HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Fehérvár–Villach 1-4

2010.10.31. 20:42 Hblog

Nagyszerű első harmadot produkált a Sapa Fehérvár AV19 a liga egyik élcsapata ellen, de a folytatásban kiderült, hogy a Villach egyelőre jobb nálunk. A meccs az előnyök tökéletes kihasználatlanságán és a hátrányok gyenge kivédekezésén ment el, hiába kaptuk a fórokat számolatlanul, egyet sem bírtunk beütni, a vendégek ehhez képest kevés lehetőségükből kettőt is értékesítettek. Az első sornak sajnos nem jött össze semmi, egyetlen gólunkat az összecsapás legjobb magyarja, Palkovics Krisztián szerezte, 1-4. További eredmények: Medvescak–Olimpija 5-6, Linz–Jesenice 3-2, Graz–Vienna 3-2, Klagenfurt–Salzburg 5-4.

72 komment

Címkék: fehérvár ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F.ck

Team Sp. P.
1 Klagenfurter AC 17 30
2 EC Rekord-Fenster VSV 17 24
3 Red Bull Salzburg 17 22
4 Vienna Capitals 17 19
5 KHL Medvescak Zagreb 17 18
6 HK Acroni Jesenice 17 16
7 EC Moser Medical Graz 99ers 17 16
8 HDD Tilia Olimpija Ljubljana 17 13
9 Liwest Black Wings Linz 17 13
10 Fehervar Alba Volan 19 17 12
Nekem ma nagy csalódás volt a Volán játéka, főleg az első harmadban látottak után. Gyenge védők, kevés kidolgozott helyzet,előnyben semmi elképzelés, néhány játékos továbbra sem mutat semmit(biztos megnyugodtak, hogy Focit rakták ki, nem őket..),a hazai pálya inkább tehernek tűnik ennek a csapatnak, mint előnynek, de tudom,örüljünk, hogy az EBEL-ben játszhatunk és egy meccsből ne vonjunk le következtetést, főleg mert még az edző munkája nem érvényesülhetett.
Nem véletlenül vagyunk utolsók ebben a ligában... Tavaly sokkal összeszedettebb volt a csapatunk, rengeteget kritizálták a finn edzőt, és tessék most visszasírhatjuk! Ez a játék nagyon kevés sajnos ezen a szinten!
@Mocsar: azert meg ne irjuk le az uj edzot
meglatjuk mi lesz,miutan tenyleg atveszi a csapatot
Simán lehet, hogy hülyeséget beszélek, de miután nem nagyon van védekezés, miért a centerposztra vásárolt a Fehérvár? Ha pár góllal többet lőnénk, az szerintem nem igazán segítene, mert szerintem a fő baj, hogy túl sokat kapunk.
@utó: van benne valami... ma például Hegyi követett el egy hatalmas hibát...
Tény,hogy gyenge még ez a csapat,de a mai meccsen a szurkolók is nagyon gyengén muzsikáltak.Szégyen,hogy a vendégszurkolók végig túlharsogták a mieinket.Ilyenkor kéne a fiúkat a legjobban bíztatni,nem csak akkor,ha vezetünk...
Nagyon OFF:
Kedves Volános szervezők!
Rohadtul megszervezhetnék már a parkolást a csarnok környékén , vagy megvehetnék a bútor bolt melletti területet vagy akár ilyenre kéne gyűjtést szervezni , vagy ott az a csomó támogató , vmelyik tökös cég felvállalna a rendezést és egy fasza parkolókká kialakíthatnák a területet, mert a meccs után hazatérő szurkolók a vasúti sínt elhagyva csak reménykedhetnek mindig, hogy nem tolatnak rá , vagy gyorsítanak ki az orruk elé!
logisztikában kettes alá ez a mostani megoldás, legközelebb tényleg tettlegességig fog fajulni az esetleges összeszólalkozó sofőr és kivonuló tömeg "párharca"...
főleg egy vesztes meccs után még magasabban van a pumpa....
KURVAGYENGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kenjétek rám, ma amelyik meccsen kint voltam, ott a magyarországi csapat kikapott.
Ja, Raon és Benő, kösz, hogy voltatok Újpesten, Benőnek mondtam is a meccs után, de lehet nem fogta az adást.
Ez a csapat idén/4 kivételtől eltekintve/ tele van gólképtelen, impotens játékossal! 100 helyzet sem elég egyeseknek egy árva gólhoz. Így nem fog menni, pláne, ha a négy gólvágóból három egyidőben betlizik....
@Thomas_AV:
Mondanám, hogy írj a közönségkapcsolati emailcímre, ami a honlapon is szerepel, de nekem két hete nem képesek válaszolni. Hasonló témában kerestem meg őket én is.
@piqq: ne a szurkolókra fogd ezt a gyötrelmes játékot!

