HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Egy szövetségi kapitány új lesz az ötből

2008.06.09. 23:04 F. Kapus

Az MJSZ az edzőbizottság előterjesztését elfogadva kinevezte az összes válogatottunk szakvezetőjét. Csupán egyetlen poszton történt változás: az ifjúságiaknál.

Nem meglepetés, hogy a válogatottak sikereit követően csaknem minden kapitány a helyén maradhat. Egyedül Pék György terheit csökentette a szövetség, aki időközben az UTE vezetőedzőjévé emelkedett. Helyét az ifjúsági válogatottnál egy másik újpesti edző veszi át. Ancsin László a liláknál is foglalkozik ezzel a korosztállyal, párban testvérével. A döntés értelmében az elnökség a következő szakembereket kéri fel munkára a 2008/09-es szezonra. Az első név a szövetségi kapitányé, őt az edzők követik.

Felnőtt válogatott: Pat Cortina, Énekes Lajos, Diego Scandella
Junior válogatott (U20): Pék György, Dobos Tamás
Ifjúsági válogatott (U18): Ancsin László, Marton Tibor
Serdülő válogatott (U16): Mayer Péter, Fekti István
Női válogatott: Kis András, Kiss Gábor

A felnőttek programja nagyrészt ismert a következő évadra, egy-két kérdőjeltől eltekintve. Remélhetőleg hamar napvilágot lát az utánpótláscsapatok jövő évi menetrendjének tervezete is. Amint meglesz, közöljük a részleteket.

35 komment

Címkék: magyarország mjsz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az "A felnőttek programja nagyrészt ismert" link nem működik.
Közben pont javítottam. Kösz.
De működik. :) Köszi.
Ancsin Jani még baromira nem foglalkozik ezzel a korosztállyal hiába jelent az meg a honlapon is...Talán majd szeptembertől...esetleg...Lacinak meg gratulálok és sok sikert neki!
Érdekelne egy játékos
#15 Dylan Gyori
Geburtstag 20.02.1979
Geburtsort Rimbey, KAN
Größe 1,78m
Gewicht 85kg
Position Stürmer
Schußseite links
Besonderes

Ha valaki tud valamit a játékosról származásáról kérem irjon.
amugy az EHC München csapatában játszik
Gratulálok az edzőknek,Felnőttben korrekt, hihetetlen csalódás az utánpótlásnak.

Skoda> még a 2006/07-es szezonban játszott ott.

Részletiben itt találod:
www.eurohockey.net/players/show_player.cgi?serial=55151
Bibliografiája németül:

de.wikipedia.org/wiki/Dylan_Gyori

De had ne szótárazzak hajnali éjfélkor :S a némettel amúgy is hadilábon állok
Azt tudom de most igazolt vissza a Kassel Huskies csapatától.
Amugy köszi. De ezeken már rég túlvagyok, sőtt a hockeydb.com-ot is megnéztem, de én inkább arra lennék kiváncsi van e magyar felmenője.
Azért mégegyszer köszi.
Ha már vállogatottról van szó, akkor a 2013-as Jégkorong vb kandidálásunk anyaga a következő linken látható:
www.youtube.com/watch?v=YtLFZEeXKTU&feature=related
Az elejét még egy kicsit át kellene dolgozni.
Nemtudom, de nekem ez a pornófilmbe illő zene nem jött be az elején, de a vége egész jó.
Olyan edzőket tettek az utánpótlás válogatottak élére, hogy az u-18 és u-20 ra nem értem. u-16 ban nincs még éles világbajnokság, egyébként jobban járt az u-16!. Olyanok lettek a vezetők akik az edzőséget kisebb sikerekkel végzik, mint akiket irányítani fognak.
Hajmeresztő!A jégkorong permanens sikeressége a folyamatos utánpótlás fejlesztése.

