HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Tömegverekedés Miskolcon

2008.09.26. 22:12 D. Gromov

4-3-ra nyert a Dunaújváros Miskolcon, de a meccs nem a szűk különbség, hanem a lefújás pillanatában kirobbant bunyó miatt marad emlékezetes. Ismét győzött mind a két csíkszeredai csapat, az SC a Steauát verte. Megtalálta a fonalat az NZ-Stars.

A miskolci csata résztvevői különféleképpen meséltek a kiváltó okokról. A Miskolc verziója szerint két hazait leütöttek a sípszó után a dunaújvárosi pad előtt. Ezzel szemben Matejov mester azt mondja, a miskolciak cross-checkingelték Magosit és Tőkésit, ezért robbant ki a harc. Hírlik, a kiváltó akcióban Magosi és Tőkési meg is sérült, egyelőre nem tudni, vasárnapra felépülnek-e. Rausch Benjámin gólpasszal és végleges kiállítással mutatkozott be új csapatában, rajta kívül is sok játékost szórtak ki az utolsó utáni pillanatban. A vége tehát 3-4 lett, a Jegesmedvéknek még nincs pontjuk.
 
Az SC Csíkszereda és a Steaua Bucuresti elképesztően izgalmas meccset játszott. Durva jelenetek és kemény belemenések tarkították a küzdelmet. A legrosszabbul Cam Severson járt, akit Elekes tett hidegre, a tengerentúli nem is tudta folytatni a játékot. Kétezren tomboltak a Vákár Lajosban, szinte minden ülőhely foglalt volt. Előbb a bukarestiek vezettek 1-0-ra, aztán a csíkiak 3-1-re, 3-2-vel zártak.

A pontveszteség nélkül álló HC Csíkszeredának nem okozott gondot a Progym kiiktatása, 9-3-ig jutottak. A menet közben elhalványodott NZ-Stars összekapta magát, 0-1-ről felállva rendezte le 5-1-re a Ferencvárost, a káposztásmegyeriek zárkóznak felfele. Az Alba Volán farmcsapata vezetett az Újpest ellen, de a lila-fehérek gyorsan fordítottak, végül rengeteg gólt ütöttek, 8-3-ig meg sem álltak. Vladimir Dubek mellett ismét örvendesen játszottak a fiatalok, Rafajtól Roczanovig.

A HC tisztes előnnyel vezet, a magyarországi csapatok közül a legjobban az Újpest áll, amely a Steauát megelőzve felkapaszkodott az aktuális dobogóra.

