HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Fight Night-visszavágó Salzburgban

2008.12.07. 13:52 F. Kapus

"A múltkori mérkőzés miatt sem tüntetjük ki a Salzburgot semmilyen előjoggal, úgy készülünk, mint az összes többi csapat ellen." Énekes Lajos, az Alba Volán edzője arra számít, hogy csapata az elmúlt néhány mérkőzés biztató játékát mutatja vasárnap.

Ahogy a legutóbbi mérkőzés után jósolta, valóban ugyanaz a csapat lép pályára, amely idehaza pénteken legyőzte az Innsbruckot.

"A lényeg, hgy jól szerepeljünk, és fegyelmezett játékkal, kevés kiállítással, szoros eredménnyel hozzuk a mérkőzést. Azokat az értékeket szeretnénk megmutatni, amelyeknek köszönhetően az utóbbi időben eredményesen szerepelünk."

A mérkőzés előtti nyilatkozatokban a hazaiak hangsúlyozták, csak teljes erőbedobással és végig koncentrálva verhetik az Alba Volánt. Ted Sator az osztrák médiának elmondta, reméli, ez a mérkőzés csak a jégkorongról szól majd. Ausztriában emlékeztetnek rá, ez lesz az első mérkőzés a két csapat között a ligarekordot jelentő kiállításpercet hozó, két sérüléssel járó, Fight Nightra keresztelt székesfehérvári találkozó óta.

Fodor Szabolcs és Ondrejcik Rastislav Székesfehérváron maradt, és az SC Csíkszereda elleni Mol Liga-mérkőzésen erősítik a farmcsapatot.

142 komment

Címkék: énekes alba volán ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hát mi bunyósaink egyike se fog gólt lőnni
már a Haie sem vezet, de talán az lenne jó ha ők is meg mi is nyernénk, vagy 1pontot hoznánk.
HAJRÁ VOLÁN
ok vincenzo90 akkor remélem te is ott állsz a bközépnél, és lelkesen lengeted a nagy zászlót, akarom mondani lelkesen ütögeted:D
Az a jó, természetesen, ha a cápák kikapnak.(Egyenlített is az Olimpija) Szerintem ha észnél van a csapat, akkor még a hatodik hely reális. 24 meccs van még, és csak 8 pont a különbség.
És végre a KAC is betalált.Nekünk még ez a mecss is érdekes lehet.
jutti87, nekem ez a szászló óriási meglepetés volt, mikor először megláttam, nagyon jó 5let. Mi egyszer Magyarország-Németország meccsen húztunk föl egy kb. harmada ekkora magyar zászlót, haverom mondta, hogy a tv-ben nagyon jól nézett ki...
2-0 sajnos nem tudtuk kivédekezni az eh-t
Sok a kiállítás... Bár gondolom nekünk fújnak...

2:0 :(
a VSV is vesztésre áll, a Jesenicétől tuti kikapnak. Ha nyernénk, óriási előrelépés lenne, megközelítenénk a villachiakat 6 pontra. Mondom, meglehet az a 6. hely, csak hinni kéne a csapatban, meg nekik is önmagukban.
És mind fogásért (holding...) Az abszolút véleményes szabálytalanság...
bas...... meg már 2 a hátrány
ismét csak minket szórnak ki, még biztos most is rettegnek a bírok és a játékosok tőlünk!!!!!!!!!!!!!!
HAJRÁ VOLÁN
a másik verőember, a Sweatt is lőtt egyet, de első harmadban 2:0 még nem olyan elkeserítő. A szünetben a mester fejmosást tart, és megint feltámadunk, mint Jézus, és megfordítjuk. Ez a saját kis hollywoodi forgatókönyvem :)
2 ill. 8 perc, 7,5 M euró 1,5 M euró ellen, na ez a nem mindegy. Nekem hiába írja a labanc a livetickeren, hogy 'Salzburg dominiert', az lenne a csoda, ha nem így lenne...és mégis, még így is partiban vagyunk. Hja, és a másik bunyós is betalált...

