HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Minden romániai csapat nyert

2008.09.14. 21:53 D. Gromov

Két magyarországi csapat is nagy verést kapott Erdélyben, de az FTC-nek is csak ideig-óráig volt esélye a HC Csíkszeredával szemben. Büntetőkkel bukott az NZ-Stars.

A két csíkszeredai gárda lendületes rajtja nem meglepetés, azt viszont kevesebben várták, hogy a Progym is szárnyalni fog. Az SC Csíkszereda éppúgy 6-1-re gázolta el az Újpestet, mint két nappal ezelőtt a Dab.Doclert, a dunaújvárosiak pedig pont annyira kaptak ki a Progymtól, ennek is 1-6 lett a vége, csak a 34. percig bírta tartani magát a többszörös magyar bajnok, amelynek szurkolói most bizonyára nagyon szomorúak.

A HC Csíkszeredát meglepte az elején a Ferencváros, az első harmadot Jánosi Csaba góljával hozták a zöld-fehérek, a másodikban azonban beindult a székely henger. Az orosz Szafonov megint ütött egy gólt, de a Kurkó-csapat így is nyert 5-2-re.

Elszenvedte első vereségét az NZ-Stars, amely már második találkozóján jutott büntetőkig. A Mol Liga nyitányán még megverték ilyen módon a Dabot, a 3. fordulóban azonban nem bírtak a Steauával. A bukarestiek két harmad után 2-0-ra vezettek, a káposztásmegyeriek felálltak, de a legfontosabb rávezetést az ex-NHL-es Cameron Severson – aki akcióból is eredményes volt korábban – nem hibázta el, így lett 3-2.

A szezon eddigi legkellemesebb meglepetése – miskolci szemmel nézve nemigen az – az Alba Volán farmcsapatának a teljesítménye. A fiatalok alig kaptak ki a Steauától, majd megverték a Jegesmedvéket. 3-0-ra és 4-1-re is vezettek, és bár a Miskolc 4-3-ra felzárkózott, a vége 5-3 lett. A junior Hajós Roland 2+2-t vállalt, le a kalappal.

Eredmények, táblázat és naptár itt, de a jobb hasábban is megtalálják mindig, amikor csak akarják. Videók is lesznek, ha minden igaz, ám ahhoz idő kell.