Egy ilyen csapatnak, akkor is mennie kell, ha nincsenek szurkolók! És mond már meg nekem, hogy minek kellene, vagy miért kellene buzdítani egy ilyen gólképtelen impotens csapatot?!

A mai mEccsről: GÓLKÉPTELEN, IMPOTENS, KRETIVITÁS NÉLKÜLI CSAPAT!

MEGÉRDEMELTE A VOLÁN A VERESÉGET!!!!!!

Egy jó harmaddal nem lehet megnyerni egy meccset, pláne nem az Ebelben!

Az emberelőnyökről meg ne is beszéljünk, mert nyomdafestéket nem tűrne a véleméyne: EGY NAGY SZAR VOLT!!!
A szurkoló mindig biztatja a csapatát, akármekkora szarban is van! Mindig!
Hát ez mostmár a hullámvölgy legeslegalja. :(
Innen fel kell állni. És tudjuk, hogy ha valakik akor ezek a srácok képesek rá. Mert már megmutatták hogy meglehet csinálni, hogy mekkora szívuk van ás most kell őket a legjobban segíteni!!! ÚGYHOGY HAJRÁ VOLÁN!!! Nehéz idők de mindenki tudja hogy miere vagytok képesek és bízunk bennetek!!!
a szúrkolás már egy más kérdés, télleg egyből amikor már vesztésre állunk a szurkolók sehol... na de itt a csapat teljesítményéről van szó, ami mostanában télleg nem a legjobb... a parkolás dolgot támogatom
@Szoljanka: Én is így gondolom!
Pláne akkor kell bíztatni őket,ha nem úgy megy a játék ahogy szeretnénk. mordok:Nem a szurkolókra fogtam hogy nem játszottunk jól,én ilyet nem mondtam.
Reméljük mindenki épségben hazaért, csúnya baleset történt az M7-esen Fehérvárnál.
@piqq: oké, akkor ok!

De a szurkolásban is racionálisnak kell lennie az embernek.

Ha úgy játszik végig a csapat, mint az első harmadban, és kikapunk 4-1-re, akkor sincs semmi baj, mert az jó játék volt...akkor igenis kell mindenkinek torkaszakadtából énekelnie...
Urak, szerintem ma egyszerűen nem történt csoda, egy a Volánnál lényegesen jobb csapat legyőzött minket egy szuper első harmad, egy elcseszett 2., és egy szenvedős harmadik harmad után.

Idén egyértelmű, hogy legjobb esetben a 7. helyért harcolhatunk, az ilyen csapatok pedig az első háromtól többször kapnak ki, mint nyernek ellenük.
Elő az optimizmussal, kívánjunk jó munkát az edzőnknek -nem egyszerű a dolga - és várjuk az eredményt. (Mert azért én is unom már a hazai vereségeket.:) )
miért nyert a Villach?
volt egy remek kapusa, többet korcsolyáztak, belőtték az előnyöket...
a volán is megkapta a sanszot az előnyökben, képtelen volt élni vele, pedig majd 8 percig előny volt, közte kettős is.
miért nem játszott a negyedik sor többet? nem így volt beharangozva...
a baj az, hogy amíg idegenben pl.zágrábban léptelen a csapat nyerni -osztrák csapatokról nem is beszélve- addig a ljubljana elmegy , és felfalja zágrábban a medvéket...és ugye már a hazai pálya sem acélos, sajnos
visszanézve a tv-s meccset, feltünő jelenség, hogy a villachi játékosok mennyire védték a kapust.
ja, és még egy dolog, én agyvérzést kaptam léderer ákos dzsohanszonozása miatt. ezt nem hiszem el, hogy így kell ejteni, piszkosul zavaró...
@peterbalogh: Bravó! Győzelem után se felejts majd el bekiabálni!

Egyébként pedig Hajrá Volán! Az első harmad nagyon jó volt, reméljük sikerül ugyanezt a játékot több harmadon keresztül is produkálni.
Még valami: Valamelyik idióta előttünk Villach sállal "ünnepelte" a vereséget. Gratulálok neki is a remek hozzáálláshoz!
A szurkolásról nem szólok, azt már többen megírták a véleményüket. Ennél több kell.