PPS. A fehérvári csarnokban van egy Red Bull stand. Na, az a szégyen, ha annak a forgalma meghaladja a 100 forintot meccsenként...
Szünet... Lövések 9:11 nekik, és a bűntetések 4:1 nekünk. Levi nem remekel ma, a bírók meg parasztok. Ezt tudom leszűrni belőle. 2100 néző, még mindíg elég gyenge az idegenbeli "nézettségünk". A grazi 800-nál, meg az innsbrucki 1500nál mondjuk több :D
TURCO0814, azzal, hogy nem veszel a csarnokban a standnál Red Bullt, nem a labanc csapat költségvetését kurtítod, max a Volánét, mert nem fognak helyet bérelni energiaital árusításra... Ráadásul a magyarországi Red Bull eladásokból elég valószínűtlen, hogy jutna a salzburgi hokira bármennyi pénz.
Remélem a hollywoodi forgatókönyved bejön és tényleg felpörögve lealázzuk őket.
Az a felpörgés mint a KAC ellen produkáltak a srácok biztosan jót tenne, főleg a 3.sor hajtása.
vincenzo akkor neked is tudnod kell, hogy nem mindenki rajongott a második felhúzástól annyira a zászlóért mint te! Ja és nem azért mondom, angliában mind a 40-50ezer ember üvölt, legyen az kemény mag vagy "divat" szurkoló. épp ezt mondtam, a gazdag ügyvéd ugyan úgy üvolti a liverpool soraiban a fuck off chelsea-t mint a hetven éves mammer, vagy a szétvarrott kopasz kemény mag.
Intézni kéne egy Burn standot a csarnokba... Had egye a fene a Bad Bullt...
Rex, aki nyavajog, az vegyen ülőjegyet, vagy befoghatja, és ennyi...
Most néztem meg az NHL- ben az Oilers legutóbbi 3 meccsét. Valahogy a Volánra emlékeztetnek, küzdő- és csapatszellemben- csak az átlagéletkor kicsit alacsonyabb..
Na mindegy az NHL- tabellán meg megláttam, hogy a csapatok átlagban eddig 26- 27 meccset játszottak, mi meg ma este tartunk 30- nál! És a KHL- ben is 32 az átlag. Jó kis kiképzés a srácoknak áprilisra! Hajrá Volán, 1-2t azért berámolhatnánk a Dead Bull- nak!
Vincenzo90, ez kb olyan (a Red Bull energiaital bojkottja), mint a 'sörrel nem koccintunk'. Egyébként meg, kétlem, hogy az a 3 m2 bérletpénz hiányozna a kasszából, de ha igen, összedobjuk azt is (-:
Huhhh de kíváncsi lennék F.Kapus véleményére! Az egyik nem is olyan régi leírásából ítélve, Ő tud szurkolni. Ráadásul több meccsen is láttam már Fehérváron. Szal, mit mondasz F.Kapus? Vagy inkább ne keverjelek bele?
Azért tényleg van, aki csak meccset nézni megy ki, nem szurkolni. Az lenne a megoldás, ha összeállna a "Bközép" egy helyre, és aki odamegy az ne lepődjön meg egy zászlón és hogy szurkolnak körülötte. Ráadásul minél nagyobb ez a mag, annál jobban meg lehet mozgatni a többi nézőt is.
Neue Strafe, Sweatt, 2 min.
Dachstein, ezt szorgalmazom én is. Össze kéne állni középen a korlátnál. Meg kell szólítani egymást akár meccsen is. Most van két kisebb tábor, egy jobbra.
Nem esett gól az emberelőnyben, dehát ebben a Volán sosem volt jó.
Végigolvastam a hozzászólásokat. Nekem csak ez jut eszembe: Enrico Palazzo! :)
még nincs veszve semmi
HAJRÁ VOLÁN!!!!
vincenzo én benne vagyok!!! hozzuk össze a társaságot!
Csak azt nem tudom, hogy akik 5-10 éve állandó helyen szurkolnak, mennyire szívesen hagynák el a törzshelyüket...
jutti, akik ott szoktak álni bal hátul fönt, akikkel pénteken a meccs után énekeltünk, őket lehívhatnánk kezdésnek, aztán meg szólni kéne a jobb oldali tábornak is, de ők hogy hol vannak nem tudom pontosan.
hát ez az, leginkább azokat az embereket kéne meggyőzni akik a táborok között állnak, h szurkoljanak ők is...
én sem szeretem ha valaki oda áll a helyemre.
vmi jo ötlet kéne h hogy lehetne őket rávenni
rex: közülük ismerek egy két embert, ők pont 5-10 éve ott állnak... nem véletlen h ott vannak...
a jobb oldaliból is ismerek embereket:D
be kell állni középre, és megbeszélni a nagyobb táborokkal, hogy ha gondolják csatlakozzanak, mert egységben az erő.

Sweatt megint kiállítva...
lőjük be:D
ok én benne vagyok, jó lenne egy nagyot csinálni
ebből még akármi is lehet...

HAJRÁ VOLÁN!!!
Balu kiállítva. Jééé, holding...
Balu... Holding... Ez az 5.
A bíróknak még fantáziája sincs...
A hangulat a fontosabb, vagy a törzshelyetek?:)
Azért tuti ami tuti, Sütit is kiszórták...
Ezek a srácok csak 3 gólos hátrányból hajlandók fölállni?:) HAJRÁ VOLÁN!
egy harmad, -3... vége...
86%, javított valamit a 2. harmadban, meg amúgy a hátvédek is hibásak lehetnek benne, ha ilyen gyenge a statisztika. Amúgy meg csak 2vel lőttek többet az osztrákok.
Ja, és Dachstein, természetesen a hangulat a fontosabb, de nem hiszem, hogy nekem kéne elhagynom a törzshelyemet, mindíg a szektor közepén állok, és szerintem ott lenne a helye a tábornak. Nem szétszóródva a lelátó szélein.
Ne legyen igazam, de ez a hajó elmenni látszik...
igazából legbelül mind tudjuk hogy ez a hajó már elment, és akkor jön az mint a multkor, akkor is azt hittem a kac ellen 4-1nél hogy ez a hajó már nagyon nem itt van, és tessék! :D úgyhogy azóta bízok! amíg nincs 7gólos különbség addig bízok :D
Vezet a Villach. Ha minden így marad, 1 pontra szakadunk le a 6. helytől.
Vincenzo, ezt kifejtenéd egy kicsit bővebben!
BENK már megint alkotott vmit :( :)
Grazban és Innsbruckban viszont kedvezően alakulnak a dolgok
Páros kiállítás, úgyhogy lehetett egy kis kakaskodás.
mit fejtsek ki bővebben?
Ja, most látom, hogy a Jesenice és a Villavh közt pontegyenlőség van... Akkor mindegy. De a Haie vezet...
na én húztam enni emberek, remélem azért szépítünk... Hajrá Volán!
jó étvágyat, és hajrá volán tényleg!!!
VELETEK VAGYUNK
Technikai kisbüntetés... (túl sok ember a jégen)