152 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szekely gobe : a helyedben kicsit visszavennék.. De a stílusodból itélve valamit tanulhatlan kisgyerek lehetsz.
Micsoda hülyeség itt veszkedni egymással. Nem szégyellitek magatokat? Főleg te, székely góbé... Én is székely vagyok, mióta az eszem tudom, Sc-s, de nem nézem le a csapatokat, egyiket sem. Szerintem minél több a csapat és meccs, annál jobb... A volán tényleg sokka-sokkal fölöttünk áll, és nem idegenlégiós tekintetben elsősorban (bár persze abban is egyelőre), az csak pénzkérdés. A volán a magyar játékosaival is megverne a mi székelyeinket... Szégyen nem szégyen, ez van. A szezonkezdeten azonkívül egyszerűen semmi értelme következtetésket levonni, tavaly mi is pocsékul vettük az alapszakaszokat, és a végén zsinórban 11 meccset nyertünk, mert addigra összeállt a csapat. A Stars pl. nagyon új csapat, sok-sok játékos életében nem látta még egymást, persze, hogy nem passzolnak még úgy a sorok. A Steli alapemberei ezzel szemben évtizedek óta együtt játszanak, és sajnos továbbra is nekik van a legtöbb pénzük légiósokra, és jelenleg is a legmagasabb presztízsű légiósuk. Szóval büntetőkkel legyőzni egy új csapatot nem nagy dicsőség. A hc-ről meg ne is beszéljünk, három éve mindenki 4 gólokkal verte őket tétmeccsen, és eddig is sajnos elsőrsorban igazolásaikkal nyertek bármit is, pedig lenne ott aki fejlődjön és játszodjon székely is.
Végezetül a MOL-liga nincs siralmas helyzetben, az alapszakaszból még hátravan 34-34 meccs, eltelt 2-2 (egyseknél 3), nagyon korai levonni a következtetéseket, szerintem minden (magyar, román, és székely) csapat ellen lesznek nagyon keményt meccsek, és már így is sokkal többet hallani és látni hokiról mindenfele, és szerintem ez a legfontosabb: minnél több emberrel megismertetni és megszerettetni a hokit. És ez szerintem a legjobb úton halad...
Hagyd el, Boggle, én élvezettel figyelem, hogy köhögnek itt a bolhák.:) Rügyecske, te méltó partnere vagy Góbénak, már a zárszámadást csináljátok, pedig alig ment le két forduló a bajnokságból.Előbb várjuk meg, mire lesztek képesek a magyarországi meccseken. Én egyébként láttam a csoda hc-t az iglói tornán, ellenünk, és igaz, hogy kikaptunk 5:7-re, de nem estem hanyatt a játékotoktól.
ja es meg ti akartatok benevezesi dijat kerni a szekely csapatoktol elobb lehengerelnek es lepofoznak majd meg fizessenek is...szep!
akkor az a pénz legalább minket gazdagítana, nem a megvásárolt bírókat...
Csíkszeredában is bezárták az elmegyógyintézetet?
Még megvan az elmegyógyintézetet.Csak egy a baj,hogy dr.Veress Berci sem teljesen ép.Úgyhogy ezen a téren mi is szarul állunk,mint ti pestiek.:))
Tisztelt jégkorong.blog.hu hozzászolók / magyarországiak illetve erdélyiek / !
Én úgy gondolom, hogy hallgatólagosan elfogadthatjuk azokat a véleményeket amelyek provokálnak stb. - hisz nem várhatjuk el senkitől, hogy "cenzurálják" az értelmetlen "véleményeket".
Ami a legfontosabb: ne vegyük fel a "kesztyüt". Egy ilyen oldal müködtetői iránti tiszteletből sem. Maradjunk kreativak.
Tsoma, ez a kis kardcsörgetés azért kell, hogy feszesek maradjanak az idegek, ha "komoly" témák jönnek elő:).
Ezt azért már abba kéne hagyni.
ez hülye ez a székely góbé, miről beszél ez...???? majd akkor pofázhatsz barátom ha a ti legerősebb csapatotok nem 9-1re kap ki a volántól, addig kussoljál szépen! jaaaa és az is úgy, hogy tele volt tömve légióssal míg a volánban akkor 4 légiós volt! De bármeik romániai csaptban játszó játékossal legyen román vagy légiós mind1, össze merném tenni bármeik volánost, szétalázná, palkovicsról már nem is beszélek aki ugye tegnap a bécs ellen 2golt is hozott! Úgyhogy ha lesz akár egy olyan csapatotok is aki legalább annyira fel tudja venni a versenyt a volánnal, hogy 7golon belül kerül, majd szólj!
én azt hittem székely-magyar barátok. hát itt páran nem úgy viselkednek, főleg székely oldalról. veritek magatokat két győzelemre, majd a végén is verjétek. ez van ahol van pénz, van hoki. valahol a légiosokkal nyáladzanak, valahol az utánpótlással. nem tudom melyiknek van nagyobb értéke.
jaaa meg visszatérek a bukarestre, csak a téves bírói döntéseknek köszönhetik h legyőzték a volán2őt, és szégyenteljes volt ahogy játszottak, legközelebb én már a volán2-re tennék!
Hajrà Sportklub,hajràVolàn!!!
En izzig verig Sportklub szurkolo vagyok mar legalabb 25 eve de oszinten szegyellem magam ennek a szekely gobenak a beszolasai miatt!Most nem akarok csunyat irni mar csak minden Sportklub szurkolo iranti tiszteletbol se de orulnek ha ezutan meg irsz valamit azt epito jelleggel teszed!
Olvasom ezt a gobe szösszeneteket és rendesen felbasztam magam. Hát honnan veszi ez a bátorságot h ilyeneket írjon???? Vesz egy csapat egy sor jó játékost és már istenek vagytok??? Már TI tanítotok minket??? KI AZ A TI??? MERT NEM A SZÉKELY meg a román playák akik olyan jók lennének:)
Amúgy meg a győztesnek nem illik nagyképűnek lenézőnek lennie!!! Marhára nem lesz ez így szimpatikus. Szinte mindenki figyel nehogy megbántson valakit egy- egy direkt félreérthető mondattal, erre meg kapujuk az ilyen fröcsögést:)
Azért esik szarul ez a dolog, mert minket szídtok, hogy románozunk, de mit tennék h ilyenek vagytok...?? Meg előző szezon végén is amit csikszeredában műveltek a vereség után, undorító volt. Nem azt mondták volna mint egy sportember, hogy köszönjük szépen, jó meccseket játszottunk, jövőre újra találkozunk, hanem elkezdtek fenyegetőzni, hogy milliós fizetésekkel átcsábítják a volános játékosokat és majd velük győznek le minket... na kérdem én, hányat sikerült átcsábítani...????? Palkovics még a vienna cap-be sem ment el, amiért amúgy a legnagyobb tiszteletem az ővé! Egyszerüen nem tetszik amit csináltok, cserébe meg elvárnátok, hogy magyarnak hívjunk? egy magyar nem viselkedik így!! Ennek ellenére én nem fogok lerománozni egy erdélyit sem, bennem van annyi! Bennetek is kéne, hogy legyen annyi tartás, hogy nem szitkozódtok itt 2 meccs után! Innen lehet aztán a végén nagyot koppani!
Kedves Rex, kedves többiek, szerintem a többes szám nem indokolt a reakciókban, az nem jó, ha bemasírozunk egy ostoba provokátor utcájába.
Ebben teljesen igazad van D.Gromov, csak kicsit felkaptam a vizet! Természetesen akinek nem inge ne vegye magára!
D. Gromov épp ezt akartam írni :D, de még vissza fogunk erre térni szerintem, mert mélypontja minden csapatnak van és lesz :), s jönni fog a haddelhadd.
Emberek, nem kell felülni EGY apró provokációnak. Az úr csak arra jó példa, hogy hülyeségek mindenhol vannak - itt is, kint is. A lényeg, hogy a korrektebb arcok ne kezdjék el macerálni a másikat. :)