Sajnos eljött az amiről tudtuk, hogy el fog jönni.
Az első sor is hullámvölgybe került és jelen állapotában ez a csapat ezt nem tudja elviselni.
Az elején 15 percig beszorítottuk az ellenfelet és azon ment el a meccs, hogy csak 1 gólt tudtunk ütni ez alatt. Egy igazán jó csapat, ha ilyen nyomás alatt tartja az ellenfelet, minimum 3 gólt üt.
Ezután a VSV ütött egy szép előny gólt és egy szerencséset, ezután már nekünk kellett futni az eredmény után, és ez nagyon nem ment.
Sajnos az ellenfél a 3. harmadban azt is meg mutatta, hogyan kell a Volán ellen hatékonyan játszani a letámadást. Nem erőltették a játékot és még ebből is nekik volt helyzetük és gól is.
Az ilyen szintű letámadás ellen sajnos nem tudunk mit játszani sokszor a korong kivitele a saját harmadból is problémát jelentett.
Az első harmad végre EBEL 1-2. hely szintű volt. Ez az elit hoki jellemzője. A csapat nagyon lelkesen játszott, a csatárok visszajöttek védekezni, letámadás, ütközés stb. Nagyon tetszett!!!Megállapítható, hogy van 2-3 fiatal szépreményű bekkünk, a csatárok közül néhányan egy kicsit szürkébbek voltak. A 2. és 3. harmadban véleményem szerint nem érvényesült nem érvényesülhetett az új edző elképzelése. Ehhez a játékhoz jó kondi is kell, a csapat nagy részének ez meg is van. Fekete sajnos jelenleg nem illik ebbe a képbe, ahogy Horváthtól is több kell. A támadó és középső harmadban a csapat letámadása és szűrése eleinte nagyon jó volt. A Villach kínlódott is, még megkockáztatom a 2. harmadban is. Lásd. a rengeteg kiállítást. A kapura lövéseink végre a számok tükrében is jól mutatnak. A meccs valóban az embrelőnyökön ment el. A csapat nem elég dinamikus, gyors az ilyen szituációkban, még egyet húz, egyet tesz stb. Remélem az új edző végre odavág valami nagyon komolyat az asztalra...
@ferrri: Ha tényleg figyeltél volna, észrevehetted volna, hogy az egyik Villach-szurkoló pedig Volán-sállal ünnepelte a győzelmet. Fanatikus szurkolók ugyanis szoktak sálat cserélni, így bővítve a gyűjteményüket.
@Rock me Amadeus: Bocs csak akkor még elég ideges voltam a látottak miatt.
A meccs után kb. fél órával még kint beszélgettünk a csarnok előtt, amikor odajött hozzánk egy vendég szurkoló, hogy megkérdezze, nem okoz-e problémát, ha 19 -es kopjafájára egy VSV-s kitűzöt kiraknak, mivel ők is emlékeznek rá.
Mi igent mondtunk és ezek után a kis jelvény el lett helyezve a kopjafán.

Szép momentum volt a tegnapi rossz nap szép befejezése.
Nem tudom, hogy mi történt az öltözőben a meccs után, de az tény, hogy 21.50-ig egyetlen játékos sem hagyta el a jégpályát.
Hajrá Volán
Üdv
Benő
Fehérvár Ördögi Kör
Nekem az a véleményem,hogy kondicionálisan vagyunk lennt.Az elsö harmadot megnyomjuk,ha sikerül több golt ütni,utána abbol valahogy elleszünk.Tegnap csak egyet sikerült,utána sajnos nem volt esélyünk.A harmadik harmadban már nem tudunk ujitani.Sok pontatlan passz volt,ami megint csak a fáradság jele.Sok dolga lesz az edzönek,de én bizom bennük.
@ferrri: A volán mezt nemláttad rajta?!
@ferrri: Annak az idiótának, már majdnem minden Ebel-es csapattól van sálja, egy csapattól több is. Nem ünnepelte, az, hogy a végén a feje fölé emelte elismerés a villachi szurkolók felé a teljesítményükért.Gondolom Te már sokszor elkísérted a Volánt több száz kilométerre, sok ilyen szurkolók közötti "nem verbális beszélgetésben" részed volt biztos...
A remek hozzáállása az egyik szervezett szurkolói csoport "vezetése", a meccsek végig szurkolása, zászlózás, stb...
HAJRÁÁÁ AV19!!!
-_- BLL -_-
@ferrri: http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=1565534492810&set=a.1565531852744.75174.1068828478