zsilett: a vezetőedzőkre gondolsz vagy úgy általában a kinevezettekre?
Na akkor ide is beteszem:
Mi tagadás ez a döntés az utánpótlás szakvezetők ügyében érdekes, de nem meglepő.
A korábbi külföldi szakvezetők nem a feljutásról voltak híresek és az eredmények kudarcot
mutattak.Az utánpótlás régi-új szakvezetői olyan új tehetséges és folyamatosan megerősödő a felnőttek között fejlődő játékosokkal kezdtek el dolgozni akik a divizió II-ből már kilógtak, kilógnának.
Az ok egyszerű a feljutás dicsőségét a szakvezetőktől még akkor sem lehet elvitatni, ha véleményem szerint a sikerek döntő részben az általunk nem nagyon ismert a kluboknál működő utánpótlás szakemberek munkájának az eredménye.
Én azonban ezen a magas szinten (Div I)már átgondolnám a győztes csapaton ne változtass elvet.Az ALBA VOLÁN egyetértésben Énekes Lajossal a magyar edző sikeres EBEL mérkőzései ellenére a további fejlődés zálogaként nagynevű északamerikai szakembert tett a csapat élére.
Pék Gyögy a multévben a klubfüggetlenség és a játékosok megfigyelésére fordítható rengeteg idő
magyarázatával lett főállású kizárólag az utánpótlás válogatottal foglalkozó szakvezető.
Tény, hogy anonim emberekre nem lehet csapatokat bízni, de mind az ALBA VOLÁN, mind pedig a DAB
elismert északamerikai szakembert kíván szerződtetni a klub utánpótlásának irányítására.
Amennyiben ezek a szakemberek is helyet kaptak volna a nemzeti utánpótlás csapatunkban lehet, hogy a fiatalok, a szurkoló, de talán az említett két klub is jól járt volna.
Egy másik út lehet az is, ha van olyan hazai klub amely az említett utánpótlás korosztályokban változatlan szakmai stábbal folyamatosan sikereket ér el akkor ennek a szakmai team-nek is érdemes lehet a nemzeti utánpótlásválogatottaknál szerepet osztani.Ez utóbbi folyamatos különleges motivációt jelenthetne a hazai klubbok utánpótlás szakemberei számára.
Kérdésedre MeLa a vezetőedzőkre gondoltam.
Ide olyan edzők kellenének, akik nem a magyar válogatott gyerekeink esetleges sikerei révén kovácsolnának tőkét, mint edzők maguknak, hanem a saját edzői tapasztalatuk, /elit ligába vezényeltek valamilyen csapatot, div. 1-ben sikeresek voltak utánpótlás szinten stb./munkájuk kiaknázásából tudnának adni a gyerekeknek.
Nem ezek az edzők jutatták fel az U-18 és az U-20 as csapatokat a div II-ből??
Zsilet épp ezért nem értelek,ezek pont olyanok amilyeneket te kértél,már mint edzők letették a névjegyüket.
Gondolom szerinted a gyima kéne.
Mellesleg lehetne külföldi edző fizeted?? Évi 50-100 000 euróért lehetne .Vagy olcsóban olyan szlovákokat akik még a Div II ből sem hozták fel a csapatokat 
Igazad van! Ezeknek az edzők irányításának dacára felkerültek!
Valakivel összetéveszthetsz, ki beszél itt Dimáról??
A stílusod,meg a mondókád alapján egyértelmű,hogy egy tálból cseresznyéztek. Te kint voltál a junior meg az ifi VB-n?? vagy honnan vagy ilyen jól tájékozott?? Vagy csak ötöd készből tudsz valamit?? De jöhetne megint Matejov ,vagy Giblak amúgy mondom vigyél be a szövetségbe 100 000 eurót é biztos lesz külföldi edző
Kedves skate!
Nem csevernyészek egy tálból sem Dimával sem Veled!
Én leírtam a véleményemet, erre Te velem foglalkozol.A mondókámmal...:)
Szerinted Pék ismerte a játékosait?Tényleg, akin nagy mamut volt, nem küldte be emberhátrányban mert az kapus...De ha nem volt rajta mamut...
Utánpótlás edző volt hajdanán. Talán Őt tették kellemetlen helyzetbe.Vagy magát hozta?