Székely Góbé:
A Volán évek óta elhódítja a magyar bajnoki címet. Azt hiszem, értelmesebb lenne, ha megvárod, míg játszotok pár nyertes döntőt, és csak utána kéred ki magadnak a dolgot (emlékszem, amikor 2005-től elkezdtem azt mondani, hogy a Volán egy osztállyal a magyar bajnokság felett áll, sokan lehülyéztek. Mára ez nem is kérdés).
Ha nem két napja követed a sportágat, akkor te is tudhatod, hogy néhány jobb meccsből még nem következik semmi. Egy egész szezonon keresztül nagy fölényt mutatni - na, az már valami. Ha tényleg olyan jó a csapatod, az eredményei ismeretében ez azért még nektek is kihívás lehet.
Nyugi fiuk!Itt elsosorban hokirol van szo,sportrol!Mind a kèt fèl nyugodjon meg ès szurkoljon a sajàt csapatànak,szerintem.Mèg hosszu ez a liga ès akàrmelyik csapat lehet az elso.Nem èrdemes egymàst csesztetni. oruljetek hogy van jo sok mèrkozès!
Ne vegyétek figyelembe ezt a góbé gyereket, biztosan azt szeretné ha a kedvenc hcja a sportul vagy a galac ellen vitézkedne. A tavaly ugyanezt csinálta a SC fórumán, próbált mindenkit provokálni. A legfontosabb hogy ne 1 segg miatt itt mindenkit egy kalap alá vegyetek. Szerintem két pohárral többet engedélyezett neki az asszony vasárnap este és ettől lett olyan bátor. A lényeg hogy elindult valami és mindenki tanulhat, fejlődhet. Egyébként aki 2 forduló után tudja hogy ki lessz a döntős az ne is járjon meccsre, mert fölösleges, ha meg nem elég a szinvonal akkor el lehet menni pl. KHL meccsre. Mindenkinek jó ez a MOL Liga, ez a honlap, javasolnám az ilyen alakokat kizárni és kész. Minden jót.
Vagy egyszerüen nem figyelembe venni
néhány apró észrevétel a Progym - Ute és a Progym Dab meccsekkel kapcsolatban: egyszeris: a ez a dab nem az a dab, amelyik 5-6 éve tizeket lőtt az erdélyi csapatoknak, és ez a progym sem az a progym. A Dab évek óta egyebet sem tesz, minthogy kiheréli, vagy hagyja kiherélni magát, a legjobbjai sorra elmennek, s közben azt hiszi, hogy az emlékekből meg lehet élni. ladányiék még szarrá vertek minket, és csak tapsolni tudtunk nekik, elismertük, hogy ennyivel jobbak. Csak már nincsenek ott. az újváros az idén leléptette Vargyast és Borsost, elment Ferjo is és még sorolhatnám. Borsost amugy köszönjük, Vargyas meg sokkal többet érdemelt volna részetekről... A mai dab ennyit tud, amennyit az eredmény mutat. Peterdiék még össze - összekuszálták a negyedik sorunkat de a többiek csak a balhét keresték az egész meccsen. Ütöttek, szúrtak, fejre nyakra stb. A kiállitások 100 százalékban jogosak voltak. Kint voltam a meccsen. Nem hallomásból mondom.
Az UTE ellen hogy 7-8 lett az egyszerűen két nagyon gyenge védelemnek és kapusnak köszönhető. Ha Hricina a megszokott formáját hozza, akkor kb 7-2 az eredmény a Progym javára. Az első három Ute gólt amatőr módon beszopta és ezzel számára el is ment a meccs. Kedves barátaim, nem kell leirni gyergyót.
nagyon elvagytok Raon a Volan tobb evekig elhoditto cimeivel nem is csoda hogy van egy elit gardatok akik az orszagban lepofozzak a nem tudunk hokizni csapatokat...Sajnos nekunk is volt egy ilyen csapatunk akik 40 even keresztul(politikai okok miatt) szinte verhetetlen volt de mi nem kerkedunk az ilyen fajta trofeakkal!
Élek a gyanúperrel, hogy ti Góbéval valójában steauás provokátorok vagytok, és össze akarjátok ugrasztani a magyart a székellyel:) A mondatfűzésetek, a gondolkodásotok elárul titeket!!!:)
rugyecske: oké, ezzel tényleg elérted, hogy ne lehessen komolyan venni. A véleményszabadságot én is pártolom, de Volánt a Steauával egy kalap alá venni... azért a bunkóságnak is vannak határai. Már korrekt értékrenddel, persze. :)