:)))
@benö51: lehet, beragadt az ajtó...
@ferrri: itt egy újabb megmondó ember, aki nagyon okos...inkább ne szólnál semmit...
most megy a sportklubon az ismétlés
@kiralyfi: ha lattad a meccset, akkor azt is biztos hallottad, hogy Johansson kulon kerte, hogy igy ejtse mindenki, mert hiaba 50% sved, magat kanadainak tartja.........

egyebkent szerintem is erdekesen hangzik... de en is rettenetesen utalom, amikor "nagi"-znak, "nagy" helyett...
Teljesen reménytelen volt a tegnapi meccs. Elképzelés nulla. 5. meccs Weinstock után, nem vagyok benne biztos, hogy ő volt a ludas... na mindegy, meglátjuk mit hoz az új mester!

A tegnapi játékot csak a közönség múlta alul!!!! 3000 nézőt leszurkol 30 osztrák 2 órán keresztül, az maga a pokol és szégyen!!! Nem kell az eredményre fogni, hogy kussolt mindenki, mert 1-1-nél is csönd volt! Ráadásul az elején a csapatban megvolt az akarat is! A szurkolók nem segítették a csapatot átlendülni a holtponton....

Nem értem, hogy Bécsben, Zágrábban lehet ütni-verni az a dobot, lehet énekelni, akkor itthon miért nem???????????????????
@rider70: Láttam.

@Szoljanka: A videózzál-os üvöltözést is hallottam amit az új edző felé nyomatott.
Nem kísérem, hanem jövök szurkolni a csapatnak viszonylag nagy távolságból.

@kiralyfi: :)
@miki78: igaz, tegnap a szurkolás nagyon gyenge volt a többi meccshez képest, ezért a srácok is teljesen hamar feladták! Vagy az is lehet hogy fordítva, én az utóbbi voltam sajnos!
Nem akarom bántani Magyarország legkeményebb védőjét, de tegnap szokásosnál is többet
hibázott(2gól)!
Az új srác nagyon jól bulizik, már nagyon kellet egy ilyen játékos!
Az edző is jó lesz, ő kiállásra is olyan Cortinásan keménynek tűnik, ez kell, és végre szereti a keménykedést a pályán is! És érzésem szerint jókor húzta meg az időkérést is, csak nem jött össze belőle semmi, sajna!
Nagyon gyenge... 1400ft-ot biztos nem ér...
Továbbá remélem elmagyarázza mindenkinek, hogy is kell megvédeni a kapust! Egyébként a Villach megmutatta hogy kell csinálni!
@miki78: Ez is egy folyamat eredménye...
@bruins: Tegnap Fekete és a sora volt még a legtürhetőbb, úgyhogy ez nem talált.
@pakero: Mindent meg lehet magyarázni, de ezrével tudnék olyan példát hozni, ahol gyengébb a csapat a szurkolás mégis megy! A tegnapira nincs mentség, jól ment a csapat az elején, nem volt biztatás, csak nagyon halovány, majd semmi...
Két gyermeteg hiba is volt, szerencsére megúszta a csapat mindkettőt: az ellenfél támadt, a csapat minden tagja meg lement cserélni. A másik eset meg emberelőnyben történt, Balu kis híján összehozott egy gólt a Villachnak.
@Rock me Amadeus: most néztem vissza, nem Balu volt ott mégsem a ludas.
@ferrri:
a Sálazásra : igen , ez egy nagy tisztelet feléjük és felém is , hogy a sálcserébe belementek a Villachiak (ismét),ahogy az @-d(-_-)b-: kollega is irta. A jégkorong egy olyan sportág ,ahol megvan az egymás iránti RESPECT, bármelyik csapat győz jogosan! Ők nem ellenségek , hanem ellenfelek.
Villachi kirándulásunk során az egész mez , sál szurkolói kombinációnak el akarták cserélni, tehát még egyszer hangsúlyozom , kölcsönös a TISZTELET! :)

a Videózésra : egy régi blog bejegyzésre utaltam :
" Az osztrák fórumokon azzal kommentálták szerződtetését, hogy a játékosok jól teszik, ha elegendő chipsszel és pattogatott kukoricával készülnek az edzésekre, mert sokat fognak videózni. "Valóban szoktam használni a videót a felkészülésben. De vannak, akik nálam sokkal többet teszik ezt. Igyekszem pozitív módon felhasználni, nem a hibákat kiemelni, sokkal inkább a követendő megoldásokat megmutatni. A videónak természetesen komoly szerepe lesz az ellenfelekre való felkészülésben is."

tehát a most felmerült hibáinkat alaposan kiértékelve az edző BIZTOS hogy jó irányba tereli majd a dolgokat.

