HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Amatőr a Ferencváros

2008.04.01. 14:36 F. Kapus

Ha nem is sorban, de haladunk hátulról előre a magyar bajnokság szezonértékelésevel. A Miskolc és az UTE után a hatodik helyen végzett FTC-Érsekújvár csapatával folytatjuk.

Ebből az alkalomból Kassai György szakosztályelnökkel beszélgettünk. Aki szerint a szezon legnagyobb pozitívuma az, hogy még létezik az FTC hokiszakosztálya. Pedig az alapfeltételek nem adottak hozzá. A zöld-fehéreknek egyetlen csapatként az OB 1-ben nincs csarnokuk. Káposztásmegyerről átköltöztek Pesterzsébetre, otthonra leltek ottan, mostanra minden jégbérletszámlát kifizettek. A jövő évet valószínűleg Erzsébeten töltik, de még nincs aláírt szerződésük. További pozitívum a szlovák kapcsolat, az együttműködés az Érsekújvárral lehet a fejlődés egyik útja.

Az elnök itt átmenetileg abba is hagyta a jó hírek felsorolását, és áttért gyorsan a negatívumokra. Ezeket pontokba szedte. Hat pontba.

1. A hokiszövetség elnökségében egyedül maradt azzal, hogy ellenezte a versenykiírást. Ez a szabályzat az Alba Volán csapatára készült, mondja Kassai, csak a fehérváriak érdekeit tartotta szem előtt. Ami a playoffban és a bajnokság utáni különdíjak átadásakor is meglátszott, rajzolta kerekre az elméletet az elnök.

2. Az idegenlégiósok számának korlátozása elodázhatatlan, szögezte le. Még egyszer nem történhet meg az, amit az UTE és a HC Csíkszereda művelt a bajnokságban, illetve a kupában, nyitott újabb frontot a Fradi-főnök.

3. Kritikán aluli volt a játékvezetés. Sokat fejlődött, gyorsult a játék az elmúlt évtizedben, a játékvezetés színvonala meg lefelé ment. Gebei bíró az egyetlen elfogadható a mai mezőnyben. "A Nové Zámky számtalan meccsét láttam, nem kellene messzire utazni megnézni, hogyan kell hokimeccset vezetni. Magyarországon vízilabdává fajult a játék. A bírók döntik el a meccseket. Drámai számban osztanak kisbüntetéseket. Nem rosszindulatból, nem részrehajlásból, hanem szakmai hiányosságok miatt. Egy átlagos szlovák meccs lemegy 2 óra 10 perc alatt, nálunk ez 2 óra 30 perc, legalább. Az utolsó két bajnokinkat kivittük Érsekújvárra, szlovák bírók vezettek. A mérkőzés nagy részében öt-öt elleni játék folyt, nem fújták szét a találkozónkat", foglalta össze radikális véleményét Kassai.

4. Az Alba Volán távozása az EBEL-be tönkretette az OB 1-et, tért vissza a fehérváriak kritizálásához aztán.

5. A bajnokcsapat semmibe vette az alapszakaszt, ez az egyik legnagyobb negatívum, és "ennek folyományaként Csíkszeredában tudatos okirat-hamisítást követett el", csapott oda még egyet az elnök. "Milyen hozzáállás az, hogy egy magát komolynak mondó csapat 13 játékossal és 1 szakvezetővel indul neki egy mérkőzésnek? Aztán a jegyzőkönybe 15 nevet írtak be, két olyan gyerekét is, akik Magyarországon maradtak. Sajnos, komoly következménye nem lett az ügynek. Én sem akartam kizáratni az Alba Volánt, de büntetlenül nem lehet megúszni egy ilyen történetet. Az FTC képviseletében azt kértük, hogy a rájátszásban vegyék el a pályaválasztói jogukat. Ez nem történt meg", szomorkodott hónapokkal a történtek után a vezető.