Fugeute:
Könnyen lehet, hogy igazad van. :)
áááá, egy román jobban beszél magyarul, mint ezek ketten! :DDD
miért, sajnálnom kéne, hogy a városom csapata, a csapat amit annyira szeretek, 9szeres bajnok? szégyenkezzek miatta? vagy mire gondoltál rugyecske?
Fuge: Szerintem is, és nincsenek is tisztában a viszonyokkal, akkor nem írnának ekkora baromságokat 40 évig uralkodó csapatokról. :-) Megnéztem volna, amikor az Alba Volán hokisokat hív be kötelező buszvezetői szolgálatra... :-) De megértem a frusztrációjukat, mert a Volán tavaly kisebb pénzből csinált jobb csapatot, mint Kurkó. Mondhatnám azt is, hogy annyi pénzből, mint amennyi a HC-nek volt, olyan szar csapatot csinálni sem egyszerű.
inkabb ugy fogalmaznek Fugeute hogy nem tudjatok benyelni hogy a szekely henger beindult es alig varjuk hogy az a bizonyos haddelhadd elkezdodjon mert ez meg csak a kezdet...!
SZÉKELY HENGER...... :D:D:D:D vágod te milyen hülyeségeket beszélsz? :D:D
vaze azert ne romanozzal le en csak a velemenyemet osztottam es hogy Kurkoek mennyi penzt fektetnek a hokiba az nem a ti dolgotok :)
Sajnos a székely csapatoknak csak a közös bajnokság MOLaz alternativa, ha nálunk általatok több nézö lesz, megjelennek a hirdetók, lesz pé nz, amit vissza leh et játékosokba forgatni. Igy volt ez a Volán esetében is. De ti az EBEL-be soha nem fogtok bekerülni, a földrajzi távolságok miatt. Elöbb fog ott még egy magyar csapat játszani.
uprmedia: Le vagy maradva... nem olvastad, hogy mi nem vagyunk alternatíva? Ráfaragtak velünk? Jövőre mennek a KHL-be, meglásd.
Nagyon jól lehet szórakozni pár határontúlin. Már úgy is unalmas volt az Ocskay-ligázás és az egymással történő vitatkozás.
Végre jöttek újak akik azt hiszik, hogy mindenkinél jobbak :)
KHL a Kurkó Hockey League? Mert szerintem az ő szintjüknek az orosz KHL is kevés lenne. Max egy évig bírnák ott, amíg lealáznák a mezőnyt :)))))
KHL??? hagyad már, elintézik, hogy NHL-be legyenek, majd a steaua meg a gyergyó játszik a stanley kupáért!
a gyergyó meg ovechkint szerződteti a 4. sorába :D:D:D
"Megnéztem volna, amikor az Alba Volán hokisokat hív be kötelező buszvezetői szolgálatra... :-)"