Hajrááá Volán!

u.i: tartsad meg jó szokásodat és a "messziről" jövet is szurkoljunk a közös célért, a rájátszásért!
Szurkolótársak!Leszállhatnátok már végre Horváth-ról,kicsit foglalkozzatok Nagy G,Fekete D,játékával elsősorban ami egyenlő a 0-val....de vannak még páran akik jól bekezdtek az idén.
@reddors: reddors 0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban
@reddors: Haljak meg, nekem tetszett a tegnapi teljesítménye... korongot szerzett Rogernek, ütközött (ütközték), kapura is lőtt... ez van. Horváthról mire fel szálljanak le?
@Thomas_AV: a blogolás mennyisége nem függ össze egy-egy beírás tartalmával! Vagyis attól, hogy nem írt még ide, lehet igaza! ;)
@Skandinávia-mánia: Mire fel?mondjuk nézd meg a mutatóit és hasonlitsd össze a többi védöjével,amikor ö a pályán van nem akkor kapjuk a gólok zömét...Érdekes számomra..,nem kedvencem se haverom de ez van
@reddors: Statisztika mellette szól, de a bloggerek azt kritizálják, akinél hajmeresztő dolgokat látnak... és látnak továbbra is! Az nem úgy van, hogy "őt már eleget szidtuk, most már leszállhatunk róla", ezt el kell fogadnod.
Ezt mondom úgy, hogy egy szót sem ejtettem Baluról, és nem szeretnék hamiskodni sem, de több negatívat látok, mint ellenkezőjét!
@reddors: Külünben ezt én is ma vettem észre, és szerintem ez egy oriási vicc. Tudod a +/- mutatóhoz az adatokat a meccs végén a CsK pontosítja Ő meg ugye nagy haver. Horváth sajnos nem üti a szintet, de még sajnos így is befér az első sorba....
@46: Külünben=Különben, oriási=óriási sajnos,sajnos... A helyesírás 1-es lett. Bocs.
Egy észrevétel. A Volán 43-at lőtt kapura, a Villach 29-et. Rálőttünk mindent, amit lehetett, vagy Tomin ment el a győzelem a gyenge védési aránya miatt? Innen ez látszik a statisztikából. Aki ott volt, ezen ha elgondolkodik is biztos szar volt az egész csapat ahogy van? Kíváncsi vagyok. Vagy elírták a statisztikát? Olyan is volt már.
@46: A CsK pontosítja, de ritka, hogy a játékosok nem tudják, ki szerezte a pontot. Most is annyi történt, még a Jesenice ellen változás, hogy Kovács pontját Durco kapta. Nem hiszem, hogy ebben bármi csalás lenne. A jégen lévőkön pl nem változtattak.
@Vincenzo90: Szerintem pont ezért volt szar a védekezésünk, mert Tommi legalább két gólnál teljesen ki volt szolgáltatva, nem rajta múlott.Lövéseink többsége pedig csak rutinmunka volt Starkbaumnak, a szokásos módon hasba lőttük vagy nulla szögből próbálkoztunk,kevés volt(volt?) a kidolgozott helyzetünk.
@Vincenzo90: Te ezek szerint nem láttad a meccset! Tommi jól védett, olyan gólokat kapott, amire semmi esélye nem volt. + fogott 2-3 olyat, ami nyugodtan be is mehetett volna, szóval az, hogy nem 1-7, neki köszönhető.
A mi lövéseink többsége teljesen alibi lövés volt, olyan szögből, ahonnan nem lehet - vagy csak nagyon ritkán - gólt lőni.
hetente (vagy naponta?) fogadom meg, hogy nem olvasok kommenteket. miért nem bírom ki? dráma.
@AG 2.0: ezzel nem vagy egyedül, sőt, nagyon komoly dilemmát okoz, hogy valahány kommentem a munkátokkal szembeni kvázi tiszteletlenség. oszt mégis! de már egyre jobban megy megállni! ;)
@Thomas_AV: És tényleg lökted is a táblázatot, ahogy ígérted... :-)
Szerintem meg nem játszottunk rosszul, rengeteg pozitív dolog volt öt az ötben. Az emberelőny most nem ment az igaz, szerencsénk se volt, a villach meg szenzációsan használta ki az előnyöket. Legközelebb ezzel a teljesítménnyel, de az emberelőnyök jobb kihasználásával simán nyerünk. A sorok most fognak összeállni, új edző van, ha nem lesznek sérültek erősödni fogunk.
Csak nekem tűnt fel, hogy a bíró keze állandóan intim szférát taperolt a meccs alatt?:D
@AG 2.0: tótawének is nagyrészt így jön össze az olvasótábora, szóval egy létező, globális médiajelenség áldozata vagy :)