6. Aki végezetül újraértelmezte a Magyarországon tradicionális apák és fiúk problematikát. Ekképpen: "A magyar bajnokság az apukák ligája. Csak az UTE és az FTC csapatában nem apuka irányít. Igaz, Joós Zoltán is a fia révén került a sportágba. Nagyon rossz az a folyamat, hogy a szülők lettek a sportág meghatározó irányítói. Ocskay apuka, Szélig apuka, Azari apuka, Kovács apuka, a Bp. Stars-os apukák és a többiek. Egy szülő soha nem tud elvonatkoztatni."

Van azért egy és más, amivel elégedett Kassai. Pindák László vezetőedző munkájával például maximálisan. A klub saját nevelésű játékosa az egyetlen magyar edző a mai első osztályú mezőnyben. Az elnök nem örül a külföldi edzők áradatának sem. Hiszen vannak felkészült magyar mesterek is, mint például Pék György.

A vezető a Ferencváros csapatából név szerint senkit sem akart kiemelni. Majd megállapította, példamutató volt a bő válogatott keret tagjainak (Hoffmann, Jánosi) magatartása. Az együttes három éve egységének köszönheti, amit elér. Teljesen amatőrként űzik a fiatalok a sportot, munka után, napi egy edzéssel. Ennek ellenére ebben a szezonban is megverték az UTE-t és a HC Csíkszeredát.

A jövő még bizonytalan. Kassai György ennyire üres fiókkal nem vállal még egy szezont. Az anyaegyesülettel tárgyaltak a jövőről, de konkrétumok nincsenek. Április 9-én lesz a következő szakosztály-értekezlet. Bár Rieb György FTC-elnök folyamatosan hangoztatja, hogy fontos a jégkorong, kézzelfogható támogatás nem érkezett. Jelenleg 5-6 millió forint a hokisok teljes tartozásállománya. Ezt a hírek szerint kifizeti a klub.

Akárhogy is lesz, az FTC jövőre is indul az OB 1-ben. Hogy amatőr, félamatőr vagy profi csapatként, nem tudni. A felkészülés áprilisban-májusban kezdődik. A játékosállományt érintő kérdésekről a szapporói vb után lehet beszélni.

Kassai György fontosnak tartotta megjegyezni, hogy két játékosuknak helye lett volna a magyar vb-keretben. Mindketten végigjátszották az OB 1-et, tucatnyiszor szerepeltek a szlovák másodosztályban. Sokat voltak a jégen minden mérkőzésen. Azok az Alba-játékosok, akik a riválisaik, az EBEL-ben a 3. és 4. sorban keveset játszottak, szúrt oda még egyet.

Kíváncsiak voltunk, kit tart a csapat legjobb játékosának. Az orosz Nyikolaj Fegyasov nagyon jól érezte magát Budapesten, válaszolta Kassai. Fegyasov jelezte, szívesen maradna, és a klub is boldogan alkalmazná őt. Szó van arról is, hogy további erős orosz légiósok érkeznek. Ám ennek az anyagi feltételeit még elő kell teremteni.

Érintettük az FTC utánpótlásának újjáéledését. Évekig a Bp. Stars adta az utánpótlást. Ám ezen a tavaszon a Stars megvonta a támogatását, párhuzamosan OB 1-es indulási szándékának bejelentésével.

"A Fradi-hoki 2008 októberében lesz 80 éves. Mivel mindig élen jártunk a fiatalok képzésében, nem engedhetjük meg magunknak, hogy ez a jövőben ne így legyen. Az FTC-nek megtépázott állapotában is van neve. A Fradi hokiadakémiáján a klub válogatott játékosai és edzői oktatnak. Első lépésként jövőre a szupermini és a mini korosztályban van esély a bajnokságban elindulni. Persze ennek a munkának sok év múlva lesz eredménye. A kicsik működése önköltséges, a szülők finanszírozzák", mondta minderről Kassai György.