:DDDDDD
jáááájjjjj istenem ennyi baromságot mint ez a két ember összehord :D Kár h az én billentyűzetemen nincs ban gomb:)
Arrol a steaua sem tehet es mi sem tehetunk hogy nem ertetek a hokihoz jobb lenne a 6 csapatbol egy ko kemeny csapatot kovacsolni a jobb meccsek erdekeben. Tul unalmas liga kezdes ez nekunk de ha legalabb penzetek nincs mind Kurkonak eszetek az lehetne... :)
reggel jövök haza fehérvárról, remélem nem Ocskay fogja vezetni az újvárosi buszt :(
Most állt össze a kép, hát ti futtok a pénzetek után!:) Mennyivel szálltál be a csapatodba, rügyecske? Nagy bukóban vagy? Megértem a hisztidet, a román uzsorásod biztos a nyakadra fog lépni, ha nem fizeted vissza 300 százalékon a kölcsönt.
azert nem irnam le Ocskay buszvezetoi funkciojat ha majd megszunik a hires Volanotok termeszetesen penzugy problemakra hivatkozva...
Gabberboy: pedig de... most mondta az öreg Csicsó a telefonba, hogy csak úgy tudták megakadályozni, hogy elvigye Palkóval együtt a Capitals, ha minden reggel sorállományként ők viszik a melósokat a 14-esen a könnyűfémműbe...
persze biztosan megszűnik. sőt az összes magyar csapat. visszajutunk C csoportba. Románia a vb döntőben Kanadát veri 9-3ra, ebből Kurkó 6 gólt fog lőni. tudjátok mit idióta marhák legyen igazatok, rajtatok csak nevetni lehet, majd mondom visszatérünk erre év végén:) barmok
Fuge: szerinted az lehet a baja, hogy elbukta a román tippmixet?
kerusz :D Hetényi meg kaller ?
Én úgy tudtam, nincs keller Fehérváron, őt menetirányítónak hívták be a buszpályaudvarra. Balut meg ellenőrnek, mert nagy pofonokat tud adni.
Szerintem tiszta jó, hogy jött ez a rügyező góbé, mert Ocskay papa úgy visszatartja az információkat, hogy nélkülük talán sosenemis kezdünk tisztán látni.
jo lenne a microsofttal mihamarabb felvenni a kapcsolatot hogy a holnapi meccsre a Volan eredmenyjelzo tablajat kicserelhessek,nagyon sajnalnam ha a 10-0 zakot nem tudnak felirni
Nem tudom, mit bukott el, de szinte minden kommentjében megemlítette, hogy mennyi zsetont toltak be a vezetők a csapatba. Hát tetszettek volna tájékozódni, csak egy ostoba tol be ennyi pénzt egy a realitásokkal ("gyenge magyar bajnoki nívó") nem számoló üzleti terv alapján!:) Vagy azt hitték, a MOL-Liga győztese oda-vissza meccset játszhat a Stanley-kupa nyertesével a Kozmosz Legjobbja díjért?
várj, Füge, szörfözök a mikroszoft honlapján, eredményjelzőt keresek a termékeik között, de nem lelem... csak ilyen izék vannak, hogy ofisz, meg vörd, meg autluk... hogy híják mán' az eredményjelzőt mikroszoftul?
na gó melózni, gondoltam bejelentem, mert ez már élőfórum :) remélem Philipsbe is berendeltek pár fehérvári hokist :D
gadderboy miert vagy ilyen indulatos talan az faj hogy letezik olyan erdelyi vallalkozo Kurko aki 35 evesen egy jo szekely csapatot osszedobott vagy talan a csepeli muveknel megcsomorolt fusztraciodat nem tudod atlepni...
Provokátor? Ezek olyan hülyék, hogy azt se tudják, ez mit jelent. Sajnos tény és való, létezik ez az állatfajta itt Csíkban, amit itt ez a két debil hozzászóló testesít meg, ezek azok a csíki görények, amelyek táposoznak, gyurcsányoznak hokimeccsen, amelyek fradiszurkolókat kergetnek meg és vernek meg két egykor haver csapat meccsén, akik egyébként csak azért járnak meccsre, mert semmi más extra nincs az életükben, s olyankor legalább dőlhet a pia, s nem szól asszony, lehet ereszteni. Ha rájuk nézel, rögtön látod a gülledt szemükön, hogy valami odabent nem stimmel, régebb legalább nem mertek sokat pofázni, egymást bicskázták a bodegában s azzal nyugi volt. Most már emancipálódtak annyira, hogy kikerül néha a 10 lej belépőre, bár nagyon meg kell gondolni, mert az már rengeteg deci vodka(utánzat). Egyesek úgy látom, a billentyűzetet is megtanulták kopogtatni, de annyira még nem, hogy tudják, hol a magyar karakter-kiosztás. Nade tudom, ez van, ez kell szeretni, de azért jó volna egy minimális magyar helyesírási követelmény, legalább ékezettel tudjam olvasni a hőzöngéseket. Valamivel kevésbé fárasztó.
sajnalatra valo vagy razi jobban tenned ha az Rtl Klubbon nezned a baratok kozti musorodat!
Én is csíki vagyok, de ezek tényleg nem normálisak.Kár észrevenni őket, csak ez a céljuk.Ez az oldal többet érdemel!
En szemely szerint elitelek minden olyan forumozot legyen az anyaorszagi vagy erdelyi aki itt a nagymagyarsagat hangoztatja.Vegyuk mar eszre hogy ez egy kivalo oldal ami tenyleg a hokirol szol es ha kerul egy provokator azt le kell szarni.Szerintem ez a Mol liga minden csapatnak hasznara valik csak ki kell varni a veget.Es ha barmilyen szintu provokaciora valaki reagal jo lenne ha nem altalanositana(igy lenne korrekt).HajraSPORTKLUB!
Látjátok a köcsög elérte a célját. A többi meg magát minősiti. Ezért az oldalért tényleg KÁR.
bin laden azt mond meg hogyan lehet muzlivel hokizni?
Hehe, milyen jol felporgott az oldal
Sziasztok