* * * * * *

Érdekes volt ez a meccs, főleg, amilyen pontokon hullámzott a teljesítményünk. Szerintem nagyon bekezdtünk, ez talán a legjobb első harmadunk volt az idén. Nagy kedv, sok lövés, extra lendület - mázlija volt a villachiaknak, hogy csak egy gólt kaptak belőle. Persze az ellenfelet sem kellett félteni, egyértelműen erős csapat a Villach, és támadásban olyna trükköket mutattak, hogy csak néztünk (különösen a kicsiben megjátszott, takarásból leadott lövéseik voltak veszélyesek). Én az első harmad utn azt hittem, hogy ez egy óriási győzelem lesz, így nagyon megdöbbentett, amit utána láttam. Az, hogy emberelőnyben ennyire impotensek legyünk, egy dolog. De hogy így felőrlödjön az akaratunk... ennek biztos oka van, és nincs kétségem affelől, hogy az edző ezt meg fogja találni. Azt viszont el kell ismerni, hogy a második harmadtól kezdve egyáltalán nem volt meg bennünk a gól, mintha begörcsöltünk volna... vagy talán elfáradtunk, túlpörgettük magunkat, tényleg nem tudom. Ilyen játékkal ha éjfélig játszunk, sem ütöttünk volna be semmit. A Villach szerintem elég gusztustalan módon játszott, ez sosem feküdt nekünk, most is szétmorzsolták az erőnket. Nem jó ezt leírni, de teljesen megérdemelten nyertek - és ami ebben szomorú, hogy náluk lényegesen jobb csapatokat is sikerült már hazai jégen megverni.

Szerintem Tomi nem tehetett a gólokról (egyedül az a szóló ment be nagyon könnyen), a védőink ismét nem voltak a helyzet magaslatán (főleg Oszi és Balu volt halovány). Johansson jól ment, egyértelműen nayg erősítésnek tűnik, és Palkó és Süti is pörgött rendesen. Sajnos az első sorunk játékát teljesen kiherélte, hogy Marcinak szinte egy jó átadása nem volt a jégen, hibát hibára halmozott, és ezt tetézte azzal, hogy végig csak erőltette a dolgot (így utólag könnyen okos az ember, de már a második harmadtól le kellett volna ültetni, akkor talán van esélyünk fordítani).
Summa summárum: szerintem ezt a meccset fejben csesztük el, 1-1 után valamiért megzavarodtunk, és ezzel jól meg is szivattuk magunkat. Az előzmények ismeretében sajnos teljesen logikus lenne, hogy elég ingatag a magabiztosságunk - és ezt csak apró sikerekkel lehet újra felépíteni. Az edzőnek nem lesz könnyű dolga, de én bízok abban, hogy sikerülni fog neki.

Hajrá Volán!
üdv,
Raon
Fehérvár Ördögi Kör
@Raon: nem áldozat vagyok, hanem hülye. azt persze nem bánom, hogy a te kommentedet most elolvastam. ha jól belegondolok, miattad (miattatok) nem lehet bezárni a lehetőséget a francba :)
@AG 2.0: Adolf Göbbels 2.0, tilts ki, így megkíméllek a kommentolvasástól!
@Puckman Éliás: még nagyobb hülye pedig azért vagyok, mert mindeközben még csendben maradni sem bírok.
na megnézem, hogy ki vagyok-e már tiltva

+BIR0
@AG 2.0: ez utóbbinak a magam önző módján örülök :) B válasz, hogy ha már k.misszió, ez úgy az igazi, ha tartozik hozzá egy kereszt is.
süti beállítások módosítása