Ancsin Laci? Kiváló jégkorongozó volt, azok közül vagyok, akik Lacit jobbnak tartottam Janinál, igaz akkoriban csak TV-n keresztül szurkoltam.
Drukkolok Neki, hogy jó edző legyen...

Mi a problémád velem? Ja, az hogy kivel mikor hol jártam milyen célból?Nem őriztünk együtt nyájat.

Rendben,drukkoljunk közösen.
Szerintem is!
Egy perui vizilabdacsapat, ha bekerülne az olimpiai selejtező döntőjébe és a peruiak közül 5-en mondjuk a szerb bajnokságban játszanának és természetesen utánpótlásról van szó, nem perui edzőt kérnék a további sikerek eléréséhez!
Ja pénz! Az megérne egy másik misét, megközelítést!
Szóval egyetértünk.
Szerintem hajrá Volán!Újváros!Ute!Stars!Miskolc!Mac!Zte/állítólag nagyon erősek a kis palánták/Fradi!
P.Cortina interjú:
212.92.28.75/kossuth/2008/06/10/080610-k.htm
MR1 Sportvilág 19.05 Clip Position:16.20
Az UTE fórumán elég kemény megjegyzésekkel illetik a vezetést, meg főleg az Ancsin páros edzői munkáját, mivel nem népszerűek saját klubbjuknál sem.
Nem másolnám be ide...
Mikor kezd visszakászálódni az UTE, ahol volt?
Kíváncsi lennék a véleményetekre!
Ide írtam, mert más bloggokban nem ez a téma.
Szerintem a szűk jégkorongunkat ez visszaveti, rövid távon örül egy más szurkoló, de egyok zsebből a másikba kerül a siker, vagy a lehetősége.
Kedves Hajrá! Ilyen, hogy Ancsin páros, még sohasem dolgozott együtt. Az UTE nemtudni milyen szakmai megfontolásból alakította ki ezt az edzői team-et. Szerintem nem szakmai indokok vezérelték őket, és szerintem nem is lehet sikeres a testvérpár munkája. A kemény megjegyzéseket Ancsin László kapta egy sértődött kisfiútól és szerepzavarral küzdő édesanyjától.
gm..sértődöttség és szerepzavar nélkül..
helyére tenném, ami nem úgy..
Keszthelyi Miki volt, aki..(Ancsin 's Joós várta Nátánt.)
Kérlek ismeretlenül ne minősíts..én sem teszem (?)..
..de biztos ez a legegyszerűbb..
Titkosberni!
Súlyos szereptévesztésben vagy,szerinted Natan körül a forog a hoki világ?,Azt sem tudjuk ki ő.g.m. hozzászólásában nem rólatok van szó.
De azért érdekes,hogy magadra veszed ))
Kedves Titkosberni! Sajnos nem ismerlek. Akivel találkoztatok, az Ancsin János volt, aki ai UTE jégkorong szakosztályának szakmai igazgatója volt, nem Ancsin László edző. Hajrá hozzászólására reagáltam, aki az ute-fórumon olvasott kemény kritikát Ancsin Lászlóról. Ha te nem fogalmaztál meg ilyet, akkor kár megsértődnöd. Ha igen, akkor pedig ismeretlenül minősítetted az edzőt.
Nem járunk az UTE fórumun..de itt többször kaptunk hideget-meleget..ha más ingét vettem magunkra, ez esetben sztornó..
..úgy tűnik valójában nagyon sértődősek vagyunk..
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Pakkk, nem gondolok semmit..szeretnénk valahol végre megnyugodni..
Titkosberni!

Össze vissza beszélsz!
Egyébként senki nem kérdezett, hogy milyen sérelmeid vannak az UTE-val kapcsolatban!
Azon kívül írj egy értelmes mondatot, aminek van vége és nem 3 pontra végződik, mert azt csak Te érted, más nem.
Tulajdon képpen kivel mi a bajod??És hol?
hajrá: azt hiszem az utánpótlásról szóló fórumban volt erről szó, ha érdekel ott nézz utána.
süti beállítások módosítása