36 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezt a meccset nem az UTE nyerte, hanem mi vesztettük el, nagyon csúnyán! Jó első harmad után a másodikban a volán hibát hibára halmozott, nem azért mondom de ilyen pocsék egy harmadot még nem is láttam! De grat az UTE-nak! ÉS PERSZE GRAT A NAGY VOLÁNNAK!!!! Ez egyszerüen hihetetlen! HAJRÁÁÁ VOLÁÁNNNNN!!! SZÉP VOLT!!!
Ez nem idetartozik de fontos!
EBEL 3-ik fordulo
Eredmények:
RED BULLS-CAPITALS 3-2
LINZ-INNSBRUCK 2-3
JESENICE-KLAGENFURT 5-4
GRAZ-VILLACH 2-3 PENALTYVAL
És a legfontosabb:
LJUBJANA-VOLÁN 2-3 (1:1 1:2 0:0)
Palkovocs 15 perc,Fekete 38 perc, Junnila 38 perc
Táblázat
1)INNSBRUCK 6 PONT +8
2)JESENICE 6 PONT +3
3)VOLÁN 6 PONT +3
4)SALZBURG 4 PONT +7
5)KLAGENFURT 4 PONT +3
6)LINZ 2 PONT 0
7)VILLACH 2 PONT -2
8)VIENNA CAPITALS 2 PONT -3
9)GRAZ 1 PONT -7
10)LJUBJANA 0 PONT -12
Na hát nemgyözöm emelgetni a kalapomat,ez nagyon szép.Biztos hogy lesznek nehezebb idök is,erre kell hogy számitsunk mert ez a liga nagyon kemény,de ha igy szivvel lélekkel játszanak a fiuk akkor a rájátszás biztos meglesz,söt még a legjobb 4 közé is jo esély vanbejutni.
Gratulálok még egyszer a Volánnak!!
Üdv. Laci
Azért annyira nem kell elájulni az UTE-tól. "Odaadtuk" nekik a meccset. A realitás max 2 gólos UTE győzelem volt a játék képe alapján. Remélem a srácok összekapják magukat keddre és itthon legyőzzük a Fradit! Azért csak nem olyan Xarok azok a finnek, mint ahogy páran gondolták! :) Sajna vasárnap nem tudok meccsre menni. :(
A nagy volánnak én is grat, szenzációs amit művelnek. Fehérváron kijött a rutin, az ute ezt jobban kamatoztatta. Az icehockey szerint az ute első gólját Rafaj ütötte, én Roczanovot láttam.
Hát nehéz eldönteni hogy kezdődött, de szerintem az egyik finn srácot lökték meg először az újvárosi padnál és innen indult... Szegény Misalnak akkora pukli volt a fején, Kállainak eltört az orra. A "legvagányabb" Szilassy volt aki a cserepad fedezékében hívta le a szurkolókat bunyóra. Valamelyik újvárosi pedig a táblát mutogatta, amin 3:4 állt. Biztos büszke volt az eredményre. Szerintem az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy a játékvezető nagyon gyenge kezű volt és néha össze vissza fújt. Próbálta rossz ítéleteit jóvá tenni, de teljesen káosz lett belőle...
Pedig a "Kis Volán" rápihent a mai meccsre...
én nem hívnám verekedésnek a meccs végi jelenetet, egyszerűen annyi történt, hogy szegény tőkésit láda úgy elverte, mint a kétfenekű dobot. jó kis meccs volt, amit megnyert a dab; de néhányuknak hosszú és fájdalmas útja lesz hazáig.
"Rausch Benjámin gólpasszal és végleges kiállítással mutatkozott be új csapatában"
Egy apró megjegyzés: Nem végleges kiállítással, hanem végleges fegyelmivel, elég nagy a különbség, mert előbbi automatikus 2 meccses eltiltást is von maga után.

Jó kis meccs lehet. Látom még Pozsgai is verekedett, mi lehetett ott, ha már Ő is harcba szállt?:-)
A kis volán tényleg magát verte meg. Az UTE-nak csak egy akció gólja volt. Roczanové. A többi mind talált gól a védelem ordító egyéni hibái miatt. De szerintem ugyanolyan hiba a támadók rengeteg kihagyott helyzete is. Mindenesetre abszolút nézhető a farm csapat produkciója.
na szóval a miskolci meccshez tartozik az, hogy a feszültség ennek a kiss á nevü kölöknek , meg a bekapott második és harmadik uttörőkorcsoportos golnak köszönhető
ez a kis á méltó társat kapott szilassyban.

rosszindulatú sunyi tetvek mindaketten

láda korrekűl kezelte az eü szabi alatt felgyűlt feszültséget és látványos volt még a pálya túlvégéből,lendületből a tömegbokszba ugrás is.