En is Csiki vagyok sot HC drukker es sajnalom,hogy ilyesmi folyik ezen az oldalon.Minden forumon akad 1-2 forumbetyar,sajnos itt most kozulunk kerult ki.
Igenis szukseg van a MOL ligara ugyanis az mindannyiunk hasznara van ha nem masert legalabb tobb meccset latunk.
A Volan HC meccsrol annyit,hogy mikor 9-1 volt mar nem teljes Csapat allt ki a Volan ellen mivel az a merkozes mar az ugyis eluszott.Igaz hogy a SC-Hc az igazi eselyes egyelore de mi is eszre kell vegyuk,hogy ugy a Dab mint az Ujpest fiatal jatekosokkal rendelkezik es 2-3 ev mulva valoszinu,hogy nagyon komoly nehezsegeke okoznak majd,Bocs ide tartozik a Stars es a Volan 2 is.Nalunk orult versenges folyik a 4 csapat kozott ami jelenleg hianyzik a Mo-i csapatokbol.

Egy az Isten:HC !
Terminatrix, bizisten, sem rügyecske, sem székely góbé nem mi vagyunk. székely góbénak ráadásul csak a munkahelyén van internete, lám, du 4 után - pardon, az bukarestben 5 - hipphopp kikopott innét. :)
gondolj bele, ha 3 műszakban van, akkor mindig máskor küldi majd! :)
Kettőn áll a vásár. Az aki provokál és az aki hagyja magát provokálni. A harmincadik kommentnél abbahagytam az olvasást, tudni lehetett hogy ez lesz.

Már egyszer vegigrágodtam egy ilyen hosszú vitán egy júniusi posztban. Igaz akkor valamivel kulturáltabban folyt a párbeszéd. Azt javaslom a blog szerkesztőinek, szüntessék meg a kommentelést a Mol Ligaval kapcsolatos cikkeknél és inkább azon töprengjünk, hogyan kaphatott ki a Szalavat Julajev Kazahsztánban.
Sajnálom, hogy néhány primitív ember miatt ennyire elferdül az egészséges vita...pedig örömmel böngészem ezt az oldalt, naponta többször is. Szerkesztők! lehet ezt moderálni? egyáltalán érdemes?
Moderálni lehet, hogyne lehetne. De olyankor szerintem teljesen felesleges, amikor a közösség maga veti ki magából a selejtet. Most szerintem ez történt, én egyáltalán nem éreztem tragikusnak, ami itt ma volt. Jött két provokátor, annyira sem székelyek, mint én, először meglepődtek a többiek, de aztán körberöhögték őket, és nem mentek lépre.

De ha rosszul láttam, szóljatok, úgy vágom ki a férgesét, hogy írmagja sem marad. :)
amellett minden közösségnek szüksége van bolondokra, régen mágikus erőt tuléajdonítottak nekik, manapság az ilyen fórumokon és blogokon leginkább mint identitásformáló erők működnek, akikkel szemben a közösség egy emberként bír fellépni... :DDD
amugy magyarázd már meg székely góbé h egy oylan magyarul tudó ekte román provokátornak miért ez a neve mint neked?amugy tényleg nagyon erös csapatod van(mert ugye csak a bukarest az).van benne egy ex-nhl-es aki idejött levezetni,2 meccs alatt egy gyorsat nem lépett,ezen kivül vagy egy sor akit aláznak a magyar fiatalok és van egy másik aminek az átlagéletkora 44 év kb.gratulálunk.további sok sikert!:)
Szerintem kulturált vita folyt itt, és végre volt egy kis élet, mi ezzel a baj?