44 komment

Címkék: bajnokság ftc

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem bántásból kérdezem, csak értelmezési kérdés, a szezon elején a következő hír jelent meg az alábbi linken www.origo.hu/sport/jegkorong/20070726-az-ftc-es-az-ersekujvar-hokis-megallapodasa.html:

"A megállapodás értelmében az FTC - az ob I-ben jelenleg az egyetlen olyan csapat, amely nem saját csarnokában, hanem "albérletben" játssza hazai mérkőzéseit - valamennyi felnőtt férfi játékosa átigazol a Nové Zámkyhoz, így a szlovákiai gárdának körülbelül negyven hokisa lesz. Ebből a keretből két csapatot alakítanak ki: a HK FTC Nové Zámkyt és az FTC Nové Zámkyt. Előbbi a szlovák másodosztálynak minősülő első ligában, a másik pedig a magyar bajnokság élvonalában szerepel majd. A szlovák pontvadászatban egy mérkőzésen legfeljebb öt magyar léphet jégre, ugyanakkor a magyar bajnokságban nincs létszámkorlátozás a külföldiekre vonatkozóan. Az együttműködés nem érinti sem a Ferencváros, sem pedig a Nové Zámky jogi státusát."

Ezek szerint az FTC jégkorong-szakosztályának idén nem volt igazolt felnőtt jégkorongozója. Akkor Kassai György FTC-szakosztályelnök véleménye mégis miért mérvadó a felnőtt magyar bajnokság kapcsán?
Szintén nem bántásból mondom, de ha annyit foglalkozna Kassai György támogatók keresésével, mint a Volán szapulásával, akkor nem itt tartana az FTC. Tényleg nem volt jó a rendszer, de akkor se kén e még mindíg ezzel foglalkozni. Ja és remélem hogy szereznek szponzort, jó lenne, ha a Fradi is "felnőne" az Újváros, és az Újpest mellé.
Az egyik legnagyobb problémája a magyar sportnak hogy mindig a múltba tekint, ami szép, szép, de nincs belőle fejlődés. Jó lenne ha a Fradi elnök nem csak pofázna hanem tenne valamit a jégkorongért, a legfőbb feladata lenne a pénzszerzés, amihez jóval nagyobb esélye lenne Pesten mint Fehérvárott. S jéé Fehérvárott van, ha néha nem is elég de van. S nem a Volánt kéne kritizálni, mert részben ennek a csapatnak köszönhető hogy nem a kiesés ellen játszik a válogatott, ugyanis ha a pesti csapatokon múlna a válogatott akkor már rég DIV II-esek lennénk. Szóval Kassai fogja be a pofáját, kerítsen pénzt, foglalkozzon az utánpótlással, ez a dolga. Nem tudom miért van olyan érzésem hogy én mint szurkoló jobban el tudnám végezni a feladatát mint ő maga. Rieb Györgyre várnak... minek? Neki a foci a fontos, azt nyomják. 8 meccsel a vége előtt 6 pont hátrány. Rieb-nek ez számít.
Ez tiszta dilo,ez a Kassai milyen apukák? Nem ezzel kellene foglaékoznia hanem azzal ,hogy már másodszór padlozza le a FRADI hokit.
1: Megtámadja Jakabházy László vezető edzőt, majd fellázítja a játékosokat akik elmennek Fót-ba hokizni. Teljes a káosz megszünik a TÍZSZERES bajnokcsapat pedig még volt bennük legalább még két aranyérem.
2.Három év alatt míg Ő a szak.oszt. elnök 4. hely Cocával, Utósó hely Pindivel,6.hely Pindivel, szép kis fejlődés.Szerintem Kassai a Fradis múltaddal mert mindig ezzel jössz elmehetnél már melegebb éghajlatra és keressél egy apukát mert már nincs más megoldásod.
de legalább elismeri Pék kvalitását:)
Először az apukák káros hatásáról beszél aztán meg arról,hogy azt a fagyi koki akadémiát szülők finanszírozzák,lassan nyugdíjba kéne menni mert dilóságokat beszél
Valami eléggé el van szúrva itt a magyar hoki körül. Az összes vezető nagyon meg van sértődve, akár bajnok, akár hátul kullog. Csoda, hogy ilyen légkörben jó a válogatott teljesítménye. Különben van egy-két elgondolkodtató tétele Kassainak (hamisítás, edzőkérdés). Viszont kihagyta az értékelésből az idei szép nézőcsúcsot, amikor a szlovák edzőmérkőzésről hazatérőben még beugrottak a focidrukkerek az UTE csarnokába petárdázni.
Ha majd náluk is hokiapuk finanszírozzák a kölykök felkészítését, akkor előbb utóbb ők is bekerülnek az apukák ligájába.
Kassai úrnak üzenem: tessék dolgozni, ne a múlton rágódni, hogy de jó meg de szép idők voltak. A világ változik. A szapulás és más kritizálása helyett a saját házuk táján kellene rendet tenni, és legalább annyi pénzt összeszedni, hogy a játékosok, valamint a csarnok és utánpótlás zavartalanul tudjon dolgozni.
Amíg nincsenek profi magyar edzők, és jó edzők, addig valószínüleg nem magyar edző lesz magyar és más csapat kispadján.
Tessék csapatot építeni elsősorban saját nevelésű játékosokból, néhány minőségi légióssal kiegészülve (ez nem feltétlenül fontos), folyamatosan beépíteni a magyar fiatalokat a nagy csapatokba, és akkor ha lesz minőségi jégkorong, akkor lesz néző is. Legalábbis több, mint most. És lehet, sőt biztosra veszem, hogy a tv is máshogyan állna egy minőségi magyar jégkorong bajnoksághoz, mint a mostani szenvedéshez. Szóval tessék dolgozni, és biztos, hogy meglesz a munka gyümölcse. Biztos, hogy nem lesz akkor se minden rendben, és nem lesz kánaán, és lesznek hibák, és nem lesz mindenki elégedett, de biztos, hogy jobb lesz. De ehhez mint mondtam, dolgozni kell. Lenin nem mondott hülyeséget: Tanulni, tanulni, tanulni. Ez a sportra is igaz. Ha meg kicseréljük egy picit: tanulni, edzeni, dolgozni-ra, akkor lefogadom azt, hogy ha mindenki teszi a dolgát, és felkészül a saját feladatából, akkor 10-20 év alatt gyökeresen lehet változtatni a helyzeten. Ez nem bántás vagy b.szogatás, egyszerűen egy kicsit keményebben megfogalmazott kritika/jótanács.
"Valami eléggé el van szúrva itt a magyar hoki körül. Az összes vezető nagyon meg van sértődve, akár bajnok, akár hátul kullog."