Legalább szépítsünk!

Hajrá Volán!
Akkor mondom a forgatókönyvet:

- Palkó szóló, EH gól 3:1
- Martz centerezésébe Süti jól szúr bele 3:2
- Lehozzuk a kapust, felállunk, Tokaji a kékről bevágja 3:3
- Hosszabbítás

*****
-ébredés
-kávé
-meló... :D
Most már tényleg beindúlhatna a volán henger!!!!
Egy utolsó nagy lélegzet és minden erőt és koncentrációt beleadni, még lehet fordítani.
Hajrá Volán
jó forgatókönyv szerintem indúlhat is a felvétel!!!!!!!!!!!!!!!
héhhéééé elmondanám, hogy ez azért van, mert mennyivel szebb már 5percel a vége előtt felállni 3-0ról! Direkt hagyják! :DDDDD
Jó terv volt, hogy ne szedjünk össze sok kiállítást, csak a bíróknak nem szóltunk...
Szóval graz és az olimpik is egyenlitett.
Fasza...., nekünkmeg megint a köcsögö fújnak csikos mezben.
A SH bejött, csak épp a teheneknek...
hát sajnálom, de azért még mindig HAJRÁ VOLÁN!!
vazze nem vagyok itt aztán 3mat kapunk hihetetlen Következő meccs asszem Hete véd és reméljük jól.
Ez nem csak a Levin múlik sokat hibáznak a védők sok a beszedett kiállítás és most rendre ki is használta a RB. Ez van, majd csak letellik a bünti és alakul a keret létszám.
HAJRÁ VOLÁN
Ljubjanában nem ártana kedden nyerni mert ez így nagyon nem lesz jó. Aztán péntek Linz bizakodó vagyok velük mindig jó meccset játszunk és végül vasárnap ősi rivális Jesenice és ezt a meccset közvetiti a M1 úgyhogy múszáj nyerni. a következő héten 6pontot várok a csapattól
lehet csak a kapus a gólok minűsitik sajnos ua. Hetének a Kac elleni meccs nem jött nagyon össze
No para. A Jesenice pár hete magasan vezetett, most meg hatodik. Feltörünk, mint a talajvíz!
nyert a Ljubajana igy kedden le kell öket gyözni ha nem nyert volna akkor is
Az tény hogy nem csak a Levin múlik egy meccs, de amióta visszajött a pihenőből nem megy neki úgy a védés mint előtte:((

Amúgy még hány meccs van hátra a büntetésből??

HAJRÁ VOLÁN!!!!
Az 5-ből 4 gólnál Forsyth a jégen volt, Tokaji egynél sem.
Grazban és Innsbruckban is hosszabbítás dönt(ött), ez nekem akkor is gyanús.
Nekem sok mindent elárul a kiállitások aránya a sporik már megint szerepeltek. Azért-is HAJRÁ VOLÁN!
Amolyan összeesküvés-elmélet-féle. Össze kellene számolni, hogy átlagban hány meccs végződik x-re, és a Volán mutatója ez alatt, vagy felett van. Summa: ha x, akkor 3 pontot osztanak szét, 'simánál' csak kettőt.
Na, legalább a Graz nem szerzett kettőt most...
Az lenne csak az IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁs, ha a jövő évi vb-n helyretennénk a labanc bandát a "relegation roundban".. és ők kiesnének, mi meg nem...
Elég ostoba pontozás van azt meg kell hagyni. 3-2-1 sokkal igazságosabb lenne.
Én is gondoltam arra, hogy az osztrák csapatok néha direkt mennek hosszabításra, de szerintem KAC-nak pl. jobban kellenek a pontok, mintsemhogy ajándékozzanak egyet a Graznak, hiszen a hosszabbítással kockáztatják azt, hogy csak 1 jut nekik.
a szurkoláshoz még annyit,egy jóképű dob elkélne
de a nagyobbik fajtából !!!!! :)))))
w.zolika, több kicsi mégjobb, azzal megnő a lehetőségek száma. az újvárosiaknak volt régen 3-4 dobjuk, és ha csak azok szóltak ének nélkül, néha az is nagyot szólt.
süti beállítások módosítása