Ami le lett írva, a maga módján igazság, egy bizonyos látószögből. Az átigazolási, csapatépítési harc Mo-n az UTE robbantásával, Ro-ban a HC kapaszkodásával kezdődött el, a légióskorlátozás meg kiegyenlíthette volna az erőviszonyokat, de nem ez történt, és vaze-vel értek egyet kell a fíling a fórumokra...

Nekem is megvannak a kedvenceim (comp, prince, kcs) közbe meg-megaszondom nekijek, és ők aztat gondolják, hogy ők es nekem, de elárulom, hogy ez nem így van, ők nem tuggyák megmondani...
"Boldogok a lelki szegények mert Övék a mennyek országa"- de mi is jól szórakozhatunk,mert ez a két szerencsétlen (rügyes and góbé)
nyelvtanulás közben vannak valószínűleg és összeragadtak a nyelvkönyvben a lapok.Aztán ebből jöhetett ki ez a sok zagyvaság. Szerintem nem tudják miket írtak és ha elmondanánk nekik,talán
öngyilkosok lennének.Ne bántsuk Őket,bántotta már Őket az Úr ezzel a szellemi kapacitással.Különben mi lehet az hogy "megcsomorolt fusztracio" ?
Ne essünk a ló túlsó oldalára sem. A román klubok jelenleg jórészt jobbak, tőkeerősebbek mint az itthon szereplő magyarok, de legfőképp a jobban összevásárolt légiósok miatt. Nekünk azon kell drukkolnunk, hogy a volán mellé versenyképes csapatokat zárkóztassunk fel; idén, jövőre tán még a románok lesznek fölényben, de ha a mostani kisvolánosok, dabosok, starsosok (zetések, macosok, utésok) felnőnek, remek jövő elé nézünk hosszútávon.
Világos, hogy a pályaépítési program és a sok kis csapat meghozza az eredményt a jövőben, ezért is indultunk a magyar bajnokságban minden korosztályban, úgy, hogy minden meccset idegenben játszunk... De igazándiból csak a DAB-nál van utánpótlás, a jobbacska magyarkák már mind kifele kacsingatnak és jó klubokban játszódnak, tanulnak.
Voltunk svédben, s az edző elhozta az U20-as fizikai felmérési eredményeket egy csapatocskától, a leggyengébb legény 110 k-val guggolt, 85 kgt emelt mellre és 12 perc alatt szaladta a 3000 m-t, elgondolkodtató, a legjobbat nem írom le, mert Asafa elszégyellné magát...
Pontosan így gondolom én is és remélem, hogy
a fiaink mielőbb kapnak lehetőséget a tescogazdaságos szlovákok helyett a felnőtt csapatokban is.Persze nem ártana ha tőkeerős
lenne 1-2 fővárosi csapat is (+DAB+MISI+Győr).
Ha most nem kapnak a cégek kedvet a Hokiba fektetni, akkor mikor?
Mondjuk tavaly is megelőzte a két szeredai csapat a DAB-ot és az UTÉ-t, idén ráadásul utóbbi kettő igencsak meggyengült, a HC és az SC pedig tovább erősödött.
Nem ertem D Gromov hogy miert kellene kivagj vagy ide csak azok irhatnak akik egyetertenek veled vagy romanoznak mindig? en csak a sajat latoszogembol irtam le a dolgokat es erre tessek te a nagy moderator mar ki is akarsz vagni. NEM SZEP de ha akarod hogy olyan oldal legyen ahol mindenki egymast dicseri akkor en tobbet nem is jelentkezek
Tudod mi a nem szép, szekely gobe!?

