződik x-re, és a Volán mutatója ez alatt, vagy felett van. Summa: ha x, akkor 3 pontot osztanak szét, 'simánál' csak kettőt.
Na, legalább a Graz nem szerzett kettőt most...
Az lenne csak az IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁs, ha a jövő évi vb-n helyretennénk a labanc bandát a "relegation roundban".. és ők kiesnének, mi meg nem...
Elég ostoba pontozás van azt meg kell hagyni. 3-2-1 sokkal igazságosabb lenne.
Én is gondoltam arra, hogy az osztrák csapatok néha direkt mennek hosszabításra, de szerintem KAC-nak pl. jobban kellenek a pontok, mintsemhogy ajándékozzanak egyet a Graznak, hiszen a hosszabbítással kockáztatják azt, hogy csak 1 jut nekik.
a szurkoláshoz még annyit,egy jóképű dob elkélne
de a nagyobbik fajtából !!!!! :)))))
w.zolika, több kicsi mégjobb, azzal megnő a lehetőségek száma. az újvárosiaknak volt régen 3-4 dobjuk, és ha csak azok szóltak ének nélkül, néha az is nagyot szólt.
süti beállítások módosítása