Figyelemreméltó megállapítás...
Azért ez erős túlzás.

Érdekes módon az Alba Volán vezetőinek kiváló a viszonya az SC, a HC, a Miskolc és a DAB vezetőivel, valahogy a két fővárosi csapattal fagyos csak a viszony. Pont azzal a két vezetővel, akik finoman szólva sem sokat mutattak fel az elmúlt években...

Ehhez képest Csicsó bá minden idei nyilatkozatát telesírta azzal, hogy a többi klub féltékenységből vagy miből, hogyan próbálja őtet elgáncsolni az első adandó alkalommal. Szerintem quitz is csak erre gondolt.

A dolog másik része nyilván az, hogy ha Kassai csak ilyen modorban és színvonalon képes megnyilvánulni, akkor tényleg azzal teszi a legjobbat, ha befejezi!
Ha jól emlékszem, mindig csak a fővárosi klubok vezetőinek ellenséges hozzáállásáról volt szó. Legalábbis én nem emlékszem olyan nyilatkozatra, ahol a többi klub is szóba került volna.
"Nagyon sajnálom, hogy a csapat irigyei így döntöttek. - világított rá az ügy hátterére id. Ocskay Gábor, szaksztály-igazgató az MTI-nek. "Aki valamit akar tenni a magyar hokiért, megpróbálják elvágni a torkát. Még azt is elképzelhetõnek tartom, hogy nem fellebbezünk, csak az osztrák bajnokságban folytatjuk, és ha annak vége, akkor játékosaink nem szerepelnek a válogatottban sem."

Forrás: www.albavolanhockey.hu/index.php?pg=news_1_1148
A döntést nem a klubvezetők hozták, hanem a Versenybíróság, illetve annak vezetője.
világos a többes szám, néven nincs nevezve senki, sértődés faktor az egekben, a többi blablabla
Abban nincs köztünk vita, hogy az adott nyilatkozat eléggé sértődött hangnemet takar.