a meccs is izgalmas volt
Gromov!
Az azért elég túlzás, hogy nem a szoros eredmény miatt. Miskolc az idényben először került a pontszerzés közelébe, kifejezetten jó játékkal. A DAB szerintem pont azért vesztette el a türelmét, mert azt hitték hogy komoly pofonokat tudnak itt osztani. (Ami azt illeti a meccs végén ez meg is történt.) Kiss Ákos, pedig - furcsa, hogy kimaradt a meccsvégi büntikből - kivívta a miskolci nézők maximális ellenszenvét, a nem épp sportszerű játékával.
Arra pedig kíváncsi lennék a bírók mi alapján ítélték a fegyelmiket, mert itt élő ember nem látta, hogy ki üt kit.
kiss ákos tényleg egy undorító sunyi gyerek, ezt igazolta már tavaly Pesterzsébeten is...
Sajnos Kiss Ákos már majdnem mindenhol kivivta magának a megkülönböztetett figyelmet...
Miért van az, hogy nem csodálkozom a miskolci verekedőkön?:-)
Benji legalább rácsban osztotta az észt?
Amúgy remélem a videón megmutatjátok ezt is!
Kiss Á. egy animal, de sajna a dabosok egyik legjobbja. A sportklub tv meg monnyon le, mert megint miattuk nem láttam egy álítólag qrva jó meccset, az SC-Steauat.
Az Sc-Hc miatt meg már előre antidepiket szedek
Kedves miskolci hokibaratok...

Latom nektek az a legnagyobb orom amikor pontszerzes helyett verekedest lattok a jegen. Nem mondom tenyleg benne van a hokiban neha meg latvanyos is tud lenni kozonseghergelesnek is teljesen alkalmas. nem mondok konkret velemenyt mert ilyenkor nehez a lelatorol eldonteni hogy ki es mikor kezdte ezt az egeszet de a hokiban eltoltott megfelelo szamu ev utan van mar egy kis rutinom benne. De semmi baj Ti oruljetek minden bunyonak aztan lehet nulla ponttal befejezni a bajnoksagot. Lehet ezert nincs minosegi sport Miskolcon mert ilyenek a szurkolok? Ettol boldogok? Mert ugye a kosarlabda megszunt a hoki vegetal a focirol meg ne is beszeljunk. De Miskolc sokszor volt a balhek varosa egy sportesemeny kapcsan. Es meg egy aprosag : ez a Lada Balazs nevu kivalo jatekos miert nem akkor arcoskodott a dunaujvarosiakkal amikor olyanok jatszottak ott mint Szelig,Horvath,Vargyas,Tokaji,Erdosi,Ladanyi??? Talan akkor nem mert mivel hamar beutottek volna az arcat. Egyebkent felhivom a figyelmed ha ismered a Lada Balazst hogy kerdezd mar meg mi is tortent 2000.januarjaban? Ki volt aki elkapta mert pokoli gusztustalanul jatszott es hat meg kellett fegyelmezni:) talan meg emlekszik ram nagyon ijedt kis nyuszi volt... vitat nem akarok ebbol generalni csak ezt is latni kell es illik mielott valamit leirtok kicsit elfogultan.
noacid nak
hat nem volt epp olyan eszmeletlen nagy meccs, de az igaz, hogy izgalmas volt.
de az elmult bajnoksagban, az SC nek legalabb 10 jobb meccse volt. voltak parades pillanato, voltak nagyon iramos 3-4 percek, de ugyanakkor voltak olyan reszek amikor 5-3 ellen nemtudtunk fellalni.
a steaua pedig enyhen rault a jatekra es rovid futamokkal probalt ervenyesulni.
A tul oreg + tul fiatal kombinacio meg nem hoz igazi jatekerot, de fejlodo kepes.
a Klubnak a problemaja az volt, hogy nem volt csak 5 back, azokat kevergettek es ez latszott a jatekon erossen.
Hajra SportKlub
Királyfi! El vagy tévedve. Annak sokkal jobban örülnénk, ha nyert volna a csapat, remélem erre is sor kerül hamarosan. Annak pedig végképp örülnénk, ha az aktuális ellenfelünk-aki egyébként megérdemelte a győzelmet-, a meccs végén nem hergelné a közönséget, a civil Szilassy, meg nem a cserepad takarásában lenne nagymenő. A Kiss Ákost meg küldjétek pszichológushoz, a csapat hasznát látná. Mi tegnap láttunk egy nagyon jó meccset, aminek a végén köszönhetően a bírók impotenciájának, elszabadultak az indulatok. Ennyi...
Nem bírtam megállni. Igen, számoltam 60 percig.
Nem kéne ennyire pálcát törni a Macik miatt (Zuglói vagyok, nem láttam a meccset sem-neten sem sajnos). Viszont az egyik 16 éves hozzászólónak megütném az arcát! Egyszerűen bunkó! És siheder! (én a 90-es évek elején még Újvárosba is lementem Pestről, hogy megfaggyak, az akkor még nyitott pályán-mivel a "kercsó éra" első sikersorozatát láttam.
Viszont látom, hogy Újvárosban van egy nemzedék, ami úgy nőtt fel, hogy nem nevelték. Kár! Az élettől sok pofoncsapást kap! Nem fizikailag. És ezt egy hozzászólóra értettem. Nem a Csapatra!