Ha hivatalos emberként ilyen alpári stílust engedsz meg magadnak. Hidd el, a MOL Liga néhány javíthatatlan idealista álma volt, de nem a magyar jégkorong társadalomé.
Kedves Szákely Gobé szeretném ha visszamennél az eke mellé vagy valami más földművelésre alkalmas szerszámhoz és végeznél valami hasznos munkát, mint hogy baromságokat irjál és Magyar testvéreinket szidjad. Mert aki 2 nyerésből hosszú távú követkesztetéseket von le az nem normális szerintem.
Kedves Hoki rajongok nem kell reagálni székely gobé hozzászolásaira. Székely gobé nem az a baj hogy van véleményed hanem az, hogy hogyan fogalmazod meg Légyszives csinálj egy hokihoznemértőbunkokvagyunk.blog.hc - és oda pofázz, baromságokat és szidjad az ellenfelet.
Tisztelettel egy Csikszeredai S.K szurkoló
Én kérek elnézést
A sportnak nem csak közvetett haszna van. A MOL liga lényege nem csak az, hogy ki nyer és ki veszít hanem a sport népszerüségéről is szó van jelen esetben a jégkoronról. És persz arrol kedves magyar és székely testvéreim, hogy fejlödjön a kárpátmedencei jégkorong, hogy gyerekeink megszeressék és továbvigyék eszt a gyönyörű hagyományt, és ne az utcán igyanak , szivarazzanak és drogozzanak.
Hajrá S.K
Remèlem ma megverik a steuauauàt!!!!!!!!!nekem mindegy hogy ki,csak kapjon ki.HAJRà SPORTKLUB!!!
Szervusztok, szerintem a Hargita Népe c. napilapnak igaza van, amikor azt írja, hogy:
"A négy megszerzett pont és a 13 lőtt gól ellenére nem szabad elsiklani afölött sem, hogy a Progym kilenc gólt kapott, és ha nem szakadt volna el a húr az újvárosi hokisoknál a vasárnapi meccs felénél, talán a végkifejlet is más lehetett volna."
Más: gratulálok a bloghoz, mindennap nagy élvezettel olvasom. A vicces hozzászólókat is szeretem, mert ritmusa lesz a blognak. Érdekes, milyen kreatív módon kezelik a magyar nyelvet azok, akiknek a "székely" szó szerepel a nick-jükben.
Minden jót, hajrá HC.

milano69. úgy néz ki, van esély rá. 2-0 :))
HUha a Fradi veri a Stelit:)) Ez nem semmi,ezzel egy almom valik valora.

Egy az Isten HC!
mindjart pezsgot bontok:)
Szerintem ossze kell uljunk SC-HC drukkerek es unnepeljuk a Fradit:d
Nem tudja valaki a legközelebb mikor lesz közvetítés a sportklubon?
Mèg koràn van pezsgozni,de azèrt remèlem osszejon.
hat igen kezdett beindulni a Steli:(
Ole...jo ejt mindenkinek,grat a Fradinak a szep gyozelemert:))
Szèp volt Fradi!jol fogok aludni.
szekely hokis te kellene vissza menj az eke melle es azok a reszeges SC drukkerek akik a HC-s jatekosokat lekopkoditek a meccseken . . . ti meg mindig a regi komcsi elveket kepviselitek Antal Istivel az elen es lassan mar vege ennek a korszaknak . . . csak nem akarjatok ti ezt elfogadni
Köcsög fagy te frusztrált székely, de góbé nem az biztos. Ne vedd egy kalap alá az SC drukkereket, mert mikor azok hokimeccsre jártak, te még azt mondtad a kocsinak hogy tütü. Azt a bizonyos köpködést pedig a mai napig nem tudtátok bizonyitani pedig ott volt a videó és ti voltatok a rendezők. Minden SC drukker azt kérte hogy aki ilyent tett azt példásan büntessék meg, miért nem lett semmi belőle, lehet nem is volt semmi. Mondam már az ilyen gyáva provokatőrt zárjátok ki. Amugy gratula a Fradinak, ehhez meg mit szólsz te góbé? Gyengék a magyar csapatok mi, kellene vedd a kicsi hcdat és vidd vissza a román bajnokságba hadd verje szét a sportult, meg a galacot, meg az sc2 őt. De tedd mindezt miután fényesre nyaltad kenyéradó gazdid seggét. Pfujj de undoritó vagy. Na csá.
Kedves Mindenki! Volt egy pár határeset hozzászólás itten, de bin ladené túlmegy az általunk elképzelt határon. Csak azért hagyom bent, hogy legyen egyértelmű, hogy ezt már ne! Lehet egymást kritizálni, hogyne, de ne legyen drukkerkocsma, erre figyeljen mindenki. Bin laden, a provokátorokat hagyjuk figyelmen kívül, az számukra a legnagyobb büntetés. Ha róluk szólnak a kommentek, elérték céljukat. Köszönjük.
F.Kapusnak
Elnézést hogy felháborodtam de amikor pitiáner emberkék olyan embereket neveznek meg név szerint akik tényleg tettek és tesznek valamit a csiki téli sportokért akkor felment a pumpa. Többet nem fordul elő. Kösz a megértést.
Semmi gond, éreztem, hogy csak egyszeri kilengés volt, ezért is nem szankcionáltunk. Én köszönöm a hangnemváltást.
süti beállítások módosítása