(Csak érdekességképpen, nem mentegetőzés gyanánt, nem a legideálisabb körülmények között született a mini-interjú: éppen azelőtt pár perccel kellett mentőt hívni egy magát eszméletlenségig ivó grazi drukkerhez - ráadásul a meccs is balul sikerült - , és korrigálva is lett az első adandó alkalommal.)
blablabla... ;) :)
Nem értelek KCS, mi az érdeked azzal, hogy ilyen szorgalmasan építsed a vidék-főváros ellentétet. Más se hiányzik ennek a nyomorult kis magyar hokinak. Megkért rá valaki?
Ami a nyilatkozatot illeti, legalább arra jó, hogy nincsenek szőnyeg alá söpörve a valóban gyomorforgató botrányok. Az pedig a hamis vitatkozó történelmileg bevált receptje, hogy nem a problémával foglalkozik, hanem annak felvetőjén keres fogást. Igaz, ami igaz, Kassain bőven lehet foltot találni, de amit nyilatkozott, az is igaz. Ha kedves nekünk a magyar hoki, nem szabad mégegy protekciós bajnokságot megengednünk, amelynek a végén a tökutolsóknak és alig résztvevőknek osztunk érmeket. Ocskay mester a szlovén példát említimintájául. akkor járjunk el szlovén módra: egy csapat vagy az EBEL-ben indul, vagy itthon. Ocskay mester utolsó megnyilvánlása pedig az utánpótlás-kapu bezárásáról minden más helyett beszél, mit ért a mester a magyar hoki érdekein?
A szakosztályelnök úr maximálisan elégedett Pindák László vezetőedző munkájával.
Nem tudom milyen mutatóval mérte meg Kassai úr a csapat különböző résztvevőinek a teljesítményét, de a legkiegyensúlyozatlanabb teljesítményt a Fradi nyújtotta a bajnokság során.
Képes volt az UTE-t megverni és képes volt a Maciktól csúnyán kikapni.Véleményem szerint több jó képességű játékossal rendelkeznek és az utóbbi 2-3 évben az OB I-es csapatok közül a legkisebb fejlődést mutatták.
Nem szégyen külföldi edzőkkel dolgozni. Ezt nem szégyeli a bajnokság első 5 helyezett csapata mellett az EBEL majd minden osztrák és szlovén csapata. Ismeretem szerint a német és svájci bajnokság is tele van külföldi szakvezetővel. Amennyiben elfogadjuk, hogy 8-10 évre van szükség a Fradi utánpótlásának a kineveléséhez akkor miért csak a szakedzők képeznek a több éves fejlődés alol kivételt?
Énekes Lajos kitűnő iskolát látogat már jó pár éve, de ez igaz lehet a miskolci mester mellett tevékenykedő magyar szakemberekre ugyanúgy ahogy a csíki és az újpesti kollégáikra. Ezen a módon, a szakedzői továbbképzéssel megtámogatva valóban kitermelődhet 3-5 év távlatában egy megfelelő szinvonalú szakember gárda. A nagy ugrás 15-20 év mulva következhet be, amikor a mai tehetséges jégkorongozóink egy része több fejlett hokinemzet csapatában, több neves edző keze alatt megfordulva a játékos pályafutásuk befejeztével a hazai edzői pályát választja.
Szívből kívánok sok sikert a Fradi jégkorongcsapatának, mert az csak lendítene a sportág hazai népszerüsítésén. Annak azonban a legkisebb esélyét sem látom, hogy a csapat edzőjét, aki egyébként hazai szinten remek játékos volt, akár magyar, akár külföldi csapat elcsábítsa a Fraditól.
Kedves, vaze. Pont erre gondoltam. KCs jól példázza, hogy ez a sértettség hogyan is szivárog le a szurkolókhoz.
A magyar hoki csóró és kicsi. Nincs benne nagyon pénz. Akár lehetne családias is. Nem családi, családias :-)
Kedves Legar!
A szlovén EBEL csapatok hazájuk bajnokságának rájátszására szabadkártyát kaptak!!!
quitz! Azért szerintem KCs-t illik némi távolságtartással kezelni (van valami határozottan gyárfástamásos benne), de ez csak a nickmanír, élőben nyilván ő sem elmeháborodott. A hatása pedig meglehetősen limitált, hogy úgy mondjam, a szurkerek mindennek ellenére azért barátkoznak ezerrel! :)