Királyfi ez nem az a fórum ahol személyeskedni kéne, nyertetek grat. Játszottunk egy jó meccset megszorongattuk a Dabot. A végén a közönség egy része tényleg csúnyán viselkedett a szervezők remélhetőleg tanultak az esetből.
De nem mi vagyunk az elsők akik azt állítják hogy a Dab nem a legsportszerűbb csapat, Kiss Ákos meg összeszedett 12 percet fegyelmi nélkül (amit az utolsóért lazán megérdemelt volna). És akár hogy is viselkedett a közönség a Dab stábnak nem az lenne ebben a helyzetben a dolga hogy bottal szurkáljon felfelé.
Remélhetőleg a Miskolc tartja ezt a formát és lesz még jobb meccsünk is, kevesebb bunyóval.
Én kérek elnézést a hozzászólásomhoz. A DAB nagyon jó kezd lenni (pláne az új légiósokkal), de nem értem a tizenéves siheder netes hozzászólókat! Miért ez a bunkóság ebben a közegben? :(((
Az SC-HC meccshez,ha a védelem úgy játszik a HC ellen mint a Steu ellen-akik szintén nem játszottak valami csodálatosan- és a HC hozza a formáját akkor a Sportclub minimum egy ötöst fog kapni.
ha valakit megbantottam elnezest kerek. egyebkent vannak barataim miskolcon is. tenyleg nem kell szemelyeskedni. kiss akos egyebkent tenyleg nem mindig gentleman.
Kedves királyfi!

Nem kellene 8 évvel ezelőtti dolgokkal jönni, mert nem ez a lényeg, hanem az, hogy mi miskolciak nem a verekedésnek örülünk elsősorban hanem annak, ha jól játszik a csapat. Nem elsősorban a balhé érdekel minket, de az igazán vérlázító amikor a padról az edzői stáb és a civil Szilassy hergel mindenkit és próbál erősködni + a Kiss Á.... hát nem tudom, de nem az emberi faj büszkesége az biztos... Jó meccseket szeretnénk látni és nem hiszem, hogy állandósulna nálunk a balhé.
Miskolciak szeretnétek ti olyan játékost, mint Kiss Ákos.
Igen szeretnénk, mert bőven beférne a csapatunkba, de ilyen embert NEM!!! Nem minden a játéktudás...
komolyan mondom olyanna valik ez mar mintha a miskolci ugrifules ovoda kiscsoportosai irnanak:) jeges a maci te azonkivul hogy kimesz neha meccsre ha elengednek otthonrol voltal te mar jegen valamikor? olyan hulyesegeket irsz... ha lettel volna valamikor is jegen akkor tudhatod hogy ennel sokkal nagyobb dolgok tortennek ott mint amiert kedves jegesmacik nekialltak verekedni. sokkal inkabb arrol van szo hogy felcsillant a remeny az egyenlitesre gozzel telitodott az agycsokeveny aztan mivel mar nem maradt ido golt utni hat maskepp probaltak utni. egy ilyen bottal lokes 100 van egy meccsen. finn gyerek meg azt hitte negyedosztalyboll itt kiraly lesz aztan rajottek szep hazankban is tudnak korongozni mar. lehet van igazsag abban amit irok?
Kiralyfi
Úgy látszik te már kinőttél az ugrifüles óvodából, hogy ilyen bölcs és jó emberismerő vagy...
hisz minden ismeretség nélkül mondasz véleményt emberekről, lehet, hogy eltöltöttél (sakát elmondásod szerint) valamennyi időt a jégen, de a megnyilvánulásaid szerint SEMMIVEL NEM VAGY KÜLÖNB
ezeknél a DAB-os orkoknál.
Ember! Csak nézz rá Szilassyra és azon kezdesz csodálkozni, hogy miért nem hívták el a Gyűrűk ura forgatására valami hegyi szörnynek, mivel emberformája az NINCS. Egy gnóm akin még a sisak sem javít semmit. Szerintem az anyja rég kitagadta (persze, ha nem tőle örökölte a "szépségét")

