HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

3 EBEL-meccs a televízióban

2008.09.22. 17:20 D. Gromov

Gyorshír: közvetíti a Sportklub az Alba Volán október 10-ei, 14-ei és 21-ei osztrák bajnoki mérkőzését Székesfehérvárról, tudta meg a jégkorongblog id. Ocskay Gábortól. A remek rajtot vett csapat ezeken a napokon sorrendben az Innsbruckkal, a Vienna Capitalsszal és az Olimpija Ljubljanával játszik.

19 komment

Címkék: alba volán ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Na végre felfigyelt a sportklub, csak ne úgy közvetítse mint a MOL liga meccseket. Bár én élőben nézem majd a talikat, azért nem mindenki ilyen szerencsés..

Sztem idén az Innsbruck rendelekzik a legerősebb kerettel, így a fenti meccsekből én kiegyeznék egy 3 ponttal. (de megnőtt az étvágy)
Az már eldőlt, hogy a MOL liga meccseket csak a román adó közvetíti csak? Mert erre a hétre megint csak nincs semmilyen meccs a magyaron :( Viszont a románon lesz egy érdekes: Hochei: SC Miercurea Ciuc - Csikzereda, in Liga Mol (live) Most akkor ki van kivel??? :)
Hiszem, ha éppen DVDre veszem majd fel a meccseket... Addig csak reménykedem
Az eddigi ígéretekből sem valósult meg semmi!
Hurrá! Szóval a kb. 190 meccses Mol-ligából megnézhetünk majd 5-10 mérkőzést és a Volán 27 hazai összecsapásából 3-at. Fejlődünk! Most már csak azt kellene elérni, hogy a sportklub országos legyen és a sport1-et lehessen a nyavalyás konverter nélkül is fogni, tudom érdeklődjem a kábelszolgálatomnál. :-(
Ne aggódj, nem maradsz le semmiről, mert a sportklub hazudik!!!! Nem közvetít az semmit,csak igérget!!!!!
Írtam a sportklub fórumába!A következő választ kaptam: "Sajnos, az első mérkőzések közvetítése során derült ki a számunkra, hogy a román csarnokok fényviszonyai nem kielégítőek. Ezért a csatorna vezetése úgy döntött, hogy amíg "négerek harcát közvetítenénk az alagútból", addig inkább nem adjuk a kérdéses mérkőzéseket. Gőzerővel dolgozunk a megoldáson, hogy mielőbb - immár igazán élvezhető minőségben - adásba kerülhessenek a MOL Liga mérkőzései."
Halkan jegyzem meg, hogy a MOL Liga 1-2. fordulója után itt a jégkorong.blogon is szépen, csöndben, de annál jobban abbamaradtak a meccsösszefoglalók. Pont, amikor a Fradi hármat nyert zsinórban, többek között.
Kedves kispufi!
Örömmel vesszük, hogy észrevetted, mert ez legalább két dolgot jelent: figyelsz ránk és hiányzik az összefoglaló. Van egy jó meg egy rossz hírem. A jó az, hogy vélhetően már kedden folytatjuk a sorozatot az elmúlt két forduló mérkőzéseinek nagy többségével. A rossz pedig az, hogy kedvenc csapatod hazai mérkőzései nem lesznek köztük. Ennek oka pedig az, hogy az FTC az egyetlen a tíz csapat közül, amelyik nem tudott segíteni nekünk a mérkőzések videóra rögzítésében. Márpedig egyelőre különféle erőforráshiányok miatt arra nincs módunk, hogy mi oldjuk meg ezt a problémát. Az más kérdés, hogy egyébként a csapatok által elfogadott versenykiírás (nem biztos, hogy ez a pontos neve) kötelezi a rendező csapatokat arra, hogy DVD-n átadják az MJSZ-archívumnak a mérkőzések teljes egészét tartalmazó felvételeket. Ha ezt a szabályt az FTC betartaná, tán nekünk is lenne összefoglalónk olvasóink számára.
Úgy látszik a sport1-nek is csak addig volt érdekes a jégkorong, amíg a magyar válogatott fel nem jutott, azóta meg már arra sem képesek, hogy megvegyék néhány meccs közvetítési jogát. Hát igen, volt olyan időszak, amikor még normális volt az a csatorna is.
A sport1 a tutira rárepült:olimpiai selejtező-biztos siker, de ezt már leírtam,nem bosszantom tovább magam.
Köszönöm a válaszodat, F. Kapus. A jó hírnek örülök, de ebben meg az a szomorúság számomra, hogy a Fradi idegenbe nem győzni jár. A szabályok be nem tartásáért megdicsérni őket sem tudom, bár szegény ember vízzel főz; igaz viszont, gazdagságot máshol sem találni, mégis...
micsoda kifogas, meg hogy fenyviszonyok a romaniai palyakon. Szerintem a bloggolvasok kozul paran jartak mar pl. Szeredaban meccsen, nem hiszem hogy panaszra lenne ok, hiszen nem rendeznenk szinte minden evben par nemzetkozi esemenyt, pl mukori, rovidpalyas gyorskori, hoki vb-k (meg ha div. II-es vagy III-as is).
Szerintem azt szégyellhetik Magyarországon a Sportklubnál, hogy márkanevük alatt micsoda kritikán alulian pocsék közvetítést hoznak össze román kollégáik. Fényviszonyok, ugyan... Ők nem tudták beállítani a fehéregyensúlyt az első közvetített meccsen, s most hiányos fényviszonyokról beszélnek. Nem mondom, a gyergyói pálya valóban nem úszik fényárban, s a bukaresti sem egy álom, de a csíki csarnokban még senki másnak nem volt problémája a közvetítéssel. A nézhetetlen, rosszul vágott, idétlen közvetítéssel viszont a nézőknek lehet bajuk.
És ki lesz a kommentátor? Csak nem a brazil focit kommentáló viccesgyerek: "íhíííhhííí siggerütt is pajzsmiriddjel levennije a labdát"
Ha ő lenne, én örülnék. Nekem jobb, mint Léderer.
Én meg hoztam egy hírt a fradihoki.hu-ról, érdekes, és számomra titokzatos is, mindenesetre elsőre a Manchester City futballcsapatának példája jutott eszembe - majd meglátjátok, miért -, de azért nem hinném, hogy ilyen fényesek a kilátások. Kedves szerkik, lehet, hogy valamit megtudtok bővebben is e felől? Íme:

Váltás

Tegnap a Magyar Sportok Házában tartotta közgyűlését szakosztályunk, ahol a legfontosabb esemény az új vezetés létrehozása volt. Az új elnökség továbbra is héttagú, mint a régi, de elég kevés benne az átfedés. Továbbra is a testület tagja lesz dr. Balogh Ákos az FTC elnökségi tagja, és Hudák János, aki már évtizedek óta szolgálja a szakosztályt. Régi-új tag Szűcs János, aki az FTC Sportigazgatóságában is képviseli a jégkorongozókat. Rajtuk kívül Zekov Iván, Jécsi Gyula, Sándor Zsigmond és az elnöknek is megválasztott Al-daadu Muhanned dolgozik majd azért, hogy minél eredményesebb legyen az FTC jégkorongsportja.
Nem tagja tehát az új grémiumnak a közgyűlés előtt a lemondását benyújtó Kassai György eddigi elnök, aki azért továbbra is segíti a csapatot: Az elmúlt majd három évben úgy érzem minden megtettem, ennyire tellett. Azt hiszem már az is nagy eredmény, hogy még élünk a mostoha körülmények ellenére. Az új vezetésnek természetesen sok sikert kívánok, erre az új lendületre, amit ezek az emberek képviselnek, nagy szükség van. Azért továbbra is segítem majd a csapatot, amivel tudom, de most jól fog esni egy kis pihenő.

Az új elnök tudja, nem lesz könnyű dolga: Hirtelen csak annyi tudok mondani, hogy az elöttünk álló időszak szép, da egyben nagyon nehéz is lesz. Hatalmas feladatba kezdünk most bele, és hiszem, hogy meg tudjuk majd oldani. Kassai Gyurinak itt is szeretném megköszönni azt, hogy az elmúlt években életben tartotta a csapatot, számítunk rá a továbbiakban is.

Érdekes változás, amit remélem tényleg érdemi változások követnek majd a csapat körül. Egy erős Fradi jó lenne, csak amíg nincs biztos anyagi háttere, saját pályája a csapatnak, addig már az is eredmény, hogy egyáltalán léteznek.
süti beállítások módosítása