Borsy! Hogy egészen pontosak legyünk, az idei kiírásban kaptak szabadkártyát, mikor már mindkét valamirevaló csapat elindult az EBEL-ben. Tavaly csak a Jesenice indult, nem is kapott szabadkártyát, sőt nem is nyerte meg a bajnokságot!
"A magyar bajnokság az apukák ligája. Csak az UTE és az FTC csapatában nem apuka irányít. Igaz, Joós Zoltán is a fia révén került a sportágba. Nagyon rossz az a folyamat, hogy a szülők lettek a sportág meghatározó irányítói. Ocskay apuka, Szélig apuka, Azari apuka, Kovács apuka, a Bp. Stars-os apukák és a többiek. Egy szülő soha nem tud elvonatkoztatni."

Gratulálunk, "az igazi szakembereknek" eredményes munkájukhoz!!!
Hokisap(u)ka: nagyon helytelen, homályos, nem egyértelmű, mondhatni magyartalan a legutóbbi beírásod... Kérlek próbálkozz ismét. Ha nem megy,kérd Dima segítségét. Ő egyre profibban adja elő. Bár közel 20 éves itt tartózkodása alatt nem a leg optimálisabb lingvisztikai fejlődésen esett keresztül... Rossz a PR-tok...
Én nem generálok semmilyen ellentétet, ha jól emlékszem, vaze-val arról beszélgettünk, hogy milyen is a Volán viszonya a többi klubbal. Nem a szurkolók közötti ellentétekről.

Amúgy itt egy részlet egy másik Ocskay-nyilatkozatból, amely világosan mutatja, hogy ez a mostani Kassai-értékelés is beleillik a sorba:

"Kik generálják az Alba Volán iránti ellenszenvet?
– Levezethető lenne ez személyekre is, de elsősorban a két fővárosi csapat, az Újpest és a Ferencváros vezetői. Ahol csak lehet, kritizálják a Volánt, sőt, az FTC már le is csalózott bennünket. Kezd ez már a pokol bugyrainál is mélyebb lenni, de mi megpróbáljuk ezt úgy tolerálni, hogy ne legyen sárdobálás."
Kedves "Szülő" ha elolvastad a cikket is (mert ugye elolvastad), akkor mostanra magadtól is rájöttél, hogy hokisap(u)ka hsz-ben az idézőjel (beszédes elnevezés!) közötti rész abból való. Ezek után pedig biztos leeset a komment második részében újabb idézőjellel hangsúlyozott irónia is, azaz hokisap(u)ka azon szándéka is, hogy (mint azt nick-ja is sejteti) éppen a szülők mellett álljon ki. Mindezt egyáltalán nem magyartalan, homályos, vagy éppen nem egyértelmű módon.
Miután pedig ezt végiggondoltad, már meg is bántad, hogy első sértődöttségedben feleslegesen keltetted a feszültséget.