remélem értetted a hozzászólás lényegét mert próbáltam a te stílusodban (egyszerűen)fogalmazni
na jó csúszkálást k i r á ly f i(ng)
evo9 draga baratom...

te is jeget max. a fagyasztoban lattal mar ha van nektek otthon olyan. te engem fikazol kozben felhivod a figyelmem hogy velemenyt ne mondjak senkirol. lehet egyszeruen fogalmaztam bar legalabb nem volt benne hiba:) "sakat elmondas" :) szerinted a dab egy ork csapat. ettol meg egytol egyig jobb jatekos barmelyik a jegen csuszkalo kisbocsoknal. ezek tenyek mert hat ugye az eredmenyek...neked aztan jegkorongrol tuti sok ismeretseged van mind szakmailag mind emberileg es nem tisztem a szilassy zolit megvedeni de kicsit tobbet tett le a jegkorong asztalara mint te. lehet pocskondiazni a jatekosokat ez tipikus magyar szellem. orulni ha a masik megserul netan sulyosabban. hova sullyedt ez az orszag?
Királyfi, nekünk úgy tűnik, te rontottál ajtóstul a házba, ahol még nem is jártál, és nem túl rokonszenves stílusban tetted. Szívesen látunk, de kérlek, ne ebben a szellemben folytasd.
Evo9, a fentiek rád duplán vonatkoznak, a büdös francba tényleg. Ha csak ebben a stílusban megy, akkor menjetek máshova.
evo9!
Szerintem a korábbi hozzászólásoddal elvetetted a sulykot! Nem írhatsz ilyen stílusban senkiről! Illetve a mellékelt ábra szerint mégis, de ez téged minősít! Arra kérlek, írj a honlapszerkesztőnek, hogy vegye le a kommentedet, mert átgondoltad, és mert nem akarod megbántani Szilassy Zolit. Nem tudom, hogy személyesen ismered-e őt, de biztosíthatlak, hogy sem ő, sem a családja ezt a hangot nem érdemli meg. És szerintem még sokan gondolják így a magyar hokiban.
GM, Evo9-et azóta kitettem egy napra, hadd gondolkodjon csendben, úgyhogy egyelőre nem tud válaszolni. Sikerült ugyanis rátennie még egy lapáttal. Ez a komment kint marad, elrettentésül, akiket megbántott, azoktól mi kérünk elnézést.
Köszi Gromov!
Jó, hogy résen voltál. Szilassy Zoli egyébként második generációs hokista. Édesapja is válogatott játékos volt és annak végeztével kiváló utánpótlás edző lett. Sajnos azóta már felhagyott ezzel a tevékenységgel, de jópár fiatal játékos mai tudásához ő is hozzátett. Aki ismeri őt, tiszteli.
elnezest mindenkitol ha megbantottam volna. nem erdemes ezen ennyit okoskodni es en sem voltam teljesen irodalmi. gromov minden ok.
süti beállítások módosítása