Ugye?
T. Lakota ! Magyarosan nálunk így fogalmaznak: "Az igazi szakemberek" eredményes munkájához gratulálok/gratulálunk !!! Gondolom egyetértesz azzal, hogy az illető apukától, aki magas tisztséget tölt be az ügyben érintett szervezetnél, illetve jelenlegi munkahelyén, minimum ennyyit joggal elvárhatok. Vagy mégsem ... ?
HOCKEY ACADEMIA - vicces, Jécsinek szerintem még éretségije sincs. Pindák meg hát...........!!?
Szerintem nem rossz kezdeményezés ez az akadémia, mondom ezt újpestiként. Ha jól tudom, Pindi és Jécsi mellé beszáll Palotás Pisti, a Jégmadarak edzője is, de nem is ez a lényeg, legalább elcsúszkálnak a gyerekek, és ha már évente egy tehetséggel többet tudnak felfedezni, már megérte. Legalábbis nekünk, a magyar hokit szeretőknek, a Fradinak lehet, hogy nem :) .
Kassainak meg annyit, hogy az apukák irányította csapatok nem is szerepelnek olyan rosszul, plusz először nézzen körül a saját háza táján, utána dobálózzon (tartozások hada, bezáratta az éttermét az APEH, stb.).
Kedves Szülő!
Elárulom, nem ez az egyetlen hibám!
Én viszont, nem is gondolom magam tökéletesnek, szembe másokkal.
Azok az apukák, akiket az idézett úr emleget, ezerszer többet tettek ezért a sporttért, mint ő.
Én meg büszke vagyok arra, hogy közéjük sorolt!
Hokisapuka: Tudom, hogy nem ez az egyetlen hibád ! A legnagyobb baj az, hogy vezetőként -harmadiknak- te is beálltál a sorba - ezért lehettél te a vezető -, s ezáltal vállvetve, a triumvirátus tagjaként szembe gyalogolsz a jelenleg kb. 100 fős csapat többségével, azok szüleivel...
Szülő nevű, igen destruktívnak tűnő hozzászólónk egy hetet pihen. Elnézést.
Mi lenne ha csak starsos szülők és vezetők írhatnának ide be és akkor nem kellene minden ellenvéleményt megfogalmazót pihentetni.???
Miért mindig ellenvélemény? Miért ellen?
Tudod kedves Szülő, az a poszt, amit én betöltök, az egy megválasztott tisztség.
Ha igaz amit állítasz, az igazi szülők vissza hívhatnak, és választhatnak mást.
Ez így van rendjén, egy normális egyesület esetében.
Persze, vannak olyanok, akik nem tudnak azonosulni az itt folyó munkával.
Túl erősnek, esetleg éppen kevésnek érzik azt.
Ezért aztán, van akik elmennek, és vanak akik jönnek.
Szerintem, ez is renben van!
Ha már a munkahelyem is szóba hoztad, az meg egy kapitalista cég, ahol mindeki addig fontos, ameddig hasznot hajt, profitot termel.
Szerintem, ez is rendben van!
Aki meg nem hajt hasznot, legalább ne romboljon!
Igen ezt kérdezem én is,siker után miért a negatív vélemény.
Vagy ha az nem akkor a stars fényezése(persze kicsit csúsztatva)
Ennek a sikernek "nagy ára"! Konstruktív kritika és negatív vélemény között van különbség! Mi harcolunk érte és nem ellen!
Én nem látom azt a nagy „árat „amit meg kellett fizetni! Tavaly híres szlovák szakemberrel,,könnyebb ellenfelekkel szemben,hazai környezetben nem sikerült.
Szerintem nem vagy konstruktív,csak a saját igazadat szajkózód és közben,belegázolsz emberekbe. Harcolni pedig nem kell,itt NINCS HÁBORÚ! Vagy ez a harc lesz a végső??:))
"Kong!
Akik olvassák folyamatos mocskolódásodat, találgatják: ki lehet ez a ...?
Szerintem, te az a híres szülő lehetsz, aki miután Patrik Úrbán elment a Stars-tól, jelentkeztél, hogy te legyél a szakmai igazgató.
Az első döbbenet után, mindenki könnyeit törölgetve, térdét csapkodva röhögött.
Azóta, nem csodálkozom semmin."
Imádom, mikor a szülők lázadnak és veszekednek. Annyira brutálisan primitív, igazán emberi! :DDDD
Nem mocskolódok,csak nem tetszik,hogy te és a gyima mindenkit lehúztok,még ha sikert is érnek el. Pedig saját magatok körül kéne egy kicsit sepregetni. Kedves prezidente rád tényleg igaz,hogy a fejétől bűzlik a hal.
Szentmihály kéréséhez én is szívesen csatlakoznék.
Egy hír a legnépszerübb szakosztályukról:
www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=185319
Itt már beszélnek költségvetésről.
Vajon a többi szakág megtartásáról, fejlesztéséről, költségvetéséről lehet már tudni valamit?
Rieb György még nyilatkozatképes, vagy megvan már a szigetországi utód? Amennyiben Kassai úr sem adna interjút akkor biztos vagyok benne, hogy Hudák úr készséggel rendelkezésre állna, mert ő nem arról híres, hogy elbújik a közvélemény elöl.
süti beállítások módosítása